GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η αποστασία που δεν ήταν έκπληξη…"

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και τις αποχωρήσεις των κ.κ. Μαρκόπουλου...

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και τις αποχωρήσεις των κ.κ. Μαρκόπουλου και Κουράκου, έγινε πλέον εμφανές ότι το σχέδιο, τόσο της αποσταθεροποίησης του κινήματος, όσο και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνει στην καθημερινότητά του ο Έλληνας πολίτης, έχει αποτύχει.
Καιρός να ασχοληθούμε με ότι πραγματικά μας ενώνει, σ’ έναν κοινό, ανένδοτο αγώνα, ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων, που οδηγούν στην περαιτέρω φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, και την δέσμευση του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Τσακίρης Γιώργος
Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων
Π.Ε. Καβάλας

2 σχόλια

  1. Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία

    [Είπε και ότι δεν επιστρέφει στη ΝΔ!
    Γιατί είδε να τον καλεί κανείς;
    Μακάρι να κάνουν ένα κόμμα κι αυτοί, δορυφόρο της ΝΔ αλλά τουλάχιστον να κάνουν 5 σοβαρές προτάσεις και όχι σαν το τσίρκο των ΑΕροψεκασμένων]

    Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο πρώην, πλέον, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την υπόθεση με το non paper που εστάλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας κατηγορώντας ευθέως τον Πάνο Καμμένο ότι είναι εκείνος που το συνέταξε και το άφησε στον Κάρολο Παπούλια.

    «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πάνος Καμμένος άφησε το non paper στην Προεδρία. Κατασκεύασε το έγγραφο σε μια γραμματεία στρατηγικού σχεδιασμού για την οποία εμείς δεν γνωρίζαμε» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Κώστας Μαρκόπουλος για τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Πάνος Καμμένος διαπραγματευόταν τότε με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως και το ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να μπει στην κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν κάτι τα υπόλοιπα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tώρα βλέπει και φαντάσματα: Οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα και αν με βρουν σε χαντάκι!!
    _______________________________________________
    [Μην ανησυχείς Πάνο και δεν υπάρχει τόσο μαλάκ@@
    που να ασχοληθεί μαζί σου...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση