GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς η Μιλένα ξεμπρόστιασε τον Χρυσοχοΐδη...

Από τον Κοινοβουλευτικό Μια από τις ομιλίες που ήχησαν ως καταπέλτες εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη -που στον απόηχο τ...

Από τον Κοινοβουλευτικό

Μια από τις ομιλίες
που ήχησαν ως καταπέλτες εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη -που στον απόηχο των δηλώσεων του κατά του Γ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι στον τομέα του όλα εξελίσσονται θετικά- στη συζήτηση του προϋπολογισμού ήταν της ανεξάρτητης βουλευτή Μιλένας Αποστολάκη.
Ιδού χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
: Η καταστροφική αμφιθυμία και καθυστέρηση στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων και των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά κυρίως...
 η παντελής απουσία ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα οδήγησαν επανειλημμένα στην αναγκαιότητα πρόσθετων μέτρων που στέρεψαν τα όποια αποθέματα ρευστότητας διέθεταν πολίτες και αγορά και παρά την πρωτόγνωρη ένταση των μέτρων που επιβλήθηκαν, απέφεραν πενιχρά αποτελέσματα, αποτυγχάνοντας να διασφαλίσουν μία προοπτική εξόδου από την κρίση.
Ως προς τα δημοσιονομικά, ο Προϋπολογισμός του 2012 θέτει μία σειρά από κρίσιμους στόχους, η εκπλήρωση των οποίων θα εξαρτηθεί από την επαλήθευση μιας σειράς προϋποθέσεων.
Αναμφίβολα, το μεγάλο στοίχημα είναι η επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων.

Η πρόβλεψη για το έλλειμμα το 2012 ορίζεται στο 5,4%, ενώ το χρέος αναμένεται από το 161% να πάει στο 145,5%. Οι στόχοι αυτοί έχουν υπολογιστεί, βεβαίως, βάσει της υλοποίησης των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου. Από αυτό συνεπάγεται πόσο σημαντική είναι η ολοκλήρωση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στην ανταλλαγή των ομολόγων, η ολοκλήρωση του περίφημου PSI.
Η δεύτερη καίρια προϋπόθεση είναι η άμεση υλοποίηση του προγράμματος των μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών που έχει αποφασιστεί.
Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε μία νομοθετική υπερπαραγωγή, η οποία δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί σε πολιτική πράξη. Τα αποτελέσματα αυτής της αποτυχίας ήταν εξαιρετικά οδυνηρά για τους πολίτες, γιατί οι καθυστερήσεις σήμαιναν αναγκαστικά πρόσθετα μέτρα. Η ενεργοποίηση, για παράδειγμα, του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, που θα συμβάλλει άμεσα στη μείωση του δημοσίου χρέους και η υιοθέτηση με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση ενός νέου φορολογικού συστήματος κοινής αποδοχής, είναι πολύ σημαντικά βήματα. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε σ’ αυτό, συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να μειωθούν και να αντιμετωπιστούν η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία. Πρέπει, επιτέλους, να το κάνουμε.
Η τρίτη προϋπόθεση είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας. Η ελληνική οικονομία, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, διανύει την πέμπτη συνεχή χρονιά ύφεσης. Αυτή η κατάσταση υπονομεύει κάθε προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής.
Η τοποθέτηση του Γερμανού Υφυπουργού ως τοποτηρητή, με έδρα το Γερμανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης και αρμοδιότητα το ξεμπλοκάρισμα εκατό έργων σε όλη τη χώρα, αποτελεί μία ταπεινωτική ομολογία αποτυχίας με συγκεκριμένους αποδέκτες. Η ανάπτυξη στη χώρα έχει εγκαταλειφθεί, δεν υπάρχει κανείς που να την υποστηρίζει με το έργο και τη δουλειά του. Απαιτείται η εκπόνηση ενός μακροχρόνιου προγράμματος ανάπτυξης, με σαφή προσανατολισμό και συγκεκριμένες προτεραιότητες, με βασικό πυλώνα τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, τα οποία πρέπει να διατεθούν αποτελεσματικά.
Από τις τραγικές συνέπειες σε ό,τι αφορά την ανεργία, πρέπει να υπάρξει μία άμεση ενεργοποίηση των προσπαθειών μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, μιας χώρας που δεν παράγει, μιας χώρας που εισάγει τα πάντα, μιας χώρας που διαθέτει μια τουριστική βιομηχανία η οποία λειτουργεί δύο μήνες το χρόνο, μία χώρας που αντιμετωπίζει ένα υπερβολικό έλλειμμα στο ισοζύγιο των τρεχουσών συναλλαγών. Χωρίς αυτές τις προσπάθειες στην αναπτυξιακή πορεία μας, χωρίς ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.

14 σχόλια

  1. πλακωθηκαν οι πουτανες με τους φουστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΛΑΒΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη,,,,,,

    Έβαλε τα 25.000 CINTROEN
    (να τον πατήσουν)
    που πουλησαν μαζί ..μούφα στο Ελληνικό κράτος με τον πρώην άνδρα της !!!!!

    Τον κατακρεούργησε με το 40μετρο Κότερο της...

    Ή τον αναάγκασε να πληρώσει τα γαμησιάτικά της που μας φόρτωσε η Ευρωβουλή για τις παπσριές της στο θέμα του παιδιού, πάλι με τον πρώην της !!!

    Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημειώνουμαι: 1ον. "Το έγγραφο αναφέρει μάλιστα πως μόνο η Γερμανία απ' όλα τα υπόλοιπα κράτη συντάσσεται με την πολιτική των ΗΠΑ." 2ον. "Το έγγραφο αναφέρει επίσης πως η Γερμανία συμμερίζεται την απογοήτευση των ΗΠΑ για το ελληνικό βέτο στην είσοδο της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ και τονίζει πως η ίδια η Μέρκελ δραστηριοποιήθηκε..." 3ον. "Το θέμα του είναι ενδιαφέρον γιατί δείχνει πως η Γερμανίδα Καγκελάριος έχει μηδενική αίσθηση αλληλεγγύης απέναντι σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λειτουργεί αντίθετα απ' ότι οι υπόλοιπες χώρες σε αυτό το θέμα." 4ον. "... συντάσσεται απόλυτα με την πολιτική των ΗΠΑ, αδιαφορώντας για την Ελλάδα. " 5ον. "Είναι η ίδια Μέρκελ που μερικούς μήνες αργότερα αρνήθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα και την έσπρωξε με την πολιτική της σε ένα καταστροφικό Μνημόνιο με τα σκληρότερα δυνατά μέτρα, για τα οποία πανηγύρισε και περηφανεύτηκε δημοσίως σε ομιλία της." Τι συμπεράσματα βγαίνουν ; Η Λογική μας λέει ότι βάσει τα γραφώμενα των ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΥΠΑΤΖΙΔΩΝ, Η ΗΠΑ είναι το .... ΠΡΟΒΛΗΜΑ (π.χ. FYROM) !! ΑΥΤΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ .... ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !! Η δική σας "λογική" τι λέγει ; ΔΙΑΒΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ "ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ" ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΩΝ (συνθήκη 4 σύν 2) !! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έ όχι και η μιλένα πουτάνα. Πούστρα, της πάει καλύτερα. Όσο για το μιχάλη, άστο μιχαλάκη δεν το` χεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσοχοε:

    αφου δεν μ' αφηνεις να βαλω υποψηφιοτητα
    τουλαχιστον μου επιτρεπεις να παω για χεσιμο;

    Fuck yourself asshole
    after me
    prepare yourself to became a simple porter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή είναι η κυβέρνηση Παπαδήμου και αυτή είναι η αποστολή που έχει αναλάβει. Η αποστολή της δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από εκείνο που στη γλώσσα τους το έχουν βαφτίσει «ελεγχόμενη χρεοκοπία».
    Στο πλαίσιο αυτής της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» ψηφίζουν έναν προϋπολογισμό που οδηγεί τον ελληνικό λαό
    πέρα κι από τη χρεοκοπία! Πέρα κι από την πτώχευση!
    Μας οδηγούν στον αφανισμό! Στο πλαίσιο αυτής της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας»
    (σ.σ.: «ελεγχόμενη» μόνο για τους κεφαλαιοκράτες),
    όπου ο μισός και πλέον προϋπολογισμός πηγαίνει σε τοκογλύφους, κερδοσκόπους, δανειστές και κάθε λογής «σωτήρες»,
    ο ελληνικός λαός οδηγείται σε καταστάσεις πιο οδυνηρές κι από εκείνες του 1932!
    Στο πλαίσιο αυτής της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας»
    ο ελληνικός λαός
    - αυτή είναι η αποστολή που ανέλαβε να φέρει σε πέρας η κυβέρνηση Παπαδήμου, αυτή είναι η αποστολή του «μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ. -
    οδηγείται στην ανεξέλεγκτη καταστροφή, στον πλήρη αφανισμό, στην απόλυτη χρεοκοπία!
    ΠΗΓΗ: rizospastis.gr
    (ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1932, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 1941,1942,1943)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο ΠαΣοΚ όλοι περιμένουν πρωτοβουλίες,
    αλλά ο πρόεδρος σαλπάρει για Αφρική..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Οι δελφίνοι ζητούν από τον Παπανδρέου, αλλά όπως έχουμε ξαναπέι ο ΓΑΠ θα τους τρελάνει όλους. Αύριο πετάει για Αφρική. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ταξιδεύει αύριο για το Ντερμπαν της Ν. Αφρικής για να παραστεί στις εργασίες της συνδιάσκεψης κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή και θα επιστρέψει το Σάββατο, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η κρίσιμη σύνοδος κορυφής για το μέλλον της ευρωζώνης.

    Είναι το ίδιο event που πριν από δυο χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2009, και ενώ η Ελλάδα ήταν σε.....νευρική κρίση και κανείς δεν ήξερε τι θα ξημερώσει , ο τότε πρωθυπουργός ταξίδεψε για την Κοπεγχάγη μαζί με την Τίνα Μπιρμπίλη επικεφαλής πολυπληθούς αποστολής.

    "Καλό" παιδί χαρά γεμάτο…

    Όπως προκύπτει από τα απόρρητα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, πού δύο εφημερίδες μάλιστα αποκαλύπτουν (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ),
    ο Giorgo, με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στις δύσκολες ώρες πού με αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα, αντιμετώπιζε η Χώρα,
    πρότεινε στον Σαμαρά ως μεταβατικό Πρωθυπουργό την…Έλσα Παπαδημητρίου και μάλιστα πρίν και από τον μέγα και.. «θεσμικό» Πετσάλνικο…
    Για την ιστορία… Τον Πετσάλνικο, τον ήξεραν δεν τον ανέχθηκαν και τον «έκοψαν» τα ίδια τα στελέχη του Πασοκ... Έ, Όχι και έτσι…!!!

    Χαρακτηριστικός όμως είναι ο διάλογος του Giorgo με τον Σαμαρά, όταν του πρότεινε την…Έλσα για Πρωθυπουργό:
    Σαμαράς: «Τι είπες, Έλσα Παπαδημητρίου; Χαμογελάω για να μην γελάσω»…!!!

    «Έμπαινε Giorgo… έμπαινε»…
    ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    1) Μείωση του ΑΕΠ
    2) Μείωση των εσόδων του κράτους
    3) Αύξηση των εξόδων του κράτους
    4) Αύξηση της ανεργίας
    5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης 6) Αύξηση φόρων
    7) Μείωση μισθών
    8) Αύξηση αυτοκτονιών
    ) Αύξηση εγκλημάτων

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ
    "ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ"..ΠΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΓΑΠ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ...ΡΕΤΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν είσαι ΠΟΝΤΙΟΣ, τα ξεράσματα σου περί FYROM, και γεωγραφική περιοχή, ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ και ΘΙΓΟΥΝ τους Πόντιους και το φιλότιμο ΤΟΥΣ ! Αλλά δεν φταις Εσύ, αλλά το "ΧΟΡΤΟ" που μασουλούσες και μασουλάς ακόμη από το χωριό σου ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣΟΥΛΑ ΧΟΡΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήνυμα στον κ.Απόστολο Κακλαμάνη.
    Που ήταν και ΕΙΝΑΙ στην βουλή από τον καιρώ τον δεινοσαύρων .. ΤΙ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΣΗΜΕΡΑ για κλέφτες και σκάνδαλα; Όταν δίπλα του ήταν ο Μαντελης, ο Τσουκατος,ο Τσοχατσοπουλος; το αναψυκτήριο, και όλα τα αλλά μπουμπούκια;;;

    κ. Κακλαμάνη αν θες σου θυμίζω κάτι τι λέγετε και γράφετε για κάποιους ταχματαχρες επί χούντας ότι είχες λένε κάποιες επαφές; το έγραφε ο τότες τύπος ΑΥΤΌ θα το επιβεβαιώνετε η θα διαψεύσετε εσείς ...

    Και τώρα κ. Κακλαμάνη, μπορείτε να πάτε να κυβερνήσετε με τους ομοίους ΣΑΣ.. ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΥΣ....ΑΑΑ και με τον ΠΆΓΚΑΛΟ !!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία. 150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του.
    Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές,
    για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που; Στην Πάτρα !
    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    -----------------------------------
    ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ:
    Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!
    -----------------------------------
    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!
    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ
    Να γελασω και εγω βρε παιδια..
    Γιατι να περιμενω τοσο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είπε η γαϊδάρα τον πετεινό κεφάλα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση