GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

" Ο Στρατιώτης Πεζικού Β.Λ. ..."

"Αυτό δεν είναι θέμα;" Είναι και μάλιστα μεγάλο... Την είδηση, μαζί με την σχετική ανακοίνωση, μας την έστειλε αναγνώστης του ...

"Αυτό δεν είναι θέμα;" Είναι και μάλιστα μεγάλο...

Την είδηση, μαζί με την σχετική ανακοίνωση, μας την έστειλε αναγνώστης του Press-gr. Και μαζί την ερώτηση "αυτό δεν είναι θέμα;". Επειδή ακριβώς είναι -και μεγάλο- θέμα, δημοσιεύουμε την ανακοίνωση. (Πιστεύουμε ότι κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει).

"Τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ εκτελούσε καθήκοντα σκοπού..."
"Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την 26η Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 01:25, ο Στρατιώτης Πεζικού Β.Λ. του Γρηγορίου, ετών 23, κάτοικος Αθηνών, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ρόδου, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ εκτελούσε καθήκοντα σκοπού. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.
Ανχης(ΤΘ) Λαλούσης Χαράλαμπος
Εκπρόσωπος Τύπου".

22 σχόλια

  1. ...και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη είδηση αν υπολογίσουμε ότι εκτός από τον χθεσινό θάνατο (http://www.army.gr/n/g/publications/press/2007/06/) είχαμε άλλον έναν στις 3 Φεβρουαρίου (http://www.army.gr/n/g/publications/press/2007/04/) και άλλον έναν στις 25 Ιανουαρίου (http://www.army.gr/n/g/publications/press/2007/02/).

    Στα Δελτία Τύπου 2007 του ΓΕΑ κάθε δεύτερη είδηση είναι θάνατος οπλίτη (Κυριολεκτικά!!! http://www.army.gr/n/g/publications/press/2007/).

    Και άλλους 6-7 μπορείτε να μετρήσετε στο δεύτερο εξάμηνο '06 (τα πιο παλιά τα σβήνουν μάλλον για να χάσουμε το -μακάβριο- μέτρημα...).

    Θα μας εξηγήσει ποτέ κανείς από τους 300 on-camera παχύσαρκους λουφαδόρους (και τους δεκάδες χιλιάδες off-camera παρατρεχάμενούς τους) για ποιο λόγο ρισκάραμε και εμείς τη ζωή μας κανα-δυο χρόνια; Για την Πατρίδα, ή [b]για να καταβροχθίζουν αβίαστα το χαβιάρι τους στη Φιέστα της Μεταπολίτευσης[/b];

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???3 ΣΚΟΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ???
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,ΝΑ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα..κρίμα...κρίμα :( Αυτοκτονίες είναι, άραγε; Δολοφονία; Ποιος να το βρει...

    Ο στρατός εξακολουθεί να είναι παραλογισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ???10 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ??ΑΡΧΙΔΙΑ....ΤΟΣΟ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΑΦΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...!!!ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΕΤΣΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ,Η ΖΟΥΓΚΛΑ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ,ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...
    ΙΣΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟ ΓΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ,ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΙΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΦΑΙΡΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ.ΟΙ ΗΓΕΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ,ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ.ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω γνωρίσει μόνο έναν αυτοκτονούντα στα τελευταία 30 χρόνια. Και τότε υπήρχε πίεση. Τώρα ο στρατός είναι κατασκήνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Κωσκατά, πράγματι ο στρατός σήμερα είναι πολύ καλύτερος για τους κληρωτούς και φυσικά πολύ πιο λίγη η θητεία.
    Υπάρχουν όμως πάντα τα προβλήματα προσαρμογής στο νέο ειδικά στρατιώτη από τους παλιούς κυρίως φαντάρους και όχι από τους αξιωματικούς. Και αυτοί όμως ευθύνονται γιατί αφήνουν τους παλιούς να κάνουν "παιχνίδι" σπάζοντας τα νεύρα των νέων.
    Υπάρχουν στρατιώτες με ευαισθησίες ειδικά στη σημερινή εποχή που δεν σκληραγωγούνται οι νέοι και η πιθανότητα πολέμου είναι απειροελάχιστη, που ακόμα και η καλή σημερινή εποχή του στρατού τους φαίνεται "βουνό". Η λογική που υπήρχε κάποτε ότι "ο στρατός σε κάνει άντρα" δεν λειτουργεί σε όλους με τον ίδιο αυτοματισμό που δείχνει η φράση.
    Χρειάζεται ουσιαστική και όχι τυπική ψυχολογική υποστήριξη στα στρατόπεδα για όλα αυτά τα παιδιά από ειδικευμένους γιατρούς και επιστήμονες του στρατού, ώστε η ένταξή τους στην στρατιωτική λογική να γίνεται πιο ομαλά. Αυτή δημιουργεί τις αυτοκτονίες και η έλλειψή της μεγιστοποιεί το τραγικό αυτό φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντως ο Στρατός είναιπαραλογισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και πολύ κάλα κάνατε και κάνατε θέμα αυτό το ζήτημα που δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πρέπει...
    με κίνδυνο όμως να γίνω κουραστικός Ο Μάνος Αντώναρος δεν σας ενδιαφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai auto simantiko

    http://www.amnesty.org.gr/campaigns/actforwomen/index.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους πότε θα σταματήσει αυτός ο παραλογισμός του στρατού; Πότε θα καταλάβουν ότι είναι απλά κάτι άχρηστο και ότι ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! Τι φταίει ο κάθε στρατιώτης, την στιγμή που ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να υπηρετήσει και να υπακούσει σε ένα κάρο ανωτέρους;

    Ο στρατός να γίνει επιλογή τώρα, όπως ισχύει στους περισσότερους στρατούς των ελεύθερων κρατών του κόσμου.

    Πραγματικά θλίβομαι όταν ακούω για θανάτους στρατιωτών. Η "μαμά πατρίδα" πνίγει τα ίδια της τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το θέμα ειναι ότι αφενός δεν υπάρχει κάλυψη απο τα ΜΜΕ αφετέρου κοινωνική κινητοποίηση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εδω ρε παιδια πεθαίνουν καθε βδομάδα τόσα άτομα στην Κηφισσίας .....αυτο δηλαδη δεν είναι παραλογισμός????

    Πάντως πρέπει το Γ.Ε.Σ. και ο υπουργός Άμυνας να διαλευκάνουν την υπόθεησ ....όχι οτι πιστεύω οτι θα το κάνουν ....γιατι αυτο χρειάζεται "balls" .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρώτος που θα πει ότι για τις συνεχείς αυτοκτονίες φταίει η ελλιπείς επάνδρωση των μονάδων να πάει να ρωτήσει τον υπουργό γιατί δεν κλείνουν τα άχρηστα στρατόπεδα και δεν κάνουν τον στρατό εθελοντικό/επαγγελματικό.

    Περίεργο, δεν βλέπω τα παπαγαλάκια του υπουργείου να λένε τις γνωστές παπαριές, ότι τον ήξεραν τον φαντάρο, ότι τον είχε παρατήσει η γκόμενα, ότι γενικώς δεν ήταν καλά και πριν πάει στο στρατό, ότι οι αυτοκτονίες στο στρατό είναι τόσες όσες και εκτός στρατού - μεγάλο παραμύθι το τελευταίο, μόνο όσοι το ψάξουν λίγο καταλαβαίνουν το γιατί .

    υ.γ. διαβάστε εδώ την άποψη ενός εν ενεργεία αξιωματικού για τον στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή είναι η στάνταρ ανακοίνωση των ΕΔ όταν ο θάνατος είναι αυτοκτονία. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται οι ίδιοι βέβαια άλλά και οι συγγενείς του στρατιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν το βλήμα ήταν από το όπλο του στρατιώτη είναι εύκολο το συμπέρασμα, αν ήταν από άλλο όπλο, επίσης εύκολο το συμπέρασμα, αλλά άγνωστος ο δράστης.

    Ποιος μπορεί να έχει λόγο, τώρα, να σκοτώσει ένα φαντάρο στη σκοπιά που δεν φυλάει τίποτα, μισοκοιμάται και δεν τον ενδιαφέρει ποιος πηδάει τα σύρματα;

    Και όσον αφορά την αυτοκτονία, είναι ήδη μεγάλη η πίεση για παιδιά που δεν έφυγαν ποτέ από τη μαμά τους, να στέκονται μέσα στο σκοτάδι σε μια ερημιά, μέσα στο κρύο και με "περίεργες" σκιές γύρω τους, να ακούν "ύποπτους" ήχους (κουκουβάγιες, καυγάδες ερπετών με αρουραίους κλπ.)

    Έγινε ποτέ εκπαίδευση για τη σκοπιά ή γίνεται ακόμα όπως στα χρόνια μου που βρέθηκα ξαφνικά από το ζεστό δωμάτιο της Κυψέλης στο χιονισμένο βουνό της Φλώρινας, χωρίς να έχω προετοιμαστεί να ξέρω, ποια από τα νυχτερινά γεγονότα αποτελούν φυσικό φαινόμενο και ποια ύποπτες κινήσεις; Κανονικά θα έπρεπε να είχα πυροβολήσει καμιά 50αριά φορές, ιδίως τις πρώτες νύχτες, τελικά γλύτωσαν τα νυχτοπούλια και οι αλεπούδες που πέρναγαν από κοντά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε σεις, είναι εύκολο να βρίζουμε ένα στρατό που έχει καταντήσει στρατός οπερέττας. Είναι επίσης εύκολο και προς το παρόν αδάπανο, να λέμε πως δεν κινδυνεύουμε από Τούρκους, άρα δε χρειαζόμαστε στρατό.

    Αυτό που δε λέμε, είναι ότι χρειαζόμαστε αληθινό στρατό, και όχι μαλακίες. Χοντρό παιχνίδι άρχισε να παίζεται στην περιοχή μας, δυστυχώς. Και η εξωτερική μας πολιτική είναι «πιάσε το Γιωργάκη και βάρα τη Ντόρα»...

    Όλα τα υπόλοιπα, ανοησίες και στατιστικές. Η τελευταία 25ετία έχει ξεφτίσει, ανεπανόρθωτα σχεδόν, τα νήματα της κοινωνίας. Και οι Νεοέλληνες προελαύνουν θριαμβευτικά, ως άλλοι βάρβαροι. Αναρωτιέμαι, αν ζητηθεί κάποια υπέρβαση (πράγμα όχι απίθανο), θα υπάρξουν καθόλου; Ή θα αναλωθούν για άλλη μια φορά στο ότι φταίει το κακό το ριζικό μας και ο ξένος δάκτυλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανθέλληνα των 10:11 πμ
    Έπρεπε να βάλουν νάρκες γύρω από τον Έβρο και να σκοτώνει κάθε κάθαρμα με ναρκωτικά που θέλει να τον διαβεί, όπως και τους λαθρομετανάστες παράνομους, αντι να "αυτοκτονούν" έλληνες νεαροί. Τα κάνατε σαν τα μούτρα σας το φωνάζετε κιόλας αντι να κρυφτήτε παλιάνθρωποι. Τους λαθρομετανάστες και τα πρεζόνια τα θέλετε για εκμετάλλευση στις ιδιωτικές εργασίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει μην τα ισοπεδώνετε όλα. Πάντως, όταν ήμουν στρατό είχαμε κάποιους μαμόθρεφτους (χοντρόλουηδες από καλές οικογένειες), οι οποίοι δεν τα βγαζαν πέρα και μη φανταστείτε τίποτα αγγαρίες. Απλά, ήταν στα χαμένα και ένας από αυτούς πήγε να κάνει μια βλακία για να πάρει άδεια. Την τελευταία στιγμή τον προλάβαμε.

    Λυπάμαι τέτοιους τύπους. Τώρα για το τι έγινε στη Ρόδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανεξάρτητα από την όποια αντίληψη ή τοποθέτηση για την αξία ή ανάγκη ύπαρξης στρατού, θητείας κ.λπ. το θέμα δεν είναι ούτε έυκολο να
    αναλυθεί ούτε να απλουστευθεί...
    Ανέκαθεν υπήρχαν καλομαθημένοι και βουτυρόπαιδα και μαμάκηδες στο στρατο, αλλά στα πραγματικά δύσκολα χρόνια με τις πολλές άθλιες συνθήκες διαβίωσης, διατροφής και συχνές αθλιότερες συμπεριφορές και καψώνια νομίζω πως δεν υπήρχαν τόσες πολλές αυτοκτονίες όσες εμφανίζονται τα τελευταία...
    Ασχετα απ' το πρόσφατο γεγονός και το τι θα αποδειχτεί ή όχι φοβάμαι ότι τώρα υάρχουν αυξημένα και ωξυμένα ψυχολογικά προβλήματα σε πολλούς νέους που οι απλή αλλαγή περιβάλλοντος και συμπεριφοράς τους οδηγεί σε αυτοκτονίες ή δολοφονίες! Ναι, όσο πιθανό είναι κάποιος να θολώνει στο στρατό και να την κάνει, άλλο τόσο είναι πιθανό να γίνεται ανώνυμος δολοφόνος, επειδή αισθάνθηκε ότι μειώθηκε, προσβλήθηκε ή ξευτιλίστηκε από κάποιον άλλον στην μονάδα!
    Γιατί ποιός "εξωτερικός εχθρός" τη στήνει για να σκοτώσει έναν οποιονδήποτε άγνωστό του φαντάρο που κάνει σκοπιά; Ποιός διεστραμμένος δολοφόνος κάνει σκοποβολή εναντίον αμέριμων σκοπών, έτσι για την πλάκα του; Σχεδόν απίθανο μοιάζει... Πολύ πιο εύκολα πηγαίνει το μυαλό όλων αυτών τον θολωμένων ότι μέσα στο σκοτάδι μπορούν να φάνε ακόμη κι αυτόν που τους έφαγε τη σειρά στην... κοπέλλα που τους ανακουφίζει ή που... περιποιήθηκε τον άλλον καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ωραίος στοχαστής!

    @ανώνυμο 6.26μ

    Κι εμείς είχαμε ένα καλό παιδί (γιατί ήταν πράγματι καλό και ήσυχο) το οποίο πήγε να αυτοτραματιστεί στο πόδι, διότι δεν άντεχε την πίεση και κάτι τέτοια. Βλέπεις πολλούς χαρακτήρες στο στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κριμα για τα παιδια που αδικοχανονται! Πρεπει να φυγει η μουχλα απο ολους τους τομεις μηπως και αυτος ο τοπος δει ασπρη μερα! Και σημερα εχουμε 26/2/08 ΤΡΙΤΗ και οχι 27/2/08 ΤΡΙΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση