GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιατρικές ειδικοτήτες μέσω της ιστοσελίδας της ΔΑΠ!

ο Αναστάτωση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει αποκάλυψη των "Νέων" ότι νέο κόλπο έστησε η κυβέρνηση με τις ιατρικές ειδικότητες, α...

ο
Αναστάτωση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει αποκάλυψη των "Νέων" ότι νέο κόλπο έστησε η κυβέρνηση με τις ιατρικές ειδικότητες, αυτή τη φορά ανακοινώνοντας τις νέες θέσεις ειδικοτήτων μέσω της ιστοσελίδας της ΔΑΠ και χωρίς άλλη επίσημη ενημέρωση, παρά τις δεσμεύσεις του υπουργείου ότι θα τους ενημερώσει όλους 20 μέρες πριν!
Την περασμένη Παρασκευή αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΔΑΠ Ιατρικής Αθήνας 446 καινούργιες θέσεις ειδικευομένων σε διάφορα νοσοκομεία όλης της χώρας, από τις συνολικά 1.200 που έχουν εξαγγελθεί. «Την προηγούμενη μέρα, την Πέμπτη, ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας είχε ζητήσει συνάντηση με παράγοντες του υπουργείου προκειμένου να συζητήσουμε ακριβώς αυτό το θέμα. Μας απάντησαν ότι ήταν όλοι απασχολημένοι στη Βουλή με το νομοσχέδιο για τις προμήθειες και δεν μπορούσαν να μας δεχτούν. Την επομένη είδαμε τις θέσεις στο site της ΔΑΠ», δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο Δημήτρης Βραχάτης, 5ετής φοιτητής Ιατρικής και γραμματέας της ΠΑΣΠ στην Ιατρική Αθήνας. Εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα.

16 σχόλια

  1. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ

    ΤΗΣ ΣΑΠΙΚΛΑΣ

    ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

    ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναζεσταμένο φαΐ;

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μείζον θέμα αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή αναδεικνύει το ΠΑΣΟΚ το θέμα των «γαλάζιων προσλήψεων» στο Δημόσιο και της εξαγοράς συνειδήσεων, ενώ την Πέμπτη υπερασπίζει στη Βουλή την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για αξιοκρατικές προσλήψεις.

    Μόνο η ανακοίνωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα για επανασύσταση της Αγροφυλακής φέρνει δεκάδες χιλιάδες νέους στα γραφεία υποψηφίων και κομματικών παραγόντων της ΝΔ με στόχο μία θέση στο Δημόσιο, ενώ συνολικά η κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο 88.000 προσλήψεων εν όψει των επικείμενων εκλογών. Οπως είχε αποκαλύψει το «Εθνος», οι φορείς ζητούν την άμεση πρόσληψη συνολικά 87.930 υπαλλήλων, με τους 61.657 εξ αυτών να προσλαμβάνονται με συμβάσεις μίσθωσης έργου και ορισμένου χρόνου διαφόρων τύπων, ενώ οι υπόλοιποι 26.273 ως μόνιμο προσωπικό. Από τις αναλογίες αυτές, άλλωστε, προκύπτει ότι 2 στους 3 θα προσληφθούν με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, μια κατάσταση που θα ευνοήσει ρουσφετολογικό όργιο. Εως τώρα, μάλιστα, αντί για επανίδρυση του κράτους έχει γίνει όργιο κομματικών προσλήψεων με όχημα τη «γαλάζια συνέντευξη» που εφηύρε ο Πρ. Παυλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dapites xarite tha dioristhite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ


    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 70% ΠΑΣΟΚ το δημόσιο τα λέει όλα αρχιλασπολόγοι...


    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους 4.54 δεν υπάρχει θεραπεία δυστυχώς και η χώρα θα εξακολουθήσει να τους θρέφει. Να ήταν η άλλη άποψη , να της βγάλω τοο καπέλο, αλλά να βλέπει μπροστά στα μάτια της την αλητεία σε όλο τοης το μεγαλείο και να κατηγορεί αυτούς που την εντοπίζουν ως λασπολόγους, αυτό είναι τουλάχιστο κακοήθεια!

    Έχω ζήσει στο πετσί μου από τα μέσα του περασμένου αιώνα τι θα πει Καραμανλισμός! Αυτό το σημερινό έχει ξεπεράσει ακόμα και τις δεκαετίες 50-60!!! ακόμα και το πρξικόπημα του 61 ωχριά μπροστά στο σημερινό νεποτισμό με την αδιαφορία για τον άλλο και με την αποθέωση του ρουσφετιού και της ληστείας του πολίτη. Είναι αδανόητο το τι επινοούν οι άνθρωποι προκειμένου να κρατηθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία! Φαίνεται πως δεν είναι μόνο η φυσική νοοτροπία και ποτιτική της παράταξης. Είναι και ο τρόμος πως αν χάσουν την εξουσία και βρεθούν στα αρχεία τους τα στοιχεία των παρανομιών που έχουν κάνει θα βρεθούν πάρα πολλοί στον Κορυδαλλό. Έτσι μετά το ξέφτισμα της δικαιολογίας της συμπεριφοράς τους που εξαντλείτο στο χρηματιστήριο έχουν τρομοκρατηθεί για τις βρωμιές που πρέπει να πληρώσουν!
    Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο περισσότερα αγαθά του λαού μας θα διασωθούν. Στο Ιράκ κάψανε τις βιβλιοθήκες και τα μουσεία ,αφού τα λήστεψαν. Εδώ ας φύγουν πριν κάψουν τα πάντα και δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα κάτω από τις στάχτες που θα αφήσουν αν μείνουν ακόμα!
    Αρκετά έκλεψαν!Αρκετό μπάχαλο αφήνουν πίσω τους

    YAMAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ YAMAMA,



    ΣΑΨΑΛΟ, ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΣΕ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτα είναι .....ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ !!!

    ετσι ειναι ρε η νεα δημοκρατια...και σε οποιον αρεσει ....δεν μας νοιαζουν οι πασοκοι σοσιαλιστες ουτε τα κουμουνια ..εμεις οι δεξιοι ετσι είμαστε ......μόνο τα γαλαζια παιδια θα πρεπει να μπαινουν στο Δημοσιο ...!!

    δαπ ολε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΑΠΙΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υπάρχει ειδικότητα για το μπάμπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΑΠ ΟΝΝΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

    30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ

    ΚΛΕΨΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ 1.07,



    οι γνώμες διίστανται για την περίπτωση του babis.




    Επιστήμονες εξ' Αμερικής (ένθα όπου και η γνωστή πλέον πόλη παραγωγής φιλελλήνων St. Paul, Minesota) βρίσκονται σε σφοδρή διαμάχη με Ευρωπαίους και Ασιάτες συναδέλφους τους.




    Οι πρώτοι θεωρούν ότι πρέπει αρχικώς να του ράψουν τον πάτο με ατσαλόσυρμα, οι δε άλλοι ότι πρωτίστως πρέπει να του ράψουν το στόμα με dental floss.



    H πολυπλοκότητα του εγχειρήματος ΑΠΑΙΤΕΙ Ιατρό με EIΔΙΚΟΤΗΤΑ ΡΑΦΤΗ -για να του ρίξει και το μανίκι.





    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ babis ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΡΙΜΑ, Η ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕ ΝΩΡΙΣ!ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΚΩΛΟΣΥΡΝΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΣΑΝ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ. Η' ΜΑΛΟΝ Η ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοματόσκυλα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧώΡΩΝ και των αποχωρητηρίων ενωθειτε.

    Η κουτάλα σας περιμένει


    ΟΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
    ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ολους τους πεμτοφαλαγγιτες χαφιεδες των γυφτοσκοπιανων, σε ολα τα κομματοσκυλα της απατης,
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απο την εφημεριδα 'ΠΑΡΟΝ'


    27/05/2007
    ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    Μην τολμήσετε κανέναν συμβιβασμό, λέει το 81% του Ελληνικου Λαου

    Εντυπωσιακή ομοφωνία των οπαδών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς

    Σκληρή προειδοποίηση προς όλες τις πολιτικές ηγεσίες

    Μπορεί μεν η πολιτική ηγεσία σε ό,τι αφορά το εθνικό θέμα της ονομασίας των Σκοπίων να «παλαντζάρει», να προσπαθεί να κρυφτεί, να το «ξορκίζει» επειδή φοβάται να πιάσει την «καυτή πατάτα», να λειτουργεί στη λογική του «απελθέτω απ' εμού…», με δυο λόγια να εμφανίζεται έμφοβη και να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της…

    Ωστόσο ο λαός, αυτός ο λαός ο οποίος και στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του απέτρεψε τον επώδυνο και ανιστόρητο συμβιβασμό που ήταν έτοιμος στο παρασκήνιο, και σήμερα δείχνει, μάλλον επιβάλλει, τη μόνη εθνική γραμμή υπεράσπισης των εθνικών δικαίων και της ίδιας της ιστορίας. Τη γραμμή που είναι υποχρεωμένη η πολιτική ηγεσία και ιδιαίτερα η κυβέρνηση να προβάλει και να παλέψει. Τη γραμμή της αντίστασης στις παντοειδείς πιέσεις, στους εκβιασμούς, στα γεωστρατηγικά παιχνίδια σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

    Λέει όχι στον συμβιβασμό, στην υποχώρηση, στην απεμπόληση. Θα αναλάβει μεγάλο βάρος, όποιος (ή όποια…) αγνοήσει αυτήν τη λαϊκή βοή, αντίστοιχη του μεγάλου πανεθνικού ΟΧΙ στο κατάπτυστο διχοτομικό Σχέδιο Ανάν, που θα σήμαινε την απώλεια της Κύπρου. Είναι δε σημαντική, σημαδιακή και συγκινητική ταυτόχρονα η διακομματική γραμμή που διαπερνά αυτήν την περήφανη απάντηση, την οποία καλείται να εκφράσει η πολιτική ηγεσία, αν θέλει να λέγεται άξια.
    Στην πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία MΡB για τον Alpha υπήρχε ερώτηση σχετικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα στο Σκοπιανό και συγκεκριμένα στο μείζον ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Πρέπει ή όχι η χώρα μας να αποδεχθεί για τα Σκόπια ονομασία που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία»;
    Οι απαντήσεις είναι συντριπτικές!

    • Το 81% των ερωτηθέντων απαντά κατηγορηματικά πως η Ελλάδα δεν πρέπει να αποδεχθεί ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» (ΠΙΝΑΚΑΣ 1).
    • Μόνο το 15,1% λέει ότι αποδέχεται συμβιβασμό, δηλαδή να δεχθούμε ονομασία που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».

    Είναι δε, επαναλαμβάνουμε, πάρα πολύ σημαντικό όσο και ενδεικτικό, όσο και συγκινητικό ότι αυτό το ΟΧΙ στον συμβιβασμό είναι διακομματικό. Με περίπου παρόμοια ποσοστά το λένε, το επιτάσσουν, τόσο οι ψηφοφόροι της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς.

    Συγκεκριμένα:

    • ΟΧΙ λέει το 81,8% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 81,9% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 76,3% των ψηφοφόρων της Αριστεράς και το 78,4% όσων βρίσκονται στην αδιευκρίνιστη ψήφο.

    • Να αποδεχθούμε το συμβιβασμό λέει το 14,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 14,7% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 19,3% των ψηφοφόρων της Αριστεράς και το 17,5% των ανηκόντων στην αδιευκρίνιστη ψήφο.
    Ιδού λοιπόν πεδίο δόξας λαμπρό και για τον Κ. Καραμανλή και για τον Γ. Παπανδρέου, αλλά και για τις ηγεσίες των κομμάτων της Αριστεράς.
    Θα τολμήσουν να αγνοήσουν αυτήν τη «φωνή λαού»; Ή θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων;
    Ας διαλέξουν.

    Πρέπει πάντως να επισημανθεί ότι ενώ ο πρωθυπουργός με τις ομιλίες του στην Αυστραλία ουσιαστικά παρέπεμψε σε μια σωστή γραμμή και έδωσε ελπίδες για τον χειρισμό του όλου εθνικού -επαναλαμβάνουμε- θέματος, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την υπουργό Εξωτερικών.
    Χαμπάρι δεν πήραμε!

    Το ΥΠΕΞ επιδεικνύει μια ανησυχητική «άνεση», έως και αβελτηρία. Ίσως δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της Ουάσινγκτον, που προωθεί τη διεθνή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

    Πάντως το γεγονός ότι αποδέχθηκε να αναλάβουν τα Σκόπια την προεδρία στη νέα ΓΣ του ΟΗΕ, απ' τις 18 Σεπτέμβρη, εκεί οδηγεί και παραπέμπει. Δεν μπορεί να κρύβεται το υπουργείο πίσω απ' το καταστατικό του ΟΗΕ όταν πρόκειται για ένα εθνικό θέμα. Δεν είναι διακοσμητική η θέση αυτή. Είναι θέση κύρους. Και η Ελλάδα είχε υποχρέωση να αντιδράσει στον βαθμό που τα Σκόπια συνεχίζουν να προκαλούν και να αποθρασύνονται υπό την αμερικάνικη αβάντα…

    ///////////////////////////////

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΩΣΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ..

    ΣΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ..
    ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ 'ΑΥΓΗ'..

    ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση