GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σιωπή της Αλέκας...

Ωραία τα λέει η Αλέκα Παπαρήγα για τη διαφθορά, τις ευθύνες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τις επιχειρηματικές συγκρούσεις. Γιατί όμως το ΚΚΕ δεν έχει πει ...

Ωραία τα λέει η Αλέκα Παπαρήγα για τη διαφθορά, τις ευθύνες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τις επιχειρηματικές συγκρούσεις. Γιατί όμως το ΚΚΕ δεν έχει πει λέξη για την υπόθεση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Cosmote που χαρακτηρίζεται ως μεγάλο σκάνδαλο; Και όχι μόνο αυτό. Αποκαλύπτουμε ότι όταν συζητήθηκε η επίμαχη συμφωνία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ούτε καν παρέστη βουλευτής-εκπρόσωπος του ΚΚΕ.
Η εξήγηση, απλή: Ο Περισσός διατηρούσε ανέκαθεν προνομιακές -και κάτι παραπάνω- σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ΓΕΡΝΑΝΟΣ, κ. Π. Γερμανό...

3 σχόλια

  1. Ζητήματα διεθνούς πολιτικής αλλά και της ανθρώπινης καθημερινότητας συζήτησαν ο Πάπας Βενέδικτος 16ος και ο Αμερικανός Πρόεδρος κ. Τζ. Μπους στην ημίωρη συνάντηση που είχαν χθες, στην Αγία Εδρα. Ακολούθησε ωριαία συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου με τον Καρδινάλιο Ταρσίσιο Μπερτόνε.




    Οπως μάλιστα έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου του Βατικανού, ο Ποντίφικας προέτρεψε το συνομιλητή του να εξευρεθεί περιφερειακή και μέσω διαπραγματεύσεων λύση σε όλες τις συγκρούσεις που εστιάζονται στη Μέση Ανατολή.

    "Η διένεξη Ισραηλινών και Παλαιστινίων, η κατάσταση στο Λίβανο, η ανησυχητική κατάσταση στο Ιράκ, η κρίσιμη κατάσταση την οποία βιώνουν πολλές χριστιανικές κοινότητες της περιοχής" απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, τους δύο ηγέτες, αναφέρεται στο ανακοινωθέν.

    Ακόμη συζήτησαν για το Νταρφούρ (Σουδάν) και τη Λ. Αμερική, ακόμη όμως και θέματα, όπως οι αμβλώσεις, η οικογένεια, το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalo tha eitan esto kai ME MEGALI KATHISTERISI na klipsnisoun kai oi KKEdes kai oi Knites pou mas exoun flomisi edo kai xronia sto dithen "epanastatiko fronima", kai na doun kai ligo pio makria ap ti miti tous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση