GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr αποκαλύπτει...

Απίστευτο: Για κακούργημα η Νομική Σύμβουλος του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη!!! Μια "αθώα" και σε μονόστηλο, υποβα...

Απίστευτο: Για κακούργημα η Νομική Σύμβουλος του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη!!!
Μια "αθώα" και σε μονόστηλο, υποβαθμισμένη, ειδησούλα διαβάσαμε στις εφημερίδες. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς διέταξε έρευνα σε βάθος για το "κτήμα Νάστου" στην Ηλιούπολη και τους γύρω δήμους. Η υπόθεση αφορά έκταση που με βάση τα συμβόλαια είναι σχεδόν 1.000 στρέμματα αλλά οι κληρονόμοι του Αλεξίου Νάστου ισχυρίζονται ότι είναι κύριοι 15.000 στρεμμάτων και πάνω.
Η εντολή του Γ. Σανιδά είναι να ερευνηθεί αν έχει τελεστεί "κακουργηματική απάτη" σε βάρος του δημοσίου από τους κληρονόμους Νάστου. Στο έγγραφό του γράφει ότι "σε κάποιες περιπτώσεις έχουν πετύχει με παραπλάνηση των δικαστηρίων την έκδοση ευνοϊκών γι΄αυτούς αποφάσεων".
Η Πάολα Μάλοβιτς
Ζητήσαμε από τον δικαστικό ρεπόρτερ του Press-gr, ένα νέο δημοσιογράφο που τον έχει αποκλείσει το "τραστ" των συναδέλφων του, να ψάξει το θέμα. Κι έπεσε κυριολεκτικά σε ...φλέβα.
Ανάμεσα σε αυτούς που ως κληρονόμοι ερευνώνται, με την εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την τέλεση κακουργήματος είναι και η κυρία Πάολα Μάλοβιτς. Είναι μια δικηγόρος, αλλά καθόλου τυχαία δικηγόρος. Είναι η επίσημη Νομική Σύμβουλος του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη. Εκτός από νομική σύμβουλό του, ο κ. Αλογοσκούφης την έχει διορίσει από το 2004 μέλος και σε αρκετές Επιτροπές και Διοικητικά Συμβούλια.


Την καταγγέλει το Δημοτικό Συμβούλιο: "Διώξε την, κ. Αλογοσκούφη..."
Η ιδιότητά της δίπλα στον κ. Αλογοσκούφη θα μπορούσε να μη σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για το θέμα που ερευνάται.
Τι βρήκε όμως ο ρεπόρτερ μας;
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης στις 22 Φεβρουαρίου ομόφωνα με ψήφισμά του κατήγγειλε ότι είναι "πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο" να είναι η Μάλοβιτς Σύμβουλος του κ. Αλογοσκούφη και ζήτησε την απομάκρυνσή της από το υπουργείο Οικονομίας.
Και εξηγεί το γιατί: "...θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο να στρέφεται το Δημόσιο (το οποίο εκπροσωπεί η κ. Μάλοβιτς από τη συγκεκριμένη θέση της) εναντίον του συμφέροντος του Δημοσίου όπως συμβαίνει στην περίπτωση αυτή. Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνσή της από την συγκεκριμένη θέση ή από άλλες που πιθανά θα δημιουργούσαν εμπλοκή ή θα είχαν οποιαδήποτε σχέσης με το επίμαχο θέμα". Ετσι, επί λέξει.

Επικεφαλής ένας αρχι-γαλάζιος!
Ποιος υπογράφει εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου το ψήφισμα;
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευάς Γιαννόπουλος. Είναι ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Αντιπρόεδρος τουΤαμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και πρόεδρος της Β2 Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ. Μπράβο του ειλικρινά, που δεν επηρεάστηκε από τις κομματικές και κρατικές του θέσεις και έβαλε πρώτος την υπογραφή του στο ψήφισμα.

Εκπρόσωπος του Δημοσίου,
στρέφεται ...κατά του Δημοσίου!

Στις 8 Φεβρουαρίου 2007 έγινε και εκτενής συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και είχαν διατυπωθεί βαριές καταγγελίες για το ρόλο της κ. Μάλοβιτς: "Στρέφεται ως ιδιώτης κατά του Δημοσίου το οποίο ως Σύμβουλος του κ. Αλογοσκούφη εκπροσωπεί"!!


Ηταν και στο Δ.Σ. της ΚΕΔ
που ακύρωσε την παραχώρηση...
Υπάρχει και το χειρότερο. Η κ. Μάλοβιτς έχει προϊστορία στο θέμα αυτό. Ήταν διορισμένη από τους κ. Αλογοσκούφη και Δούκα ως μέλος στο Δ.Σ. της ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου) που μετά τις εκλογές του 2004 -στις 29 Σεπτεμβρίου 2004- είχε ανακαλέσει την παραχώρηση των κτημάτων Νάστου που είχε κάνει η ίδια η ΚΕΔ από το 1998 στο Δήμο της Ηλιούπολης. Εκεί έχουν κτιστεί 30 δημόσια κτίρια, σχολεία, ΚΑΠΗ, IKA, Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, δημοτικά σινεμά και πάρκα!
Τι θα κάνει ο υπουργός;
Αυτά σε πρώτη φάση. Και προς το παρόν, το εξής ερώτημα:
Εντάξει, μέχρι εδώ. Τώρα, που η Νομική Σύμβουλός του ελέγχεται για κακούργημα, τι θα πράξει ο κ. Αλογοσκούφης;

54 σχόλια

  1. Θα ξύσει τ'αρχίδια του, αυτό θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Μάλοβιτς, όπως και ο Αλογοσκούφης είναι μέλη της ιδίας μασονικής στοάς της Μπίλντενμπεργκ. Όταν συγκρούονται εθνικά και της μασονικής στοάς συμφέροντα οι μασόνοι είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν την συντεχνία τους. Το ίδιο θα κάνει και ο Αλογοσκούφης. Τον είδαμε και εχτές. Άλλα τον ρωτούσαν άλλα έλεγε. Η βρωμιά γέμισε την Ελλάδα και αλοίμονο τα χρήματα των ταμείων. Τα έφαγαν οι εβραίοι της Μόργκαν και οι οικονομικοί κατάσκοποι κατά Ελλάδος, που είναι τα φασιστόπαιδα του Λονδίνου που τα έβαλαν οι γονείς τους να κλέβουν την Ελλάδα. Όσο για τον Ζορπά θα τα κοκουλώσει. Κανείς δεν πρόκειται να πάει φυλακή και οι γονείς πολιτικοί-υπουργοί που δώσαν τις παράνομες πληροφορίες δια στόματος, για το ομόλογο, θα λένε τους βλακώδεις ισχυρισμούς τους, εις δόξαν του εβραίου Σημίτη που ξέρει από κλεψιές με ομόλογα και για αυτό έκανε τους δύο νόμους της "Ανευθύνης υπουργών" και της "Τοποθέτησης των ταμείων Ασφ. σε ομόλογα". Ευκαιρία να καταργηθεί ο αντισυνταγματικός νόμος περι "ανευθύνης υπουργών" διότι είναι αντίθετος στο άρθρο συντάγματος "περί ΙΣΟΤΗΤΑΣ των Ελλήνων απέναντι των νόμων", διότι δίνει προνόμια κλεψιάς στους υπουργούς. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλόλαε προχώρα σε θέλει όλη η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:59 ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΑΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ Ή ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ;

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΜΥ "ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΓΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΑΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΜΠΕΝΥ. ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ... ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΣΟΚΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΝΥ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.11
    Θα ήθελα φασιστοειδές ηλίθιε να συναντηθούμε ξανά μετά τις εκλογές όποτε τις κάνει ΄ο διαλογιζόμενος?μπούλης που έχεις για πρωθυπουργό,για να σε κάνω να καταπιείς τις φούσκες με τις οποίες
    θέλεις να πορεύεσαι....
    Οι άξιοι έρχονται και είναι μόνο αυτοί που μη μπορώντας κάτι άλλο να κάνεις χαχόλε,τους χλευάζεις γιατί είσαι ανάξιος για οτιδήποτε ΧΑΧΟΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλόλαε βάλε γελοίε την χλαμίδα σου και άντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην ενοχληθεί ο κ. Ιπποπίλος (Αλογοσκούφης στην καθρεύουσα)!!! Με το γνωστό μπλαζέ ύφος του θα βγει και θα πει ότι δεν τρέχει τίποτα και η κ. τάδε ενεργεί ανάλογα με το...καπέλο που φοράρει κατά περίπτωση... οπότε γούστο της και καπέλο της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:39 ΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ;

    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΟΥΛΑΚΙ(ΔΑ) ΜΟΥ, ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ, ΚΟΙΜΗΣΟΥ! ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙΣ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΣΟΚΟΛΗΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΑΡΤΗ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ.

    ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά δε ντράπηκε ο ΓΑΠας να εκμεταλλευτεί το blog της κοπέλας για να διαφημίσει το κόμμα του;
    Τόσο χαμηλά έχει πέσει πιά;
    Γιατί δεν βγάζει και αυτοκολλητάκια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ να τα βάλει στα γαριδάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα μη "σταξει η ουρα του γαιδαρου".Ειλικρινα πιστευει κανενας οτι οι κυριοι αυτοι που τους αφοραουν ολα οσα λετε θα ενοχληθουν? Που ζειτε? Οι ανθρωποι εχουν παθει βαρεια παχυδερμια και ισχυροτατο "δεν βαριεσε".Απο την αλλη εχουν και τα διαφορα λαμογια των δημοσκοπησεων και σου λει εμεις εδω θα ειμαστε συνεχεια,αρα ποιος ασχολειτε τωρα με τετοια δευτερευοντα θεματα!!!!
    Αυτη δυστυχως ειναι η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας.Μια κυβερνηση που μας παει πισω ..πολυ παλια.Τι θα πει γιαυτο ο Ελληνικος λαος σε λιγο που θα κλειθει να δωσει την αποψη του? Νομιζω η μονη ειλικρινη και αξιοπιστη προταση ειναι ο ΓΑΠ και το ανανεομενο ΠΑΣΟΚ.Στο προγραμμα του εν ειδη συμβολαιου θα βρουν ολοι οι Ελληνες μια ελπιδα καινουργιας προοπτικης και αισιοδοξιας για κατι μεγαλυτερο και ωραιοτερο.Μας αξιζει,σε ολους τους Ελληνες μια καλυτερη κυβερνηση, μας αξιζει ενα νεο οραμα, μια καινουργια προοπτικη και ο ΓΑΠ ειναι αντικειμενικα η καλυτερη προταση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβασα το σχολιο του ΓΑΠ στο
    bolg της Αμαλιας και εμεινα!

    Αν δεν προκειται για πλαστοπροσωπια
    κι αν δεν το εγραψε καποιος συνεργατης του τοτε τι να πω;

    Δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ αλλα θεωρω τον Παπανδρεου ζεστο και ευγενικο
    ανθρωπο.

    Δεν περιμενα σε ενα τοσο δυνατο συγκλονιστικο post να κανει ενα "ξυλινο" προεκλογικο σχολιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΕΟΔΗΚΡΑΤΕΣ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ


    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΩΜΑΝ ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @9:11 11:14
    άκου βλήμα, προφανώς έχεις απέραντο κόμπλεξ με τον ΓΑΠ, ας το λύσεις με τον ψυχολόγο σου, δεν θα το σχολιάσω.
    Όσο για τη γλώσσα, νομίζω ότι το ποστ από μόνο του δίνει την απάντηση.
    Επίσης σου συνιστώ να μην φανατίζεσαι με τα αξιόπιστα γκάλοπ γιατί σε βλέπω πάλι να μένεις με κανένα σημαιάκι στο χέρι στην πλατεία συντάγματος όπως το 2000...
    καλή ανάρρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητη κυρια μου.
    Ετσι ειναι ο ΓΑΠ οπως τον ειπες ζεστος και ευγενικος.Τα λοιπα περι ξυλινης γλωσσας μονο εσυ δυστυχως τα λες ετσι.
    Εγω ειδα ενα μεστο λογο απο ενα αυριανο πρωθυπουργο που θα δωσει μια μαχη την επομενη της εκλογης του και θα προσφερει οτι μπορει και οσο μπορει για χαρη των πολλων.Η βαθεια του ανθρωπιστικη συγκροτηση και η ειλικρινια του δεν του επετρεπαν να κανει διακηρυξεις με πολλα θα...
    Νασαι σιγουρη αγαπητη κυρια μου( η λαθος εκανα?)οτι ο ΓΑΠ θα αγωνισθει και θα κανει οτι μπορει μεσα στη λαιλαπα της εμπορευματοποιησης της υγειας που εχουμε περιβληθει...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενταξει babis

    Περνα τωρα απο το λογιστηριο
    να παρεις τον μισθο σου.
    Ο Τηλεμαχος ειπε να σου δωσουμε
    και ενα bonus γιατι κανεις το γλυψιμο καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν νομιζω οτι ο μεχρι τουδε εξαπατημενος ελληνικος λαος θα αφησει για αλλη μια φορα την Χωρα να ηγηθει απο κομμα αλλοδαπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σύντροφοι,

    με ιδιαίτερη χαρά, πράγματι, καλοσωρίζω την επιστροφή του σύντροφου "babis" (κλεψίτυπος - ΠΑΣΟΚ είναι άλλωστε, συνηθισμένος στην κλοπή). Πράγματι. Αν δεν επέστρεφε αυτός θα ήμουν ο τρίβλακας του Κινήματος.


    Επίσης, πράγματι, σύντροφε "babis" ελπίζω να περνάς καλά στο σκυλόσπιτο που έβαλε η Σοφία (η Κατσανέβα - να θυμηθώ να ρωτήσω το Γερουλάνο ποιά είναι αυτή), πράγματι, στον κήπο της βίλλας του Καστρίου, την οποία, πράγματι, μέχρι κι αυτή υφάρπαξε κάποιος Αντρέας (να ρωτήσω τη μάμμυ τι ήταν αυτός) γιατί ήταν της κυβέλης, πράγματι, άρα προικώο του συνονόματου μου Γιωργάκη Παπανδρέου. Πράγματι.


    Σύντροφοι,

    Ο babis αλλά και ο "babis" είναι ιδέα, κι όχι μακέτΟ, πράγματι, που έλεγε κι ένας ζουμπάς εκσυγχρονιστής. Πράγματι. Γι' αυτό οφείλετε σύντροφοι να τον προσέχετε για να μην τον χάσουμε και εκτεθούμε. Πράγματι.

    Σύντροφοι,

    να διορθώσω όσους με κατηγορούν ότι είμαι ξύλινος. Δεν είμαι ξύλινος. Από φελλό είμαι, πράγματι, κι έχω και συρματόσκοινα περασμένα στα χέρια, πόδια και κεφάλι, για να μπορεί η μάμμυ να με καθοδηγεί. Πράγματι. Η καλή μου μάμμυ Τσάντ, που φωνάζει και το φίλο της τον πρέσβυ των ΗΠΑ και με τραβάει κι αυτός και παίζουν. Πράγματι.


    Σύντροφοι,

    σας χαιρετώ, πράγματι, και να πλένετε τα δόντια σας γιατί μου είπε ο Λαμπριανίδης ότι ξαναβρωμάει το στόμα σας από την πείνα. Όπως του Βενιζέλου. Πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύντροφοι,

    με ιδιαίτερη χαρά, πράγματι, καλοσωρίζω την επιστροφή του σύντροφου "babis" (κλεψίτυπος - ΠΑΣΟΚ είναι άλλωστε, συνηθισμένος στην κλοπή). Πράγματι. Αν δεν επέστρεφε αυτός θα ήμουν ο τρίβλακας του Κινήματος.


    Επίσης, πράγματι, σύντροφε "babis" ελπίζω να περνάς καλά στο σκυλόσπιτο που έβαλε η Σοφία (η Κατσανέβα - να θυμηθώ να ρωτήσω το Γερουλάνο ποιά είναι αυτή), πράγματι, στον κήπο της βίλλας του Καστρίου, την οποία, πράγματι, μέχρι κι αυτή υφάρπαξε κάποιος Αντρέας (να ρωτήσω τη μάμμυ τι ήταν αυτός) γιατί ήταν της κυβέλης, πράγματι, άρα προικώο του συνονόματου μου Γιωργάκη Παπανδρέου. Πράγματι.


    Σύντροφοι,

    Ο babis αλλά και ο "babis" είναι ιδέα, κι όχι μακέτΟ, πράγματι, που έλεγε κι ένας ζουμπάς εκσυγχρονιστής. Πράγματι. Γι' αυτό οφείλετε σύντροφοι να τον προσέχετε για να μην τον χάσουμε και εκτεθούμε. Πράγματι.

    Σύντροφοι,

    να διορθώσω όσους με κατηγορούν ότι είμαι ξύλινος. Δεν είμαι ξύλινος. Από φελλό είμαι, πράγματι, κι έχω και συρματόσκοινα περασμένα στα χέρια, πόδια και κεφάλι, για να μπορεί η μάμμυ να με καθοδηγεί. Πράγματι. Η καλή μου μάμμυ Τσάντ, που φωνάζει και το φίλο της τον πρέσβυ των ΗΠΑ και με τραβάει κι αυτός και παίζουν. Πράγματι.


    Σύντροφοι,

    σας χαιρετώ, πράγματι, και να πλένετε τα δόντια σας γιατί μου είπε ο Λαμπριανίδης ότι ξαναβρωμάει το στόμα σας από την πείνα. Όπως του Βενιζέλου. Πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ babis ΗΜΟΥΝ Ο ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ-ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ-ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ "babis", ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?


    ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η μόνη περίπτωση να γίνει πρωθυπουργός ο ΓΑΠ είναι στο Second Life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TA ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΩΝΕ

    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΩΛΟΧΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12:36
    An mh ti allo endiaferthhke kai auto mou leei polla!
    Oute egw eimai PASOK alla mou ekane tromera thetikh entupwsh to oti edwse to stigma tou kai thn apopsh tou eite sumfwnoun orismenoi eite diafwnoun!
    Kanenan allo den eida na endiaferetai!!
    Tha mou peis mpas kai xeroun oi alloi ti esti Internet???
    As doume thetika thn prwtovoulia tou.
    Toulaxiston autos den krivetai!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ayto to site einai les kai to kateythinei o karximakis...o neos laliotis tou pasok!!

    apapapa aidiastikoi exete katantisei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TA ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ


    ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ευτυχώς που σιγά σιγά αποκαλύπτεστε. Είναι ξεκάθαρο ότι τα έχετε βάλει με τον Αλογοσκούφη γιατί δεν σας αρέσει που ανεβαίνει έεεε.. Τί να κάνουμε. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Prwth fora vlepw anthrwpo na
    anevainei....................
    .............................
    ........katevainontas!!!
    Hleos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ότι είσαστε γελίοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ γεγονός,πόσο θα γελάσω γελοία υποκείμενα όταν θα γλείφετε εκεί που τώρα φτύνετε αλλά και οι μπαμπάδες σας και οι παπόυδες σας το ίδιο δεν έκαναν εδώ και 200 χρόνια??Ρε εθνικόφρονες ελληναράδες
    θα χάσετε και θα γκρεμοτσακιστείτε αυτή τη φορά γιατί ο Γιώργος,ΔΕΝ μασάει από τέτοια.Μόνο από πολιτισμό και αξίες ξέρει,γιαυτό και θα πάτε στη κάλαθο των αχρήστων που είναι και η θάση σας!!
    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!Στον εγκέφαλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το άρθρο του Γιανναρά με τίτλο
    ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ που δημοσιεύτηκε την 15-04-2007 στην Καθημερινή το διαβάσατε;
    Μάλλον δεν τον βλέπω για πολύ ούτε αυτόν στην εφημερίδα.
    Τόσο πολύ τους πείραξε τους ΑΛΗΤΕΣ το στραπάτσο στο σχέδιο ΑΝΑΝ , η αντίδραση στις ιστορικές μπαρούφες των ρεπούσηδων και μερικά ακόμη.
    Αφού είμαστε σχεδόν τέλεια ΠΡΟΒΑΤΑ , τι φοβούνται ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ και οι υποτακτικοί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. --
    Το εχω γραψει παλαιοτερα ως ΗΟΜΟ,οτι ειμαι αδελφη.Και μου αρεσει.

    Προτιμω επισης την χουντα απο τους πασοκοσκυλαιους.

    Αρα προς τι ο εκνευρισμος ορισμενων στο σαιτ ?

    Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6.22 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΓΙΟΤ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΟΥ.

    Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 7.14 ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ ΤΩΡΑ - ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ - ΡΟΥΦΑΕΙ ΣΤΟ INTERCONTINENTAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. KOΓΙΟΤ 2.11


    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ - ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ - ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2.27

    Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ AFTERLIFE ΤΗΣ ΜΑΓΚΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ανώνυμο 5.59: Ουδεμία περίπτωση υπάρχει το κείμενο αυτό να είναι του ΓΑΠ. Πολύ απλά, είναι γραμμένο σε σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 2:04 se katalavame apo tin arxi re paliofasista den itan anagki na upograpseis kiolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΒΑΒΙς ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΓΡΑΨΡΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ
    ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό κι αν δεν είναι είδηση. Και να σκεφτείς ότι στους δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης (ανακοινωμένα στο Τύπο) η κυβέρνηση χρωστάει εκατομμύρια € από προγραμματικές συμβάσεις με απειλή απολύσεις εργαζομένων και κλείσιμο πολιτιστικών επιχειρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 9.38 EΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ, HE WASN'T TAKING ANY CHANCES ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ? ΑΝ ΟΧΙ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 6:22 μμ
    ---
    Oh! What a surprise!
    Somebody with the same name!

    Κατσε τωρα να μιλησω Ελληνικα να τα καταλαβει και το βλαχαδερο! Χα!

    Γλύκα,το "τζων" χρησιμοποιειται ηδη!! (already in use!!)
    Καμμια αυθεντικοτητα!
    (not any copyright! )

    Anyone can use it!
    Ο πασα ενας μπορει να το χρησιμοποιησει !
    Αλλα darling,αφου βλεπεις οτι χρησιμοποιειται ντε!βαλε ενα "τζων 1" πχ οχι οτι εχει και καμμια σημασια δηλαδη ,βαλε εσυ "τζων" να βαλω εγω εγω "τζων1",ετσι για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας δηλαδη! χα!

    Και να μην κανονισει κανενας ,κανενα ραντεβου να γαμισει εσενα και ..ερθει σε μενα ,και αντι να γαμισει ,λεμε τωρα!,φυγει με καμμια κωλαρα Να!! με το συμπαθειο δηλαδη! και τα αιματα να τρεχουν λεμε τωρα! χα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αγαπητε τζων
    ηταν αναποφευκτο.
    πουστηδες και παληκαρια γινατε μαλλια κουβαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΥΡΙΟΙ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΑΘ'ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΒΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 10:46 μμ

    ---
    Πραγματι.
    Η κυβερνηση της Ν.Δ δεν εχει τσιπα,οπως λεει και ο λαος

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητοι φιλοι.
    Πραγματι οπως θα ειδατε μερικοι επεστρεψα!!Ενα προβλημα στο μυαλό μου με εκανε να λειψω αρκετο καιρο.
    Οφειλω μερικες απαντησεις σε μερικους που γραφουν ευπρεπως γιατι οπως ειναι λογικο οι αισχρολογουντες, οι φασιζοντες μαζι με τους "πουρους" επαναστατες οπως και οι σουπερ πατριωτες εχουν απο μονοι των αποκλεισθει απο τον διαλογο μου.
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο μελλοντικος μας πρωθυπουργος και προεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εχει αναγκη απο το "γλυψιμο" της ταπεινοτητας μου.Η διεθνης προσωπικοτητα του, η παρουσια του στη Ελληνικη και διεθνη σκηνη τον εχουν καταστησει μια διεθνη προσωπικοτητα που τιμα τη χωρα μας και το λαο μας.Αυτο που κανω ειναι μια ελαχιστη υποχρεωση μου για ενα ανθρωπο που πιστευω.Επι πλεον πιστη μου ειναι οτι θα ειναι ενας αριστος πρωθυπουργος απο τον οποιον η χωρα μας θα επωφεληθει τα μεγιστα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αγαπητε τζων
    ηταν αναποφευκτο.
    πασόκοι και παληκαρια γινατε μαλλια κουβαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 10:46 μμ

    ---
    Πραγματι.
    Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ καταξέσκισαν τη χώρα, οπως λεει και ο λαος

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 10:28 re fasistokolovlaxe, o arxigos pou epikalise kserei kai ksenes glwses. o dikos sou ti kserei re zwo? mosxarisies kai vodines? xasou vlaka. liga ta psomia sou.kothoni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 3.46 έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ξέρει ξένες γλώσσες. Μία από αυτές είναι, δεδομένα, και ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    Οπότε προκύπτει η απορία: Εσύ που τρομάζεις να τα μιλήσεις (τα Ελληνικά βλάκα - για άλλες δε το συζητώ σου, είναι terra incognita) πως συνεννοείσαι με αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 3:46
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ ΚΙ'ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.
    Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Μ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ......
    "ΠΡΣΙΝΟ ΧΑΛΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. TA ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΩΝΕ

    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πάει κι η Νέα Δημοκρατία...Της κάηκε η γούνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση