GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμη σύσκεψη για το «Ερρίκος Ντυνάν»....

Μετέχουν Λοβέρδος, Γιαννόπουλος, Γιακουμάτος, Μαρτίνης, Βγενόπουλος και Αποστολόπουλος. Τι συζητούν και τι προηγήθηκε Aπό τον Δημήτρη Φ...

Μετέχουν Λοβέρδος, Γιαννόπουλος, Γιακουμάτος, Μαρτίνης, Βγενόπουλος και Αποστολόπουλος. Τι συζητούν και τι προηγήθηκε

Aπό τον Δημήτρη Φωκιανό
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μια κρίσιμη συνάντηση γίνεται αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, που αφορά την τύχη του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».
Στη συνάντηση μετέχουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος, ο αναπληρωτής του Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, ο πρόεδρος της Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Γιώργος Αποστολόπουλος.
Η συνάντηση έχει μεγάλη σημασία διότι γίνεται ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που έκρινε άκυρη τη σύμβαση του «Ερρίκος Ντυνάν» με την Κλινική «ΓΑΙΑ» που ανήκει στον όμιλο του Ιατρικού Κέντρου.
Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, με πρωτοβουλία του Θ. Γιαννόπουλου μια άλλη συνάντηση με τη συμμετοχή των Α. Λοβέρδου, Α. Μαρτίνη και Α. Βγενόπουλου σε μια προσπάθεια να...
 βρεθεί λύση στις εκκρεμότητες περί το «Ερρίκος Ντυνάν». Ακολούθησε όμως η απόφαση του ΝΣΚ που διαμόρφωσε νέα δεδομένα και γι' αυτό η σημερινή σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων -σε πολιτικό και μη επίπεδο- θεωρείται πολύ κρίσιμη.

4 σχόλια

  1. ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

    Θρίλερ στα 70 μέτρα ύψος με πρώην εργαζόμενο της ΛΑΡΚΟ που απειλεί να πέσει στο κενό από την καμινάδα του εργοστασίου στη Λαμία.
    Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημέρι και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η κοινή συνέλευση των εκπροσώπων των πέντε σωματείων των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ σε ισάριθμους Νομούς της χώρας που...δραστηριοποιείται επιχειρηματικά η εταιρία.
    Οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις ζητώντας από την κυβέρνηση να μην πωληθεί σε ιδιώτες η ΛΑΡΚΟ.

    Την ώρα εκείνη ένας 45χρόνος που εργάζονταν για 20 χρόνια στην εταιρία μέχρι το 2009 και στη συνέχεια είχε παραιτηθεί, ανέβηκε στην ύψους 70 μέτρων κεντρική καμινάδα της μονάδας και απειλεί να πέσει από εκεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ίδιος αν και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς ισχυρίζεται ότι δεν του δόθηκε καμμία αποζημίωση και απαιτεί να του δοθεί η αποζημίωση ή να επαναπροσληφθεί γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
    Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Βοιωτίας καθώς και ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Φθιώτιδας Νίκος Λαθύρης μαζί με συνδικαλιστές και εκπρόσωπο της Διοίκησης της εταιρίας επιχειρούν να τον μεταπείσουν να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα του.

    Εκείνος απαιτεί να του καταβληθούν άμεσα τα χρήματά του η να του υποσχεθούν ότι θα επαναπροσληφθεί στη ΛΑΡΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδοκιμασίες στην Υφυπουργό Εργασίας Α Νταλάρα

    Από: epikaira | Δημιουργήθηκε: 2 Μάι 2011
    YouTube.
    ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ!
    στις 15:10


    Σκάστε παλιόπαιδα, όσο κι αν φωνάζετε εγώ θα το πω, το ποίημα μου...

    Είπε η μικρή σχεδόν ελάχιστη ξαδέρφη Ραγκούση και μετά είπε μια μικρή παπαριά,τσούπ σαν πορδή και έφυγε τρέχοντας...Ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα ακομα θυμα της πολιτικης ΠαΣοΚ:
    ---------------------------

    Εικόνες φρίκης αντίκρισε ένα ανήλικο αγόρι

    Σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου από την είδηση μίας ακόμη αυτοκτονίας. Ένας άνδρας 50-55 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στην περιοχή των Καμινίων.

    Ο άνδρας κρεμάστηκε από το πατάρι του σπιτιού του με καλώδιο, ενώ τον αυτόχειρα βρήκε το ίδιο του το παιδί, ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον άνδρα ήδη νεκρό.

    Αυτή την ώρα ο άνδρας διακομίζεται στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λήξη συναγερμού για τη γρίπη... μετά από 179 θανάτους και την μούγκα των ΜΜΕ... πάμε γι' άλλα τώρα.

    Λήξη συναγερμού και με… τη βούλα για τη γρίπη στη χώρα μας. Σε ανακοίνωσή του το κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων αναφέρει ότι ουσιαστικά βρισκόμαστε "εκτός εποχής γρίπης" καθώς από τις 4 Απριλίου του 2011 δεν έχει δηλωθεί εισαγωγή ασθενούς με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

    Για έκτη συνεχή εβδομάδα η εμφάνιση της γρίπης βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, επισημαίνουν οι επιστήμονες, καθώς τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν ανιχνεύτηκε κανένα θετικό δείγμα γρίπης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο 2010-2011, 368 άτομα νοσηλεύτηκαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας εξαιτίας της γρίπης από τους οποίους οκτώ εξακολουθούν να νοσηλεύονται ακόμη, ενώ συνολικά καταγράφηκαν 179 θάνατοι σε ασθενείς με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση