GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Σημίτης: "Θα πάω στην Βουλή και θα καταψηφίσω το άρθρο 16"!

Η αποκλειστική πληροφορία που έχουμε είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης δεν διαφωνεί μόνο "σιωπηρά" με την αναθεώρ...

Η αποκλειστική πληροφορία που έχουμε είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης δεν διαφωνεί μόνο "σιωπηρά" με την αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.
Την αντίθεσή του αυτή έχει αποφασίσει να την εκφράσει όχι διά της απλής απουσίας του, από την ψηφοφορία που θα γίνει σε μερικές εβδομάδες, αλλά πηγαίνοντας στην Βουλή και καταψηφίζοντας -και αυτός- την διάταξη. Το ίδιο θα κάνει και ο κολλητός του βουλευτής Σωκράτης Κοσμίδης.
Πώς θα το αντιμετωπίσει αυτό, την ώρα που το πολιτικό παιχνίδι χοντραίνει, ο Γ. Παπανδρέου;

39 σχόλια

  1. Ο Φασούλας επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό και συμφώνησε με την πώληση σε επιχειρηματίες του λιμανιού του Πειραιά, μόνο που συνέστησε να γίνει προσεκτικά. Εισέπραξε την αντίδραση του τ.βουλευτή του ΣΥΝ. Π.Λαφαζάνη γι'αυτό το υποκριτικό "προσεκτικά". Το αίσχος του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που ξεκίνησαν Μητσοτάκης-Σημίτης θα συνεχιστεί, αφού το πόπολο έχει παραδοθεί στην Νιρβάνα της T.V. και στη μέθη της προσδοκώμενηε σε κάποιο φαντασιακό μέλλον προσωπικής γκλαμουριάς. Δεν πιστεύω ότι το ανθρωπάκι ο Σημίτης θα βρει θάρρος να πει όχι. Δεν είναι ίδιον του ανδρός που έχει τη στόφα της ποντικομαμμής και αποτόλμησε να αποστασιοποιηθεί από τον Αντρέα μόνο όταν είχε καταντήσει λείψανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού με τον κομματισμό, την ευνοιοκρατία, τη διαφθορά και την υποχρηματοδότησητη απαξίωσαν τη δημόσια παιδεία, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θέλουν τώρα να την ξεπουλήσουν στους μεγαλομπακάληδες που θα αναβαθμίσουν τα ψωροκολέγειά τους σε πανεπιστήμια που θα πουλάνε διπλώματα στους μπουμπουνοκέφαλους που δεν μπορούν να μπουν στα δημόσια πανεπιστήμια. Πάρε κόσμε φτηνά πτυχία, της Γιάννας, του Βαρδή της Μαριάννας και του Κόκκαλη. Μια νέα γενιά πανεπιστημιακών δασκάλων, υπάλληλων-δούλων των εργοδοτών τους, φοβισμένα ανθρωπάκια που θα γνωματεύουν υπέρ των τρομονόμων, των ακτινοβολιών των κεραιών, της υγιεινής των τσιγάρων και της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Γιωργάκη Παπαντρέου τούβλο φοιτητή αμερικανικού κολλεγίου κουμπούρα βουλευτή που δεν μπορείς να πεις μια φράση σωστά, ξεπεσμένε κληρονόμε τρίτης γενεάς που θέλεις να ανοίξουν μικρομάγαζα οι αμερικάνοι λεφτάδες και οι τυχοδιώκτες αεριτζήδες της αρπαχτής στην Ελλάδα, θα το πληρώσεις σκληρά το άρθρο 16 την ώρα της κάλπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !16!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το άρθρο είναι ακριβές, τότε αυτός που πραγματικά θα "ματώσει" για την αναθεώρηση θα είναι ο Γιώργος και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Αν κρίνω δε και από την (πρωτοφανή στο blog) επίθεση του φίλου "δάσκαλου", η απόφαση του Γιώργου να υποστηρίξει την αναθεώρηση ήταν πράγματι δύσκολη, αλλά συγχρόνως και αποφασιτική. Προβλέπω ότι μετά την ψήφιση της αναθεώρησης και κυρίως αμέσως μετά ίσως και κατά τη διάρκεια του Προγραμματικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ θα υπάρξουν εξελίξεις γενικότερα στο χώρο της Κεντροαριστεράς που θα μας βγάλουν από την πλήξη.
    Πιστεύω όμως (ταπεινή μου άποψη είναι) ότι η προ μηνός αναδιάρθρωση του ΠΑΣΟΚ έγινε κατόπιν συμφωνίας Γιώργου-Σημίτη για ...χαλαρή διαφοροποίηση (και σε επίπεδο μικρομεσαίων στελεχών) για το άρθρο 16 . Και μέχρι στιγμής Λοβέρδος, Βενιζέλος και άλλοι δεν διαφωνούν ριζικά με την αναθεώρηση αλλά ...χρονικά. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το θέμα είναι διαδικαστικός και όχι ιδαίτερα ουσιαστικός και αυτό φαίνεται άσχημο. Ή είσαι με κάτι ή δεν είσαι. Από αυτούς που διαφωνούν μόνο η Νεολαία ΠΑΣΟΚ (ή το φάντασμά της)έχει πάρει σοβαρά το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλεπω και παλι οτι οσοι ειναι κατα της αναθεωρησης του αρθρου 16 επιμενουν οχι να επιχειρηματολογουν αλλα να υβριζουν.Ισως θα επρεπε να αναθεωρηθει το αρθρο μονο και μονο για να διαφοροποιηθουμε απο αυτη τη νοοτροπια.Στο τελος δειχνουν ποσο συντηρητικοι ειναι αυτοι που οργιζονται, η δε εναντιωση τους σε μια αλλαγη δειχνει ποσο αντιδραστικοι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ο Γιώργος εμμένει με τόσο πάθος στα ιδιωτικά; Δεν μας έχει συνηθίσει σε σταθερότητα στις απόψεις του. Στα ελληνοτουρκικά από περιστέρι έκανε το γεράκι όταν πέρασε στην αντιπολίτευση. Στην αποκρατικοποίηση της Εκκλησίας, έχει αλλάξει 5 ή 6 φορές θέση ανάλογα με το που φυσσά ο άνεμος των αποκαλύψεων σε βάρος των ρασοφόρων. Αυτή η εμμονή συναρτάται με την απόλυτη πίστη του στον καπιταλισμό ή με κάποια ιδιωτικά συμφέροντα;Εδώ διακυβεύεται το άμεσο πολιτικό του μέλλον. Μπορεί να τον κυμηγήσουν από την ηγεσία πριν ακόμη χάσει τις επόμενες εκλογές, αν οι αντιδράσεις των πολιτών κορυφωθούν. Γι'αυτό οι δελφίνοι και οι ψευτοδελφίνοι (Σημίτης, Βενιζέλος, Άκης, Λοβέρδος) παίρνουν τις αποστάσεις τους για να μπορούν την ώρα της εξευτελιστικής ήττας να πουν, εμείς καλέ του τα λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νομίζω οτι σας πιάσανε κότσο... (λαλαλαα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι φως φανάρι, πως ο Καραμανλής θα κάνει μάνι μάνι εκλογές τον Μάη, πριν ξεχαστεί η στάση του Γιώργου στο 16. Ξέρει ότι το Πασόκ θα χάσει ένα 2-4 τοις 100, αριστερότερα, η ψαλίδα μεταξί των 2 κομάτων θα μεγαλώση και η νδ θα κερδίσει στο άνετο. Οι Βενιζελολοβέρδοι που κάνουν πως διαφωνούν, στο συνέδριο είχαν συφωνήσει. Αλλά είναι μαθημένοι να κυτάνε το συφέρο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ. Τη βοηθάει κι ο Γιώργος που τα δίνει όλα. Εκτίθεται με το αρ.16, κι από πάνω ζητά εκλογές που ξέρει πως θα τις χάσει. Τι να πεις, δεν παίζεται το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το χειρότερο για τον πρόεδρο, είναι πως θα μπορούσε να περιμένει την επόμενη Βουλή για 180 ψήφους και να αφήσει τη Νουδού τώρα με μόνο 150, απλά να θεμελιώσει το δικαίωμα αναθεώρησης. Τώρα ο Γιώργος κατεβάζει τα σώβρακα, δίνει 180 και της παρέχει τη δυνατότητα στην επόμενη Βουλή, με μόνο 150 ψήφους να διαμορφώσει το άρθρο όπως θέλει. Αυτό λέει ο Βενιζέλος αλλά ο Γιώργος έχει στηλώσει τα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όσα λένε στα φανερά ΠΑΣΟΚ & ΝΔ! Γιατί τίποτε δεν αποκαλύπτεται από τους αμοραλιστές της πολιτικής εξουσίας (και όχι μόνο...) Ποιός εγγυάται ότι δεν θα φανερωθεί κάποια άλλη πραγματικότητα με το μανδύα αυτού που χαρακτηρίζουν μη κερδοσκοπικό, μη ιδιωτικό;Κι ο Μπους κι όλοι οι προκάτοχί του Αμερικάνοι για να σώσουν δήθεν τους λαούς από τη δικτατορία και να ξαναφέρουν τη δημοκρατία πήγαν στα Βιετνάμ και στις Κορέες, στα Αφγανιστάν και τα Ιράκ, αλλά τελικά άλλους στόχους είχαν!
    Φυσικά και η παγκοσμιοποίηση χρειάζεται διεισδυση στην τρόπο και στο περιεχόμενο της παρεχομενης παιδείας, στη δημιουργία νέων πανεπιστημιακών τζακιών απόλυτα ελεγχόμενων από την πλουτοκρατία! Φυσικά και οι νέες μορφές εργασίας χρειάζονται συγκεκριμένη μόρφωση, με χαμηλότερα στάνταρ και "φτηνά" πτυχία, ανεξάρτητα από το ξεχαρβάλωμα των ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων γιατί πιστεύω ότι στις στοιχειωδώς σοβαρές χώρες δεν θα είναι έτσι...
    Θα θυμίσω όμως την δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ... Οταν σταδιακά την υπέσκαπταν, την απογύμνωναν, την απαξίωναν και ξάφνου (δήθεν...) ξεπήδησαν τα ιδιωτικά ως (δήθεν...) τοπικά κανάλια, τα οποία ώσου να πεις κίμινο (πού 'λεγε ο λαός) ματαμορφώθηκαν σε πανελλαδικά! Κι αφού άφησαν να γιγαντωθούν κι αποκαλούσαν επίσημοι και ανεπίσημοι την ΕΡΤ "κοιμώμενο γίγαντα", αφού πάνω από δεκαπέντε χρόνια κάνουν ύποπτα παιχνίδια με τους βαρόνους και νονούς των μίντια και της δημοσιογραφίας, χωρίς έναν νόμο της προκοπής για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, άναψαν εδώ και λίγα χρόνια το πράσινο φως να μπει στον (δήθεν) ανταγωνισμό και η ΕΡΤ! Για να κινείται το παραδάκι νομιμοποιημένο όπου γουστάρουν (εταιρίες παραγωγής και προμήθειας ταινιών κ.λπ., απόκτηση δικαιωμάτων, αμοιβές συντελεστών κ.α.) Και φυσικά μπορούμε βάσιμα να υποπτεύομαστε ότι έτσι βολεύονται ποικιλλοτρόπως και πρόσωπα και κόμματα!
    Πώς σας φαίνεται η ιστορία; Δεν μπορεί να ξαναγίνει και με τα πανεπιστήμια;
    Α, φυσικά, ετοιμασθείτε για εκλογές! Γιατί αν διογκωθεί η κρίση (την οποία μπορεί και να θέλουν για να μετρήσουν τις τάσεις και τις αντιστάσεις του κόσμου στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται με έξωθεν καθοδήγηση...) εύκολα θα δικαιολογήσουν οι πάντες την προσφυγή στον κυρίαρχο λαό, που με νέες υποσχέσεις και φούμαρα για καλύτερο μέλλον θα πάει αποβλακωμένος να ξαναψηφίσει πάλι τα ίδια κόμματα, τους ίδιους αρχηγούς, τους ίδιους λαλίστατους και γκλαμουράτους πολιτικούς!
    Ρε Μηλιώκα, γιατί εδώ και τόσα χρόνια τραγούδησες απλώς το "να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες.." και δεν πίεσες να αναγνωρισθεί από τη Βουλή και την Ακαδημία ως... αναπληρωματικός εθνικός ύμνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρχήν μπράβο για το μπλογκ. Δεύτερον, ως πρωην υπάλληλος καναλιού μη δημοσιογράφος όμως, να πω ότι αναγνωρίζω την γραφή τουλάχιστον δύο δημοσιογράφων από το κανάλι που δούλευα. Σε σχόλια και σε κανα δυο ποστ. Είστε πολλοί πάντως. Το θέμα είναι γιατί κάνατε μόκο στο κανάλι και εδώ τα λέτε έξω από τα δόντια; Ο Τύπος μπορει να ρίξει την εξουσία. Γιατί δεν ξεκινάτε αγώνες; Έπρεπε να έρθει το μπλογκινγκ για να αρχίσετε κάτι; Και μιλώ για τους μικρούς δημοσιογράφους εδώ. Πάντως δεν συμπάθησα κανέναν δημοσιογράφο όσο ήμουν στο κανάλι. Δεν μιλάγατε καλά, θάβατε ο ένας τον άλλο, και σκύβατε το κεφάλι. Άλλα βλέπω εδώ όσον αφορά την οσφυοκαμψία. Αυτά κρύβατε μέσα σας;
    Κι επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα και μάλλον θα διαγραφόταν το σχόλιο μου αν ανέφερα τα ονόματα που αναγνωρίζω, δεν θα πω τίποτα.
    Το σίγουρο είναι ότι δεν γράφετε ΜΟΝΟ σε εφημερίδες. Προέρχεστε από ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι, να πάει ο Κωστάκης να καταψηφίσει την αναθεώρηση.
    Ο Κωστάκης που έφερε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ανταγωνισμός στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που ΑΥΤΟΣ δημιούργησε με την μορφή κολεγίων και αντιπροσωπιών ξένων πανεπιστημίων. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά παθαίνει η Κυβέρνηση όταν «κλέβει» τις πολιτικές των προκατόχων τους. Των 2 τελευταίων περιόδων ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nomizw, ola kataligoun sto eksis erwtima:
    Se poion tha empisteutoume to mellon tis dimosias paideias - kai metaksi allwn, KAI to periexomeno tou arthrou 16;

    Sti ND kai ton Karamanli;
    Η sto PASOK kai ton Papandreou;

    PASOK kai pali PASOK.

    To paixnidi twn eklogwn einai anoikto. Auto lene twra pia KAI oi dimoskopiseis.
    Mono me niki PASOK tha empodisoume to plires ksepoulima twn pantwn se idiwtes - kai stin paideia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To swsto einai mi kratika panepistmia mazi me kratika wste na antagonizontai to ena to allo. Opoios den goustarei na paei sthn voria korea, kouva h' opou allou iparxei koumounismos k opws fevgei na mas klisei kai thn porta giati vromaei disosmia apo to dimosio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανόητοι και κομπλεξικοί όλης της χώρας ενωθείτε! Στραφείτε κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα! Κατεβείτε και στα πεζοδρόμια! Ποιος ξέρει... Μπορεί κρατώντας και κανένα πανώ να χτυπήσετε ταγαρογκόμενα από τα Εξάρχεια, που ενώ κατάφερε να μπει στην Αρχιτεκτονική, δεν άνοιξε ποτέ βιβλίο γιατί αποφάσισε να επιδοθεί στα τσιμπούκια και στο τάβλι! Και ξαφνικά αποφάσισε ότι το πτυχίο (που εκείνη δεν θα αποκτήσει ποτέ τελικά) του ελληνικού πανεπιστημίου θα απαξιωθεί μετά την ίδρυση ιδιωτικών.
    Γελοία ανθρωπάκια... Ποτέ δεν θα καταλάβετε τι σημαίνει πρόοδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πατροκλοσ εισαι τελειως χεσε μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΣ ΣΗΜΙΤΗ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΤΑΟΥΛΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάτροκλε, εσύ που κατανοείς τι σημαίνει πρόοδος, εξήγησε μου γιατί δεν πας στο σπιτάκι σου να γαμήσεις τη μανούλα σου, μήπως και ξελαμπικάρει το κολλημένο μυαλό στου...
    Άντε... σπίτι γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ti tha ginei? Den tha grapsete tipota gia th nea omada toy Eleytherou typoy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδια σας παρακαλω μη βριζεστε,ας κρατησουμε το blog σε ενα επιπεδο παραθεσης ιδεων η ανταλλαγης αποψεων να το χαιρομαστε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΙΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η αλήθεια τσούζει... Πιο πολύ όμως τσούζει η βλακεία... Ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια από ένα άλλο πρίσμα. Την Κοινωνική και Πνευματική Πρόοδο.

    Έχοντας ένα κλειδωμένο Δημόσιο Σύστημα Παιδείας, εκτός του ότι δεν αφήνουμε τους πολίτες να μορφωθούν και να εξελιχθούν, πολλές φορές τους στερούμε το όνειρο τους, αναγκάζοντας τους να σπουδάσουν κάτι παντελώς άσχετο, έχοντας αποτύχει για μερικά μόρια.

    Αναμφίβολα, η μη ιδιωτική εκπαίδευση θα πλημμυρήσει τον χώρο της παιδείας με διάφορα ιδρύματα. Η ιστορία όμως και η πράξη δείχνει ότι οι καλοί επιπλέουν.

    Αν, ένας μη ιδιωτικός πανεπιστημιακός (ή εκπαιδευτικός φορέας) είναι ικανός να παράγει ικανοποιητικά εκπαιδευτικά αποτελέσματα (τα οποιά είναι μετρήσιμα) τότε κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμηθεί από έναν υποψήφιο φοιτητή, σπουδαστή, γνωσιλάγνο, κτλ. Κάποιος οργανισμός που θα είναι της πλάκας, θα παραμείνει της πλάκας και θα αφανιστεί.

    Το παράδοξο είναι ότι κάποιοι αντιδράτε με απίστευτα ρατσιστικό τρόπο, αν και θεωρητικά είστε σπουδασμένοι.

    Εσείς είχατε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε γιατί καταφέρατε και περάσατε στο πανεπιστήμιο, κάποιοι άλλοι, που δεν τα κατάφεραν, δεν έχουν το δικαίωμα στην γνώση και στην εξειδίκευση? Θα πρέπει να καταδικαστούν στην μιζέρια δηλαδή?

    Ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο.

    Και αντί να απαιτείτε ένα πιο μορφωμένο έθνος, προσπαθείτε να κρατήσετε τις κάνουλες της εκπαίδευσης κλειστές.

    Ο αμόρφωτος κόσμος βλέπει τα Star, τα Alter, τα Ant1, κτλ. που δεν προσφέρουν τίποτα. Γιατί κάτι οπισθοδρομικά μυαλά σαν κάποιων εδω μέσα, τους έκαναν έτσι...

    Ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να διαβάζουν βιβλία...



    Και τώρα, μπορείτε να με κατασπαράξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @νέστωρ: Δεν.... κατασπαράζεσαι με τίποτε. Είσαι τόσο γέρος που τα κόκκαλά σου δεν κάνουν ούτε για σούπα. Ο συλλογισμός σου έχει βάση όμως.

    Γράφεις: "Αναμφίβολα, η μη ιδιωτική εκπαίδευση θα πλημμυρήσει τον χώρο της παιδείας με διάφορα ιδρύματα.". Μήπως να αφαιρέσουμε το "μη"?

    Επίσης, κάνεις το σφάλμα να θεωρήσεις ότι οι περισσότεροι εδω μέσα έχουν τελειώσει Πανεπιστήμιο. Δεν τεκμαίρεται από το ύφος της γραφής. Κι έτσι να είναι, αν είναι Ελληνικό, τότε μην περιμένεις κριτική σκέψη. Μόνο (κομματική)παπαγαλία. Πως νομίζεις άλλωστε ότι δημιουργήθηκε η φούσκα του ΧΑΕ, αν όχι από τα διάφορα παπαγαλάκια-δημοσιογράφους-κομματολύμματα?? (δε γράφω κομματόσκυλα γιατί αγαπώ τα σκυλιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ sniper
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις διορθώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το δημόσιο πολλοί "μίσησαν" τον κορβανά του ουδείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ << ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ >> ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ;

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    SOTIRXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΝΕ ΓΕΛΑΤΕ.
    ΔΥΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @anonymous (τελευταίο): Σωτήρχος? ποιός Σωτήρχος? Ο Michael ή ο άλλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μια ερώτηση , τον Τσάρτα για να αποφύγει την στράτευση τον ΄΄κουτσάναμε΄΄ σε χρόνο dt.
    Τα μη κερδοσκοπικά σε πόσο χρόνο τα κάνουμε κερδοσκοπικά ?

    ΥΓ1:Και τότε ρίξανε τον κλήρο - Και τότε ρίξανε τον κλήρο να δούνε ποιός - ποιός- ποιός θα φαγωθεί οεοε οε οε.
    ΥΓ2:Κόμματα , φυτιτικές (δεν έκανα λάθος) νεολαίες και λοιποί καθήστε και απολαύστε τους καρπούς ΄΄των αγώνων σας....΄΄
    ΥΓ3:Έχω κάτι δάνεια μούρλια για φοίτηση σε κάτι μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια , για περάστε , για περάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καλα καλα δεν ειναι τοσο ακριβα τα πτυχια ιατρικης και οδοντιατρικης που βρισκεις σε ρουμανια βουλγαρια γιουγκοσλαβια και λοιπα.

    μαλιστα τωρα φτυνηνε και το δικατσα: με 2500 ετοιμες και γνωστες ερωτησουλες ανα μαθημα ξενοιαζεις στο πι και φι

    ξερετε ποσοι γινανε γιατροι το καλοκαιρι απο αυτους που κανανε χρονια και χρονια να περασουν το δικατσα?

    και τωρα που μπηκανε και οι υπολοιποι ρουμανοβουλγαροι στην ΕΕ δεν χρειαζεαται καν δικατσα (δοαταπ)

    αυτοματη αναγνωριση.

    χεχεχε!

    ποιος ο λογος λοιπον να γινουν ιδιωτικα πανεπιστημια στην ελλαδα?

    ας πανε ολοι στις λοιπες βαλκανικες χωρες

    τζαμπα πραμα που σαλευει

    χιλια χρονια να ζησει ο καραμανλης και η κουτσικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΒΟΥΛΑΓΑΡΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΡΔΕΛΛΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΜΑΣ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
    ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κάποιος ανώνυμος που προφανώς κρύβεται πίσω από την ανωνυμία διότι δεν έχει το θάρρος της γνώμης του, δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα μας σώσει. Δηλώνει με στόμφο «PASOK kai pali PASOK». Αν κρίνω από τα Greeklish πρέπει να είναι οπαδός του Ανδρίκου (η όπως αλλιώς τον φωνάζουν) Παπανδρέου.
    Μα το ΠΑΣΟΚ δεν μας έσωζε περί τα 20 χρόνια και έφερε ιδιωτικά κολέγια, σχολές και πάει λέγοντας. Σε αυτή τη χώρα έχω βαρεθεί να με σώζουν. Έλεος ποια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί ρε "lithoni" δεν μπαίνεις μπροστά να μας σώσεις απ΄ όλους αυτούς. Άντε για ύπνο αγοράκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς "lithonis"

    Ξέχασα και το άλλο, εμείς "ανώνυμοι" ενώ το δικό σου "lithonis" όλο ταυτότητα. Ρε ουστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι λάθος η πληροφόρηση. Ο Κ. Σημίτης δηλώνει σε συνομιλητές του, ότι "δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στον Γιώργο". Και δεν ξεκαθαρίζει εάν θα πάει στις ψηφοφορίες και τί θα κάνει τον Μάρτιο. Αυτά για την ακρίβεια και την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. i nd re maga den eipe nai sta idiotika panepistimia? exis dei se ti katastasi einai ta ta ekpedeutika idrimata ?fititis eimai kai proin sindikalistis me ipsii thesi....kai auto pou ida itan emporio narkotikon rousfetia kai fraga se fitites apo kathigites !!! pks pasp dap klp oli skata einai ! gi auto kai efiga ! auta pou exo di oute ston ipno sou den tha ta eblepes oute kan sti troumpa gi auto sinelthete gia na sothoume !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση