GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της JP Morgan για το ομόλογο...

Επειδή έχει πολλαπλό ενδιαφέρον, δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που έβγαλε πριν από λίγο η JP MΟRGAN και προτείνει στο ελλην...

Επειδή έχει πολλαπλό ενδιαφέρον, δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που έβγαλε πριν από λίγο η JP MΟRGAN και προτείνει στο ελληνικό δημόσιο την επαναγορά του δημομημένου ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ.
Λονδίνο, 20 Απριλίου 2007 – Η JPMorgan ανακοίνωσε σήμερα ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία μιας προσφοράς που στοχεύει στην ακύρωση του δομημένου ομολόγου των €280 εκ. που εκδόθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2007 από την Ελληνική Δημοκρατία. Η JPMorgan, ως ανάδοχος, μεταπώλησε το ομόλογο στην Νorth Αsset Μanagement (NAM) σύμφωνα με τους πάγιους κανόνες της αγοράς για τέτοιου είδους συναλλαγές.
Η JPMorgan θα προβεί σε προσφορά επαναγοράς του ομολόγου από τη ΝΑΜ στην ίδια τιμή στην οποία της το πούλησε, δηλαδή στο 92.95% της ονομαστικής του αξίας. Μετά από αυτήν την επαναγορά, η JPMorgan προτίθεται να υποβάλλει προφορά επιστροφής του ομολόγου στην Ελληνική Δημοκρατία με τους αρχικούς όρους και να ακυρώσει τη σχετική συμφωνία ανταλλαγής επιτοκίων (swap), έτσι ώστε να εξασφαλισθεί ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα υποστεί κανενός είδους ζημιά από αυτήν τη συναλλαγή.
Η JPMorgan ελπίζει ότι όσοι τυχόν συμμετείχαν στις μετέπειτα αγοραπωλησίες του ομολόγου, θα θελήσουν να προβούν σε ανάλογες πράξεις επαναγοράς με όσους συναλλάχθηκαν. Εφόσον αυτό συμβεί, η JPMorgan πιστεύει ότι οι σημερινοί κάτοχοι του ομολόγου, που όπως κατέστη γνωστό, αφορούν και σε ασφαλιστικά ταμεία, θα εισπράξουν τα χρήματά τους στο ακέραιο, δηλαδή στην τιμή που το αγόρασαν.
Η JPMorgan διαβεβαιώνει επίσης ότι το έσοδο που αποκόμισε από την συναλλαγή του Ελληνικού δομημένου ομολόγου ήταν εναρμονισμένο με τα ισχύοντα στην αγορά για τέτοιου είδους συναλλαγές.
Εκπρόσωπος της JPMorgan αναφέρει: «Η επιθυμία μας σε όλη αυτήν τη διαδικασία ήταν να πράξουμε το σωστό για τον πελάτη μας, την Ελληνική Δημοκρατία. Το ομόλογο για το οποίο είμαστε ανάδοχοι αποτελεί τυποποιημένη πρακτική πολλών εκδοτών συμπεριλαμβανομένων και Κυβερνήσεων Κρατών Μελών της ΕΕ, προκειμένου να δανείζονται με ευνοϊκούς όρους. Άλλωστε το ελληνικό κράτος έχει εκδώσει πάνω από 50 ομόλογα τέτοιου είδους, από το 1999. Πιστεύουμε ωστόσο, με δεδομένα τα ερωτηματικά που προέκυψαν για το τι έχει συμβεί με το ομόλογο μετά την αγορά του από τη ΝΑΜ, ότι η πρότασή μας για επαναγορά του ομολόγου και τερματισμού του swap θα διευκολύνει να βρεθεί η καλύτερη κατάληξη για όλους σε όσους αυτό αφορά».
H JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM) είναι μια από τις κορυφαίες, διεθνείς εταιρίες παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με ενεργητικό ύψους $ 1,4 τρισ. και δραστηριότητες σε περισσότερες από 50 χώρες. Κατέχει ηγετική θέση στην επενδυτική τραπεζική, την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, την διεκπεραίωση χρηματοοικονομικών συναλλαγών, τη διαχείριση κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων και τις επενδύσεις μέσω επιχειρηματικών συμμετοχών. Συστατικό του Dow Jones Industrial Average, η JPMorgan Chase & Co. διατηρεί την κεντρική της διοίκηση στην Νέα Υόρκη και τα κεντρικά γραφεία στο Σικάγο των Η.Π.Α για τη διαχείριση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για καταναλωτές και επιχειρήσεις στις Η.Π.Α. Υπό τις εμπορικές ονομασίες JPMorgan, Chase και Bank One, η εταιρία εξυπηρετεί εκατομμύρια καταναλωτές στις Η.Π.Α, ενώ στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται πολλοί από τους πιο διακεκριμένους εταιρικούς, θεσμικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.jpmorganchase.com.

21 σχόλια

  1. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ babis:


    Είμαι γυναίκα του κεφιού,
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα μπουκιατσί,
    απ' τη ντουλάπα βγαίνω

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω


    Στην υγειά του αχάριστου
    Που με ξέσκισε τόσο
    Και τον πάτο μου άνοιξε
    Πριν να τον τσιμπουκώσω


    Στην υγειά του επόμενου
    Που θα έχει αισθήματα
    Θα πηδάει μόνο εμένανε
    Κι όχι και τ’ άλλα βλήματα

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το δεχτούν για να γυρίσουν τα λεφτά μας πίσω.. Αλλοιώς θα μας βάλουν να τα πληρώσουμε εμείς.
    Και μετά βγαίνει ο Τσιτουρίδης και λέει οτι δεν έγινε τίποτε επιλήψιμο!! Όλα ήταν νόμιμα..
    Τότε γιατί ρε μάπες σας προτείνουν αυτή την "εκδούλεψη"; Για να βουλώσουν τα στόματα;
    Και η χρηνατιστές που τα πήραν ολύ χοντρά με ποιούς τα μοιράστηκαν;
    Θα μείνουν όλα αυτά μυστικά, στο σκοτάδι; Παλιοκλέφτες..
    Ρε δεν γλιτώνετε με τόποτα τη ψειρού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε και η αλυσσίδα πάει ΚΑΡΦΙ στο υπουργείο Οικονομίας...πρώτα στον Δούκα και μετά στον αλογομούρη, αφού πρώτα τύλιξε καλά τον Τσιτουρίδη..Γι'αυτό δεν παραιτείται! Σου λέει όλοι φάγανε ..εγώ θα την πληρώσω μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Β-Α-Ρ-Ε-Θ-Η-Κ-Α-Μ-Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΜΟΡΓΚΑΝ !

    ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ?

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ
    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΜ ΔΕ !
    ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....

    Ο κ. Στεφανόπουλος στηλίτευσε πτυχές της κοινωνικής ζωής, που όπως είπε «τραυματίζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα», ενώ χαρακτήρισε την «αναξιοκρατία, την ατιμωρησία και τη διαφθορά», ως τις «κύριες αρνητικές καταστάσεις, που ενοχλούν τη δημοκρατία».

    «Μήπως νομίζετε ότι οι διάφορες εκδηλώσεις, που ταλαιπώρησαν τα πανεπιστήμια μας δεν συνδέονται με την αναξιοκρατία; Δεν θέλουν, οι διαμαρτυρόμενοι καθηγητές να αλλάξει τίποτε γιατί έτσι τους βολεύει. Τους βολεύει η έλλειψη αξιολογήσεως. Όπως βολεύει και κάποιους καθηγητές της Μέσης Εκπαιδεύσεως και την οποία διερωτώμαι κατά πόσο είναι ανάγκη να τη διατηρήσουμε, εφόσον έχουμε και μια άλλη παράλληλο ιδιωτική παιδεία, στην οποία όλοι συμμετέχουμε;» αναρωτήθηκε ο κ. Στεφανόπουλος.

    Σε άλλο σημείο ο κ. Στεφανόπουλος αναφέρθηκε σε φαινόμενα διαφθοράς στη δημόσια διοίκηση, τον ιατρικό και τον δικαστικό κλάδο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στα χρόνια που ασκούσε τη δικηγορία «ουδείς, ποτέ είχε οιαδήποτε υποψία εναντίον δικαστού».

    «Η κοινωνία, οι καθηγητές, οι γονείς να εμφυσήσουμε τις αρχές, που άλλοτε ίσχυαν στον τόπο μας και οι οποίες καταργήθηκαν τώρα κατά μέγα μέρος. Να υπερασπιστούμε τις αρχές, υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία» τόνισε ο κ. Στεφανόπουλος.

    «Ουδείς στην Ελλάδα τιμωρείται» ανέφερε σε άλλο σημείο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι «η κοινωνία μας έχει παρακμάσει. Και μαζί με την κοινωνία πάσχει η πολιτική, η δικαιοσύνη, η δημόσια διοίκηση».

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ
    ΤΑΧΩΣΕ ΣΤΗ Ν.Δ
    ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ
    ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΕΙ
    ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασικα τα χωσε σ'ολους... και τους πολιτικους, αλλα και σ'όλους εμας τους υπολοιπους.

    Αν και αργα, εστω και τωρα χρησιμο ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου λένε οι Μόργκανς προκειμένου να εκπαιδεύεται και να μαθαίνει ο κοσμάκης για το πως λειτουργεί το καπιταλιστικο-ληστρικο-κλεφτο-λαμόγικο σύστημά μας (αφού αυτά τα "προϊόντα" πουλάνε σε όλο τον κόσμο) δώστε τα τους πίσω τους ψωροέλληνες για να το βουλώσουν.

    Μου θυμίζει την πενταήμερη του σχολείου μου που έφαγε το προεδρείο λεφτά κι επειδή γκρίνιαζα με καταγγελίες είπαν να μου δώσουν εμένα πίσω τα λεφτά μου για να μου κλείσουν το στόμα.
    Μη χαλάσει και η σούπα ε.

    Υπάρχει πιο φτηνιάρικη, πιο κλεφτοκοτάδικη και πιο διασκεδαστική εξέλιξη από αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ,
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ
    ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ
    ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΜΑΣ" ΕΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΜΟΡΓΚΑΝ !

    ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ?

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ
    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΜ ΔΕ !
    ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H JP Morgab κοιτάει την αξιοπιστία της στην παγκόσμια αγορά γιαυτό και γυρίζει πίσω τα χρήματα.
    Είχαμε όμως συνηθίσει να ακούμε το "φέρτε πίσω τα λεφτά!"
    Αν γυρίσουν (με το καλό) το νέο σλόγκαν (προς όλους) μήπως πρέπει να είναι:

    "Φέρτε και αυτά του '99"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή ρε Βασίλη,
    αμαρτία ομολογουμένη, δεν είναι αμαρτία ε;
    Καλός είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 12.30. Οι ένοχοι θα πληρώσουν. Η αμαρτία είναι αμαρτία, τα λουκέτα λουκέτα, οι δίκες δίκες αλλά και τα λεφτά είναι λεφτά. Χρόνια ακούμε για ενόχους, για διαφθορά, για πιθανές φυλακές, αλλά λεφτά πίσω δεν γύριζαν.
    Τώρα το σύνθημα θα είναι:
    "Φέρτε πίσω και αυτά του ΄99"
    όταν ο Σημίτης έλεγε για το 1.500.000 Έλληνες "ας πρόσεχαν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το έχουμε πει..Το 99 πιαστήκαμε κορόϊδα και ενώ κερδίζαμε δεκαπλάσια λεφτά από οτι βάλαμε, ακούγαμε μεσα στην μαλακία της απειρίας μας τους πολιτικούς που λέγαν οτι πάει καλά..και τ'αφήσαμε μέσα..δεν τα πουλήσαμε παίρνοντας οι ίδιοι το ρίσκο της απληστείας μας. Τα ταμεία μας ΔΕΝ έχασαν τότε..Εκαναν οι διοικήσεις τους τις ίδιες μαλακίες με μας.. Δεν κέρδισαν όσα κέρδισαν οι αετονύχηδες που ήξεραν από τα πάνω-κάτω των χρηματιστηρίων. Οι ίδιοι που γέμισαν της ύπαιθρο με βίλες και τη θάλασσα με κότερα...

    Τώρα είναι το ίδιο;
    Εβαλε ο Δούκας, Αλογοσκούφης, Τσιτουρίδης και σία τους δικούς τους ανθρώπους των ταμείων ΜΑΣ να αγοράσουνε συγκεκριμένο ομόλογο από πολύ συγεκριμένη εταιρεία δικιά τους για κάνουμε μοιρασιά τις προμήθεις..
    Το ίδιο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM) δεν γράφει ότι αυτή, με υπόδειξή της, υποχρέωσε την Ε.Ε. να στείλει διρεκτίβα στα κράτη της, διότι έγινε μιά φασιστικά οδηγούμενη ένωση. Η Ντιρεκτίβα έλεγε ότι όταν τα κράτη θέλουν να πάρουν δάνεια, δεν θα τα παίρνουν κατ' ευθεία από τα Ασφαλιστικά τους ταμεία, αλλά από τις τράπεζες όλης της αντεθνικής Ε.Ε., οι οποίες θα γίνονται μεσολαβητές. Από τότε γιγαντώθηκαν οι κλέφτες που λέγονται τράπεζες. Οι σκέψεις αυτές ήταν των εβραίων χρηματιστών και αυτοί υποχρέωσαν με το ευρωπαϊκό δικαστήριο, στο οποίο μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Χρ. Ροζάκης, κολλητός του Κ. Σημίτη. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε άλλο σημείο ο κ. Στεφανόπουλος αναφέρθηκε σε φαινόμενα διαφθοράς : Στα φρουτάκια που είχε στο κατάστημά του δεν αναφέρθηκε ο δολοπλόκος; Στο γεγονός, ότι τον έβαζε ο εβραίος Σημίτης να υπογράφει δεν αναφέρθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμο said...

    φτανει πια ρε γιουσουφακια της διαπλοκης.
    για τα ομολογα υπογραψαν ομοφωνα ολοι
    τα λαμογια..
    ΓΣΕΕ,ΣΕΒ,πρασινα κοκκινα ροζ.
    συνδικαλιστες.
    η συνωμοσια που τους ενωσε ηταν η μιζα.
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ..
    ΣΕΒ .ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    για ολα φταιει ο τσιτουριδης.
    ουστ λαμογια.
    η γσεε τωρα το εμαθε και θα κανει μυνυσεις στο κρατος..
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    2:32 μμ
    Ανώνυμο said...

    τα ομολογα της ελληνικη δημοκρατιας
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΑΚΙΑ λενε τα λυσσασμενα παπαγαλακια της διπλοκης.
    ΓΙΑΤΙ η βασω παπανδρεου,ο προεδρος της ΓΣΕΕ,οι δημοσιογραφοι,ο συνασπισμος ,το κκε δεν μιλανε για τα
    τραπεζικα ομολογα που εχουν φορτωσει
    η ΑΛΦΑ,Η ΕΥΡΟΒΑΝΚ,στα ασφαλιστικα ταμεια.
    το ομολογα του ελληνικου κρατους ειναι επικινδυνα λενε εν χορο οι ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ .
    για τα εταιρικα ομολογα..
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ..
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ φωναζουν υστερικα ολα τα λυσασμενα τραμπουκακια της διαπλοκης.

    2:40 μμ
    Ανώνυμο said...

    ενταζει μας πεισατε υστερικα λαμογια.
    θα πουλησουμε επικινδυνα ομολογα του ελληνικου κρατους .
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΤΗΣ ΕΥΡΟΒΑΝΚ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    2:45 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    το μαντροσκυλο του συστηματος.
    δηθεν το πολεμαει ..
    ενω ειναι ο τραμπουκος ,εκβιαστης,τρομοκρατης..ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ειναι εκβιαστης για να κλεινει δουλειες για τα αφεντικα του.
    ποιος πολιτικος θα τολμησει να αρνηθει δουλειες στα αφεντικα του.
    θα τους περιλαβει μετα και θα τους ξεσκισει...
    εχει συνεργατες στην ΚΥΠ,για υλικο εκβιασμου.
    τους εχει φακελωσει ολους..
    ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΒΟΞ τους τρομαγμενους πολιτικους και τους εκβιαζει.
    επισης κτυπαει ανταγωνιστες των αφεντικων του.
    το μεγαλο αφεντικο του ειναι ο κοκκαλης.
    αλλα παιρνει και εργολαβιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΡΤ ελεγχομενη απο διαπλοκη. said...

    ειναι λογικο οι δημοσιογραφοι των ιδιωτικων καναλιων να ειναι πορνες των νταβατζηδων τους.
    το αδιανοητο ειναι οι δημοσιογραφοι τηςΕΡΤ που τους πληρωνουμε ολοι να γλειφουν η να τα παιρνουν απο τους βαρωνους.
    παραδειγμα.
    στο σκανδαλο των ομολογων.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ συνδικαλιστες να τους ρωτησουν γιατι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρασινοι κοκκινοι ροζ και μπλε ψηφιζαν ομοφωνα.
    γιατι δεν ρωτουν πολιτικους,συνδικαλιστες,τον γκαργκανα κτλ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΡΤ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ,ΚΤΛ.
    ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΤ ΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ
    ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    3:52 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση