GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "διάλογος" Καρκαγιάννη -Δελαστίκ...

...κι ένα e-mail του Στ. Λυγερού στο Press-gr για την "Δεοντολογία" Από τον δημοσιογράφο της "Καθημερινής" κ. Σταύρο Λ...

...κι ένα e-mail του Στ. Λυγερού στο Press-gr για την "Δεοντολογία"
Από τον δημοσιογράφο της "Καθημερινής" κ. Σταύρο Λυγερό, stavroslygeros@yahoo.gr, λάβαμε το ακόλουθο e-mail υπό τον τίτλο "ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ;":
"Εν αντιθέσει με το άρθρο του Δελαστίκ που έτυχε μεγάλης προβολής, η δημοσιογραφική δεοντολογία κάποιων είναι επιλεκτική και το άρθρο-απάντηση του Αντώνη Καρκαγιάννη στη χθεσίνη Καθημερινή δεν έγινε θέμα! Γιατί κύριοι (και) του PRESS-GR??? Ανεβάστε το έστω και τώρα..."
"Μου θύμισε τους αλφαμίτες
της Μακρονήσου..."
Ομολογούμε ότι δεν το είχαμε δει το άρθρο Καρκαγιάννη. Το αναζητήσαμε και το βρήκαμε. Ο εκδότης πλέον της "Καθημερινής" Αντ. Καρκαγιάννης αναλαμβάνει την ευθύνη της απομάκρυνσης του Γ. Δελαστίκ, διαβεβαιώνει ότι επί 12-13 χρόνια δεν υπήρξε καμία λογοκρισία ή παρέμβαση στα κείμενά του και ότι αυτό που έγραψε στο "Πριν" για "πράκτορες", θύμισε "ασφαλίτικες μεθόδους ανωμάλων περιόδων, τους αλφαμίτες της Μακρονήσου και τους ασφαλίτες που περιφέρονταν στα στρατόπεδα και στις φυλακές και προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση και δυσπιστία, διέδιδαν ότι διαθέτουν πράκτορες από τους οποίους μαθαίνουν τα πάντα".
Προσθέτει ότι "αν ο Γιώργος Δελαστίκ πιστεύει ότι όσοι διαφωνούν πολιτικά μαζί του είναι απαραιτήτως πράκτορες, λυπάμαι αλλά έρχεται από μια άλλη εποχή που με τέτοιες «ρετσινιές» οδηγήθηκαν τίμιοι αγωνιστές στα εκτελεστικά αποσπάσματα. Κάθε τίμιος αριστερός κουβαλάει εκείνες τις εποχές σαν βάρος στη συνείδησή του".
Για το πλήρες κείμενο της απάντησης
Καρκαγιάννη, πατήστε εδώ.
οοοοοοο
ο"Συγκάλυψη του πολιτικού κρετινισμού..."
Λάβαμε στο μεταξύ και την επιστολή - απάντηση στον κ. Καρκαγιάννη που έστειλε ο Γ. Δελαστίκ στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Μιλάει για "λιβελλογράφημα" με στόχο την "μέσω αντιπερισπασμού συγκάλυψη του πολιτικού κρετινισμού των εγκεφάλων της απόλυσής μου". Εχει επίσης μια βαριά αιχμή για τον Αντ. Καρκαγιάννη. Γράφει ότι "τα σημερινά, ύστερα χρόνια και πεπραγμένα του μας διδάσκουν πώς να μην καταντήσουμε πολιτικά".
Για το πλήρες κείμενο της ανταπάντησης Δελαστίκ, πατήστε εδώ.

27 σχόλια

  1. Τα τελευταία χρόνια ελάχιστες είναι οι ανάλογες περιπτώσεις δημοσιογράφων που έχουν τα κότσια να αντιπαρατεθούν για πολιτικούς λόγους με ένα πανίσχυρο συγκρότημα ΜΜΕ και να τιμούν την δουλειά που κάνουν.

    Ανεξαρτήτως ιδεολογίας, αν το παράδειγμα Δελαστίκ ακολουθούσαν και άλλοι δημοσιογράφοι, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον ενημέρωσης.

    Δυστυχώς για την Καθημερινή και την ιστορία της, όσο περισσότερο αναφέρεται στο θέμα της απόλυσης Δελαστίκ, τόσο εκτίθεται.

    Υ.Γ. Μπράβο στο PRESS-GR που έχει αποδείξει ότι διαθέτει το θάρρος να προβάλλει όλα όσα τα άλλα Μέσα αποσιωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΛΕΖΑΝΤΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΔΕΛΑΣΤΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ PRESS-GR ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι μου,
    Αισθάνομαι υποχρεωμένος να παρέμβω, σε αυτή τη διαλεκτική προστριβής μεταξύ Καρκαγιάννη-Δελαστίκ, καθώς – για άλλη μια φορά- παρατηρώ την κυριαρχία της ψευδο-ιδεολογίας που πολιτικοποιεί το προσωπικό και προσωποποιεί το πολιτικό.
    Πράγματι, το άρθρο-Καρκαγιάννη αποπνέει κρετινισμό. Όχι πολιτικό κρετινισμό – όπως διατείνεται ο Δελαστίκ – αλλά σκέτο…απολύτως κοινό κρετινισμό.
    Η συκοφαντία δεν θεμελιώνεται στο χώρο του αορίστου και της «θεωρίας».

    Ο Δελαστίκ, πιστός στην παρωχημένη και εγκληματική διαλεκτική της «πρακτορολογίας» προσπαθεί να αναγάγει σε πολιτικό το προσωπικό του πρόβλημα με την Καθημερινή.
    Κανείς δε λέει την αλήθεια.
    Ο Δελαστίκ δε θα μπορούσε να αντέξει και κυρίως να αρθρώσει την πεζή πραγματικότητα, ότι η γραφή του δεν ταιριάζει στη νέα «ομάδα αναφοράς» της ιδιοκτησίας της εφημερίδας και ότι αυτοί που τον στηρίζουν του είπαν να τα μαζεύει από τη Καθημερινή και ότι τον περιμένει ο Μπόμπολας.
    Από την άλλη, ο φίλος του, Καρκαγιάννης, ανέλαβε την υποχρέωση να «πετάξει τη σαβούρα στη θάλασσα» πριν παραδώσει στη νέα διεύθυνση, που όπως αντιλαμβάνεστε θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να διαχειριστεί την απόλυση αυτή, δίχως σημαντική βλάβη στο προφίλ της.

    Οι αρθογράφοι δεν μετακινούνται στο χώρο του Τύπου βάσει της πένας τους, αλλά σε σχάση με την αναδιάταξη των συμφερόντων που τους προωθούν και τους στηρίζουν.
    Αν σας ενδιαφέρει να δείτε πίσω από τη σαχλαμάρα και το σύμπλεγμα των δύο πρώην «ιδεολογικών» φίλων, εστιάστε στις ανακατατάξεις των ΜΜΕ στην Ελλάδα που προκαλούνται από τη ρευστή πολιτικο-οικονομική κατάσταση, την επικείμενη αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο και τις νέες ομαδοποιήσεις των Νταβάδων που αφουγκράζονται μια νέα εποχή στα ΜΜΕ στη χώρα μας.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Α.Καρκαγιάννης είναι υπόδειγμα αμοραλιστή. Μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη βρωμοδουλειά και μετά να την δικαιολογεί στο όνομα της Δημοκρατίας και της Αριστεράς που υπηρέτησε πριν απο πολλές δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δελαστίκ έγραψε αυτό που οι περισσότεροι, δημοσιογράφοι και μη, ξέρουν ή αντιλαμβάνονται.

    Οι πληρωμένες γραφίδες δεν είναι πολλές. Απλώς κάποιοι είναι ιδεολογικά ταγμένοι στην "νέα τάξη" της δήθεν παγκοσμιοποίησης (βλ. προώθησης των υπερατλαντικών συμφερόντων). Μέχρι να ανακαλύψουν ότι οι άλλοι, για να γράφουν τα ίδια, πληρώνονται.

    Οι δημοσιογράφοι, ευτυχώς όχι όλοι, που δεν τα γράφουν αυτά, το κάνουν γιατί θέλουν να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα στο συγκρότημα της Καθημερινής. Με τις ανακατατάξεις στον τύπο, κανείς δεν αισθάνεται σίγουρος για την θέση του.

    Όσο για τους πολίτες, μέχρι πρότινος δεν είχαν φωνή. Τώρα όμως έχουν. Χαρη στα blogs. Ας το έχει υπόψη της αυτό η "πέμπτη φάλαγγα" των πάσης φύσεως "ιδεολόγων", που στην πραγματικότητα αποτελούν υπηρέτες εξωχώριων ("off-shore") συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίποτα δεν κάνει ο Αντώνης Καρκαγιάννης αν δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τον Αριστείδη Αλαφούζο. Προφανώς η απόλυση του Δελαστίκ ήταν απόφαση της οικογένειας και την εκτέλεση ανέλαβε με προθυμία ο αποτελεσματικός στις π... Αντώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο 9.36 έχει απόλυτο δίκιο. Ο Δελαστικ είναι μια γραφική περίπτωση δημοσιογραφου της εκτός πραγματικότητας αριστεράς, που γράφει στο πριν κατι που ειναι αλήθεια αλλά δεν μπορέι να αποδειχτεί. Αποτελέι μερος μιας ακροδεξιοαριστερης ομαδας (αγγελόπουλος,Λυγερός,Μπουγατσου, Στάγγος, , Καπρανος, Ιορδανίδης,Ταμπακόπουλος) που έχουν σαν κοινή αναφορά τον πατριωτισμό και τις δημόσιες σχέσεις. Εκαναν κουμαντο στην Καθημερινή και καποιοι απο αυτούς παρίσταναν το αλλοθι της Καθημερινης και του Αλαφουζου. Η παρεα αυτή τωρα ειναι απολύτως παρωχημένη δεν εξυπηρετεί σε τίποτα (ΚαπρανοςκαιΤαμπακοπουλος βασιά ειναι λαμογια)και ο Καρκαγιάννης τους αδειάζει σαν την σαβουρα στην θάλασσα. Ηρθε η εποχή των Ππαχελάδων και της σοβαροφανούς μαλακίας. Καλά ξεμπερδεματα και ας προσεχαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά να πάθει ο γραφικός αριστερορουφιάνος που μέχρι χθες συνέτασσε τα κύρια άρθρα μίας συντηρητικής εφημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την αξιοπρέπεια του να μην την σπαταλάει τόσο εύκολα ο κος Δελαστικ. Δεν του έχει μείνει και καθόλου.

    Μιλάμε για τύπους που κανονικά θα επρεπε να αλλάζουν λαστιχα σε αυτοκινητα, και στην Ελλάδα τους κάναμε δημοσιογράφους.

    Ουστ, ρε πρεζάκια της Μόσχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OΙ 9.36 KAI 10.46 ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΚΥΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΝΗΣ/ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ/ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ Ή ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ:
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΟΧΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωπα, το πράγμα ξέφυγε κι άρχισαν οι βαθυστόχαστες πολιτικοκοινωνικές θεωρίες με καμβά τα τεκταινόμενα στη δημοσιογραφία! Κι άρχισε η χυδαιολογία, ανεξάρτητα αν στρέφεται κατά του Καρκαγιάννη ή του Δελαστίκ και των υπολοίπων... Αγιος μπορεί να μην είναι κανείς, αλλά όχι και τόσο εύκολα, απλώς με βάση τα ιδεολογικά τους πιστεύω, να ρίχνονται στην πυρά όλοι, από σχολιογράφους του "μπλογκ", που δεν ξέρουμε αν γνωρίζουν καν τα πρόσωπα ή είναι απλώς αναγνώστες ή ψηφοφόροι κάποιων κομμάτων...
    Το βέβαιο είναι ότι όπως επιχειρείται πονηρά -μέσω παγκοσμιοποίησης και λοιπών εφευρημάτων- μία πλήρης μεταβολή της κοινωνίας για να εφαρμοστούν οι νεο-ολιγαρχικές θεωρίες των ισχυρών έτσι επιδιώκεται πλήρης αναδιάταξη στα ΜΜΕ, ώστε να εξυπηρετηθεί ο νέος ρόλος τους!!!
    Ο Δελαστίκ σημειώνει την ουσία του προβλήματος στην τελευταία παράγραφο της επιστολής του προς την ΕΣΗΕΑ. Πέραν από τους εκδότες-επιχειρηματίες- διαμεσολαβητές της εξουσίας για την ποδηγέτηση του κόσμου είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που αν δεν πληρώνονται άμεσα πληρώνονται με άλλους τρόπους για μια διατεταγμένη και προς συγκεκριμένη κατεύθυνση δημοσιογραφία, ήτοι αλλοιωμένη εικόνα της ζωής, των προβλημάτων, των κοινωνικών απαιτήσεων κ.λπ.
    Για δείτε έτσι το πράγμα, μήπως ξεφύγετε από το σκοταδιστικό φανατισμό κάποιοι από εσάς που γράφετε θεωρώντας ότι κατέχετε το αλάθητο του Πάπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρχίζω και συμπαθώ τον Μάνο Αντώναρο (εκτιμούσα και αγαπούσα τον σκιτσογράφο πατέρα του Αρχέλαο) που στην ιστοσελίδα του έχει δυό θαυμάσια κείμενα γύρω από την ΕΣΗΕΑ και τους παλιούς δημοσιογράφους.
    Στον αφρό της θάλασσας δεν επιπλέουν μόνο μεγαλοδημοσιογράφοι, φελλοί και ακαθαρσίες, αλλά και μποτίλιες με μηνύματα...
    ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ 11.10,
    παραβλέποντας την μικρή ασυνταξία σου, ας επικεντρωθούμε στην ουσία των λόγων σου που με βρίσκουν σύμφωνο.
    Η αριστερή ρητορεία δομείται στη βάση μιας αόριστης και ετεροπροσδιοριζόμενης δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, ενώ αντίστοιχα η νεοφιλελεύθερη θεμελιώνεται από μια εξίσου αόριστη και ετεροπροσδιοριζόμενη έννοια: την αγορά.
    Και οι δύο αυτές μορφές ρητορείας και πολιτισμικού εκχυδαϊσμού στηρίζουν την, δήθεν, προοδευτική τους αναφορά στην υπέρβαση των υφιστάμενων κανόνων, κρύβοντας, δόλια, τη δική τους κανονιστική προσέγγιση που οδηγεί στην πρώτη περίπτωση, στο γνωστό, κρατικό ολοκληρωτισμό, ενώ στη δεύτερη στον ολοκληρωτισμό της Παγκοσμιοποίησης. Είναι τελικά οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος: του ολοκληρωτισμού.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε διαβεβαιώνω 11.28, ότι ανέκαθεν έτσι γινότανε.
    Οι δημοσιογράφοι, πάντοτε, εξυπηρετούσαν συμφέροντα και στο πλαίσιο αυτό επωμίζονταν συγκεκριμένους ρόλους.
    Σε όσους δεν «άρεσε» ο ρόλος, έφευγαν από το προσκήνιο και κάποιοι, εντελώς, από το επάγγελμα.
    Τους ρόλους τους «αποδίδει», κυρίως, το σύστημα πατρωνίας που είναι ενταγμένοι και όχι η υποκειμενική τους διάσταση, δηλαδή το ταλέντο, η γνώση και η όποια ιδεολογική τους συγκρότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...Ειναι τουλαχιστον θλιβερη,η παρεμβαση του Σ.Λυγερου σχετικα με την διαμαχη Καρκαγιαννη-Δελαστικ.
    Κοπτεται για την ελευθεροτυπια?και τα ισα δικαιωματα?
    Ωραια..πια ειναι ομως η θεση του στο ζητημα?
    Κυριε Λυγερε....υπαρχουν ιστορικες στιγμες,που αν δεν μπορουμε να κανουμε "κατι",τοτε ειναι προτιμοτερη η Σιωπη( ειναι αρετη).
    Και παντως ειναι καλιτερη απο το να αξαντλειστε, σε αρθρα για τα συμβενοντα στα γηπεδα....και εκτοσ αυτων!
    Αδικειται τον εαυτο σας.
    Οπως και να εχει καταλαβενουμε την δυσκολη 8εση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ που εκανε το σχολιο
    στις 11.55 ειναι ο Δημητρης Λυμπεροπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι προσ τιμην του press-gr που βροβαλλει δημοκρατικα ολες τις αοιψεις αλλα ειναι λυοηρο που ωρισμενοι χρησιμοποιουν αυτην την ελευθερη δημοκρατικη διαδικασια διαλογου για να προβοκαρουν χωρις ηθικους φραγμουσ.
    Αναφερομαι στον λεχριτη (που μαλλον γνωριζω ποος ειναι) που συνεταξε την δηθεν "επιστολη Λυγερου¨" για να εξυπηρετησει προσωπικα του συμφεροντα παραπλανωντας μας. Σε επικοινωνια που ειχα με τον κ.Λυγερο ( αν και δεν τον γνωριζω προσωπικα) επιβεβαιωσα την υποψια μου οτι δεν εγνωριζε τιποτα για τον συντακτη αλλα και τους σκοπους του.
    Παρακολουθωντας επι σειραν ετων τους ελαχιστους εναπομειναντες αρθρογραφους αυτου του επιπεδου που τεινουν να εξαφανισθουν οπως ο λευκος καρχαριας.
    Οι γνωριζοντες τους πρακτορες και τους εισπρακτορες ας τους κατονομασουν αντι να μας ζαλιζουν τ'αυτια και να προβοκαρουν.Ας εχουν το θαρρος της γνωμης τους αντι να χρησιμοποιουν ξενες ταυτοτητες.
    Οσο για τον συντακτη της επιστολης νομιζω οτι αντιγραφει με ηλεκτρονικο τροπο τον Μακη Ψωμιαδη οταν ντυνοτανε καλογηρος στο πολυτεχνειο για να κανει προβοκατσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ PRESS ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΠΑΛΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ; ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Rε απατεωνες μαιμουδενια επιστολη Λυγερου δημοσιευετε? Αλλα κι εσυ ρε icewind αφου τον γνωριζεις τον παιχτη αυτον με τις επιστολες και τις προβοκατσιες γιατι τον κρυβεις. Δωσε το λαμογιο στο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μιλα ποιος ειναι να τον γιαουρτωσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H επιστολή Λυγερού από το πέτσινο μέιλ address stavroslygeros@yahoo.gr είναι χαλκευμένη.

    Ο ιδιοκτήτης του press-gr.blog φέρει ποινικές ευθύνες για την αναδημοσίευση χωρίς διασταύρωση, διότι αναπαράγει συκοφαντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτελους ολοι οι "Λυγεροι ",δεν κοιμουνται,γιατι δεν ταχουνε καλα με την αριστερη συνειδηση της νεοτητας τους.
    Ετσι ειναι το "συστημα" οταν χωρις να το καταλαβεις ερχεται μια μερα που ( αν η σκεψη σου ειναι ακομη καθαρη)....καταλαβαινεις οτι βρισκεσαι και ΕΣΥ ΜΕΣΑ.
    Ισως αυτες τις μερες αξιζει να διαβασει παλι ο Σταυρος τον Ποιητ稨
    ......"χωρις περισκεψιν,χωρις λυπην,χωρις αιδω, μεγαλα κ υψηλα τριγυρω μου εκτισαν τειχη".....κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ανώνυμο 5.57: Ουδεμία περίπτωση υπάρχει το κείμενο αυτό να είναι του ΓΑΠ. Πολύ απλά, είναι γραμμένο σε σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Καρκαγιάννης... αυτός ο διαπρύσιος υποστηρικτής της νομιμοποίησης του χασισιού (Περιοδικό "Μετρό" Φεβρουαρίου 1997, και όχι μόνο εκεί)... και μ' αρέσει που κάποιοι τον παίρνετε και στα σοβαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καθήστε, γιατί θα μας τρελάνουν.

    Γράφεται ένα ανώνυμο κείμενο,

    σε ένα έντυπο περιορισμένης κυκλοφορίας,

    χωρίς να κατονομάζονται άτομα και μέσα

    και

    ΜΟΝΟ η Καθημερινή "μυγιάζεται",

    απολύοντας ένα δημοσιογράφος της.


    Ας βγάλουμε έξω το αν ο Δελαστίκ είναι βλήτο ή ήρωας. Δεν σας φαίνεται λίγο περίεργη η υπόθεση; Υπενθυμίζεται ότι στον ΣΚΑΪ (μέσο του ομίλου Αλαφούζου), εκφωνείται δελτίο ειδήσεων από τη "Φωνή της Αμερικής".

    Και να θέλει να αγιάσει κάποιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διάβαζα τα άρθρα του Γ. Δελαστίκ τα τελευταία τρια χρόνια στην Καθημερινή και τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Με τους θεατρινισμούς που κάνει αλλά και το ότι πήγε στα ΜΜΕ της διαπλοκής (Μέγκα, Έθνος) που στηλίτευε από την Καθ. έχω χάσει πάσα ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση