GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμοι να ...εισβάλλουν 10.000 Πακιστανοί...

...λαθρομετανάστες από την Μικρά Ασία! Του Γ. Παπαδόπουλου Παρά τον συναγερμό της Πακιστανικής Πρεσβείας, οι Ελληνικές αρχές κοιμούνται μακα...

...λαθρομετανάστες από την Μικρά Ασία!

Του Γ. Παπαδόπουλου

Παρά τον συναγερμό της Πακιστανικής Πρεσβείας, οι Ελληνικές αρχές κοιμούνται μακαρίως! Με επείγον σήμα της, η Πακιστανική Πρεσβεία στην Αθήνα ενημέρωσε την περασμένη Δευτέρα τις Ελληνικές Αρχές ότι τουλάχιστον 10 χιλιάδες Πακιστανοί λαθρομετανάστες βρίσκονται στα παράλια της Μικράς Ασίας και ετοιμάζονται να εισέλθουν στην Ελλάδα μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Σχετικές πληροφορίες δημοσίευσε η πακιστανική εφημερίδα «Ντόν» και μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «Κρόνος», υπογραμμίζοντας ότι οι Ελληνικές Αρχές δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο και δεν έχουν καμία στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τη μάστιγα των δουλεμπόρων και την επέλαση των λαθρομεταναστών.
Όπως αποκάλυψε προ ημερών ο Σουδανός Πρόεδρος του «Φόρουμ Μεταναστών» Αχμέτ Μοαβία, όταν το 1996 ανέλαβε πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης, υπήρχαν 6 μεταναστευτικές οργανώσεις. Σήμερα, 11 χρόνια αργότερα, έχουν φτάσει αισίως τις 121 και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται, την ίδια ώρα που στην γειτονική Ιταλία δεν υπάρχει ...ούτε μία!
Το μόνιμο επιχείρημα του Πάκη Παυλόπουλου πως την πολιτική αγκαλιάσματος των μεταναστών επιβάλλει στην Ελλάδα η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι απολύτως ψευδές. Ο ίδιος ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας στις 10 Μαΐου από το βήμα της Βουλής διέψευσε τον Πάκη, λέγοντας επί λέξει: «Η άποψη που επικρατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την χώρα μας είναι ότι κατέστη διακομιστής τεραστίου βάρους προς την Ευρώπη. Γ΄αυτό και μας ζητούν να μην ακολουθούμε ανθρωπιστική μεταναστευτική πολιτική»!

26 σχόλια

  1. Ξενοφοβικά ναρκωτικά παίρνετε; Είναι διασταυρωμένη έστω και μία πληροφορία του άρθρου; Ακούς εκεί δεν υπάρχουν ενώσεις μεταναστών στην ιταλία. Σε αποβατικά είναι οι 10.000 Πακιστανοί; Ποιος τους μέτρησε;

    το ξεφτιλίζετε ρε παιδιά με τέτοιες ανοησίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι.
    Κάθε μέρα και από παντού βγαίνει ένα αδίστακτο συμπέρασμα. Έχουμε μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων, ένα πρωθυπουργό πολύ λίγο και υπουργούς που δεν ασχολούνται με την επίλυση των προβλημάτων των Ελλήνων αλλά πως θα καταφέρουν να επανεκλεγούν. Η παρατεταμένη εκλογική περίοδος στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της διάλυσης των πάντων. Το δημόσιο χρέος έχει εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη και κανένας δεν μιλά. Αν εξαιρέσεις μια δυο εφημερίδες οι λοιπές δεν κάνουν ουδεμία αντιπολίτευση και ελέγχονται και συντηρούνται από τις κρατικές διαφημίσεις.
    Είναι γνωστό ότι δυο η τρεις εφημερίδες στέκουν από μόνες των και είναι υγιείς οικονομικά επιχειρήσεις .Όλες οι υπόλοιπες υπάρχουν όσο δίνονται οι κρατικές διαφημίσεις. Εδω υπάρχουν συγκροτήματα ολάκερα που ζουν από τον κρατικό κορβανά. Έτσι το δημοσιοϋπαλληλίκι έχει μεταφερθεί και στο χώρο του τύπου. Γιατί έλλειψη οικονομικής ανεξαρτησίας τι άλλο έχουν μετατραπεί οι εφημερίδες αφού συντηρούνται οικονομικά από το κράτος?
    Είναι γνωστό ότι για να σταθεί μια εφημερίδα πρέπει να πουλά τουλάχιστον πάνω από 50.000 φύλα. Πόσες από τις εφημερίδες που κυκλοφορούν καλύπτουν αυτό τον αριθμό? Δυο η τρεις? Οι υπόλοιπες είναι κυβερνητικές εφημερίδες η υποδοχείς μαύρου χρήματος και στηρίζονται και υπάρχουν λογω της κρατικής διαφήμισης η για την υποστήριξη των αφανών ιδιοκτητών στις ανομολόγητες επιδιώξεις τους , άρα ελέγχονται από το κράτος η τα σκοτεινά αφεντικά των , άρα τι αντιπολίτευση και ποια η προσφορά των στο κοινωνικό σύνολο και τι δημοσιογραφία επιτελούν?.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ευρώπη δεν το επιβάλλει αλλά δεν την ενοχλεί... Φθηνά εργατικά χέρια, λιγότερες απαιτήσεις από τους ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους. Όμως δεν το κατάλβα; Τη ξενοφοβία είναι αυτή; Αντί να ξυπνάτε τον κόσμο πως δεν είναι το πρόβλημα στους ξένους αλλά στο μεγάλο κεφάλαιο αναπαράγετε μπούρδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πάκης Παυλόπουλος λέγοντας πως "την πολιτική αγκαλιάσματος των μεταναστών επιβάλλει στην Ελλάδα η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση" και είναι απολύτως ψευδές, θέλει να καλύψει την μασονική θεωρία που θέλουν να επιβάλουν με την Νέα Τάξη οι φασίστες. Όπως τον διαψεύδει ίδιος ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας στις 10 Μαΐου από το βήμα της Βουλής, τον Πάκη, λέγοντας επί λέξει: «Η άποψη που επικρατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την χώρα μας είναι ότι κατέστη διακομιστής τεραστίου βάρους προς την Ευρώπη, δείχνει ότι από διαφορετικά κέντρα παίρνουν οδηγίες, Πολύδωρας και Παυλόπουλος. Οι επίτροποι της Ε.Ε. επειδή δεν γνωρίζουν ότι ο Παυλόπουλος είναι μασόνος, "ζητούν οι Έλληνες να μην ακολουθούμε ανθρωπιστική μεταναστευτική πολιτική, λες και ρωτά ο φασίστας Παυλόπουλος τους Έλληνες με δημοψήφισμα»! Σε λίγο θα διωχθούν πλαγίως ή θα φύγουν εκβιαστικώς οι Έλληνες και θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες και οι προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ θα τους χαϊδεύουν για τις ψήφους τους. Καληνύχτα Έλληνες. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mε ιδιαίτερη χαρά παρατηρούμε ότι σε μία AKOMH προσπάθεια αποπροσανατολισμού, οι σύν-τροφοι του κουνήματος το γυρίσανε στη λογοτεχνία. Έτσι, και στα πλαίσια της διαχείρισης και προαγωγής του babis σε star status , το “Σωματείο Φίλων babis skylos gap” θα εκδόσει Ανθολόγιο Ποιήσεως με τίτλο «Oι μαντινάδες του babis», από oμάδα συνεργαζομένων λογοτεχνών.


    Δώρο σου στέλνω babis μου
    Στων εκλογών το χρόνο
    δέκα ψωλές αράπικες
    να σε γαμούν συγχρόνως




    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ babis ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παλιοψεύτη Μπάμπη που γράφεις "Το δημόσιο χρέος έχει εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη και κανένας δεν μιλά" Δεν ξέρεις οτι ο δικός σου ΓΑΠ και ο Σημίτης, σύμφωνα με την Ε.Ε., το ανέβασαν στα από 10 δις το 1993 σε 221 δις ευρώ και τώρα είναι στα 226 δις. Τι μας λες ρε ψευτρόνι δημαγωγέ. Το λάθο στους ΠΑΣΟΚ και το φαγοπότι που έκαναν θέλεις να το ξεχάσουν οι Έλληνες. Ντροπή σου ψευτρόνι. Τώρα πρέπει ο λαός να ψηφίσει το ΕΑΡ για να σας κλείσει όλους τους κλέφτες-ψεύτες φυλακή. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. filolae ama paei fylakh o mpamphs 8a kaloperasei.. mh tou vazeis idees...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν νομιζετε ότι θάπρεπε και εσείς σήμερα να βάλετε το κέιμενο διαμαρτυρίας για την Αμαλία Καλυβίνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί φίλοι..
    Όλο αυτόν τον καιρό μέσα στις σελίδες του φιλόξενου blog έχουμε γίνει μάρτυρες γεγονότων και διαπιστώσεων. Για μένα τουλάχιστον που πρώτη φορά βρέθηκα σε τέτοιους χώρους οι διαπιστώσεις μου ήταν συγκλονιστικές.
    Λογω του χώρου δουλειάς μου είχα έρθει σε επαφή με το ότι πιο σκληρό φασιστικό και ακροδεξιό εσμό υπάρχει και εμφιλοχωρεί στην κοινωνία μας. Άνθρωποι βασανισμένοι, παραπλανημένοι, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μακαρίζοντας τη Χούντα γιατί ήταν η μόνη που ασχολήθηκε σοβαρά με τα προβλήματα των. Βαθειά δημοκράτης εκ πεποιθήσεως και εκ καταγωγής ,όλους αυτούς τους αντιμετώπιζα με κατανόηση και συμπάθεια. Θεωρούσα ότι με την ενδυνάμωση της δημοκρατίας μας και με την άνοδο του πνευματικού επιπέδου τα καρκινώματα αυτά θα εκλείψουν. Φευ..!!! Μέσα στις στήλες του ιντερνέτ και ειδικά σε αυτό το blog ξανασυναντώ την νέα φασιστική ακροδεξιά. Ξεμωραμένοι ηλικιωμένοι, ανιστόρητοι νέοι, φανατικοί υμνητές του ότι πιο αυθαίρετου και αντιδημοκρατικού εμφιλοχωρεί στην κοινωνία μας, σερφαρουν αδιάκοπα και καθημερινά στις σελίδες του ιντερνέτ και βρωμίζουν παντού , εκτονώνοντας και εκδηλώνοντας τα πιο κατώτερα και άθλια αισθήματα των για τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους μας. Βρίζουν με ένα χυδαίο και αγοραίο πρωτοφανή τρόπο . Τα γεννητικά τους όργανα είναι σε πρώτη ζήτηση. Εκδηλώνουν ένα ακατάσχετο μίσος για τους διαφορετικούς συνανθρώπους των και ένα αβυσσαλέο μίσος για όσους έχουν οποιαδήποτε διαφορετικότητα.

    Ο λόγος που ο Καραμανλής κέρδισε την ψήφο των Ελλήνων είναι ότι εμφανίστηκε με ένα κεντρώο προσωπείο, του μέτρου , της κατανόησης και μη έχοντας καμιά σχέση με το παρελθόν για το όποιο είχε καταδικαστεί κατεπαναληψη στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Νέος σε ηλικία ,άριστος χειριστής του λόγου έπεισε τους Έλληνες. Φευ..!! Την επόμενη ανάληψης της εξουσίας δυστυχώς όλος αυτός ο εσμός που περιέγραψα πριν κατέλαβε το σύνολο των κυβερνητικών θέσεων και μαζί με τους κουμπάρους και τους συγγενείς δημιούργησαν τη νέα διακυβέρνηση. Αυτή είναι η εικόνα της νέας διακυβέρνησης και το στίγμα της το αφήνουν εδώ. Αυτή είναι η σημερινή κυβέρνηση. Χαρείτε τους !! Ψηφίστε τους ξανά!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκύλε της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηλιθιότητας
    ΤΖΩΝ της βλακείας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απάτης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, σάψαλα του κέρατα.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα μολυσμένα από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεστε.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα.

    ΥΓ. Έκοψα την τελευταία παράγραφο για να προφυλάξω τη νέα προβοκάτσια σύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Ν. Δεν έχετε μάθει τίποτα, δεν βάλατε μυαλό, είστε κοινοί απατεώνες. Μια ζωή ψεύτες και λωποδύτες. Το παιγνίδι της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία συνεχίζετε να το παίζετε. Είστε άθλιοι ,απατεώνες και ψεύτες. Περιθώριο της μαυρίλας και της απάτης. Ο Ελληνικός λαός σας έμαθε όμως. Η ήττα έρχεται για να σας τοποθετήσει μια ζωή στο περιθώριο. Όπου είναι η θέση των απατεώνων και των ψευτών. Ουστ αλητες του κερατα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EΠΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο babis τερψίπρωκτος:


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.

    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...

    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.


    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,

    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,

    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,

    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,

    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,

    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),

    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...

    Babis: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η

    Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς".







    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα πλαίσια της διαχείρισης και προαγωγής του babis σε star status, το “Σωματείο Φίλων babis skylos gap” θα εκδόσει Ανθολόγιο Ποιήσεως με τίτλο «Oι μαντινάδες του babis», από oμάδα συνεργαζομένων λογοτεχνών.




    H Kρήτη είναι το νησί
    που’χει ωραία φύση
    κι όταν το babi θα τον δείς
    ψόφα τον στο γαμίσι




    Δώρο σου στέλνω babis μου
    Στων εκλογών το χρόνο
    δέκα ψωλές αράπικες
    να σε γαμούν συγχρόνως




    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ babis ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν κινδυνευει κανενας .Αφου μονοι τα γραφετε..μονοι τα διαβαζετε ...κανεις δεν συνδιαλεγετε μαζι σας...οι λοιποι απλα σας φτυνουν εσας και την ιδεολογιας τη συχαμερη...οποτε ουδεις κινδυνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να πούμε και δυό λόγια για τους Πακιστανούς εκτός από τον Μπάμπη.
    Δεν θέλω να το παίξω ρατσιστής αλλά θυμάμαι ένα επεισόδιο το καλοκαίρι του 1974 που μου το διηγήθηκε συγγενής μου αστυνομικός . Ήταν λίγες μέρες μετά την άφηξη του συχωρεμένου Καραμανλή από την Γαλλία . Εκείνη την εποχή υπήρχαν κάτι λίγοι λαθρομετανάστες στην Αττική επί το πλείστον Πακιστανοί . Το κλίμα στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις πολύ άσχημο . Μαζεύτηκαν μια μέρα έξω από την Τουρκική πρεσβεία κάπου τριακόσιοι Πακιστανοί και ζητούσαν να καταταγούν εθελοντές στον ... Τουρηικό στρατό !!!
    Ο Καραμανλής ,σιωπηρά , διέταξε την σύλληψη και απέλασή τους .
    Το θέμα δεν μπήκε στα Μ.Μ.Ε.
    Εκτός από αυτό θυμάμαι ότι σε όλες τις ψηφοφορίες για το Κυπριακό (μετά την εισβολή του Αττίλα ) που γινόταν στον Ο.Η.Ε. υπήρχαν ορισμένα κράτη που μόνιμα μας καταψήφιζαν : Τουρκία , Η.Π.Α. , Ηνωμένο Βασίλειο , Ισραήλ , Αλβανία και το ...
    Πακιστάν .
    Προσοχή στους Πακιστανούς λοιπόν , δεν έχουν μπέσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.45 ο babis είναι Πακιστανός?

    βρε τον ψεύτη, εμείς όταν τον γαμάμε ορκίζεται ότι είναι υψηλοσυνταξιούχος...



    Είχαμε την εντύπωση ότι σαν μαυροτσούκαλος και κοντοπούτανος που είναι, οφείλεται στο ότι είναι μπάσταρδος των Μαυριτανών που ξέσκισαν τα παράλια της Κρήτης....


    ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω προσέξτε, κάντε προμήθειες σε γάλα κ.α. γιατί επίκειται ο νέος ΕλληνοΠακιστανικός πόλεμος.
    Έλληνες τα πράγματα είναι σοβαρά.
    Ο πόλεμος γαρ εγγύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Dear friends. Was so happy really last night watching the ‘’Elli Stai Show’’.
    A prominent member of the ruling gay society was invited in order to defend our darling fat ‘’katalliloteros’’. Yes dear sisters. There was Lakis Lazopoulos so pretty, so sexy, last night praising our prime minister. I bet next guest of Mrs Stai will be the Mayor of Athens, or you think Salome should be invited. Maybe because sweet Mayor is so busy with his Lover the young artist who at the same time is a … nurse at Evangelismos . On the other hand Salome unfortunately was not nominated as a minister and has more free time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9.45
    Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. karpidis και Δημητρης

    Καλοι μπουληδες, εχουν και μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?


    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκυλε της καφριλιας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηληθιοτητας
    ΤΖΩΝ της βλακειας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απατης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των.Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.


    ποιος εγραψε το κειμενο αυτο?
    μου θυμιζει...τον..

    επαναστατικος αγωνας.

    του συστηματος πασοκ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    babis μας απειλεις?
    τι σημαινει αυτο?

    Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    θα μας στειλεις τους δολοφονους
    του συστηματος πασοκ?

    τους περιμενουμε...

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    ωχωχωχ...
    η σταζι επιασε δουλεια στο blog.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OI ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

    Αμερικανο-βρετανικός κλάδος:
    Παπαχαλάς, Μίχας, Τσίμας, Μανδραβέλης, Παπανδρόπουλος

    Γαλλο-αμερικανικός κλάδος:
    Πρετεντέρης, Σωμερίτης.

    Γερμανο-αμερικανικός κλάδος:
    Τέλογλου

    Σκανδιναβο-ολλανδικός κλάδος:
    Γιαννακόπουλος

    Πηγή ΕΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ε ρε καταντια του μεγκα-λου χαλκειου...
    να του την παιφτουν οι γ.γραμματεις
    υπουργειων.
    ντροπη σταλινακια δεν σας φοβουνται
    πια ουτε οι γραμματεις.

    4:11 μμ


    Ανώνυμο said...
    σωστος ο κουρης..
    με την εμπειρια που αποκτησε στην
    σοφοκλεους,εχασε ο ανθρωπος αφου
    ανοιξε ελδε το 2000.. οταν ειχε
    αρχιση το σκασιμο της φουσκας,
    καταλαβε..οτι η δυναμη του μεγκα,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ
    ΦΟΥΣΚΑ ..ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ.
    μονο οι μαλακες πολιτικοι δεν
    το εχουν καταλαβει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    Η Ελλάδα δεν μπορεί και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αναγνωρίσει μακεδονικό κράτος. Τουναντίον έχει υποχρέωση να αγωνιστεί με σθένος και με πείσμα για τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού τα οποία οι Σλαβομακεδόνες με τα ψεύδη τους προσπαθούν να σφετερισθούν.

    Από τον υποστράτηγο ε.α. στρατηγικό αναλυτή Δημήτριο . Καντερέ

    Τον τελευταίο καιρό έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες οι οποίες φέρνουν την Ελλάδα να συμφωνεί ή ακόμη και να προτείνει η Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) να ονομαστεί "Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια". Σε αυτή την απόφαση φέρεται να έχει οδηγηθεί η ελληνική κυβέρνηση μετά την από τις ΗΠΑ, τον Νοέμβριο 2004, αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Μία απόφαση που δημιουργεί το ενδεχόμενο οι Σλαβοσκοπιανοί να επιτύχουν την από τον ΟΗΕ αναγνώριση του κράτους τους με το όνομα αυτό.
    Η από την αμερικανική κυβέρνηση του προέδρου Τζορτς Μπους παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" αναμφίβολα αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για την Ελλάδα στο εθνικό αυτό θέμα. Η αμερικανική απόφαση η οποία κατέδειξε την αδυναμία της ελληνικής πλευράς να αναδείξει το δίκαιο της, να αντιδράσει έγκαιρα και να προλάβει τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, έχει ενθαρρύνει τους Σλάβους των Σκοπίων και ενίσχυσε την αδιαλλαξία τους στην εξεύρεση συμβιβαστικής με την Ελλάδα λύσεως στο πρόβλημα του ονόματος του κράτους τους.
    Η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά και τη δυσμενή αυτή εξέλιξη οπωσδήποτε είναι δυσάρεστη και δύσκολη για την Ελλάδα και μέχρι ένα βαθμό δικαιολογεί την απογοήτευση και ακόμη τη σύγχυση στους έχοντες την αρμοδιότητα και ευθύνη για τον χειρισμό του θέματος και τους Έλληνες γενικότερα. Η απογοήτευση και η σύγχυση αυτή είναι που καταδεικνύονται με τις από διάφορες κατευθύνσεις εκφραζόμενες απόψεις σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το να συμβιβαστεί και να δεχτεί για το κράτος των Σκοπίων ένα όνομα που να περιέχει τη λέξη "Μακεδονία". Το όνομα δε "Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας- Σκόπια" παρουσιάζεται ανώδυνο ή τουλάχιστον λιγότερο επώδυνο από άλλα ονόματα, που κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, και οπωσδήποτε από το να αναγνωριστεί το σκοπιανό κράτος από τη διεθνή κοινότητα ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
    Η Ουσία του Προβλήματος.
    oλα αυτά όμως είναι μόνο λογικοφανή και δείχνουν άγνοια ή τουλάχιστον παράβλεψη της ουσίας και του πραγματικού περιεχομένου του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός σχετικά με το όνομα του κράτους των Σκοπίων. Ενός προβλήματος που αφορά άμεσα και ευθέως στην από πάσης πλευράς (ιστορική, πολιτιστική, πολιτισμική, γλωσσική κλπ) τεκμηρίωση της υπόστασης της Ελλάδος, του έθνους και της φυλής των Ελλήνων και κατ' ακολουθία του Ελληνισμού ως ιστορικο-πολιτισμικής οντότητας και έννοιας. Μίας οντότητας και έννοιας που έλαβε τεράστιες διαστάσεις με το εκπολιτιστικό έργο του Έλληνα Μακεδόνα βασιλιά Αλεξάνδρου του Μεγάλου και αποτέλεσε το βάθρο πάνω στο οποίο θεμελιώθηκε ο σύγχρονος Δυτικός Πολιτισμός.
    Οι Σλάβοι των Σκοπίων πρώτα από οτιδήποτε άλλο κάτω από τη λέξη "Μακεδονία" του κράτους τους διεκδικούν την κληρονομιά των αρχαίων Μακεδόνων και πρωτίστως το μεγαλείο των επιτευγμάτων του μέγιστου ανδρός στην ιστορία της ανθρωπότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κατά τους ισχυρισμούς των Σλαβοσκοπιανών το μακεδονικό έθνος- το κατ’ αυτούς αρχαιότερο έθνος της Ευρώπης- στην αυτόνομη 2.500 και πλέον ετών ιστορική διαδρομή του ότι δεν είχε καλή σχέση και ακόμη περισσότερο συγγένεια με το ελληνικό έθνος αλλά βρίσκονταν σε διαρκή αντιπαλότητα με αυτό. Συνέπεια αυτής της αέναης αντιπαλότητας μεταξύ των Ελλήνων και των Μακεδόνων είναι η από τους Έλληνες τωρινή κατοχή μεγάλου μέρους του αρχαίου κράτους των Μακεδόνων, με πρώτη τη Θεσσαλονίκη, οι παντοειδείς διωγμοί που υπέστησαν και υφίστανται οι Μακεδόνες στις ‘κατεχόμενες’ από την Ελλάδα περιοχές τους και η άρνηση της Ελλάδος να δεχθεί και να αναγνωρίσει το ελεύθερο τμήμα τους ως μακεδονικό κράτος. Αυτή είναι η ουσιώδης και βασική διεκδίκηση των Σλάβων την οποία με την ενεργητικότητα και δραστηριότητά που έχουν παρουσιάσει μετά το 1946 πέτυχαν να την καταστήσουν πειστική σε ένα τμήμα της διεθνούς κοινότητας.
    Από τη βασική διεκδίκηση των Σλάβων και τις συνυφασμένες με αυτήν αλυτρωτικές σε βάρος των ελληνικών και των βουλγαρικών μακεδονικών εδαφών επιδιώξεις τους ασφαλώς προκύπτει απειλή κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος. Απειλή που υπό τις σημερινές σε περιφερειακό και παγκόσμιο περιβάλλον διεθνοπολιτικές συνθήκες μπορεί να μην είναι άμεση και σοβαρή, αλλά υπό άλλες συνθήκες και συγκυρίες, οι οποίες δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν στο μέλλον, είναι δυνατόν να καταστεί σοβαρή.
    Ανεξάρτητα όμως και από το κατά πόσο η σκοπιανή διεκδίκηση μπορεί να μετεξελιχθεί σε σοβαρή απειλή κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος, και ακόμη αν εξασφαλιστεί ότι η απειλή αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, η ουσία και κατά συνέπεια η σοβαρότητα του προβλήματος για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό δεν διαφοροποιείται. Το πρόβλημα παραμένει αναλλοίωτο και συνίσταται στην από τους Σλάβους αμφισβήτηση της υπόστασης του Ελληνισμού.
    Κάθε Αναφορά του Ονόματος στη Μακεδονία Αλλοιώνει την Υπόσταση του Ελληνισμού.
    Αυτό είναι το πρόβλημα και σ’ αυτό το πρόβλημα η Ελλάδα καλείται να δώσει απάντηση με τη θέση της έναντι του ονόματος του κράτους των Σκοπίων. Με βάση την τοποθέτηση του προβλήματος από τους Σκοπιανούς, σύμφωνα με την οποία αυτοί είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και συνιστούν το ξεχωριστό και διαφορετικό από το ελληνικό, μακεδονικό έθνος, η από την Ελλάδα αναγνώριση οποιουδήποτε ονόματος που θα εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία θα συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή της θέσης αυτής. Αυτό θα συνεπάγεται η όποια ονομασία και ακόμη περισσότερο η νεοεμφανισθείσα "Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας- Σκόπια".
    "Νέα Δημοκρατία" δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι υπήρχε και άλλη "παλαιά" Δημοκρατία της Μακεδονίας. Αυτή η παλαιά Δημοκρατία θα ισχυριστούν οι Σλάβοι, και θα έχουν δίκαιο σ’ αυτό, ήταν η ΠΓΔΜ της οποίας η νέα θα αποτελεί τη συνέχεια. Με δεδομένο δε ότι αυτοί εμφάνιζαν την ΠΓΔΜ ως το διάδοχο κράτος του κράτους των αρχαίων Μακεδόνων εύλογο θα είναι η "Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας" να αποτελεί τη συνέχεια του κράτους αυτού. Η προσθήκη στο όνομα του τοπικού προσδιορισμού "Σκόπια" δικαιώνει τον ανυπόστατο ισχυρισμό των Σλάβων ότι η περιοχή της πόλης των Σκοπίων αποτελούσε και αποτελεί εδαφικό τμήμα της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας. Έτσι επιβεβαιώνεται ο βασικός ισχυρισμός αυτών ότι, το από αυτούς κατοικούμενο μακεδονικό τμήμα είναι το μόνο ελεύθερο στο οποίο ‘θα πρέπει’ να προσαρτηθούν και τα τώρα ‘σκλαβωμένα’ μακεδονικά τμήματα.
    Από τα προαναφερθέντα σαφώς προκύπτει ότι το νεοεμφανισθέν όνομα όχι μόνο δεν αίρει ή δεν εξασθενίζει τους στρεφόμενους κατά του Ελληνισμού εξωφρενικούς ισχυρισμούς των Σλάβων αλλά εν μέρει τους επιβεβαιώνει και οπωσδήποτε τους ενισχύει. Τους ενισχύει μάλιστα περισσότερο από άλλα γεωγραφικού προσδιορισμού ονόματα όπως Άνω ή Βόρεια Μακεδονία, Μακεδονία του Βαρδάρη και άλλα που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί. Η εκ μέρους της Ελλάδος αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων με το όνομα αυτό όπως και οποιοδήποτε άλλο που να εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία αυτομάτως θα σημαίνει ότι οι Έλληνες αποδέχονται δύο χονδροειδέστατα και ασύστολα ψεύδη: Πρώτον ότι υπήρξε και υπάρχει μακεδονικό έθνος ξεχωριστό και μάλιστα αντίπαλο του έθνους των Ελλήνων και δεύτερον ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων έλκουν την καταγωγή τους από τους αρχαίους Μακεδόνες. Αποδοχή από τους Έλληνες των ψευδών αυτών δεν θα συνιστά ή μη και μόνον την από τους ίδιους τους Έλληνες εκ βάθρων ιστορικο-πολιτιστική εκθεμελίωση του Ελληνισμού.
    Η Μόνη Επιλογή Είναι Αγώνας για τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα σχετικά με την αναγνώριση του σκοπιανού κράτους με το όποιο όνομα που θα εμπεριέχει τον όρο "Μακεδονία" και αυτή ακριβώς η πραγματικότητα ήταν που διαπιστώθηκε από το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, το 1993, όταν το πρόβλημα πήρε την πλήρη σαφή και ουσιαστική μορφή του, και αποφασίστηκε να μην γίνει αποδεκτό κανένα όνομα που θα αναφέρεται στη Μακεδονία. Μία απόφαση η ορθότητα της οποίας επιβεβαιώθηκε πλήρως τόσο από την οργιώδη ασύστολη προπαγανδιστική εκστρατεία των Σλαβομακεδόνων να πείσουν τη διεθνή κοινότητα για το ‘το αληθές’ των τερατωδών ψευδών τους όσο και από την αποδοχή του κράτους των Σκοπίων στους διεθνείς Οργανισμούς με το όνομα ΠΓΔΜ.
    Το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός χωρών και πρόσφατα οι πανίσχυρες ΗΠΑ, οι οποίες σε μικρό ή μεγάλο βαθμό επηρεάζουν και διαμορφώνουν τις διεθνείς εξελίξεις και καταστάσεις στον κόσμο, αναγνώρισαν το κράτος των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας επιδεινώνει τη θέση της Ελλάδος. Η επιδείνωση όμως αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να οδηγήσει την Ελλάδα σε συμβιβασμό που θα ισοδυναμεί με αυτοχειριασμό του Ελληνισμού. Όσο επώδυνη και επιζήμια και αν είναι για τον Ελληνισμό η αναγνώριση του σκοπιανού κράτους από άλλες χώρες με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας αυτή δεν μπορεί να συγκριθεί με την αυτοκαταστροφή που θα σημαίνει η από τους ίδιους τους Έλληνες απάρνηση της ιστορικής κληρονομιάς τους και της υπόστασης του Ελληνισμού.
    Τα έθνη που θέλουν να συνεχίσουν την ύπαρξή τους στο βάθος του χρόνου όταν βρίσκονται σε δυσχερείς καταστάσεις και ακόμη όταν ηττώνται δεν απαρνούνται τον εαυτό τους αλλά διατηρούν και ενδυναμώνουν τις ηθικές δυνάμεις τους και συνεχίζουν να αγωνίζονται. Και αυτό είναι που απομένει για την Ελλάδα στο πρόβλημα του ονόματος του κράτους των Σκοπίων. Όχι να απεμπολήσει τα ιερά και τα όσια της έθνους των Ελλήνων και να απαρνηθεί τον εαυτό της αλλά να αγωνιστεί για την επικράτηση της αλήθειας, του ορθού και του δίκαιου.
    Στον αγώνα αυτόν κινήσεις τακτικής και ελιγμοί μπορούν και επιβάλλεται να γίνονται αλλά αυτοί θα πρέπει εξυπηρετούν και να συμβάλλουν στην επίτευξη του βασικού και σταθερού σκοπού που είναι η διατήρηση αλώβητης της υπόσταση του Ελληνισμού. Στο πλαίσιο αυτό πολλά μπορούν να γίνουν αρκεί οι Έλληνες να αφυπνιστούν, να συνειδητοποιήσουν την ουσία του προβλήματος, να αφήσουν κατά μέρος την ηττοπάθεια και να αποφασίσουν να αγωνιστούν. Να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τα όπλα του πολιτισμού και του πνεύματος που τους έχουν εφοδιάσει οι πρόγονοί τους, με πρώτους τους Μακεδόνες, και η ιστορία τους. Όλα αυτά που δια μέσου της ιστορίας έχουν δημιουργήσει στρατιές αλλοεθνών Ελληνιστών σε όλο τον κόσμο και μπορούν όχι μόνο να αποκρούσουν τα ψεύδη των Σλάβων των Σκοπίων αλλά να γελοιοποιήσουν αυτούς και όλους εκείνους τους αχρείους που θέλουν να λέγονται πολιτισμένοι αλλά ο πολιτισμός τους εξαντλείται στην σκοπιμότητα, το ψέμα, την αυθαιρεσία, την ανηθικότητα και τη βία1.
    1 Είχα την τύχη να συμμετάσχω στην ειρηνευτική Αποστολή της ΕΕ στην πρώην Γιουγκοσλαβία όταν άρχισε η διάλυση αυτής και να συζητήσω το πρόβλημα του ονόματος του κράτους των Σκοπίων με δεκάδες πολιτικούς, διπλωμάτες και στρατιωτικούς χωρών της ΕΕ και του ΟΑΣΕ. Η γενική διαπίστωση από τις συζητήσεις εκείνες ήταν ότι όλοι οι νουνεχείς άνθρωποι όταν κατανοήσουν την ελληνοσκοπιανή διαφορά δεν διστάζουν να παραδεχτούν το δίκαιο της Ελλάδος. Με άρθρα μου σε περιοδικά και εφημερίδες έχω αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία ότι το ιστορικό όνομα του κράτος των Σλαβοσκοπιανών είναι Βαρδάσκα. Αυτοί στο πλαίσιο του Βασιλείου των Σέρβων- Κροατών και Σλοβένων δέχτηκαν το όνομα αυτό το 1929 χωρίς καμία αντίρρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση