GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Η οικογένεια του Παντελή πήρε θέση για τον πολυσυζητημένο καβγά με τον Χαράλαμπο

Ένα πρωτοφανή καβγά παρακολουθήσαμε πριν από μερικές ημέρες στο MasterChef ανάμεσα στον Παντελή και τον Χαράλαμπο. Στο τέλος οι περισ...

Ένα πρωτοφανή καβγά παρακολουθήσαμε πριν από μερικές ημέρες στο MasterChef ανάμεσα στον Παντελή και τον Χαράλαμπο. Στο τέλος οι περισσότεροι στάθηκαν στην απίστευτη ψυχραιμία του πρώτου, αλλά και στην ατάκα «εν κουλί» του δεύτερου, η οποία στη συνέχεια έγινε viral.

Το Happy Day συνδέθηκε την Παρασκευή ζωντανά με την Κάλυμνο, όπου βρίσκεται το μαγαζί της οικογένειας Βούρου και συνομίλησε με τον πατέρα του Παντελή, κ. Μιχάλη και τα δύο αδέρφια του.

Ο κ. Μιχάλης στις δηλώσεις του κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με τον γιο του και μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ο χαρακτήρας του αυτός είναι. Είναι ήρεμος και καλό παιδί. Όταν δουλεύει είναι γρήγορος. Στον καβγά με τον Χαράλαμπο δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Πολύ μου είπαν ότι αγανάκτησαν, αλλά εγώ το αντιμετωπίζω όπως ο Παντελής. Δεν θέλουμε ούτε εγώ ούτε ο Παντελής να έχουμε κακία ή πρόβλημα. Τίποτα»

«Ήταν λίγο παράξενος ο τρόπος του Χαράλαμπου, αλλά εντάξει δεν πειράζει. Παιχνίδι είναι, συμβαίνουν αυτά και ο Παντελής το αντιμετώπισε πολύ σωστά», συμπλήρωσε ο μεγάλος αδερφός του, Παντελή, Μικές.

Πηγή: fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση