GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωχ! τα ποδαράκια μου...

Από το http://anti-ntp.blogspot.com/    Κατεβείτε στις πορείες Και όχι μόνο στις 15 Δεκεμβρίου, στην  πορεία της ΓΣΕΕ  για την 24ωρη γ...

Από το http://anti-ntp.blogspot.com/  
Κατεβείτε στις πορείες
Και όχι μόνο στις 15 Δεκεμβρίου, στην πορεία της ΓΣΕΕ για την 24ωρη γενική απεργία που έχει κηρύξει. Παρεπιπτόντως η 15η Δεκεμβρίου εχει κηρυχτεί για φέτος ως “Ημέρα δράσης κατά της λιτότητας στην Ευρώπη“. Οπότε δεν πρέπει να λείψει κανένας από την πορεία της ΓΣΕΕ. Αλλά δεν λέω γι’ αυτό.
Λέω: “Κατεβείτε στις πορείες”. Και επειδή πορείες και διαδηλώσεις οργανώνει μόνο το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ, ε, κατεβείτε με το ΠΑΜΕ. Αλλά κατεβείτε στις πορείες.
Μην αρχίσει τώρα ο καθένας το στυλ “αφού το δικό μου το κόμμα δεν...
 κάνει πορεία και διαδήλωση για το Μνημόνιο, εγώ κομουνιστής δεν είμαι και με τους κομμουνιστές δεν πάω”.
Κι εγώ δεν είμαι κομμουνιστής. Ούτε σοσιαληστής. Ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε αναρχικός είμαι. Ενας έλληνας δημοκράτης είμαι.
Και τι να κάνω; Να κάθομαι στο σπίτι, στον θρυλικό καναπέ μου; Χειριστής τηλεκοντρόλ οικογενείας (η ειδικότης μου); Και να βλέπω τους εισπράκτορες του ΔΝΤ (ΠαΣοΚ) και τους επίζηλους εισπράκτορες του ΔΝΤ (ΝΔ) να κάνουν παιχνίδι, ποιος, πότε και πως θα πάρει την εξουσία και θα γίνει κυβέρνηση;
Αν είναι μόνο οι κομμουνιστές που κατεβαίνουν και ξεποδαριάζονται και ξελαρυγγίζονται στα συνθήματα για να φύγει το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, θα πάω με τους κομμουνιστές. Και θα ζητάω και από τα άλλα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Κι όταν το κάνουν θα πάω και με κείνα.
Θα πάω σε πορεία κατά του Μνημονίου και του ΔΝΤ, όποιο κόμμα, παράταξη και οργάνωση κι αν την οργανώσει. Ο πρώτος στόχος είναι να φύγει η μαύρη πέτρα που μας πλάκωσε. Και το πρώτο καθήκον μου, ως δημοκράτη, οικογενειάρχη, πατριώτη, έλληνα τέλος πάντων, είναι να πολεμήσω την αδράνειά μου. Να σηκωθώ από τον καναπέ. Να χαλάσω την ζαχαρένια και την βόλεψή μου. Να περπατήσω στην πορεία μέχρι να πω “ωχ τα ποδαράκια μου”. Μαζί με τους άλλους έλληνες.
Τι κομμουνιστές και ξε-κομμουνιστές; Επειδή δηλαδή θα πάω σε μια πορεία που οργανώνουν κομμουνιστές, έγινα κι εγώ κομμουνιστής, άμα δεν το θέλω;
Για ορισμένους φανατικούς τα λέω αυτά. Που ακόμη ζούνε “στον καιρό του 50”. Είπαμε έχουμε ελληνικό τραύμα ως κοινωνία αλλά τώρα έχουμε πόλεμο με εχθρό το ΔΝΤ και τους παγκόσμιους δυνάστες του χρήματος και του χρέους. Και έχει ο καθένας έλληνας και πατριώτης, δεξιός κι αριστερός, καθήκον και υποχρέωση να πολεμήσει. Να πολεμήσει λέω. Φουσκάλες να βγάλουν τα ποδάρια του και κάλο οι φωνητικές του χορδές.
Να μην περιμένουμε τα δυο μεγάλα μας κόμματα. Το ένα, το ΠαΣοΚ, μας έφερε το Μνημόνιο. Το άλλο, η ΝΔ, μας λέει ότι είναι εναντίον του Μνημονίου, αλλά δεν μας είπε ποτέ ότι θα το καταργήσει την πρώτη μέρα που θα γίνει κυβέρνηση. Κι ούτε καλεί τον κόσμο του σε πορείες και διαδηλώσεις.
Τα κόμματα (ο θεός να τους το ξεπληρώσει) έχουν δικές τους προτεραιότητες, δικιά τους λογική, δικά τους συμφέροντα. Κι εμείς έχουμε τα δικά μας συμφέροντα και τις δικές μας προτεραιότητες.
Για να αναγκαστεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ να αρχίσει να αναθεωρεί, όσο μπορεί να το κάνει, την στάση της, πρέπει να δει τον απλό ΠαΣοΚο στον δρόμο να διαδηλώνει επίμονα και θυμωμένα.
Για να αναγκαστεί η ηγεσία της ΝΔ να αρχίσει να λέει και καμμιά κουβέντα κατά του ΔΝΤ και Σία και να μας υπόσχεται πως θα καταργήσει το Μνημόνιο μόλις γίνει κυβέρνηση, πρέπει να δει τον απλό ΝεοΔημοκράτη στον δρόμο να διαδηλώνειεπίμονα και θυμωμένα.
Αλλιώς θα συνεχίσουν το παιχνίδι όπως το ξέρουν αυτοί όλοι.
Θραξ ο Αναρμόδιος

11 σχόλια

  1. Ποιοί είναι οι ΠΑΜΕ;
    Αυτοί οι ασπρομάληδες με τα προκοίλια και τα κονταράκια στους ώμους ;
    Μαυτούς μου λες να πάω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσέξουν, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, τους συνδικαλιστές τους !
    Τώρα που η (ΟΤΟΕ) , ανακοίνωσε 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις τράπεζες, για τις 14 και 15 Δεκεμβρίου .
    Πριν πολλά χρόνια , μας έβγαλαν σε απεργία, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιό του Γιαννίτση, λέγοντάς μας ότι οι αναλογιστικές μελέτες έδειχναν «βιώσιμο» το ασφαλιστικό για 30 χρόνια.
    Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ΔΕΝ υπήρχαν αναλογιστικές μελέτες.
    Ήταν «φούμαρα»!!!
    Δηλαδή, εμείς χάναμε τα ημερομίσθιά μας και οι συνδικαλιστές, έγραφαν υποθήκες για να γίνουν βουλευτές και υπουργοί ,σε αναγνώριση των «αγώνων» τους !
    Μετά απ αυτό , θέλω να ζητήσω, συγγνώμη από τον Γιαννίτση, που μας έλεγε την αλήθεια ,αλλά εμείς ακολουθούσαμε τους επαγγελματίες εργατοπατέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ta les alla pooy na paroun xampari ta ntoygania.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
    ΔΙΟΤΙ
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα ελλείμματα προέρχονται από τους μετανάστες – λαθρομετανάστες , και άμα βάλετε κάτω τα νούμερα θα το καταλάβετε και μόνοι σας .
    Και το άλλο είναι ότι τα χρήματα των τρισεκατομμυρίων ευρώ σε αποθεματικά ,των ασφαλιστικών ταμείων σε μετρητά , από καταθέσεις που ήταν , ο ΣΗΜΙΤΗΣ τα μετέτρεψε σε μετοχές και τα μετέφερε σε Εβραϊκές εταιρείες εκτός Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ( ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙ )ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .
    ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;
    Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .

    Το ΠΑΣΟΚ έφήβρε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και
    μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
    Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε συμμετοχή στήν πορεία τής ΓΣΕΕ, είναι ένίσχυση στήν διαχρονική καί προδοτική παραμονή τού αρχιτρωκτικού καρεκλοκένταυρου, επαγγελματία κλέφτη,κωλογλείφτη τής πράσινης κοινωνικής κατάρας,τού οσφυοκάμπτη τού PASOKMAFIA S.A.,Παναγόπουλου,όπως φυσικά καί τού Παπασπύρου,Φωτόπουλου καί τών άλλων πιτσιλισμάτων ληγμένης μαλακίας τού Γκαίμπελ!!!!

    Νά μήν συμμετέχη ΚΑΝΕΙΣ στίς δήθεν πορείες/διαμαρτυρίες τους!!!!!

    Αντιθέτως νά συμμετέχη σέ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ/ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ,ΕΣΤΩ κι άν πρόκειται διά διαμαρτυρίες ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ/ΤΡΑΒΕΣΤΙ ή Φιλόζωων!!!!!!

    Αυτά τά καθάρματα ύπήρξαν οί διαχρονικοί Συνδαιτημόνες στό διαχρονικό ΠΑΣΟΚΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ,Μέ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ!!!!


    Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ αποτυχημένη η κάλυψη του ΚΚΕ.

    Να ήταν εδώ το τιμημένο κόμμα όταν πουλούσανε τα ασφαλιστικά μας ταμεία στο Χρηματιστήριο. Γιατί δεν έκανε τότε πορείες το κόμμα? Γιατί τότε κέρδιζε το ίδιο. Σάμπως έχετε δει τα μέλη του ποτέ έναν οικονομικό απολογισμό? Δεν λέω για μας, για σας λέω, ξέρετε τα οικονομικά της κεντρικής σας ηγετικής ομάδας?

    Φίλε, θα κατέβουμε σε πορείες αλλά όχι στα μπλόκα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Δεν θα αφήσουμε τον πιο βρώμικο κομματικό μηχανισμό να καπηλευτεί την δική μας διαμαρτυρία. Ουστ στα κομματόσκυλα. Δεν θα αλλάξουμε το ένα κομματόσκυλο με το άλλο.

    Δεν ντρεπόσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ !

    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΟΚΕ..
    Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Πασοκ και τα αφεντικα του
    ας μην φοβονται τιποτα,
    ο λαος δεν προκειται να φερει ουδεμιαν αντισταση, δεν προκειται να αντιδρασει,
    μπορουν να κοιμουνται ησυχοι οι απατεωνες της bilderberg.

    Ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ελληνας του σημερα, που οχι μονο ντροπιαζει τη ιστορια του, οχι μονο ξευτηλιζει τον πολιτισμο του αλλα με τη τοσο εξοργιστικη του αδρανεια χαντακωνει η μαλλον χαντακωσε ηδη το μελλον των παιδιων του....ζουμε ιστορικες στιγμες, τη δικες μας τις γενιες θα της αναφερει ο ιστορικος του μελλοντος ως τις χειροτερες γενιες ολων μα ολων των εποχων !!!

    Με τη σταση μας και την αδρανεια μας γραφουμε τις πιο μαυρες σελιδες της ελληνικης ιστοριες!!

    Δοσιλογισμος αισχιστου ειδους......
    οπως ελεγαν και οι Γερμανοι
    στη κατοχη, στη μονη χωρα που βρηκαμε....φιλους και συνεργατες ηταν η Ελλαδα !!!!!
    ουρα οι ελληνες πολιτες στη πλατεια Βικτωριας ( κεντρικα της Γκεσταπο)
    για εθελοντικη προσφορα !!!!!!

    Μαυροκουκουλακισμος σε δευτερη φαση που θα σημανει και το τελος μας.....

    Το Πασοκ το.....πανεληνιο σοσιαλιστικο κινημα η κυβερνηση των...αριστερων, των....αγωνιστων του ...πολυτεχνειου, των....
    αντιστασιακων της κατοχης.....
    θα σωσει τη χωρα ΤΩΝ Η Π Α !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσοχή-προσοχή,
    τό παρακάτω σχόλιο εντάσσεται στή
    κατηγορία ΧΙΟΥΜΟΡ (ο Στάθης άνετα
    γελoιογραφεί τό θέμα στό Ρίζο):
    "O σκύλος-φίρμα στή φωτό,
    έχει πάρει γραμμή από τό ΠΑΜΕ,
    όπως οί προπροπροπροπαπούδες του
    από τόν Δόκτωρα Pavlov?".
    Οί αγωνιστές παπούδες τού ΚΚΕ,
    κάποτε δυσκολεύτηκαν όταν αντί 1
    "γραμμή"είδαν 2.Ρώτα τό Ζαχαριάδη.
    Τό ΠΑΜΕ πάντως έχει "γραμμή" πού
    είναι ημιευθεία.
    Η αρχή της,στίς διαδηλώσεις,
    πάντα είναι διαφορετική από τίς
    αρχές τών άαααλλων εργαζομένων.
    Πάντως αναγνωρίζω ότι είναι οί
    ειλικρινέστερες.
    Καί έτσι είναι ανεφάρμοστες.
    Καί άς μείνω σ΄αυτό...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση