GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσεκούρας στη θέση Χαρβαλιά στο "Εθνος"...

...και Χαρβαλιάς στη θέση Παναγιωτόπουλου στη ΝΔ μετά το συνέδριο Αλλαγές σηματοδοτεί στο "Εθνος" η -δεδομένη- παραίτηση του δ...

...και Χαρβαλιάς στη θέση Παναγιωτόπουλου
στη ΝΔ μετά το συνέδριο

Αλλαγές σηματοδοτεί στο "Εθνος" η -δεδομένη- παραίτηση του διευθυντή του Γιώργου Χαρβαλιά ο οποίος αρνήθηκε να υλοποιήσει πρόγραμμα περικοπών προσωπικού και μείωσης αποδοχών στην εφημερίδα λόγω της κρίσης.
Με τις φήμες να θέλουν τον κ. Χαρβαλιά να παίρνει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ μετά το συνέδριο, αντικαθιστώντας τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Δευτέρα νέος διευθυντής της εφημερίδας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα διευθυντής σύνταξης Θανάσης Τσεκούρας ενώ θα γίνουν και άλλες επιτελικές αλλαγές.
Γενικότερα πάντως αυτή θεωρείται η απαρχή ενός μεγάλου κύκλου κρίσης στον οποίο μπαίνουν οι εφημερίδες όπως και τα άλλα media στην Ελλάδα...

8 σχόλια

  1. ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΑΠΙΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΔΕ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνια Τεγοπούλου: Δεν αντέχω, τα βροντάω..
    … αναλαμβάνει η αδελφή της Ελένη

    Δραματικές εξελίξεις στην «Ελευθεροτυπία» με τις κακές (πλην αληθείς) γλώσσες να μιλάνε για άτακτη υποχώρηση και αποχώρηση της Μάνιας Τεγοπούλου και την ισχυροποίηση της αδελφής της Ελένης (Λένας) Τεγοπούλου, ηθοποιού στο επάγγελμα (στο θέατρο Κουν και αλλού). Η Μάνια Τεγοπούλου η οποία κατέχει το 38,67% της Χ.Κ.Τεγόπουλος (21.096.408 μετοχές) και η οποία πηγαίνει όλα αυτά τα χρόνια – καλώς ή κακώς – το καράβι της εφημερίδας που της κληροδότησε ο πατέρας της Κίτσος, δεν επιθυμεί να αναλάβει κανένα οφίτσιο και φαίνεται να είναι έξαλλη με τους εργαζόμενους. Ο λόγος δεν είναι οι πρόσφατες απειλές για κινητοποιήσεις στον Νέο Κόσμο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων περικοπών δαπανών στο «μαγαζί» αλλά το γεγονός ότι δεν της περνάει εύκολα ο θυμός μετά τις διαρροές περί λογοκρισίας και παρακολουθήσεων στην εφημερίδα.

    «Δεν αντέχω άλλο τα βροντάω» φέρεται να δήλωσε στην αδελφή της η Μάνια και έχει να εμφανιστεί εδώ και τρεις ημέρες στην εφημερίδα.

    ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι ηθοποιοί-μίμοι, κακής ποιότητος, παίζουν τους ρόλους τους.Ο μεν Καμπουράκης του μέσου ελληνάρα -αγενής,ρατσιστής,μικροαστός,μικροσυμφεροντολόγος,αλαζόνας κλπ- ο δε αριστερός του κώλου Οικονομέας του υπερασπιστής των <> με αθώα και αφελή ερωτήματα λές και δεν γνωρίζουμε που είναι μέχρι το λαιμό στα σκατά μαζί με το καμματικό κατεστημένο.


    MEGA μπουδέλο του πασοκ είναι
    τι περιμένεις....απο ΚαμπορΟικονομημένα τομάρια !!!

    Εδώ εχθές στις 8 τα άλλα αστέρια
    ΠΟΥΤΑΝΟΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ κατάπινα
    τα ψωλοχύματα του πασοκ
    και δεν ανέφεραν ΚΑΝ...ΚΑΝ .ότι κράζαν το Αφεντικό τους τον Παπανδρεου στην Τρίπολη.
    Και είχε και επισόδεια και συλλήψεις του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου.

    Τα καταπιαν όλα τα ψώλια..ΠρεπεντέρηδεΤσιμοκαψήδες κλ.π. Μόνο στην ΤΡΕΜΗ μείναι λίγα ψωλοχύματα στην άκρη των χειλιών..διότι με τις πλαστικές δεν αισθάνεται τίποτε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί οι ηθοποιοί-μίμοι, κακής ποιότητος, παίζουν τους ρόλους τους.Ο μεν Καμπουράκης του μέσου ελληνάρα -αγενής,ρατσιστής,μικροαστός,μικροσυμφεροντολόγος,αλαζόνας κλπ- ο δε αριστερός του κώλου Οικονομέας του υπερασπιστής των <> με αθώα και αφελή ερωτήματα λές και δεν γνωρίζουμε που είναι μέχρι το λαιμό στα σκατά μαζί με το καμματικό κατεστημένο.


    MEGA μπουδέλο του πασοκ είναι
    τι περιμένεις....απο ΚαμπορΟικονομημένα τομάρια !!!

    Εδώ εχθές στις 8 τα άλλα αστέρια
    ΠΟΥΤΑΝΟΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ κατάπινα
    τα ψωλοχύματα του πασοκ
    και δεν ανέφεραν ΚΑΝ...ΚΑΝ .ότι κράζαν το Αφεντικό τους τον Παπανδρεου στην Τρίπολη.
    Και είχε και επισόδεια και συλλήψεις του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου.

    Τα καταπιαν όλα τα ψώλια..ΠρεπεντέρηδεΤσιμοκαψήδες κλ.π. Μόνο στην ΤΡΕΜΗ μείναι λίγα ψωλοχύματα στην άκρη των χειλιών..διότι με τις πλαστικές δεν αισθάνεται τίποτε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμπουράκη ζήτα συγνώμη...Μισή μερίδα είσαι και αποκαλείς τους άλλους ανθρωπάκια....Επειδή τα παίρνεις χοντρά νομίζεις ότι είσαι καμπόσος...


    ΚΛΕΙΣΤΑΙ ΤΙΣ Τ.V ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?????
    ΑΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ .
    ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...

    Πόση χουντική λογοκρισία πέφτει από τα πασοκοκάναλα.
    Όλα, έδειχναν πλάνα από τους πληρωμένους κράχτες του πασόκ, που φιλούσαν τα χέρια του γιωργάκη.

    Αθάνατη δημοσιογραφία…………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέο Γουδί χρειάζεται για τον Παπανδρέου, τον Καρατζαφέρη και τη Θοδώρα που συμφώνησαν σε αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο με την τρόϊκα.
    Ούτε οι Γερμανοί στη διάρκεια της κατοχής δεν είχαν δικαίωμα να μας πάρουν δημόσια γή, δημόσιες επιχειρήσεις και άλλα δημόσια περιουσιακά στοιχεία.
    Τώρα ο Παπανδρέου εκχωρεί την Ελλάδα λές και πρόκειται για κανα οικόπεδο ποπυ κληρονόμησε από τον πατέρα του.
    Λές και η Ελλάδα είναι δική του.
    Ο Αντώνης Σαμαράς να εξαγγείλει νέο Γουδί και ας αφήσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να κουρεύεται.
    Πρώτα η Ελλάδα, ρε δοσίλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ζήμενς, το Μέγαρο Μουσικής, η κα Κόκκαλη, η κα Ντόρα και άλλοι…δηλαδή όλοι

    Η ουσία των πραγμάτων και της διαπλοκής

    Για να μην νομίζουν ότι μας δουλεύουν οι δημοσιογραφάρες των καναλιών που φωνάζουν καθημερινά «που είναι τα στοιχεία», σας πληροφορούμε ότι τα μεγάλα λαδώματα προς τους πολιτικούς δεν θα βρεθούν ποτέ. Επειδή γίνονταν με βαλίτσες, με σακούλες, με πάμπερς και άλλα παρόμοια υλικά συσκευασίας που δεν θα εντοπισθούν ποτέ.

    Αυτός όμως δεν είναι λόγος να απαξιώνουμε την Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς. Επειδή μπορεί το ΠΑΣΟΚ να τα έχασε κάποια στιγμή και άρχισε να μιλά για ντουλάπες, αλλά το υλικό που μας πρόσφερε είναι αρκετό για να καταλάβουν όλοι τι γινόταν.

    Η Αγία Οικογένεια τελείωσε πολιτικά, μαζί με τους ομογάλακτους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ. Φτάνει μόνο να κυκλοφορήσουν σε βιβλιαράκι οι συμβάσεις που υπέγραψαν με την Ζήμενς και την Ιντρακόμ μαζί με τις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί κατά καιρούς και τα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής για να εξοστρακισθούν για πάντα από τον δημόσιο βίο. Το 1997 δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνιστικές διαδικασίες 1 τρισεκατομμύριο δραχμές. Αυτά είναι εκείνα που θεμελιώνουν το σκάνδαλο siemens

    Όλοι, μα όλοι, από αυτούς που έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου και διαμόρφωναν συνειδήσεις είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρώμικη ή καθαρή, με την Ζήμενς, αλλά και με την Ιντρακόμ. Τις ανέδειξαν έτσι σε ρυθμιστές της πολιτικής ζωής και της ζωής μας.

    Και το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι η ευτέλεια. Οι λεμονοστύφτες, τα κοσμήματα, τα ταξίδια, τα ψυγεία και οι εκτυπωτές.

    Δείτε τα στοιχεία που δημοσιεύουμε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

    Μόνο δυο ερωτήματα.

    1. Είναι δυνατόν η σύζυγος ενός από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας να ζητάει έκπτωση από την Ζήμενς;

    2. Ποια να ήταν άραγε αυτή η «ευγενική σκέψη» προς τη Ντόρα;

    -Για Ε.Κόκκαλη: Από κεί που λέγαμε για την “σκοτεινή γοητεία της μπουρζουαζίας”, τώρα πρέπει να μιλάμε για την πλήρη “έκπτωση” της ελληνικής μπουρζουαζίας (ή όπως έλεγαν και τα “συντρόφια” της ΛΜΑΤ- Λούμπεν Μεγαλοαστικής Τάξης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση