GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλήθεια για τις συνθήκες του θανάτου και το πολιτικό πρόβλημα της ΝΔ...

Κινδυνεύει να εκτεθεί διπλά η κυβέρνηση... Τώρα που μαζεύονται διάφορα στοιχεία, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει έναν άλλο σοβαρό και μεγάλο κίν...

Κινδυνεύει να εκτεθεί διπλά η κυβέρνηση...
Τώρα που μαζεύονται διάφορα στοιχεία, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει έναν άλλο σοβαρό και μεγάλο κίνδυνο για το θέμα του θανάτου Βαρθολομαίου.
Φοβούνται ότι θα επιβεβαιωθεί ότι ο θάνατός του δεν προήλθε από τα χτυπήματα αλλά από ανακοπή καρδιάς. Και ότι γι αυτό υπήρχαν ενδείξεις από την αρχή: Ακόμη και η κατάθεση της Θ. Βρακατσέλη ότι μετά την συμπλοκή τον είδε να κάθεται κάτω, στο πλατύσκαλο.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να τα "μπαλώσουν" κι οι ιατροδικαστές που έκαναν την αρχική γνωμάτευση. Αυτό όμως είναι το λιγότερο.
Ο κίνδυνος για την κυβέρνηση είναι, όπως λένε δικά της στελέχη, να σχηματιστεί μια εικόνα όχι κολακευτική για τον Γ. Βαρθολομαίο -σε συνδυασμό με όσα συζητούνται ευρέως πια για την προσωπική του ζωή γενικότερα- δημιουργώντας εντυπώσεις που θα επηρεάζουν και τη συνολικότερη εικόνα της ΝΔ.
Ταυτόχρονα υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορηθεί η κυβέρνηση ότι φρόντισε να "μεθοδευτούν" στοιχεία και συμπεράσματα ακριβώς για την προστασία της υστεροφημίας του Γ. Βαρθολομαίου, για τους παραπάνω πολιτικούς λόγους.
"Πάση θυσία λοιπόν το θέμα πρέπει να φύγει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας" είναι η απόφασή τους, όπως μαθαίνουμε. Εξάλλου άρχισε να "κουράζει" και στις τηλεοράσεις.

10 σχόλια

  1. "Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να τα "μπαλώσουν" κι οι ιατροδικαστές που έκαναν την αρχική γνωμάτευση. Αυτό όμως είναι το λιγότερο"

    ε δεν είναι το λιγότερο, τι λέμε τώρα και με πόση ευκολία δεχόμαστε τέτοιες απόψεις και πρακτικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε ότι η κυβέρνηση θέλει να φύγει το θέμα από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και είναι λογικό και να το λέτε και να το θέλει. Αλλά μήπως ΔΕΝ θέλει;
    Σας θυμίζω ότι σήμερα -αύριο κατατίθεται το Ν/σχέδιο της Παιδείας και ψηφίζεται το Άρθρο 16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε την απόλυτη διάλυση.
    Ανώτατη δικαστές να λειτουργούν ως κομματικοί εγκάθετοι – η κυβέρνηση τους τακτοποιεί.
    Ιατροδικαστές να σπεύδουν να ικανοποιήσουν την «αλήθεια» που συμφέρει τη κάθε κυβέρνηση – από αυτήν εξαρτώνται.
    Οι Ανεξάρτητες Αρχές να διυλίζουν το κώνωπα και καταπίνουν τη κυβερνητική κάπηλο – από τη κυβέρνηση εξαρτώνται, ακόμη και τα μέλη που δεν ανήκουν σε αυτή.
    Αυτή είναι η ολοκλήρωση της Μεταπολίτευσης.
    Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τους αριστερούς που κάναμε τη πάπια!
    Μπράβο σε όλους μας…τη γελοιοποιήσαμε τη δημοκρατία.
    Μπράβο καραγκιόζηδες συμπολίτες τα καταφέραμε!
    Είναι λογικό, λοιπόν, τώρα να πληρώσουμε για τη διάλυση.. παράλογο να κλαψουρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας υποθέσουμε ότι "θέλει" ή "δεν θέλει" κάτι η κυβέρνηση, πιστεύετε ότι οι ιατροδικαστές και οι ανακριτές προσαρμόζονται σε τέτοιες γραμμές; Αυτά είναι συνωμοσιολογίες της δεκάρας... Κι αν βγει ότι ήταν καρδιακή προσβολή (μετά από τα κτυπήματα) σε τί μπορεί να επηρεάσει αυτό τις απόψεις για τον Βαρθ., την Θωμαή, τις προμήθειες στο ΙΚΑ και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος;

    Ότι θα ήταν χρήσιμο να μείνει το θέμα στη συζήτηση για να υποβαθμιστούν άλλα σημαντικά, συμφωνώ, αλλά κανείς δεν φοβάται ότι η μία ή η άλλη εκδοχή θανάτου του Βαρθ. επηρεάζει την κυβέρνηση.

    Ο ανώνυμος των 10.13 που βλέπει "απόλυτη διάλυση" ΛΑΟτζής είναι σίγουρα, υποβαθμίζει τους πάντες για να αναδείξει Καρατζ. και Χριστόδουλο σαν άμεμπτους παράγοντες... Σιγά μπρε, φαίνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ, χαζέ, 10.13 δε τη βλέπεις τη διάλυση!
    Ή δε γνωρίζεις την έννοια της λέξης ή είσαι εκ πεποιθήσεως χαζός.
    Δε τρελαίνεσαι καθημερινά στο χάος των δρόμων, των δημόσιων υπηρεσιών, της αγοράς της αρπακτής, των σχολείων και γενικά της εκπαίδευσης.
    Δεν ενοχλείσαι βλέποντας τη κατάντια της Βουλής και των θεσμών της δημοκρατίας.
    Δε σε ενοχλεί η απύθμενη υποκρισία στις προσλήψεις και στην παραγωγή, διαρκώς, φωτογραφικών νομοσχεδίων τα οποία καταγγέλλονται από την αντιπολίτευση ως τέτοια, δίχως κανείς να δίνει συνέχεια στην υπόθεση.
    Δεν σε ενοχλεί που έμπειροι ιατροδικαστές σπεύδουν να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου ενός πολιτικού προσώπου, για να διαμορφώσουν κατάλληλο κλίμα, ώστε να το εκμεταλλευτεί ηθικολογικά η κυβέρνηση.
    Ε, αφού δε σε ενοχλούν όλα αυτά, χαλάρωσε θα σου δείξουμε τσόντα.

    Όχι δεν πιστεύω ότι είσαι χαζός, δεν πιστεύω ότι δε θες να καταλάβεις…πιστεύω ότι ασκείσαι στο μαύρο χιούμορ – και ίσως καλά κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή, όποιος ασκεί έντονη, καθολική, αυστηρή και δε ξέρω ‘γω τι άλλο, κριτική στις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ανήκει ντε και καλά στον ΛΑΟΣ, στο ΚΚΕ, στο ΣΥΝ και δε ξέρω που αλλού!!!!

    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ…ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρεμβαίνω για να λυθεί μια και έξω – θα ευχόμουν – μια μόνιμη παρεξήγηση, στην Ελλάδα, που οφείλεται στην χαμηλή πολιτική κουλτούρα μας.

    Η έκφραση πολιτικής πεποίθησης και γνώμης ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο φορέα της. Δεν ανήκει και δεν εκφράζει κανένα κόμμα, καμιά άλλη συλλογική υποκειμενικότητα, καμιά άλλη θεότητα, πέραν του εκφραζόμενου-Εαυτού.
    Στις άλλες περιπτώσεις εκδίδονται ανακοινώσεις.

    Αντίστροφα, κανείς δε πρέπει να τυποποιείται πολιτικά, εθνικά, φυλετικά, θεολογικά, από την εκφρασμένη γνώμη του.
    Αν, φυσικά, «εννοούμε» ότι συνεννοούμαστε στο πλαίσιο μιας φιλελεύθερης και δημοκρατικής κουλτούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.37. Έχεις δίκιο. Μακάρι να μπορέσουμε να μην καταδικάζουμε την διαφορετική άποψη, να μην την τοποθετούμε σε συγκεκριμένο καλούπι, στην φόρμα ενός κόμματος, μιας ιδεολογίας και να κολλάμε αβίαστα ταμπέλες.
    Οι απόψεις δεν πρέπει ούτε να καταδικάζονται ούτε να απορρίπτονται μόνο και μόνο γιατί γειτονεύουν με διάφορα ακραία ή μεσαία κόμματα. Στο κάτω κάτω αξία (μικρή ή μεγάλη)έχει η ίδια η άποψη και όχι ποιός την είχε υιοθετήσει πιο πριν. Αλίμονο αν οι γνώμες φυλακίζονταν στα όρια ενός κόμματος. Αυτή ακριβώς είναι η φιλελεύθερη δημοκρατική κουλτούρα που αναφέρεις. Πιστεύω όμως ότι (και με την βοήθεια -συμμετοχή τη δική σου), την κατακτούμε σ' αυτό το blog και σ' αυτό το κράτος, σιγά-σιγά μεν αλλά την κατακτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούρδες!! Στην Ελλάδα όλοι, καλοί μου φίλοι, όποτε μπορούν ξενοπηδάνε. Άνδρες και Γυναίκες! Γιατί να το κρύψουμε άραγε??? Αφού πάντα έτσι ήταν η ζωή! Επειδή κρυβόμασταν πίσω από το δάκτυλό μας? Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει καθένας στο κρεβάτι του!! Τι προτιμάτε τους/τις μυξοπαρθένες ή τους μπεσαλήδες και ευθείς τύπους??? Άμα κάνεις την στραβοδουλειά σου θα είναι καλό να μην σε πιάσουν. Άμα σε πιάσουν bad luck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟ; ΕΝΑΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΗΤΑΝ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση