GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το διαφορετικό γκάλοπ του Press-gr για τη χούντα...

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε Σήμερα είναι η 40η επέτειος από την κήρυξη της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967. Πολυσέλιδα αφιερώματα κα...

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε
Σήμερα είναι η 40η επέτειος από την κήρυξη της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967. Πολυσέλιδα αφιερώματα και πολύωρες εκπομπές. Το "αφιέρωμα" του Press-gr, όμως, είναι διαφορετικό: Ενα γκάλοπ με ερωτήματα που δεν τολμούν να κάνουν εύκολα άλλα μέσα ενημέρωσης Για να τα διαβάσετε και να απαντήσετε, πηγαίνετε στη στήλη ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ... στ' αριστερά της σελίδας.
Επίσης, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

148 σχόλια

  1. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ babis:


    Είμαι γυναίκα του κεφιού,
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα μπουκιατσί,
    απ' τη ντουλάπα βγαίνω

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω


    Στην υγειά του αχάριστου
    Που με ξέσκισε τόσο
    Και τον πάτο μου άνοιξε
    Πριν να τον τσιμπουκώσω


    Στην υγειά του επόμενου
    Που θα έχει αισθήματα
    Θα πηδάει μόνο εμένανε
    Κι όχι και τ’ άλλα βλήματα


    Είμαι πούστρα
    και το κέφι μου θα κάνω
    και θα φάω κι ένα πούτσο παραπάνω


    Καβάλα στην ψωλή σου, τον κόσμο γύρισα, στάσου να σε πιπώσω, που σ' αποθύμησα


    Στά' δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο, δίχως την τσαπού σου να χορτάσω

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρασαν 40 χρόνια, από τότε που το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, έθεσε τη χώρα και τους πολίτες της, κάτω από ένα καθεστώς ανελευθερίας, αναξιοπρέπειας, βίας και καταπάτησης κάθε έννοιας ανθρώπινου δικαιώματος.


    Η πιο σκοτεινή περίοδος της νεότερης ιστορίας μας, κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια, και επεφύλασσε ,ως επίλογο, την εθνική τραγωδία της Κύπρου.


    Σήμερα, η περίοδος εκείνη μοιάζει να είναι μακρινό παρελθόν.

    Η Ελλάδα έκανε μεγάλα βήματα προόδου.

    Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζουν σε ένα κράτος δικαίου, διεκδικούν την διεύρυνση και την εμβάθυνση της δημοκρατίας και των ατομικών τους ελευθεριών, διεκδικούν την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, που οικοδομήθηκε με την Μεταπολίτευση.

    Το ΠΑΣΟΚ, έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της προσφοράς του, στην εδραίωση της σύγχρονης δημοκρατίας μας και την κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας. Ταυτίστηκε με αυτούς τους στόχους.


    Η δημοκρατία που απολαμβάνουμε σήμερα, δεν μας χαρίστηκε από κανένα. Αποτελεί τον καρπό των αγώνων του ελληνικού λαού. Αποτελεί τον καρπό της αυτοθυσίας πολλών καθημερινών ανθρώπων.

    Όμως, ο αγώνας για την δημοκρατία είναι συνεχής και καθημερινός.


    Σήμερα, 40 χρόνια μετά, η δημοκρατία μας είναι πιο στέρεη από ποτέ.

    Πληγώνεται, όμως, όταν προωθούνται τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος των πολλών.

    Πληγώνεται όταν, ψαλιδίζονται τα ατομικά δικαιώματα.

    Πληγώνεται όταν, ο φόβος και η ανασφάλεια για το μέλλον αποτελούν κυρίαρχα συναισθήματα στην κοινωνία

    Πληγώνεται όταν, αντί η κοινωνία να επιβάλλει όρους και κανόνες στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, οι συντηρητικές κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο, επιτρέπουν στην αγορά να επιβάλλει στην κοινωνία τους όρους της.

    Πληγώνεται όμως, κυρίως, από την προσπάθεια των συντηρητικών κυβερνήσεων, να αποδομήσουν το κοινωνικό κράτος, έναν από τους βασικούς πυλώνες της σύγχρονης δημοκρατίας.


    Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζουν την περίοδο αυτή, τα αποκαλυπτήρια μιας τέτοιας προσπάθειας, από τους υπηρέτες της λογικής των πάσης φύσεως συμφερόντων, που βεβαίως, δεν συνάδουν με τα συμφέροντα των πολλών.


    Το ΠΑΣΟΚ, δεν θα επιτρέψει να γίνει ούτε ένα βήμα οπισθοχώρησης, δεν θα επιτρέψει καμιά απολύτως έκπτωση σε κατακτήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τις θυσίες του ελληνικού λαού.

    Αντιθέτως, θα πορευτεί, όπως έκανε από την Ίδρυση του, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην χώρα και τους πολίτες, τους οποίους καλεί στη μάχη για μια Ελλάδα προοδευτική, που θα στηρίζεται σε αρχές και θα οικοδομεί με την συμμετοχή όλων την προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών, μια Δίκαιη Κοινωνία, μια Δυνατή Ελλάδα.


    Σήμερα, η διασφάλιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, απαιτεί την επένδυση στον άνθρωπο και στην γνώση.

    Η εμπέδωση της Λαϊκής Κυριαρχίας, προϋποθέτει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

    Η Κοινωνική Απελευθέρωση, απαιτεί τον διαρκή και συνεπή αγώνα εναντίον των συντηρητικών απόψεων και νοοτροπιών.

    Η εμβάθυνση της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών διαδικασιών, είναι καθήκον κάθε σοσιαλιστικής και δημοκρατικής πολιτικής δύναμης, αλλά και κοινή υποχρέωση όλων όσων υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες της Ελευθερίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης και του σεβασμού της αξιοπρέπειας κάθε ανθρώπου, ο οποίος αποτελεί την ύψιστη αξία.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (GALLUP POLL ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ)

    Ο babis ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ?
    Α)ΝΑΙ
    Β)ΦΥΣΙΚΑ
    Γ)ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΔΕΟΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ
    Δ)ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
    Ε)ΔΕ ΞΕΡΩ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΓΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ
    Ζ)YES OF COURSE
    H)DEFINITELY
    Θ)ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΔΟΝΗΤΕΣ
    Ι)ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
    Κ)Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ
    Λ)ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. babis


    MΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ COPY-PASTE.

    ΔΑΚΡΥΣΑ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΓΛΥΦΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ???

    ΜΗΠΩΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A και πούσαι babis,

    AKOMH ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ "ΠΤΥΧΕΙΑ" ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ OF COURSE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το τέλος του εμφυλίου είχαν μεσολαβήσει 20 χρόνια σκάρτα. Από σήμερα έχουν περάσει 40 χρόνια. Αντε τρομπες στείλτε μηνύματα αλλά να καταλάβεται εκείνη τη εποχή αποκλείεται τρόμπες. Αντε μαλακισμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ



    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ



    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιστολής Χριστόδουλου στον αρχιπραξικοπηματία βασανιστή Στ.Παττακό, το ανάγνωσμα:

    Στρατηγέ,
    ...Οπως προκύπτει από τα γραφόμενά σας και την αυτοβιογραφούμενη σταδιοδρομία σας, υπήρξατε εκφραστής ξεχωριστών προσόντων και αρετών και γράψατε ιστορία, την οποίαν ο ιστορικός του μέλλοντος καλείται να εκτιμήσει και να προσδιορίσει. Εύχομαι ο Δομήτωρ κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο δίκαιος Κριτής πάντων, να σας χαρίζει πλούσια την Χάριν και την ευλογίαν Του.
    Μετ' ευχών διαπύρων
    Ο Αθηνών Χριστόδουλος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψήφισα ότι οι φασίστες των "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" φίλοι του Χριστόδουλου, έκαναν κακό στην Ελλάδα τότε. Η σκέψη μου είναι ότι αν άφηναν τον Ανδρέα Παπανδρέου να διοικήσει τότε οι έλληνες θα καταλάβαιναν με τί ψεύτη δημαγωγό έχουμε να κάνουμε και τα επόμενα χρόνια θα τον είχαν εξαποστείλει στον αγύριστο, χωρίς να γίνει περισσότερο κακό. Και δεν θα τον είχαμε μετά να ξεπουλά όλη την περιουσία του λαού, να εγκαθιδρύει φασιστική αρχηγική δικτατορία κόμματος ΠΑΣΟΚ, με δικό του λόγο χωρίς αντίρηση και όποις ήταν αντίθετης γνώμης εξαφανιζόταν και ο λαός να βλέπει απαθής. Επίσης η θρησκοληψία των φασιστών στρατιωτικών, με την βοήθεια των μητροπολιτών έκαναν δούλους τους έλληνες, πράγμα που συμβαίνει και σήμερα, με τους υπουργούς της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Σήμερα έχουμε την ίδια δικτατορία του δίδυμου "Ελλήνων Χριστιανών". Ελευθερία θα έχουν οι έλληνες μόνον όταν διαχωριστούν Θρησκεία -Κράτος των φασιστών, είτε αυτοί λέγονται συνταγματάρχες είτε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ελευθερία θα έχουμε όταν μπορεί ο Ελληνικός λαός να κάνει δημοψηφίσματα και να ψηφίζει με μιά ΜΟΝΟΝ ψήφο και όχι με 10 ψήφους, όπως στις φασιστικές Α'-Β΄Αθηνών, για κομματικούς δικτάτορες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΗTΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    Τότε απέκτησε χρήματα και έφαγε ψωμάκι ο κοσμάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε Κυριε
    Οφειλω να σε συγχαρω για την ψηφο σου κατά της δικτατοριας.Στους χαλεπους καιρους που ζουμε είναι πολύ σημαντικο αυτό.
    Η δημοκρατια εχει τις αδυναμιες της.Σε μας είναι το καθηκον να την θωρακιζουμε και να την προστατευουμε.
    Οσο αφορα τις πικριες σου από τον Ανδρεα παπανδρεου,ένα εχω να σου πω αν ησουνα μεγαλος το 1981 να αναλογισθεις τι κρατος παρεληφθη τοτε με τους μισους Ελληνες στην «απεξω».Βεβαια εγιναν λαθη και υπερβολες.Ομως το ισοζυγιο ηταν θετικο και αυτό το ανγνωριζουν σημερα η πλειοψηφια των Ελληνων.Εχω απολαυσει στην τηλεοραση σφοδρους πολεμιους του να τον εξυμνουν. Κατι αναλογο εγινε και με τον Ελευθεριο Βενιζελο.Τοτε οι μισοι Ελληνες ηταν απεαναντι του παρασυρμενοι από τη βασιλικη σπειρα ,μεχρι και αναθεμα του εκαναν.Σημερα το 99% των Ελληνων αναγνωριζει το μεγαλειο του.Εχεις καιρο και εσυ να δεις με ψυχραιμια τα γεγονοτα της πολιτικης παρουσιας του λαοπροβλητου ηγετη Ανδρεα Παπανδρεου και να ελαττωσεις την κριτικη σου ,η οποια σε ένα βαθμο και αμα είναι στο πλαισιο της ευπρεπειας είναι θετικη.
    Σημερα κατι αναλογο συμβαινει και με τον ΓΑΠ. Το τι ακουεις αισχρο σε βαρος του δεν περιγραφετε. Ο προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους, ο πετυχημενος ΥΠΕΞ, ο ανθρωπος με το χαμηλο προφιλ και τις καινοτομες ιδεες που είναι απαραιτητες για να ξεφυγουμε από τη στασιμοτητα, δεχετε λυσωδεις επιθεσεις.Ετσι είναι ,οι σημαντικες προσωπικοτητες και τα μεγαλα μυαλα προκαλουν τις μετριοτητες. Οταν αρεσκεσαι στο καναμπε και στη μακαριοτητα της ξαπλας δεν ενοχλεις.
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΕΙΑ ΣΟΥ babis ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ... ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΝΤΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΛΟΠ

    Στην ερώτηση:
    Θα σας ενοχλούσε η λειτουργία ενός "φιλοδικτατορικού" κομματος;

    Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής
    Ναι 51 60%
    Οχι 34 40%


    Αν αυτό ονομάζεται δημοκρατία να τη χαίρεστε. Σε μία δημοκρατία ΟΛΕΣ οι απόψεις πρέπει να ακούγονται. Κι αν οι ψηφοφόροι θέλουν να δώσουν και επίσημο βήμα στέλνοντάς τους στη Βουλή, so be it.

    Όλα τα άλλα είναι περικοκλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε συ babis


    ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ Η ΜΑΓΚΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειδες φιλε μου ποσο ενοχληθηκες που η δημοκρατια μας δεν σου επιτρεπει ναχεις το κομμα σου εναντια αυτης? Να μια εγγενη δυσχερια της λειτουργιας της.Οι πασης φυσεως περιορισμοι που επιβαλλονται στη λειτουργια του δημοκρατικου πολιτευματος είναι δικοπο μαχαιρι και λειτουργουν τελικα σε βαρος της.Απο την άλλη η ασυδοσια και η ανοχη είναι εκφυλιστικα φαινομενα που οδηγουν σε άλλες μορφες αυθαιρεσιων και αυτοκαταργησης της τελικα.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
    Εδω φαινετε το μεγαλειο της δημοκρατιας αφου για την στερεωση και την εμβαθυνση της χρειαζονται πολιτες υπευθυνοι,ενεργοι και μελετημενοι.Εδω είναι το προβλημα τελικα και δεν είναι προβλημα αυτό καθεαυτο της δημοκρατιας σαν θεσμου λειτουργιας του πολιτευματος.Αφου αρεσκεσε σε μονοκοματικες λυσεις των προβληματων γενικα δικαιωμα σου.Ειπαμε τελικα είναι θεμα υπευθυνοτητος,ενεργητικοτας και μελετης σοβαρης.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. είδες μπάμπη πόσο καρφώθηκες ότι διαπνέεσαι από φασιστική νοοτροπία?

    Στη δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί διότι η φύση του πολιτεύματος είναι αυτή. Ότι αποφασίσει ο ψηφοφόρος.

    Τα υπόλοιπα είναι φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. babis


    ο φιλέλληνας σου έβαλε στο σκυλόσπιτο NOVA για τις καλές σου υπηρεσίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mε κουράσατε


    Θα πάω ένα ταξιδάκι να χαλαρώσω.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζήτω ο Μεγαλύτερος Ηγέτης ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

    Όλοι σήμερα αναγνωρίζουν οτι τότε ήταν η καλύτερη εποχή για τον λαό. Τότε αυξήθηκε το εισόδημα του καθέν και απέκτησε και ένα κεραμμύδι να βάλει την οικογενειά του απο κάτω.

    Όση προπαγάνδα και να πουλήσατε όλα αυτά τα χρόνια δεν καταφέρατε να σβήσετε την αλήθεια και ο λαός που τους γνώρισε τους θυμάται τους αγωνιστές με νοσταλγία. Συγκρίνει το τί συμβαίνει σήμερα με το τί συμβαίνει σήμερα και καταλαβαίνει το πόσο μεγάλει ήρωες ήταν οι Επαναστάτες. Που δεν λύγισαν ποτέ.

    Το αρχίδι τον Βενιζέλο η ιστορία θα τον ρίξει στον βόθρο που του αξίζει στο τέλος.

    Με τον φιλέλληνα george δεν θα ασχοληθώ. Για στόκος κάνει μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10.02 NA ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ 'Η ΓΥΨΟΓΩΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Περιμένετε,

    ο babis ταυτόχρονα με τις βαλίτσες για το ταξίδι ετοιμάζει και πόνημα σεντόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Skata ston Benizelo kai sto blima ton giorgaki.

    stokos gia gipsogonies mallon tha einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι πράγματι σπουδαίο και μου δίνει μεγάλη χαρά που ο babis κόντρα στο ομοφοβικό ρεύμα της εποχής εκδήλωσε ξεκάθαρα και πέρα από κάθε αμφισβήτηση τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

    Αυτό σημαίνει άντρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητε κυριε 9.58
    Οι περιορισμοι στη λειτουργια της δημοκρατιας ξεκινανε από την εφαρμογη το ΚΟΚ πχ και φτανουν σε σοβαροτερα θεματα.
    Για φαντασου τη πρακτικη λειτουργια της ολοκληρωτικης δημοκρατιας που ευαγγελιζεσαι με το δογμα «ότι θελει ο ψηφοφορος»? .Ουδεποτε και πουθενα λειτουργισε αυτό.
    Θυμησου τη παραφθορα της δημοκρατιας στα τεως κουμουνιστικα κρατη .Δημοκρατια τα ελεγαν και τοτε.
    Τωρα αν εγω που ομιλω για αναγκαιους αυτοπεριορισμους και ρυθμισεις ειμαι φασιστας ,τοτε σου λεω να φοβομαστε από του ς σουπερ δημοκρατες όπως και τους σουπερ πατριωτες και καθε μορφης δηθεν υπερανθρωπων…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10.13 ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΑΕΡΟΣ-ΑΕΡΟΣ (ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ) 'Η ΤΡΟΧΙΟΔΕΙΚΤΙΚΟ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μπάμπη

    η ουσία της δημοκρατίας είναι το τι θέλει ο λαός.

    Σε μία πραγματικά ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτε διώξεις ούτε αφορισμοί.

    Άρα όποιος θέλει ας ιδρύσει ότι κόμμα θέλει. Δεξιό, Αριστερό, Ομοφυλοφιλικό, Βοθρατζήδων, Σαλαμοποιών, Μουσουλμανικό κλπ ότι του κατεβάσει το κεφάλι του.

    Από δε τη στιγμή που ο νόμος παρέχει το δικαίωμα αυτό σε όλους τους πολίτες, και το νομιμοποιήσει το δικαστήριο, εκεί τελειώνει η συζήτηση.

    Το κυνήγι μαγισσών είναι αποκλεισμός. Απλά φασιστικό.

    Κι απορώ με τη στάση σου γιατί εσύ υποτίθεται με αυτά που γράφεις εδω μέσα είσαι δημοκράτης και πιστεύεις σε έναν άνθρωπο με ανοιχτό μυαλό όπως λες.

    Άρα μήπως πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη για να δείς την αλήθεια? μήπως δεν είναι και τόσο έτσι τα πράγματα?

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 21ης Απριλίου 1967 ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ babis Ο ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ
    Η
    ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΓΥΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΠΑΝΗΣΑΤΕ ΛΑΘΡΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΜΟΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΡΑΧΜΗ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ
    ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΡΑΧΜΗ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ
    Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ?

    ΚΥΡΙΟΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" : ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ
    ΜΙΚΡΑ ΑΝΟΗΤΑ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΦΤΩΧΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ"
    ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να σας πω ενα παραμυθακι.

    Την 21 Απριλιου 1967 οι Ελληνες ξυπνησαν και ανοιγοντας το ραδιοφωνακι τους,ακουσαν εμβατηρια.
    Πανε στον αλλο σταθμο τα ιδια.
    Ωπα! κατι γινεται εδω.
    Το απογευμα μαθανε τι ειχε συμβει :
    Επεβληθη δικτατορια...

    Α Ν Α Σ Α Ν Α Ν Ε !!!!!!

    Αει σιχτιρ επιτελους θα μπορω να περπατησω στην Πανεπιστημιου ,στην Σταδιου θα μπορω επιτελους να παω και στο Συνταγμα να πιω και κανενα καφε.

    Μεχρι τοτε αυτο αποκλειοτανε! Ηταν τσιφλικι κατοχη των "προοδευτικων" αγωνιστων που κανανε αντισταση (την ημερα!) γιατι το βραδυ επιδιδονταν στο πλιατσικο...
    Ηταν οπαδοι .."προδομενοι" του γερου παπατζη (της "δημοκρατιας" φτου!!) που διαφωνησε με τον τοτε Βασιλια Κωνσταντινο!
    Και ξερετε που διαφωνησε(?) ??Ε? Ξερετε??Οχι? να σας πω εγω.

    Δεν τα βρηκαν στην συνδιαλλαγη.Εγως σας εκανα Βασιλεα Μεγαλειοτατε,εγω κρατησα πεθαμενο τον πατερα σας Μεγαλειοτατε,και δεν μπορειτε εμενα να με λετε λαικιστη,Μεγαλειοτατε!!.
    Σημαντικη διαφωνια δεν λεω...

    Αυτος λοιπον ο γερο-παπατζης,διοριστηκε να πουμε και πρωθυπουργος το 1946 απο τον Βασιλεα Γεωργιο (γιατι κανεις αλλος δεν δεχοταν!) μετα την αποχωρηση των Γερμανων και μαλιστα με μια παγκοσμια αποκλειστικοτητα :
    Ητανε πρωθυπουργος και υπουργος σε ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!!!
    Πως λεμε επιστατης να κανει την δουλεια σου ? Πως λεμε λοστρομος που τον διοριζεις αρχηγο??Τετοια!

    Διεθετε ομως αυτος ο γραφικος ενα ασυγκριτο πλεονεκτημα. Ηταν δαιμονιος δημαγωγος και γλωσσοπλαστης! ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ρε!!!!

    Τελος παντων.
    Την 22α Απριλιου μαθαμε και την νεα κυβερνηση.Αμεσα μετρα :
    1.Διαγραφη των αγροτικων χρεων μεχρι 100.000 δραχμες (καμποσες εκατονταδες χιλιαδες Ευρω σημερινα),τα πιο πολλα πανωτοκια ,κυριως με την κυβερνηση της "δημοκρατιας" -μην χεσω!- της "Ενωσης Κεντρου"...

    2. Ο Βασιλιας εμεινε "νεκρος" ανενεργος,στη πραξη καταργηθηκε.
    Αργοτερα πηγε στην Καβαλα και πηγε να οργανωσει ενα αντι-πραξικοπημα .Αλλα τελικα το σκεφτηκε καλλιτερα και δεν το εκανε,ειτε γιατι επιχειρησιακα εβλεπε οτι λιγες πιθανοτητες ειχε να πετυχει ,ειτε διοτι σαν Ελληνας σκεφτηκε την αιματοχυσια εν ειδει εμφυλιου ,και μαλιστα με αμφιβολη εκβαση...

    3. Μαζεψανε και κατι ΚουΚουΕδες και τους βαλανε να υπογραψουν δηλωση "μετανοιας" (περιπου) .
    Που τους βρηκαν? Απλα! ητανε φακελωμενοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ απο την "δημοκρατικη" κυβερνηση της "Ενωσης Κεντρου" του γερου παπατζη!
    Οσοι υπογραψανε τελειωσανε.Γυρισανε στα σπιτακια τους και τελος.
    Οσοι δεν υπογραψανε πηγανε διακοπες στη Γυαρο και στην Μακρονησο ,εξωτικα νησια του Αιγαιου! με τον καθαρο τους αερα με τα φρεσκα ψαρια τους( τους μαθανε να ψαρευουν! οι πιο πολλοι ορεισιβιοι ητανε!) και παραλληλα να το παιζουν και .."αντιστασιακοι"!!

    Αργοτερα μαθανε και τους Ελληνες της επαρχιας να χεζουν και στα αποχωρητηρια,μεχρι τοτε χεζαν στα βατα και στα στογγια και σφουγγιζονταν με τα κωλοριζα λεμε!
    ερχοταν ο χωροφυλακας λεμε που διοριστηκε απο την Ενωση κεντρου και σε απειλουσε με μηνυση αν δεν φτιαξεις αποχωρητηριο! πηγαινε ρε στην Αγροτικη τραπεζα ,τωρα δεν χρωστας ρε! παρε δανειο 2.000 δραχμες για 20 χρονια και φτιαξε αποχωρητηριο ρε!
    παρε και αλλα 6.000 δραχμες για εικοσι χρονια ρε! και φτιαξε σπιτι ρε! να μην μενεις σε καλυβι!
    Τοσο πηγαινε το σπιτι τοτε,χωρις κολωνες βεβαια,χωρις "μηχανικο" χωρις αδεια πολεοδομιας λεμε! αλλα ακομα υπαρχουν καμποσα τετοια σπιτια ρε!

    Η μαλακια ομως των απριλιανων ηταν η εξης:
    1. Δεν εκτελεσαν με συνοπτικες διαδικασιες καμμια 20ρια πολιτικους
    της τοτε εποχης.Δεν θα ειχαμε στην πορεια ουτε καμμια Ενωση κεντρου,ουτε βεβαια κανενα σοσιαληστρικο .σοκ
    2. Δεν προκηρυξε εκλογες δημοκρατικες τον επομενο χρονο ο Παπαδοπουλος.Ακομα θα ηταν προεδρος της δημοκρατιας και μην γελιοσαστε....

    Αυτα τα ολιγα "για την αμαρτωλη επταετια"!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεννήθηκα μετα τη ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ αλλα αμα βλέπω τα ΑΤΟΜΑ που την Υποστηριξαν και ήταν Διορισμένα σε διάφορες επιτροπές και βλέπω ποσο μπλεγμένοι είναι στα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ μου έρχεται να ΞΕΡΑΣΩ.

    ΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (δεν ήξερα ενω ήξερε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) και τα σκάνδαλα στην Εκκλησία τα Ξενοδοχεία 5 αστέρων και τις Κρουαζιέρες με τα πλοία του Κου ΛΟΥΗ, ΔΕΣ τον ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ άλλο ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, καλα αυτος απο τότε έκανε τον Χαζό και σήμερα είναι ο Υπουργος για τον οποίο μιλάνε ολοι.

    ΑΠΟΡΩ πως τολμάνε να μιλάνε μερικοί υποστηρικτές των Απριλιανών για ήθος ενώ τους είδαμε αλλα και τους βλέπουμε και τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΖΩΝ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ
    ΠΟΥ ΚΙ'ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ax re Papadopoule se efage i kali sou i kardia. Opos eipe kai o proigoumenos 20 remalia na eixes katharisei akoma arxigos tha isouna. Kai tha eixe xortasei i Ellada mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11;49
    και δεν ειδες τιποτα ακομη.
    περιμενε τη συνεχεια.
    οσο και να επιβαλλουν την ομερτα τα στοματα καποτε θα ανοιξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ρε μεγάλε 10.31 τι του λες να κοιταχτεί στον καθρέφτη?

    θα αυτοκτονήσει και θα χάσουμε τον τζουτζέ της Φιλελληνικής αυλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12.10 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. 'Η ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ 'Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΛΕΩ ΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. babis

    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ, TA NHΣΑΚΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ Ο "ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΩΣ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΓΛΥΦΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΠΙΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟ '38 ΟΤΑΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Ο ΓΕΡΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΗΚΕ.

    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΛΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Έχω μια απορία. Ποιά η διαφορά κινήματος, στρατιωτικής επανάστασης και πραξικοπήματος; Για παράδειγμα έχει επικρατήσει να λέγεται "Η Επανάσταση στο Γουδί" το 1909, Τα κινήματα του Βενιζέλου (πχ 1935), ενώ για το 1967 πραξικόπημα. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δικτατορία (με τον τυπικό όρο) χωρίς να έχει υπάρξει πραξικόπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπράβο. Καλό το γκάλοπ και μερικά ερωτήματα πράγματι είναι πρωτότυπα αλλά και δύσκολο να απαντηθούν. Το πιο εντυπωσιακό είναι η προς το θετικότερο μεγάλη διαφορά που έχει στην συνείδηση του κόσμου η σημερινή εποχή με την αντίστοιχη πολιτική εποχή πριν την 21-4-67 και αυτό παρά την ομολογία ότι η δημοκρατία που έχουμε τώρα δεν είναι η ιδανική και χρειάζονται βελτιώσεις. Και αυτό παρά την ακατάσχετη σκανδαλολογία που πέρα των πολιτικών πλήττει και την εικόνα της δημοκρατίας μας. Το δημοκρατικό συναίσθημα και το ελεύθερο πνεύμα των Ελλήνων επιβεβαιώνονται πλήρως.

    Μια παρατήρηση μόνο και μην το πάρετε σαν διαμαρτυρία: Στην ερώτηση για το "ποιό κόμμα δεν θεωρείτε δημοκρατικό;" αν είχατε την επιλογή "Κανένα", αυτή θα έπαιρνε τις περισσότερες ψήφους. Ο κόσμος στην πλειοψηφία του απεχθάνεται του παντός είδους αποκλεισμούς και θεωρεί όλα τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος στην ανώτατη δημοκρατική διαδικασία ως δημοκρατικά ούτως ή άλλως.

    Η δημοκρατικότητα δεν είναι κομματικό χαρακτηριστικό ή ιδεολογία, αλλά έκρηξη συναισθήματος ίδιας εσωτερικής διαδρομής με την αγάπη και την φιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11:49 πμ

    Γεννήθηκα μετα τη ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ
    ---
    Ε! ρε μαμουχαλε ,χρειαζεσαι καμποσα μαθηματα "λογικης".

    Να αρχισουμε απο τα πιο απλα:
    Δεν λεμε:ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ

    Λεμε απλα δικτατορια .Dictatorship,πρωτογενωςαμα σε ενδιαφερει,αν και σου βαζω δυσκολα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ειλικρινά ωραία έκπληξη τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Που προέρχονται απο τμήματα του πληθυσμού που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν ζήσει στην Επανάσταση (ή ήταν πολύ μικροί). Οι πιο ηλικιωμένοι δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή. Αφού σε αυτούς που δεν την έζησαν, η Επανάσταση συγκεντρώνει τόσο υψηλα ποσοστά φανταστείτε τι χαμός θα γίνεται ανάμεσα σε αυτούς που είχαν την τύχη να την ζήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΖΩΝ

    ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τριάντα οκτώ χρόνια μετά την στρατιωτική επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967, και για άλλη μια φορά θα γίνουμε μάρτυρες γραφικών και απιθάνων διηγήσεων διαφόρων ψευδοαντιστασιακών για τη δράση τους κατά της "χούντας" που κατέλυσε τις "δημοκρατικές ελευθερίες του λαού", "βασάνισε τους δημοκρατικούς αγωνιστές" κ.ά. πολλά.
    Ως Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε να δώσουμε την δική μας άποψη για τα γεγονότα εκείνης της εποχής.
    Όσο κι αν δεν συμφέρει στο σημερινό πολιτικό κατεστημένο και την «προοδευτική» νομενκλατούρα της αριστεράς πρέπει να ξεκαθαριστεί χωρίς καμιά διάθεση εξωραϊσμού της 21ης Απριλίου μα και χωρίς καμιά διάθεση απολογίας απέναντι στο σημερινό καθεστώς, αλλά με κάθε σεβασμό προς την ιστορική αλήθεια ότι:
    α) το καθεστώς της 21ης Απριλίου ο λαός όχι απλώς το ήθελε, αλλά το επεδίωκε και το επιζητούσε και, για να είμαστε ειλικρινείς, το ανέμενε.
    β) σε σύγκριση με αυτό που υπήρξε πολιτικά πριν από αυτό και μετά από αυτό, υπήρξε ένα καθεστώς εντιμότερο, δικαιότερο, εθνικά αξιοπρεπέστερο.

    Πολύς κόσμος στήριξε την 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ λόγω των ευεργεσιών και των έργων που δημιούργησε καθώς και κανένας σήμερα δεν έχει να τους χρεώσει το παραμικρό, όπως π.χ. για υπεξαίρεση κρατικού χρήματος. Κανένας από τους πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου, κανένας υπουργός ή ηγετικό στέλεχος του στρατιωτικού καθεστώτος δεν καταδικάστηκε για σκάνδαλα, ενώ ο Ελληνικός Λαός γνώρισε αναμφίβολα οικονομική ευημερία.

    Αλήθειες ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα οι επικεφαλής του οποίου, οι περίφημοι «δημοκράτες» έχουν ουκ ολίγες φορές κατηγορηθεί για απάτες εις βάρος του λαού, όπως π.χ. με την συστηματική φορολογική αφαίμαξη, τήν υπόθεση Κοσκωτά και με αποκορύφωμα την μεγάλη «σφαγή» του Χρηματιστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 12:33 μμ

    Ποιά η διαφορά κινήματος, στρατιωτικής επανάστασης και πραξικοπήματος;
    ---
    Καμμια διαφορα. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

    Απλα το COUP D ETAT, το μεταφρασανε στα Ελληνικα Πραξικοπημα.
    Πως λεμε fast food=ταχυφαγαδικο.

    Το κινημα δεχεται πολλες ερμηνειες.
    Βασικα ειναι παραφραση του "movement"(=κινηση ) μιας εντελως ασαφους εννοιας.
    Αφου "κινημα" ονομασε και την συμμορια του πασοκ ο ελληνοπολωνος

    Επανασταση ειναι του 1821 .

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. mpravo gia to galop.duskolo pragma h eleutheria...akoma pio dyskolo h dimokratia...oi ligoi pantvs sas ofeiloume polla eushma kai sygxarhthria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ευχαριστώ. Τότε όμως γιατί έχει επικρατήσει να λένε τον Βενιζέλο (τον παλιό) δημοκράτη και όχι πραξικοπηματία; Γιατί αν τα βάλουμε κάτω αυτός και οι δικοί του χρησιμοποίησαν τις περισσότερες φορές τον στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 12.28
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΖΩΝ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 12:54 μμ

    γιατί έχει επικρατήσει

    --
    Το ειπες και μονος σου.
    "Εχει επικρατησει".Βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει ,τι .."επικρατει"??

    Και ποιοι επιβαλλουν το τι θα επικρατησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΖΗΤΩ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ω ΕΛΛΑΣ Η ΠΕΩΤΗ ΧΩΡΑ



    ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 12.55 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ.

    ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΨΩΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ, ΕΙΣΑΜΕ ΠΟΣΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΩΡΑΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΡΕΣ.

    ΔΕ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΑ ΠΟΥΣΤΟΤΑΞΙΔΙ ΣΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ? ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ "ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μάλλον θέλεις να δεις γραμμένο το εξής φίλε: "Επανάσταση" λέγεται αν επικρατήσει ένα κίνημα αντίθετο του καθεστώτος, και "Πραξικόπημα" αν αποτύχει. Στην "Επανάσταση" η η διαδοχή προς την δημοκρατία γίνεται από τους επαναστάτες, ενώ στο πραξικόπημα από το καθεστώς που υπήρχε προηγουμένως. Είσαι ευχαριστημένος; Ευχαριστώ. Τότε όμως γιατί έχει επικρατήσει να λένε τον Βενιζέλο (τον παλιό) δημοκράτη και όχι πραξικοπηματία; Γιατί αν τα βάλουμε κάτω αυτός και οι δικοί του χρησιμοποίησαν τις περισσότερες φορές τον στρατό. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 1:40 μμ

    --
    ΨΙΛΟΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ SERVICE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ώ ΕΛΛΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ



    ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. το "θα με ενοχλούσε ενα φιλοχουντικο κομμα" μπορει και να σημαινει "θα με προβληματιζε". Σε καμμια περιπτωση ομως δεν σημαίνει οτι θα ημουν αντιθετος στο να υπαρχει και να κρινονται οι απόψεις του. Εκείνοι ήταν αυτοί που δεν σεβαστηκαν την επιλογή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού τότε και "ενοχλήθηκαν" από το επικείμενο αποτέλεσμα των εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ....
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ TO ΠΩΣ...ΑΠΟΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ....
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ TO ΠΩΣ...ΑΠΟΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ !):

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ" ΤΥΠΟΥ

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ - ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 1.57 ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ?

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ !):

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!

    ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΓΕΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ 2.00 ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΧΤΗΚΕΣ ΟΥΤΙΔΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΡΙΛΙΑΝΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΡΕ 2.02


    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΨΩΛΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ !):

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η ΜΗ-ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚΟΙ - ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΛΙΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΙ 2.01 ΚΑΙ 2.02 κοκ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !
    ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΜΑ!

    Υ.Γ ΜΗ ΒΡΥΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΕΤΕΣΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ.

    ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΗΣΥΧΙΑ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΝΑΙ ΚΑΙ Ο babis ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΒΙΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΘΑ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τα γυφτοπασοκια γλαρωσαν.
    Ακουσαν την αληθεια και αφηνιασαν!

    Ουστ ρεντικολα ,ουστ μαμουχαλαιοι,χλιμιτζουρες ουστ παλιοψοφιμια.

    Να σας το πω μια φορα ακομα να το χωνεψετε:
    Η μεγαλυτερη μαλακια της δικτατοριας,ειναι που δεν εξετελεσαν καμμια 20ρια πολιτικους της τοτε εποχης.
    Θαχε ξεβρωμισει ο τοπος και θαχει σφιξει και ο κωλος των μετεπειτα επιδοξων δημαγωγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 2.04 ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ !):

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 2.12 ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. EΛΛΗΝΕΣ χρόνια μας πολλά.

    Ηρωϊκέ Στέλιο,
    Βάστα αγωνιστή και μην το βάζεις κάτω.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΤΟΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟ BLOG :

    ΓΙΑ ΑΙΣΧΗ ΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ!
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΑΦΙΕΡωΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΖΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟΣ ...κττ)που επαγγελματικα σχεδόν καθημερινα μας βρωμιζει:
    ΓΙΑ ΑΙΣΧΗ ΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ!
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τι έγινε πλάκωσαν και επικολυρικοί ποιητές τύπου Μίμη Ανδρουλάκη; Ρε κωλοτούμπες δεν ντρέπεστε; Βάλτε και τις μαντινάδες και την Κρήτη σας στον πάτο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Άντε μαλάκες που μας τα έχετε ζαλίσει με τους δήθεν αγώνες σας. Κότες που πρώτα έπεσε το Βερολίνο και μετά φύγαν οι Γερμανοί απο την Κρήτη. Άντε ψηφίστε το 2012 να πάρετε τον πούλο και να φύγετε απο την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. XAXAXAXA
    DIKIO SE OLA
    NA BOULIAKSEI TO PASOKONISO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ποιος θα το φανταζόταν τέτοια μεγαλεία ο ΓΑΠ:Να τον βρίζουν με μανία και πάθος όλοι οι φασιστο-χουντικοί, χειρότερα κι απ'τον παππού-πατέρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ.
    ΖΕΙ ΖΕΙ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.
    ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. skata ston tafo tou papadopoulo.pissa kai poupoula stous fasistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ,
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,
    ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ
    Η ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ
    ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Δεν θέλουν Γυάρο οι πολιτικοί, πνίξιμο στη θάλασσα θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. μοναδικε φασιστα του blog που εχεις ξεχεριαστει να γραφεις βρωμιες εδω και κει για να φαίνεστε πολλοι μ α θ ε :

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Είσαι και πολύ μαλάκας αδερφάκι μου. Πιές ξύδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 5:48,
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

    ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΓΛΥΦΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)

    ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΑΣ

    ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ

    ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΣΗΚΩ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. μοναδικε φασιστα του blog που εχεις ξεχεριαστει να γραφεις βρωμιες εδω και κει για να φαίνεστε πολλοι μ α θ ε :

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 6:17 μμ

    ---
    Ενταξει μας επεισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 6.08 αν πραγματι ανησυχεις μαθε οτι ο μεροκαματιάρεις βρωμιαρης φασιστας του blog εχει ψηφίσει για το γκαλοπ εκατονταδες φορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 6:21 Βλέπω οτι δεν χρησιμοποιείς τόνους. Και ξαφνικά στο "ψηφίσει" πετάς έναν. Τί έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. αυτη τη λεξη δεν πρεπει να την παιρνουμε αψήφιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Περιεργο!
    Δεν ειδα καθολου ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ σε ενα τοσο σημαντικο θεμα!!
    Λετε ναπαθε τιποτα?

    Που ειναι το ΚΟΓΙΟΤ μου ,θελω ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ μου..

    *φιλε ΚΕΦΑΛΑΙΕ το ξεπατωσες σημερα στα τσιμπουκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. οτι εχει κανεις στο μυαλο και στο στομα αυτο μελετα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ένα περίεργο και επικίνδυνο γκάλοπ διενεργεί σήμερα με αφορμή την 21 πρώτη Απρίλη το PRESS-GR.

    Έχω την εντύπωση ότι τέτοιες μέρες μνήμης έχουμε όλοι μας υποχρέωση να αναδαυλίζομαι την ιστορική μνήμη

    των νεότερων,και όχι να προκαλούμε αυτή τον παλαιότερων.Και πάνω από όλα θέλω να υπενθυμίσω

    σε κάποιους ότι ο ελληνικός λαός συνεχίζει να είναι υποψιασμένος.

    ΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. oi monoi pragmatika adoloi agonistes kai epanastates itan o papadopoulos, o makarezos kai o patakos. skata stous dithen ethnarxes me proto ton aliti Venizelo. Skata se auton kai stin poutana tin kriti tou pou ebgale kai ton aliti ton Mitsotaki kai psifizei tous apateones tou pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. βγαλε ρε τζων την τσαπου απ το στομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 6.29

    TO EXΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ.

    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΣΕΝΑ "babis" (GRAND MASTER ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ) KAI EXΩ ΚΑΙ "ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ"
    (GRAND MASTER ΣΤΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΑΡΧΙΔΙΩΝ).


    ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. 6.41 ...του "Ξεκουμπίδια" για να μας την βάλεις στον πάτο μας κι εμάς που τόσο μας έχει λείψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ


    ΣΗΚΩ, ΠΛΥΣΟΥ, ΒΑΨΟΥ....

    ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ. ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο 6.29 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

    ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΚΑΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. συγνωμη αφου τσαντιστηκες που σου ειπα βγαλε ρε τζων την τσαπου απ το στομα!!!
    τοτε β α λ ε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. δεν ειμαι ο babis που σας κα(ω)λοπιανει ειμαι ο μα να!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. με μια αριστερη τσαπου ναα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 6.56

    ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

    ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΑΡΓΟ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Gamietai i kriti to skatoniso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΑΣΟΚ:

    1.ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ, ΑΦΙΛΟ, ΑΠΑΤΡΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ
    2.ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ ΣΤΟΚΟ ΓΙΟ ΤΟΥ
    3.ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΓΚΥ
    4.ΤΗ ΜΙΜΗ (ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ)
    5.ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ-ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΟΥΜΟΥΣΟΚΟΤΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ
    6.ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΥΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
    7.ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ
    8.ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
    9.ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ 500 ΕΚ. ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ
    10.ΤΟΝ ΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
    11.ΤΟΝ ΖΑΡΑΚΙΑ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    12.ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΤΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ
    13.ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ
    14.ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ
    15.ΤΟΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ
    16.ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ
    17.ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΜΕΓΛΥΦΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ
    18.ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ «ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ»
    19.ΤΟ GEORGE HALLAG, TO ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ
    20.ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ TOY ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ (70 ΕΚ US$ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΤΩΧΟΣ – 100 ΕΚ US$ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Η ΜΑΓΚΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΗΣ)
    21.ΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΑΚΡΑΤΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    22.ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΕΟ-ΛΙΓΟΥΡΗ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΤΑΚΟΤΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
    23.ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΛΟΓΩ ΜΙΖΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΤΑΡΟΥΝ
    24.ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΛΑΟΥΣ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΙΓΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚ. ΕΥΡΩ
    25.ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    26.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
    27.ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    28.ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 82 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ
    29.ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ
    30.ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Aγαπητε κυριε 10.31.
    Δεν θα διαφωνισω με οσα λες.Απλα ηθελα να σου επιστησω την προσοχη ότι το μεγιστο πολιτευμα της ανθρωπινης σκεψης που είναι η δημοκρατια εχει ένα εχθρο.Αυτος είναι η δημαγωγια και ο λαικισμος γενικα.Το αντιδοτο βεβαια είναι η μορφωση και το ανωτερο πνευματικο επιπεδο.Φανταζεσε στη χωρα των ζουλου(δεν εχω τιποτα με τους αγαπητους και συμπαθεστατους αυτους ανθρωπους αν τους ζητουσαμε ξαφνικα να λειτουργησουν «Βουλη των κοινοτητων»? Μου θυμιζουν ιστοριες αυτά από την προσπαθεια μεταφυτευσης του Μαρξισμου στην Αφρικη !!!!Το επιπεδο ελευθεριας και δημοκρατιας που απολαμβανει κάθε δημοκρατικη χωρα είναι σχετικο.Αλλη η δημοκρατια στη Σουηδια και άλλη στις ΗΠΑ.Για τετοια πραγματα μιλω .Για αναγκαιες ρυθμισεις και αυτόπεριορισμους που είναι απαραιτητες για την λειτορυργικοτητα της.οσο και αν ενοχλουν αυτά δυστυχως δεν γινετε αλλιως.καθε άλλη σκεψη νομιζω οδηγει σε δημαγωγικα μονοπατια…..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 7:23 μμ

    ---
    A!καλα!
    Ξεχασες την σκηνη, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πασοσκυλια να ειναι παρατεταγμενη στο αεροδρομιο για να ..υποδεχθει τον Κασσογκιν,διεθνη λαθρεμπορα οπλων ,τους ταιζε ο πουστης και σερβιριζε οτι σαβουρα εβρισκε στο διεθνες (λαθρ)εμποριο για να εξοπλισουν τις Ενοπλες δυναμεις!

    Αυτος πηγε φυλακη,νομιζω καπου στην Ελβετια τον μαγκωσανε,αυτοι εδω οι αλητες δεν τρεχει τιποτα.
    Ακομα και γαμους στα Παρισια κανουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. το ειπα και αλλου το ξαναλεω κι'εδω :

    Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ -ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ - ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ? ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΞΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ , Η ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ , ΧΟΝΕΚΕΡ ,ΖΙΒΚΩΦ ,ΧΟΤΖΑ ΚΛΠ ,ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ (ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ) ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΓΑΖΩΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ? ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΡΕΑΣ 2 ΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΑΝΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ? ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΤΑΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ 40 ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΜΟΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ' ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ' ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ' ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ,ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΤΑ ΕΠΤΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΟΥ.... ΧΟΥΝΤΑΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΩ , ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΡΕΖΝΜΙΕΦ , ΣΤΑΛΙΝ , ΚΑΣΤΡΟ, ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ, ΧΟΤΖΑ, ΧΟΝΕΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ Ε Φ Α Γ Ε ΞΥΛΟ ΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΟΠΩΣ ΠΛΕΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΒΡΩΜΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ....ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ.. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ... ΑΙΔΩΣ ΚΟΠΑΝΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ 'ΕΠΤΑΕΤΙΑ' , ΣΑΣ ΖΥΓΙΣΑΜΕ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΙΠΕΙΣ... ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. AΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΣ babis ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ


    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Οσο αφορα τον προηγουμενο που τωρα ειδα,τα περισοτερα απολα οσα λες είναι συκοφαντιες,αισχροτητες και αιμετικα καρακγιοζιλικια που εφευρε η μαυρη αντιδραση για το ΠΑΣΟΚ. Ειπαμε υπηρξαν αδυναμιες και προβληματα. Το ισοζυγιο οσο και να ενοχλει είναι θετικο και αυτό σε πονα, ετσι είναι φιλε. Η απατριδη δεξια του ξεπουληματος της πατριδας μας δεν εχει χωνεψει ότι μπορουν και αλλοι να κυβερνησουν αυτόν το τοπο και μαλιστα θετικα. Ειπαμε επισης ότι τα εγκληματα της δεξιας στη χωρα μας και στο λαο μας εχουν καταγραφει στη συνειδηση και στη μνημη μας .Οσο ζουμε ολοι μεις που βιωσαμε το μετεπειτα εμφυλιακο κρατος που εστεισαν εσεις και οι πατρωνες σας δεν εχετε ελπιδες. Η δεξια εχει γινει συνωνυμο της εξαρτυσης ,του ξεπουληματος και της διαφθορας. Το ηρωικο συνθημα του ΠΑΣΟΚ παντα ισχυει και να το ακουσεις καλα.για να ηχει στα αυτια σου παντα Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.
    Αυτά εν ολιγοις…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ babis...


    ΔΕ ΞΕΧΝΙETAI TO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ, Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αγαπητε κυριε 7.42
    Όπως τα λες είναι…
    Δεν θα διαφωνισω με οσα λες.Το ΠΑΣΟΚ ως κομα του κεντρου εχει δεχθει τη λυσωδη αντιδραση περισοτερο της αριστερας από την Δεξια. Σημερα δε οι περισοτεροι εναντιον του ΓΑΠ με τα πιο αιμετικα σχολια είναι «πουροι επαναστατες» κουκουεδες δηλαδη.
    Η ορθοδοξη αριστερα στρεφετε με παθος εναντιον τουΠΑΣΟΚ περισοτερο από τη Δεξια.
    Αυτή είναι η μοιρα του κεντρου.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 7:55 μμ
    --
    Και οπως λεει και η δαμανακη "ημεις δεν θελουμε την αριστερα,ημεις θελουμε του πασοκ".
    Και ο μπιστης να λεει αυτα ειναι ελεεινολογηματα.
    Φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. RE 7:58.
    GIATI TOYS ANEFERES AYTOYS?
    MPLIAXXXXXXXX!!!!!!!!
    KOPROLAGNE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. 8:17 μμ

    --
    Για ενημερωση μπλιαχ!
    μουργο babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΠΡΟΣ ΤΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΜΑΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ.ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. --

    Το γνωριζω οτι ειμαι χουνταρα,λεμε.
    Και ειμαι περηφανος,λεμε.


    Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 8:27 μμ

    --
    Σιου! κακια!
    Εισαι πολυ βωμολοχα,παλιοπουστρα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. 8:29 μμ

    --
    Σιου ! και σενα συνονοματε!
    Καλε,τι εχει το "τζων"?
    Βαλε ενα αλλο "νικ" γλυκε μου!

    Μπα! πια !

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Το πουλί σας γαμάει τις μάνες πρασινορουφιάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. babis
    Την (ας πούμε...) Μαρία την γνώρισα όταν έψαχνα να νοικιάσω σπίτι.
    Κοκέτα, γύρω στα 35, (39 έμαθα μετά, αλλά σαφώς και φαινόταν πιο μικρή) μελαχρινή αλλά με ανταύγειες, πολύ καλό κορμί, σοβαρή και τυπική.
    Τον άντρα της τον Γιάννη τον γνώρισα όταν υπογράψαμε τα συμβόλαια. Ο Γιάννης μεγαλύτερος στα 48, ξυλουργός ο οποίος τώρα τελευταία μπήκε και στις κουζίνες, ανοίγοντας μια έκθεση , την οποία τα πρωινά κρατάει η Μαρία, ενώ το απόγευμα στην έκθεση είναι ο Γιάννης επιστρέφοντας απ το εργαστήριό του .

    Αποφασίσαμε μιας και ήταν στον δρόμο μου η έκθεση, κάθε μήνα να περνάω και να αφήνω το ενοίκιο.
    Έτσι και έγινε. Ένα Σάββατο πρωί μάλιστα βρήκα τη Μαρία με μια πολύ ωραία κοπέλα γύρω στα 19. Μου τη σύστησε:
    - Η κόρη μου, μου είπε. Τρελάθηκα.
    Της το είπα. Σαν αδερφές ήταν το πολύ. Γέλασε.

    Πάντα αυτό συμβαίνει μου λέει. Όλοι αυτό παθαίνουν. Που να δεις και το γιο μου. Σπουδάζει στην Χαλκίδα στο 2ο έτος!. Παντρεύτηκα στα 16!

    Δεν το πίστευα. Πλήρωσα το ενοίκιο και έφυγα. Κάποιες φορές περνούσα απόγευμα και τα λέγαμε με τον Γιάννη. Κουρασμένος απ τη πολύ δουλειά, αφού ξυπνούσε κάθε μέρα στις 6 προσπαθούσε να τα φέρει βόλτα και είχε αποκοπεί από παρέες. Μια ζωή με τα ρούχα της δουλειάς, γεμάτα πριονίδια, ακόμη και στην έκθεση, όπου έμενε μέχρι αργά, σε αντίθεση με τη Μαρία που ήταν πάντα καλοφτιαγμένη και καλοχτενισμένη.

    Κάποια στιγμή εγώ έκλεισα μια μεγάλη δουλειά στην Χαλκίδα και θα πήγαινα συχνά. Τους το είπα ένα βράδυ που ήταν και οι 2 εκεί. Τους είπα μάλιστα πως αν θέλουν μπορούν να πηγαίνω και διάφορα πράγματα στο γιο τους.

    Η Μαρία, σοβαρή όπως πάντα με ευχαρίστησε και μου είπε πως δεν χρειάζεται γιατί πηγαίνει αυτή συχνά. Προθυμοποιήθηκα τότε να την ειδοποιώ για το πότε θα πηγαίνω μήπως ήθελε να έρθει μαζί μου.

    Έτσι και έγινε. Πέρασα μια μέρα, της είπα πότε θα πάω αλλά ευγενικά μου είπε πως δεν θα έρθει. Θα πήγαινε την επόμενη λόγω υποχρεώσεων στην έκθεση. Της είπα πως αν θέλει μπορούμε να βρεθούμε Χαλκίδα ή και να επιστρέψουμε μαζί, είπε θα δούμε αλλά μου έδωσε το κινητό της.

    Όταν εγώ πήγαινα Χαλκίδα για πρώτη φορά την σκεφτόμουν στο δρόμο σαν γυναίκα. Ήταν ωραία γυναίκα, μάλλον δεν θα είχε ζήσει και πολλά μιας και παντρεύτηκε μικρή, δεν πολυταίριαζε και με τον Γιάννη. Εκείνος όλη τη μέρα στη δουλειά, χωρίς να προσέχει τον εαυτό του, φαινόταν πολύ μεγαλύτερος απ ότι ήταν, ενώ είχα καταλάβει πως ήταν και λίγο τσιγκούνης, ενώ εκείνη πάντα προσεγμένη, ωραία, σίγουρα τραβούσε το ενδιαφέρον όλων των ανδρών.

    Αποφάσισα την επόμενη που θα ερχόταν να την καλέσω για καφέ.
    Την πήρα τηλέφωνο, αλλά ευγενικά αρνήθηκε, λέγοντας πως έχει να κάνει πολλές δουλειές σπίτι.

    - Οκ της λέω αν τα καταφέρεις σήμερα ή αύριο πάρε με εσύ.

    Το επόμενο πρωί τελείωσα νωρίς τη δουλειά και πριν φύγω πήγα με τον τοπικό μου συνεργάτη να πιούμε ένα καφέ σε έναν κεντρικό πεζόδρομο που γινόταν χαμός μιας και είχε υπέροχο ήλιο (ήταν τέλη Απριλίου). Όπως φτάναμε στο καφέ βλέπω τη Μαρία! Δεν ήταν μόνη της. Καθόταν με κάποιον γύρω στα 40 αλλά από τον τρόπο που μιλούσαν μου πέρασε απ το μυαλό πως ίσως ήταν κάτι πιο πολύ από φιλικό.
    Αρπάζω το μπράτσο του συνεργάτη μου, κάνουμε μεταβολή και του λέω να πάμε αλλού. Δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε και κατάλαβα αν με είδε.
    Τους δύο επόμενους μήνες πήγα απόγευμα να τους πληρώσω το ενοίκιο, να είναι εκεί ο Γιάννης. Δεν ήθελα να νιώσει άσχημα αν με είχε δει. Το σκέφτηκα. Δικαίωμά της ήταν να κάνει ότι θέλει. Τι με ένοιαζε εμένα; Τυχερός φυσικά όποιος ήταν δίπλα σε τέτοια γυναίκα.

    Στις αρχές του καλοκαιριού ξαναβρέθηκα Χαλκίδα. Ήξερα από τον Γιάννη πως λόγω εξεταστικής του γιού η Μαρία είναι εκεί. Δεν έκανα όμως καμιά κίνηση να της τηλεφωνήσω όταν πήγα. Την δεύτερη μέρα το μεσημέρι βρέθηκα με τον συνεργάτη μου για φαγητό λίγο έξω απ την Χαλκίδα σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι. Όπως καθίσαμε και άρχισα να χαζεύω αυτές που έκαναν μπάνιο μπροστά μας βλέπω τη Μαρία να βγαίνει από τη θάλασσα, παίζοντας με τα νερά με ένα τύπο που ίσως ήταν ο ίδιος με αυτόν της πρώτης φοράς. Όχι ρε γαμώτο λέω! Δεν γουστάρω τώρα! Πάλι τα ίδια. Ξαναπαίρνω τον δικό μου και φεύγουμε πριν παραγγείλουμε.

    Ούτε τώρα κοίταξα αν με είδε η Μαρία, αν και είμαστε απ τους λίγους ντυμένους με ρούχα σε έναν χώρο που ήταν όλοι με μαγιό.
    Τώρα όμως εγώ σιγουρεύτηκα πως έχει σχέση, μιας και ο καφές μπορεί να μην ήταν τίποτε. Άρχισα τότε όμως να την βλέπω μόνο σαν γυναίκα. Σαν γυναίκα που φυσικά έχει δικαίωμα στον έρωτα.

    Το καλοκαίρι πέρασε και εγώ πια έβλεπα μόνο τον Γιάννη, μιας και περνούσα μόνο απογεύματα για το ενοίκιο. Τον Σεπτέμβρη πάλι εξεταστική, πάλι η Μαρία απ ότι έμαθα για μεγάλο διάστημα στην Χαλκίδα. Μάλιστα τώρα είχε πάρει και αυτοκίνητο και δεν χρειαζόταν την βοήθεια μου. Κάποια στιγμή εκείνο το διάστημα ξαναπήγα Χαλκίδα και εγώ. Αυτή τη φορά, ούτε που μου πέρασε απ το μυαλό να της πως για καφέ, ήθελα όμως να βρω την ευκαιρία να της μιλούσα και να της πω πως την καταλαβαίνω και πως δεν πρόκειται να πω κάτι στον άνδρα της. Ήθελα όμως να την βρω μόνη για να της τα πω. Μάλιστα σκεπτόμουν πως δεν είναι και λογικό κάθε φορά που την βλέπω κάπου να φεύγω αλλά από την άλλη δεν ήθελα πριν της εξηγήσω να της την σπάσω.

    Τελικά όσο κρύβεσαι τόσο σε βρίσκουν. Τρεις μέρες στην Χαλκίδα δεν την είδα πουθενά. Τελευταίο βράδυ ο συνεργάτης μου επέμενε μετά το φαγητό για μπουζούκια μιας και την επόμενη ήταν Σάββατο και θα έφευγα.
    Με πήγε λοιπόν σε ένα μαγαζί λίγο έξω απ την πόλη όπου ήταν φίλος του ο μπάρμαν. Φτάνοντας δεν τέθηκε θέμα για τραπέζι και πάμε μπάρα. Εκεί ξανασυνέβει! Η Μαρία, πρώτο τραπέζι πίστα με έναν γέρο! Τσαντίστηκα. Είχα αποφασίσει να μην ξαναφύγω αν την έβλεπα στην Χαλκίδα, αλλά να της μιλούσα κιόλας. Αλλά όχι και με γέρο στα μπουζούκια και πρώτο τραπέζι!

    Λέω στο δικό μου φεύγουμε τώρα. Δεν γουστάρω να την βλέπω με τον κολόγερο. Τελικά είναι μεγάλη πουτάνα! Φύγαμε αμέσως.
    Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, χτυπά μήνυμα στο κινητό.
    Απ τη Μαρία!!!

    - Αυτή την φορά δεν χρειάζεται να φύγεις. Σας περιμένουμε στο τραπέζι.
    Τι να πεις τώρα! Έχει και θράσος. Αλλά από την άλλη αν δεν την νοιάζει αυτή και θέλει να μου κάνει επίδειξη με τον παππού, τι με νοιάζει εμένα; Άσε που τελικά με είχε δει και τις προηγούμενες φορές.

    Γυρνάμε μέσα, πάμε στο τραπέζι αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνοι τους. Κάθετε και μια μεγάλη κυρία μαζί τους! Γίνονται οι συστάσεις. Είναι το ζευγάρι που έχει νοικιάσει το διαμέρισμα στον γιό της και την έβγαλαν έξω. (Φαίνεται πως πριν η κυρία θα ήταν τουαλέτα!) Για γέλια είμαι σκέφτομαι...

    Κάθισα δίπλα της και μου εξήγησε πως τέλειωσε η εξεταστική. Ο γιός της πήγε διακοπές και αυτή αποφάσισε να μείνει άλλη μία μέρα.

    Χαλαρώσαμε και το ρίξαμε στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή με ρώτησε η Μαρία αν μπορεί να μείνει μαζί μας μιας και το ζευγάρι θα έφευγε. Φυσικά και δεχτήκαμε.
    Όταν έφυγαν το τραγούδι ήταν ένα τσιφτετέλι και σηκώνεται στην πίστα η Μαρία λέγοντας: - άντε να ξεμουδιάσουμε τώρα που έφυγαν!

    Ε! Από εκείνη τη στιγμή πραγματικά άλλαξε και το κέφι της παρέας. Χορός, λουλούδια στη Μαρία κτλ.
    Χόρευε υπέροχα, άσε που με κοιτούσε την ώρα που χόρευε. Ενώ όταν εγώ χόρεψα ζεϊμπέκικο σηκώθηκε για παλαμάκια και μου έριχνε λουλούδια καρφώνοντάς με συνέχεια στα μάτια.

    Αφού σχεδόν το ξημερώσαμε, αποφασίσαμε να φύγουμε. Το ξενοδοχείο μου ήταν έξω από την Χαλκίδα. Λέει η Μαρία στον συνεργάτη μου:
    - Να τον πάω εγώ να του δείξω και το καινούργιο μου αυτοκίνητο! Τι να πει και αυτός όταν μια ωραία γυναίκα ζητά να πάει τον άντρα αυτή. Μας καληνύχτισε και έφυγε.

    Είμαστε τώρα μόνοι μας. Στο δρόμο είχε βάλει δυνατή μουσική και το κέφι συνεχιζόταν με μένα να της λέω πως έδωσε ρέστα και πως όλο το μαγαζί αυτήν κοιτούσε και τέτοια. Η βραδιά ήταν ωραία και δεν ήθελα να ανοίξω συζήτηση γι αυτά που είχα δει. Να της πω δηλαδή πως δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι.

    Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, χαμηλώνει τη μουσική και εγώ την ευχαρίστησα για το ότι με έφερε.

    Τότε άρχισε να μου λέει για τη ζωή της, πως ο πατέρας της στο χωριό την πάντρεψε μικρή με τον Γιάννη χωρίς να το θέλει, πως η ζωή της ήταν διαφορετική από αυτή που θα ήθελε να είχε ζήσει, πως βλέπει άλλες να έχουν ευτυχισμένους γάμους και τις ζηλεύει, πως γενικά δεν ψάχνεται για γκόμενους αλλά δεν είναι και οσιομάρτυρας και πως η σχέση με αυτόν που την είχα δει είχε τελειώσει πριν το καλοκαίρι.

    Της εξήγησα πως ήταν δικαίωμά της και πως δεν μου έπεφτε λόγος.
    - Θέλω να σε ευχαριστήσω για την διακριτική συμπεριφορά σου όταν με έβλεπες με τον άλλο, μου λέει και σκύβει να μου δώσει ένα φιλί. Δεν ξέρω τι σκοπό είχε, που ήθελε να μου δώσει το φιλί, αλλά εγώ έστριψα και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της! Ήταν φοβερό! Απίστευτο φιλί. Ούτε ξέρω πόση ώρα πάλευαν οι γλώσσες μας!!!
    Ταυτόχρονα τα χέρια μας προσπαθούσαν να κρατήσουν σφιχτά ο ένας τον άλλο. Κάποια στιγμή που το φιλί τελείωσε της λέω:
    - Πάμε επάνω στο δωμάτιο. Σε θέλω.
    - Και εγώ μωρό μου σε θέλω μου λέει! Κάνε με δικιά σου σήμερα!

    Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, ενώ όση ώρα είμαστε στο ασανσέρ τα χείλη μας ήταν κολλημένα. Όταν μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο και χωρίς να ξεκολλήσουν τα χείλη μας, αρχίσαμε να βγάζει ο ένας τα ρούχα του άλλου. Της έβγαλα πρώτα το πουκάμισο, μετά το παντελόνι και όταν έμεινε με τα μαύρα της εσώρουχα σταμάτησα και την χάζευα. Ήταν κορμάρα και φορούσε και θαυμάσια δαντελωτά εσώρουχα.

    Αυτή ταυτόχρονα με είχε αφήσει γυμνό αφού μαζί με το παντελόνι μου κατέβασε και το μποξεράκι.

    Με μία της ξεκουμπώνω το σουτιέν και την ρίχνω στο κρεβάτι πέφτοντας πάνω στις βυζάρες της!
    - ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!! Ήταν η πρώτη κραυγή που έβγαλε.

    Της πιπιλάω τις ρώγες, της χαϊδεύω τις βυζάρες της, ενώ τα νύχια της έχουν μπει στη πλάτη μου! Το χέρι μου κατεβαίνει και την χαϊδεύω στο μουνάκι πάνω απ την κιλότα. Είναι μούσκεμα και απ έξω! Τρελάθηκα. Της κατεβάζω την κιλότα, ενώ έχω ανέβει και την γλύφω στο λαιμό.

    Με πιέζει επάνω της, βογκάει και όταν της βάζω το χέρι μου στο γυμνό μουνάκι της φωνάζει:

    - Βάλε τον μωρό μου, Χώστοννννν, δεν αντέχωωωωωωωω, Τον θέλωωωωω!!!!!!!!!

    Τότε εγώ αρχίζω και κατεβαίνω με το στόμα μου να αφήνει ένα ίχνος σάλιου απ όπου περνάει. Απ το λαιμό, το στήθος, απ τον αφαλό από παντού. Εκεί που περιμένει να βάλω το στόμα μου στο μουνάκι της, πηγαίνω στο πόδι της. Το βάζω στον ώμο μου και αρχίζω να το γλύφω απ το γόνατο και πάνω. Έχει τρελαθεί και εγώ συνεχίζω να ανεβαίνω γλύφοντας.
    Πάλι την ώρα που φτάνω στο μουνάκι της το περνάω και πάω στο άλλο μπούτι. Τρελάθηκε! Φωνάζει!

    - Μην αργείς! Μην με τυραννάς άλλοοοοοο!!!! Χώσε τον μέσαααααααα!!!! Μέσα μου! Τώραααααα!!!!!!!!, Τώρααααααααα!!!!!!

    Εγώ απτόητος συνεχίζω να την γλύφω και να ανεβαίνω προς τα πάνω, ενώ η Μαρία μου έχει πιάσει το κεφάλι και το πιέζει για να είναι σίγουρη πως αυτή τη φορά θα βάλω τη γλώσσα μου στη μουνάρα της! Τότε εγώ όταν φτάνω εκεί τη ρωτάω:

    - Γιατί πιέζεις καύλα μου; Τι θες μωρό μου να σου βάλω τώρα; Τη γλώσσα μου ή τον πούτσο μου;
    - Τον πούτσο σου!!! Την πουτσάρα σου!!! Αυτή θέλω!!! Αλλά και τη γλώσσα σου!!! Και τα δάχτυλά σου!!! Όλα μέσα μου!!! Όλαααααα!!!!!!!
    - Τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου; Της λέω. Που ήσουν τόσο καιρό; Όλα θα στα βάλω μουνάρα μου!!! Όλααααα!!! Και λέγοντάς της αυτό έχω σηκωθεί μπροστά της, βάζω και τα δύο πόδια της στους ώμους μου και της καρφώνω την πούτσα μου!!!!
    - Πάρτον μουνάρα μου!!! Πάρε τον πούτσο μου μέσα σου!!! Στην μουνάρα σου τον έχεις!!! Στην μουνάρα σου που στάζει από την καύλα!!!!!
    - Ναιαιαιαιαιαιαι!!!! Γάμα μεεεεεεεεεε!!!!!! Γάμα μεεεεεεε!!!!! Μην σταματάςςςςςςςςςς!!
    - Δεν θα σταματήσω μωρό μου. Συνέχεια θα σε γαμάωωωωω!!! Αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!
    Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! Συνέχειαααααα!!!! Τώρα που σε βρήκα δεν σε αφήνωωωωωωω!!!!!!
    - Ναι συνέχειαααααααα!!!!!! Έτσι θέλωωωω!!!!!!! Ναι!!! Κι αλλοοοοοο!!!!!! Μην σταματάςςςςςςς!!!!, τι έχανα τόσο καιρό η πουτάναααααααααααααα!!!!!!!!!!, είχα τέτοια πούτσα δίπλα μου και έψαχνα αλλού; Τι μαλακία έκανααααααα!!!!!!!!!!!!!!, Ναι!!!! Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ναι!!!!!!!! Αααχχχχ!!!!, έτσιιιιιιιιιιιιι, ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ γάμα μεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Εσύ θέλω να με γαμάς και εγώ να χύνω συνέχειααααααα!!!!
    - Ναι μωρό μου να χύνεις!!! Να χύνεις για μένα!!!
    - Έλα αγόρι μου, έλα γαμιά μου κι άλλοοοοοο!!!! Κι αλλοοοοοο για να χύσωωωωω!!!! Έλα και κοντεύωωωωω έλα και χύνωωωωωω!!!!! Αααααααααααχχχχχχχ!!!!! Τώραααα τώρααααααααααα!!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω ααααχχχχχχχχχχ!!!! Αααααχχχχχχ!! Αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!
    - Ναι μωρό μου ναι έτσι να χύνεις να χύνεις και να φωνάζεις!!!! Έτσι μου αρέσει και εγώ θα σε γαμάωωω αχχχχχχ!!! Έλα να χύσω και εγώ μωρό μου!!!!!
    - Ναι αγορίνα μου, άλα χύσε.
    - Που θες τα χύσια μουνάρα μου;
    - Στο στήθος μου τα θέλωωωωωω!!!!
    - Πάρτα εκεί που θες καυλιάραααααα!!!!! Τώραααααααααα!!!!! Για σέναααααα!!!!!!!

    Και λέγοντας αυτά βγάζω τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί απ την καυτή και γεμάτη από τα χύσια της μουνάρα και μόλις που πρόλαβα να πάω στα βυζιά της! Τα χύσια έφευγαν σαν ριπές.

    - Πάρτααααααα!!!!!! Πάρτααααααααα!!!!!!! Πάρτα στις βυζάρες σου!!!! Όλααααα!!!!!
    Τότε πέφτω επάνω της και ξεκινάει ένα απίθανο γλωσόφιλο, ένα σιωπηρό ευχαριστώ από τον ένα στον άλλο γι αυτό το απίθανο γαμήσι!
    Μείναμε αρκετή ώρα έτσι αγκαλιασμένοι και με τα χείλη ενωμένα.
    Την γύρισα ανάποδα και άρχισα να την φιλάω σε όλη την σπονδυλική της στήλη. Καταλάβαινα πως της άρεσε! Ανατρίχιαζε σε κάθε φιλί μου. Κατέβηκα χαμηλά, της σήκωσα τον κώλο και της άνοιξα λίγο τα πόδια.
    Έτσι όπως ήμουν πίσω της χάιδεψα το μουνάκι. Ήταν υγρό!

    - Ξανακαύλωσες μουνάρα μου; της λέω.
    - ΜΜΜμμμμμμμμ!!! Αααααααααχχχχχχχχ!!!!! Ναι! μου λέει.

    Τότε βάζω το άλλο χέρι μου και της πιάνω το ένα στήθος και αρχίζω να το χαιδεύω. Σκύβω τότε και αρχίζω να την γλύφω μεταξύ του μουνιού και του κώλου της. Βάζω και τα δυο χέρια μου και της ανοίγω την κολάρα. Η γλώσσα μου τότε πήγε στην κωλοτρυπίδα της! Την έγλυφα γύρω - γύρω και μετά μπήκε η γλώσσα μου στην τρύπα της!!!
    Άρχισε να φωνάζει:

    - Τι μου κάνεις τώρα; Τι κάνεις; Αααααααχχχχχχχχχ!!!! μου αρέσειιιιιιι!!! Δεν μου το έχει ξανακάνει άλλος αυτόόόόόόόό!!!!!!! Πρώτη φορά με γλύφουν στον κώλοοοοο!!!! Ναι! Ναι το θέλωωωωωωω!!!!! Ναιαιαιαιαιιαι!!!!! Γλύφεεεεεεεε!!!!!!
    Βάζω τότε το ένα μου χέρι και της χαϊδεύω την κλειτορίδα! Μια την έβαζα και την πίεζα ανάμεσα στα δάχτυλά μου και μια την χάιδευα, ενώ συνέχιζα να την γλύφω στον κώλο.

    Είχε τρελαθεί και φώναζε, ενώ άρχισε να δαγκώνει το μαξιλάρι για να μην την ακούσει όλο το ξενοδοχείο.
    - Έτσιιιιιιι!!!!! Συνέχειααααααα!!!! Κι άλλοοοοοοοοο!!!!! Που ήσουν τόσο καιρόόόόό!!!!
    Συνέχειαααααα!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!! όλααααααα!!!!!! Και τη γλώσσα σου και το δάχτυλο και τη πούτσα σου θέλωωωωωωωω!!!!!!!! Τώρααααααα!!!!!!!

    - Θέλεις τον πούτσο μου ε; της λέω. Θέλεις τον πούτσο μου; Θα τον έχεις μουνάρα μου. Θα τον έχεις συνέχεια. Όποτε τον θες.

    Σηκώνομαι στα γόνατα πίσω της ενώ η πούτσα μου ήταν ορθωμένη ξανά μπροστά μου και αφού σηκώνω την Μαρία λίγο, βάζω τη πούτσα μου και της χαϊδεύει το μουνάκι κάνοντας πινελάκι. Μαζεύει όσα υγρά ξεχειλίζουν, με μια Μαρία να χτυπίται στο κρεβάτι και να εκλιπαρεί να τον βάλω μέσα της.

    Η τρύπα στον κώλο της ήταν υγρή από τα σάλια μου, από το γλείψιμο και ενώ συνέχιζα το πινέλο της έβαλα το ένα μου δάχτυλο και το έστριβα καθώς έμπαινε.
    Παίρνω τότε τον πούτσο μου και τον ακουμπάω στην τρύπα της. Αρχίζει να ανασαίνει βαριά απ την αναμονή και την προσμονή.

    - Όπου θες αγορίνα μου! Όπου θες! Εκεί θες; Εκεί! Βάλε τη μέσα αλλά σιγά - σιγά!
    Τότε ξεκινά η διείσδυση. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και να τη βλέπω να χτυπιέται!
    - Σιγάάάάά!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχ!!!!! Σιγάάάάάάάάά!!! Έτσιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! ΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!! Σκίσε μεεεεεεεε!!!!! Τώραααααααα!!!!!!! Όπως θεεεεεεςςςς!!!!

    Τώρα πια είχα μπει ολόκληρος και της έσκιζα την κωλάρα. Κουνιόμαστε και οι δύο ενώ όπως έπεσα στην πλάτη της με το ένα χέρι της χάιδευα τη μία της βυζάρα.
    Σε λίγο έβγαλα τον πούτσο μου απ τον κώλο της και με μία μπήκε στη μουνάρα της. Έβαλε τότε το χέρι της και μου χάιδευε τα αρχίδια όπως κρεμόντουσαν! Απίστευτη καύλα! Φωνάζαμε και βογκούσαμε και οι δύο παραδομένη στην ατέλειωτη καύλα που αυθόρμητα βγήκε αυτή τη βραδιά.

    Την έγειρα στο πλάι χωρίς να βγω από μέσα της. Της γαμούσα το μουνάκι από πίσω ενώ είμαστε γυρισμένοι στο πλάι και οι δύο. Της χάιδευα την βυζάρα, ενώ αυτή συνέχιζε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια και να φωνάζει:
    - Γάμα μεεεεεεε!!!!!! Σβήσε μου την καύλαααααα!!!!!!!
    - Δεν σβήνει μωρό μου η καύλα σου! Τι είσαι εσύ; Φώναζε, φώναζε όσο θες!
    - Γάμαμεεεεεε!!!!! Κι άλλοοοοοοοο!!!!!!! Έλα και θα χύσωωωωωω!!!!! Τι μου κάνεις; Έτσιιιιιιιιι!!!!!! Γάμα με με την πούτσα σου που καίει! Έλα να χύσουμε σε λίγοοοοοο!!!
    - Ναι μωρό μου χύσεεεεεε!!!! ΑΑΑΑΑΑχχχχχ!!!! Με καυλώνεις πολύύύ!!! Γι αυτό σε γαμάωωωωωωω!!!!!!
    - Έλαααα!!! Έλααααα!!!! Τώρααααα!!!! Τώρααααααα!!!!! ΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχ!!!! Ναί!!!!
    Τώραααααα!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑχχχχχχχ!!!!!! Χύνωωωωωωωωωωωωω!!!!! ΑΑΑΑχχχχχχ!!!!!! Χύνωωωωωωωωωω!!!!!!!! Χύνωωωωωωωωωωω!!!!!!! Όλαααααααααα!!!!!! ΑΑΑχχχ!!!
    - Κοντεύω και εγώ μουνάρα μου, κοντεύω να χύσωωωωωωω!!!!! Θα σε χύσωωωωω!

    Είχα φτάσει στο αμήν με τον τρόπο που ούρλιαζε και έχυνε, ενώ έτσι όπως την είχα αγκαλιάσει από πίσω μου μετέδιδε μια κάψα. Είχα αρχίσει να την δαγκώνω στην πλάτη! Δεν άντεχα άλλο. Τα αρχίδια μου πήγαιναν να σπάσουν! Βγήκα απ το μουνί της, την γύρισα ανάσκελα και κάθισα επάνω στις βυζάρες, βάζοντας τον έτοιμο να εκραγεί πούτσο μου ανάμεσά τους. Χούφτωσα τις βυζάρες της και τις πίεσα να αγκαλιάσουν τον πούτσο μου, ενώ άρχισα να της γαμάω τα βυζιά. Δεν άντεξα πολύ.
    - Πάρταααααααα!!!!!! Πάρταααααααα μουνάρα μου! Χύνωωωωωωωωω!!!!!!! Δικά σου είναι!!!! Όλααααααα!!!!!!! Πάρταααααααα!!!!!! Χύνωωωωωωωωωωω!!!!!!!!! ΑΑΑχχχχχχ!!!! Χύνωωωωωωωω!!!!!!!!!! Δικά σου! Όλαααααα!!!!!!

    Τα χύσια μου εκτοξεύτηκαν! Πήγαν παντού! Στα βυζιά της, στο πρόσωπό της, στα χείλη της, στα μαλλιά της, στο μαξιλάρι!

    Ήταν ένα απίστευτο χύσιμο, μιας και η καύλα ήταν μεγάλη.
    έσκυψα και την φίλησα ενώ το στόμα της είχε τα χύσια μου. Με αγκάλιασε χωρίς να μιλά, αλλά ανάσαινε βαριά ακόμη. Το ίδιο και εγώ.

    Μετά από λίγο πήγαμε μαζί στο μπάνιο. Είχε ξημερώσει κανονικά πιά. Ούτε για μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να κοιμηθούμε. Ζήτησα πρωινό στο δωμάτιο. δεν θέλαμε να φύγουμε από εκεί μέσα.

    Πήρε τον Γιάννη τηλέφωνο και του είπε πως επειδή ξενύχτησε στα μπουζούκια με τους άλλους ήθελε να ξεκουραστεί και να μην οδηγήσει γι αυτό θα έμενε άλλη μια μέρα στην Χαλκίδα.

    Περάσαμε καταπληκτικά! Μου τον έπαιρνε στο στόμα της, τον καύλωνε και ξεκίναγε ο επόμενος γύρος. Υπέροχο Σαββατοκύριακο!

    Με την Μαρία συνεχίσαμε για μερικούς μήνες και βρισκόμαστε πια στην Αθήνα. H σχέση τελείωσε πριν λίγους μήνες, αλλά και για τους δύο ήταν κάτι πάρα πολύ έντονο.

    Η Μαρία είχε μάθει από μένα για το site, δεν έχει υπολογιστή, αλλά της έχω υποσχεθεί πως όταν γράψω την ιστορία (ήξερα πως κάποτε θα την έγγραφα) θα την τυπώσω και θα της την δώσω. Ελπίζω όταν την διαβάσει να ξανανιώσει ευχάριστα.


    Μανώλης (tastymar@pathfinder.gr)

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. καλο το πεοπαιξιμο ρε φασιστορεμαλια!
    (τζων μων κων εον εκοφ)
    αλλα πηδηξτε (αν μπορειτε)να κανετε και καμια γνωριμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. καλο το πεοπαιξιμο ρε φασιστορεμαλια!
    (τζων μων κων εον εκοφ)
    αλλα πηδηξτε (αν μπορειτε)να κανετε και καμια γνωριμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα το Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ), όπου συμμετείχε στις Εκδηλώσεις Μνήμης, για τα 40 χρόνια από την επιβολή της δικτατορίας.

    Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:



    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Σε αυτό το χώρο των βασανιστηρίων, βρίσκομαι σήμερα μαζί με αγωνιστές της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας. Αγωνιστές, που τότε εμείς, ως νέα παιδιά παλεύαμε μαζί τους για τη δημοκρατία, τους βλέπαμε και τους βλέπουμε και σήμερα, ως σύμβολα ήθους, σύμβολα οραμάτων.

    Άνθρωποι που θυσιάστηκαν, που έδειξαν με την προσφορά τους τι σημαίνει ανθρωπιά, τι σημαίνει να παλεύεις για μια καλύτερη κοινωνία, για μια δίκαιη κοινωνία.

    Είμαστε εδώ λοιπόν, όχι μόνο για να θυμηθούμε αυτούς τους αγώνες, αλλά και για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, να τους ευχαριστήσουμε. Σήμερα ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, και είμαστε σε ένα μνημείο των αγώνων τους.

    Αν μπορούμε σήμερα να μιλάμε ελεύθερα, είναι λόγω αυτών των αγώνων. Αν μπορούμε να οραματιζόμαστε το καλύτερο αύριο, είναι λόγω αυτών των αγώνων και αυτών των ανθρώπων.

    Και παράλληλα, είμαστε εδώ για να ξαναπούμε ότι, η δημοκρατία θέλει συνεχείς αγώνες. Διότι και σήμερα υπονομεύονται οι δημοκρατικοί θεσμοί από την συγκέντρωση της εξουσίας, είτε αυτή είναι οικονομική, είτε είναι πολιτική. Την συγκέντρωση της εξουσίας από τις συντηρητικές δυνάμεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα.

    Εδώ είναι ένας τόπος θυσίας για πολλούς ανθρώπους, αγωνιστές. Αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα σήμερα, που μας εμπνέει για τους αγώνες που έχουμε για τη δίκαιη κοινωνία.

    Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να δω την έκθεση σας. Θα συνεργαστούμε στενά και ως Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, για να εμπλουτίσουμε και την δική σας συλλογή, για να μείνει ως μνήμη και ως χώρος διαπαιδαγώγησης των επόμενων γενιών.

    Να ?στε καλά.

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ: Εδώ που βρισκόμαστε είναι ένας «κρανίου τόπος» θα έλεγα. Ο Σπύρος Μουστακλής σταυρώθηκε εδώ. Πάρα πολλοί άλλοι βασανίστηκαν απάνθρωπα. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους θυμόμαστε, γιατί στη μνήμη μας ανασταίνονται καθημερινά.

    Ευχαριστώ πάρα πολύ.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΛΟΥΧΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΓΡΑΨΕ. 95 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΜΙΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ".

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΠΟΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΙ ΚΑΤΩ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΙΑΝΟΣ,
    ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ,
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. --


    Ο φιλος μου και συνεργατης με τα Κεφαλαια καθως και εγω προτιμουμε την Χουντα απο το πασοκ.

    Ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε ελευθερη σχεση εχουμε,ελευθερα εκφραζουμε τις αποψεις μας.

    Κι αν καποτε-καποτε υβριζομεν το πασοκ, εεε καρδασηδες, αποδεχομεθα την μαλακιαν μας.


    Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. 10:29
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΕΔΩ [ΠΑΣΟΚ-ΝΔ]
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
    ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 8.27 ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΨΩΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΣΩ ΘΑ ΣΕ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΥΜΠΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. 9.44 ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. 9.30 ΓΑΜΑΕΙ Ο babis ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΜΟΥ "ΤΖΩΝ" 11.23...

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΑΝ ΠΟΤΗΡΙ.

    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο babis ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΨΩΛΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ.. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ !!!

    ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝ ΘΑΝΑΤΟ , ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΙΔΕΣ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤ/ΡΙΟ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Με αυτό το POLL και τα αποτελέσματα του δείξατε πόσο δεξιοί και φιλοχουντικοί είστε και εσείς και οι αναγνώστες σας. Κρίμα γιατί κάνατε καλή αρχή... Να τους χαίρεστε τους αναγνώστες σας.... Αλλά μην περιμένετε η Χούντα που περιμένετε να σας διορίσει γραφείο τύπου....

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΣΑΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. «Η δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα, της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

    Αν η ανάγνωση του παραπάνω αποσπάσματος οδήγησε το κακόβουλο μυαλό σας στη σκέψη ότι αναφέρεται στην ελληνική δημοκρατία του 2007, τότε πλανάσθε πλάνην οικτράν. Το ανωτέρω απόσπασμα ανήκει στον μέγιστο ρήτορα της Αρχαιότητας, Ισοκράτη, και εκφωνήθηκε 2.400 χρόνια πριν. Κάθε ομοιότης της Ισοκρατικής ρήσεως με την σημερινή πολιτική κατάσταση είναι καθαρώς συμπτωματική...
    Δημοκρατία λοιπόν... Δημοκρατία παντού! Δημοκρατία για τους κουκουλοφόρους, δημοκρατία για τους πρεζέμπορους, δημοκρατία για τους παιδεραστές, τους ανώμαλους, τους ανθέλληνες, τους άρπαγες δημοσίου χρήματος, τους καταπατητές και τα τσιράκια του Ιούδα. Όταν πρόκειται όμως για τους Εθνικιστές, τα όρια της «δημοκρατίας» εξαντλούνται. Γιατί όλα κι όλα! Ανοχή στην βιολογική ύπαρξη (!) των αρνητών της απάτης μας, ναι. Όχι όμως να τους δίνουμε και το δικαίωμα του λόγου. «Καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας». Δεν παραξενεύει τους πάσης φύσεως αριστεριστές, αναρχικούς, αντιφασίστες, αντιεξουσιαστές κ.ο.κ. ότι το σύνθημα αυτό, εκτός από τους ίδιους, έχει υιοθετηθεί και από το σύνολο της εγχώριας και της παγκόσμιας εξουσίας, αποκλειστικώς και μόνον για τους υποστηρικτές των Ιδεών μας; Αλλά είναι φυσικό... Παγκόσμια σιωνιστοκρατία και «αντιφασίστες» βαδίζαν πάντα χέρι-χέρι (όπου «φασισμός»: ο αυτονόητος αγώνας των εθνών για διατήρηση της εθνοφυλετικής τους ιδιαιτερότητας και των πολιτισμικών τους παραδόσεων).

    «Η Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν η δικτατορία πενήντα χιλιάδων ομοτίμων πολιτών επί τριών εκατομμυρίων συμμάχων, μετοίκων και δούλων. Επί πενήντα χρόνια έτυχε οι 25.001 από αυτές τις πενήντα χιλιάδες να είναι άνθρωποι έξυπνοι. Βιολογικό φαινόμενο καταπληχτικό και ανεπανάληπτο στην ιστορία. Από την στιγμή όμως που οι 25.001 έξυπνοι έγιναν 24.999, οι 25.001 ηλίθιοι έφεραν στην αρχή τον Κλέωνα, άνθρωπο στα μέτρα τους ακριβώς, κι η δημοκρατία ξαναβρήκε τον συνεπή εαυτό της». Αυτά είχε γράψει ο αείμνηστος Καραγάτσης στον «Κίτρινο Φάκελο» για το περιθωριακό εκείνο φαινόμενο που εμφανίστηκε στα μέσα του 5ου αιώνα π.Χ. και το οποίο χαριτολογώντας ο Θουκυδίδης χαρακτήρισε «ενός ανδρός αρχή» (ο εξωραϊσμένος χαρακτηρισμός της δικτατορίας). Κι όμως, από τα γεννοφάσκια μας μάς πιπιλάνε το μυαλό με τις φανφάρες περί «τελείου πολιτεύματος» που «δόξασε» την Αρχαία Ελλάδα και που επανεμφανίστηκε στη σύγχρονη εποχή υπό τη μορφή του Κοινοβουλευτισμού. Το ότι το πολίτευμα εκείνο δεν δόξασε, αλλ’ αντιθέτως κατέστρεψε τον Κλασικό Ελληνισμό, ή το ότι η σημερινή πλουτοκρατική ολιγαρχία που εκπροσωπούν έχει τόση σχέση με την αθηναϊκή δημοκρατία, όση οι κανίβαλλοι με τον πολιτισμό, αυτά αποτελούν «ψιλά γράμματα» για τους «δημοκράτες» μας...

    Το αστείο με τη «δημοκρατία» τους είναι ότι δεν κρατάνε καν τα προσχήματα. Τρία εκατομμύρια υπογραφές μάζεψε η Εκκλησία για τις ταυτότητες (το 48% του εκλογικού σώματος) και ο πρόεδρος της «δημοκρατίας» (λέγε με Στεφανόπουλος) τις πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας του προεδρικού μεγάρου. Το 78% δεν γουστάρει τον Χασάν στην Πατρίδα μας (πάνω από 3.000.000 οι ξένοι εισβολείς... Είδες ο Χασάν;), αλλά ο Πάκης Παυλόπουλος και οι ομόσταυλοί του θέλουν να φέρουν κι άλλους και να τους νομιμοποιήσουν τάχιστα! Ένα 86% δεν θέλει τους μογγόλους στην Ευρώπη και οι δικοί μας συναγωνίζονται ποιος θα αποδειχτεί περισσότερο γιουσουφάκι από τον άλλον. Έχουμε τον πιο διογκωμένο αντιαμερικανισμό στον πλανήτη, και η εξουσία «μας» λειτουργεί σαν το παράρτημα του Λευκού Οίκου στα Βαλκάνια. Ε ναι, όλα αυτά είναι δημοκρατία!!!

    Ας μην τα ρίχνουμε όμως όλα στους πολιτικούς, γιατί αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Έγραψε η «Ελευθεροτυπία» (28/2/07): «Γκρινιάζουν, αλλά... ψηφίζουν! Οι Έλληνες δεν έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση (65%) και στα πολιτικά κόμματα (80%), σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο. Όμως στα δύο μεγαλύτερα κόμματα δίνουν πάνω από το 85% κάθε φορά, εκλέγουν την εκάστοτε κυβέρνηση με τα υψηλότερα ποσοστά σε όλη την Ευρώπη και παρουσιάζουν ένα από τα μικρότερα ποσοστά αποχής από τις εκλογές σε όλη την Ευρώπη. Αντιφατικές συμπεριφορές ενός λαού, που στα εύκολα (δημοσκοπήσεις) φαίνεται να αναθεματίζει με ευκολία και την ώρα της κρίσης (εκλογές) υπερθεματίζει και ανταμείβει σκύβοντας το κεφάλι. Π.ΣΩΚΡ.». Προσυπογράφω με τα χίλια το συμπέρασμα του αρθρογράφου!

    Γιατί αυτοί είμαστε! Ένας λαός αργόσχολων πανηγυρτζήδων, που απλώς ψηφίζουμε εκείνους που αποτελούν το καθρέφτισμά μας: τους κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του εθνικού εαυτού μας... Είχε γράψει ο Μέγας Περικλής Γιαννόπουλος πριν ακριβώς έναν αιώνα για τους Έλληνες της εποχής του: «Δια να είναι η Φυλή εις το χάλι που είναι, φανερόν ότι οι σημερινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που πέρασαν ποτέ». Σήμερα, δεν έχουμε παρά να συμπληρώσουμε: «...Αφού έφτασε αυτός ο λαός σε τούτα τα κατάντια, τότε καλύτερα να χαθεί για πάντα, παρά να είναι ο περίγελως της γης. Γιατί, όπως φαίνεται, κι ο Θεός ο ίδιος μάς έχει σιχαθεί»...

    Και μέσα σ’ αυτή την παρακμή, σαν λαμπάδες αναμμένες, εμείς, οι Χρυσαυγίτες. ΤΡΟΜΟΣ και δέος για τους διαχειριστές της δυστυχίας του λαού μας. Ε λοιπόν, μέσα σ’ αυτήν την τόσο «αγαθή» και «ανεκτική» δημοκρατίας τους, δεν μας μένει παρά ένας δρόμος: να είμαστε ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ! Δειμοκρατία στην «δημοκρατία» τους λοιπόν...

    *Δείμος: Προσωποποίησις του τρόμου, συνήθως μετά του Φόβου ομού εμφανιζόμενος. Εις την Ιλιάδα παρουσιάζονται και οι δύο δαιμόνιαι δυνάμεις, αίτινες τρομοκρατούν τους πολεμιστάς. Ο Φόβος ονομάζεται αγαπητός υιός του Άρεως, υπ’ άλλων δε συγγραφέων ομοίως και ο Δείμος, όστις είναι υιός της Σκύλλας (...). *Δειμοκρατία: Το του Δείμου Κράτος (=Ισχύς, Εξουσία, Δύναμις). (Εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση