GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για 370.000 ευρώ!

...την περίοδο που ήταν νομάρχης Κυκλάδων . Η εφημερίδα "Κοινή Γνώμη" των Κυκλάδων γράφει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο διαπίστωσε ε...

...την περίοδο που ήταν νομάρχης Κυκλάδων
.
Η εφημερίδα "Κοινή Γνώμη" των Κυκλάδων γράφει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο διαπίστωσε ελλείψεις δικαιολογητικών για δαπάνες ύψους 370.000 ευρώ στη Νομαρχία Κυκλάδων όταν ήταν νομάρχης ο σημερινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας. Το 200-2001. Η "τρύπα" αφορά την πληρωμή έργων, προγραμματικών συμβάσεων αλλά και μετακινήσεις του κ. Ρήγα.
Ο ίδιος ο κ. Ρήγας χαρακτηρίζει "γραφειοκρατική αστειότητα" το θέμα και υποσχέθηκε ότι θα στείλει όλα τα αναγκαία δικαιολογητικά (!!!....).

22 σχόλια

  1. καλα από τέτοια στην τοπική αυτοδιοίκηση άλλο τίποτα...
    και φυσικά από όλα τα κόμματα και σε όλα τα αξιώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ


    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και αυτός ένας από τους χιλιάδες κλακαδόρους που ανέβηκε αξιοκρατικά την κλίμακα του ΠΑΣΟΚ άνεργος τα περισσότερα χρόνια ασχολιόταν μόνο με κομματικά στην Μύκονο μετά τον έβαζαν σε διάφορες κρατικές θέσεις και κατόπιν νομάρχης ένας νομάρχης που δεν έκανε τίποτα αλλά ξαφνικά πλούτισε όποιος έχει δει το πόθεν έσχες θα καταλάβει που βρήκε τα χρήματα και αγόρασε χιλιάδες μετοχές και χρεόγραφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:18
    Πολύ λάθος ενημέρωση έχεις για τον Ρήγα. Εκλέχτηκε επανειλημένα πρώτα στο δήμο Μυκόνου, μετά ήταν έπαρχος της Ανδρου όπου άφησε πολύ σημαντικό έργο, ρώτα και κάνα Ανδριώτη να σου πει. Από εκεί παίρνει και πολλούς ψήφους σαν εκλεγμένος νομάρχης μην το ξεχνάς αυτό, αν νομίζεις οτι είναι εύκολο να εκλεγεί νομάρχης σε ένα νομό που είναι μισά-μισά τα κουκιά είσαι γελασμένος..
    Δεν ξέρω για τα οδοιπορικά που γράφει η εφημερίδα των Κυκλάδων, αλλά λεφτά πολλά δεν έχει και έργο σαν νομάρχης άφησε πολύ σπουδαίο στις Κυκλάδες. Εχει ένα προσόν αυτός που δεν το γουστάρω εγώ προσωπικά, τα πάει καλά και με τους δεξιούς.. Μυστήρια πράματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε κσέρο τι λαίτε εσύς μάγκες αλλά εγό τον Αντρέα κωρόνα στο κεφάλη μου. Πριν το 81 ύμουν αιργάτις σε βιομοιχανεία, ένεκα λόγο που αιπειδής η ανάγκη δε πήγα σχολήω να μάθο γράματα.

    Μώλις ήρθαι ο μεγάλως επάνο, με δηόρισαι Προηστάμενω Προμοιθηόν σε οργανηζμό του ευρήταιρου δημώσιου τομαία και άρχισα να κονομάο. Αίκανα καλώ μπαγιόκω, θεός σχωρέσ' τα πεθαμένα του μεγάλου, πήρα αμάξι Μπέμπα στην αρχοί και Μερσεντέ μετά γιατή η Μπέμπα πολύ κοικλοφόρυσαι. Στα σκυλάδηκα όλει Μπέμπες ήχαναι. Τους άιβλεπα ώταν πύγαινα με τη γκώμενα. Πήρα δυαμαίρισμα και έχτισα εκσοχικώ στο χοργιώ τις γυνέκας μου, πάνο σε κάτη αρχέα αλλά καθάρισαι ο τοπάρχης με την Πωλεοδωμεία.

    Μετά, θεός σχωρέσ' το μεγάλω, ήρθαι ο Σημίτεις. Αχώναιφτος μου φάνοικαι αρχηκά, αλλά να λέμαι και τα καλά. Αιπηδής ίμουνα λέοι Παλαιοπασόκος, φοβύθοικα τους αικσυχρωνισταίς ώτι θα με φάναι, αλλά επυδής ίμουνα καλώς στη δουλοιά, και κουμπάρος με αίνανε βουλεφτή, με κάνανε Γενικώ Διεφυντεί σε άλλω οργανιζμό. Και το μπαγιόκο όλο και μεγάλονε. Και τακσίδια με τη Σούλα, τη γραμματέφς μου, επαγκελλματικά.

    Από χρηματειστήργιω εγό δεν οίκσερα. Αλλά ο κουμπάρος ο βουλεφτής που ήχε γείνι ηφηπουργός, μου ίπαι να πέξω κάτι χαρτηά γιατή λαίει θα αναίβουναι. Δείκηο ίχαι ο μπαγάσας. Ποίρα σπίτη στη Μήκονο και σταμάτισα να ντοίνομε στον Καρούζο. Α, ώλα κι ώλα, σοσιαλησταίς είμασται αλλά αίχουμε και γούστω. Με πείγαι το ναίο έσθοιμα σε ένα κινέζικω μαγαζή, αφού νώμηζα με κωρωίδευαι στιν αρχεί, στο Μαχ Τσόνγκ, που φαίρνοι τα κουστουμάκηα Kitton (6,000 ευρώ το κομμάτι) διαγόνια κάτο στο Ντα Κάπα, την καφαιτερήα λέο, στο Κωλωνάκι. Πείρα και γραβάταις Ερμής, αυτή με το συματάκη αμαξάκι, πείρα και Κόλ Χαν Τζέγκις Χαν πως στο διάολο τα λαίνε αυτά παπούτσια. Πείρα και αυτώ το κακομούτσουνο το τσιποηδείς της Πόρσες, αυτώ που έχει ώνωμα από πιπέρη.

    Και τόρα σας διαβάζο να βρήζαιται το μεγάλω. Τι κωρώιδα που οίσασται μωρ' αδερφάκηα μου. Δε το ύχαται πηάσυ το νώοιμα. To ΠΑΣΟΚ δεν οίνε ηδεολωγία, επαίνδησι είνε. Γι'αυτώ σας λαίο δεξηούραις κωρόιδα η όραις σας ήναι μετροιμένες. Το βλαίπο στο Τζιχάντ Περεγκάουξ ρολόη μου. Κωρόιδα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ Ανώνυμο 7:18
    ΜΗΠΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΖΗΜΠΑΜΠΟΥΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΑΔΙΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πασοκος που κλέβει = μη-είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη Δημήτρης Τσαβδαρίδης πιάστηκε να κλέβει, ο σημερινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας έχει άνοιγμα 370.000. Εχμ, για να φτιάξουν την οικονομία έρχονται αυτοί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.59


    όχι βρε χαζό...


    την οικονομία θα τη φτιάξει αυτός που έκλεψε το 500αρικο από τον άλλον στο συνέδριο.΄


    (Τελικά ο Μπους ήτανε στην Αλβανία ή στο συνέδριο και του φάγανε το ρολόϊ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Neodimokratikes sykofantikes kakies . Ehoume hortasei 38 mines twra . Tipote apo Bob Dylan tha mas xanatragoudisoun ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πρεςς... Κανένα πασοκο που να ΜΗ κλέβει έχεις να μας δείξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Agapite 11:27
    Pes alevri , to Lamogo-epiteleio
    tou Ypourgeiou Oikonomikwn se gyrevei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Agapite 12.34

    Oi k.k. Papantwniou-Xristodoulakis (gambros tou Shmith)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας επισυνάπτω την Ανακοίνωση του παναγιώτη Ρήγα, χωρίς σχόλια, για να μην παραπληροφορείται ο κόσμος.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Αθήνα 14/06/2007

    Προσπαθούν να κάνουν την τρίχα τριχιά

    Η Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Νομού Κυκλάδων, διενεργώντας τον υπό του νόμου προβλεπόμενο έλεγχο των ετήσιων απολογισμών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για το χρονικό διάστημα 1996-2001, διαπιστώνει την έλλειψη δικαιολογητικών για ορισμένες δαπάνες της
    Ν. Α. Κυκλάδων.
    Η Διεύθυνση Οικονομικών της Ν. Α. Κυκλάδων, ως αρμόδια υπηρεσία που διενεργεί την οικονομική διαχείριση, παρέλαβε τα φύλλα ελέγχου της Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στα οποία αποτυπώνονται οι σχετικές παρατηρήσεις και ήδη συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να τεκμηριωθεί η νομιμότητα της πληρωμής των συγκεκριμένων χρηματικών ενταλμάτων.
    Οφείλω να τονίσω, για τους μη γνωρίζοντες, ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση υπόκειται σε αυστηρότατο προληπτικό έλεγχο εκ μέρους της ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για κάθε δαπάνη που πρόκειται να πραγματοποιήσει.
    Έτσι, δεν είναι δυνατή η εκταμίευση ούτε ενός ευρώ, αν προηγουμένως η εν λόγω υπηρεσία δεν έχει ελέγξει τη νομιμότητα της δαπάνης και δεν έχει εγκρίνει και θεωρήσει το σχετικό ένταλμα πληρωμής.
    Όλα τα χρηματικά εντάλματα επί των οποίων γίνονται οι παρατηρήσεις της Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου πριν γίνει η εξόφληση τους.
    Μια δεύτερη άξια προσοχής παρατήρηση αφορά στην υποχρέωση της Υπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου να ελέγχει κάθε χρόνο τον απολογισμό που της υποβάλλει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για τις δαπάνες του προηγούμενου έτους.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε καθυστέρηση διενέργειας του ελέγχου εκ μέρους του Επιτρόπου που φθάνει μέχρι και τα δέκα χρόνια, αφού οι δαπάνες του 1996 ελέγχθηκαν το 2006.
    Τα παραπάνω προσδιορίζουν απόλυτα την ουσία και τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης η οποία υπό άλλες συνθήκες θα περνούσε απαρατήρητη.
    Σήμερα όμως, που οι μέρες είναι «πονηρές», τα τοπικά νεοδημοκρατικά χαλκεία και όσοι άλλοι πίστεψαν ότι τους παρουσιάστηκε η χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουν σκιές και να ενσπείρουν αμφιβολίες σχετικά με την διαχείριση του δημόσιου χρήματος από την Ν. Α. Κυκλάδων κατά την περίοδο της Νομαρχιακής μου θητείας.
    Σε μια περίοδο που η δημόσια ζωή δηλητηριάζεται από τις οσμές των «γαλάζιων σκανδάλων», επιχειρούν σε τοπικό επίπεδο έναν αστείο αντιπερισπασμό.
    Τους ενοχλεί προφανώς η σθεναρή στάση μου απέναντι στις αυθαιρεσίες των κυβερνητικών παραγόντων στην περιφέρειά μας και ο αυστηρός έλεγχος που ασκώ στην κυβερνητική πολιτική που λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων των νησιών μας.
    Πλανώνται αν ελπίζουν ότι διογκώνοντας ανύπαρκτα ζητήματα θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη του λαού των Κυκλάδων στο πρόσωπό μου ή ότι θα περιορίσω την μαχητικότητά μου και την πολιτική μου κινητικότητα.
    Τους επαναλαμβάνω για μια φορά ακόμη ότι δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί μέχρι τη στιγμή που ο λαός με την ψήφο του θα τους στείλει στα σπίτια τους.
    Προς το παρόν από την δική μου πλευρά σταματώ εδώ.
    Θα επανέλθω σε λίγες μέρες, όταν το Ελεγκτικό Συνέδριο θα έχει αξιολογήσει το υπόμνημα που πρόκειται να υποβάλλει η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και θα έχει αποφανθεί τελικά.


    ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Βουλευτής Κυκλάδων-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΤΙΚΗ ΤΩΝ
    ΔΕΞΙΩΝ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ
    ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ...
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΡΩΜΙΑ...
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάλλον είστε πορωμένοι δεξιοί. και η πόρωση αυτή δεν βοηθά, αντιθέτως κάνει κακό στο κόμμα σας. Μετά από την ανακοίνωση θα έπρεπε να έχετε αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν τυπικό έλεγχο, που πάει να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης εν όψει των εκλογών. Στο κάτω κάτω γιατί όλοι εσείς που κόπτεστε δεν περιμένετε μερικές ημέρες μέχρι να προκύψει το σχετικό πόρισμα και να λάμψει η αλήθεια;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4.03 afta pesta se aftous pou skouzoun gia to omologo prin apofan8ei h dikaiosynh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4 03
    ΕΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ
    ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ..
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΣΗ
    ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ..
    Ο ΕΝΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για όλους τους φίλους και υποστηρικτές του κ. Ρήγα σας παραθέτω την δήλωση πόθεν έσχες του 2004 για να δείτε και να συγκρίνετε αν αυτά που λέγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.
    ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ: 73.000 ευρώ
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 273 ευρώ
    ΑΚΙΝΗΤΑ: Δυο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι, ένα διαμέρισμα στο Δήμο Αθηναίων, δύο σπίτια στη Μύκονο, ένα σπίτι στην Κόρινθο, δύο οικόπεδα στην Μεσσηνία και δύο οικόπεδα στην Άνδρο.
    ΜΕΤΟΧΕΣ – ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ:
    1) 2877 μετοχές εθνικής συντάξεως
    2) 1 ΡΕΠΟΣ αξίας 98000 ευρώ,
    3)Ομόλογο ALPHA μικτό αξίας 15000 ευρώ,
    4)3411 μετοχές της ΒΙΟΤΕΡ,
    5)794 μετοχές της ΙΝΤΡΑΚΟΜ,
    6) 1000 μετοχές της STABILTON,
    7)4345 μετοχές της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αξίας 186000 ευρώ,
    8)107 μετοχές της ΑΛΤΕΚ,
    9) 264 μετοχές ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,
    10) 1089 μετοχές της ΑΛΚΟ,
    11)300 μετοχές της ΕΛΒΑΛ,
    12) 40 μετοχές της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΙΖΙΝΓΚ,
    13) 100 μετοχές ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ,
    14) 100 μετοχές της ΙΝΤΕΑΛ,
    15) 217 μετοχές ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ
    16) 600 μετοχές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,
    17) 75 μετοχές ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ,
    18) 720 μετοχές της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ,
    19) 500 μετοχές της ΜΙΝΕΡΒΑ και
    20) 600 μετοχές του ΜΟΥΖΑΚΗ.
    ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Συνολικές καταθέσεις σε διάφορες τράπεζες: 110000 ευρώ

    Εγώ ρε παιδιά κάνω δύο δουλειές επί 30 χρόνια περίπου εργάζομαι στον τουρισμό και αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να τα βγάλω αυτός πως τα κατάφερε μέσα από την δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα που είχε στην αρχή ως διορισμένος και μετά ως αιρετός σε μια δύσκολη περιφέρεια όπως είναι οι Κυκλάδες;
    Μήπως εσύ φίλε Ανδριώτη μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  21. Σιγά μην τον πετάξει έξω ο ΓΑΠ.

    Αν αρχίσει να πετά έξω βουλευτές, θα καταντήσει εξωκοινοβουλευτικό κόμμα!!!!






















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί φίλοι του BLOG , υπενθυμίζω σε μερικούς αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση