GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σπατάλες (ή κάτι άλλο;) του ΠΑΣΟΚ...

600.000 ευρώ το μήνα για ... μετακινήσεις και 150.000 ευρώ για ...επιμόρφωση στελεχών!! Δημοσιεύτηκε ο Ισολογισμός του ΠΑΣΟΚ για το 2006. ...

600.000 ευρώ το μήνα για ... μετακινήσεις και 150.000 ευρώ για ...επιμόρφωση στελεχών!!
Δημοσιεύτηκε ο Ισολογισμός του ΠΑΣΟΚ για το 2006. Τον υπογράφουν ο Τηλέμαχος Χυτήρης ως πρόεδρος της επιτροπής οικονομικού ελέγχου, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ως γενικός διευθυντής και η Μαρίνα Σταματίου -Πλαπούτα ως προϊσταμένη λογιστηρίου.
Το γενικό σύνολο των εσόδων -και αντίστοιχα των εξόδων- είναι 49.449.470,36 ευρώ.
Ομως από τα επιμέρους ποσά δημιουργούνται ερωτήματα.
Το κονδύλι για "Μετακινήσεις Στελεχών" είναι 6.968.785,13.
Δηλαδή κάθε μήνα 580.732 ευρώ. Τι .... μετακινήσεις είναι αυτές που χρειάζονται σχεδόν 600 χιλιάδες ευρώ το μήνα;
Επίσης για "επιμόρφωση στελεχών" 1.778.526 ευρώ.
Δηλαδή για κάθε μήνα 148.210 ευρώ. Με τόση ... επιμόρφωση κάθε μήνα θα έπρεπε να έχουν γίνει Αϊνστάιν οι συνεργάτες και τα στελέχη του Γ. Παπανδρέου.
Για την ιστορία, σημειώνουμε και τα άλλα έξοδα οπως καταγράφονται:
Αμοιβές και έξοδα προσωπικού: 2.287.712,82 ευρώ
ΔΕΗ: 124.726,20
ΕΥΔΑΠ: 11.694,34
ΟΤΕ-τηλέφωνα: 934.233,92
Ενοίκια: 751.998,77
Διαφημίσεις: 4.494.217,59
Εκδηλ. ημερ. συνέδρ.: 2.771.585,82
Εντυπα: 1.234.870,48
Γενικά έξοδα: 3.119.782,25
Υποθέτουμε ότι ανάλογα "κόλπα" υπάρχουν και στον Ισολογισμό της ΝΔ. Δεν τον έχουμε δει να δημοσιεύεται ακόμη. Εκτός κι αν δεν τον πήραμε χαμπάρι.

43 σχόλια

  1. Κάποια Κυριακή ο Πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΝΔ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.

    mitsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to piasate to iponooumeno babis?

    mitsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mitso μπράβο ρε μάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eixa kairo na perasw apo to blog, giati tin teutaia fora, aidiasa me tous grafontes. Meta apo 1misi evdomada vlepw oti i katastasi xeioterevei. Edw mesa exei katantisei "xametipeio Ilithiwn". Sthn arxi lupomouna, twra xairomai giati etsi dikaionomai pou elega aptin arxi peri geliou blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re noumera...... to gegonos oti to pasok kathe mina metaferei 100ades meli tis neolaias apo oli tin ellada stin athina de leei tpt
    to gegonos oti oi ypeythinoi twn perifereiwn kanoun periodies pali den leei tpt
    Telika kai poioi eiste eseis pou tha kanete analysi twn eksodwn tou pasok... An to pasok den evgaze isologismo tha itan to kako pasok me to mayro xrima twra pou evgale einai to pasok me ta ypopta eksoda
    Tha eprepe mallon to pasok na leei to paramythi tou KKE oti ta vriskei apo eksormiseis kai dwrees
    Pame pasoklagnoi mou peite peite peite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν δεν ζούσαν πλουσιοπάροχα, εις βάρος του φορολογουμένου, όλα αυτά τα στελέχη, πιστεύετε ότι δεν θα μπορούσαν να καταθέσουν μια πρόταση της προκοπής;
    Αργία, μήτηρ πάσης κακίας.
    Στην ουσία οι παλαιοί του ΠΑΣΟΚ έχουν τελειώσει, το ζήτημα είναι ποιος θα τους το πει. Γιατί ο Γιώργος ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ mitsos ΚΑΙ darko Ο babis
    ΑΛΛΑΞΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
    ΤΟΥ blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ....
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ'ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ? ''Ω ! ΒΑΒΙΣ. ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:39 απορώ τι ασχολείσε; δεν βλέπεις ότι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ: "Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα"!..


    ΟΧΙ μόνο τα στελέχη πια, αλλά και οι πασοκιάδες τους –ακόμα και οι φανατικές– ξεσπαθώνουν καθημερινά κατά του Αρχηγού Γιωργάκη και κατά του ημιδιαλυμένου ΠΑΣΟΚ.

    Μόνο από τη χθεσινή σοδειά των πασοκικών εφημερίδων, θα αποσπάσω και θα σας μεταφέρω μερικά άρθρα – σχόλια:

    ***

    ΕΘΝΟΣ» (άρθρο του Βασ. Σκουρή): ...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα...

    »...Για παράδειγμα, πόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μπορούν να παρακολουθήσουν ή και να εκφράσουν σήμερα νέα ρεύματα σκέψης; Ποιοι μπορούν να καταθέσουν προτάσεις πολιτικής και στρατηγικής έξω από τα συνηθισμένα; Και περιφέρονται απλώς σκορπώντας απογοήτευση και κατηγορώντας όχι την κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά τους συντρόφους τους, εκείνους με τους οποίους έχουν προηγούμενα ή αντιθέσεις;

    »Πόσα άραγε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και το μεταδίδουν και στις οργανώσεις και στους ψηφοφόρους του κόμματος;».



    ***

    ΤΑ ΝΕΑ» (άρθρο Διον. Νασόπουλου): Τα πανεπιστήμια θυμίζουν καζάνι που κοχλάζει, αλλά μέσα σε αυτό δεν βράζει η Ν.Δ. Απεναντίας το κόστος το πληρώνει το ΠΑΣΟΚ, που με τις πολλές φωνές του εμφανίζεται τελικώς να μην έχει πολιτικές θέσεις και βλέπει την ψαλίδα της πρόθεσης ψήφου να ανοίγει στο 2,9%!..».



    ***

    ΤΟ ΒΗΜΑ» (άρθρο Ι. Πρετεντέρη): ...Οτι έχουν σαλτάρει ορισμένοι (στο ΠΑΣΟΚ), αυτό είναι σίγουρο. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι υπάρχουν άνθρωποι στη Χαριλάου Τρικούπη που ψάχνουν για συνωμοσίες, δολοπλοκίες, υπονομεύσεις και άλλα τέτοια γραφικά για να ερμηνεύσουν ό,τι τους συμβαίνει...

    »Πολύ λυπάμαι, αλλά αυτό το κλίμα που τείνει να εγκαθιδρυθεί σε ορισμένα κλιμάκια της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρχίζει να μοιάζει με το πρώτο βήμα για το ψυχιατρείο...

    ***

    »Δεν τους φταίει κανείς αν ασκούν αντιπολίτευση έχοντας σχεδόν προεξοφλήσει την εκλογική ήττα και σίγουρα δεν τους φταίνε οι δημοσκοπήσεις που το προαναγγέλλουν. Ας δουλέψουν σοβαρά για να τις αλλάξουν.

    »Δεν τους φταίει κανείς αν η κυβέρνηση τους έπιασε με τις πιτζάμες στον νόμο – πλαίσιο, ούτε αν δεν ξέρουν τι να πουν για την Παιδεία. Ας είχαν νωρίτερα έτοιμο το πρόγραμμά τους.

    »Δεν τους φταίει κανείς αν δεν μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν τη δυσαρέσκεια που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική. Ας είχαν επιλέξει καλύτερη αντιπολιτευτική τακτική.

    »Δεν τους φταίει κανείς αν δεν εμφανίζονται ως μια άλλη πειστική και θελκτική πρόταση διακυβέρνησης. Ας είχαν προσπαθήσει να διαμορφώσουν εγκαίρως ένα τέτοιο πρόσωπο».

    ***

    Την Αρσένειο ρήση θυμήθηκε εβδομαδιαία εφημερίδα. Ιδού ο πρωτοσέλιδος κύριος τίτλος:

    – Γιώργο, χάνουμε!..

    (Τι εννοεί άραγε; Οτι... τα ’χουν χαμένα;

    Ή ότι έχουν χάσει εντελώς τον μπούσουλα Δ ΡΙΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το γενικό σύνολο των εσόδων -και αντίστοιχα των εξόδων- είναι 49.449.470,36 ευρώ.
    SE FARMAKA NA TA DOSOYN OI ALHTES.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλά στην ΝΕΤ έχουνε κολήσει "οξεία δημοσκοπήτιδα" από του Λούληδες και Σία. Με περηφάνεια μας παρουσιάζουν καθημερινά στα δελτία ειδήσεων ότι "με 7 μονάδες προηγείτε ο Σαρκοζί της Ρουαγιάλ στη μάχη για την Γαλλική προεδρία". Δώστε στο λαό δημοσκοπήσεις να τρώει και να ξεχνάει τα προβλήματα του. Νέα Δημοσκόπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NA JELAMPIKARETE KOROIDA.. Free porn movies! http://hometown.aol.com/limewi/huge-tits.html Huge tits [URL=http://hometown.aol.com/limewi/huge-tits.html]Huge tits[/URL] http://hometown.aol.com/limewi/huge-black-tits.html Huge black tits [URL=http://hometown.aol.com/limewi/huge-black-tits.html]Huge black tits[/URL] http://hometown.aol.com/limewi/wet-panties.html Wet panties [URL=http://hometown.aol.com/limewi/wet-panties.html]Wet panties[/URL]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !
    ΑΛΛΑ
    ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ''ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΥΚ ΕΧΟΥΣΙ'' ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ,
    ΟΠΟΤΕ ΣΥΧΩΡΕΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ntropi sto PASOK pou den rwtise to Press-gr pws na xalaei ta lefta tou.....
    Ntropi sto pasok pou prepei na einai to monadiko komma stin ellada pou lamvanei lefta apo ton kratiko proypologosmo...
    Vasika ntropi se ola ta komata pou pernoun lefta apo ton kratiko proypologosmo...
    Ntropi pou yparxoun komata ntropi pou ta psifizei o kosmos ntropi pou asxoleite me tin politiki o kosmos ntropi pou exoume vouli ntropi pou exoume dimokratia....
    i katastasi pou yparxei stin ellada yaprxei epeidi yparxoun komata prepei na katargithoun teleiws gia na swthoume
    Entaxei twra press-gr kapou ekei den to pate??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.04, ;όχι απλά κάπου εκεί το πάνε
    αλλά ΜΟΝΟ προς τα εκεί.Με την ευγενική συνδρομή του Μάκη,των Αμερικάνων του καθημερινού πρωινού καφέ, της ΚΥΡΙΑΣ των Ολυμπιακών αγώνων και κάποιων άλλων επωνύμων που δεν είναι της ώρας να βγούν προς τα έξω...τα ονόματα!!
    Το νού σας,το νού μας!!
    Ο Μπερλουσκονισμός στο μεγαλείο του!!!!SIBILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα σας μαλωσω παλιοπαιδα.
    Λετε το πασοσοσκυλαιικο σοι,αλητες?
    Λετε οτι οτι εχουν γινει λεφταδες,ενω πριν ηταν λεχριτες να βρωμανε τα δοντια τους απο την πεινα?
    Λετε οτι ητανε να τους κοβει η μαλακια ...και μετα γινανε ...γκομενοι?
    Λετε οτι πριν ητανε βρωμιαρηδες με ζιβαγκο...και ξαφνου γινανε κροισοι οι αλιτηριοι ξεκωλιαρηδες?
    ΟΧΙ,κυριοι,λετε ψεμματα

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άμα έχεις μάθει να κλέβεις, κλέβεις κι απ'το κόμμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. babis kai pou tous ksereis re olous tous PASOKAREOUS esy pou tous ikseres prin ? kai sto katw katw tis grafis pio einai ayto to prin re pou les? mipws ennoeis to prin to 81 opou i xountodeksioi etrwgan kai epinan kai o laos stin apeksw?????
    reeeeeeee mas douleyane re oi deksioi kai i paraga tous(KKE) mexri to 2004 kai ayto fenete twra reeeee pou einai re oli i diafthora??? poia einai re ta lamogia tou pasok ante na ta doume re ta akougame 20 xronia pou einai re?
    pou einai re ola ayta pou mas elege i deksia ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. press-gr peite oti megalo pososto apo ayta ta lefta paei sto synafi sas giati ekviazete
    gia ta sk@T@ stin xwra to synafi sas ftaiei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμενα με εδιωξε η Νεα Δημοκρατια.
    Αν και δεν ημουνα διοικητης.
    Θαπρεπε να κατηγορω τους πασοκοσκυλαιους,γιατι αργοτερα καταλαβα,οτι δεν διωξανε τους πασοκοσκυλαιους "διοικητες" ,"επειδη δεν ειχαν δικους τους.αλλα επειδη ειχαν "πιασει το νοημα",οι πασοκοσκυλαιοι ειναι .."πελατες",αλλα οι γαμημενοι πασοκοσκυλαιοι τους ..κατηγορουσαν οτι ..."ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ"!!! ποια? Η Νεα Δημοκρατια ! που αντιπροσωπευει το 65% του πληθυσμου!!
    Ε! οχι κυριοι! εκανα λαθος!
    Το καταλαβα οταν με διωξανε...

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ela re babis to 65% eipes? apo pou pswnizeis narkwtika re sy?
    akou ekei 65% xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxa... re oute stin prwti serrwn den t0 65%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. press-gr to allo to diavasate ston isologismo???????-->ΕΥΔΑΠ: 11.694,34 akou ekei oi alites.....
    xaxaxaxa na dwsete filia ston rousopoulo kai tin papariga...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. wp wp wp press-gr apokleistiko molis prin apo dyo o papandreou pige na parei tsixles apo to periptero kai edwse 5eyro....
    kai akouson akouson oi tsixles eixan geusi diosmo kai to xeirotero apola den zitise pisw resta
    ayrio post na mathei o laos oti o alitis masaei tsixla me diosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και δεν με νοιαζει τι λετε.
    Εμενα με εδιωξε η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του k.Καραμανλη.

    Με βρηκε αχρηστο.
    Αλλα δεν μου το ειπε.
    Απλα με εδιωξε σαν βρωμοσκυλο πασοκοσκυλο.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο συντροφος Γ.Α.Π θα δωσει αυξηση 950 ευρω στους αγροτες,απο το 2012,οταν γινει πρωθυπουργος,οπως δηλωσε.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα ηθελα να διευκρινησω,η καλη ανατροφη μου το επιβαλλει αυτο,οταν λεμε πασοκοσκυλα,σκυλια του πανελληνιου.σοκ,οφειλω ,το απαιτει η καλη ανατροφη μου αυτο...
    να ζητησω συγγνωμη απο τα συμπαθη τετραποδα...

    Σορυ σκυλοι,μιλαμε για "κλωνoποιηση" ...και μαλιστα ..πασοκοσκυλαιους...
    Σκυλια εσεις,αλλα συμπαθητικα...

    Τα αλλα σκυλια να δειτε...ρε μιλαμε για σκυλια

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΚΑΝΑ 8ΑΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ babis Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ babis, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΛΙΟΥΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ (ΑΠΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΡΑΤΣΕΣ). ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ε; ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΦΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ. ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΠΑΛΙΟ ΤΟΜΑΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα πω και κατι αλλο που αν και τοχω ξαναπει, τεχνιεντως η προπαγανδα του Ρουσοπουλου μεσω των φεροφωνων του σε συνεργασια με τους "πουρους αριστερους" απο καιρο σε καιρο το αλλοιωνει...
    Ο μονος αρχηγος πολιτικος που υπηρετησε την θητεια του οχι στο ναυτικο η σε κανενα Γραφειο στο Πενταγωνο αλλα στον Εβρο ειναι ο ΓΑΠ.
    Ο μονος πολιτικος αρχηγος που εχει εργασθει κανονικα με σκληρους εργοδοτες και μαλιστα σε πολυ σκληρες δουλειες που πολλοι απο εδω μεσα δεν θα μπορουσαν να τα καταφερουν ουτε μια ωρα ειναι ο ΓΑΠ.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακουσε original αριστερε (darko).
    Το να καθομαι να ασχολουμε με την καθε παρλαπιπα που εγραψες δεν μου προσαπτει τιμη.Μην το εκλαμβανεις λοιπον ως αδυναμια και επιχερεις.Αντιπαρερχομαι τις αθλιοτητες και τα κοσμιτικα που με στολισες ,απλα δειχνουν οτι εχασες την ψυχραιμια σου γιατι σε πονεσα,οπως πονο και θλιψη εχετε προκαλεσει στην Ελληνικη κοινωνια με την παρουσια σας στους πολιτικους στιβους απο το 1920 και μετα.Το κακο ειναι οτι στη Ρωσια που επιβληθηκατε βρεθηκατε στο περιθωριο και απο κει στην αβυσο,στην Ελλαδα παραμενετε σε παραεξουσια μορφη και ταλαιπωρειτε τον κοσμο οντας τροχοπεδη σε καθε προοδευτικη προσπαθεια.Στην πορεια σας αυτη δεν δισταζετε να συμαχειτε και με τον διαβολο(πλειστες γαλοζοκοκκινες συμαχιες παντου)αρκει να στρεφεστε κατα του ΠΑΣΟΚ και εστω καποιοιυ στοιχειωδους εκσυχρονισμου.
    Σημερα στην Κουβα και τη Β.Κορεα που εχετε την εξουσια,συμφωνα με το ιδεοπολιτικο σου προτυπο ,ειναι λαμπρα παραδειγματα προοδου και ανυψωσης του βιωτικου επιπεδου του λαου και πρεπει επιεγοντως να τα μιμιθουμε!!!!
    Οι βρυσιες και τα "κοσμιτικα" δειχνουν ενδεια επιχειρηματων,φτωχο εσωτερικο κοσμο,αναγκη ψυχολογικης υποστηριξης,ετσι μια και δεν ειμαι ψυχιατρος δεν θα ξα ασχοληθω μαζι σου αν δεν δω σημεια βελτιωσης σου μετα απο την αναγκαια θεραπεια σου.(ξερειες εσυ απο θεραπειες ε)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μην νομιζεται οτι στην δεξια η κατασταση ειναι καλυτερη τους ενωνει η κολλα της εξουσιας και της κουταλας.
    Ολα ομως τα κομματα τα ενωνει η ανησυχια μην ξεφτιλιστει το πολιτικο συστημα και παψει ο κοσμος να ψηφιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κακόμοιρο γεροντάκι babis. Σε αφήνω να χαρείς την γεροντική σου άνοια. Τι να κάνουμε, το αλτσχάϊμερ σου έκανε την επίσκεψή του. Στα γεγονότα που ανέφερα καμιά αντίρρηση δεν μπόρεσες να φέρεις.Και νομίζεις οτι μου την είπες.Ελπίζω να μην έχεις παιδιά γιατί δυστυχώς η μαλακία σου είναι σίγουρα κληρονομική.

    Τράβα αύριο ρε στο ΣΕΦ να προσκυνήσεις τον proedro σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. babis trella poulas? trava pouthena na koitaxteis re psonio.oute pou ksereis ti eisai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re malaka babis.trava koimisou, aurio exeis ksipniseis noris.exeis na proskiniseis to paidi tou laou, TON GIOKA TIS MARGARET.

    A re bodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μη βρίζεστε ψώνια και ξύπνιοι, πιστεύοντας φανατικά στα κόμμματά σας... Απλώς ξυπνήστε! Για να καταλάβετε το δούλεμα που πέφτει από τους επαγγελματίες των κομμάτων (πολιτικούς και στελέχη) που δεν δουλεύουν φυσικά πραγματικά για το δικό μας καλό, αλλά για το δικό τους και των κολλη΄τών τους! Και τα κονδύλια δείχνουν πως περνάνε πολύ καλά με τα ταξίδια που κάνουν και με τις επιμορφώσεις που λαμβάνουν... Ρε παιδιά έτσι λέμε τώρα τις αρπαχτές;
    Γιατί δεν αναπτύσσεται μια κίνηση αποστροφής, έντονης κριτικής ή αδιαφορίας για να αλλάξουμε ή να μεταλλάξουμε τα τελειωμένα αυτά κόμματα, όπως κι αν λέγονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΑΡ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ῎


    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΟΜΕΝΗ.....


    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. telika eimai poly malakas
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. sas xeraitw pige 3 kai kati i rigilis kleinei twra kai den borw na synexisw na grafw an einai tha paw mia volta apo ton periso na dw an einai tipota KNITES kai kratan to magazi anoixto gia na synexisw na grafw tis malakies mao apo kei

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. babis ela periso eimaste anoixta edw kai skeftomaste ti malakies tha leme gia to pasok apo vdomada, ela re exeoume kai ouzo.....

    mitsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν αμφιβαλω...το ουζο που εισαι με ουζα θα καταγινεσαι.Παρε τη δοση σου τωρα και αντε στο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χαίρε Καίσαρ ΓΑΠ τα κλεφτρόνια των 44 εκατ. ευρώ του ΠΑΣΟΚ σε χαιρετούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. έχουμε και λέμε: διαιρούμε τα ποσά με τα 50.000 (εκλεγμένα) στελέχη σε όλη την Ελλάδα που έχει το ΠΑΣΟΚ και... ωχ, δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά τα νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση