GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχασε τα λόγια της η Αννούλα...

Από την Γεωργία Παναγιώτου Έχασε τα λόγια της στην χτεσινή εκπομπή του MEGA «Ανατροπή» η Υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, όταν ...

Από την Γεωργία Παναγιώτου

Έχασε τα λόγια της
στην χτεσινή εκπομπή του MEGA «Ανατροπή» η Υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, όταν ζήτησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση. Την στιγμή εκείνη μιλούσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθήνας κ. Πελεγρίνης, ο οποίος διατύπωσε τις θέσεις των Πανεπιστημιακών για τον νέο Νόμο για τα Πανεπιστήμια, ο οποίος 6 μήνες μετά την ψήφισή του είναι αδύνατο να εφαρμοστεί. Τότε έκανε παρέμβαση η κ. Άννα Διαμαντοπούλου για να...
εισπράξει την απάντηση «Δεν μιλάω με εσένα, δεν μας αφοράς εσύ». Είναι γεγονός ότι ο νέος Νόμος έχει δημιουργήσει πολλές δυσλειτουργίες στα Πανεπιστήμια τα οποία αδυνατούν να τον εφαρμόσουν. Στην πρόσφατη Σύνοδο των Πρυτάνεων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Λαύριο, οριστικοποίησε η απόφασή των Πρυτάνεων για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αίτηση ακυρώσεως του Νόμου το οποίο η πλειοψηφία των Συνταγματολόγων έχουν χαρακτηρίσει ως αντισυνταγματικό.

10 σχόλια

  1. Εδώ ο κόσμος καίγεται, άνθρωποι τρώνε απο τα σκουπίδια άλλοι αυτοκτονούν οι νέοι φεύγουν ομαδικά απο την χώρα και μερικούς Πασοκοκάφρους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό μέλλον του Τζέφρι.
    _______________________
    Καμαρώστε οπαδούς βόδια,
    βόδια υπάρχουν παντού αλλά σάν του ΠΑΣΟΚ πουθενά!

    Ο "Δανειστής απόθανε κι ο γιός του πάει στις Κάννες"..

    Το Πασοκ για να μην οδηγήσει το κάθε του σήμερα σε πτώχευση, με την πληρωμή του τόκου στήν "βερεσέ" καλοπέραση του χθες, εξακολουθούσε να δανείζεται εκ των προτέρων τα προβλήματα του αύριο.

    Μήν το ψάχνετε άλλο, όσο κι αν ανακατέβετε την τράπουλα, όποιος και να "κόψει", όποιος και να "μοιράσει" τα δανεικά τελείωσαν μαζί και η μόνη σας πολιτική.
    "GAME OVER".

    - "Πασοκ γιόκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ
    Ο ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ
    ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΣΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αννούλα παραιτήσου, ακόμα τα βιβλία περιμένουν οι μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΘΟΣ ΤΟ "6 μήνες μετά την ψήφισή του".

    ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓ. 2011 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΕΚ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤ.2011.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α.Π. ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟ
    ΤΗΣ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΛΕΕΙ
    Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ "Δεν μιλάω με εσένα,δεν
    μας αφοράς εσύ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mandam PANAGIOTOU An de sas iksera tha elega oti eiste ypallilos tou Peltegrini alla... de sas kserw!
    Epidi elaxe na ti dw tin ekpompi xthes aftos o "kirios" pou to paizei kai daskalos... tromara tou an de thelei na efarmosei tous nomous mporei se parakalw na paretithei kai na mi pernei ta leftakia mou minas mpainei minas bgainei pou emena de mou perisseboun?
    mporei episis na mas eksigisei pws o idios kai oi omioi tou katintisan to elliniko panepistimio xirotero kai apo tis zimpampoue?k exw dio ptyxia opote exw perasei pleon kapia xronia mesa apo ta katatopia tous.
    kai telefteo mporite na mi mas zalizete me tis malakies sas mias kai kapia pragmata einai anafereti ypoxreosi kathe dimosiou ypallilou gia na mi pw kathe politi?
    AI SIXTIR PIA ME THN ALITIA TIS BLAKIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπαρχουν ακομα οπαδοι της διαμαντως;
    του γιοργακι;του σαμαρα;

    ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποσο αθλιο ζωντανο πρεπει να εισαι
    για να περιμενεις απο τους εκσυγχρονισταδες..

    η απυθμενη μαλακια
    του αδουλωτου λαου μας
    φαινεται κυριως
    στα θεματα που συμφωνουν νδ/πασοκ

    ολυμπιακοι
    ευρω
    ευκολα δανεια
    νομος διαμαντοπουλου

    θα χρειαστουν ακομα
    πολλες χρεωκοπιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά ! "Η Ευρώπη δεν είναι ΗΠΑ" ! Αλλά ΣΤΕΛΝΟΥΝ τους ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τους ... ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ! Παράδειγμα για την Ευρώπη ; Η ... ΕΛΛΑΔΑ ! Από ΠΟΤΕ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 1944 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ;; Λες να είναι το ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ του '44, Γεώργιος Παπανδρέου ο επωνομαζώμενος "ΠΑΠΑΤΖΗΣ", με τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Γεώργιο Παπανδρέου ο ονομαζώμενος "ΨΕΥΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΝΤΖΗΣ" (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ! Θέλεται και άλλα ονόματα ; π.χ. ΕΒΕΡΤ, Μητσοτάκης και αρκετοί άλλοι της ΑΝΘΕΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΓΕΡΜΑΝΟΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΤΣΟΛΙΑΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση