GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νάτη, η ... κουμπάρα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Press-gr , φαίνεται - κάτω από το έμβλημα της Hellenic Seaways - η κυρία Δίκα Αλογοσκούφη , σύζυγος του υπο...


Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Press-gr, φαίνεται -κάτω από το έμβλημα της Hellenic Seaways- η κυρία Δίκα Αλογοσκούφη, σύζυγος του υπουργού Οικονομίας, ενώ ετοιμάζεται να "βαφτίσει" το πλοίο του μεγαλοεφοπλιστή, μεγαλοξενοδόχου κλπ κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη. Δίπλα της διακρίνεται ο (διακοσμητικός πρόεδρος της εταιρείας) κ. Κώστας Κληρονόμος, πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

48 σχόλια

  1. Είναι αυτός που ήταν υπεύθυνος και για το ναυάγιο της Σαμίνα ο κ. Κώστας Κληρονόμος, με τα 82 θύματα; Συμπέθερος του ΓΑΠ και πεθερός του Ν. Παπανδρέου; Μάλλον όλοι αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί της Νέας Τάξης και στην Ελλάδα δημιουργούν συγγενείας και όπου αυτοί δεν μπορούν να γίνουν εξ αίματος, γίνονται κουμπαριές και συγγένιες εξ αγχιστείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν αναφέρεστε και σε ποιό καθημερινά θέματα που αφορούν τον Πολίτη, όπως τι γίνεται με τις συντάξεις, τις αυξήσεις σε βασικά ρποϊόντα και αγαθά βλ. ΔΕΗ κτλ. Αφήστε την υψηλή πολιτική γιατί είτε τα πείτε είτε όχι διαφορά δεν κάνουν. Άσε που βγαίνουν κάποιοι συνάδελφοί σας και σκούζουν μόνο όταν τους πατήσουν το δικό τους κάλο, ονόματα δε λέμε αλλά....
    Αυτά, πάντως σας παρακολουθεί πολύς κόσμος, να ξέρετε, και όχι μόνο από το εσωτερικό της χώρας...
    Μπάμπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΛΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΜΠΗΣ??? 'Η babis???

    ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΝΙCK ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προβλημα δεν ειναι η βαφτιση του πλοιου. Αλλωστε ο Λασκαριδης ειναι αδερφικος φιλος του Αλογοσκουφη-οπως και του Μαυρογιωργου. Το προβλημα ειναι οι δραστηριοτητες της Δικας που κανει μεγαλες δουλειες ως μεσιτρια ακινητων. Και δεν μιλαμε για μεσιτρια διαμερισματων. Αυτα δεν την αφορουν.Μιλαμε για ακινητα φιλέτα που πουλαει σε μεγαλους επιχειρηματιες και ιδιωτικές τραπεζες. Μην ξεχνατε οτι το Λαμογιο ο Νανοπουλος της Γιουρομπανκ ειναι αδερφικος φιλος του Αλογοσκουφη πάνω απο τριάντα χρονια, απο την εποχη του Λονδινου. Α ρε Λονδινο όλη ηγαλαζια λαμογια απο εκει ερχεται. Ηταν η εποχή της χουντας, όταν ο μπαμπας της Δικας ήταν υπουργος του Παπαδοπουλου, ναι των συνταγματαρχών που εβαλαν την Ελλαδα στον γυψο και ο Γιωργος και η Δικούλα σπουδαζαν στο Λονδινο, οταν όλοι οι άλλοι ήταν στις φυλακες και τις εξοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργο ειναι αληθεια οτι ο μπαμπας της Δικας ήταν υπουργος της Χουντας. Οταν όλοι οι φοιτητες της γενιας σου σαπιζαν στις φυλακες εσυ ως γαμπρος της δικτατορίας είχες τα μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην σημερινη κυβερνηση υπάρχουν τουλαχιστον πέντε σημαντικοι αξιωματουχοι που ειναι παιδια ή γαμπροι υπουργών της χουντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ γω δηλαδή άμα είμαι εγγονός φίλου του Παπαδόπυλου σημαίνει ότι έχω ασυμβίβαβαστο με τα δημοκρατικά ιδεώδη??ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ Κ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΕΝΙΚΑ..Το πιο αστείο βέβαια είναι που βγαίνουν οι καναλοδικαστές κ λένε ο γαλάζιος εφοπλιστής κ τέτοιες βλακείες.Εγώ ξέρω ότι οι εφοπλιστές δεν κοιτάζουν χρώμα κ ξέρουν να φροντίζουν κ πράσινους κ γαλάζιους βουλευτές είτε είναι πάνω είτε είναι κάτω...Σε λίγο βέβαια τα διάσημα αντιπασοκικά κανάλια όπως είπε ο ΓΑΠ αν δεν το έχουν πει θα βγουν να πουν ότι φταίει ο Καραμανλής που βυθίστηκε το πλοίο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:06 πμ

    --
    Ρε συ το ειπε ηδη αυτη η ξερακιανη συντροφισσα βουλευτης αποστολακη η πως διαολο την λενε αυτην την αφισκια υστερικια σκυλα!
    Για το ναυαγιο υπευθυνος ειναι ο ιδιος ο πρωθυπουργος ,που δεν ελαβε τα μετρα για να μην δυσφημησθει η χωρα μας στο εξωτερικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το επίπεδο της δημοσιογραφίας του blog είναι για γέλια, το ίδιο και η προσπάθεια να απαλλάξει τους πασόκους από την "δήθεν κατηγορία" που αποκάλυψε. "Διακοσμητικός" πρόεδρος. Δηλαδή όχι και ...πολύ, σαν τους συνδικαλιστές στα Ταμεία, περιφέρει το κορμί του και αυτός. Δεν ήξερε ο άνθρωπος. Διακοσμητικός είναι. Για αλλού πήγαινε ο φουκαράς, τού 'πανε μιας και κάθεσαι δεν έρχεσαι να γίνεις πρόεδρος, διακοσμητικός θάσαι και θα κονομάς. Κάπως έτσι τον πήρε και η φωτογραφία δίπλα στην ¨κατάπτυση¨ γαλάζια Δίκα που έχει το θράσος να κάνει, αν είναι ποτέ δυνατόν, κουμπαριά με ...εφοπλιστή. Αν έχετε το θεό σας το φαντάζεστε; Με εφοπλιστή; Μακριά από μας τέτοιο κακό.

    Για τον άλλον όμως τον δύστυχο εφοπλιστή με τη νέα γυναίκα, που καταδικάστηκε 4 χρόνια χωρίς αναστολή που θα έπρεπε να είναι μέσα, δεν σας βλέπω ζωηρούς να καταγγείλετε κανέναν. Εκεί δεν ανοίγουν και δεν σπάνε σαμπάνιες φαίνεται. Μετά το γάλα και σ΄αυτό εδώ ομερτά... Η σιωπή των αμνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.35
    Τζων-Τζων,παλι κακα λογια,θα σε μαλωσω.
    BEHAVE. τς Τς Τς Τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:05 πμ

    --
    καλα...
    θες κανα καφε
    με το καμπριολε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.14
    GOTCHA
    χμμμμ...
    naughty boy(?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Imagine everything you want.
    It's free!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. captain-captain
    changing nicks or omitting them
    doesnt settle things.
    In any case,please,behave.You are an old boy now.
    Το τς τς τς τς παραμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ταινία λέγεται ξύπνα βασίλη αλλά εδώ ταιριάζει το πεστα βασίλη.Εδώ κ 2 μήνες το δικαστήριο έχει βγάλει απόφαση καταδικαστική χωρίς αναστολή για τον γνωστό καναλάρχη-πλοιοκτήτη-αθλητοπατέρα (τελευταία) κ ιδιοκτήτη περιβόητης εξοχικής βίλας που όπως λέμε ακουμπάει στο κύμα,κ τα κρατικά όργανα σιωπούν αντι να τον μπαγλαρώσουν όπως θα καναν με οποιοδήποτε άλλο.Αλλά ξέρετε ακόμα κ αν ποτέ στον κόσμο γίνει αυτό θα βγουν όλοι κ θα πουν ότι το κράτος φιμώνει κ στέλνει τόσο κόσμο που δουλεύει εκεί στην ανεργία...Τελικά ποιό είναι ανώτερο δικαίωμα κ ποιά υπέρτερη υποχρέωση της πολιτείας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.38
    Να προστατεύει τους Νταβάδες της, από τον όχλο και τους μίζερους πολίτες που είναι άξιοι μόνο για πελάτες τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ ξέρω ότι οι εφοπλιστές δεν κοιτάζουν χρώμα κ ξέρουν να φροντίζουν κ πράσινους κ γαλάζιους βουλευτές είτε είναι πάνω είτε είναι κάτω.. Και εγώ ξέρω ότι οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βουλευτές καταπατούν το Αύνταγμα και οι πουλημένοι δικαστες δήθεν ανώτατοι δεν μιλούν για να εισπράτουν ίδιους μισθούς με τα λαμόγια τους προέδρους των ΔΕΚΟ- Τραπεζών αλά Αράπ-Ογλού. Φίλε ίδιοι είναι και μόνον το αν θυμάσαι : "το ΒΙΜ όλα τα καθαρίζει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Re paidia, oloi pia synomwtoun enantion tou laou? Ki ola ena blog san ki auto ta vriskei? Min leme o,ti theloume. Ki akoustike se grafeio ypourgou tou pasol oti exei epidwthei exwdikws diamartyria stin etairia pou diaxeirizetai to blogspot.com gia na ginei ban katarxas to press-gr kai kata deuteron na vroun tous rooters twn syntaktwn gia na tous perilavei - opws kai tous axizei - h elliniki dikaiosyni.

    Dioti, dimokratia einai otan "katigoreis dimosia" na to kaneis me to onoma sou. Alliws moko tou, kai douleue stin efimerida me 750 eurw ton mina gia to ti paizei h tileorasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΩΡΑΙΟΣ. Αυτα που εγραψε ο τελευταιος καθρεπτιζουν την ελληνικη πολιτικη σκηνη και την διαπλοκη γενικως τα τελευταια 100 χρονια.
    οσον αφορα τον BABIS: ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝΤΕΕΕ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. giati re sto skandalo me ta domimena pasokos den einai...fonazoyn ta arxilamogia na fygoun ta lamogia ..edw o ergatopateras fonaze gia ta lefta to laek kai kathgorouse ton proedro toy oaed ...alla thn xorigia thn phre gia na kanei synedrio ston astera...to allo poy exoyn oi ergatopateres ena KEK kai toyw epiase o SDOE me palasta timologia ...kai toys valane prostimo anti na tous pane eisagelea...PASOKIA LAMOGIA DEN SOZESTEEEEEEEEEEEEEEE ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά, ντρέπεστε να γράψετε ανώνυμα το όνομα Κυριακού, που έφαγε 4 χρόνια χωρίς αναστολή για παρανομίες στην βίλλα(αφενός) χρωστάει δε τα άπειρα στο ΙΚΑ από εισφορές εργαζομένων (αφετέρου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1.11. Ναι μωρέ. Έτσι τον λένε. Κόλλησε το μυαλό μου. Νομίζω όμως ότι τα 4 τα έφαγε μόνο για το ΙΚΑ γιατί δεν πλήρωνε τις εισφορές. Τώρα ποιός υπουργός προϊσταται εκεί κι έστειλε την υπόθεση στη δικαιοσύνη και υπεραμύνθηκε του δημοσίου χρήματος στο δικαστήριο θα σε γελάσω, ξέχασα πάλι το όνομά του, ποιός είναι, ποιός είναι...
    Ποιόν "πηδάνε" και θέλουν να "φάνε" περισσότερο από υπουργό τα κανάλια; Αυτόν εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΖΕΙ Ή' ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ. Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ, ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΠΟΥ ΖΟΧΑΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΧΟ ΧΟ ΧΟ).
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αραγε αυτος ο κυριος με τα παρανομα στον Αγ.Αιμιλιανο πληρωνει αραγε προστιμα διατηρησης παρανομων κτισματων;αν ναι,θα πρεπει να ανερχονται σε πολλες χιλιαδες ευρω ετησιως.Εγω ο αναξιος ραγιας και υπηκοος του Ελλαδισταν,για μια μικροσκοπικη παρανομη σοφιτα πληρωνω,και αρκετα μαλιστα.Αλλα ας μην ανησυχουμε,ζουμε στην χωρα της ισονομιας,ισοπολιτειας,ασφαλειας,δικαιου,ανταποδοτικοτητος της φορολογιας κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11:28 πμ

    --
    I am afraid your English knowledge is κατα Σαντα Μπαρμπαρα, Αιγαλεω city μερια.
    Μην το κουραζεις.
    Και τα Ελληνικα τα μιλαω καλυτερα απο σενα ,οποτε προσπαθησε στα Ελληνικα...

    Τελος παντων μου εγινες τσιμπουρι αλλα τι να κανουμε,τοχω αυτο ειναι το τραβηχτικο μου !
    Χα!

    Και νομισα οτι ηρθες απο τα παλια,αλλα βεβαιωθηκα πως οχι. Η αλλη μιλαγε πολυ καλα αγγλικα...

    Και κυττα ! μην ενοχλεισαι απο "απρεπεις" εκφρασεις κλπ κλπ ,ειναι μεσα στην γλωσσα μας ,αν τις καταλαβαινεις αυτες τις "αισχρες" η ξερω εγω εκφρασεις, τοτε τις εχει πει και συ ,συνεπως τι σε ξαφνιαζει?
    Αν παλι δεν τις εχεις πει η δεν τις ξερεις ..ακομα καλυτερα!
    They should sound to you like Greek!!

    Have a nice day.
    Και ειπαμε ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ απο δω και μπρος να μην σε γαμισω μαλακα/μαλακισμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...TO MONO POU DIAPISTONO EGO TOSO KAIRO POU BAINO KAI DIAVAZO TO BLOG EINAI OTI OI ELLINES OLOI EXETTE GINEI XAFIEDES KAI ROUFIANOI

    OTI DEN TOLMATE NA TO LETE AYTOPROSOPOS...TO GRAFETE ANONYMOS SAN DIMISIOGRAFOI ...(AN KRIMA TO LEITOURGIMA DILADI)

    TO MONO POU SAS MELI EINAI POIOS THA GRAPSEI AYTO POU THEOREI ME TO MIKRO TOU MYALO PIO PIASARIKO KAI LAIKISTIKO.

    ...EISTE AXIOLYPITOI...KAIMENOI...TALAIPOROI KAI FTOXOI ME OLH THN SIMASIA THS LEXEOS..

    NA SAS XAIRONTAI..ALLA SYNIDITOPOIHSETE EPITELOUS OTI EISTAI TRAGIKA ASTEIOI AN NOMIZETE OTI TO PARAMIKRO POU GRAFETE EDO MESA EXEI TIN ELAXISTH AXIA EXO...EKEI POU ZEI KAI MILA O PRAGMATIKOS KOSMOS.

    TIMISTE TO LOGO SAS KAI TIN GRAFI SAS GIA NA SAS EKTIMISOUN KAI OI ALLOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και εσύ 4.03 τα τρώς στο Λονδίνο και εχεις χάρη που τα κοπρόσκυλα οι απατεώνες στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ίδια φασιστική Νέα Τάξη, σας στέλνουν ομόλογα για προμήθειες και δεν σας βάζουν φυλακή. Αν ήταν άλλη κυβέρνηση εκτός πΑΣΟΚ-ΝΔ θα ήσουν μέσα βρωμοφασίστα. Τώρα αλά Κολοκοτρώνη, θα σε σκοτώσουμε με αντάρτικο. Εσένα και το μασόνο πατέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ...

    ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΕΡΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ston 6.26 ...siga tromaxa tora re kaimene..

    gia ena exeis dikio vevaia...pernao poly kala...zo akrivos ekei pou eipes kai kati...psoraleous san kai sena tous exo stin kouzina mou na mou plenoun ta piata.

    tora kane me nta!!

    ante re kaimene komplexike ...giayto thasai panta lygouris kai stin tsepi kai sto myalo..talaipore anthropako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 3.36...ataktouli. Akoma trigyrnas edo mesa kota lyrati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 6:38 μμ
    --
    Ελληνικα ΜΟΝΟΝ,και με Ελληνικους χαρακτηρες να μην σε γαμισω...

    Αλλιως αμε και γαμισου πιο περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ..,.ξυλοκοττα θελεις να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έτσι απλώς για το αρχείο... Ο Σωτήριος Αγαπητίδης διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας από 14/1 - 31/7/1972 (Υπουργός ήταν ο Γεώργιος Πεζόπουλος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΖΩΝΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλαααα!
    Ο κ.Γ.Α.Παπανδρεου θα χοροστατησει στα εγκαινια του ομιλου ανιατων στο Νομο Ιωαννινων..

    Εχω ιδιαιτερη συμπαθεια στα παιδια που εχουν προβλημα νοησης.
    Εγω βεβαια δεν ειμαι νοητικα καθυστερημενο,δηλωσε με νοημα,κουνωντας μαλιστα και το ιδιο το κεφαλι του...
    Μονος του!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΤΖΩΝΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. TΖΩΝΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΕΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ
    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΒΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 10:44 μμ
    --
    Στα αρχιδια μας και μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. BABIS ZHLEPSES KAI APANTHSES ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 6.45 kathe sovaro site thelei kai to gelotopoio tou. ena tyraki sou petan kai ormas. ciao psarakla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. τΖΩΝΑΚΟ,ΦΛΟΥΦΛΗ
    ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.
    ΚΑΤΙ ΑΠΟ SNIPER ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
    ΜΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Περίπτωση ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.
    Χθες οι τηλε-δικαστές κατηγόρησαν τον Υφυπουργό ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ για διαπλοκή.
    Η αιτία;; Η κόρη του παντρεύτηκε πρόσφατα και ο πεθερός της (ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ)ανέλαβε τον καθαρισμό της μολυσμένης ακτής στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ από την εταιρεία LOUIS. Ο πεθερός ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και 30 χρόνια. Η δουλειά στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ δεν του ανατέθηκε από το ΔΗΜΟΣΙΟ αλλά από την εταιρεία LOUIS. MEGALO ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Σωστά ο αντιπαθής κατά τα άλλα ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ αναρωτήθηκε;; Τι να κάνω έχω τρεις επιλογές α) να ζητήσω από την κόρη μου να χωρίσει τον υιό ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ β) να πείσω τον συμπέθερο να πάψει να δουλεύει και δ) να παραιτηθώ. Δώστε μου χρόνο να αποφασίσω
    Περίπτωση Βαρβιτσιώτη.
    Συνεργάσθηκε η διαφημιστική του εταιρεία από το έτος 99 - 2006 με την εταιρεία LOUIS. Η ίδια εταιρεία παλαιότερα όπως σωστά γράφεται έκανε δουλειές του Δημοσίου επί Κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ. Ουδέν μεμπτό. Οι διαπιστώσεις σας ότι "το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε την την εταιρεία B+O" είναι της πλάκας. Απλά πράγματα έκανε καλή δουλειά, έδινε συμφέροσουσες τιμές και έπαιρνε τις δουλειές.
    Μόνο οι κομπλεξικοί,οι ανίκανοι και οι τεμπέληδες ψάχνουν πάντα τέτοιες δικαιολογίες. Και οι απόψεις του Blogg διαπνέονται από αυτή τη λογική. Πάντα πίσω από κάθε επιτυχημένο επιχειρηματία υπάρχει ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Έτσι παιδιά να φθάσουμε όλοι μαζί στον πάτο.
    ΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΖΩΝΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε λεβέντες του PRESS-GR blogspot ποια επιχείρηση του Λασκαρίδη έχει δοσοληψίες με το Δημόσιο;;;
    Ποια επιχείρηση του αναλαμβάνει έργα του Δημοσίου;;;
    Που να επενδύσει ο Λασκαρίδης;;; στα Βαλκάνια.
    Ε ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ που θα δουλέψει ο κόσμος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση