GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σάββας Τσιτουρίδης...

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σάββας Τσιτουρίδης . Θα ... συμβάλει σε αυτό και το Press-gr του Σαββατοκύριακου, με μια γαργαλιστική αποκάλυψη ....

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σάββας Τσιτουρίδης. Θα ... συμβάλει σε αυτό και το Press-gr του Σαββατοκύριακου, με μια γαργαλιστική αποκάλυψη.
Θα διαβάσετε...

24 σχόλια

  1. πως γινεται και σε ολα τα τελευταια σκανδαλα-κουμπαροι,ακροπολις κλπ--μπερδευεται το ονομα της χαμηλοβλεπουσας παρθενας.τι συμπτωση κι αυτη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιοι θέλουν να φάνε τον τσιτουρίδη τελικά?? τον έχουν τσακίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ.


    ΦΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι μέρες τις αφθονίας μερικών είναι μετρημένες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apo pou einai auto me tis meres authonias? kati mou thumizei alla den mou erxetai tora apo pou einai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελείως ξεδιάντροποι έγιναν; Ότι πονηρό σκέφτηκαν το έκαναν. Ευτυχώς που μερικοί δικαστες μόνον για χρήματα κινητοποιούνται. Αλλά ακόμη δεν μας είπε η πονηρή Γιαννάκου-Κούτσικου ποιοί ΠΑΣΟΚ υπουργοί τα τέκνα τους-συγγενείς τους τα μετέφεραν στην Αθήνα. Αφού τους εκβίασε έτσι το σταμάτησαν και οι ΠΑΣΟΚοι το θέμα. Δηλαδή σε αυτήν την χώρα είναι όλα εκβιασμοί πρόστυχων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; Μη μιλάς να μην μιλήσω; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΛΑΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ,
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ ΤΩ ΠΕΔΙΩ [ΤΟΥ Βlog]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ανοίξει επιτέλους η συζήτηση για την δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου ενέργειας στην χώρα. Για την απεξάρτηση της χώρας απο το πετρέλαιο και για την ανάπτυξη της επιστημονικής έρευνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολοι κατι λέγανε κι ο παπας το "κυρ ελεησον"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υ π ο μ ο ν ή .....!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. POLITIKOS = LAMOGIOOOOOO....................................................................OOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δύσκολες ώρες αγαπητοί του blog περνάει ο μαλάκας συμπατριώτης μας που δεν έχει μέσον , ο άνεργος , ο χαμηλοσυνταξιούχος κτλ.
    Σιγά μην περνάνε δύσκολες ώρες οι υπουργοί και οι γκόμενες (πρώην και επόμενες).Την καβάτζα τους την έκαναν ήδη.Κοιτάξτε τις πρώην ζιβαγκοφορούσες Πασοκιάδες και τους νεότερους εκσυχρονιστές.
    Όλοι θα φάτε παιδιά υπομονή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ισα ρε δεξιούρα που πας να τα συμψηφίσεις .Μεσα σε τρια χρονια αναβιόσατε την χαμουρία την πιο οπισθοδρομική του 60) ενω και τι δεν είχατε υποσχεθεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί ο Πολύποδας έβαλε προφυλακτικά στις καλαμίδες των ΜΑΤατζήδων
    - Γιατί αν σας χτυπήσουν σε γα...νε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της Χώρας θέλω να επαναλάβω ότι γνωρίζουμε τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τα αιτήματά σας. Θέλω όμως, να υπογραμμίσω ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο πιεστικό από το αίτημα του άνεργου νέου, της άνεργης γυναίκας, του άνεργου οικογενειάρχη, για μια θέση δουλειάς. Και στο αίτημα αυτό οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε θετικά, όλοι: Κυβέρνηση, πολιτικές δυνάμεις, παραγωγικές ομάδες, συλλογικοί κοινωνικοί φορείς. Οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε με δράσεις ευθύνης. Με συγκεκριμένες και αποτελεσματικές προτάσεις.

    Ήδη, η στρατηγική των μεταρρυθμίσεων, παράγει απτές και μετρήσιμες εξελίξεις στην απασχόληση. Η ανεργία μειώθηκε σημαντικά και συνεχίζει να μειώνεται. Η πρόκληση, όμως, παραμένει. Η ανεργία συνεχίζει να είναι σε επίπεδα υψηλότερα από το μέσο ευρωπαϊκό όρο. Τα ποσοστά απασχόλησης είναι ακόμη χαμηλά για τις γυναίκες, για τις νέες και τους νέους μας, αλλά και για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Οι ανέξοδοι λαϊκισμοί δεν ωφελούν και οι πειραματικές αναζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Η απάντηση βρίσκεται στο τρίπτυχο «εκπαίδευση - ανάπτυξη - απασχόληση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βαλε υπογραφή ΜΠΥΧΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ 1:40 πμ
    Ο SYLVESTER ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΪΤΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SYLVESTER ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Joseph said...
    parakalo peraste sto blogs mou na dite ths zografiesmou xeretismata apo mena ston PAPAGIANI . STO KAMPOURI STO MAKI TRIANTAFILOPOULO ELPIZO NA MPI MESA STO BLOGMOU STHN PENTAMORFI ZETA ...MONO ESI...TO MAIL MOU EINAI OCEANS52@HOTMAIL.COM GIA OSOUS THELOUN NA POUNE KATI GIA THS ZOGRAFIESMOU KAI NA MOU DOSOUNE THEMATA GIAZOGRAFIKIS GRAFO ENA BIBLIO EPISIS 350 SELIDES DEN MPORO NA PO TON TITLO PANTOS EINAI SPOOKY.XERETISMATA STO PERIFIMO ERGO THS AGAPHS MAXAIRIA ME TON SIFI. KAI MENA SIFI MELENE KAI EIMAI APO THN KRHTH.PUSTEUO STHN SUNIDISIS. KAI AUTO ME KANEI NA LAMPO .STHN SOUIDIA EDO OPIOS ANTEXEI' ANTEXEI TA PANTA.ELLADAMOU KANE KOURAGIO.IROES UPARXOUNE AKOMA.KIAS DAKRIZOUNE.

    12:12 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. D-212 Μικρε αν διαβαζεις press.gr φατους ολους τωρα...φερσου σαν καραμανλης...αδιστακτα και αλυπητα...βαλε απλους , αγνωστους βουλευτες για υπουργους..ανανεωση σε ολα τα επιπεδα.. αν στησουν κομπινα οι ιδιοι η οι υφισταμενοι τους ...αδιστακτα ...στον κορυδαλο. Ριχτους στη θαλασσα να μαθουν κολυμπι ...αν οχι να πνιγουν ...το μοναστηρι ναναι καλα ..αντε κλιρουχα κανε κατι γιατι σε πανε ....πατο δυστηχως..φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ
    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΓΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΕΦΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδιά ο κάθε ενας απο εμάς δικαιούτε μιας "καλής γνωστής" ο Σαββούλης γιατί οχι??? Κακοί ε κακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση