GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήσεις με φορείς και πολίτες του Πειραιά...

Από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Tην Ένωση Καταστηματαρχών Εστιατορίων, επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Βασί...

Από το Γραφείο Τύπου
του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά
Tην Ένωση Καταστηματαρχών Εστιατορίων, επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στα πλαίσια των καθημερινών συναντήσεών του με τους πολίτες και φορείς της πόλης. Υποδέχθηκαν τον κ. Μιχαλολιάκο προκειμένου να εκφράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Τσάκος, αναγνωρίζοντας στον κ. Μιχαλολιάκο την ιδιαίτερη προσφορά και αγωνιστικότητά του έκανε μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση των προβλημάτων του Πειραιάς, όπως τη μείωση της τουριστικής κίνησης, τις ελλιπείς υποδομές, την έλλειψη καθαριότητας και πρασίνου, τη διαρκώς μειωμένη εμπορική κίνηση αλλά και γενικότερα την τραγικά μειούμενη κίνηση των καταστημάτων. Ο κ. Τσάκος τόνισε ότι...
 περίπου 250 καταστήματα και εστιατόρια έκλεισαν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της αναδουλειάς. Ζήτησε από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο την ανάληψη των καθηκόντων του στο τιμόνι του Δήμου Πειραιά, ως Δήμαρχος του πρώτου Λιμανιού να λάβει μέριμνα για αυτά σημαντικά προβλήματα.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε:
«Αποφάσισα να παραιτηθώ γιατί δεν αντέχω να είμαι παθητικός παρατηρητής του Δήμου Πειραιά. Την Δημαρχία δεν μπορεί να την κινήσει ένα κόμμα, αλλά μία κίνηση πολιτών με όραμα! Ποτέ δεν κορόιδεψα κανέναν. Πολλά είναι αυτά που δεν έκανα, αλλά δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν. Δεν πρόκειται να υποσχεθώ για κάτι που δεν θα είναι υλοποιήσιμο. Εξάλλου, ζητάω συμμαχία όχι μόνο ψήφο. Αντίθετα, στόχος μας είναι η ανάπτυξη. Δήμαρχος σημαίνει δημιουργός. Το σωστό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί μόνο μέσα από τη συνεργασία και τη συμμαχία του Δημάρχου, των εργαζομένων καθαριότητας και των πολιτικών. Υποκλίνομαι στον εργάτη της καθαριότητας και στην αναγκαιότητά του για τον Δήμο μας. Ήδη κατά την επίσκεψή μου στο Σωματείο των Εργαζομένων Καθαριότητας το συμφωνήσαμε. Ο Πειραιάς μπορεί να γίνει το πιο καθαρό κομμάτι του Λεκανοπεδίου της Αττικής».
Στην περιοδεία του στις γειτονιές του Πειραιά, επισκέφθηκε γειτονιές της Αγίας Σοφίας, με ιδιαίτερη συγκίνηση, την οδό Παλαμηδίου στην Αγία Σοφία, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από δεκάδες κατοίκους της περιοχής, που του έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και κουράγιο στον αγώνα του. Συζήτησε με όλους, δέχθηκε την κριτική και τα παράπονά τους, τις προτάσεις τους, άκουσε τα προβλήματά τους και δεσμεύθηκε για λύσεις στην κατεύθυνση βελτίωσης της ποιότητας της καθημερινότητάς τους.
Μάλιστα, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 συναντάται με πολίτες ανεξαρτήτου πεποιθήσεως στο Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα Πειραιά (Καλλέργη 142) στις 8 το βράδυ, για να ακούσει τα προβλήματα του Πειραιά, όπως εκείνοι τα βιώνουν, καθώς και τις προτάσεις τους και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών που θα δώσουν το «παρόν» στο κάλεσμά του.

6 σχόλια

  1. ΤΟ ''ΕΡΓΟ''!!!! ΤΩΝ ''ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ'' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΜΙΧΑ (ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ) ΦΑΣΟΥΛΑ (ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ) ΤΟ ''ΖΗΣΑΜΕ'' ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ,ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ/ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
    ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ''ΖΟΥΣΕ'' ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,Σ΄ΕΝΑΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ,ΤΗΣ 10ετίας ΤΟΥ ΄50,ΜΕ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ''ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ'' ΜΙΧΑ-ΦΑΣΟΥΛΑ-ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ (Λά.ΟΣ)!!!

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΘΑΡΟΥ (ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ/ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑΡΑ,ΟΠΟΥ ''ΡΟΥΦΑΓΕ'' ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΑΦΕΣ ΤΟΥ!!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ,ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!

    ΟΙ ΜΙΧΑΣ-ΦΑΣΟΥΛΑΣ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ,ΩΣ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ''ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ'' ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ/ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΙΧΑ-ΦΑΣΟΥΛΑ, ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙΑ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

    ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!


    ΓΗΓΕΝΗΣ (4η ΓΕΝΙΑ) ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναντηθηκε με τον Τσακο.
    Με τον ιδιοκτητη δηλαδη του πιο αυθαιρετου κτισματος στην...Ευρωπη.
    Θα του το γκρεμισεις κορωνι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα είχαν στο πασοκοκάναλο, σουαρέ για τη νέα σεζόν, και η Τρέμη στο σχόλιό της, “…θα συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη πορεία, με την ίδια ορχήστρα και τον ίδιο μαέστρο”.
    Εννοούσε φυσικά “…με τον ίδιο θίασο και τον ίδιο σκηνοθέτη”.

    Πάντως βγάζω το καπέλο στον Παναγιωτόπουλο.(ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΑΡΟ-ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΙ ΤΟΥ.. )

    Και ΓΑμώ την ικανότητά του, να συντονίζει με τόση επιτυχία τη παραπληροφόρηση. Η ανοιχτή γραμμή με τον Πεταλωτή, δουλεύει ρολόϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @@@@@@

    Συναντηθηκε με τον Τσακο.
    Με τον ιδιοκτητη δηλαδη του πιο αυθαιρετου κτισματος στην...Ευρωπη.
    Θα του το γκρεμισεις κορωνι???

    28 Σεπ 2010 8:45:00 μ.μ.



    ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΧΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ 70 ΚΑΙ 80 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΟΣΤΑΥΛΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ "ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΤΥΧΕ ΠΕΡΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΟ, κατά τις επερχόμενες εκλογές, σε κάθε κομματικό εγκάθετο καθήκι, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (των τάχα ανεξάρτητων συμπεριλαμβανομένων). Ανελέητοι και εμείς με αυτούς, όπως και αυτοί με εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση