GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλάζιο κόλπο με την επετηρίδα στην ειδικότητα!

o Του Δημήτρη Βραχάτη Μιας που ασχολείστε με τα σκάνδαλα παράνομα ή μη, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω: Με δυο λόγια: Το υπουργείο έκανε μια ρ...

o
Του Δημήτρη Βραχάτη

Μιας που ασχολείστε με τα σκάνδαλα παράνομα ή μη, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω:
Με δυο λόγια: Το υπουργείο έκανε μια ρύθμιση [μάλλον σε σωστή κατεύθυνση] για τον τρόπο δήλωσης ειδικότητας των νέων γιατρών. Ωστόσο: παρά τις συνεχείς επισκέψεις του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας στο Υπουργείο Υγείας [συναντήσεις με Κωνσταντόπουλο και Γιαννόπουλο] ... μας παραπλάνησε.
Την ίδια μέρα που μας δήλωνε ότι η αλλαγή αυτή δεν θα γίνει ακόμα... την είχε στείλει προς δημοσίευση σε ΦΕΚ και οι απόφοιτοι - μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΟΝΝΕΔ γνώριζαν την αλλαγή και έκαναν χρήση της.
Επιπλέον μέχρι και σήμερα... οι νομαρχίες δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα. Έτσι για να κάνεις χρήση της αλλαγής πρέπει να πας με το ΦΕΚ στο χέρι και να κάνεις καυγά. Τηλεφωνικά όμως μέχρι προχθές τουλάχιστον έπαιρνες αρνητική απάντηση.


------------------------
Δηλώσεις Χρ. Πρωτόπαππα για μεθοδεύσεις υπέρ ημετέρων, Υπευθύνου Υγείας ΠΑΣΟΚ: http://www.pasok.gr/portal/gr/63/46053/7/7/1/showdoc2.html
"Τα Νέα", 26 Απριλίου: Τους έκλεψαν 3 χρόνια σε 4 ημέρες:
http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20070426&nid=4582070
25 Απριλίου: Δελτίο Τύπου Υπ. Υγείας, η παραδοχή του σκανδάλου:
http://img442.imageshack.us/my.php?image=deltiotypouap1.jpg
"Τα Νέα", 25 Απριλίου: Κόλπο Γαλάζιας Ειδικότητας:
http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20070425&nid=4571786

25 σχόλια

  1. Βάζοντας ένα "ΓΑΛΑΖΙΟ" πρίν από κάθε μύθευμα, παράγετε δήθεν ειδήσεις. Στα πέντε "ΓΑΛΑΖΙΑ" θα κάτσει το ένα να έχουμε να ασχολούμαστε. ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκλογες απριλη 2008. τοπε ο καραμανλης σε κορυφαιο υπουργο. σε λιγο περισσοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο, είναι ότι η Νατάσα έγινε ιατρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απρίλη 2008???

    κι εμείς τι θα απογίνουμε μέχρι τότε?

    που μας τρώει ο κώλος μας για ψώλο και διψάει το στόμα μας για σπέρμα?

    τόσο καιρό θα μείνουμε αγάμητοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως και λέει και ο Χάρης μην ασχολείστε με μικροπρέπειες όταν έχουμε άλλα παρελθόντα σκάνδαλα στην Ιατρική. Από την άλλη, βέβαια τέτοια κολπάκια έγιναν και άλλες φορές (προκηρύξεις χωρίς να τις γνωρίζει κανείς, νομαρχίες που δεν ήξεραν ή δεν άκουσαν κάτι κτλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να αφησουν τα μαγειρεματα κυβερνωντες και συγκυβερνωντες που τα εχουν κανει πλακακια και να βαλουν αμεσως αδιαβλητες και σοβαρες εξετασεις για την ιατρικη επαγγελματικη αδεια.

    Τα υπολοιπα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις και το σκανδαλο εχει χρωμα τυρκουαζ με ροζ ανταυγειες...

    Καμμια επεξερωτηση για το ΔΟΑΤΑΠ και την θρυλικη τραπεζα απαντησεων θα κανει το ΠΑΣΟΚ η ειναι ωρα για την γαργαρα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟ απολυτως διασταυρωμενο: απριλη 2008 οπως ειπε ο καραμανλης στον παπαληγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.26 ...στη νηστεία μας έχει ο Πρωθυπουργός... σατανικό σχέδιο... να μας καυλώσει και να το ευχαριστηθούμε καλά-καλά το πήδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς και δεν γράψατε ακόμη για την απομάκρυνση Φυντανίδη από την Ελευθεροτυπία; Βοά ο κόσμος από χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:39
    ΤΣΙΜΠΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ
    ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΠΩ ΤΗΝ ΑΡΧ.....
    ΚΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕΙΡΑ
    ΠΙΑΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΟΝΝΕΔ κ ΔΑΠ τα περνουν από παντού και έχουν μπει σε όλα τα συστήματα και αυτοί οι Γελοίοι της Ν ΠΑΣΟΚ (Τριανταφυλλος - Πανταζής - Σακελάρης) αποχωρούν από τα όργανα της Νεολαίας. Ντροπή σας ρε. Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΤΛΠ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ
    ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ορισμενοι επιμενοντες ΝΔ εχουν λησμονησει οτι ειναι κυβερνηση τωρα και τρια (αριθμος 3) χρονια..
    Μεσα στην ανικανοτητα τας ψαχνοτας δικαιολογιες θυμαστε το ΠΑΣΟΚ....Η κατασταση αρχιζει να γινεται ιλαροτραγωδια...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ο απών από όλα πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός που είναι επικεφαλής της επιχείρησης συγκάλυψης του σκανδάλου των ομολόγων κρυπτόμενος, ο πρωθυπουργός που απέχει από το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, κρυπτόμενος επίσης, παρουσιάζει μια παράδοξη κινητικότητα σε θέματα που επαναλαμβάνει, με τρόπο μη άξιο για πρωθυπουργό, κινήσεις του παρελθόντος ως δικές του". Σε όλο αυτό το διάστημα, είδαμε τον κ. πρωθυπουργό να επανεγκαινιάζει το Μουσείο Μικρασιατικής Μνήμης της «Φιλιώς Χαϊδεμένου», όπως σήμερα τον είδαμε στην Ηλιούπολη, να εμφανίζεται σε ένα από τα 80 Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής, που είχε δημιουργήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2000 - 2004. Όσοι συμβουλεύουν τον κ. πρωθυπουργό να κάνει αυτές τις εμφανίσεις, εγκαινιάζοντας για δεύτερη φορά έργα του ΠΑΣΟΚ ή ανακαλύπτοντας το έργο του ΠΑΣΟΚ, τρία χρόνια αφ' ότου έγινε πρωθυπουργός, θα έπρεπε να τον συμβουλέψουν να κατανοεί τις παραλείψεις και τα κενά της διακυβέρνησής του.
    (Απο τις σημερινες δηλωσεις του κ.Ευθυμιου)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Η αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. στην άσκηση της φορολογικής πολιτικής είναι πλέον εμφανής και έχει οδηγήσει στην έξαρση της φοροδιαφυγής και στην κατάρρευση των δημοσίων εσόδων. Μπροστά στην κατάσταση αυτή, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. ''ρίχνει τα βάρη'' στους μικρομεσαίους, ενώ την ίδια ώρα αφήνει στο απυρόβλητο τις μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστική:"
    ΘΕΜΑ: Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο
    1. Η αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. στην άσκηση της φορολογικής πολιτικής είναι πλέον εμφανής και έχει οδηγήσει στην έξαρση της φοροδιαφυγής και στην κατάρρευση των δημοσίων εσόδων.
    Μπροστά στην κατάσταση αυτή, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. ''ρίχνει τα βάρη'' στους μικρομεσαίους, ενώ την ίδια ώρα αφήνει στο απυρόβλητο τις μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστική:
    - η μεγάλη πτώση των εσόδων το πρώτο δίμηνο του 2007 από τους φορολογικούς ελέγχους στις μεγάλες επιχειρήσεις,
    - η περίπτωση της χαριστικής και καταχρηστικής ρύθμισης της Giary Group ΑΕ, με την οποία παρέχεται κρατική εγγύηση για τα χρέη της χωρίς να τη δικαιούται.
    2. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, στις λίστες με τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του Δημοσίου έχουν καταχωρισθεί περισσότερα από 600.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα με χρέη, από τα οποία θεωρούνται εισπράξιμα περίπου 8,5 δισ. ευρώ.
    Απο σημερινη ερωτηση Βουλευτων του ΠΑΣΟΚ για θεματα Φορολογικα.
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΖΙ ΣΟΥ 10:08.
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΙΘΕΤΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.

    ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ
    Η
    ΟΙ Ν.ΔΙΤΕΣ ΠΙΟ ΧΑΖΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 10:26 ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΑ(ΤΑ ΜΜΕ) ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΜΟΝΟ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ΞΕΧΑΣΑ. ΡΕ BABIS ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΡΙΓΗΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒLOG, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντί να δημοσιευεται "ειδήσεις" που σας στέλνουν τα ΠΑΣΠιτοΠΑΣΟΚια της ιατρικής Αθηνας πείτε τίποτα και για τα λαμογεια της αντιπολίτευσης... τόσα δισ έχουνε φάει είκοσι χρόνια στην εξουσία κι ακόμα τρώνε, μην τους βγάζετε λάδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. babis

    τρελλό αγόρι, καυλοράπανο του κινήματος,

    που κρυβόσουνα όλη μέρα? πάλι έγλυφες τ' αρχίδια σου λιαζόμενος στο γρασίδι της μανιοκατάθλας?

    πάντως κούκλα μου έχεις το καλύτερο timing! έλα κάνε μου μιά πίπα γιατί έχω κάτι κάβλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας στις 3 Μαΐου, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας θα ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καταπίεση στο ίντερνετ και θα ζητήσει να σταλούν email, μέσα από το site www.amnesty.org.gr στις αρχές των χωρών που φυλακίζουν τους ακτιβιστές του ίντερνετ, ζητώντας την απελευθέρωσή τους.
    Επίσης θα γίνει εικονική κατάληψη blogs (προσωπικά ημερολόγια στο ίντερνετ) αρκετών ανθρώπων που μας παραχώρισαν την ιστοσελίδα τους για εκείνη τη μέρα. Αν έχετε δικό σας blog ή ξέρετε κάποιον άλλο που έχει, ας επικοινωνήσει μαζί μας να του προωθήσουμε τις πληροφορίες.

    --------------aΣτην Αθήνα: Εκείνη τη μέρα θα κάνουμε και ένα δρώμενο ενημέρωσης στην Πλατεία Κοράη στις 11.30-14.30 και χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας! Το θέμα είναι η καταπίεση της ελευθερίας της έκφρασης στο ίντερνετ, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην Κίνα, λόγω της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στο δρώμενο, να παίξετε τους ρόλους των φιμωμένων χρηστών του ίντερνετ, να ενημερώσετε τους περαστικούς και γενικότερα να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε, επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι την Τετάρτη 2 Μαϊου.

    ---------------aΣτη Θεσσαλονίκη: Η Νεανική Ομάδα διοργανώνει ομιλία/εκδήλωση με θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Διαδίκτυο» στην Αίθουσα 6 του κτιρίου της Νομικής Σχολής, στις 3 Μαϊου και ώρα 20.30. Οι κεντρικοί ομιλητές είναι οι καθηγητές της Σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, κ. Πασχαλίδης Γρηγόρης και κ. Φραγκονικολόπουλος Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλετε να μάθετε εις βάρος πόσων ασφαλισμένων τζογάρισαν τα ξένα λεφτά οι αετονύχηδες;
    Έχουμε και λέμε:
    ΤΣΑΥ 120.000 γιατροί, φαρμακοποιοί και οδοντίατροι.
    ΤΕΑΥΕΤ 25.000 εργαζόμενοι στις βιομηχανίες τροφίμων (μακαρόνια, γάλα κ.λπ.).
    ΤΕΑΠΟΚΑ 40.000 εργαζόμενοι σε ΙΚΑ. ΟΑΕΕ, υπουργείο Απασχόλησης.
    Επικουρικό Χωροφυλακής ΕΤΕ x 50.000 αστυνομικοί.
    ΤΑΠΑΕ 2.500 εργαζόμενοι.
    ΤΕΑΠΟΖΟ 25.000 εργαζόμενοι στην οινοποιία και ζυθοποιία.
    ΤΑΠΟΤΕ 70.000 εργαζόμενοι.
    Ταμείο Τραπεζών Πίστεως, Γενικής 20.000 τραπεζικοί υπάλληλοι.
    ΤΕΑΥΦΕ 60.000 εργαζόμενοι σε φαρμακοβιομηχανίες, φαρμακαποθήκες.
    ΤΣΕΠΥΕ 5.000 εργαζόμενοι υπάλληλοι πρακτορείων εφημερίδων.
    ΤΕΑΔΥ 500.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
    Μετοχικό Ταμείο Π.Υ. 450.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
    ΤΣΠΕΑΘ 30.000 δημοσιογράφοι.
    Αν κάνετε την πρόσθεση, θα βρείτε 1.397.500 ασφαλισμένους. Όλοι αυτοί εξαπατήθηκαν από τα γαλάζια τζιμάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12:06
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙ'ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ [ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΛΠ]
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΙΚΤΥΟΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΟΙ Ν.ΔΙΤΕΣ ΟΧΙ ?
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙ Ν.ΔΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!
    ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΠΤ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1:11 πμ, γιατί δεν μας θυμίζεις πόσα χάθηκαν το 2000; Πόσα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων παίχτηκαν και πόσα έμειναν;

    1,5 δις ευρώ χάθηκαν, αρχιλαμόγια και αρχιαπατεώνες.

    Και ποιος διεύθυνε το σχέδιο;

    Ο Λάμπρου της αγροτικής, του οτε, της ΕΒΖ, των ΚΑΕ, κλπ, κλπ.

    Ο κουμπάρος του "σκανδαλοκηνυγού" καρχιμάκη.

    Που τώρα διαβάζουμε ότι ο κουμπάρος λάμπρου ήταν κολλητός του παπαδόπουλου. Μαζί παίζανε το παιχνίδι το 2000.

    Μεγάλα κόλπα από ένα μεγάλο δάσκαλο.

    Πέτρος Λάμπρου + Καρχιμάκης = Κουμπαριά !!!!


    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση