GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υπ. Εσωτερικών «έκοψε» την Pravda μετά τις δηλώσεις Πούτιν για τη Λιβύη...

Από τον "Προφήτη" Οι υπολογιστές των Δημοσίων Υπηρεσιών υνδέονται με το Διαδίκτυο μέσω του Συστήματος «Σύζευξις» του Υπουργείο...

Από τον "Προφήτη"
Οι υπολογιστές των Δημοσίων Υπηρεσιών υνδέονται με το Διαδίκτυο μέσω του Συστήματος «Σύζευξις» του Υπουργείου Εσωτερικών. Το «Σύζευξις» επιτρέπει την πρόσβαση τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή Τύπο.
Από την ημέρα όμως που ο Πούτιν σε δηλώσεις του για την επέμβασηστη Λιβύη την χαρακτήρισε «Σταυροφορία της Δύσης», το Υπουργείο Εσωτερικών...
διέκοψε την πρόσβαση στην αγγλική έκδοση της Ρωσικής Pravda!
Όποιος επιχειρεί
να συνδεθεί με την ιστοσελίδα της Pravda («Αλήθεια» στα Ρωσικά) αντικρίζει στην οθόνη το παρακάτω μήνυμα :
«Μη επιτρεπτή πρόσβαση!
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στην τοποθεσία που επιλέξατε καθώς αυτή περιέχει περιεχόμενο που απαγορεύεται από την εφαρμοζόμενη Πολιτική Ασφάλειας Περιεχομένου για το Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης.
URL: http://english.pravda.ru/
Κατηγορία: PORN - Blocked Domain
Banned site: english.pravda.ru
Σε περίπτωση που θεωρείτε λανθασμένη την αξιολόγηση μη πρόσβασης από το σύστημα. μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα διαχείρισης στην διεύθυνση http://mc/compose?to=hdsyzefxis@ote.gr»
Το τυποποιημένο μήνυμα αποτελεί ένδειξη απαγόρευσης πρόσβασης σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο που αντίκειται στους σκοπούς λειτουργίας του Συστήματος «Σύζευξις», όπως τα πορνο-sites.
Εμφανώς λοιπόν, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέταξε την Pravda στα πορνο-sites και αυτόματα το «Σύζευξις» διέκοψε την πρόσβαση.
Μάλιστα.
Η Pravda πορνό και το Βήμα ευαγγέλιο.

5 σχόλια

  1. εκτ'ος απο να τραβάνε το πετσάκι τους τα Αυνανικά νούμερα εκει.
    Φον Δρούτσας..μαιμού πτυχιούχος.
    Δόλια..μαιμού σκέτη.
    Ξηροτέτοια..σκατά μαιμούς πατημένα.Κουβέλης λουλούουυυυυ..

    δεν ξέρουνξ και τίπουε άλλο.

    Α...φυσικά να στήνουν κωλαράκι
    σαν καλό γιουσουφάνι στο Πασά
    Αφέντη Ερντογκάν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ETIOPIA MUSLIMS ATTACK CHRISTIANS The hollow chants of “Allahu Akbar!” reverberating from a distance seemed innocuous at first for Abera Gutema, who ventured home quietly from his shop just a short distance away. But moments later, a large, angry mob of machete-wielding Muslim youths descended on his family’s dwelling and chased him out, before burning and looting his property.

    Abera, a Christian, escaped through a back door, clutching his infant son Eyoel in one hand.ΥΠΟΛ. ΕΔΩ : http://www.sowetanlive.co.za/news/world/2011/03/24/ethiopia-s-muslims-attack-christians //////// (AINA) -- A group of Muslims attacked Ayman Anwar Mitri, a 45 year old Christian Coptic man in the Upper Egyptian town of Qena, cutting off his ear. The Muslims claimed they were applying Sharia law because Mr. Mitri allegedly had an illicit affair with a Muslim woman. The Muslims called the police and told them "We have applied the law of Allah, now come and apply your law," according to Mr. Mitri in an interview for the Egyptian Human Rights Organization. ΥΠΟΛ.ΕΔΩ.http://www.aina.org/news/20110325223845.htm τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 17 Φεβρουαρίου ζήτησε την ανάκληση του Γενικού μας Προξένου στην Κορυτσά για τα όσα είπε προς τους ομογενείς μας και κυρίως γιατί αποκάλεσε την Βόρειο Ήπειρο με το όνομά της. Δηλαδή αντί να εγκαλεί καθημερινά η Ελληνική κυβέρνηση, την κυβέρνηση της Αλβανίας για την παραβίαση κατά συρροή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, εγκαλεί τον Έλληνα Πρόξενο.

    Ένα πρωτόκολλο που υπεγράφη στις 17 Μαΐου του 1914, που ακόμα ισχύει και εγκρίθηκε άνευ όρων από την Αλβανική πλευρά και προέβλεπε ως αυτόνομη Ελληνική πολιτεία την Βόρειο Ήπειρο, με κατοχύρωση των δικαιωμάτων, θρησκείας, παιδείας, γλώσσας αυτοδιοικήσεως. Αυτά τα δικαιώματα τα αρνούνται οι Αλβανοί στους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες, ενώ τα θεωρούν λίγα για τους ομογενείς τους του Κοσσυφοπεδίου.

    Εύλογο λοιπόν το ερώτημα προς την Ελληνική κυβέρνηση!!

    Γιατί δεν υπερασπίζεσθε την συνθήκη του 1914 και δεν απαιτείτε από την Αλβανική κυβέρνηση την άμεση εφαρμογή της;

    Αντίθετα δέχεσθε όλες τις προκλήσεις και τις αναίτιες διεκδικήσεις από την πλευρά της εκάστοτε Αλβανικής κυβερνήσεως!!

    Δέχεσθε με υπέρμετρη καρτερικότητα τις ανόητες διεκδικήσεις τους για το ανύπαρκτο ζήτημα της Τσαμουριάς. Ανύπαρκτο ζήτημα όμως, που πολύ φοβάμαι, θα γίνει υπαρκτό με την απύθμενη αναισθησία και ανοχή σας, στις μεθοδευμένες και καθοδηγούμενες από ξένα κέντρα αποφάσεων, ενέργειες των γειτόνων μας σε όλα τα διεθνή forum, ενέργειες επί σειρά ετών, που θα έχουν ως τελική κατάληξη την προσφυγή τους στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

    Εσείς λοιπόν, που χρόνια τώρα, από τις αρχές της δεκαετίας του 90, συνειδητά τροφοδοτείτε με πλεονεκτήματα τους γείτονες, όπως η αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδο στην χώρα μας χιλιάδων Αλβανών, που σύντομα θα διεκδικήσουν το δικαίωμα αναγνώρισης «Αλβανικής μειονότητας», δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε κάποια στιγμή με ευαισθησία, αποφασιστικότητα και με την δέουσα προσοχή, με ένα θέμα που τείνει να γίνει πολύ σοβαρό;

    Έτσι η ΑΝΑΚΛΗΣΗ της ανάκλησης του Γενικού Προξένου μας στην Κορυτσά δεν σας απαλλάσσει από την καταγεγραμμένη καταδικαστική άποψη της κοινής γνώμης για την επιδειγμένη οσφυοκαμψία σας στα Εθνικά θέματα και την ρηχή τους αντιμετώπιση.

    Κύριοι της Ελληνικής κυβέρνησης έτσι προασπίζεστε τα συμφέροντα της πατρίδας και του Ελληνικού λαού; Ποιους τέλος πάντων κοροϊδεύετε;

    Είναι δυνατόν να ξευτιλίζετε τους διπλωμάτες μας αγνοώντας τους και εγκαλώντας τους;

    Έχετε υποχρέωση να ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ αμέσως αναλογιζόμενοι τις τεράστιες ευθύνες σας απέναντι στον λαό μας και την πατρίδα μας.

    Τα Εθνικά μας θέματα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν είναι τσιφλίκι των πατεράδων σας. Είναι κτήμα και περιουσία του Ελληνικού λαού.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανασχηματισμος

    Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλούν ανοιχτά για την αναγκαιότητα ενός δομικού ανασχηματισμού. «Ανασχηματισμός πρέπει να γίνει, διότι ο ανασχηματισμός, και πάλι θα τονίσω, όταν δεν εξυπηρετεί ισορροπίες θα είναι μια εκκίνηση δυναμικών προσπαθειών και αποτελεσμάτων» υποστηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση