GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνέχεια για τον Χρυσοχοϊδη...

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε σε όλα τα media από την αποκάλυψή μας ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης "μετακινείται" από την Ημαθία στην Β...

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε σε όλα τα media από την αποκάλυψή μας ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης "μετακινείται" από την Ημαθία στην Β' Αθηνών. Δημοσιογράφοι τηλεφωνούσαν στο γραφείο του ενώ το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 με τον Γ. Παπαγιάννη έκανε ρεπορτάζ με αναφορά στο Press-Gr (ευχαριστούμε και πάλι).
Από το γραφείο του βουλευτή, έλεγαν ότι "δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε" και ότι "οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις γιορτές".
Εμείς μάθαμε ότι υπήρχε έτοιμο σχετικό δημοσίευμα και για το "Βήμα της Κυριακής" που πατρονάρει τον Μιχάλη. Μια έγκυρη πληροφορία λέει ότι η μετακίνησή του στη Β' Αθηνών ήταν αίτημα του Χρ. Λαμπράκη προς τον Γ. Παπανδρέου.
Δεν θα έβγαινε στην Ημαθία!
Το πιο καλό ρεπορτάζ έρχεται από την Βέροια. Εκεί όλα έδειχναν ότι ο Μιχ. Χρυσοχοίδης δεν θα έβγαινε βουλευτής αφού τον περνάει ο δεύτερος, σήμερα, βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος. Με το νέο εκλογικό νόμο, αν χάσει το ΠΑΣΟΚ στο νομό αυτό θα πάρει μόνο μία έδρα.
Ας είναι καλά οι αμερικάνοι...
Το άλλο στοιχείο είναι ότι έχει έρθει σε μεγάλη κόντρα με τον Γ. Χασιώτη, τον υποψήφιο νομάρχη του ΠΑΣΟΚ που έχασε παταγωδώς. Ηταν δικός του άνθρωπος -όπως κι ευνοούμενος του Χρ. Λαμπράκη- αλλά μετά τις εκλογές τσακώθηκαν. Ο Χασιώτης θέλει να είναι κι αυτός τώρα υποψήφιος βουλευτής, που σημαίνει ότι θα "πετσόκοβε" ψήφους από τον Χρυσοχοϊδη. Ετσι ο Μιχάλης δεν είχε άλλη λύση από την φυγή προς την Αθήνα. Κι ο Παπανδρέου ανέλαβε την προστασία του.
Αγαπημένα παιδιά των αμερικανών είναι εξάλλου και οι δυο.

11 σχόλια

  1. Το παραπολιτικό από τον "Βηματοδότη" βγήκε την Παρασκευή, μόλις το δημοσιοποιήσατε από το site. Ήταν το κεντρικό παραπολιτικό με σκίτσο του Μιχάλη Χρυσοχοιδη. Πάντως η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Ο Μιχαλάκης πάει στη Β' Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή και εγώ προέρχομαι από ΔΟΛ ο "βήμα - βήμα" γνωρίζει πολλά. Και πρέπει να είναι από τους πιο παλιούς υλατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας δωσω μια πληροφορια αλλα θέλει λίγο ψαξιμο. Γιατι πηγε ο Μειμαρακης στο Παρισι και πως το ταξιδι συνδεεται με τον πόλεμο του βολου.και αν ειναι αθωο το ταξιδακι γιατι διαδίδει οτι είναι στην Κρήτη.Αν βρειτε γιατι πήγε στην πόλη του φωτος θα έχετε μεγαλη ειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή χτες γραψανε πολλά για τους δημοσιογραφους σας μεταφερω μια ιστορια που την ειδα με τα ματια μου. πριν απο ένα μηνα ήμουν για δουλεια στο Μοναχο.Εκει που βαδιζα ειδα τον Ρουσοπουλο,τον Χιωτη-αυτον του βηματος-και έναν τυπο που μάλλον πρεπει να ηταν ο εμπορος οπλων-δεν θυμαμαι το ονομα του. Ενας χοντρος ειναι με μεγάλο προσωπο. Ηταν Σαββατο μεσημερι στον πιο κεντρικο δρομο του Μοναχου. Κατέβηκαν απο μια 500 μερσεντες και μπηκαν σε ενα εστιατοριο πολυ χλιδε. Τους αφησα να μουν και μετα μπηκα να δω. Ηταν παρεα με 5-6 γερμανους που εμοιαζαν με στελέχη μεγαλης επιχειρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @anonymous1: Περιμένουμε να παραλάβουμε τα 15 Mirage 2000-5.

    @anonymous2: Ήταν συνάντηση με τους υπευθύνους της ThyssenKrupp Marine Systems, κατασκευάστριας εταιρείας του υποβρυχίου U214 "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ" (αυτό που μπατάρει) και ιδιοκτήτρια των Ναυπηγείων Σκαραμανγκά. Και σίγουρα θα ήταν ο Γερμανός CEO του Ομίλου, γιατί ο εδώ εκπρόσωπος τα έχει πάει ολίγον "σκατά" και οι Γερμανοί δεν θέλουν να χάσουν άλλες παραγγελίες του Π.Ν (βλ. Φρεγάτες F124)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι εξηγείται γιατί ο Ρουφιανάκος ο Χιώτης έχει την στήριξη του Ρουσόπουλου. Φίλε πολύ σημαντικές οι πληροφορίες που μας έδωσες. Να είσαι καλά. Από εδώ και πέρα θα αναλάβουμε εμείς στον Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ομάδα είναι η εξής : Χιώτης η αδερφούλα, ο αρχιγλύφτης, τον οποίο ο Ρουσόπουλος δεν "καίει" στην κρατική τηλεόραση γιατί τον θέλει για τον ΔΟΛ. Πήγε να τον πλασσάρει στην Καθημερινή επειδή η Τριανταφύλλου δεν τα παίρνει και δεν καταλαβαίνει από "γραμμές", αλλά δεν τσίμπησε ο Αλαφούζος. Κοττάκης. Το παλιοτόμαρο. Ο αρχικαταδότης συναδέλφων στον εργολάβο Σαραντόπουλο, στον Σταϊκούρα, στον Μεϊμαράκη και στον Ρουσόπουλο. Ο σύγχρονος Νέστορας Μάτσας. Τον Κοττάκη τον έκαψε δίνοντάς του εκπομπή αν και ήξερε ότι είναι σαν καρτούν γιατί είναι δεξιός και ο Ρουσόπουλος ήθελε ισορροπίες και πολλά... καρφώματα μέσα στην ΕΡΤ.
    Χριστίνα Κοραή. Παίρνει από την ΕΡΤ 7.000 ευρώ τον μήνα(!) για τις... αναλύσεις της και για τις... παπαριές που λέει. Εμφανίζεται ως αριστερή σε μια προοδευτική εφημερίδα, αλλά πράγματι δεν έχει τον χαρακτήρα των δυο άλλων. Δεν είναι κακή συνάδελφος όπως οι αδερφές Κοττάκης και Χιώτης, αλλά την χρησιμοποίησε ο Ρουσόπουλος για "ξεκάρφωμα". Συν τοις άλλοις είναι γνωστές οι σχέσεις του Ρουσόπουλου με την Ελευθεροτυπία. Αυτά τα τρία τσογλανάκια λοιπόν είναι οι ρεπόρτερς που διαμορφώνουν το πολιτικό κλίμα στην χώρα μας. Α, να μην το ξεχάσω ο Κοττάκης έχει και άλλη μια αργομισθία. Τα παίρνει (τα έπαιρνε μάλλον) χοντρά από τον απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά Χρήστο Αγραπίδη. Του είχε υποσχεθεί μάλιστα ότι αυτός θα τον ξαναβγάλει Δήμαρχο! Τελικά ο Αγραπίδης πήρε τον πούλο και ο Κοττάκης προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι αδερφή. Τουλάχιστρον αυτός πλένεται που και πού. Η άλλη Λουλού ο Χιώτης βρωμάει σε όλους τους διαδρόμους του ΔΟΛ. Ρωτήστε και εμάς που περάσαμε από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξερετε γιατι δεν προκειτε να χαλασουν ποτε αυτο το τερας που λεγετε Β.Αθηνων?Μα για να φερνουν και να παραμενουν Βουλευτες ατομα που ταχουν μουτζωσει στις επαρχιες των και υπο αλλες συνθηκες δεν θα ξαναβλεπαν τη Βουλη.Αυτο βολευει και τα δυο μεγαλα κομματα.Το ΠΑΣΟΚ προταστατησε σε αυτη την πρακτικη...Τωρα θα αρχισει να το μιμειτε και η ΝΔ και σε αυτο.Κατσε να εμπεδωθει η κυβερνητικη φθορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά ε ειδικά το τέρας της πολιτικής ο Χασιώτης με το Σιδιρόπουλο θα σκίσουν.... πω πω πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πως λέμε φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμια, κάπως έτσι θα είναι το τοπίο στη Βέροια μετά την αποχώρηση Χρυσοχοϊδη.

    είχαν που είχαν θέμα αποβιομηχάνισης και κάποιος κάπως τους τα μπάλωνε, τώρα θα αποκτήσουν και έλλειμμα πολιτικού προσωπικού,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ποιος σας είπε ρεα παιδιά οτι θα εκλεγεί ο Μιχαλάκης ο τσοντάκιας στην Αθήνα;

    Τον πο'υλο θα πάρει σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση