GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τη Ντόρα η «αυλή» Σουφλιά...

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Κυβέρνησης Καραμανλή, Γιώργος Σουφλιάς, έχει... συνταξιοδοτηθεί πολιτικά, τα...

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Κυβέρνησης Καραμανλή, Γιώργος Σουφλιάς, έχει... συνταξιοδοτηθεί πολιτικά, τα γεγονότα ωστόσο τους διαψεύδουν.
Η επανεμφάνιση του Θεσσαλού πολιτικού έγινε... δι' αντιπροσώπων, δηλαδή μέσω της παρουσίας στενών συνεργατών του στην ιδρυτική παρουσίαση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, την Κυριακή στο Μπάντμιντον.
Πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην υφυπουργός Υγείας των κυβερνήσεων Καραμανλή, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κάνοντας λόγο για...
 αυστηρώς «προσωπική επιλογή του».
Για εκείνους βέβαια που. παροικούν στην Ιερουσαλήμ, είναι γνωστό ότι κανένας πολιτικός φίλος ή συνεργάτης του Γιώργου Σουφλιά, δεν θα έκανε την οποιαδήποτε κίνηση, χωρίς να έχει την έγκριση ή έστω τη συγκατάβαση του Σαρακατσανού. Όπως άλλωστε ανέφεραν τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ενημέρωνε τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά για θέματα του υπουργείου Υγείας, την περίοδο που ήταν υφυπουργός, αγνοώντας ακόμη και τον άμεσο πολιτικό προϊστάμενό του!
Εκτός από τον κ. Παπαγεωργίου, την Κυριακή στο Μπάντμιντον βρέθηκαν ακόμη ο πρώην βουλευτής Γιώργος Τρυφωνίδης, κουμπάρος και πολιτικός φίλος του Γιώργου Σουφλιά, καθώς και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, κ. Κωτούλας. Δεν ξέρουμε αν και οι δυο προαναφερθέντες μιμήθηκαν τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ή και η δική τους παρουσία ήταν «προσωπική επιλογή», τα γεγονότα ωστόσο αποτελούν σαφή ένδειξη της επιστροφής του Γιώργου Σουφλιά στο προσκήνιο.
Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, σημείωναν ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Σουφλιάς θα στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη, όπως θα είναι και η τελευταία που. εκείνη θα τον αδειάσει». Θυμίζοντας το Συνέδριο του 1997, όπου ο Γιώργος Σουφλιάς έχασε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας από τον Κώστα Καραμανλή, με το στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννη να έχει δηλώσει ότι τον στηρίζει, αλλά στην κάλπη να μην οδηγείται συντεταγμένα στο ψηφοδέλτιο του Σαρακατσάνου πολιτικού.
Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε και ένα περιστατικό από την πολύ πιο πρόσφατη πολιτική ιστορία: Ο Γιώργος Σουφλιάς και η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν οι δυο υπουργοί που ουσιαστικά έσπρωξαν τον Κώστα Καραμανλή στην απόφαση να προκηρύξει πρώρες εθνικές εκλογές για τις 4 Οκτωβρίου 2009, οι οποίες και οδήγησαν τη Νέα Δημοκρατία σε βαριά ήττα.
Τ.Μ.

12 σχόλια

  1. Ω , ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ


    ΟΤΙ ΤΟ 2,4% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ.ΚΑΘΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΤΟΥ,ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ,ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΡΘΙΟ.ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΗ,ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ?ΓΕΟΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. _______________________________
    "ΕΛΛΗΝΙΣ" ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ = 666 !!!!
    _______________________________
    ( 5+30+30+8+50+10+200 και
    40+80+1+20+70+3+10+1+50+50+8 =
    333 + 333= 666 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Με τη Ντόρα η «αυλή» Σουφλιά..."
    /////////////////////////////////
    H αυλή τής κότας καί τό αυγό τού
    κόκκορα.
    Σικιμέ καντάρ καί 2 αυγά Τουρκίας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!!
    Γιατί δεν επιτρέπετε σε έναν μικρό οικοπεδούχο να χτίσει ένα σπιτάκι βάσει προδιαγραφών που θα ορίσει το κράτος, με όρους δόμησης που θα ορίσει το κράτος ακόμη όσον αφορά και την αρχιτεκτονική μορφή που θα έχει, και ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΗΝΗ, του οικοπεδούχου, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, και επιτρέπετε σε ένα μεγαλοοικοπεδούχο όπου και αν βρίσκετε;
    Εγώ έχω κάνει αίτηση για ένταξη στο σχέδιο πόλεως του χωραφιού μου κοντά στην Αθήνα από το 1983! Αλλά το άθλιο κράτος με τους άθλιους λειτουργούς του που αυτοί εν τέλει το κατέστησαν άθλιο δεν αξιώθηκε όχι να με εντάξει αλλά ούτε και να οριστικοποιήσει αυτό το σχέδιο πόλης… ΑΚΟΜΗ ΕΚΡΕΜΕΙ!!!!!
    Γιατί λοιπόν δεν δίνετε λύση σε Πανελλήνιο επίπεδο όποιος έχει χωράφι και θέλει να χτίσει να μπορεί με συγκεκριμένους όρους ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΕΝΑ ΤΈΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΕΩΝ ΌΠΟΥ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ...

    Αγανακτισμένος πολίτης προς Ντόρα
    ( προς αμετανόητη, αρχομανή και αχρεία)

    Ντόρα δεν σε θέλω πια…
    Μαζεψε την συμμαχια σου και άντε γεια !!!.

    Ντόρα από τα πολλά που μου 'χεις καμωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια
    τα σωθικά μου τα 'χεις φαγωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε ξαναψηφίζω πια


    ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ (ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ KYΒEΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΧ-ΑΜΝΟΥ (ΚΩΣΤΑΚΗ) ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ,
    ΣΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΡΙΩΝ ,ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ , ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ( ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ) ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.......
    < ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΝΕΑ ΦΑΜΙΛΙΑ - ΝΕΑ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ …> ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ,ΑΠΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΝΤΟΡΑ…

    ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ -ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,( ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ), ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ…

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ Η ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ΝΤΟΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ...
    (ΜΕ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ (νέα συμμαχια ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!)

    Εγώ κ. Μπακογιάννη-Κουβελου, δεν θα σε ακολουθήσω στον κατήφορο που χάραξες με την εξαγγελία νέου αποκόμματος (Δημοκρατική Συμμαχία !!!), για τον απλό λόγο ότι ,όλοι οι αυλικοί σου, δουλικοί , είναι αθλιοι,χωρίς ηθική, χωρίς ικανότητες, αρκετά οικονομημένοι και δάχτυλο-δεχούμενοι

    Τι μπορώ να ελπίζω από εσάς τα ΚΑΠΗ της ξεπουλημένης χώρας , τι μπορείτε να αλλάξετε όταν έχετε δομημένη και εμπεδωμένη πολιτική νοοτροπία αλλά και δεδομένη αυλή.

    Δείτε το περιβάλλον σας τι είδους άνθρωποι το αποτελούν, ποιοι από αυτούς μπορούν να προσφέρουν στον τόπο; Χριστοφοράκοι, Μιζοφοράκοι,Μαρκογιαννακηδες,Ντορακιδες ,Σουφλιάδες ,Κατσαπλιαδες,Ορτινατζες και λοιποί αχρείοι .....δεν έχουν ούτε την ικανότητα ούτε την διάθεση..άνθρωποι που θέλουν να το παίζουν αφεντικά ή να κάνουν την αρπαχτή τους, φτηνοί με λίγα λόγια.. .

    Οπότε όχι μόνο δεν σας ακολουθώ αλλά σας εύχομαι κάθε αποτυχία …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ.
    Οι 28 πρώτες απολύσεις στο ΒΗΜΑ.

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!
    Η συνεργασία του ΧΑΦΙΈ Λαμπράκη
    με τους κατακτητές ΝΑΖΙ, για να φτιάξει ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, όργανο των
    κατοχικών δυνάμεων του ____________


    Τους πρώτους 28 εργαζόμενους απέλυσαν σήμερα στο Βήμα.
    Πρόκειται για το ποσοστό του μήνα και με αυτόν τον ρυθμό θα απολυθούν γύρω στους 80 σε τρεις μήνες.

    ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ !!!

    Στη συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε 48ωρη απεργία,
    αυριο και μεθαύριο ,
    για να μην βγεί το Κυριακάτικο Βήμα
    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ

    Ερχεται φονικο τσουναμι στα ΜΜΕ.
    θα τα σαρωσει ολα.
    Η ΕΣΗΕΑ σε χερια δοσιλογων και ρουφιανων, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, βαζει πλατες για την καταβαραθρωση του δημοσιογραφικου επαγγελματος.

    Το ΜΕΓΚΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!! εχει εξελιχθει σε μηχανισμο προπαγανδας του 4ου ραιχ με τους πρωην αριστερους γκεμπελισκους στα παραθυρα του.
    Υπαρχει ελπιδα ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    Λυπάμαι για τους γραφιαδες ,
    τους διορθωτές, επιμελητές κλπ
    Αλλά για τους δημοσιοκάφρους,
    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ !!!
    μικρούς ή μεγάλους, νοιώθω
    «μίαν εφάμαρτον χαιρεκακίαν».

    Την ρουφιανιά πολλοί ηγάπησαν ,
    τον ρουφιάνο ουδείς ..........
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ
    ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    νεο ΝΑΖΙ του ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση