GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ιαπωνία οι υπουργοί έχουν φιλότιμο...

... και αυτοκτονούν! Στην Ελλάδα; ο Η είδηση που διαβάσαμε έρχεται από την Ιαπωνία, μια χώρα που ...ευτυχώς για τους δικούς μας πολιτικού...

... και αυτοκτονούν! Στην Ελλάδα;
ο
Η είδηση που διαβάσαμε έρχεται από την Ιαπωνία, μια χώρα που ...ευτυχώς για τους δικούς μας πολιτικούς είναι πολύ μακριά. Στο Τόκιο λοιπόν ο Ιάπωνας υπουργός Γεωργίας,Τοσικάτσου Ματσουόκα, αυτοκτόνησε χτες μετά τις κατηγορίες που είχαν διατυπωθεί εναντίον του για διαφθορά. Ο 62χρονος υπουργός Ματσουόκα βρέθηκε από συνεργάτη του κρεμασμένος στο σαλόνι του διαμερίσματός του. Ο αυτόχειρας είχε κατηγορηθεί ότι είχε πάρει "μίζες" πολλών εκατομμυρίων γεν από επιχειρηματίες που ασχολούνται με δημόσια έργα, κάτι που ο ίδιος είχε αρνηθεί.
Σε τι μοιάζει η Ιαπωνία με την Ελλάδα: Εχουν κι εκεί, σε λίγους μήνες, εκλογές...

13 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΠΟΤΕ


    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ν ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ;;
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καππαδόκος Τσιτουρίδης δύο φορές πιάστηκε "κλέβοντας" τον Ελληνικό λαό. Την μιά με τον γιό του και έκανε τόσα παιδιά να μην μπορούν να πάρουν τώρα δίκαια μετεγγραφή και τώρα με τα ομόλογα. κανονικά έπρεπε να κάνει χαρακίρι την πρώτη φορά. Όμως η κλίκα των καππαδόκων με αρχηγό τον Κ. Καραμανλή τον επανέφερε διότι για αυτούς η εξαπάτηση του λαού δεν είναι αδίκημα. Αδίκημα είναι, με τους κουμπάρους στο ΜΕΒΓΑΛ, τον Χριστόδουλο στην θρησκεία, τον Αράπογλου στην τράπεζα, τον Τσουπίδη, τον Κεδίκογλου στην δικαιοσύνη, κτλ να μην απατήσει τον Ελληνικό λαό. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA DW NA KANOUN XARAKIRI-BUSIDO OI POLITIKOI THS ND KAI TOU PASOK GIA TIS APANWTES MALAKIES POU EXOUN KANEI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. 6:11 πμ,

    χαρακίρι επρεπε να είχε κάνει η μάνα σου και ο πατέρας σου, να είχε λυτρωθεί και η κοινωνία από ένα αρχιλασπολόγο.

    Ακου φιλόλαος... Φιλόπρωκτος έπρεπε να σε λένε, τέτοια αδερφάρα που είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα αυτοκτονόσουν αν υπήρχαν περίστροφα Rolex.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν υπήρχε φιλότιμο! Η λέξη είναι καθαρά ελληνική, αλλά το προϊόν έχει μεταναστεύσει. Είδατε να μετανοεί ο "καταλληλότερος" από τόσα που είπε και όχι δεν έκανε , αλλά έκανε τα αντίθετα! Είδατε να τρέχει να υπογράφει για τις ταυτότητες τη στιγμή που ήξερε πως ήταν κοινοτική οδηγία; Αλλά και "η δεξιά του κυρίου"; Σήμερα κιόλας, βλέποντας πως το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στήθος με στήθος με τη Ν.Δ. έσπευσε κατά γκαιμπελικό τρόπο να τα βάλει με το ΣΥΝ. με τη σκέψη πως πολλοί, που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, από συμπάθεια προς τον καταδιωκόμενο ΣΥΝ μπορεί να απόφασίσουν να του δώσουν κάποιους ψήφους καιέτσι θα μειωθούν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ!!! Από κοντά και ο Θεσσαλινίκης! Από κοντά και ο Ψωμιάδης: Ο αρχιεπίσκοπος, λέει, γνωρίζει τι λέει,πότε το λέει και γιατί το λέει!! Το νιάου-νιάου των κεραμιδιών δηλαδή και ο Γκαιμπελισμός ξαναχτυπά! Ζήτω στον ελληνικό πολιτικό πολιτισμό!
    Ζητάτε να κάνουν χαρακίρι! Εδώ βγήκαν δοσίλογοι μπροστά στα μάτια μας και βραβεύτηκαν επίσημα από την ελληνική πολιτέία για αντιστασιακή δράση! Ποιο χαρακίρι;
    Εδώ κατακληστεύτηκε ο έλληνας πολίτης από σαράντα μεριές και εκείνοι; πέρα βρέχει!
    Ας τους ξαναψηφίσει ο λαός, ο πάντα γελαστός και πάντα γελασμένος!
    Όσον αφορά τις καρακάξες των μπλογκ, άφήστε τες να κρώζουν στη δυστυχία τους έστω και αν από μειωμένη νοημοσύνη δεν την καταλαβαίνουν !
    Κατά τα άλλα;

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι
    Ποιός να αυτοκτονίσει εδώ ;; Οι κουμπαροι βγάζουν και γλώσσα από πάνω !!!
    Ας είμαστε ρεαλιστές . Το θέμα των δομημένων ομολόγων είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει ο πολύς κόσμος . Ούτε οι πολιτικοί ( όλων των κομμάτων ) θα το είχαν πάρει χαμπάρι αν δεν ‘’κάρφωνε’’ την υπόθεση η Eurobank . Ψέμματα λένε κυβέρνηση και αντιπολίτευση που λένε ‘’εμείς το αποκαλύψαμε ‘’ . Τους κάρφωσε η Eurobank γιατί απλούστατα έμενε έξω από τις , γνωστές πλέον , ημερήσιες κρουαζιέρες των δομημένων ομολόγων στα Cayman Islands , όπου μέσα σε 24 ώρες έβγαιναν προμήθειες 35 – 40 εκατομ. Ευρώ . Όσοι ήταν στο κόλπο , συγγνώμη αλλά τώρα μας έχουν χεσμένους .
    Με τόσα χρήματα έχουν ανάγκη τα ψίχουλα της πολιτικής ???
    Ο Ελδεάρχης Κουρής γελάει και μας μουτζώνει όλους .
    Ο καταλληλότερος θυμάται τώρα το Χρηματιστήριο και οι μαλάκες οι Πασόκοι δεν του θυμίζουν τις δηλώσεις του προ των εκλογών του 2000 περί Χρηματηστηρίου !!!
    Μας κοροιδεύει ο χοντρούλης γελώντας που μας χρέωσε ‘’σεμνά και ταπεινά’’ 3 εκατομμύρια Ευρώ την προεκλογική του εκστρατεία στην Αυστραλία !!!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. STHN ELLADA DEN AYTOKTONOYN

    STHN ELLADA TA KONOMOYN AYTOKTONONTAS TOYS ELLHNES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POY EINAI RE PAIDIA AYTOI OI KOYMPAROI THS MEBGAL???
    MHPOS KSEREI KANEIS NA MAS PEI SE POIA FYLAKH BRISKONTE ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (ΕΜΜΙΣΘΑ Η ΜΗ)ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,

    Ας με πειτε οπως γουσταρετε, εγω δεν θα κουραστω να σας ξεφωνιζω με τα επιχειρηματα μου, θα σας συντριβω καθημερινα και θα σας ξεβρακωνω μπροστα σε καθε Ελληνα, ακουραστος , καθε μερα, εναν εναν, πορτα πορτα , οσο ζω και εχω μεσα μου αιμα Ελληνικο ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ να μην σας αφησω σε ησυχια ουτε στον ταφο σας.

    Το δικαιο και η αληθεια ειναι με το μερος μας γιαυτο ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΕΠΡΑ..

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..

    ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ) ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.. ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ EINAI ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΔΟΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ...

    Ο ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί φίλοι . Ο καθένας μας δίνει ότι διαθέτει .Πολιτικές απόψεις . Ιστορικές γνώσεις . Συμφωνία η αντίλογο . Από την πλευρά της Δεξιάς αίναι πατροπαράδοτo γνώρισμά τους να προσπαθούν να χαρίσουν τα δικά τους επίθετα και ιδιότητες στους πολιτικούς τους αντιπάλους . Από τον τζουμπέ στον Δεληγιάννη . Από τον Μεταξά μέχρι τον Παπαδόπουλο . Από τον Μητσοτάκη μέχρι τον Πανίκα Ψωμιάδη και τον ΧουντοΧριστόδουλο . Αυτοί βέβαια τους αντιπροσωπεύουν αλλά τα επίθετά τους και τα βίτσια τους να τα κρατήσουν γιατί τους ανήκουν .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σύντροφοι να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση