GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επόμενη συκοφάντηση ...οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Επι δεκαετιες ξεπουλανε τα παντα,οποιος αντιστεκεται μπαινει σαν στοχος στην γκαιμπελιστικη ε...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Επι δεκαετιες ξεπουλανε τα παντα,οποιος αντιστεκεται μπαινει σαν στοχος στην γκαιμπελιστικη επιθεση τους,αυτων και των φιλων τους στα ΜΜΕ,θυμαστε τα ρετιρε,τους προνομιουχους,θα βγαλουν στην φορα σκανδαλα,μισθους τεραστιους,ολα για να δυσφημησουν τον κλαδο στον οποιο επιτιθενται.
Και ειμαστε και εμεις τοσο ηλιθιοι,αμεσως τσιμπαμε το δολωμα,ειματε και λαος που"ΑΓΑΠΑΜΕ"πολυ ο ενας τον αλλον,οποτε βρισκουν την ευκαιρια αυτοι,και εννοω τους κλεφτες της χωρας και...
 ξεπουλανε εναντι πινακιου φακης την επιχειρηση.
Επομενη συκοφαντηση οι εργαζομενοι στην δεη,εχει αρχισει ηδη με τις επιθεσεις της αγνης παρθενου Θοδωρας εναντιος του σωματειου της επιχειρησης.
Η παρθενος Θοδωρα δεν εχει δει ποτε φυσικα κανεναν απο τους κλεφτες πολιτικους και φιλους της με τους οποιους κανει παρεα και μετα κανει οτι δεν τους ξερει.
Ετοιμαστειτε λοιπον για τον επομενο στοχο των ανικανων,η Μερκελ θελει την δεη....και θα την παρει λογικα,πανω απο τα πτωματα των εργαζομενων στην επιχειρηση.

6 σχόλια

  1. Προσοχη

    Κυκλοφορουν πρωην μπλογκερ που στηνουν προβοκατσιες για να σπηλωσουν- καρφωσουν εντιμους μπλογκερ που συνεχιζουν να αγωνιζονται


    Οι υπηρεσιες εχουν στρατολογησει πολλους πρωην μπλογερ και τους βαζουν να γραφουν σχολια "κατασκευασμενα" προσοχη!

    Εχουμε πολλα περιστατικα

    Προσοχη!!

    Μινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ,Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ..!

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΦΑΓΩΘΗΚΕ...ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!

    ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..!

    ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΚΙ ΕΔΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ (ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ).

    ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΒΟΛΕΥΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ (ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ), ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ;ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΤΑ Μ.Μ.Α.(Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης)ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    MH ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.

    ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΕΤΙΡΕ...

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηνα αν εχεις ονοματα να τα γραφεις οχι οπως οι πολιτικοι που ολο λενε αλλα ονοματα δεν ακουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει, τα λαμόγια (υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι, κ.ά.)λίγο πολύ τα γνωρίζουμε, αλλά κι εσείς μη μας το παίζετε αθώες περιστερές, υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκατίλασσσσσσσσσσσσ ρε.....
    Ο Ρέππας σώζει από την…ανεργία τον Καρχιμάκη.

    Με Yπουργική Aπόφαση μεταφέρεται στο Υποδομών ο πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής !!!

    Χάρη σε μια πρωτοφανή απόφαση που φέρει την υπογραφή του υπουργού Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα και των υφυπουργών Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου και Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λασιθίου του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης δεν έχει πλέον κανένα λόγο να ανησυχεί για το επαγγελματικό μέλλον του σε περίπτωση που πάψει να βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα.

    Το κορυφαίο «πράσινο» στέλεχος, που εμφανίζεται συχνά σε ρόλο υπερμάχου της διαφάνειας και της κάθαρσης και έχει επανειλημμένα δείξει έντονη τάση να βλέπει παντού «γαλάζια» σκάνδαλα, αποκτά θέση υπαλλήλου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Υποδομών, βάσει της απόφασης που δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Γ΄ 169/17-3-2011).

    Σε αυτήν ορίζεται ότι: «Μεταφέρεται ο Μιχαήλ Καρχιμάκης του Ελευθερίου, πρώην υπάλληλος της εταιρείας “Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε.” στο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού. Η ανωτέρω θέση καταργείται αυτοδίκαια με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποχώρηση του μεταφερόμενου. Ο μεταφερόμενος κατατάσσεται σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν. 3717/2008. Ο ανωτέρω οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως βουλευτή για οποιονδήποτε λόγο»

    Ελεύθερος Τύπος
    This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.
    5 σχόλια στο Ο Ρέππας σώζει από την…ανεργία τον Καρχιμάκη


    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ


    Το Πασόκ είχε πάγια τακτική να “ανοίγει” θέσεις στο δημόσιο σε υπηρεσίες και γεωγραφικά σημεία στα οποία ήθελαν να μετακομίσουν στελέχη του, ακόμα και προσωρινά.
    Τον Καρχιμάκη δεν θα βόλευαν ;

    ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.. ΕΙΣΤΕ
    φάτε τα ζώαααααααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως τελικά έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση