GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκούρμα: "Μου δίνει δύναμη που σκοράρω συνέχεια"

Θα ήθελε να τον είχε η Παναχαϊκή στο ρόστερ της, όμως δυστυχώς ο Μάριο Γκούρμα παίζει πλέον σε ανταγωνιστική ομάδα και σκοράρει για ...


Θα ήθελε να τον είχε η Παναχαϊκή στο ρόστερ της, όμως δυστυχώς ο Μάριο Γκούρμα παίζει πλέον σε ανταγωνιστική ομάδα και σκοράρει για λογαριασμό της...

Ο Αλβανός φορ του Ολυμπιακού Βόλου, που στο παρελθόν φόρεσε με μεγάλη επιτυχία και τη φανέλα της Παναχαϊκής, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό (NovaΣΠΟΡ). Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «ερυθρολεύκων»: «Πιστεύω πως είμαστε η ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου μας. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν εμπειρία από την Α' Εθνική και είναι συνηθισμένοι να κάνουν πρωταθλητισμό. Το μεγάλο μας ατού είναι πως είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση, ενώ έχουμε δείξει πως μπορούμε να ανταπεξέρθουμε σε δύσκολες συνθήκες».
Για την φετινή του απόδοση: «Φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου σκοράρουμε όλοι και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους μας, αφού δεν μπορούν να προσέξουν μόνο έναν παίκτη. Όταν σκοράρουν όλοι οι παίκτες, είναι δύσκολο να προβλέψουν ποιος παίκτης θα μπορέσει να βάλει γκολ. Από την πλευρά μου, το γεγονός ότι σκοράρω συνεχώς μου δίνει καλύτερη ψυχολογία και έχω ακόμη μεγαλύτερη όρεξη στις προπονήσεις».
Για τον προπονητή του Μανουέλ Ρόκα: «Εδώ όλοι θυμούνται ότι η ομάδα είχε φτάσει ψηλά στη Σούπερ Λίγκα και είχε παίξει στην Ευρώπη, περίμεναν να έχουμε άμεσα αποτελέσματα και να παίξουμε φοβερή μπάλα. Ο Ρόκα είναι χρόνια στην ομάδα, έχει δουλέψει ως δεύτερος προπονητής και όλοι έχουμε δέσει στην νοοτροπία του και ως χαρακτήρες μαζί του».
Για τη διαδικασία πλέι οφ στη Football League: «Το κίνητρο είναι ακόμη πιο μεγάλο, αφού εκτός από την πρώτη θέση πρέπει να έχεις και μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο της βαθμολογίας. Λες πως δεν πρέπει να πετάξω αυτό που έχω δημιουργήσει και να αλλάξουν τα πράγματα στο τέλος. Πρέπει να μπούμε με καλή βαθμολογία στα πλέι οφ και για μένα είναι ένα επιπλέον κίνητρο αυτό».
Για τους άσχημους αγωνιστικούς χώρους του πρωταθλήματος: «Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι, εφόσον θέλεις να αποδίδεις ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε, όμως, και σε αυτό τον τομέα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επιθετική και αμυντική φιλοσοφία μας».

pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση