GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουζακαίοι Ιωαννίνων...

ΣΤΙΣ 22 ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥΖΑΚΑΙΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Στις 22 έφθασε ο αριθμός των οικογενειών που μέχρι αργά το απογευμα...


ΣΤΙΣ 22 ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥΖΑΚΑΙΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Στις 22 έφθασε ο αριθμός των οικογενειών που μέχρι αργά το απογευμα της 5-12-2010 με πόνο καρδιάς εγκατάλειψε το χωριό Μουζακαίοι Ιωαννίνων ενώ πίσω στο προβληματικό σημείο του χωριού έμειναν μόνο 3 οικογένειες.
Στο σημείο έντονη και η παρουσία της Αστυνομίας πιθανότητα για να αποφευχθούν φαινόμενα διαρρήξεων Οι καταστροφές σε οδικό δίκτυο και δίκτυο ύδρευσης τεράστιες. Οι τρεις πηγές απο τις οποίες υδρευόταν το χωρίο στέρεψαν και δεν έχουν καθόλου νερό. Πιθανότητα τα κατολισθητικά φαινόμενα επηρέασαν τον υδροφόρο ορίζοντα του χωριού με αποτέλεσμα τα...
 νερά των πηγών να εξαφανισθούν μένοντας το χωρίο χωρίς καθόλου νερό, προβληματίζοντας και τους υπόλοιπους κατοίκους για το αν θα παραμείνουν ή όχι στο χωριό. Απογευματινές ώρες επίσης, προσήλθε στο χωριό και ένας καθηγητής απο το Μετσόβειο Πολυτεχνείο προκειμένου μελετήσει το φαινόμενο.
Ένα σπίτι στο κέντρο του χωρίου ράγισε στα δύο και κρίθηκε ακατάλληλο για διαμονή.
Οι οικογένειες που εγκατέλειψαν το χωριό μένουν σε συγγενείς ή έχουν νοικίασει περιμένοντας απο την πολιτεία να πάρει θέση και μέχρι τουλάχιστον να βγουν τα πρώτα αποτελέσματα των μελετών να καλύψει τα έξοδα διαμονής τους όπως έχει γίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Ν.Κ.

2 σχόλια

  1. ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φερέφωνο ανθρωποειδές τι σχέση έχουν αυτά που λες με τον πόνο των ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους !!!!!!!!!!! πόσα παίρνετε για να γεμίζετε κάθε ποστ με ότι σας κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση