GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είμαι δημοσιογράφος...

Τώρα που οι εκλογές έλαβαν αίσιο τέλος και οι δυνάμεις μετρούν κέρδη ή απώλειες θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους (ας μου ε...

Τώρα που οι εκλογές έλαβαν αίσιο τέλος και οι δυνάμεις μετρούν κέρδη ή απώλειες θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους (ας μου επιτραπεί η καταχρηστική χρήση της ιδιότητας) που με τίμησαν με βομβαρδισμό από sms, emails και άλλα παρεμφερή.
Στόχος τους φυσικά – και απόλυτα θεμιτός – η απόσπαση της ψήφου μου. Σας ζητώ ειλικρινά συγνώμη που δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ. Όχι γιατί δεν το ήθελα αλλά γιατί, πολύ απλά, δεν είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες δημοσιογραφικής δουλειάς σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνο δεν θεωρούμαι δημοσιογράφος, σύμφωνα με το καταστατικό σας.
Αντίθετα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου είναι γραμματείς και διοικητικοί υπάλληλοι, κυρίες που δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την καρέκλα τους για να βγουν στο δρόμο για έστω κι ένα ρεπορτάζ, κύριοι που αγνοούν την ελληνική γλώσσα και το ρόλο του δημοσιογράφου.
Σας ευχαριστώ, λοιπόν,όλες και όλους που με θυμηθήκατε και μοιραστήκατε μαζί μου τις αγωνίες σας για το μέλλον της ισχυρότερης δημοσιογραφικής ένωσης και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να γίνω αρωγός στην προσπάθεια σας. Ελπίζω και εύχομαι η νέα διοίκηση να κάνει όλα όσα απαιτούν οι καιροί.

Μετά τιμής
Στάθης Παπούλιας
Μέλος ΕΣΠΗΤ

29 σχόλια

  1. εκνευριστικό το σφύριγμα, γιατί το βάλατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά σιγά ο φασισμός της Μπίλντενμπεργκ εξαπλώνεται στην Ευρώπη. Ο φασισμός της Μπίλντενμπεργκ είναι συνδεδεμένος με τα στημένα από την Μπίλντενμπεργκ εκλογικά συστήματα στην Ευρώπη, που θέλει αυτή να τα κάνει όλα σαν το Αγγλικό σύστημα των δύο κομμάτων. Το ίδιο έγινε και στην Γαλλία τώρα την Κυριακή με τα δύο ίδια κόμματα των φασιστών σοσιαλιστών και δήθεν δεξιών. Με τον τρόπο αυτόν θα καταστραφεί ο πολιτισμός της Ευρώπης με τους φασίστες να κερδίζουν προσωρινά περισσότερα. Όσο για τον Παπούλια είναι και αυτός το ίδιο, η διάλυση της Ευρώπης γίνεται με την συμμετοχή των δημοσιογράφων δυστυχώς, τον "Δούρειο ίππο" των φασιστών της Νέας Τάξης (αλα Δ.Τρίμη). Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εισαι δημοσιογραφος, καραγκιοζακος εισαι που σε εδιωξε ο Κωστοπουλος ρε κακομοιρη καποτε.Αντε ρε λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:57
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΛΑΗΔΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .....ΚΑΙ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως και δε σε έβαλε ο Καραγιαννίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγάλτε το σφύριγμα, είναι αηδία. Λυπηθείτε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς θέλετε να μειώσετε την επισκέψιμότητά του blog σας και βάλατε τον ήχο ενός ταλαίπωρου πουλιού να σφυρίζει σαν να το πνίγουν. Δεν μπορώ να πω, είναι πρωτότυπο.

    Το επόμενο βήμα ποιο είναι; Να διαγράψετε τελείως το blog?

    Αντί να ασχολούμαστε με τα πολύ σημαντικά που γράφετε, ασχολούμαστε με ένα ταλαίπωρο πουλί. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βάλανε για να καταλάβουμε ότι μας έχουν γραμμένους στο... πουλί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φωνή λαού... :))

    Στα άλλα συνεχίστε ακάθεκτοι!

    Έχετε ανεβάσει τον πήχυ και περιμένουμε ακόμη περισσότερα από εσάς.

    Σας χαιρόμαστε και σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την μεγαλύτερη κοτσάνα είπε η Αριστερή Ψάλτρια της Δεξιάς , κυρία Αλέκα Παπαρήγα όταν μας πληροφόρησε ότι τα φιλικά προς το Πα.σο.κ. Μ.Μ.Ε. παρουσιάζουν πρωί , μεσημέρι και βράδυ τον Γ.Καρατζαφέρη . Επειδή παρατηρώ εδώ και μήνες τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να περιφέρεται σε ΟΛΑ τα κανάλια της τηλεόρασης , αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με την συντρόφισα Παπαρήγα ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτοκράτωρ Πασών των Καναλιών . Πλήν των κρατικών βέβαια , εκεί βασιλεύει ο Υπουργός Επικρατείας ( ο οποίος άραγε κατάφερε να τελειώσει το Λύκειο ;;) . Ουσιαστικά φίλοι μου έχουμε σήμερα δικομματική κυβέρνηση . Τέτοια αγάπη μεταξύ Δεξιάς και Κ.Κ.Ε. είχαμε να δούμε απο το ‘’βρώμικο’89’’.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε καραγκιοζακο Παπούλια που έγινες εσυ δημοσιογράφος ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ;
    Τσιράκι του Κωστοπουλου ησουνα που σε πληρωνε να γραφεις καμια μαλακια στα περιοδικα του μεχρι που σε εστειλε στο διαολο και ησυχασαμε. Τωρα σε ξανατρωμε στη μαπα σαν επαγγελματια πανελιστα εκπομπων του κωλου οπου μας φλομωνεις στη ΜΑΛΑΚΙΑ.
    Αντε ρε μαλακα που δυσανασχετεις επειδη δεν σε εκαναν μελος της ΕΣΗΕΑ!!!!
    Σε ποιά εφημεριδα, ραδιοφωνο η τηλεοραση εχεις δουλεψει κανοντας δημοσιογραφικη δουλεια για να σου κολλησουν ενσημα ΤΣΠΕΑΘ ρε μουργο; Αντε ρε μαλακα κανε μια βουτια στο Φαληρο να πνιγεις μαζι με τις λουγκρες και τους ζιγκολο που αποτελουν τον δημοσιογραφικο σου περιγυρο.
    Οξω πουστη απο την παραγκα που θελεις να γινεις και μελος της ΕΣΗΕΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Παπούλια
    Λυπάμαι, ούτε εγώ σας θεωρώ δημοσιογράφο.
    Ενδεχομένως "για ΄κει κινήσατε" αλλά σίγουρα "αλλού η ζωή σάς πήγε".

    Έχω παρακολουθήσει -grosso mondo -τι έχετε γράψει τα τελευταία 20-25 χρόνια.
    Αν μου έχουν ξεφύγει και κάποια πονήματά σας νομίζω δεν επηρεάζει την σφαιρικότητα της άποψής μου για εσάς, που άλλωστε είναι κοινή με αυτήν της πλειοψηφίας :

    Είστε lifestylάς -επιτρέψτε μου την γλωσσοπλασία.

    Και οι lifestylάδες -κατά την ταπεινή μου γνώμη- θα έπρεπε να κρεμασθούν ανάποδα στο Σύνταγμα, πάνω από σιγανή φωτιά.
    Κατόπιν να αλειφθούν με πίσσα και πούπουλα, να ανεβασθούν σε μια ράγα τραίνου (όπως στο Φαρ Ουεστ) και να τους περιφέρουν σε πόλεις και χωριά, για να παραδειγματίζονται τα νέα παιδιά, η αυριανή γενιά.

    Ο Κωστόπουλος, εσείς, και μερικοί άλλοι, υπήρξατε η εκτελεστική χείρα για καλλιεργηθεί το έδαφος που βρήκε στη συνέχεια η χυδαία εμπορική τηλεόραση και αργότερα ο νεοφιλελεύθερος "εκσυγχρονισμός" του κ. Σημίτη και να πετύχει τον στόχο : να μεταμορφώσει έναν (τότε)αγροίκο και αμόρφωτο μεν αλλά ευαίσθητο, υπερήφανο, αδέσμευτο από φύση, πολιτικοποιημένο και με παράδοση λαό σε ένα συνονθύλευμα πνευματικά αποχαυνωμένων καταναλωτικών αθυρμάτων.

    Οι εξελίξεις ήταν παγκόσμιες , μην βαυκαλίζεσθε ότι είχατε ΤΟΣΟ καθοριστικό ρόλο, απλά υπήρξατε το εγχώριο απεχθές προσωπείο τού αφελληνισμού της ελληνικότητας, και μιας ηλίθιας ελαφρότητας που παίρνει μετάλλιο στα Je t' aime.

    "Κάποιος θα το έκανε" ίσως απαντούσατε, "κάπως έπρεπε να ζήσω".
    Ας γινόσασταν ζιγκολό - είναι απείρως πιο έντιμη παροχή υπηρεσίας.

    Ή, να λέγατε σε ερωτοχτυπημένες το Μέλλον από μπάλα, όπως ο Πανόπουλος, τώρα στα γεράματα, "διαβάζει" τα Άστρα.

    Για αυτά και πολλά άλλα που κουράζομαι να αναλύσω γραπτώς δεν είστε δημοσιογράφος και δεν σας αξίζει ο τίτλος του Συντάκτη , και τα εξ αυτού απορρέοντα προνόμια, τα οποία είναι και πραγματικός πόνος σας.

    Έχετε απόλυτο δίκιο για τους διάφορους άσχετους που είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ. Όμως, με τη λογική σας, θα πρέπει να έχω κι εγώ παράπονο που δεν είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Γράφω πολύ καλύτερα και από σάς και από πολλούς κατ΄ επάγγελμα δημοσιογράφους, από τα μαρκουτσοφόρα μειράκια δε σίγουρα.
    Έτυχε να μάθω γράμματα σε καλή εποχή.


    Μην βιασθείτε να στηλιτεύσετε την ανωνυμία μου , με αυτόν τον τρόπο μπορώ να εκφέρω ορισμένες απόψεις σε μια εποχή κοινωνικού εκφασισμού, με αυτόν το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ούτε ο Παπούλιας ούτε οι "ιδιαιτέρες" του Κουρή, του Λαμπράκη και του Μπόμπολα ούτε βεβαίως οι "σύμβουλοι επικοινωνίας" θα έπρεπε να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ. Αλλά τί ψάχνεις να βρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παπουλια να τα παιρνεις ηθελες απο παντου μωρη λουγκρα. Θεος σου ειναι μονο το χρημα. Καλα σου εκανε ο Κωστοπουλος, ο αρχιμαστορας της μαλακιας. Αλλος μαλακας και αυτος. Ο βλαχοπασόκος απο το Βολο... Το...νεο τζακι της πακοκοκρατιας. Με τα πουρα και το χρηματιστηριο. Σαν τον Φαις που ηθελε μεγαλεια θα καταληξετε , στην φυλακη ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O 12.10 εγραψε Κειμενο, δεν επαιξε!

    Μπορουν να τον μιμηθουν κι αλλοι?

    Το οτι η Ελλαδα ειναι γεματη ηδη απο πολυ παλια με Kostopulus ξαφνιαζει μονο οσους δεν γνωριζουν ιστορια!

    Εαν η Ελλαδα κινηθει οπως πρεπει και φροντισει τα του Οικου της, ισως σταματησουν να αναπτυσσονται νησιδες ξενων παρασιτων!
    Τουλαχιστον να μην τους πληρωνουν οι Ελληνες. Μισθο να τους δινει το Ελσινκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι γιατί δεν κάναμε μέλος τον Παπούλια αλλά γιατί κάναμε μέλη κάθε χοντροκώλα που δούλευε στον Ξένιο Δία και τις άλλες μαλακίες.
    Και ειναι το πρώτο θέμα εδώ και καιρό στο blog που αφορά τον Τύπο και όχι τους καραγκιόζηδες που κάνουν copy paste για λογαριασμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Πάντως αν ο Παπούλιας ήταν ρεπόρτερ άντε να έχει κάνει ρεπορτάζ για λογαριασμό της Prada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή η ανωνυμία αγαπητοί μου αλλά αν δεν καταλαβαίνετε τίποτα μην τη χρησιμοποιείτε άδικα.
    Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια ένωση δημοσιογράφων,όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο,και όχι πολλές και διάφορες.
    Αν δεν έχετε την "άνεση" να βάλετε το όνομα σας και να καταλάβετε τους κινδύνους που έρχονται για το επάγγελμα καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.
    Οσοι φυσικά είναι επαγγελματίες κι όχι απλά υβριστές κατ'εξακολούθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α και ξέχασα. Ο 12.10 έχει απόλυτα δίκιο ο άνθρωπος. Αλλά σκέψου τι καραγκιόζηδες κάνουν στο site την επιλογή και βάζουν για θέμα το «Παράπονο του Παπούλια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. «Η υπόθεση των ομολόγων -λέει η κυβέρνηση- έκλεισε!; Πώς "έκλεισε"(!); Ετσι: Τα λεφτά θα επιστραφούν, αλλά (φοβερό!) δε θα τα επιστρέψουν οι κλέφτες. Θα τα επιστρέψουν οι ...κλεμμένοι! Δε θα τα επιστρέψουν οι ληστές! Θα τα επιστρέψουν ...τα θύματα της ληστείας! Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι βιοπαλαιστές, αυτοί που πληρώνουν δηλαδή τους φόρους, αυτοί που αρμέγονται από τον προϋπολογισμό, αυτοί που πληρώνουν πάντα και για όλα! Αυτοί θα (ξανα)πληρώσουν! Και για την "JP Morgan". Και για τους Πρινιωτάκηδες. Και για τους Παπαμαρκάκηδες. Και για όλους αυτούς τους ...δομημένους! Μέχρι πότε;..».
    ‘’ PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. E ρε κακό που έκαναν στην (ανώνυμη) Ελλάδα ο Κωστόπουλος και ο Παπούλιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί ο Παπανδρέου κάνει πόλεμο για τα 8 ομόλογα που εμπλέκεται και το Ελληνικό κράτος και κάνει τουμπεκί τα 83, ναι το ξαναγράφω, τα 83 ομόλογα των ιδιωτικών τραπεζών;
    Οφείλει να απαντήσει για το ρόλο που παίζει, ως πιόνι του ντόπιου κατεστημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παπουλια δωσε πισω απο αυτα που επαιρνες απο τις εταιρειες οταν δουλευες -και μας δουλευες- στο Κλικ.Καρμοιρη, που δεν εγινες ποτε Κωστόπουλος στη θεση του Κωστοπουλου. Κακομοιρη παιρνιεσαι και για εξυπνος,μεινε στο λαικο Αλτερ με το Περιστερι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι σχεση η δημοσιογραφια με εσενα ρε ταλιροφονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολλές ανοησίες ακούσαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε από τον Κώστα Καραμανλή και τους επιτελείς του . Επειδή χθες παρέλαβα ένα εκκαθαριστικό από την εφορία που μου ζητά να πληρώσω 1.810 ευρώ επί πλέον φόρους , θέλω να ρωτήσω όλους τους φίλους επισκέπτες του blog αν ενθυμούνται ποιός ανέβασε στο 40% την φορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων ;
    Ο κύριος Αλογοσκούφης μπορεί να πήγε το αφορολόγητο στα 11.000 ευρώ ετησίως αλλά ΄΄επέβαλε ΄΄ την ακόλουθη κλίμακα : από ετησίως 11.000-23.000 σύνολο φόρων
    3.600 ευρώ . Από 23.000 ευρώ και πάνω 40% φορολογία .
    Έχουν το θράσος να μιλάνε για φοροελαφρύνσεις . Αυτές τις έκαναν μόνο για τους βιομηχάνους .
    Για το 2007 άλλαξαν το σύστημα θα ανεβάσουν το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ αλλά θα ισχύει από εκεί και πάνω φορολογία 29% .
    Πρέπει να είμαστε πολύ μαζοχιστές οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να ψηφίσουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας .
    ΄΄PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παπούλια ξεχνάς που συμφωνούσες να μπουν ένθετα στο ΚΛΙΚ τα οποία είχαν κόστος διαφήμισης το 1/3 του περιοδικού; Ξεχνάς που πήρες στο λαιμό σου πόσες διαφημιστικές αφού ήθελες να το περάσεις στη ζούλα και φυσικά στο τέλος έμεναν εκτός ΚΛΙΚ (δίκαια) και εσύ σφύριζες αδιάφορα;

    Αιντε λαμόγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ασε ρε Σταθη εφαγες εφαγες εφαγες .Οχι όσα ο Πετρακης, αλλα εφαγες. Τωρα πηγαινε για μια βουτια στον Αστερα μαζι με κανενα τεκνο απο το Περιστερι...Δηλάδη με την χαζοβιολα που ειναι γλαστρα στον Τριανταφυλλοπυολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση