GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Φώφη τους έπιασε στα πράσα...

Υπ. Παιδείας: Παραπλανητική και παράνομη διαφήμιση ΙΕΚ Δομή - Athenian College Παραπλανητική και παράνομη χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδεία...

Υπ. Παιδείας: Παραπλανητική και παράνομη
διαφήμιση ΙΕΚ Δομή - Athenian College
Παραπλανητική και παράνομη χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας τη διαφήμιση των ΙΕΚ ΔΟΜΗ και του Athenian College, που κυκλοφόρησε με τίτλο «ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ».
Ήδη τα ΙΕΚ ΔΟΜΗ και το Athenian College έχουν κληθεί εγγράφως από το Υπουργείο Παιδείας από την Τρίτη 30-8-2011 να αποσύρουν αμέσως τη σχετική διαφήμιση.
Όπως σημειώνει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση θα ανακληθούν οι άδειες λειτουργίας, όπως άλλωστε θα γίνει και για...
 κάθε άλλο ανάλογο φορέα που θα προβεί σε παράνομη διαφήμιση. Η Φώφη Γεννηματά με επιστολή της στο Athenian College, όχι μόνο ζήτησε την απόσυρση της διαφήμισης, αλλά και την αποκατάσταση της αλήθειας με τη δημοσίευση στον Τύπο σαφών και πλήρων διευκρινίσεων.
Η Φώφη Γεννηματά έχει δώσει εντολή στον Γενικό Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης κ. Ε. Μπάκα να εξετάσει το περιεχόμενο όλων των διαφημίσεων των ΙΕΚ, καθώς και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της εφημερίδας REALNEWS για το ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Επίσης έχει δώσει εντολή στο ΕΚΕΠΙΣ να εξετάσει το περιεχόμενο όλων των διαφημίσεων των Κολλεγίων.
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων στην επιστολή της, η διαφήμιση που αναφέρεται ταυτοχρόνως στο ΙΕΚ Δομή και στο ΚΕΜΕ Athenian College με υπέρτιτλο «το εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς» και τίτλο «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Bachelor σε ένα χρόνο στα ελληνικά» δημιουργεί ευθέως σύγχυση, άλλως κίνδυνο σύγχυσης, των καταναλωτών τόσο ως προς τον πάροχο των επιμέρους εκπαιδευτικών υπηρεσιών όσο και ως προς το επίπεδο των χορηγούμενων από τα παραπάνω τίτλων σπουδών, αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον (προδήλως παραπειστικό και αβάσιμο) ισχυρισμό ότι το Bachelor δήθεν χορηγείται στους αποφοίτους του ΙΕΚ Δομή και στους εγγραφόμενους φέτος σε αυτό με την απλή παρένθετη μνεία του ΚΕΜΕ Athenian College.

8 σχόλια

  1. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.

    ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝΕ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΜΕΤΑ Η ΦΩΦΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, Η ΡΙΤΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο Χ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ 5000-7000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ
    ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.



    Ο ΔΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…

    Η Φώφη ΓΙΑΤΙ ΔΣΝ τον ΕΠΙΑΣΕ στα πράσα...???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια Φώφη τους έπιασε στα πράσσα βρε όργια πράκτορες του μαλακοΓΑΠ.
    Αυτή κοιμάται τον ύπνο του ηλιθίου όπως και όλη η κυβέρνηση. Καλά που βγήκε η εφημερίδα και το έγραψε, αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

    ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕ
    1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
    2 Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ Σ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕΣΙΜΟ ΒΑΘΜΟ
    3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ

    ΑΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:14
    01:07

    ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

    http://s.enet.gr/resources/article-files/epistolh_-gennhmata.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ?
    ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ?
    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ?
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ?

    ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ "ΑΣΕΠ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρηκατε αυτη την καραμέλα για τη Γεννηματά την οποία σταμάτησε να πιπιλάει ακόμη και ο Ρουσόπουλος!
    Οταν καποιος ειναι υπουργος δεν παιρνει λεφτα. Αυτος υπήχε οταν ηταν στην αυτοδιοικηση και ισχυε για ολους τους ανθρωπους της αυτοδιοικησης. καθως δεν επαιρναν μισθο αλλα αποζημιωση. Με τον Καλλικρατη δοθηκε κανονικα μισθος με ενσημα και αφαιρεθηκε το δικαιωμα να παιρνουν χρηματα. Αντε με τις παπαριες. Ουτε φαντασια δεν εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαμαντοπούλου μαινόμενη κατά πρυτάνεων και φοιτητών.

    Πρωτοφανής επίθεση υπουργού Παιδείας κατά πρυτάνεων και των φοιτητών, γιατί, άκουσον άκουσον, προχωρούν σε καταλήψεις και κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο της κυβέρνησης, που ως γνωστόν βάζει ταφόπλακα στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα η Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό, επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις, λες και ήταν σε .....
    κομματική μάζωξη και τσακωνόταν με τους συντρόφους της, στους πρυτάνεις κάνοντας λόγο για «άθλια ψέματα» τα οποία -όπως είπε- «αναπτύσσονται συνειδητά για να δημιουργήσουν αναταραχή στους φοιτητές που δεν έχουν δει το νόμο».

    Η υπουργός Παιδείας καταφέρθηκε κατά συγκεκριμένων συγκλήτων υποστηρίζοντας ότι «το ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είναι ένα κοινόβιο όπου οι φοιτητές αποφασίζουν πότε θα γίνουν εξετάσεις». Όπως είπε «το ελληνικό πανεπιστήμιο το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, εμπιστεύεται σε αυτό τα παιδιά του, και το ελληνικό πανεπιστήμιο δεν μπορεί – ή κάποιες δυνάμεις του – να φαντάζονται ότι είναι ένα κοινόβιο που οι φοιτητές θα αποφασίζουν πότε θα δίνουν εξετάσεις, όπου οι Σύγκλητοι θα μπορούν – λόγω των κινητοποιήσεων – να αναβάλουν εξετάσεις και ότι όλα αυτά θα γίνονται χωρίς κανένα κόστος».

    Άμεση ήταν η απάντηση από τους Πρυτάνεις οι οποίοι χαρακτήρισαν
    ως ύβρεις τις δηλώσεις της κας Διαμαντοπούλου.
    «Κυρία Υπουργέ, Περίσσευσαν οι ύβρεις εναντίον των Πανεπιστημίων και των Πρυτανικών Αρχών. Παρακαλούμε για το καλό της Παιδείας να σταματήσουν» τονίζουν χαρακτηριστικά.

    Τέλος όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Πελεγρίνη ο οποίος είπε ότι δεν μπορεί ο ίδιος να εμποδίσει τις καταλήψεις φοιτητών, η υπουργός Παιδείας μίλησε απαξιωτικά για τον πρύτανη: «ο συγκεκριμένος πρύτανης έχει εκλεγεί, γιατί έτσι γινόταν ως τώρα, από συγκεκριμένες παρατάξεις. Οι παρατάξεις και ο πρύτανης έχουν κοινά συμφέροντα. Επομένως ο πρύτανης θα βγει και θα πει παιδιά ότι θέλετε, καταλήψεις, διαδηλώσεις, κάνετε ότι θέλετε και όταν αποφασίσετε ελάτε να δώσετε και εξετάσεις».


    ΣΥΜΒΟΥΛΗ. λαδάκι..ξυδάκι και λίγο απο την Λέσχη, ετοιμοθάνατο σπερματάκι.

    Αν και..δεν θα περάσει ο πόνος..
    ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ.......

    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.... ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση