GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εμείς παίρνουμε και επί ΝΔ τα έργα..."

Η "πολιτική σημασία" της υποθαλάσσιας της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη (Του ανταποκριτή μας). Την Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το προηγούμε...

Η "πολιτική σημασία"
της υποθαλάσσιας
της Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη (Του ανταποκριτή μας).
Την Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το προηγούμενο τριήμερο ο Γ. Μπόμπολας με το επιτελείο του ενόψει της έναρξης της κατασκευής της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας. Η ψήφιση της σύμβασης γίνεται την Τρίτη στην Βουλή.
Τα αφεντικά της «Ακτωρ – Ελληνική Τεχνοδομική» ενημερώθηκαν για τις αντιδράσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν. Αυτά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν τα αναγνώριζαν.
Έλεγαν επιπλέον ότι η κοινοπραξία τους δεν περιμένει κέρδη από αυτό το έργο, αντίθετα υπολογίζουν ότι μπορεί να έχουν και ζημιά. Αυτό που τους ενδιαφέρει όμως είναι η «πολιτική σημασία» της ανάθεσης του έργου στην κοινοπραξία τους. Δηλαδή ότι και επί ΝΔ είναι οι κυρίαρχοι στα δημόσια έργα. Και αυτό το πέτυχαν. Δεν παύουν όμως να τους προβληματίζουν οι μεσοπρόθεσμες αντιδράσεις στην πόλη και μελετούν το πώς θα χειριστούν αυτό το θέμα.

6 σχόλια

  1. Η Ν.Δ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ ΤΕΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ (Μ)ΠΑΟΚ?

    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?

    Α ΡΕ (Μ)ΠΑΟΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικά λοιπόν με το σκεπτικό σας, έπρεπε ο Καραμανλής και ο Σουφλιάς να βρουν τρόπο να αποκλείσουν τον Μπόμπολα από τους διαγωνισμούς. Γίνεται αυτό; Κι αν γίνεται είναι σωστό να γίνεται; Το πιο τίμιο είναι να βγει ο Σουφλιάς τώρα, όπως έκανε και παλιότερα και να βγάλει λίστα με την κατανομή των έργων με τους προϋπολογισμούς τους στις μεγάλες κατασκευαστικές για έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Αλλιώς μιλάμε στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι, τελικά υπάρχουν νταβατζήδες; Γιατί τόσο καιρό το "ΕΘΝΟΣ" και τα "ΝΕΑ" προσπαθούσαν να μας πείσουν για το αντίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση