GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ονομάτων συνέχεια...

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου εμπλέκεται και στις παράνομες απαλλαγές του στρατού! Το Press-gr κάνει πρώτο άλλη μια αποκάλυψη: Το ένα από τα δύο δι...

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου
εμπλέκεται και στις παράνομες
απαλλαγές του στρατού!
Το Press-gr κάνει πρώτο
άλλη μια αποκάλυψη:
Το ένα από τα δύο δικηγορικά γραφεία που εμπλέκονται στις παράνομες απαλλαγές από το στρατό είναι του Σάκη Κεχαγιόγλου: στην οδό Σέκερη στο Κολωνάκι.
Μέσω του γραφείου του, διακινούνταν έγγραφα και φάκελοι "επωνύμων" -καλλιτεχνών, επιχειρηματιών- για να πάρουν τις απαλλαγές από την στρατιωτική τους θητεία. Κι αυτό το έκανε με τις προσβάσεις που είχε σε υπουργούς κλπ και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ!!
Ο Σ. Κεχαγιόγλου είναι υπόδικος και για το παραδικαστικό κύκλωμα. Αποφυλακίστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αφού απείλησε ότι θα "μιλήσει". Ποιον απείλησε; Το Μέγαρο Μαξίμου.

15 σχόλια

  1. o ...φουστης (απο το φοραω φουστες) που λεγαμε εδω:
    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=116828029670099687

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Σάκης είναι από τους πιό σωστούς και δίκαιους δικηγόρους. Ανθρωπος για όλες τις εργασίες και με όλους. Σωστός businessman.
    Μέγας θεατρίνος στο ελληνικό star system.Υπομονή μετά από λίγο χρόνο όλα θα εχουν ξεχαστεί.
    Ο πανδαμάτωρ χρόνος βλέπετε.Γνωρίζετε άν ο ίδιος έχει υπηρετήσει την πατρίδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ:nightporter ...ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΠΟΥΣΤΙΑΣ προφανως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλος του Αχρηστόδουλου, ανηψιός μητροπολίτη, εργοδότης της κας Βαληνάκη, πως να μην είναι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι, ήταν μέλος της αρχιεπισκοπικής αυλής, όπως και οι Γιοσάκης-Βαβύλης. Αλλά η σαιζόν των τηλεοπτικών αποκαλύψεων έληξε και τώρα διανύουμε περίοδο κουκουλώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά εδώ δεν πρόκειται για της πόρνης το κιγκλίδωμα, αλλά για της οβίδας το κάγκελο!
    Το θέμα είναι ν' αρχίσει να... ξερνάει κανας τρελάρας που γνωρίζει ή κάποιος απ' το κύκλωμα που τον έστησαν και τον έριξαν... Τότε θα γίνει τρελό πάρτι, αλλά φοβάμαι πως δεν θα τό 'χουμε τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι ρε, δεν το πιστεύω... Αυτό το άγιο και καλό παιδί πού 'χει σχέσεις και με ανθρώπους της εκκλησίας κι όλο σταυροκοπιέται να είναι μπλεγμένο στο κύκλωμα και των παράνομων απαλλαγών; Οχι ρε κρίμα κι άδικο... Τί θα μείνει ρε για τους άλλους, τα πιο μικρά λαμόγια όταν όλη τη μπίζνα και τη χαρτούρα την παίρνει ένας; Καλά ρε, ούτε έναν οικονομολόγο της προκοπής δεν έχετε διαβάσει για τους κινδύνους των μονοπωλίων και ολιγοπωλίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gia tous perissoterous apo 10 8anatous-dolofonies ellhnnwn fantarwn 8a grapsete tipota? pio anhsuxitiko einai oti koukoulwnoun to pws kai giati pe8anan ellhnes fantaroi para to oti kapoioi den ekanan th 8hteia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sakis,

    or The International Man (?) of Mistery...

    Ο Ένας, ο Μοναδικός, ο Ατελείωτος..

    Για όσους κυκλοφορούν στον χώρο της "δικαιοσύνης" (χο, χο, χο..) αυτά είναι γνωστά. Όπως και πολλά άλλα. Και όχι μόνο για το Σάκη.

    Ακούστε όμως μία πρόβλεψη και ας δούμε αν τελικά έτσι θα είναι τα πράγματα.

    Όπως και για το "παραδικαστικό κύκλωμα" (ευφυέστατος ο όρος - υποδηλώνει μία μικρή ομάδα ανθρώπων που λειτουργούν παράνομα, έναντι πολλών περισσότερων που κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητας, ενώ η πραγματικότηατ είναι ότι πάνω από τους μισούς δικηγόρους και δικαστές μετέρχονται τις μεθόδους του Sakis & Co και οι υπόλοιποι ως επαγγελματικοκοινωνικό στόχο έχουν να μπορέσουν και αυτοί κάποια μέρα να ανελιχθούν ομοιοτρόπως)έτσι και στην περίπτωση του "παραστρατιωτικοπολιτικοβυσματικού κυκλώματος" οι επιπτώσεις θα είναι ασήμαντες και θα αφορούν μόνο κάποιους λίγους γραφικούς και κατά κανόνα ένστολους παραβάτες της νομοθεσίας.

    Για τους πραγματικά αξιολύπητους θιασώτες της ηθικής που έχουν ή είχαν τον τίτλο του Βουλευτή ή του Υπουργού (Mozard παρακαλώ...)και έχουν καταστήσει το 5γωνο τα τελευταία 30 χρόνια ένα απέραντο Ρουσφετολογικό Γραφείο ούτε λόγος. Δε θα αρχίσω τώρα τη θεωρία για το (μη) διαχωρισμό των εξουσιών (εκτελεστική - νομοθετική - ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) στην Ελλάδα, γιατί δεν είναι και της παρούσης.

    Επίσης, αν καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο της Ημετέρας (Εθνικός Ύμνος: Προσ'χή!,Ημί-ανάπαυση!)μέσα σε εύλογο χρονικά διάστημα έστω και ένας από τους ίδιους τους "απαλλαγμένους" και ιδιαίτερα έστω και ένας επώνυμος, αθλητής, επιχειρηματίας, δημοσιογράφος, ηθοποιός τότε να έρθετε από το σπίτι και να αφοδεύσετε με όλη σας την ορμή στο καλοδιατηρημένο, παρά τις ρυτίδες από τα γέλια που μου προκαλεί η υποκρισία με την οποία συζητείται το θέμα τις τελευταίες μέρες, πρόσωπό μου.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    (Μήπως να πάρω κανένα γραφείο βουλευτού τηλέφωνο μπας και δημοσιεύσετε το comment μου πρώτο σε σειρά, παρακάμπτοντας όλους τους προηγούμενους σχολιαστές;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @remember, remember: may I have your address please?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σημειώστε ποιοι δεν έχουν υπηρετήσει τη στρατιωτική τους θητεία:

    1) Κωνσταντίνος Καραμανλής, απηλλάγη λόγω προβλημάτων ακοής
    2) Ανδρέας Παπανδρέου: διότι είχε υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό
    3) Ακης Τσοχατζόπουλος, διότι είχε πλατηποδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΤΟ PRESS.GR ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ EXTRA CHANΝEL.
    ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ PRESS.GR.
    ΛΕΤΕ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ....ΠΕΘΑΝΩ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γράφουν κάποιες φυλλάδες της Τετάρτης για αύξηση της θητείας ώστε να καλυφθούν τα κενά των ανυπότακτων. Ισχύει? Έπαιξε και στα κανάλια έμαθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον αφου θελετε μερικα ονοματα,ας αρχισουμε με ενα γριφο.1)Ποιός προεδρος εισηγμενης εταιριας πληροφορικηςστο ΧΑΑ δεν υπηρετησε μεσω του γνωστου κυκλωματος στον στρατο.
    Ονομα¨ Ι.Κ.
    2)Ο αδελφος του παραπανω δεν υπηρετησε στον στρατο επισης μεσω του ιδιου κυκλωματος, πρωην διευθυνων συμβουλος τεχνικης εταιριας που εριξε ηχηροτατο κανονι προσφατα.Ονομα Η.Κ.
    Αυτα για αρχη.Εδω ειμαστε για την συνεχεια.Λυστε τον γριφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ" ΓΙΟΣΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΑΛΑΧΘΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση