GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Γ. Παπανδρέου, που κινδυνεύει να μείνει χωρίς έδρα (και ασυλία), στηρίζει τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ!...

Aπό την κυριακάτικη δημοκρατία . Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 17 Ιουνίου δεν θα κρίνουν μόνο την μελλοντική πορεία της χώρας και τις ...


Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 17 Ιουνίου δεν θα κρίνουν μόνο την μελλοντική πορεία της χώρας και τις σχέσεις που θα διατηρήσει με την Ευρωζώνη. Στις κάλπες αυτές, όπως δείχνουν όλα, θα δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαριστούν με ένα ιδιόμορφο τρόπο και πολλές από τις εκκρεμότητες που συνδέονται με την πορεία χρεοκοπίας της Ελλάδας κατά τα τελευταία δύο χρόνια.
Ήδη, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας» εκτυλίσσεται ένα έντονο παρασκήνιο στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ στις 6 Μαΐου και η επαπειλούμενη ολοκληρωτική συντριβή του σε μια εβδομάδα έχει πυροδοτήσει μια ανηλεή σύγκρουση, μέχρι τελικής πτώσεως, μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στον κ. Παπανδρέου καταλογίζεται από τους σημερινούς ενοίκους της Ιπποκράτους ότι υπονόμευσε όπως μπορούσε και με όσους μηχανισμούς του είχαν απομείνει το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές. Ειδικά μάλιστα στην Αχαΐα εγκαλείται ότι έδινε γραμμή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ -αφού ο ίδιος ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειαζόταν σταυρό για να εκλεγεί- με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να βουλιάξει στο ισχυρότερο κάστρο του και να βρεθεί από το 52,6% στο 14%. Το δε κόμμα του κ. Τσίπρα ήρθε πρώτο σκαρφαλώνοντας από το 3,8% στο 21,8%!
Τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή της «αντεκδίκησης» των βενιζελικών δυνάμεων. Με το σκεπτικό ότι το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί έτσι κι αλλιώς πανωλεθρία, η κινητοποίηση που γίνεται αυτές τις ημέρες στην Αχαΐα έχει στόχο να πέσει (ναι!) κι άλλο το «πράσινο» ποσοστό. Με μια υποχώρηση μερικών μόνο χιλιάδων ψήφων σε όλο το νομό, το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί κάτω από το τοπικό εκλογικό μέτρο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρει καμία έδρα. Άρα, ο κ. Παπανδρέου δεν θα βγει βουλευτής.
Η γκιλοτίνα που στήνεται για τον πρώην πρωθυπουργό δεν θα είναι μόνο εσωκομματική στο πλαίσιο της τελικής εκκαθάρισης λογαριασμών. Ο κ. Παπανδρέου εκτός από την προσωπική και πολιτική απαξίωση μένει σε μια τέτοια περίπτωση και δίχως βουλευτική ασυλία εν ενόψει των δικαστικών περιπετειών που κινδυνεύει να αντιμετωπίσει αυτός και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Οι υποθέσεις για το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ με την εμπλοκή και του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την προσφυγή της χώρας στη ΔΝΤ και την εφαρμογή του θανατηφόρου Μνημονίου καθώς και για τα περίφημα CDS που έκαναν δισεκατομμυριούχους τους κερδοσκόπους και τους φίλους τους, παραμένουν ανοικτές ακόμη και σε δικαστικό επίπεδο. Όπως φαίνεται μάλιστα αποτελούν τον μόνιμο εφιάλτη του κ. Παπανδρέου αφού σύμφωνα με πληροφορίες ζητεί διαρκώς ενημέρωση για τις εξελίξεις στα συγκεκριμένα θέματα. Και όπως αναφέρουν συνομιλητές του κάθε φορά είναι έκδηλη η ανησυχία του ότι θα βρεθεί στο «απόσπασμα» για τις υποθέσεις αυτές.
Όμως ο πρώην πρωθυπουργός, έχοντας αντιληφθεί ότι ο κ. Βενιζέλος ακόμη και αν ήθελε δεν μπορεί να του προσφέρει -στην κατάσταση που βρίσκεται αυτός και το ΠΑΣΟΚ- καμιά προστασία, κινήθηκε εγκαίρως προς άλλες κατευθύνσεις. Οι πληροφορίες λένε ότι στράφηκε εγκαίρως (και αυτός) προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, διαγιγνώσκοντας την άνοδό του και την τάση να αποτελέσει το «νέο ΠΑΣΟΚ». Ένα τμήμα αυτής της προσέγγισης θεωρείται και η βοήθεια που προσέφερε στην Αχαΐα.
Η καθοριστική όμως βοήθεια που είχε -και έχει ακόμη- να προσφέρει στον κ. Τσίπρα ο κ. Παπανδρέου συνδέεται με τα αμερικανικά κέντρα εξουσίας. Ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με παράγοντες του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του νομισματικού πολέμου με την Ευρώπη. Όπως λένε οι γνωρίζοντες λοιπόν προθυμοποιήθηκε να δώσει «διαβεβαιώσεις» και να ανοίξει δρόμους στους κύκλους αυτούς υπέρ του κ. Τσίπρα, γνωρίζοντας το πάθος και τη βιασύνη του 38χρονου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την πρωθυπουργία. Κατά μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία μάλιστα ο κ. Παπανδρέου είχε το προηγούμενο διάστημα και τουλάχιστον μια επικοινωνία με τον κ. Τσίπρα ενώ ακόμη και το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη αυτές τις ημέρες μπορεί να είχε ως πρόσχημα την ομιλία του σε συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά δεν είναι καθόλου άσχετο με τις παραπάνω διεργασίες, παραμονές των εκλογών. Φέρεται μάλιστα να καθησύχασε τους συνομιλητές του ότι ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει «να τα τινάξει όλα στον αέρα», επικαλούμενος και όσα είχε ήδη πει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στους πρεσβευτές των G20 τις προηγούμενες ημέρες.
Από την πλευρά του κ. Τσίπρα είναι άγνωστο ποια στάση θα επιλεγεί μετά τις 17 Ιουνίου για τα μεγάλα εγκλήματα της διετίας Παπανδρέου. Παρατηρείται ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα έχει μειώσει, αν όχι απαλείψει εντελώς, τις προσωπικές αναφορές του στον πρώην πρωθυπουργό περιοριζόμενος σε γενικές πολιτικές καταγγελίες κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ. Αντιθέτως, στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας, προ ολίγων ημερών, «αντέγραψε» αρκετές από τις βαρύγδουπες εξαγγελίες που είχε χρησιμοποιήσει και ο κ. Παπανδρέου κατά τις παραμονές των εκλογών του 2009. Ενδεχομένως αυτά να οφείλονται μόνο σε προεκλογικές σκοπιμότητες προκειμένου να προσελκύσει ευκολότερα κι ένα τμήμα «παπανδρεϊκών» ψηφοφόρων, όπως και αξιωματούχων και συνδικαλιστικών παραγόντων, που αναζητούν νέα κομματική στέγη ως υποκατάστατο του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη κι αυτή η αθώα εκδοχή αν ισχύει πάντως, επιτρέπει στον περίγυρο του πρώην πρωθυπουργού να προεξοφλεί ότι με πιθανή εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 17 Ιουνίου η οικογένεια του κ. Παπανδρέου δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και δεν πρόκειται να «συρθεί» σε εξεταστικές επιτροπές ή άλλες επώδυνες διαδικασίες για να λογοδοτήσει. 

27 σχόλια

  1. Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    Για να κρεμασουμε αυτο το σκυλι το ηλιθιο βλακογιρογο της τσαντ το μαμουνι παπακωνσταντινου και λοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ...

    Χρυση Αυγη δαγκωτο...

    Και οταν τους περασουμε τη θηλεια στο λαιμο αστους να σκουζουν οτι τα εγκληματα τους ..παραγραφτηκαν.
    Να γαυγιζουν οτι παραγραφτηκαν τα εγκληματα τους μεχρι τα αθλια κουφαρια τους να σταματησουν να συσπωνται.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελευθεροτυπία
    Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009
    Έντυπη Έκδοση
    Συντάκτης Γ.Καρ.


    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
    Αλέκος Παπαδόπουλος:

    "Να πει τις αλήθειες το ΠΑΣΟΚ"

    Ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ «να πει τις αλήθειες πριν από τις εκλογές» και πρόσθεσε με νόημα: «όποιος κερδίζει εκλογές με τους νόμους των δανεικών και όχι της πολιτικής ευθύνης, είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσει τη συντριβή μετά τις εκλογές».

    ----------------------------------

    Προσέξτε την ημερομηνία,
    απο τότε και πιό πριν φυσικά
    είχε κάνει ο ΓΑΠ τα ύπουλα σχέδια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O GAP EKANE KALH DOYLEIA.
    XREOSE THN ELLADA GIA 30 XRONIA KAI ARA, OTI ORYKTA BRETHOYN THA TA PAROYN OI KSENOI.
    O MPENY EKTELESE TO DEYTERO MEROS TOY SXEDIOY, DHLADH NA EKSATHLIOSEI TOSO POLY TOYSELLHNES, OSTE NA XASOYN TA PANTA KAI NÀ GINOYN DOYLIKA, AYTOI KAI TA PAIDIA TOYS!

    TO TELEIOTIKO XTYPHMA THA DOTHEI ME TON SYRIZA KAI THN OLOKLHROTIKH XREOKOPIA.
    AN DEN BRETHEI ANAPTYKSIAKH POLITIKH, TOTE ELLADA TELOS, ELLHNES TELOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tzon

    kathe psifos stin xrysi aygi einai emmesi psifos stis aristeristikes sinistoses toy syriza.

    an bgoyn kai apoktisoyn prosbasi stin eksoysia, ksereis ti tha kanoun stous akrodeksious,alla kai se kqth ethniko kai patriotiko kinima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυναμώνει
    η 13η συνιστώσα
    των Λαμογιών ΠΑ$$$$$$$$$$$ΟΚ
    στον £ύριζα.


    Ε..Αυτό το ξέρουν και όλα τα κωλόμπαρα
    αφού είναι το σύνθημα των θαμώνων τους

    Το ΠΑ$$ΟΚ είναι πια ΕΔΩ
    στο £ύριζα για νέα Δραχμομάσα ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι και να κανουν ο ΓΑΠ τα αδελφια του και η τσογλαναρια που μας κουβαλησε τυπου Δρουτσα Παπακωνσταντινου και αλλων πουσταριων νεοταξιτων θα κατσουν στο σκαμνι.
    Αν βγει ο Τσιπρας και τον καλυψει και αυτουνου λιγα θα ειναι τα ψωμια του.
    Αυτος ειναι που θα κυνηγηθει μεχρι να πατησει μαυρο χιονι.
    Οι δοσιλογοι πρεπει να τιμωρηθουν ειναι οι υπαίτιοι της καταστροφης της εξαθλιωσης και της προδοσιας. Ειναι οι ηθικοι αυτουργοι 2500 αυτοκτονιων (δολοφονιων) ειναι οι υπαιτιοι της απογνωσης και της ανεργιας ειναι οι υπαιτιοι του εξευτελισμου που ζει σημερα η Ελλαδα.
    Ας το βαλει καλα στο μυαλο του ο Τσιπρας ο Σαμαρας ο Βενιζελος ότι οποιος καλυψει αυτα τα καθαρματα θα εχει και αυτος την τυχη την δικη τους γιατι θα τιμωρηθουν δεν θα γλυτωσουν τα λαμογια ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ η Ελλαδα για αυτες τις κοπριες τελείωσε και αυτοι θα σαπισουν στην φυλακη μαζι με τον συντροφο ακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ.Αμυράς και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα __________________________________
    Αν θα ήθελε να δει κανείς πίσω από τη σύγκρουση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τον πασίγνωστο πλέον Ιφικράτη Αμυρά και τις θέσεις του για επαναστατικό στρατό και αντάρτικο πόλεων, θα είχε να παρατηρήσει τα εξής: Ότι χάθηκε το δάσος διότι όλοι είδαμε το δέντρο. Και το δέντρο είναι αν τελικά ο Αμυράς μπήκε ή όχι στα ψηφοδέλτια του κ. Τσίπρα.
    Αυτό πλέον θα πρέπει να μας είναι αδιάφορο διότι το δάσος είναι ότι ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθειά του να φτιάξει τη μεγάλη αριστερή παράταξη που θα έπαιρνε την εξουσία, δε δίστασε να συναντηθεί και να συνεργαστεί με κάθε λογής παράλογη συνιστώσα που υπάρχει στην Ελλάδα.
    Αυτό στην κοινή ελληνική γλώσσα λέγεται πολιτικός τυχοδιωκτισμός διότι ο ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε στους κόλπους τους κάθε πικραμένο που είχε στο μυαλό του ότι με μια αριστερή κυβέρνηση θα επιβάλλει και τις απόψεις του.

    Και για να το ξεκαθαρίζουμε άπαξ διά παντός. Στην δημοκρατία η ψήφος του λαού είναι σεβαστή. Δεν κατηγορούμε λοιπόν την προσπάθεια για αριστερή κυβέρνηση. Αν υπήρχε μια υγιής, δημοκρατική αριστερή παράταξη που θα οδηγούσε την Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσω της κοινωνικής δικαιοσύνης, αυτό θα ήταν αποδεκτό και σεβαστό σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα.

    Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι μια πολύχρωμη παράταξη που τη συνδέει η γλύκα της εξουσίας. Και ο κ. Αμυράς είναι ένα κομμάτι από όλο αυτό το συνονθύλευμα. Ασχέτως αν υπήρχε ή όχι στα ψηφοδέλτια το γεγονός και μόνο ότι ένας επικίνδυνος άνθρωπος συζητούσε με τον Τσίπρα αν θα είναι υποψήφιος, τα λέει όλα. Και φυσικά δείτε το αντίγραφο από το ΒΗΜΑ το οποίο επιβεβαιώνει ότι η υποψηφιότητα του ανακοινώθηκε πανηγυρικά και διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.

    Δυστυχώς ο κ. Αμυράς είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του, απλά μέλη ή ακόμη και υποψήφιοι βουλευτές είναι ορισμένοι άνθρωποι που έχουν ιδεολογική αντίθεση με τη δημοκρατία. Άλλοι θα επιθυμούσαν ένα ελληνικό Σοβιέτ, άλλοι θα ήθελαν να βγαίνουν οι πολίτες στους δρόμους κάθε μέρα, άλλοι είναι υπέρ των μπαχαλάκηδων, άλλοι είναι αναρχικοί κι άλλοι θα ήθελαν την Ελλάδα να γίνει η Αλβανία του Χότζα.

    Χρησιμοποιούν όλοι, ωστόσο, τη δημοκρατία για να αποκτήσουν ο καθένας ότι θέλει. Και να είστε σίγουροι. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει και αρχίσουν οι έριδες, μέσα σε λίγο καιρό θα διαλυθούν.
    Διότι αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.
    Ο καθένας χρησιμοποιεί τον άλλο για να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τύπους σαν τον Αμυρά για να γίνει πρωθυπουργός και ο Αμυράς τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει επαναστατικό στρατό.

    Ποτέ άλλοτε στην ιστορία (αν και πολλοί θα διαφωνήσουν μ’ αυτό) η ελληνική Αριστερά δεν λειτούργησε ως μια χοάνη που χωρά τα πάντα, ακόμη κι αν μέσα μπαίνουν και τυχοδιώκτες που αναζητούν το 15λεπτο της δημοσιότητας. Η Αριστερά και κυρίως η ευρωπαϊκή αριστερά που έβλεπε την Ελλάδα ως μέλος της Ευρώπης, ποτέ δεν αποδέχθηκε τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό ως κύρια συνιστώσα του.

    Ο κ. Τσίπρας όμως, μπορεί να χαίρεται για την επιτυχία του. Χώρεσε τους πάντες στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι αν αυτοί είναι υπερασπιστές της βίας, της τρομοκρατίας ή ακόμη και των σύγχρονων Σοβιέτ.

    Ο ελληνικός λαός, όμως, σε μια εβδομάδα, πρέπει να κρίνει με ψυχραιμότερο τρόπο και να δει τι κρύβουν οι περίεργες συνιστώσες που θέλουν να κυβερνήσουν. Διότι, άλλο είναι να υπόσχεσαι ότι θα δώσεις αυξήσεις και θα κάνεις προσλήψεις κι άλλο να παίζεις με τη δημοκρατική πορεία της χώρας. Κάποιοι από του Συριζαίους πιστεύουν ότι θα πάρουν ρεβάνς για τον εμφύλιο ή ότι ξαναγύρισαν τα παιδιά των λουλουδιών ή ακόμη ότι ο Κουφοντίνας είναι ο νέος Λένιν.

    Δεν πρέπει να επιτρέψει κανείς, επομένως, να παίζουν κάποιοι πολιτικοί τυχοδιώκτες με ότι πιο αγνό έχει η ελληνική αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΗΔΙΕΣ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ .ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΑΔΑΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΧ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 1929. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ. ΑΛΛΟ, ΑΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι απίστευτη η κατάντια του πασοκ.
    Χθες ο Βενιζέλος μίλησε στην αίθουσα συνεδριάσεων σε 60-70 νέους της Θεσσαλονίκης και σήμερα μίλησε σε 70-80 στελέχη του Λεκανοπεδίου Αττικής, οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές !
    Αυτά τα φαινόμενα οργανωτικής κατάρρευσης του πασοκ θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες,με αποτέλεσμα όχι μόνο να έχει μονοψήφιο ποσοστό (αυτό φαίνεται σχεδόν βέβαιο ) αλλά και να γίνει η έκπληξη και να παλεύει γύρω στο 5- 6% με τα άλλα 4 κόμματα ( ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, Χ.Α ) που θα κινηθούν εκεί γύρω ή ακόμα πιο κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η γελοιότητα της ΝΔ και της Συγγρού ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας και φαυλότητας!

    Προσπαθούν οι κακόμοιροι, το άεργο τζάκι – ο εξηνταδυάχρονος βουτηρομπεμπές Σαχλαμαράς, που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, με τον γελοίο Μιχελάκη, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, από τα αδιέξοδα και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, που έφερε καταστροφή και δυστυχία για τον ελληνικό λαό, που υπέγραψε ο ίδιος, ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, Αντώνης Σαχλαμαράς!!!

    Η ΝΔ, όχι μόνο έχει εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα, την πολιτική του «μεσαίου χώρου» του μπουχέσα-μπουκωμένου επανιδρυτή (που την συνέφερε εκλογικά), αλλά γυρίζει δεκαετίες πίσω – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕ...

    (να θυμίσω, ότι το 1963, ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, μετά την δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, είχε δηλώσει «για το δεξιό παρακράτος των Γκοτζαμάνηδων» - «Ποιος κυβερναέι αυτή τη χώρα;;;»),

    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, που εμπεριείχε μέσα του, όλα τα φυντάνια, συνεργάτες των Ναζί Γερμανών Κατακτητών – δηλαδή, γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες (ταγματαλήτες, κατά την ορολογία της Αριστεράς), Χίτες, δοσίλογους, διερμηνείς των Γερμανών ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    Η Γελοιότητα και η αθλιότητα του Σαχλαμαρά και Μιχελάκη έγκειται, στο ότι πήραν τις δηλώσεις κάποιου γελοίου και περιθωριακού τύπου, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απλώς αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος και απερρίφθη και ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!

    Στον ίδιο τύπο όμως, έδωσε συνέντευξη και ο Φαήλος Κρανιδιώτης!!!!

    Άρα στο «Δίκτυο 21» του οποίου εξέχον στέλεχος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, δεξί χέρι του Αντωνάκη Σαχλαμαρά κι αυτός (παλιό στέλεχος της Β’ Πανελλαδικής), ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ, ΩΣ Ο «ΨΗΛΟΣ», ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ 17Ν, στην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ριτσαρντ Γουέλς και του χουντικού αρχιβασανιστή Ευάγγελου Μάλλιου…

    Άρα να συμπεράνουμε, ότι ο Φαήλος, δεξί χέρι του Σαμαρά και σύμβουλός του, είναι το… χαχαχαχαχα... κρυφό-ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ, ΕΙΣΟΔΙΣΤΗΣ (όρος των τροτσκιστών, για την προσπάθεια, να εισχωρήσουν οι Τροτσκιστές στα αστικά κόμματα και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, τη δεκαετία του 1970).

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Και εάν λάβουμε υπόψη μας και την γελοία, φαύλη, αμόρφωτη και απολίτιστη επίθεση που κάνουν ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΛΑΒΟΪ ΖΙΖΕΚ,

    έναν από τους πιο διαπρεπείς κήρυκες κατά του κανιβαλικού, νέο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, κατά της Παγκοσμιοποίησης των Τραπεζιτών και των παρασιτικών Κεφαλαίων,

    Ε, ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολλα λαμογια στηριζουν συριζα για να την γλυτωσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολλα λαμογια στηριζουν συριζα για να την γλυτωσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο, φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννα σε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζα και κοροιδευε το πασοκ.

    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεγανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμενη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου - με υποδειξη των δεξιων- για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη Ελενη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και το μαυρο της βρακι... δεν ξαναγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε, φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδια του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!
    Στο κολπο της μιζας η Μπουντα Ελενη δασκαλιτσα, η Ριζακη της ΔΕΠΠΣ Προτυπων ο Ματθαιου της ΔΕΠΠΣ και ο γνωστος δασκαλος Ιωαννης Κουμεντος που συντομα θα παρει ποδι..

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Γι'αυτο μόνο ο Συριζ αντεδρασε στην έκθεση της Εθνικής τρπαεζας .Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουλοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η γελοιότητα της ΝΔ και της Συγγρού ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας και φαυλότητας!

    Προσπαθούν οι κακόμοιροι, το άεργο τζάκι – ο εξηνταδυάχρονος βουτηρομπεμπές Σαχλαμαράς, που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, με τον γελοίο Μιχελάκη, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, από τα αδιέξοδα και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, που έφερε καταστροφή και δυστυχία για τον ελληνικό λαό, που υπέγραψε ο ίδιος, ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, Αντωνάκης Σαχλαμαράς!!!

    Η ΝΔ, όχι μόνο έχει εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα, την πολιτική του «μεσαίου χώρου» του μπουχέσα-μπουκωμένου επανιδρυτή (που την συνέφερε εκλογικά), αλλά γυρίζει δεκαετίες πίσω – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕ...

    (να θυμίσω, ότι το 1963, ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, μετά την δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, είχε δηλώσει «για το δεξιό παρακράτος των Γκοτζαμάνηδων» - «Ποιος κυβερναέι αυτή τη χώρα;;;»),

    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, που εμπεριείχε μέσα του, όλα τα φυντάνια, συνεργάτες των Ναζί Γερμανών Κατακτητών – δηλαδή, γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες (ταγματαλήτες, κατά την ορολογία της Αριστεράς), Χίτες, δοσίλογους, διερμηνείς των Γερμανών ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    Η Γελοιότητα και η αθλιότητα του Σαχλαμαρά και Μιχελάκη έγκειται, στο ότι πήραν τις δηλώσεις κάποιου γελοίου και περιθωριακού τύπου, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απλώς αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος και απερρίφθη και ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!

    Στον ίδιο τύπο όμως, έδωσε συνέντευξη και ο Φαήλος Κρανιδιώτης!!!!

    Άρα στο «Δίκτυο 21» του οποίου εξέχον στέλεχος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, δεξί χέρι του Αντωνάκη Σαχλαμαρά κι αυτός (παλιό στέλεχος της Β’ Πανελλαδικής), ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ… « ΥΠΟΠΤΟΣ», ΩΣ Ο «ΨΗΛΟΣ», ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ 17Ν, στην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ριτσαρντ Γουέλς και του χουντικού αρχιβασανιστή Ευάγγελου Μάλλιου…

    Άρα να «συμπεράνουμε» (;;), ότι ο Φαήλος, δεξί χέρι του Σαμαρά και σύμβουλός του, είναι το… ουαχαχαχαχαχα... κρυφό-ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ, ΕΙΣΟΔΙΣΤΗΣ (όρος των τροτσκιστών, για την προσπάθεια, να εισχωρήσουν οι Τροτσκιστές στα αστικά κόμματα και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, τη δεκαετία του 1970).

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Και εάν λάβουμε υπόψη μας και την γελοία, φαύλη, αμόρφωτη και απολίτιστη επίθεση που κάνουν ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΛΑΒΟΪ ΖΙΖΕΚ,

    έναν από τους πιο διαπρεπείς κήρυκες κατά του κανιβαλικού, νέο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, κατά της Παγκοσμιοποίησης των Τραπεζιτών και των παρασιτικών Κεφαλαίων,

    Ε, ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ - ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Γι'αυτο μόνο ο Συριζ αντεδρασε στην έκθεση της Εθνικής τρπαεζας .Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουλοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.... ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ... Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση