GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρον - άρον στη Βουλή η σύμβαση για την Θεσσαλονίκη!

Την ψηφίζουν σε ΜΙΑ συνεδρίαση, την Τρίτη, για να μην προλάβουν να φουντώσουν οι αντιδράσεις... Μάθαμε ότι η κυβέρνηση φέρνει άρον - άρο...

Την ψηφίζουν σε ΜΙΑ συνεδρίαση,
την Τρίτη, για να μην προλάβουν να
φουντώσουν οι αντιδράσεις...
Μάθαμε ότι η κυβέρνηση φέρνει άρον - άρον, για ψηφιση από την ολομέλεια της Βουλής, την σύμβαση για την κατασκευή της υποθαλάσσιας σήραγγας της Θεσσαλονίκης.
Ερχεται στην Βουλή την ερχόμενη Τρίτη με την μορφή του "κατεπείγοντος νομοσχεδίου", που σημαίνει ότι θα τελειώσει η συζήτηση και ψήφισή του υποχρεωτικά ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!
Αυτό γίνεται για να μην προλάβουν να φουντώσουν οι αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη που απειλείται τα επόμενα χρόνια με σοβαρές κυκλοφοριακές συνέπειες αν εκτελεστεί αυτή η σύμβαση.
Το φέρνει ο Γ. Σουφλιάς, εκτελεί το έργο ο Γ. Μπόμπολας, συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ...

11 σχόλια

  1. Τι θες να μας πεις, ότι έρχονται εκλογές;
    Το ξέρουμε…ας το μάθουν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι Θεσσαλονικείς και ας πράξουν κατά συνείδηση.
    Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί το καφριλίκι και η αρετή.
    Όσο για την Υποθαλάσσια Σήραγγα, ως γνωστόν, τα ψάρια δεν έχουν άποψη…τη στιγμή που ανέλαβαν την εκπροσώπησή τους τα αφρόψαρα!!
    Υ.Γ Μη μιλήσει ξανά κανείς σας για Υπόγειες διαδρομές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    Θα απορριφθεί αμέσως… Είναι πιο in να κουβεντιάζομε για Υποθαλάσσιες Συνευρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο περισσότερα κόμματα μπούν στην βουλή τόσο καλύτερα θα είναι η λιγότερο κακά θα είναι για όλους μας.
    Ούτε Δεξιά ...ούτε Δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μάθατε ρε παιδιά; Εμείς μάθαμε την μαύρη σας την τύφλα που δικαιολογεί απολύτως τον τίτλο της δημαγωγικής εφημερίδας που έχετε στη προμετωπίδα.
    Γιατί μόνο δημαγωγία, κάνετε στο συγκεκριμένο θέμα (δεν θέλω να γράψω για άλλα τώρα).
    Που το βρήκατε, αλήθεια, το "κατεπείγον"; Για ρίξτε μια ματιά στην ημερήσια διάταξη της Βουλής, υπάρχει άλλο νομοσχέδιο για συζήτηση; (www.parliament.gr/ergasies/default.asp). Απολύτως κα-νέ-να. Μόνο, κάτι συμβάσεις της πλάκας που περνούν χωρίς συζήτηση. Γι΄ αυτό και μπαίνει την Τρίτη η σύμβαση για την υποθάλάσσια.
    Άρον - άρον ναι, αλλά όχι "κατεπείγον" με την ουσιαστική, αλλά και τη θεσμική έννοια του όρου.
    Επίσης η κατάσταση που περιγράφετε έχει σχέση με τις εκλογές, αλλά όχι για τους λόγους που γράφετε. Έχει γιατί από τη μια οι κυβερνώντες θέλουν να "πουλήσουν" στους Σαλονικιούς το έργο και από την άλλη γιατί έχει βαρέσει διάλυση η Βουλή. Δεν έχει ούτε νομοσχέδιο να συζητήσει, μέχρι που να ξεκολλήσουν οι αγροφύλακες που πρέπει πρώτα να περάσουν από Επιτροπή, αλλά ο πραίτωρ δεν έχει βρει χρόνο ακόμη, αφενός γιατί ο ίδιος δεν εκλέγεται στην επαρχία, όπου περιμένουν τους δραγατοδιορισμούς και αφετέρου έχει όλξ την προσοχή του στραμμένη στους "νοικοκυραίους" της Β΄ που επηρεάζονται από την (ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός) κουκουλοφορο-φοβία.
    Όσο για τις κινητοποιήσεις που υπαινίσσεστε καλοδεχούμενες θα ήταν, αλλά πού είναι τες; Σιγά μην αφήσουν τα καρντάσια τις φραπεδιές... Άμα ήταν έτσι δεν θα ψήφιζαν όπως ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοντά στην πραγματικότητα βρίσκω τον... κουρέα του αυγού! Μάλλον είδε κι απόειδε ο Καραμανλής και αποφάσισε να πάει σε εκλογές κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει! Οπότε χρειάζεται έργο και φαίνεται ότι μόνο ο Σουφλιάς έχει πράγμα να εξαγγείλει, έστω και με ΘΑ. Οχι πως δεν θα γίνουν, αλλά σου λένε όλο και κάποιοι θα τσιμπήσουν με τις νέες οδικές εθνικές αρτηρίες και δεν θα κόψουν το δικό μας αίμα μόλις αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων...
    Εμείς όμως προτείνουμε στο λαό να μην τσιμπήσει (αλήθεια στην υποθαλάσσια μπορούν να προβλέψουν και τίποτα "μπούκες" με ειδικά γυαλιά και τρύπες να βλέπουν τα ψάρια οι οδηγοί ή να μπορούν να ψαρεύουν; ) αλλά να στείλει ενισχυμένα κι άλλα κόμματα στη Βουλή κι αν μπορεί χωρίς αυτοδυναμία κανένα απ' αυτά της εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεμνα , ταπεινα και ... σοσιαλιστικά.
    ΥΓ:Ο καιρός γαρ ....εγγύς.
    ΥΓ2:Αβάντι μαέστρο ένα Καλαματιανό.
    Ώπα κολλητήρι , ώπα.Ωπα μπαμπάκο , ώπα.Ε ρε γλέντιααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Piast-t-avgo-ke-kourefto
    Τρίτη ... κοντή γιορτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.41 KOUREAS AVGWN
    SWSTOS
    A8HNA GAMHMENH O (M)PAOK DE PE8AINEI

    KI EKEI TELEIWNOUN OI KINHTOPOIHSEIS

    12.02
    KAI AGLAITSA H NATAS(H)A???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EPISHS

    AGROTH PEINAS GAMIET' O PEIRAIAS

    H MAKEDONIA EIN' ELLHNIKH
    DWSTE TON PERAIA POU'NAI POUTANAS GIOI

    BALTE FWTIA
    KAPSTE KALA
    OMONOIA KAI PEIRAIA
    TO SYNDAGMA KAI TH BOULH
    TH MPOURDELOUPOLH AFTH
    (M)PAOK OLE OLE OLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΡΥΛΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ
    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ
    8/2/81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό με τον υποθαλάσσιο και την κατεπήγουσα ψήφιση μου θυμίζει τα εγκαίνια του Μητσοτάκη στο δρόμο Κόρινθο-Τρίπολη ,που δουλευότενε από χρόνια, στο δρόμο για Τρίπολη-Καλαμάτα, που ακόμα δεν τέλειωσε και στον περιφερειακό της Πάτρας που χρειάστηκαν κάμποσα χρόνια ακόμα για να παραδοθεί στην κυκλοφορία!
    Σου λέει ο κ. Μητσό: ποιος θα θυμάται τι έγινε και πώς έγινε; Το όνομά μου θα μείνει ως εγκαινιαστή μεγάλων έργων! Τώρα θα κοιτάμε ποιος τα έκανε ή ποιος θα τα κάνει; Εδώ ολόκληρη ανατροπή της άθλιας κατάστασης εκατοντάδων χιλιομέτρων των δρόμων , των λιμανιών, των νοσοκομείων , των σχολικών μονάδων κάθε μορφής και δεφάνηκε ένας να τα εγκαινιάζει και να τα διαλαλεί ! Άσε για κείνη η "μακέτα" του Ριο! Γιατί; Απλά δεν γνώριζαν τι θα πει σεμνά και ταπεινά! Τώρα το μαθαίνουν όλοι!
    Σ Ε Μ Ν Α Α Α !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση