GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιστή ακολουθία των… «ανακόλουθων»!!!

Γράφει ένας υποψιασμένος Γλυφαδιώτης «Πού είναι ο Δήμος;», φωνάζουμε, σχεδόν κάθε μέρα. «Δεν είναι Δήμος αυτός» κραυγάζουμε απελπισμένοι...

Γράφει ένας υποψιασμένος Γλυφαδιώτης
«Πού είναι ο Δήμος;», φωνάζουμε, σχεδόν κάθε μέρα. «Δεν είναι Δήμος αυτός» κραυγάζουμε απελπισμένοι όταν αισθανόμαστε στο πετσί μας την σαδιστική του αδιαφορία (Δήμου) εδώ και κάμποσες τετραετίες. Ο Δήμος λοιπόν, εκφράζει το σύνολο των πολιτικών θεσμών, που έχουν αναγνωρισμένη δικαιοδοσία, σε ένα συγκεκριμένο εδαφικό χώρο. Περιλαμβάνει δε, ολόκληρο μηχανισμό και όλες τις σχετικές υπηρεσίες, που ευθύνονται  για την λήψη και εφαρμογή αποφάσεων, οι οποίες, αποφάσεις, είναι τουλάχιστον εποικοδομητικές προς το κοινό συμφέρον, αφορούν το κοινωνικό σύνολο των δημοτών και ασφαλώς διασφαλίζουν την συνοχή της κοινωνίας για το ευ ζην.
Ο Δήμος περιέχει την δημοτική αρχή αλλά δεν είναι ταυτόσημο με αυτήν. Ο Δήμος δεν ανήκει στην δημοτική αρχή. Η δημοτική αρχή ανήκει στον Δήμο. Κι αυτή η αμφίδρομη σχέση εξασφαλίζει το εξής: Η δημοτική αρχή σαν εξουσία δεν θα καταστήσει τον Δήμο υποχείριό της, διότι ουσιαστικά αυτή είναι και η πραγματική έννοια ύπαρξης της δημοτικής αρχής. Δηλαδή η προσφορά στον Δήμο και κατ΄ επέκταση στους δημότες. Με αυτή την έννοια μου προξενεί εντύπωση που κάποιοι προηγούμενοι δοκιμασμένοι και εκδιωγμένοι πολιτικά «αστέρες» προσπαθούν με περίσσια ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΠΡΟΟΔΟ και ΕΝΟΤΗΤΑ να στηρίξουν τον επικεφαλή των δύο θέσεων (βουλευτική – δημαρχιακή) και προφανώς… αντιθέσεων. Δεν είναι λίγοι πλέον οι «υποψιασμένοι» πολίτες αυτού του τόπου. Κανείς δεν λειτουργεί « υπό» κανενός. Οι πολίτες και ειδικότερα οι Γλυφαδιώτισσες και οι Γλυφαδιώτες γνωρίζουν. Δεν αναμασάνε τέτοιου είδους παρεμβάσεις από οπουδήποτε κι αν προέρχονται. Οι πολίτες έχουν και νου και γνώση. Γνωρίζουν ότι...
 από την απερχόμενη και άκρως αποτυχημένη κατά γενική ομολογία δημοτική αρχή, οι άνθρωποι που την αποτελούν, θα είναι τα πρώτα «βιολιά» και στη μπάντα του νέου και άπειρου στα δημοτικά δρώμενα υποψηφίου αλλά πασίγνωστου για το έργο του σαν υπουργός και βουλευτής. Οι παρεμβάσεις του δε στην πόλη, όπως δρόμοι, καθαριότητα, ασφάλεια, φωτισμός ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ έως ΑΟΡΑΤΕΣ για τον απερχόμενο δήμαρχο και όχι ασφαλώς για τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που θα συνεχίσουν το ίδιο σχέδιο ανάπλασης της πόλης, αν κι εφόσον βέβαια πάρουν την εντολή από τους κατά συρροή κατακρεουργημένους πολίτες.
Η Γλυφάδα έπαψε να χορεύει… ΤΣΑ-ΤΣΑ και κυρίως ΧΑΛΙ-ΧΑΛΙ. Έπαψε να αναμασά χόρτο γιατί το έκαψαν οι γνωστοί άγνωστοι. Απλά κάθε χρόνο ξαναφορά βατραχοπέδιλα λόγω της τάσης που έχει ο χειμώνας να βρέχει. Αρκετά με τους «ερωτευμένους» και «γαμπρίζοντες». Θέλει κότσια και πολιτικό «τσαμπουκά». Ήδη είναι πολλά χρόνια πίσω. Πρέπει να τρέξει με «τσίτα» τα γκάζια.
Διαφορετικά, δεν πρόκειται περί πολιτικής της δημοτικής αρχής, αλλά περί υποτέλειας. Και δεν είναι το ίδιο η υποτέλεια με την πολιτική. Όσοι δεν θέλουν να το κατανοήσουν είναι απλό.
Σχεδόν όλοι όσοι αναμειγνύονται με τα κοινά έρχονται με προοπτική λαμπρού μέλλοντος αλλά δυστυχώς αποχωρούν με απαίσιο παρελθόν δηλαδή κατ’ εικόνα και ομοίωση «της πιστής ακολουθίας των… «ανακόλουθων»!!!
Η δράση της δημοτικής αρχής (πολιτική), είναι η αρχή που καταφέρνει να κρατά ισορροπίες και προσφορά σε ελεύθερους και ίσους μεταξύ ίσων ανθρώπων και μάλιστα πάνω από όλους μας, πάνω από τα μικροσυμφέροντά μας, τις κουτοπονηριές μας, τον ατομισμό μας, είναι η ευημερία, η λειτουργικότητα και ασφαλώς η ουσία.

18 σχόλια

  1. 8 υποψήφιοι με τον Δημαρά ψηφίζουν Κικίλια.

    Τη στήριξη της στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών εξέφρασε η Οργάνωση “ΛΕΥΚΟ” (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων).

    Στον πρώτο γύρο η οργάνωση είχε σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά συμμετέχοντας με οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Ντάλιος.

    Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
    “Έλληνες πατριώτες της Αττικής σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και δώσατε στο συνδυασμό μας ένα μεγάλο ποσοστό. Δυστυχώς η αποχή και τα εκβιαστικά διλήματα που έθεσε ο Πρωθυπυργός με την παράνομη παρέμβασή του, μας στέρησαν την πρωτη θέση.Τώρα καλούμαστε να...
    επιλέξουμε έναν απο τους δύο συνδυασμούς. Ο ένας εκπροσωπεί τήν Κυβέρνηση και ο άλλος την αντιπολίτευση και ανεξάρτητες προσωπικότητες. Ο ένας είναι υπέρ του μνημονίου και ο άλλος κατά. Η διαφορά τους είναι εμφανής και η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη. Αυτή την Κυριακή στηρίζουμε Βασίλη Κικίλια. Η αποχή και το άκυρο δέν μας εκφράζει διότι θέλουμε με τη συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε καλύτερη προοπτική για τη χώρα μας και να τιμωρήσουμε αυτή την ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρέπομαι για έναν και μόνο.
    Τον Στάθη Παναγούλη.
    Που υποστηρίζει -αν είναι δυνατόν- τον πρίγκιπα των γιοτ, των πάρτυ με τα μοντέλα και της V+O.
    Γιατί, λέει, τάχθηκε κατά του μνημονίου.
    Ρε γελοίο υποκείμενο, ρε βάρος της γης, ποιος έφερε το μνημόνιο?
    Ποιος έφαγε τα χρήματα του Ελληνικού λαού;
    Ποιος έφερε το μνημόνιο;
    Κάνεις πως δεν ξέρεις ότι οι Βαρβιτσιώτιδες ήταν πρώτη θέση στο τραίνο της ρεμούλας και της σπατάλης επί Καραμανλή;
    Κάνεις πως δεν ξέρεις τι χρήματα εισέπραξε η οικογένεια μέσω της εταιρίας τους, της V+O, από το Ελληνικό Δημόσιο;
    Ρε άθλιε ξέρεις τι όνομα κουβαλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τούτη τη φορά η δουλειά έγινε σωστά: Του τα πέταξε έξω και τα δύο τα μάτια. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήνυμα Σαμαρά: ψηφίστε ελπίδα

    Μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά προς τον Ελληνικό λαό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής

    Ο δεύτερος γύρος των εκλογών είναι η κορυφαία πολιτική στιγμή αυτής της αναμέτρησης.

    Αυτές οι εκλογές, από την αρχή, πολιτικές ήταν, πολιτικές παραμένουν και τώρα γίνονται ακόμα πιο πολιτικές.

    Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι το Μνημόνιο ήταν λάθος. Οικονομικά δεν απέδωσε και κοινωνικά αδίκησε. Όλα τα μεγέθη ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Παρά τις πρωτοφανείς θυσίες που επέβαλε η κυβέρνηση, δεν κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα παρά ελάχιστα…

    Και τώρα ετοιμάζουν και νέα έκτακτα μέτρα. Που επίσης δεν θα αποδώσουν. Αλλά θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.

    Το αντέχει η κοινωνία; Σίγουρα δεν το αντέχει…

    Το αντέχει η Οικονομία; Σίγουρα όχι.

    Τώρα, λοιπόν, το ψηφοδέλτιο «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία» πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες!

    Γιατί τι θέλουμε;

    Περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση του Μνημονίου στους πολίτες;

    Ή περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση;

    Η ψήφος που εμείς ζητάμε, ήταν εξ αρχής – και τώρα είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά – ψήφος Ελπίδας.

    Υπάρχει άλλος δρόμος: Διέξοδος από την κρίση με Ανάπτυξη. Όχι με ασφυξία…

    Εμείς δεν σας υποσχόμαστε «λαγούς με πετραχήλια»…

    Σας υποσχόμαστε να απαλλαγούμε από τους όρους του Μνημονίου μιαν ώρα αρχύτερα. Να δημιουργήσουμε ανάκαμψη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα. Να προχωρήσουμε σε αλλαγές διαρθρωτικές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος, χωρίς όμως, να διαλύσουμε την Ελλάδα.

    Έχετε μεθαύριο την ευκαιρία να στείλετε, από παντού, ένα μήνυμα ηχηρό. Που δεν θα μπορέσουν και πάλι να το αγνοήσουν. Που δεν θα κάνουν ότι δεν το άκουσαν.

    Στείλτε το! Μην το κάνετε για οποιοδήποτε κόμμα. Κάντε το για τη χώρα, κάντε το για τα παιδιά σας.

    Τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει.

    Ψηφίστε Ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έλαβε το χρίσμα του υποψήφιου από τον Σαμαρά .( Αυτόν που θα πολεμούσε την οικογενειοκρατία…χα. χα. χα. )

    Μπράβο αυτό λείπει από την Ελλάδα,ένας ακόμη γιος η κόρη η εγγονός η ανιψιός πολιτικού για να πολιτευθεί και να συνεχίσει το άρμεγμα των δημοσιών η δημοτικών ταμείων

    Η κάθοδος στην πολίτικη των ανεπάγγελτων γόνων των γνωστών τζακιών και η καθημερινή προβολή των εκλεκτών αυτών γόνων ανατρέπει κάθε εξέλιξη προς το καλύτερο της πολίτικης ζωής.

    Ρε άεργοι σαλτιμπάγκοι ,χρονια τώρα οι άπληστοι γονείς σας μας ήπιαν το αίμα. Σας έφτιαξαν με βίλες , με κτήματα ,με κότερα,με εταιρείες ,με καταθέσεις,με αναγνωρησιμοτητα,με ονομα ,με αυλη ,με αυλικούς και με δημοσυντήρητους υποτακτικούς…

    Τώρα τι ζητάτε ρε ζωντόβολα από μια καταχρεωμένη χωρά ???.

    Να εισπράξετε τις μίζες από τους τόκους που πληρώνουμε από τα χρέη που μας συσσώρευσαν χρονια τώρα οι αδηφάγοι ,άχρηστοι γονείς σας ???

    Να ξαναπάρετε την ψήφο μας για να μας πάρετε και τα σώβρακα ???
    Να μας πάρετε και την ψυχή μας ???

    Όχι ρε μαμόθρεφτα … Θα φάτε φούμο ,φτύσιμο και γιαούρτωμα…
    Επιτελούς φτάνει βρε αχόρταγοι . Δεν σας ανεχόμαστε πια…

    Αφήστε βρε αδίστακτοι να προσπαθήσει να πάρει μεροκάματο και κανένα άλλο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κάθοδος στην πολίτικη των ανεπάγγελτων γόνων των γνωστών τζακιών και η καθημερινή προβολή των εκλεκτών αυτών γόνων ανατρέπει κάθε εξέλιξη προς το καλύτερο της πολίτικης ζωής.

    H Ελλάδα «βραχυκύκλωσε» και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να λειτουργήσει αυτόνομα και αχειραγώγητα, αν προηγουμένως δεν απαλλαγεί από την κουλτούρα και την πρακτική της πατρωνίας.

    ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ Τ’ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΦΑΦΛΑΤΑΔΩΝ. ΤΩΝ ΑΣΩΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.
    ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ…
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΗΛΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ...
    ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΑΘΡΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ.
    ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ!!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΨΩΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΙΜΑΛΑΙΑ ΑΔΙΑΒΑΤΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ.)

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ) ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΙΚΑΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ-ΟΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nea

    Μεγάλος προβοκάτορας ο Τράγκας. Μέχρι και ο Σγουρός κατάλαβε το υπονοούμενο για τους εργολάβους που παίρνουν με το έτσι θέλω τις δουλειές

    Δεν μας λεει ομως ποσα χρωσταει ο Νικητας Κακλαμανης σε κατασκευαστικες και με τα λεφτα τους κανει φιεστες ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕς..

    Κοντα στα δικαστηρια ποια κομπινα εγινε με φανφαρες και μουσικες??

    Ποσα στοιχισε το γκρεμισμα του κτιριου στη Σταδιου και πως εγινε η αναθεση
    Ποιες ετερειες αποκλειστηκαν??
    πως γινονται οι αναθεσεις?
    Η Δομικη ποσα κλαiει απο τα χαμενα ??

    Γιατι δεν κατασκευαζονται κτιρια αλλα "μοισθωνονται"?? Ποση μιζα δινει το ενοικιο??

    Αυτα ελεγε στο Κολωνακι εχθες πρωην φιλη της νικητα γιατι "εγκαταλειφτηκε"'!!
    Ο Δομικος

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nea


    Νικητας Κακλαμανης Σκανδαλο

    Μεγάλος προβοκάτορας ο Τράγκας. Μέχρι και ο Σγουρός κατάλαβε το υπονοούμενο για τους εργολάβους που παίρνουν με το έτσι θέλω τις δουλειές

    Δεν μας λεει ομως ποσα χρωσταει ο Νικητας Κακλαμανης σε κατασκευαστικες και με τα λεφτα τους κανει φιεστες ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕς..

    Κοντα στα δικαστηρια ποια κομπινα εγινε με φανφαρες και μουσικες??

    Ποσα στοιχισε το γκρεμισμα του κτιριου στη Σταδιου και πως εγινε η αναθεση
    Ποιες ετερειες αποκλειστηκαν??
    πως γινονται οι αναθεσεις?
    Η Δομικη ποσα κλαiει απο τα χαμενα ??

    Γιατι δεν κατασκευαζονται κτιρια αλλα "μοισθωνονται"?? Ποση μιζα δινει το ενοικιο??

    Αυτα ελεγε στο Κολωνακι εχθες πρωην φιλη της νικητα γιατι "εγκαταλειφτηκε"'!!
    Ο Δομικος

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παιδι στην φωτο ειναι:
    Α. Γκευ
    Β. Ομοφυλοφιλος
    Γ. Αμφι
    Δ. Την γυαλιζει τη βουρτσα
    Ε. Το χτενιζει το κανταιφι
    ΣΤ. Τη βαζει τη βαρκα στο λιμανι
    Ζ. Πισωγλεντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Στην Αγγλια 50000 φοιτητές αναστατώνουν το Λονδίνο! - "Greece, France, now here too"

    O Σοσιαλισμος δεν τελειωσε δηλωσε ο δρ Κουτσουκος, αλλα τωρα αρχιζει ακομα και στην γενετειρα του καπιταλισμου στην Αγγλια!

    Απίστευτη και απρόσμενη για τους αδαεις τα δεδομένα της Αγγλίας διαδήλωση από 50000 φοιτητές έγινε στο Λονδίνο!
    Kαι με ένα από τα συνθήματα να είναι το "Greece, France, now here too"!!
    Δηλαδή "Ελλάδα, Γαλλία τωρα καί εδώ"!

    Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το τριπλασιασμό των διδάκτρων αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης Κάμερον, που περικόπτοντας τις δημόσιες δαπάνες φόρτωσε τα χρήματα που στέρησε από την παιδεία στην πλάτη των φοιτητών τριπλασιάζοντας τα δίδακτρα!

    Αυτά για να ξέρουμε τι μας περιμένει και τι κρύβεται πίσω από το "αξιοπρεπές" και παραπειστικό "αναγκαια μείωση δημοσίων δαπανών" και τις επιθέσεις στο δήθεν τερατώδες Δημοσιο.

    Ενα μικρό κομμάτι της τεράστιας διαδήλωσης παρά τις προσπάθειες των οργανωτών, έκανε εισβολή στα γραφεία των Τόρυς αιφνιδιάζοντας τους μόλις 200 αστυνομικούς και κατέλαβε το κτίριο υπό τις επευφημίες εκατοντάδων άλλων που παρέμειναν έξω.
    Από αυτούς ενας αριθμός ανέβηκε στην ταράτσα φωνάζοντας συνθήματα. ...


    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 13 Νοε 2010 1:08:00 π.μ.

    Ξεχασατε το πουστης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Να παμε να ψηφισουμε

    προοδευτικους δημοκρατικους!!

    Ψηφο στον Σγουρο!

    Μπραβο στον Μακη Γιομπαζολια που στηριζει τωρα Σγουρο, ειπε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Να ενωθει ολο το Πασοκ και να κανει την αντεπιθεση εδω και τωρα!!

    Η αποχη ευνοει τωρα την ΝΔ!!

    Ολοι στις καλπες!!

    Ναι στην ψηφο!!

    Κωστας πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚ



    ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΑΝ"!!

    ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠEΡΒΑΣΗ... ΠΙΕΣ ΤΟ "ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ..

    ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

    ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ...ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!


    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!!


    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΓΚΕΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασοκ


    ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!
    Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!

    Να ψηφισουμε Σγουρο παρα τα λαθη ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Με τη συμμετοχή μας στις εκλογές βάζουμε την ταφόπλακα στην δεξιά μια για πάντα!

    Έξω οι «δεξιόστροφοι (Ραγκούσης, Γερουλάνος, Παμπούκης, Παπακωσταντίνου Τσόκλη,Νταλάρα και η παρέα τους» από το ΠΑΣΟΚ

    Να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ, Εδώ και Τώρα!

    Το Πασοκ ειαι εδω ενωμενο δυνατο

    Να στελεχωθει το κρατος με εντιμους πασοκτζηδες!

    Ανασχηματισμος και εργο για τη σωτηρια της Ελλαδας εδω και τωρα!

    Ντινος Πασοκ

    12 Νοε 2010 10:45:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PASOK

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Διαψεύδει ο Γ.Παπακωνσταντίνου τα περί λήψης νέων μέτρων ύψους 4 δισ. ευρώ

    Την άποψη ότι επαρκούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και καταγραφεί στο μνημόνιο, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών.

    Βεβαίως πρόσθεσε, θα υπάρξουν από την Δευτέρα νέες συζητήσεις με την τρόικα, καθησύχασε όμως, ότι αν χρειασθεί περαιτέρω προσαρμογή αυτή θα γίνει μέσω επιπλέον μείωσης των δημοσίων δαπανών.

    Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα περί νέων μέτρων της τάξης των 4 δισ. ευρώ, τόνισε ερωτηθείς για νέο δημοσίευμα που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

    Το οικονομικό πρόγραμμα «δεν έχει πέσει καθόλου έξω» είπε εμφατικά ο υπουργός.
    Διέψευσε δε, τα περί απολύσεων στις ΔΕΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

    Λυσιμαχος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Ντόρα θα σαρώσει το πολιτικό σκηνικό.Στις 21 Νοεμβρίου γίνεται η αρχή.Επιτέλους,ένα σοβαρό κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα και
    στη χώρα μας,μακριά από φέουδα
    και παραγοντισμούς.
    Το είχε ανάγκη ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση