GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχάρης: Ισοδύναμα μέτρα αν δεν ισχύσει το "χαράτσι"

Ισοδύναμα μέτρα αν δεν ισχύσει το "χαράτσι"  Σε ισοδύναμα μέτρα, θα πρέπει να πάει η κυβέρνηση, εάν δεν προλάβει χρονικά να ε...

Ισοδύναμα μέτρα αν δεν ισχύσει το "χαράτσι" 

Σε ισοδύναμα μέτρα, θα πρέπει να πάει η κυβέρνηση, εάν δεν προλάβει χρονικά να επεξεργαστεί άλλο σχέδιο καταβολής του ειδικού τέλους της ΔΕΗ, στην περίπτωση που ο Άρειος Πάγος «αποσυνδέσει» την καταβολή του τέλους από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, δήλωσε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης  Θεοχάρης.
 Ο κ. Θεοχάρης, ανέφερε ότι «δεν πρέπει να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός», ότι «εξετάζονται τα σενάρια που ίσως ακολουθήσουμε», αλλά κατέστησε σαφές, ότι αν ο Άρειος Πάγος «αποσυνδέσει» την είσπραξη του φόρου και το υπουργείο «δεν προλάβει να επεξεργαστεί τα επόμενα σενάρια», θα πρέπει να ληφθούν ισοδύναμα μέτρα.

Ακούστε το ηχητικό:



Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ .ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση