GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λίνα στα χνάρια του Σάββα...

Με αγωγές "απαντούν" στις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλά τους! Στο περιοδικό On-Off της "Ελευθεροτυπίας" διαβάσαμε ότι η ...

Με αγωγές "απαντούν" στις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλά τους!
Στο περιοδικό On-Off της "Ελευθεροτυπίας" διαβάσαμε ότι η κυρία Λίνα Κλείτου "σκέφτεται να καταθέσει αγωγή εναντίον των υπευθύνων του blog press-gr.blogspot.com για κείμενο που έχει τον τίτλο η μητέρα της γκόμενας "διοικεί" το υπουργείο του Σάββα".
Προς το παρόν, οι απορίες μας για την κυρία Κλείτου, η οποία κινείται στα χνάρια του υπουργού της που απαντάει με ... αγωγές σε όποιον του γράφει και του λέει αλήθειες, είναι δύο:
-Θα κάνει αγωγή και στην εφημερίδα ΘΕΜΑ που της είχε δισέλιδο αφιέρωμα για την ερωτική της σχέση με τον υπουργό;
-Θα έχει τουλάχιστον μάρτυρα υπέρ της τον πρόεδρο του Αθηναϊκού Πρακτορείου, Γιώργο Ταμπακόπουλο;
Προς το παρόν αυτά.

58 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΑΡΑΚΟΥ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΡΗΣ ΤΟ 1945 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ:

    Από το βιβλίο «Άρης Βελουχιώτης. Το χαμένο αρχείο – Άγνωστα Κείμενα» εκδ. Ελληνικά Γράμματα. σελ.400-404.

    Προς όλα τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ
    Αγαπητοί σύντροφοι,
    Με το σημείωμά μου τούτο θα προσπαθήσω να τραβήξω την προσοχή σας στα πιο κάτω
    1. Όπως πιστεύω, θα έχετε πειστεί και εσείς τώρα πως οι Έλληνες αντιδραστικοί και οι Άγγλοι κατακτητές δεν έχουν καμιά πρόθεση να εφαρμόσουν έστω κι αυτή την ετεροβαρή, επιζήμια στα συμφέροντα του λαού μας και μη δίδουσα καμιά εγγύηση –ομολογία δική σας – για το σεβασμό των ελευθεριών του λαού μας, συμφωνία της Βάρκιζας. Οι παραβάσεις είναι καθημερινές και σοβαρές. Τις ξέρετε εσείς καλύτερα και δεν συντρέχει κανένας λόγος να τις απαριθμήσω.
    2. Αν δεν σας ήταν εύκολο να γνωρίζετε προοπτικά τις προθέσεις της ελληνικής αντίδρασης και των Άγγλων εχθρών της Ελλάδας, τώρα, θέλω να πιστεύω πως πρέπει να μπορείτε να τις βλέπετε. Πρόθεσή τους είναι: όχι να συμβάλουν σε προσπάθεια για ομαλή εξέλιξη της πολιτικής ζωής του τόπου, ή έστω να ανεχθούν απλώς τη δική σας προσπάθεια προς την τέτοια κατεύθυνση, αντίθετα, να οργανώσουν και να διεξαγάγουν με πλεονεκτικές γι’ αυτούς συνθήκες τον εμφύλιο πόλεμο μ’ όλα τα μέσα.
    3. Η διάσκεψη και συμφωνία της Γιάλτας δεν πρέπει να έχετε καμιά αυταπάτη πως είναι δυνατό να επιδράσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να στρέψει το τιμόνι της χώρας που αφήσατε να κρατούν γερά στα χέρια τους οι Άγγλοι. Η Σοβιετική Ένωση, όπως πρέπει να σας είναι γνωστό, δεν μπορεί να κάνει «ελληνική» πολιτική ώστε να επέμβει ενεργά στο ελληνικό δράμα. Γιατί δεν κάνει ούτε Σέρβικη, ούτε Βουλγάρικη, ούτε Ρώσικη ακόμα πολιτική. Κάνει πολιτική παγκόσμιας επανάστασης, και δεν είναι διατεθειμένη ούτε κατ’ ελάχιστο να την διακινδυνεύσει για το μικρό αυτό ποσοστό της ανθρωπότητας που λέγονται Έλληνες, που οι ίδιοι –δια των ηγετών τους- οδηγήθηκαν στη νέα σκλαβιά και που στο κάτω κάτω, αργά ή γρήγορα, μετά την πλήρη νίκη της πολιτικής της παγκόσμιας επανάστασης της Σ.Ε. δεν μπορεί παρά να είναι στο πλευρό του σοσιαλισμού.
    4. Η Σ.Ε. θα μπορούσε να επέμβει «ενεργότερα», όπως, δεν αποκλείεται, κι αυτή η Αμερική, αν εμείς –εσείς δηλαδή- ήσασταν ικανοί να δημιουργήσετε στην Ελλάδα διαφορετική κατάσταση, ανάλογη περίπου με την της Γιουγκοσλαβίας και ίσως και καλύτερη, με μια ορθή και συνεπή πολιτική και όχι γεμάτη «αριστερά» και δεξιά οπορτουνιστικά λάθη στα βασικότερα προβλήματα της χώρας. Οι δυνατότητες υπήρχαν όλες για μια τέτοια πολιτική και για δημιουργία μιας τέτοιας διαφορετικής κατάστασης στη χώρα μας. Και όποιος δεν το βλέπει και δεν παραδέχεται αυτό πρέπει να είναι ή μαρξιστικά αγράμματος ή ... τι να πω.
    Μπορεί όπως μου παρήγγειλε ρητά ο σ. Γιάννης δια του σ. Ζήση (Γιάννης Ιωαννίδης, Ζήσης Ζωγράφος), να υπάρχει «σαφής παραίνεση» των Ρώσων συντρόφων προς το ΚΚΕ για το κλείσιμο της συμφωνίας της Βάρκιζας. Όμως αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Μετά τη σωρεία των σοβαρών οπορτουνιστικών τακτικών λαθών από των αρχών του 1943 στη διεύθυνση του αγώνος από μέρους σας και το εγκληματικό επιστέγασμά τους, τη μάχη των Αθηνών, έχασαν την εμπιστοσύνή τους κι αναγκάστηκαν, για να μην οδηγήσετε τη χώρα και το λαό της σε μεγαλύτερες καταστροφές, να σας «συμβουλέψουν» να υποχωρήσετε και να κλείσετε τη συμφωνία της Βάρκιζας. Τις απόψεις του Γενικού Στρατηγείου του ΕΛΑΣΔ για τις δυνατότητες συνέχισης του αγώνα είμαι σίγουρος ότι δεν τις είπατε πουθενά και συνεπώς δεν γνώριζαν οι Ρώσοι σύντροφοι αν μπορούσε και σε ποιες δυνάμεις να βασιστεί μια άλλη πολιτική.
    5. Το ΕΑΜ ως το Λίβανο ακολουθούσε ανιούσα γραμμή ανάπτυξης. Από εκεί κι ύστερα πήρε την κάτω βόλτα. Από τη «μάχη της Αθήνας» κι ύστερα και την ήττα και, πολύ περισσότερο, μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, χάνει σε επιρροή ραγδαία. Προβλέπω ως το δημοψήφισμα και τις εκλογές και πιθανή διάσπασή του.
    6. Το ΚΚΕ έχασε από την αίγλη του και τη δύναμη συγκέντρωσης και μέσα στο ΕΑΜ και μέσα στο λαό. Ακόμα έχασε σε στενούς οπαδούς του και σε μέλη του. Τις στατιστικές εσείς τις κρατάτε και είμαι βέβαιος πως θα έχετε διαπιστώσει ήδη σημαντικό ποσοστό διαρροής. Προοπτική μου είναι ότι αυτό το ποσοστό θα δυναμώσει πολύ.
    7. Η «διαφώτιση» του λαού, των οπαδών του ΕΑΜ και των οπαδών και μελών του ΚΚΕ επί της «αναγκαιότητας» της πολιτικής της Βάρκιζας είναι αστεία κυριολεκτικά και κανένα μέλος του ΚΚΕ δεν την πιστεύει. Μα και τι διαφώτιση να γίνει; Κατά ποιο ταχυδακτυλουργικό τρόπο θα μπορούσε το άσπρο να γίνει μαύρο; Αφήνω τους οπαδούς του ΕΑΜ και του ΚΚΕ, δεν υπάρχει κανένα μέλος απλό, γραμματέας βάσης, αχτιδικός ή περιφερειακός, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στους τελευταίους αυτούς, που η δύναμη της συνήθειας και η ρουτίνα δεν τους αφήνει να δούνε, που να μην έρχεται να με συναντήσει με λαχτάρα σε κάθε χωριό που περνάω και να μου ρίχνει βροχή τα ερωτήματα: Γιατί το κάνατε αυτό; Για πού πάμε, γιατί χύσαμε το αίμα μας και κάψαμε τα σπίτια μας επί τρία χρόνια; Γιατί μας παραδίνετε αμαχητί; Τί θα κάνουμε τώρα; Πού είναι η λαϊκή μας δικαιοσύνη και η αυτοδιοίκηση; Γιατί και πάλι θα μας χαρακτηρίζουν το βιός μας ως λαθραίο και θα ξαναπληρώνουμε 2.000 δραχμές για ένα τσιγάρο χωριάτικο καπνό με εφημερίδα; Τί θα κάνουμε με τους εθνοφύλακες – μπουραντάδες που άρχισαν τις έρευνες, του ξυλοδαρμούς, τις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, συνελεύσεων κλπ; Τί θα κάνουμε με την αντίδραση των χωριών μας που σήκωσε κεφάλι και μας απειλεί ανοιχτά ότι θα μας σφάξουν όλους; Με τι να προστατευθούμε; Με τον «εθνικό στρατό»; Μα πώς θα γίνει τέτοιος αφού εμάς δεν μας δέχονται χαρακτηρίζοντάς μας ανίκανους οι επιτροπές με χίλιες ψεύτικες δικαιολογίες; Δεν το βλέπετε πως στην περιοχή Καρδίτσας από την κλάση του 1939 δεν πήραν ούτε 20% από τους αμαρκάριστους ως δικούς των; Όλα αυτά θα ήταν ένας σίφουνας ενάντιά σας, αν εγώ για να αποφύγω διασπάσεις κλπ δεν έκανα την πρόταση να πάω έξω και να θέσω τις απόψεις μου, μη τυχόν και λυθεί κομματικά το ζήτημα, κι έβγαζα από τα χωριά τους τους 200 και πλέον αντάρτες που είχα καταγράψει στο βουνό και άρχιζα τον πόλεμο.
    8. Παντού οι οργανώσεις είχαν μουδιάσει. Η αντίδραση είχε σηκώσει κεφάλι. Το πέρασμά μας δημιουργεί ρίγη συγκινήσεως και ενθουσιασμού και οι γυναίκες ακόμα βγαίνουν και μας καλωσορίζουν, μας εύχονται «καλή επιτυχία και καλή λευτεριά από το νέο κατακτητή». Η αντίδραση κρύβεται. Πολλοί φεύγουν για τις πόλεις. Το ξεκαθάρισμα ΕΔΕΣιτών στην Ευρυτανία, που είχαν έλθει με ρητή εντολή να οργανώσουν εκεί ένοπλες ομάδες αντίδρασης, επικροτήθηκε από όλους. Θα ξεκαθάριζα και την ομάδα του Π. Μελιά (Ευρυτανία – Λεπιανά) και την ομάδα Σούρλα σε μια εβδομάδα, αν δεν ερχόταν ο αντιπρόσωπός σας. Στους κομματικούς των χωριών λέμε ότι για ειδικούς λόγους δεν πρέπει να εμφανιστούμε. Περπατάμε όλη νύχτα και κρυβόμαστε την ημέρα για να φανούμε συνεπείς σ’ ό,τι συμφωνήσαμε με σας. Μα οι κομματικοί επιμένουν και με τρόπο το διαλαλούν οι ίδιοι στους χωριανούς τους: «ξαναβγήκαν αντάρτες μας. Σε λίγο θα βγούμε και πάλι όλοι, ο Άρης μας είναι εδώ μη φοβάστε. Ξέρει αυτός και θα νικήσουμε και πάλι Έλληνες αντιδραστικούς και Άγγλους κατακτητές».
    9. Εσείς δεν τα βλέπετε όλα αυτά. Έχετε απομονωθεί από τη λαϊκή μάζα και έχετε χάσει τον παλμό της. Συνέλθετε έστω και τώρα. Δεν είναι αργά. Αργότερα σίγουρα θα είναι πολύ αργά και θα χρειαστούν τεράστιες θυσίες σε κόπους και σε αίμα για ν’ αρχίσει κάτι σοβαρό. Μην αφήνεται να θρονιαστεί η αντίδραση οριστικά. Μην πιστεύεται ότι η «εθνοφυλακή» είναι πραγματικά εθνικός στρατός και μην βάζετε τον κόσμο να τους δέχεται τους Μπουραντάδες ως «παιδιά του λαού», ενώ αυτοί τους δέρνουν. Μην κάνετε το έγκλημα να επιτρέψετε στην εθνοφυλακή να εγκατασταθεί παντού και να παίξει το ρόλο της παλιάς χωροφυλακής.
    10. Μην αυταπατάστε ότι τα όπλα που κρύψαμε θα μπορέσετε αργότερα να τα χρησιμοποιήσετε. Όχι! Θα τα βρουν σε λίγο οι εθνοφύλακες, χρησιμοποιήστε τα –έστω και μέρος τους- από τώρα. Βγάλτε από τώρα, έστω και λίγους αντάρτες, έστω από μια ομάδα σε κάθε επαρχία. Μην τη χρωματίζετε ως δική σας ή ως συνέχεια του ΕΛΑΣ. Αφήστε την καμουφλαρισμένη, αφού δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ξαναπάρει τα όπλα ο ΕΛΑΣ. Δε θέλετε εμένα επικεφαλής τους; Βρείτε έναν άλλον. Πάντως μην κάνετε το έγκλημα να αργείτε. Ενεργήστε σύντομα και δραστήρια.
    11. Εγώ συνεχίζω το ταξίδι για το Ηπειρωτικό γραφείο και από εκεί για έξω. Όμως με κάποια επιβράδυνση γιατί κινούμαστε όπως ξέρετε και λέων και πιο πάνω.

    Επί όλων των ανωτέρω ελπίζω να έχω γραπτή απάντησή σας με έκτακτο σύνδεσμο ώσπου να φτάσω στο Ηπειρωτικό γραφείο. Εύχομαι να σκεφτείτε ώριμα έστω και την τελευταία στιγμή.

    Εν πορεία 24/3/45
    Συντροφικά
    Άρης Βελουχιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ΠΙΟΣ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE AYTA TA LAMOGIA 8A MAS SOSOYNE RE KAI ESEIS RE TA BRIZETE DEN NTREPESTE LIGO RE O GIORGOS 8A DOSH TERASTIES AYJHSEIS OTAN TON CHFHSOYME O KOSTAKHS 8A THS DIPLASIASI KAI META 8A MAS GAMISOYNE STOYS FOROYS REEE... KAKO XRONO NA EXETE LAMOGIA APO KARKINO NA PATE REEEEEEEEE......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ρε (καυ)Λίνα με με τις ξεγυρισμένες τις πίπες σου, θα τον στείλεις στον άλλο κόσμο μια ώρα αρχύτερα τον Σάββα(τογεννημένο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κλειτο(υ)ρίδα σέρνει καράβι, και τι καράβι υπουργικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυκλοφορεί βίντεο της γκόμενας να τσιμπουκώνει (ποιον δεν λέμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωπάρε ρε, έχει ταλέντα η κοπέλα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΛΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ,
    ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:
    ΛΑΓΙΝΑ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΤΡΙΒΕ, ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ.
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ Βlog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai kai omorfantras o upourgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:46 αμα ξερεις δώσε κανενα λινκ να την καμαρώσουμε όλοι την κυρια Λίνα Τσιμπουκιδου-Κλειτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΑΚΙ Η ΚΛΕΙΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΒΙΖΙΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H XARA THS POYTANAS DEN KRYBETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άμα έχει μυαλό καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί, στο χερι της είναι να παιξει τα χαρτιά της σωστά και να μη βγει εκτός παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8:12 poio xeri ths? sta skelia ths thes na peis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΚΑΙ.GR ΠΡΟΣ ΤΟ PRESS-GR ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ SAIT Π.Χ. Τα σχόλιά σας πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά και με ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές αναφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8:22
    "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι (Τιμή 0 ευρώ)."

    «Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως»

    Τώρα αν είστε όντως από τον ΣΚΑΙ.GR, τότε γιατί δεν επιλέξατε να στείλετε e-mail και γιατί επιλέξατε να σχολιάσετε ειδικά σε αυτό το ποστ; Μήπως κάποιοι ενοχλούνται από το PRESS-GR;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ Ο ΣΑΒΒΑ(ΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟ)Σ
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΡΑ ΦΙΝΑ ΤΟ ΜΕΣΩ ΛΙΝΑΣ;


    ΜΠΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. GIATI TO PISWKOLHTO TSOUZEI AGAPH MOY

    MEGALO KOLPO LEME (GROSSO KOLPO)

    GEIA SOY RE TSIPOYRIDH OMORFANTRA

    HOMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε δεν ντρέπεστε ;

    Γιατί παρακολουθήτε αυτούς που μπαίνουν στο blog σας;

    τι κόλπα είναι αυτά με τις IP διευθύνσεις;

    Νομίζατε ότι δεν θα το πάρουμε χαμπάρι;

    και αν τολμάτε εκβιάστε κανένα

    όπως ξέρετe ποιοί είμαστε ξέρουμε και εμείς ποιοί είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό. Κάτι ήξερε κι ο ¨μεγάλος τιμονιέρης¨ που το είπε. Εξάλλου η Λίνα Κλειτο(υ)ρίδα-Τσιμπουκίδου είναι του κολεγίου μπροστά στα κατορθώματα της Μιμής ¨τους παίρνω όλους¨ Λιάνη. Τι να κάνουμε σύντροφοι, είναι αυτό που λέμε ¨τα τυχερά του επαγγέλματος¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9:02 Δεν το κάνεις πιο λιανά, να καταλάβουμε κι εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι αλήθεια οτι η μαλακία είναι προσωπική υπόθεση. Όταν, όμως, παίρνει τέτοιες διαστάσεις, όπως σε αυτό το post, μετατρέπεται σε κοινωνική επιδημία απ' την οποία κινδυνεύουν όσοι γνωρίζουν την ελληνική αλφαβήτα.
    Πλάκα - πλάκα μάγκες μου, την πάθατε. Έγραψε το press.gr τη χυδαιότητά του για να αποποιηθεί της ευθύνης του και σεις τσιμπήσατε και εκσπερματώσατε. Έτσι καταστρέφετε σιγά - σιγά και το blogging, όπως προηγουμένως κατέστρεψαν εσάς τα κανάλια και οι βρωμοφυλλάδες.
    Αν σε κάποιους από σας παραμένουν ενεργά ψίγματα λογικής και ευαισθησίας, κόφτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 9:18
    έλα ρε καριολίτσα... μου έχεις και ηθικές αναστολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9.18 πως το press-gr γράφοντας τη χυδαιότητά του αποποιείται της ευθύνης του?

    Ίσα-ίσα αυτό δίνει τον τόνο, άρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. PAIDIA OPOIOS EXEI KAMIA KALYTERH FWTO THS LINAS AS THN BALEI
    [THN FWTO].
    AS EINAI KAI PONHRH
    O LAOS TO APAITEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 9:18 Ω, να μας συγχωρείτε αν θίξαμε την εκλεπτυσμένη σας αισθητικής, αγαπητή Μαρία-Αντουανέτα. Ίσως αν αφήνατε τα "καταγωγια" για τις "βδελυρές" και "αναλφάβητες" ψυχές και ασχολούσασταν με το θεάρεστο έργο σας, να ήταν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρε κορόϊδα ο 9.18 είναι κλακαδόρος του press. αυτό που γράφει είναι ότι το press δεν ευθύνεται για την είδηση αλλά ευθύνονται αυτοί που βρίζουν στα σχόλια...


    μάλλον τα "παλληκάρια" του press χεστήκανε πάνω τους... και ρίχνουνε πυροβολισμούς στον αέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μη ξεχνάτε ότι το press κοκορεύεται ότι "δημιουργεί" πολιτικά γεγονότα, άρα και ειδήσεις...


    https://www2.blogger.com/
    comment.g?blogID=31249303
    &postID=5978200097041636050

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΛΑΝΙΕΣ, ΕΝΝΟΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά
    έλα πάρε και τούτο
    μικρό μικρό σου το 'δωσα
    μεγάλο φέρε μου το

    Μεγάλο σαν ψηλό βουνό
    ψηλό σαν κυπαρίσσι
    ν' απλώνονται οι κλώνοι του
    σ' ανατολή και δύση

    Αχ, αχ νάνι

    Νάνι που το μεγάλωσαν
    τρεις αδερφές και μάνα
    και πάλι δεν τους φτάνανε
    πήραν και παραμάνα

    Αχ, αχ νάνι

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. TI 8A GINEI ME SENA RE XLIMITZOURA SARAKOSTIANE, TZWN, HOMO, MANTALENA H OPWS ALLIWS SKATA SE LENE, DEN EXEIS TIPOTE ALLO NA ASXOLH8EIS? KWLOPAIDI TOY KERATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. OI TREIS ADELFES ?
    TZWN, HOMO, MANTALENA
    KAI OI TREIS SE ENA !
    OLE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν σας κτυπήσει πρωί πρωί κάποιος την πόρτα και δεν είναι ο γαλατάς, τότε θα είναι η υπηρεσία "ηλεκτρονικού εγκλήματος".

    Καταρχάς δεν αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης για μια γυναίκα η πληροφορία ότι έχει τον α' ή τον β' γκόμενο και, φυσικά, δεν αφορά αυτό κανέναν, εκτός από τους ίδιους και τους τυχόν συζύγους (Είναι παντρεμένη η Λίνα; δεν ξέρω). Πέρα απ' αυτό, και να είχε γκόμενο τον οποιονδήποτε η Λίνα ή η Κούλα ή η Μπουμπού, το οποίο αξιολογείται στο δικαστήριο μόνο ως κοινωνική σχέση και τίποτα επιπλέον, γίνεται να το αποδείξετε;

    Εφόσον θεωρήσει λοιπόν ότι με τις αναπόδεικτες εικασίες την προσβάλλετε, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τη δίωξη. Λέτε να φτιάξει τη θερινή της κατοικία η Λίνα με δικά σας έξοδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10:56 Σε λίγο θα μας βγάλεις και την Μιμή αγία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πως το press-gr αποποιείται της ευθύνης του, αναρωτιούνται εδώ μερικοί και κάποιοι μάλιστα χαζούληδες κάνουν και πνεύμα με αυτό.
    Γιατί γράφεται στο ποστ: «Θα κάνει αγωγή και στην εφημερίδα ΘΕΜΑ που της είχε δισέλιδο αφιέρωμα για την ερωτική της σχέση με τον υπουργό;»;
    Δεν καταλαβαίνετε ε;
    Ρωτήστε το δικηγόρο του μπαμπά σας…μπορεί να ξέρει να σας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και η ερώτηση είναι: ο 11.26 είναι ο ίδιος κλακαδόρος με τον 9.18 ή βγάλανε κι άλλους πεμπτοφαλλαγίτες βόλτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μπορει καποιος να μας ενημερωσει αν ειναι παντρεμενη η λινα κλειτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όταν ήμουν φοιτητής στην Πάτρα το 1977 θυμάμαι τον πορνομητροπολίτη Ηλείας Αθανάσιο να μυνήει τοπική εφημερίδα που έγραφε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του σε διάκους και στον πρωτοσύγκελο Αθανασιο Κολλά. Το αστείο είναι πως δεν τόλμησε να μυνήσει και την Ελευθεροτυπία που έγραφε τα ίδια. Αυτά όσον αφορά στο Πρώτο Θέμα που μένει στο απυρόβλητο και το ταπεινό press που απειλείται με μύνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συγχαρητήρια. Με άλλα λόγια η αήθεια κρίνεται με βάση το μέγεθος του μέσου. Το μικρό πτωχό press είναι δηλαδή λιγότερο αήθες από το μεγάλο πλούσιο Θέμα.

    Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει το Θέμα να περηφανεύεται ότι "δημιουργεί" πολιτικά γεγονότα. Αν αυτό είναι η αποστολή των δημοσιογράφων, τότε βράσε ρύζι.

    Δικαίωμα του κάθε θιγόμενου να μηνύσει όποιον θεωρεί ότι τον θίγει και χωρίς καμμία υποχρέωση να απολογηθεί γιατί μηνύει τον τάδε κι όχι τον δείνα.

    Τα υπόλοιπα είναι αέρας στη διπλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όχι δα. Το δικαστήριο θα αναρωτηθεί γιατί επιλέγει ποιόν θα μυνήσει. Αν όντως νιώθει θιγμένος θα μυνήσεις όλους όσους τον θίγουν και όχι μόνο τους πλέον αδύναμους που τον θίγουν πολύ λιγώτερο. Αν το ΘΕΜΑ διαβάζεται από 300.000, το πρεσσ διαβάζεται από το 1/100. Επίσης δεν μπορείς να αγνοείς την πρωτογενή πηγή δυσφήμησης και να κατηγορείς όσους αναπαρήγαγαν βασιζόμενοι μάλιστα στην ένοχη σιωπή σου. Εκτός από τις Ηλίες, Τσέβες και Μπουρμπούλιες, υπάρχουν και δικαστές στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ο μαλακας με το ξυνογαλο χτυπησε και παλι.Ποσο ηλιθιος εισαι για να χαλας τον χωρο και την ωρα μας,ρε μουνοπανο,κομπλεξικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. τρελλό αγόρι νομομαθή τα γράφεις τόσο ωραία που αναρωτιέμαι γιατί δε βάζεις το πραγματικό σου nickname, κλακαδόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. TO ''THEMA'' DEN EGRAPSE OTI I MANA TIS KLEITOU EINAI XIRA... GIATI NA KANEI MINISI STIN EFIMERIDA. O KLEITOS ZEI! OUTE OTI I MANA TIS KANEI KOUMANTO STO IPOUTRGIO APASXOLISIS... OUTE EGRAPSE OTI KANEI TSIMPOUKIA STON TSITOURIDI... KI AN TELOS PANTON KANEI MINISI KAI STIN EFIMERIDA SAS TOTE KIRIOI TOU PRESS.GR DEN THA EXETE PROVLIMA AN KANEI MINISI KAI SE SAS...??? TI MALAKIES LETE! ANTI NA PEITE SIGNOMI GIA TON ANTHROPO POU TON PETHANATE PRIN TIN ORA TOU ZITATE KAI TA RESTA? KOKOOO KOKOO KOOOOKOO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. νομομαθή δικαίως σε λένε κλακαδόρο. ούτε τη λέξη μήνυση δε γράφεις σωστά ούτε τη λέξη δυσφήμιση.

    χειροκροτητή της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 10:56 Σε λίγο θα μας βγάλεις και την Μιμή αγία
    11:03 μμ


    Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα. Τα δικαστήρια δεν ασχολούνται (από πολλών ετών) ποια με ποιον πηδιέται, είτε άγιος είναι είτε αμαρτωλός... Αν κάνει μήνυση η Λίνα και είσαι κατηγορούμενος, θα πεις ότι την "κατήγγειλες" επειδή πηδιέται η ενάγουσα με τον Α και τον Β?

    Μην την παντρεύεσαι κύριε, θα σου απαντήσει η δικαστίνα, αφού τη θεωρείς πηδηχτούλα! Αλλά δεν θα σου απαντήσει, κατά πάσα πιθανότητα θα σε κοιτάει με οίκτο, γιατί κι αυτή πηδιέται σίγουρα με κάποιον και ξέρει ότι αυτό δεν αφορά κανέναν, εκτός από την ίδια και τον πιθανό σύζυγό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλά σύντροφοι μην κανετε πως δεν ξέρετε ότι η Λίνα Κλείτου είναι και παντρεμμένη και λίγο ...από όλα τα άλλα.Για μάρτυρα να φωνάξετε και τον Σταματόπουλο της Βραδυνής και της ΓΓΤΠ. Επίσης, κανά δυό γκόμενες που είναι φίλες του Τσιτουρίδη, μια δημοσιογράφα και μια ιδιοκτήτρια μπαρ, που ξέρουν για την στροφή του Σάββα στη Λίνα και τη... μαμά της. Να μην ξεχάσουμε κι αυτές που πατρωνάρει η Λίνα, κάτι φρέσκα μικρά από ΝΕΤ, που θα διορίσει όπως υπόσχεται.
    Τώρα επί της ουσίας και ωραία γκόμενα είναι και γυναίκα με τα όλα της και έχει ισχυρούς υποστηρικτές πίσω της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. sas blepw san hlektronikous eglhmaties ..na sas entopizoun me hlektronika ixni ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Exo mia aporia...poso komblexiki prepei naste...kai na epititheste ston opoiodipote anthropo ektos an ton gnorizete prosopika kai ekferete prosopiki apopsi..!! an oxi..sas eyxomai na pathete ta idia..!! Tora..osanafora tin kathe lina kleitou...magia tis afou ayti borei kai seis pou den boreite lysate na karfonete kai na krazete.
    ayta peri tis ithikis sas.
    Episeis diakrino...oti oloi diakatexeste apo to syndromo tou dimosiografou....milaei milaei ...alla sto telos poios ton akouei? MONO O EYATOS TOU..

    An eiste goneis na sas xairontai ta paidia sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 2:20 Η γυναίκα του καίσαρα πρέπει όχι μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι τίμια κι αν ξέρει να ψήνει και κουλουράκια ακόμα καλύτερα για τον πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 2:20 Η γυναίκα του καίσαρα πρέπει όχι μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι τίμια κι αν ξέρει να ψήνει και κουλουράκια ακόμα καλύτερα για τον πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η ΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αν ο συγγραφεας του σχολιου ειναι ανδρικου γενους μαλλον βγαζει τα απωθημενα του γιατι προσπαθησε να φαει και πηρε τ'αρχιδια μου.Αν παλι ειναι γυναικα το πιθανοτερο ειναι να ειναι ανοργασμικη η αγαμητη και το χειροτερο κακογαμημενη.Λοιπον λαμογια, η Λινα και παντρεμενη ειναι και μια κορη εχει που δεν σας φταιει σε τιποτα και Κυρια ειναι και ο πρωην Υπουργος-πατερας της ζει και βασιλευει και μακαρι ολους σας να σας ειχε μεγαλωσει η μητερα της.Αυτα!!! κολοπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 6:07 Αϊ να χαθείς τσόκαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. wystroj wnetrz sypialnia wystroj wnetrz pomysly wystroj wnetrz sypialnie projektant wnetrz szczecin
    dekorator projektant wnetrz szczecin wystroj wnetrz sypialnie

    dekorator wnetrz warszawa dekorator warszawa
    [url=http://vader-wnetrza.pl]wystroj wnetrz sypialnie [/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 unlock iphone 4 4.2.1 unlock iphone 4 4.2
    unlock iphone 4 4.2 unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 4.2
    unlock iphone 4 4.0 unlock iphone 4 http://theunlockiphone4.com
    http://tomoroku.com/user/history/kathrartaa http://www.stumbleupon.com/stumbler/kathrbukka/ http://blinklist.com/users/saulmslsaa
    [url=http://theunlockiphone4.com]unlock iphone 4 4.0[/url] unlock iphone 4 4.2 unlock iphone 4 4.2.1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση