GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλνει τώρα τα σκάνδαλα στον εισαγγελέα.

Ο Γ. Παπανδρέου δεν θέλει να αφήσει χωρίς συνέχεια την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Να μην ξεφουσκώσει αυτό που έγινε. Το Press-gr ...

Ο Γ. Παπανδρέου δεν θέλει να αφήσει χωρίς συνέχεια την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Να μην ξεφουσκώσει αυτό που έγινε.
Το Press-gr μαθαίνει ότι μία από τις ιδέες που σκέπτεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να κλιμακώσει την κόντρα με την κυβέρνηση είναι να στείλει στον εισαγγελέα φακέλους με τα σοβαρότερα "κυβερνητικά σκάνδαλα".
Ένα από αυτά είναι και η εξαγορά της "Π&Κ Χρηματιστηριακής" από την Εθνική Τράπεζα.
Σκανδαλάρα, όντως, εδώ που τα λέμε...

19 σχόλια

  1. Επί του παρόντος και συνεχίζοντας την κριτική μου στον κ. Καραμανλή σε προηγούμενο post και τισ 5 "καταγγελίες" του, υποψιάζομαι οτι για να σκέφτεται κάτι τέτοιο ο κ. Παπανδρέου θα έχει και αποδείξεις και θα πρέπει να τις παρουσιάσει.

    Όχι όπως μερικοί που ενώ μιλούν στην Βουλή για σκάνδαλα που "κατέστρεψαν ενα εκατομμύριο Έλληνες" [Βλ. Πρωθυπουργός στην δευτερολογία του Κυριακή βράδυ] δεν έχουν φέρει ούτε ΕΝΑ στοιχείο στην δικαιοσύνη.

    Παράλληλα παρήλθε η εικοσαετία 1984-2004 και η "Νέα Διακυβέρνηση" δεν έφερε στοιχεία ούτε για ένα σκάνδαλο εναντίον του Πα.Σο.Κ.

    Έτσι για να ξέρουμε που βρισκόμαστε περί αερολογιών και κινδυνολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο κ.Γ.Α.Π. θα στείλει σκάνδαλα της Νου Δου στον εισαγγελέα στα πλαίσια κάποιας στρατηγικής του και όχι επειδή ως πολίτης με αυξημένη ευθύνη έχει χρέος να το κάνει; Δηλαδή κι αυτός όπως η νου δου κρατάει παρανομίες του αντίπαλου στο συρτάρι για να τις βγάλει, αν τις βγάλει, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει την θολή αντιπολιτευτική του στρατηγική, που δεν βασίζεται σε αντιπαράθεση θέσεων αλλά σε πυροτεχνήματα και τρικ; Αυτό θυμίζει πόλεμο συμμοριών και όχι αντιπαράθεση προγραμμάτων και ιδεών. Νομίζω πως η ταύτιση των απόψεων των δυο κομμάτων στο άρθρο 16 και σχεδόν παντου (και στο 24 θα είχαμε το ανάποδο σκηνικό με ΝΔ να τοο υποστηρίζει καιτο ΠΑΣΟΚ να προτείνει αναθεώρηση αν ήταν στην εξουσία, όπως είχε δείξει άλλωστε τότε)οδηγεί σε κοκορομαχίες. Δυστυχώς ο λαός δίνοντας 90% στον δικοματισμό και δένοντας τα χέρια της Αριστεράς, διαιωνίζει αυτό το νοσηρό και αδιέξοδο σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον πρώτο ανώνυμο παραπέμπω στη δίκη της ΔΕΚΑ για όλα τα στοιχεία που ψάχνει για το σκάνδαλο του ΧΑΑ (άν όντως τα ψάχνει).
    Όσο για τα άλλα σκάνδαλα τα διαβάζουμε κάθε μέρα σε όλες τις ιστοσελίδες του internet.
    Εντελώς ενδεικτικά:
    realpasok.tk στο Pathfinder.
    Κάποιοι δεν ξεχνούν τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ούτε για ένα σκάνδαλο εναντίον του ΠαΣοΚ"

    Καλά, κοιμάσαι μεγάλε; Η ροζ βίλα με τα δανεικά έγινε ή με τα λεφτά του Κοσκωτά και των προμηθειών από τα όπλα; Για το χρηματιστήριο δεν ξέρεις κανέναν συγγενή ή γείτονά σου που του "φάγανε" τα λεφτά, μετά τις προτροπές Σημίτη, Γιάννου για αγορά μετοχών; Για ποιους λες ότι δουλεύανε οι συγκεκριμένοι κράχτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)To realpasok einai ena stimeno site apo kapoious pou plirwnontai kala, gia fantastite ena site pou tha legete realND!!! tha eixe ta tetraplasia skandala apo ayta tou realpasok kai tha itan ola alithina
    2)o teleytaios anonymos malon exei genithei meta to 89 i exei pathei meriki amnisia gia na mila gia viles kai koskotades ,twra sxetika me to skandalo tou xrimatistiriou opoios- -kai an exei- stoixeia as paei ston eisagelea xari tha kanei sto pasok alla den paei kaneis giati arage???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλε, λες επειδή γκρεμίστηκε η βίλα (χίλια, 1000, τετρ. μ. ήταν μόνο) ξεχάσαμε ότι φτιάχτηκε με δανεικά του Κατσιφάρα, του Παπούλια και του Λιβάνη (από 50.000 δρχ.); Τα γλέντια του Άκη και οι νεοπλουτιστικές εκδηλώσεις του είναι από το μισθό του εννοείς; και τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου τα κατάπιες αμασητί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει προφανώς σχέση με την αναφορά του Γιώργου στις τράπεζες και τα ερωτήματα της Παπαρήγα.
    Έχει πάντως πλάκα να υποστηρίζει ο Γιώργος ότι στα διεθνή φόρα που συμμετέχει σαν Πρόεδρος της Σ.Δ. καταγγέλει συνεχώς τον κακό και στυγνό καπιταλισμό. Τι να πει κανείς; Αλλά μήπως δεν ξέρουμε γιατί έγινε εκεί Πρόεδρος; Τέλος πάντων. Νομίζω ότι σιγά-σιγά πρέπει να μιλάμε για τον Βαγγέλη Βενιζέλο που είναι και πιο σίγουρος για τον εαυτό του και επιβάλλει και τις απόψεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re file egw pasok eimai kai sou lew opoios exei stoixeia gia to xrimatistirio as ta paei ston eisagelea, alla giati den ta paei??? mipws giati tha fanei pws ektos apo ta legomena lamogia tou pasok tha fanei pws einai blegmenoi kai alloi ektos pasok??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στέλνει τώρα τα σκάνδαλα στον εισαγγελέα (ο Γίωργος).
    Να προσέχει όμως σε ποιόν εισαγγελέα!
    Προτείνω να τα στείλει σε αυτόν που ήθελε να απαυτώσει στο ασανσέρ την απαυτή του Ευαγγελάτου.
    Έτσι, να γίνει ολοκληρωμένο παιχνίδι, με αποδείξεις, κρυφές κάμερες και φανερές μαλακίες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιός από τους Κυρίους που παρακολουθούν τα τεκτενόμενα,ασχέτως πολιτικών πιστεύω ,μπορεί να ισχυρισθεί πως η κυβέρνηση Καραμανλή θα έιχε στα χέρια της στοιχεία καταδικαστικά για το Πασόκ και δεν θα τα έβγαζε???
    Ας μη κοροιδεύόμαστε φίλοι,είναι πάγια τακτική της δεξιας να ρίχνει λάσπη και όπου κάτσει(η λάσπη)!!!
    SIBILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aporw me ena pragma. Giati ola ta MME, symperilamvanomenou kai tou blog sas, xaideuoun ton E. Venizelo - Toyrkoglou. Giati kaneis mexri simera den exei milisei gia to pragmatika anuparkto ergo toy ws ypourgou, gia thn kakisth proigoumeni syntagmatiki anathewrisi pou autos empneustike kai efarmose kai gia thn eksantlisi ths politikis tou parousias se eyfiologimata kai pardalous verbalismous. En tw metaksy, gia thn allagi ths nomothesias peri epitagis oute logos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελευταίε ανώνυμε ακόμα δεν τον είδαμε και Γιάννη τον εβγάλαμε; Κάτσε να γίνει πρώτα αρχηγός ο Μπένι και μετά να δεις. Θυμάσαι λίγο πριν βγει ο Γιώργος; Όλα καλά ήταν για κείνον. Μετά τον εγκατέλειψαν όλοι. Μα όλοι όμως. Από εφημερίδες μέχρι τον Σημίτη. Λες και ήταν αναλώσιμος. Σαν τον Έβερτ που έφαγε το πρώτο κύμα στην Μεταμητσοτακική εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για μενα ΣΚΑΝΔΑΛΟ ειναι απο μονο του το γεγονος οτι ο Καραμανλης δεν ηξερε και δεν ξερει ποσο ειναι το επιδομα ανεργιας! Μην το ξεχναμε, τοσοι ανεργοι υπαρχουν!

    Οσο για τα σκανδαλα οσο θα υπαρχει το κουμουνιστικου τυπου ελληνικο κρατος και δεν γινει καταργηση του (οχι επανιδρυση κ βλακιες) και να προχωρησουμε σε μια ελευθερη οικονομια και κοινωνια θα εχουμε παντα τετοια σκανδαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΩΡΓΟ

    ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΛΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΑ.ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΜΟΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ .

    ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ . ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πίσω στο Γιώργο έστειλε ο Εισαγγελέας το φάκελο με τα σκάνδαλα.
    Το σημείωμα επιστροφής υλικού έγραφε.
    «Ευχαριστώ για τη προτίμηση, αλλά δεν θα πάρω.
    Άλλωστε τα δικά μου είναι καλύτερα».
    Μετά από αυτά ο Κώστας έπεσε στην αγκαλιά του Γιάννη και έκλαψε γοερά, γιατί όλοι, όλο λόγια είναι και κανείς δεν τον παίζει επιτραπέζιο Σκανδαλιάρη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΝΟΕΙ..
    ΩΡΑΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ.
    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΒΑΡΗ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. GYORGOS

    Στείλλε πρώτα στον εισαγγελέα και μετά κάνε ανακοινωσεις,ἐτσι κι αλλιώς τα ΛΑΜΟΓΙΑ φυλακή δεν πανε,
    στην στενη παν οι φουκαράδες στην χώρα των ΣΕΜΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο τιτλος του ποστ ειναι"¨στελνει τωρα τα σκανδαλα στον εισαγγελεα" κι εγω αναρωτιεμαι τι εγινε ο κυριος παπαγγελοπουλος ο οποιος τοσα χρονια διαβαζε καθε μερα τις εφημεριδες κι αμεσως το ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ το φακελλωνε,το χρεωνε σ ενα ανακριτη και βουρ στην διαδικασια ? σημερα επαψε να διαβαζει εφημεριδες,δεν βλεπει ουτε ακουει για σκανδαλα και πρεπει καποιος να κινησει την διαδικασια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η εξαγορά της Π&Κ από την Εθνική ήταν προσωπικό προεκλογικό χατήρι του Κωστάκη στο Γουλανδρή, ο οποίος είχε το 40% και κάπου ήθελε να το ξεφορτώσει ο άνθρωπος. Τα 200 εκ. ευρώπουλα που κάνει δεν τα έχουν πολλοί και δεν τα διαθέτει κανένας για αέρα, δηλ. πελατολόγειο, όνομα, τεχνογνωσία, εμπειρία και λοιπές μπούρδες. Δείτε τους τζίρους και των δύο εταιριών πριν και της ενωμένης μετά. 1+1 εντάξει δεν θα κάνει 2, αλλά δε θα έπρεπε να κάνει 1,5? Ε, πάλι 1 θα κάνει! Και θα έχει και ακριβότερους υπαλλήλους γιατί στην Π&Κ ήταν καλομαθημένοι με 50% επιστροφές. Δηλ. τα μισά έσοδα της χρηματιστηριακής μοιράζονταν πίσω σε προμήθειες. Τώρα θα τα γυρίσουν σε μισθούς και bonus. Ενώ τα εθνικάρια που κάναν την ίδια δουλειά (1+1=1)και στοιχίζαν πολύ λιγότερα (τουλάχιστον επίσημα) θα πάρουν δρόμο. Γιατί αν διώξουν αυτούς που μόλις αγοράσανε, τότε τι τους θέλανε θα πει ο κόσμος ?
    Τώρα γιατί 1+1=1, όλοι ξέρουν ότι αυτοί που έχουν τη δουλειά, δηλ. οι ξένοι, πάντα τη μοιράζουν, για πολλούς λόγους, οπότε δύο μαζί είναι πάλι ένας για αυτούς!
    Ωστόσο, πολύ μεγαλύτερο σκάνδαλο αποτελεί η εξαγορά του Γερμανού από την Cosmote. Τι ακριβώς αγόρασε η Cosmote ? Αλυσίδα franchise καταστημάτων ? Γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει καταστήματα Cosmote shop ? Ολα αυτά τα ευρώ που πήρε ο κ.Πάνος τα έχει ακόμα ή ξεκίνησε να μοιράζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση