GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιάστηκε να κλέβει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ...

... στην Θεσσαλονίκη. Συνταγογραφούσε σε ονόματα νεκρών. Καθαιρείται από το αξίωμά του! Καθαιρείται ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονί...

... στην Θεσσαλονίκη.
Συνταγογραφούσε σε ονόματα νεκρών. Καθαιρείται από το αξίωμά του!



Καθαιρείται ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη Δημήτρης Τσαβδαρίδης, με προσωπική εντολή του Γιώργου Παπανδρέου, όπως έμαθε ο πολιτικός ρεπόρτερ του Press-gr.
Ο Δ. Τσαβδαρίδης, γιατρός, ήταν διευθυντής στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου "Παναγία" του ΙΚΑ στην Θεσσαλονίκη. Με ομόφωνη απόφαση του πρωτοβάθμιου υπηρεσιακού συμβουλίου απολύθηκε επειδή διαπιστώθηκε ότι έκανε ψευδείς συνταγογραφήσεις φαρμάκων -ακόμη και σε ονόματα νεκρών!!!- τα οποία φάρμακα υπεξαιρούσε. Κάποια από αυτά βρέθηκαν και μέσα στο γραφείο του. Η υπόθεση, που ήταν αντικείμενο έρευνας εδώ και καιρό, στάλθηκε και στον εισαγγελέα.

51 σχόλια

  1. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    ΤΕΛΙΚΑ

    ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ...ΤΗ ΧΑΡΗ

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗ;

    ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδιά, πρέπει να μαθευτεί και σε ποιόν εκ της θεσσαλονίκης προσκυνται ο συγκεκριμένος κύριος.
    να μαθευτεί και να γραφτεί ολοκάθαρα στο blog.
    τίνος μηχανισμού είναι γρανάζι.
    δεν είναι και πολλοί οι βουλευτές-παράγοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία, ένας πασόκος έκλεβε.
    ποια είναι η είδηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν κλεβει ένας γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κι ένας κουμπάρος της ΝΔ τότε ποιός θα κλέβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δούμε αν θα τιμωρηθεί ή θα καλυφθεί; Συνήθως καλύπτονται και η ενέργεια του ΠΑΣΟΚ ήταν για να μην παρασύρει και άλλους ΠΑΣΟΚους μαζύ του και γίνει γνωστό ότι πολλά όργανα του ΠΑΣΟΚ ήταν διεφθαρμένα και έκλεβαν τον λαό - δημόσιο. Αν τέτοιους διεφθαρμένους βάζεις να σε κυβερνήσουν, μην περιμένεις μετά καλή διακυβέρνηση χωρίς κουμπάρους και μεσάζοντες αλλά Χάλακ (ΠΑΣΟΚ). Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητό Εξτρα3, έχεις ένα καλό θέμα με την INFOTE του ντοκτορα και του Αρμενο-κάψη..

    πάρε 10 τηλεφωνα, τυχαία, από το φετινό Συνοδηγό ή το GYP και θα βρεις 9 αγανακτισμένους!

    ολοι, τους τα ακουμπάνε κανονικά και χωρίς να μπορούν να ΜΗΝ πληρώσουν ένεκα ο λογαριασμός του ΟΤΕ, ακριβώς όπως τα περιγράφει στην καταγγελία του ο φιλος..

    αν σκαλώσει δε, κάπου το πράγμα διώχνουν την πωλήτρια και..συνεχίζουν απτόητοι!

    Ασε που την απειλουν κιολας για πλαστογραφία!

    ΚΑΝΕ ρεπορταζ και θα με θυμηθείς, εχει παραγίνει το πράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ γνωστός για το ποιόν του, αλλά και για το "επίπεδό" του, στους ιατρικούς και τους πασοκικούς κύκλους. Επίσης είναι γνωστό ότι ανήκει στη σκληρή ομάδα του Άκη Τσοχατζόπουλου, από την οποία στηρίχτηκε για να εκλεγεί γραμματέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τεράστιο ζήτημα όχι απλώς για τον Γεν.Γραμ.του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Κουρή, αλλά και για τον υφυπουργό Π. Δούκα και τον υπουργό Γ. Αλογοσκούφη, τίθεται, μετά την αποκάλυψη του εκπροσώπου της JP Morgan κ. Στοτ ότι η κυβέρνηση -αναφέρθηκε ονομαστικά ο κ. Κουρής- είχε επαφές με τη JP Morgan για το ομόλογο των 280.000.000 ευρώ από τον περασμένο Οκτώβριο, κατάθεση που προσπάθησε να αλλάξει ο κ. Στοτ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.
    Η ενέργεια αυτή, μάλιστα, προσκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης στην Βουλή η οποία υπαινίχθηκε ότι ο κ. Στοτ άλλαξε την αρχική του κατάθεση μετά από πίεση και έκανε λόγο για προσπάθεια «της κυβέρνησης και των συνεργατών της να συγκαλύψει το σκάνδαλο των ομολόγων».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ‘’PASOK poisonous’’

    9:25 πμ
    ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α! ρε αθάνατοι πασόκοι, οι πρώτοι διδάξαντες! Αυτοί που ανήγαγαν τη μίζα, την αρπαχτή και την απάτη σε επιστήμη! Αυτοί που έχουν κάνει Ντοκτορά στην κλοπή και στη ρεμούλα και το αποδεικνύουν με τον πιό περίτρανο τρόπο: εξακολουθούν να έχουν ΘΕΣΕΙΣ και να αλωνίζουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ (της σεμνοταπεινής ΝΔούλας)!!! Ρε ήμαρτον, ρε, πότε θα την πάρει το ποτάμι όλη αυτή την κόπρο του Αυγεία ρεεεε;;; Υ.Γ. ρε συ ‘’PASOK poisonous’’ καλά σου λέει ρε ο 9.32 ρε, κόψε τη μαλακία αγόρι μου γιατι το μυαλουδάκι σου έχει γίνει μυζήθρα ρε φίλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. etsi koboun kefalia!!
    Oxi opos o Karamanlis pou tous kalyptei kai syggaliptei ton yperploutismo merikon me Biles kai katatheseis Ekatommyrion !!!
    Roysopoulos...Kedikoglou...Koumparoi... aftoi einai ta prostateyomena Tsoutsekia tou Prothipourgou!!
    Moto tous ...trexoume kai apodidoume efthines amesa!LATHOS ...TREXETE NA SYGGALIPSETE GIA NA MH SAS PAREI OLOUS MAZI H MPORA.KAI PANTA AFOU SAS PIASOUN NA KLEBETE...OLA EK TON YSTERON.
    to paramithi den pianei pia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. etsi ginontai ta pragmata oute tha doume, oute den kseroume molis matheytike ti egine pire podi o kyrios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o pretenderis ti eipe gia afto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πως Οι εκπρόσωποι ΓΣΕΕ μου «υπεξαιρούν» την εργασία μου …μου «αΦαιρούν» εργασιακά δικαιώματα 17 χρόνων εργασίας …με «τρομοκρατούν» με ανταγωγή 100.000 ευρώ (Μέρος Δεύτερο)
    http://apasxolisi.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συκοφαντηδες...ακους εκει να λενε οτι πιασανε να κλεβει πασοκος..αυτα ειναι του κοματος των σεμνων και ταπεινων διαβολες.Εγω επιμενω να πιστευω οτι ειναι τιμιοι εντιμοι παντου και δεν δεχομαι τετοιες προσβολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τελικα το μηδενικη ανοχη στη διαφθορα και στη παρανομια στην Ελλαδα εχει γινει ανεκδοτο.Ολα τα λαμογια βρωμισαν την πολιτικη ζωη της και τα βοδια(γιατι περι τετοιων προκειτε) θα τους ψηφισουν παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αναζητω το Βεργη ρε γαμωτο.Εκεινον με το φυλο συκιας...Πολυ θαθελα εναν τετοιον στη βουλη να τους γελοιοποιει καθημερινα..ή εστω μια ελληνιδα τσιτσολινα να τους δειχνει το οριτζιναλ ποιον τους.Θα τους ψηφιζα ευχαριστως γιατι τουλαχιστον αυτοι θα ειναι πιο ειλικρινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. //ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ. ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΕ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ.
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΔΑΚΕ ΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΕΝΤΡΙ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙ(14-06-2007)-Σελ.814-06-2007
    Η North απαντά για ΑΤΕ και Τ.Τ.
    Ασφαλείς οι επενδύσεις τους,επισημαίνουν στελέχη της εταιρείας

    Οι επενδύσεις που έχουν πραγματοποιήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η ΑΤΕ σε δομημένα προϊόντα είναι ασφαλείς και εγγυημένες, επισήμαναν στελέχη της North Asset Management, δίνοντας έτσι απάντηση σε όσους κατηγορούσαν τις διοικήσεις των δύο τραπεζών.

    Η North Asset Management, όπως δήλωσαν στελέχη της, διατηρεί επιχειρηματικές σχέσεις με περισσότερους από 100 χρηματοοικονομικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, διατηρεί εμπορικές σχέσεις με την Εθνική Τράπεζα, την EFG Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς, την Alpha Bank, την Proton Bank και τη Marfin Bank. Η EFG Eurobank, η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank, η Marfin Bank και η Proton Bank έχουν όλες επενδύσει ή απευθείας δανείσει σε προϊόντα διαχείρισης (asset management products) που ελέγχονται ή διαχειρίζονται από τη North. Η North ουδέποτε αγόρασε ή πώλησε χρεόγραφο στο Τ.Τ. ή την Αγροτική Τράπεζα. Τόσο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όσο και η Αγροτική Τράπεζα έχουν επενδύσει έμμεσα μέσω της J.P. Morgan και της Goldman Sachs σε προϊόντα που εκδόθηκαν από αυτές και πάντοτε επί της βάσεως εγγυημένου κεφαλαίου. Με άλλα λόγια, οι επενδύσεις τους είναι συντηρητικές και ασφαλείς. Καμιά από αυτές τις τράπεζες δεν αποτέλεσε ή αποτελεί το μεγαλύτερο έλληνα επενδυτή στα προϊόντα της North. Ο μακράν μεγαλύτερος επενδυτής από την Ελλάδα ήταν και είναι η Eurobank, η οποία επένδυσε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ σε προϊόντα της North. Επιπροσθέτως, τα τελευταία τρία έτη ο κ. Παπαμαρκάκης ήταν το μοναδικό εξωτερικό μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Επενδύσεων της Eurobank, μιας επιτροπής η οποία αποτελείται μεταξύ άλλων από το διευθύνοντα σύμβουλο και αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της EFG Eurobank. Αναφορικά με τη σχέση του κυρίου Τσουπίδη με τη North, αυτή εστιαζόταν αποκλειστικά στο κεφάλαιο North Real Estate Opportunities Fund, για το οποίο ο κ. Τσουπίδης παρείχε συμβουλές και πληροφορίες ανεπίσημα και ad hoc. Η North προσκάλεσε τον κ. Τσουπίδη στο συμβούλιο το οποίο αποτελείται από ηγέτες της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Κοινότητας, επειδή εκτιμούσε την εξαιρετική δουλειά που έκανε τα τελευταία έτη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά και τις γνώσεις και τον πλούτο της πείρας που διαθέτει από την προηγούμενη επαγγελματική του σταδιοδρομία. Το συμβούλιο συνεδρίασε τέσσερις φορές, δύο φορές με τη φυσική παρουσία των μελών του και δύο φορές μέσω τηλεδιασκέψεως και ενημερώθηκε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Ο κ. Τσουπίδης παραιτήθηκε του δικαιώματος λήψεως οποιασδήποτε αποζημιώσεως (1.000 ευρώ ανά συνεδρίαση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλοί φίλοι μας ισχυρίζονται ότι τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε μετά την 7η Μαρτίου 2004 στην Ελλάδα .
    Διαφωνώ κάθετα .
    Οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας επιδεικνύουν μία απίστευτη αλλαζονία .
    Την διαφορά την κάνουν ... οι δημοσκομήσεις . Δεν γνωρίζω αν είναι γνήσιες η μαιμουδένιες αλλά αυτές έχουν κάνει τους Νεοδημοκράτες να μην υπολογίζουν Θεό .
    Επί κυβερνήσεως Κ.Σημίτη , οι Πασόκοι έπεφταν στις δημοσκοπήσεις .
    Ο λαός τους είχε βαρεθεί .
    Με το παραμικρό πανικοβάλονταν .
    Ένα αστείο παράδειγμα ήταν η υπόθεση με τα ‘’φρουτάκια’’ .
    Ανάγκασε η ‘’λέρα’’ ο Τριανταφυλλόπουλος τον Κώστα Σημίτη να ψηφίσει Νόμο απαγόρευσεις των μηχανών με τα ‘’φρουτάκια’’.
    Εν ολίγοις νομοθετούσε ... ο Μάκης !!!
    Εμένα μου άρεσαν τα ‘’φρουτάκια’’ , δεν κατάλαβα γιατί να μου επιβάλει το κέφι της η ΄΄λέρα’’ .
    Σήμερα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχουμε ξετρελλαθεί με τον ‘’καταλληλότερο’’.
    Είδατε ΄΄κόρδωμα΄΄ χθες ο Αλογοσκούφης ;;
    Έτσι και ξαναβγούν οι ΄΄τύποι΄΄ αυτοί , τέρμα η βαζελίνη . Ούτε σάλιο δεν θα ξαναβάλουν !!!
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε! και τι ειναι ειδηση ενας ακομη πασοκος κλεφτρονι??

    Ρωταω ειναι ειδηση ενας ακομα πασοκος λωποδυτης??

    Για σοβαρευτειτε.

    Και κακως ο Μπαμπινιωτης δεν εχει περιλαβει την λεξη πασοκος στο λεξικο του:
    πασοκος=λεχριτης ελεεινος,βρωμιαρης σιχαμενος λωποδυτης ξεφτιλισμενος και πολλα αλλα ακομα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. /ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΡΟΕΔΡΕ κε ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ,ΛΑΪΚΑ. "ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΚΑΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΛΑ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΑ ΔΕΜΑΤΙΑ".
    /ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:
    =ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚ.ΣΥΜΒΟΥΛ.ΤΗΣ ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤ.ΕΛΕΓΧΟΥ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΕ. ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΕΣ ΣΑΣ [ΜΥΚΟΝΟ-ΖΑΧΑΡΩ] ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.///////////////////////ΠΟΤΕ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ? Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ή ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ ? /ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΑΤΑ. /Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ,[ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ] ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ 4% ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ "ΚΡΑΤΙΚΑ" ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΡΙΣΚΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 22&24%. ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ!
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η
    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    24-10-2006
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Τ.Ε.
    ΠΑΡΝΑΣΟΥ 2 – 8ος όροφος
    Τηλέφ. 210 / 3212 732) - 3250 540
    « fax 210 / 3250 667
    Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr
    105 61 ΑΘΗΝΑ
    Αθήνα, 24 / 10 / 2006


    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ( ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΨΕΜΑΤΑ )

    Συνάδελφοι,
    Η δεινή οικονομική κατάσταση των Ταμείων μας (Σύνταξης , Επικούρησης και Υγείας) είναι πραγματικότητα.
    Αυτή την πραγματικότητα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας την διέβλεψε τουλάχιστον μια 10 / ετία πριν …
    Τότε, κάποιοι «κοντόφθαλμοι» μας κατηγορούσαν , ότι στόχος μας ήταν οι Διοικήσεις της Τράπεζας και κατ’ επέκταση οι Κυβερνήσεις …. Μας θεωρούσαν «αιρετικούς»!! Πίστευαν …οι δύσμοιροι, ότι στόχος μας ήταν η …αντιπολίτευση κατά της Κυβέρνησης !...
    Είναι, επίσης, αλήθεια ότι, όταν ψηφίστηκε ο Ν . 2084/ 92 τότε η αντιπολίτευση «διαλαλούσε» σε κάθε εκδήλωση, ότι μόλις γίνει Κυβέρνηση, θα «καταργήσει τον αντεργατικό Νόμο Σιούφα»!.. Που να καταλάβουν, οι κοντόφθαλμοι, πως διαγραφόταν το μέλλον του ασφαλιστικού μας συστήματος!!...
    Κι’ όμως, ας δούμε τι έκανε, όταν έγινε Κυβέρνηση :
    - Στις 24/10/1995 ο τότε Διευθυντής του Ταμείου Συντάξεων, με σημείωμά του… (αλήθεια πιστεύετε ότι ήταν δική του πρωτοβουλία !!) , ενημερώνει τον τότε Διοικητή και συνάδελφο, ότι το Ταμείο παρουσιάζει πλεόνασμα για τη χρήση του 1994 δραχμών 1,8 δις και για του 1995 θα παρουσιάσει επίσης πλεόνασμα 2,328 δις, και ερωτά τι να κάνει !! Η ιδιόχειρη απάντηση πάνω στο Ενημερωτικό Σημείωμα του συναδέλφου Διοικητή ήταν να το επιστρέψει στην Τράπεζα!!! Και ο καλός και πρόθυμος «υπάλληλος» επιστρέφει στην Τράπεζα 4.128 δις …Η αντίδραση του Δ.Σ. του Ταμείου περιορίζεται στην έκφραση ευχής προς την Διοίκηση, να συνεχίσει να εφαρμόζει το άρθρο 127 του Οργανισμού (΄Εγγραφο 2346/ 9.1.95). Ποιο το αποτέλεσμα ; … Από τότε μέχρι σήμερα, με βάση το άρθρο 127, η Τράπεζα οφείλει στο Ταμείο πάνω από 150 εκατ. € .-
    Να γιατί λοιπόν, σήμερα το Ταμείο βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να μη μπορεί να καταβάλλει τις συντάξεις μας !..
    Ας δούμε και ποιες ήταν οι αντιδράσεις της Κυβέρνησης και του συνδικαλιστικού κινήματος !
    Το ΠΑΣΟΚ (επίσημα) διαλαλούσε ότι θα καταργήσει τον αντεργατικό Νόμο Σιούφα ! Κι’ όμως όταν έγινε Κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τον κατάργησε, αλλά συνέχισε να τον εφαρμόζει με μαθηματική ακρίβεια !! Γιατί άραγε ; Γιατί αναγνώρισε ότι ο Νόμος, παρά τις ατέλειές του, οι οποίες , έστω και μερικά διορθώθηκαν, (συμπληρωματικό εφάπαξ), ήταν σωστός !!!..
    Στις δικές μας αντιδράσεις ο «συνάδελφος» διοικητής απαντούσε : « τι σας
    νοιάζει, η Τράπεζα θα καλύπτει όλα τα ανοίγματα !» ΄ Αλλωστε το Ταμείο δεν μπορεί να έχει πλεονάσματα. Είναι εξισωτικός οργανισμός!!»
    Ο χρόνος κυλάει ! Η Κυβέρνηση βλέπει ότι το ασφαλιστικό «πάει από το κακό στο χειρότερο». Ο τότε Υπουργός κ. Γιαννίτσης ετοιμάζει νομοσχέδιο πολύ χειρότερο του Νόμου Σιούφα, το οποίο η Κυβέρνηση, μετά τις αντιδράσεις των εργαζομένων, αναγκάζεται , μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τις εκλογές , να το αποσύρει !!.. Και έρχεται η σειρά του νέου Υπουργού Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ρέππα !! Η Κυβέρνηση ψηφίζει το Ν.3029/ 2002 !... Τι λέει ο περίφημος αυτός νόμος !...
    - Υπαγωγή όλων των Ταμείων Συντάξεων – μεταξύ των οποίων και του δικού μας – στο ΙΚΑ , σταδιακά από 1.1.2003 και μέχρι 31.12.2006 !
    - Δημιουργία Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων ……… Μήπως μπορεί κάποιος από τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ να μας θυμίσει τι μας έλεγαν… και σε τι προσπαθούσαν να μας πείσουν ; Μας έλεγαν , ότι θα γίνει Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων ( και εννοούσαν κύριας σύνταξης!!)
    Μας πουλούσαν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!! Γιατί, αντί για Ενιαίο Ταμείο Τραπεζοϋπαλλήλων, βγήκε Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.-
    Μπορούν, εν πάση περιπτώσει, να μας πουν ποιες ήταν οι αντιδράσεις, τόσο της κυβερνητικής παράταξης ΠΑΣΚΕ, αλλά και της ΟΤΟΕ ; Καμία !! ή μάλλον να τους θυμίσουμε εμείς !..΄Οψιμα ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ, όταν ο « κόμπος έφθασε στο χτένι» δήλωνε : « πρέπει να κατοχυρωθούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων» και ο ΣΕΑΤΕ όψιμα κι αυτός και με αφορμή την πώληση των ΚΑΕ , με ανοιχτή επιστολή του προς τον « Κύριο Μέτοχο και τη Διοίκηση της ΑΤΕ.» παίρνει επί τέλους θέση.-
    Και το ερώτημα είναι εύλογο ! Πότε επί τέλους θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αποδεχθούν τα δικά τους ολέθρια λάθη ;
    Αλήθεια, μήπως μπορούν να μας πουν τι έγιναν τα χρήματά μας, του ΕΛΑΤ ; Ζήτησαν ευθύνες από τη Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου; Και αν όχι, γιατί ;
    Ας δούμε όμως ποιες ήταν οι αντιδράσεις και οι ενέργειες του Συλλόγου μας, σ’ όλες αυτές τις «μηχανορραφίες !!..

    α ) Ανακοίνωση Νο. 14 / 23.5.2001 :
    « Η επιστροφή , πάνω απ’ όλα , από το Κράτος στα Ασφαλιστικά Ταμεία των αποθεματικών, τα οποία είχε πάρει ως δάνειο, χωρίς ή με μηδενικό επιτόκιο , είναι επιτακτική ανάγκη και αναγκαία. Η τριμερής χρηματοδότηση, είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Χωρίς κρατική συμμετοχή, τα Ταμεία είναι καταδικασμένα.».-

    β) Ανακοίνωση Νο. 6 / 12.7. 2002 :
    « Κάθε άλλη ερμηνεία του άρθρου 5 του Νόμου 3029 / 2002 (Ρέππα) αποτελεί παραπληροφορηση. Η αλήθεια είναι μία ! Το ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ , μόνο στο μυαλό και τη σκέψη κομματικών συνδικαλιστών μπορεί να υπάρχει. Οι θριαμβολογίες της ΟΤΟΕ ( Ανακ.Νο.41 /25.6.02 ) δείχνουν την επιπολαιότητα των εκπροσώπων μας στο κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο και την ταύτισή τους με τις κυβερνητικές θέσεις !!»

    γ ) Ανακοίνωση Νο. 8 / 23.11.2002 :
    « Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το κορυφαίο Συνδικαλιστικό ΄Οργανο των Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ), θυσίασε αγώνες 10 / ετιών, για τη δημιουργία δήθεν Ενιαίου Ταμείου Σύνταξης Τραπεζοϋπαλλήλων, στο βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων. «Εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς και κατηγορηματικά, ότι δεν εξυπηρετούμε καμία πολιτική ή κομματική σκοπιμότητα. Στόχος μας είναι το συμφέρον της Τράπεζας και μόνο αυτό».-
    δ) Ανακοίνωση Νο. 11/ 28.3.2003 :
    « Η πορεία των Ταμείων μας ( Συντάξεως και Επικούρησης ) με βάση το Ν.3029 / 2002 είναι προδιαγεγραμμένη. Σύντομα θα υπαχθούν στο ΙΚΑ, χωρίς καμιά αμφιβολία!»
    ε) Ανακοίνωση Νο. 2 / 26.4.2004 :
    « ΄Όπως είναι γνωστό από 1.1.93 η εισφορά της Τράπεζας μειώθηκε από 9% σε 3% ( για το Επικουρικό ) και συνεπώς το σύνολο των πόρων του Ταμείου μειώθηκε στο 50%. Τα έσοδα του Ταμείου παρουσιάζουν έκτοτε συνεχή μείωση. Από την αναλογιστική μελέτη Ιουνίου 2003, σε εφαρμογή του Ν.3029/2002, προκύπτει ασφαλιστικό έλλειμμα σε βάθος 35 ετών 184 εκατ. € ή 63 δις δραχμές. Τα στοιχεία καταδεικνύουν την δυσχερή θέση στην οποία θα βρεθεί το Ταμείο και κρούουν τον κώδωνα για λήψη άμεσων μέτρων εξυγίανσης..- » Οι συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης είναι γνωστές. ΄Αν το ύψος της Επικούρησης πέσει κάτω του 20% , τότε μοιραία οδηγούμαστε στο ΙΚΑ – ΤΕΑΜ.».-
    Τους ίδιους φόβους εκφράσαμε και για το Ταμείο Υγείας..
    στ) Ανακοίνωση Νο.11 / 12.7.2006 :
    « Η οικονομική κατάσταση του Ταμείου Υγείας είναι ακόμη χειρότερη και κατά συνέπεια πρέπει να γίνει αύξηση των εισφορών κατά 50% για τον εργοδότη και 50% για τους ασφαλισμένους».
    Γιατί όμως το Ταμείο Υγείας απειλείται με κατάρρευση; Αθρόες προσλήψεις με μόνο κριτήριο την κομματική ταυτότητα και ανεξέλεγκτες δαπάνες το οδήγησαν στη σημερινή οικτρή οικονομική κατάσταση. Τι να δεχθούμε ανικανότητα της Διοίκησης ή σκοπιμότητες ;
    Και τώρα που έφθασε «ο κόμπος στο χτένι» , λίγους μήνες πριν από την ένταξή μας στο ΙΚΑ (1.1.2007) και την μη ενεργοποίηση του ΕΤΑΤ (Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων ) (διάβαζε Επικουρικού) τι γίνεται ; ;
    Τι λένε οι κομματικοί συνδικαλιστές μας ; Γιατί φταίνε η σημερινή Διοίκηση και η Κυβέρνηση ; Τι έκαναν όταν ψηφιζόταν ο Ν.3029 / 2002 ; Η σημερινή Κυβέρνηση και η Διοίκηση της Τράπεζας εφαρμόζουν το Νόμο , που η Κυβέρνησή τους ψήφισε.
    Τι έκαναν, όταν με απόφαση της τότε Κυβέρνησης , τα Ασφαλιστικά Ταμεία υποχρεώθηκαν να επενδύσουν στο Χρηματιστήριο το 23% των διαθεσίμων τους (από 12% που ήταν πριν ) με συνέπεια να χαθούν δισεκατομμύρια ;
    Αυτοί κ. Συνάδελφοι είναι οι συνδικαλιστές συνάδελφοί μας , που τάχτηκαν να υπερασπισθούν τα συμφέροντά μας, αλλά και τα συμφέροντα των εν ενεργεία συναδέλφων μας !! Και αντί να αισθάνονται ντροπή για όλες αυτές τις ενέργειές τους και να ζητήσουν συγγνώμη, έχουν επιδοθεί σε μία ανίερη επίθεση κατά της Διοίκησης , με στόχο να δημιουργήσουν κοινωνική αναταραχή.
    Η σημερινή Διοίκηση της Τράπεζας, έχουσα επίγνωση της σοβαρότητας των προβλημάτων, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, τόσο για να εξασφαλίσει τη συνέχιση της καταβολής των συντάξεων και της επικούρησης , μέχρι την οριστική υπαγωγή μας στο ΙΚΑ. , όσο και για να επουλώσει τις πληγές που δημιούργησαν στην Τράπεζα οι σημερινοί κατήγοροί της. Προσπαθεί να δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που την ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της(εκσυγχρονιστικής) πολιτικής που ακολούθησαν οι Διοικήσεις και τα κομματικά στελέχη της, με στόχο την απαξίωσή της και το ξεπούλημά της.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥ

    ΣΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: /


    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    24-10-2006

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Τ.Ε.
    ΠΑΡΝΑΣΟΥ 2 – 8ος όροφος
    Τηλέφ. 210 / 3212 732) - 3250 540
    « fax 210 / 3250 667
    Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr
    105 61 ΑΘΗΝΑ
    Αθήνα, 24 / 10 / 2006


    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ( ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΨΕΜΑΤΑ )

    Συνάδελφοι,
    Η δεινή οικονομική κατάσταση των Ταμείων μας (Σύνταξης , Επικούρησης και Υγείας) είναι πραγματικότητα.
    Αυτή την πραγματικότητα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας την διέβλεψε τουλάχιστον μια 10 / ετία πριν …
    Τότε, κάποιοι «κοντόφθαλμοι» μας κατηγορούσαν , ότι στόχος μας ήταν οι Διοικήσεις της Τράπεζας και κατ’ επέκταση οι Κυβερνήσεις …. Μας θεωρούσαν «αιρετικούς»!! Πίστευαν …οι δύσμοιροι, ότι στόχος μας ήταν η …αντιπολίτευση κατά της Κυβέρνησης !...
    Είναι, επίσης, αλήθεια ότι, όταν ψηφίστηκε ο Ν . 2084/ 92 τότε η αντιπολίτευση «διαλαλούσε» σε κάθε εκδήλωση, ότι μόλις γίνει Κυβέρνηση, θα «καταργήσει τον αντεργατικό Νόμο Σιούφα»!.. Που να καταλάβουν, οι κοντόφθαλμοι, πως διαγραφόταν το μέλλον του ασφαλιστικού μας συστήματος!!...
    Κι’ όμως, ας δούμε τι έκανε, όταν έγινε Κυβέρνηση :
    - Στις 24/10/1995 ο τότε Διευθυντής του Ταμείου Συντάξεων, με σημείωμά του… (αλήθεια πιστεύετε ότι ήταν δική του πρωτοβουλία !!) , ενημερώνει τον τότε Διοικητή και συνάδελφο, ότι το Ταμείο παρουσιάζει πλεόνασμα για τη χρήση του 1994 δραχμών 1,8 δις και για του 1995 θα παρουσιάσει επίσης πλεόνασμα 2,328 δις, και ερωτά τι να κάνει !! Η ιδιόχειρη απάντηση πάνω στο Ενημερωτικό Σημείωμα του συναδέλφου Διοικητή ήταν να το επιστρέψει στην Τράπεζα!!! Και ο καλός και πρόθυμος «υπάλληλος» επιστρέφει στην Τράπεζα 4.128 δις …Η αντίδραση του Δ.Σ. του Ταμείου περιορίζεται στην έκφραση ευχής προς την Διοίκηση, να συνεχίσει να εφαρμόζει το άρθρο 127 του Οργανισμού (΄Εγγραφο 2346/ 9.1.95). Ποιο το αποτέλεσμα ; … Από τότε μέχρι σήμερα, με βάση το άρθρο 127, η Τράπεζα οφείλει στο Ταμείο πάνω από 150 εκατ. € .-
    Να γιατί λοιπόν, σήμερα το Ταμείο βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να μη μπορεί να καταβάλλει τις συντάξεις μας !..
    Ας δούμε και ποιες ήταν οι αντιδράσεις της Κυβέρνησης και του συνδικαλιστικού κινήματος !
    Το ΠΑΣΟΚ (επίσημα) διαλαλούσε ότι θα καταργήσει τον αντεργατικό Νόμο Σιούφα ! Κι’ όμως όταν έγινε Κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τον κατάργησε, αλλά συνέχισε να τον εφαρμόζει με μαθηματική ακρίβεια !! Γιατί άραγε ; Γιατί αναγνώρισε ότι ο Νόμος, παρά τις ατέλειές του, οι οποίες , έστω και μερικά διορθώθηκαν, (συμπληρωματικό εφάπαξ), ήταν σωστός !!!..
    Στις δικές μας αντιδράσεις ο «συνάδελφος» διοικητής απαντούσε : « τι σας
    νοιάζει, η Τράπεζα θα καλύπτει όλα τα ανοίγματα !» ΄ Αλλωστε το Ταμείο δεν μπορεί να έχει πλεονάσματα. Είναι εξισωτικός οργανισμός!!»
    Ο χρόνος κυλάει ! Η Κυβέρνηση βλέπει ότι το ασφαλιστικό «πάει από το κακό στο χειρότερο». Ο τότε Υπουργός κ. Γιαννίτσης ετοιμάζει νομοσχέδιο πολύ χειρότερο του Νόμου Σιούφα, το οποίο η Κυβέρνηση, μετά τις αντιδράσεις των εργαζομένων, αναγκάζεται , μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τις εκλογές , να το αποσύρει !!.. Και έρχεται η σειρά του νέου Υπουργού Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ρέππα !! Η Κυβέρνηση ψηφίζει το Ν.3029/ 2002 !... Τι λέει ο περίφημος αυτός νόμος !...
    - Υπαγωγή όλων των Ταμείων Συντάξεων – μεταξύ των οποίων και του δικού μας – στο ΙΚΑ , σταδιακά από 1.1.2003 και μέχρι 31.12.2006 !
    - Δημιουργία Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων ……… Μήπως μπορεί κάποιος από τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ να μας θυμίσει τι μας έλεγαν… και σε τι προσπαθούσαν να μας πείσουν ; Μας έλεγαν , ότι θα γίνει Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων ( και εννοούσαν κύριας σύνταξης!!)
    Μας πουλούσαν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!! Γιατί, αντί για Ενιαίο Ταμείο Τραπεζοϋπαλλήλων, βγήκε Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.-
    Μπορούν, εν πάση περιπτώσει, να μας πουν ποιες ήταν οι αντιδράσεις, τόσο της κυβερνητικής παράταξης ΠΑΣΚΕ, αλλά και της ΟΤΟΕ ; Καμία !! ή μάλλον να τους θυμίσουμε εμείς !..΄Οψιμα ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ, όταν ο « κόμπος έφθασε στο χτένι» δήλωνε : « πρέπει να κατοχυρωθούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων» και ο ΣΕΑΤΕ όψιμα κι αυτός και με αφορμή την πώληση των ΚΑΕ , με ανοιχτή επιστολή του προς τον « Κύριο Μέτοχο και τη Διοίκηση της ΑΤΕ.» παίρνει επί τέλους θέση.-
    Και το ερώτημα είναι εύλογο ! Πότε επί τέλους θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αποδεχθούν τα δικά τους ολέθρια λάθη ;
    Αλήθεια, μήπως μπορούν να μας πουν τι έγιναν τα χρήματά μας, του ΕΛΑΤ ; Ζήτησαν ευθύνες από τη Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου; Και αν όχι, γιατί ;
    Ας δούμε όμως ποιες ήταν οι αντιδράσεις και οι ενέργειες του Συλλόγου μας, σ’ όλες αυτές τις «μηχανορραφίες !!..

    α ) Ανακοίνωση Νο. 14 / 23.5.2001 :
    « Η επιστροφή , πάνω απ’ όλα , από το Κράτος στα Ασφαλιστικά Ταμεία των αποθεματικών, τα οποία είχε πάρει ως δάνειο, χωρίς ή με μηδενικό επιτόκιο , είναι επιτακτική ανάγκη και αναγκαία. Η τριμερής χρηματοδότηση, είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Χωρίς κρατική συμμετοχή, τα Ταμεία είναι καταδικασμένα.».-

    β) Ανακοίνωση Νο. 6 / 12.7. 2002 :
    « Κάθε άλλη ερμηνεία του άρθρου 5 του Νόμου 3029 / 2002 (Ρέππα) αποτελεί παραπληροφορηση. Η αλήθεια είναι μία ! Το ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ , μόνο στο μυαλό και τη σκέψη κομματικών συνδικαλιστών μπορεί να υπάρχει. Οι θριαμβολογίες της ΟΤΟΕ ( Ανακ.Νο.41 /25.6.02 ) δείχνουν την επιπολαιότητα των εκπροσώπων μας στο κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο και την ταύτισή τους με τις κυβερνητικές θέσεις !!»

    γ ) Ανακοίνωση Νο. 8 / 23.11.2002 :
    « Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το κορυφαίο Συνδικαλιστικό ΄Οργανο των Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ), θυσίασε αγώνες 10 / ετιών, για τη δημιουργία δήθεν Ενιαίου Ταμείου Σύνταξης Τραπεζοϋπαλλήλων, στο βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων. «Εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς και κατηγορηματικά, ότι δεν εξυπηρετούμε καμία πολιτική ή κομματική σκοπιμότητα. Στόχος μας είναι το συμφέρον της Τράπεζας και μόνο αυτό».-
    δ) Ανακοίνωση Νο. 11/ 28.3.2003 :
    « Η πορεία των Ταμείων μας ( Συντάξεως και Επικούρησης ) με βάση το Ν.3029 / 2002 είναι προδιαγεγραμμένη. Σύντομα θα υπαχθούν στο ΙΚΑ, χωρίς καμιά αμφιβολία!»
    ε) Ανακοίνωση Νο. 2 / 26.4.2004 :
    « ΄Όπως είναι γνωστό από 1.1.93 η εισφορά της Τράπεζας μειώθηκε από 9% σε 3% ( για το Επικουρικό ) και συνεπώς το σύνολο των πόρων του Ταμείου μειώθηκε στο 50%. Τα έσοδα του Ταμείου παρουσιάζουν έκτοτε συνεχή μείωση. Από την αναλογιστική μελέτη Ιουνίου 2003, σε εφαρμογή του Ν.3029/2002, προκύπτει ασφαλιστικό έλλειμμα σε βάθος 35 ετών 184 εκατ. € ή 63 δις δραχμές. Τα στοιχεία καταδεικνύουν την δυσχερή θέση στην οποία θα βρεθεί το Ταμείο και κρούουν τον κώδωνα για λήψη άμεσων μέτρων εξυγίανσης..- » Οι συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης είναι γνωστές. ΄Αν το ύψος της Επικούρησης πέσει κάτω του 20% , τότε μοιραία οδηγούμαστε στο ΙΚΑ – ΤΕΑΜ.».-
    Τους ίδιους φόβους εκφράσαμε και για το Ταμείο Υγείας..
    στ) Ανακοίνωση Νο.11 / 12.7.2006 :
    « Η οικονομική κατάσταση του Ταμείου Υγείας είναι ακόμη χειρότερη και κατά συνέπεια πρέπει να γίνει αύξηση των εισφορών κατά 50% για τον εργοδότη και 50% για τους ασφαλισμένους».
    Γιατί όμως το Ταμείο Υγείας απειλείται με κατάρρευση; Αθρόες προσλήψεις με μόνο κριτήριο την κομματική ταυτότητα και ανεξέλεγκτες δαπάνες το οδήγησαν στη σημερινή οικτρή οικονομική κατάσταση. Τι να δεχθούμε ανικανότητα της Διοίκησης ή σκοπιμότητες ;
    Και τώρα που έφθασε «ο κόμπος στο χτένι» , λίγους μήνες πριν από την ένταξή μας στο ΙΚΑ (1.1.2007) και την μη ενεργοποίηση του ΕΤΑΤ (Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων ) (διάβαζε Επικουρικού) τι γίνεται ; ;
    Τι λένε οι κομματικοί συνδικαλιστές μας ; Γιατί φταίνε η σημερινή Διοίκηση και η Κυβέρνηση ; Τι έκαναν όταν ψηφιζόταν ο Ν.3029 / 2002 ; Η σημερινή Κυβέρνηση και η Διοίκηση της Τράπεζας εφαρμόζουν το Νόμο , που η Κυβέρνησή τους ψήφισε.
    Τι έκαναν, όταν με απόφαση της τότε Κυβέρνησης , τα Ασφαλιστικά Ταμεία υποχρεώθηκαν να επενδύσουν στο Χρηματιστήριο το 23% των διαθεσίμων τους (από 12% που ήταν πριν ) με συνέπεια να χαθούν δισεκατομμύρια ;
    Αυτοί κ. Συνάδελφοι είναι οι συνδικαλιστές συνάδελφοί μας , που τάχτηκαν να υπερασπισθούν τα συμφέροντά μας, αλλά και τα συμφέροντα των εν ενεργεία συναδέλφων μας !! Και αντί να αισθάνονται ντροπή για όλες αυτές τις ενέργειές τους και να ζητήσουν συγγνώμη, έχουν επιδοθεί σε μία ανίερη επίθεση κατά της Διοίκησης , με στόχο να δημιουργήσουν κοινωνική αναταραχή.
    Η σημερινή Διοίκηση της Τράπεζας, έχουσα επίγνωση της σοβαρότητας των προβλημάτων, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, τόσο για να εξασφαλίσει τη συνέχιση της καταβολής των συντάξεων και της επικούρησης , μέχρι την οριστική υπαγωγή μας στο ΙΚΑ. , όσο και για να επουλώσει τις πληγές που δημιούργησαν στην Τράπεζα οι σημερινοί κατήγοροί της. Προσπαθεί να δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που την ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της(εκσυγχρονιστικής) πολιτικής που ακολούθησαν οι Διοικήσεις και τα κομματικά στελέχη της, με στόχο την απαξίωσή της και το ξεπούλημά της.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9:13
    μπαβο σου που το ανέφερες για να καταλάβουμε όλοι τι παίζεται.
    για να το θυμούνται όλοι την επόμενη φορά που ο κάθε Τσοχατζόπουλος θα πάρει τη θέση του Παπαντωνίου και θα τρέχουν τα κανάλια με τα μαντίλια στα χέρια να κλαίνε για το "μεγαλοστέλεχος" που "δεν περισσεύει" και τον κακό Γιώργο που το έδιωξε.
    Έξω όλα τα λαμόγια μαζί με τους υπαλλάλήλους και τα τσιράκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TO ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ..ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

    ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΔΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ?

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
    Εδω και μηνες γινεται χωσιμο
    στην μετοχη της αλφαβανκ απο ξενους.
    Τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια της
    για να βρουν κοροιδα ελληνες να
    αγορασουν εχουν αρχισει την
    παραπληροφορηση.
    Γραφουν..
    Για επιθετικη εξαγορα απο ξενους..
    και ενα σωρο αλλες αηδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α ρε Τζον! Ντιπ αμερκανάκι, καημένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τι κάνει η αντιπολίτευση... τςτςτς 'Αμα έχεις μάθει τόσα χρόνια στη μάσα κλέβεις και φάρμακα για τα φράγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ntora proxwra se thelei oli i xwra............. (gia proedro tis ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...

    Ούτε οι δικοί της


    Και εξ οικείων τα βέλη! Ούτε τον άνθρωπό της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατάφερε να πείσει η κυβέρνηση για τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας των ασφαλιστικών Ταμείων να επενδύουν σε δομημένα ομόλογα έως το ποσοστό 2% των αποθεματικών τους.

    Εάν το κραυγαλέο «όχι» προερχόταν μόνο από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, ίσως να θεωρούσαμε ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων «κάηκαν στον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι». Γι' αυτό απορρίπτουν τη διάταξη που έφερε προς ψήφιση ο υπουργός Απασχόλησης Β. Μαγγίνας, προκειμένου να νομιμοποιήσει και να δικαιολογήσει -κατόπιν εορτής, βέβαια- το σύνθημα που έδωσε στις «ανίδεες» -κατά Γ. Αλογοσκούφη- διοικήσεις να αγοράσουν το αμαρτωλό ομόλογο.

    Ο κ. Πιλάβιος, όμως, δεν είναι όποιος όποιος. Εκτός από πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, είναι και ο πρώτος -σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες- αποδέκτης της καταγγελίας για το σκάνδαλο ΤΕΑΔΥ - «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», που επιμένει να συγκλονίζει την κυβέρνηση.

    «Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.


    ΑΝΑΛΥΣΗ..Η ΚΥΡΙΑ..ΑΠΕΙΛΗ..ΤΙ ΛΕΕΙ.

    «Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..?

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΔΕΔΥ,ΓΣΕΕ,ΠΙΛΑΒΙΟ
    ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ..

    ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,"ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

    "ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ" ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ
    ΜΕΤΟΧΕΣ.

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΕΝ
    ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
    ΟΛΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ
    ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.
    ΤΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ .
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΗΔΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ
    ΠΙΕΣΕΙΣ...
    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ
    ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ,ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ?
    ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΛΟΜΠΥ?

    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ
    ΤΡΩΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ..
    ΚΥΡΙΑ ΝΤ.ΝΤΑΙΛΙΑΝΑ ΤΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ
    ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο κ. Πιλάβιος, όμως, δεν είναι όποιος όποιος. ..
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤ.ΝΤ.

    Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΟΠΟΙΟΣ..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ..
    ΛΕΕΙ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ..
    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤ.ΝΤ.

    όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ..

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?

    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η
    ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...

    Ούτε οι δικοί της


    Και εξ οικείων τα βέλη! Ούτε τον άνθρωπό της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατάφερε να πείσει η κυβέρνηση για τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας των ασφαλιστικών Ταμείων να επενδύουν σε δομημένα ομόλογα έως το ποσοστό 2% των αποθεματικών τους.

    Εάν το κραυγαλέο «όχι» προερχόταν μόνο από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, ίσως να θεωρούσαμε ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων «κάηκαν στον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι». Γι' αυτό απορρίπτουν τη διάταξη που έφερε προς ψήφιση ο υπουργός Απασχόλησης Β. Μαγγίνας, προκειμένου να νομιμοποιήσει και να δικαιολογήσει -κατόπιν εορτής, βέβαια- το σύνθημα που έδωσε στις «ανίδεες» -κατά Γ. Αλογοσκούφη- διοικήσεις να αγοράσουν το αμαρτωλό ομόλογο.

    Ο κ. Πιλάβιος, όμως, δεν είναι όποιος όποιος. Εκτός από πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, είναι και ο πρώτος -σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες- αποδέκτης της καταγγελίας για το σκάνδαλο ΤΕΑΔΥ - «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», που επιμένει να συγκλονίζει την κυβέρνηση.

    «Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.


    ΑΝΑΛΥΣΗ..Η ΚΥΡΙΑ..ΑΠΕΙΛΗ..ΤΙ ΛΕΕΙ.

    «Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..?

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΔΕΔΥ,ΓΣΕΕ,ΠΙΛΑΒΙΟ
    ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ..

    ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,"ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

    "ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ" ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ
    ΜΕΤΟΧΕΣ.

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΚΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ???

    ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τζων είσαι μεγάλος τρόμπας. Παίξτον λίγο να ξεκαυλώσεις. Εκτός αν θες να τον φας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. xa xa xa...


    aftoi klepsan eto 500ariko apo to syndrofo tous sto synedrio, oi nekroi 8a tous stamatousan...



    xa
    xa
    xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Tι συμβαινει ρε μαγκες
    Τι εννοει η θρασυτατη αυτη κυρια
    της "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ" ΠΑΡΑΓΚΑΣ
    η ΝΤ.ΝΤ.

    Οταν απευθυνεται σε μια εκλεγμενη
    κυβερνηση και στελνει μυνηματα.
    ποιο μαθημα?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..


    Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Tι να βγάλει ο άνθρωπος από τα παλιοφάρμακα, φραγκοδίφραγκα.Ούτε στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει ισότητα άλλοι με Ferrari και άλλοι στο παγκάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. προς τζων 12.51- απαντηση

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ

    Μια φορα σε μια μεγαλη πολη,ενας ευηποληπτος κυριος αποπλανησε ενα φτωχο πλην τιμιο αγορι.Βεβαιως πολυ κακη πραξη αλλα ο μικρος το πηγαινε το γραμμα λογω οικογενειακων καταβολων.
    Για να ξεχασει μπαρκαρε στα πλοια οπου γνωρισε τους μεγαλυτερους...ερωτες της ζωης του.
    Σιγα-σιγα και με ...την αξια του.εφτασε Πλοιαρχος Α΄.(σοβαρα τωρα).Χορτασμενος απο...μεγαλεια και τιμες,ειπε να ξαποστασει στην Αυστραλια.Εκει να δειτε...γ...λεντια.Ο μικρος Τζων (εν τω μεταξυ αλλαξε κι ονοματακι για να μην τον γνωριζουν) ειχε γινει πια νουμεραδα ονομαστη.
    Ομως εμεινε παντα ειλικρινης,μπεσαλης (λεμε και καμμια μαλακια τωρα)και σε ωρες τετοιες με πολλα ''συννεφα-και ουσιες'' ομολογουσε τις περιπετειες του στον στρατο.Κατι για τσιμπουκακια ελεγε-λογω
    αψιλιας και φτωχειας.Αστα να πανε,τι κανει μια κυρια για να ζησει σ αυτην την κοινωνια.
    Αγωνιστης παντα για τον λαο,ηρωας του Πολυτεχνειου--κοντα παντελονακια αλλα ηρωας-ηρωας.Με αποψη εθνικοσοσιαλιστικη,ξεκινησε φιλοπασοκος αλλα οταν εμαθε οτι εκεινος ο πρωτος ερωτας της ζωης του,ηταν ψιλοπασοκ,κατι εσπασε μεσα του.
    Απο τοτε ορκιστηκε οτι θα παρει εκδικηση.Κατι λιγα με το ΝΑΤ,κατι με λοιπες ναυτικες δυναμεις,τουκατσε η βαρκα και την ειδε αγωνιστης,εκδικητης,ζορο-ενα πραγμα να πουμε.
    Λογω ηλικιας πια και σαψαλοσυνης,η λεξη ομολογο και μαλιστα δομημενο (κατι βαρυακουσε για γαμημενο γι αυτο και του την εδωσε),τον εκανε τουρμπο.
    Βρηκε τον σκοπο της αχαρης ζωης του πια.Αγωνας καθημερινος για τα ομολογα.Κατω το Πασοκ και οι παραφυαδες του.
    Αρχισε να μελετα καθε μερα.ciao,tivo,μπακουνιν,βιπερακια,αλογοσκουφη,βιους αγιων,απαντα παττακου,nitro,the perfect masturbation,how to fuck a dog,τρια πουλακια καθονταν,ανεκδοτα του Χριστοδουλου,πιπινια στον δρομο της απωλειας τι ειναι δημιουργικη λογιστικη,πως να το χωνετε στα Ταμεια,το μαγικο υπογειο της Ρηγιλλης,τα απαντα του Θεοδωρου του Μεγαλοπρεπους,ποιος ειμαι εγω ποιος εισαι εσυ,απο που ερχομαι και που παω.Ολα τα διαβασε,δεν αφησε τιποτε...αδιαβαστο.Και τοτε καλα αρματωμενος και ενημερωμενος,αρχισε να κανει σκονη τον καθε πασοκοσκυλαια που του κουνιοτανε.
    Γιατι αυτος,ο ενας,ο μοναδικος,θα τους σαρωνε ολους αυτους τους λεχριτες,ελεεινους,βρωμιαρηδες,σιχαμενους,λωποδυτες και ξεφτιλισμενους,που νομιζαν οτι επειδη τον γαμησανε μικρο ,θα συνεχισουν να τον γαμανε και μεγαλο.Οχι,αυτο δεν θα γινει.Μονον αυτος θα αποφασιζε ποιος θα τον γαμαει πλεον.Ειχε πια φτασει στο υψιστο σημειο επιγνωσης της αξιας του,δηλ.να διαθετει την κορμαρα του σ οποιον θα εδινε τα πιο πολλα.Εστω και σε ομολογα.

    ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ

    Μπορει ο Τζων να μην ξερει την τυφλα του γενικως,αλλα οτι ειναι ο μεγιστος μαλακας,αυτο ειναι καρατσεκαρισμενο.


    Ο ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ
    (...και σ αρεσει,μουχριτσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 6:42 μμ

    Το στορυ εχει "διαλειψεις"!
    Φυσικο ειναι ,αντανακλα μερικα δικα σου βιωματα της ..παιδικης ηλικιας.

    Δεν μου λες τωρα ρε πουστρακι εισαι ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ μου?
    εκεινο το "αγορακι" που εβαλε τα κλαμματα οταν καποτε ειπα, οτι εγω δεν παω τους πουστηδες??

    Και οτι αν η κορη μου βγει "πουτανα" νο προβλεμ ,αλλα αν ο γυιος μου βγει πουστης παθητικος ομοφυλοφιλος θα τον σκοτωσω εγω ο ιδιος με τα ιδια μου τα χερια???

    Ε? γλυκα,εσυ εισαι?
    Σου περασε το .."σοκ"? Εβαλες και
    την βαζελινη στα κλαμμενα σου ματακια,βρωμοπουστρακι??

    Ασχετο.
    Κατι λεγαμε για τα ομολογα.
    Δεν μου απαντησες πως οι σκυλοπασοκοσκυλαιοι ζητανε .."τοκους" απο την Μοργκαν?

    Αφου συμφωνα με τις δικες σου εκτιμησεις και "γνωσεις" το ..αμαρτωλο ομολογο κλπ κλπ θα απεδιδε αν ισχυαν καμποσες παραμετροι,αλλα οι "τοκοι" τοκοι" ??
    Μηπως στις αλλες παραμετρους που δεν ανεφερες ,υπαρχει και η εξης:
    Θα ειχαν κερδος τα ταμεια,αν γινοταν ποτε πρωθυπουργος το μπραβογιοργο? Παραμετρος που οπως αντιλαμβανεσαι (λεμε τωρα! αντιληψη ειναι συνθετη λειτουργια και προυποθετει εγκεφαλο!),παραμετρος τελος παντων που δεν προκειται ΠΟΤΕ να "υλοποιηθει"??
    Για τις αλλες "παραμετρους" που αναφερεις εχουν μικρη πιθανοτητα να πραγματοποιηθουν,αυτη που σου ειπα εγω δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ!

    Το 2004 νικηθηκε το κρατος του πασοκ.
    Το 2007 θα νικηθει ο προπαγανδιστικος του μηχανισμος.
    Το 2010-11 θα ειναι ενας εφιαλτης που κανεις δεν θα μιλαει γιαυτο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ???
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 9:03
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    Και οτι αν η κορη μου βγει "πουτανα" νο προβλεμ ,αλλα αν ο γυιος μου βγει πουστης παθητικος ομοφυλοφιλος θα τον σκοτωσω εγω ο ιδιος με τα ιδια μου τα χερια???

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ?
    ΥΠΟΠΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καθόλου ύποπτο.

    Αυτή είναι η καθιερωμένη νοοτροπία που συναντάτε παντού σε παλαιοδεξιους και καθυστερημένους κοινωνικά και νοητικά που το παίζουν πάντα ΑΝΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. επιτηδες ο τυπος εκανε την ...εξειδικευση,γιατι σε προηγουμε σχολια του ειχε γραψει οτι οταν ηταν στον στρατο του κανανε τσιμπουκακια οι παθητικοι ομοφυλ,για τα τσιγαρακια του,οπως εγραψε.Ξερει τι γραφει ο μουχριτσας.Μετα βεβαια οταν μεγαλωσε αλλαξε...σελλα στο ποδηλατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 10:59 μμ

    12:15 πμ

    10:24 πμ


    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ?
    ΥΠΟΠΤΟ.


    επιτηδες ο τυπος εκανε την ...εξειδικευση,γιατι ...

    ==
    Γιατι αλλο κωλομπαρας αλλο πουστης
    αλλο να τον δινεις αλλο να τον παιρνεις.
    Ομοφυλοφιλοι ειναι και ο ενας και ο αλλος ,αλλα επαναλαμβανω αλλο να γαμας αλλο να γαμιεσαι..

    Και δεν λεμε να μου βγει κανενας κωλομπαρας και να φερει στο σπιτι ολους του πουστηδες της Συγγρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 12.46

    εσυ που απαντας ρε φιλε ποιος εισαι,ο Τζων ?
    Κι αυτο που λεει ο αλλος για σελλα ποδηλατου τι εννοει ?
    Κανεις ποδηλατο χωρις σελλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση