GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελέτη στο παρελθόν, προφητεία στο μέλλον...

Παπαδιαμάντης - Λιαντίνης συμφωνούν ότι οι πολιτικοί εκατάστρεψαν το έθνος Γράφει ο Δευκαλίων Ο Παπαδιαμάντης, ό τυλιγμένος από άρωμα κ...

Παπαδιαμάντης - Λιαντίνης συμφωνούν
ότι οι πολιτικοί εκατάστρεψαν το έθνος

Γράφει ο Δευκαλίων

Ο Παπαδιαμάντης, ό τυλιγμένος από άρωμα και μοσχοθυμίαμα αγιορείτικου λιβανιού, ο πρώην πάναγνος βοσκός αιγών, δουλεύοντας αργότερα στην εφημερίδα "Ακρόπολις" και παρακολουθόντας απο κοντά τους πολιτικούς που κυβερνούσαν τη χώρα, είχε γράφει «Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί εκατάστρεψαν το έθνος» .
Αλλά και ο Λιαντίνης (βιβλίο «Γκέμμα» 1997) τα βάζει μαζί τους και εξηγεί: «... Γιατί είμαστε σβησμένοι από τον κατάλογο των εθνών; Γιατί η Μακεδονία γίνεται Σκόπια, η Κύπρος γίνεται τουρκιά, το Αιγαίο διεκδικιέται ως το mare nostrum των Οθωμανών; Γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε πρόσφατα στην Αθήνα, ότι...
 είμαστε μια επαρχία του παλιού οθωμανικού κράτους, που αποσχίσθηκε και πρέπει να μας ξανά προσαρτήσουν; Γιατί ο Μπερίσα της Αλβανίας έχει να λέει πως οι έλληνες κάνουν διπλωματία που έρχεται από το Μεσαίωνα και τους παπάδες; Γιατί ο Αλέξανδρος βαφτίζεται Ισκεντέρ, και ο Όμηρος Ομέρ Βρυώνης; Γιατί οι διακόσιες χιλιάδες έλληνες της Πόλης γίνανε χίλιοι, και οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης θρασομανούν, και γίνουνται όγκος κακοήθης που ετοιμάζει μεταστάσεις;»
Αλλά ποιός να διαβάσει σήμερα Παπαδιαμάντη ή Λιαντίνη, όταν όλοι οδηγούμεθα από τους πολιτικούς βοσκούς μας ως αιγοπρόβατα, στο χείλος του γκρεμού… Και το σατανικό σύστημα, το οποίο διαφθείρει, χρηματίζει, ανταμείβει και προστατεύει τους αγύρτες πολιτικούς, όχι μόνο δεν τους τιμωρεί αλλά τους επιτρέπει να υπερασπίζονται με θράσος τον παράνομο πλουτισμό τους…

6 σχόλια

  1. Ψυχάρηδες, μπόμπολες, Χατζηπαπαγαλάκηδες και λοιποί απατεώνες της πολιτικής προπαγάνδας σας έχουμε σιχαθεί.
    Καλό θα είναι να ξέρετε ότι εάν γίνει κοινωνική έκρηξη θα είσαστε τα πρώτα θύματα, πριν ακόμη και από τους πολιτικούς.
    ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!

    ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.
    ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ....

    ΠΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΑΧ ΓΛΥΤΩΣΕ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ
    ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΠΗΓΗ ΜΑΥΡΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ..που έχουμε για Υποργείο,
    δεν το πιάνω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτήσανε ένα μαθητή Γυμνασίου ποιός είναι ο Παπαδιαμάντης και απάντησε δεν το ξέρω θα παίζει σε ομάδα της δεύτερης κατηγορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυχτυχώς δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σήμερα σαν τον Παπαδιαμάντη ή τον Λιαντίνη. Η' μπορεί και να υπάρχουν αλλά το σύστημα τους έχει φάει.
    Ποιός ενδιαφέρεται για φιλοσοφία, ποιός γνωρίζει τον Παπανούτσο και τόσους άλλους πνευματικούς ?
    Καιρός να αφήσουμε τις σαχλαμάρες, τα πρωϊνάδικα, τα realities κλπ κλπ και πάρτε ένα βιβλίο και ξεστραβωθείτε μπας και σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε όλη την αλήθεια για το Λιαντίνη στη νέα επίσημη ιστοσελίδα του www.liantinis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν αρχίσουμε πάλι να σκαλίζουμε την ιστορία μας και κλείσουμε την τηλεόραση θα καταλάβουμε και το γιατί φτάσαμε σαν κοινωνία σε αυτά τα χάλια.Οταν οι αληθινοί και χρήσιμοι θα αποτελούν το παράδειγμα και τα φώτα αυτού του λαού τότε θα έρθει και το τέλος της τυρρανίας και της δικτατορίας των διεφθαρμένων που μας κυβερνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση