GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορυφή του παγόβουνου ο Μαντέλης...

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Εκπλήσσομαι με όσους υποκριτικά εκπλήσσονται με την ομολογία Μαντέλη. Τα είχα περιγράψει από το 1997 στην Κ....

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εκπλήσσομαι με όσους υποκριτικά εκπλήσσονται με την ομολογία Μαντέλη. Τα είχα περιγράψει από το 1997 στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ.
Το εύκολο την περίοδο του εκσυγχρονισμού ήταν να γίνεις πλούσιος.
Το δύσκολο να παραμείνεις έντιμος.
Ευθύνη όλων είναι να τραβήξουν τις κουρτίνες και να πέσει άπλετο φως παντού. Γιατί ευθύνες για το σημερινό κατάντημα γεννήθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια αδιακρίτως.
Ας ευχηθούμε ότι δεν επωάζονται πλέον σήμερα παρομοιώδεις συμπεριφορές Μαντέλη και ελπίζω να μη μείνουμε στην κορυφή του παγόβουνου.

33 σχόλια

  1. Μας κοροϊδεύουν.
    Το μέλλον που μας επιφυλλάσουν είναι κινέζικα μεροκάμματα των 100 ευρώ το μήνα, με 14 ώρες δουλειά την ημέρα και χωρίς σαββατοκύριακο. Αυτά για τα νιάτα μας.
    Όταν πάψουμε να είμαστε “productive” και όσοι δεν θα’χουμε αυτοκτονήσει (όπως κάνουν σήμερα εργαζόμενοι στη Κίνα) θα μας βάζουν να κάνουμε “εθελοντική” εργασία σε οίκους απορίας-ευγηρίας.
    Καλως ήρθαμε στον 21ο αιώνα, στον αιώνα της επιστροφής της δουλείας.

    KAI
    πανω στο πανικό τους να περάσουν ολα τα αντιλαικά μετρα οι ΠΑΣΟΚοι, τα μετρα του χασάπη!
    κόψε απο αυτόν και δώσε στον άλλο

    καθε βδομάδα θα μας σερβίρουν και ενα σκάνδαλο, των δικών τους ημερών αλλά,
    παραγραμμένο.
    Πιασ τ’ αυγό και κουρευτο.

    Κοροιδεύουν τη κοινωνία,
    οπως κοροιδεύουν οι υπουργοί των, οπως κοροιδεύει ο Πρωθυπουργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η υποκρισία περισσεύει.
    Θλίβεται και εξοργίζεται ο κ Σημίτης. Τι υποκρισία. Όταν οι καταγγελίες για σκάνδαλα έπεφταν επί των ημερών του βροχή, όταν βοούσε όλη η Ελλάδα ο κ Σημίτης δήλωνε κυνικά ότι «όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα». Σήμερα εμφανίζεται έκπληκτος ο αρχιερέας της διαπλοκής. Τίποτα δεν ήξερε, τίποτα δεν άκουσε. Στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα. Όλοι βγαίνουν έκπληκτοι και κάνουν τους ανήξερους. Όταν ο κ Τσουκάτος ομολόγησε ότι πήρε 1 εκατομμύριο μάρκα από την Siemens και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ ο κ Παπανδρέου τον διέγραψε αμέσως και εκεί έληξε το θέμα. Γιατί ο κ Παπανδρέου, που κόπτεται επίσης για τη διαφάνεια, δεν ζήτησε να γίνει εις βάθος έρευνα και να βρεθεί αν και σε ποιον από το ΠΑΣΟΚ έδωσε τα χρήματα ο κ Τσουκάτος. Βιαστικά το έκλεισαν το θέμα. Τώρα όμως που ομολόγησε και ο κ Μαντέλης και άφησε και υπονοούμενα και για άλλους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ τι έχει να πει ο κ Παπανδρέου; Φαντάζομαι θα κάνει όπως πάντα το κορόιδο. Όμως τώρα πια δεν τους πιστεύει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ. ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΑΠ είπε "όλοι έχουμε ευθύνη"...προφανώς ήθελε να πεί και το είπε πλαγίως πλην όμως σαφώς "ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ"..για να μην πω όλοι τα παίρνουμε...ολοι το γνώριζαν/γνωρίζουν οτι οι εκάστοτε "κυβερνητικοί" δωροδοκούνται και μιζάρονται από τους επιχειρηματίες..Πώς τα έκαναν τόσα ακίνητα εκατομυρίων ευρώ? με τη βολευτική αποζημίωση? Πως πληρώνονται νομίζετε οι προεκλογικές δαπάνες των βουλευτών? Πρέπει να υιοθετηθεί η λίστα ΑΜΕΣΑ! Και όλοι οι πολιτικοί να δίνουν πλήρη στοιχεία για τις "χορηγίες" όπως στις ΗΠΑ...θα μου πείτε όνειρο θερινής νυκτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Άκη και το Γιάννο θα μας πεις τίποτα ή τα είπες ήδη στην Κ.Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ

    Πηγαίνετε να ψάξετε στο Βόλο, περιοχή Λεχώνια, ποιοί εφοριακοί έχουν κτίσει πολυτελέστατες βίλλες και ξεσκονίστε τους λογαριασμούς τους.

    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ Η ΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ.ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΣΥΡΕΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΣΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕΣ.ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΝΗΡΕ ΦΑΣΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “Ανοίγει ο δρόμος για δικαστική ανατροπή των μέτρων του ΔΝΤ”
    απο την ΛΕΤΤΟΝΙΑ.

    Όλοι γνωρίζουμε πως το Σύνταγμα δεν καλύπτει μονομερείς αποφάσεις για περικοπή αποδοχών.
    Οι συνομοσπονδίες όμως,(ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ κλπ),ποιούν προς το παρόν την νήσσαν,ενώ ήδη θα έπρεπε να είχαν κινηθεί νομικά.
    Από την άλλη όμως,στην Λεττονία,τον ασφαλιστικό νόμο,τον ακύρωσε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. Παντού,απ ότι λένε,η Δικαιοσύνη είναι τυφλή.Στην Ελλάδα μας,πολύ φοβάμαι ότι είναι λίγο …αλλοίθωρη και ο νοών νοείτω.


    ΕΛΛΗΝΕΣ ..Οταν οι βουλευτες δεν θα τολμουν να βγουν απο το σπιτι και οι υπουργοι θα τεξειδευουν στο εξωτερικο συνεχως, τοτε, και μονο τοτε, θα γινει ξανα ανθρωπινη η Ελλαδα.
    Οι μαιμουδιες με τον Μαντελη δεν ξεγελουν κανενα.
    Χρειαζονται υπευθυνες λυσεις εδω και τωρα, οχι επικοινωνιακες διαχειρισεις της δεκαρας που δεν εξαπατουν πλεον κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aντί να κάνει κριτική ο Παναγιωτακόπουλος στους άλλους, ας μας πει καλύτερα πόσα πήρε από τον Μάνο Αντωνελάκη, για να δώσει όλους τους διαφημιστικούς λογαριασμούς του ΟΠΑΠ στη διαφημιστική εταιρία του Αντωνελάκη "GMA".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα φυγουν ολοι μα ολοι τους νυχτα και θα θεωρηθει η πιο αχρηστη κυβερνηση με τον πιο πουλημενο πρωθυπουργο που περασε ποτε απο την ελλαδα.αυτοι ολοι τους θελουν για καποιους λογους να εξαφανισουν οικονομικα και ηθικα την ελλαδα και τους ελληνες ολους.γιαυτο με απλα λογια οιλοι μαζι Γ Α Μ Η Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο Ι Ε Χ Θ Ρ Ο Ι Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΗΔΙΑ.ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ
    ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε πλύνε τα ποδάρια σου βρε βρωμοποδαρά παναγιωτακόπουλε, αρχικαραγκίοζη, τσανακογλείφτη του γκόμενου της Μιμής, αρχιρουφιάνε των κλαδικών, που έχεις μούτρα να βγαίνεις και στα μπλογκς.
    Πάγαινε πάρε τον κατσιφάρα και τον χυτήρο να πάτε να παίξετε καμιά μπιρίμπα με την εθνική χήρα-ξέκωλο. Άει σιχτίρι επιτέλους, αρκετά μα ς έχεις ζαλίσει τα αρχίδια, αγράμματε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.facebook.com/group.php?gid=10150116644005088&ref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΤΣΑΟΓΛΑΝΕ ..
    Το πρόβλημα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι το ΔΝΤ, το ΚΑΤΟΧΙΚΟ μνημόνιο Τσογλάνογλου,
    η εθνική υποχώρηση σε όλα τα επίπεδα και το πως θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση.

    Ο κεντρικός προβολέας πρέπει να είναι στραμμένος μόνιμα εκεί.
    Η ενασχόληση με τα σκάνδαλα της δεκαετίας παγιδεύει όπως η κινούμενη άμμος και μπλοκάρει δυνάμεις της κοινωνίας!

    Φυσικά πρέπει να λογοδοτούν όσοι λειτουργοί χρηματίστηκαν ή έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον, αλλά στο μεταξύ το πασοκ έχει ήδη έτοιμα τα επόμενα σημεία μιας παγκοσμιοποιητικής ατζέντας που πρέπει να ολοκληρωθεί ταχύτατα.

    Με τον αντιπερισπασμό του Μαντέλη ξύνεται μόνο το εξωτερικό από τα πολλαπλά κελύφη του συστήματος και ο πυρήνας μένει απρόσβλητος, ίσα ίσα για να ικανοποιηθεί ελάχιστα η απαίτηση για κάθαρση.
    Το όλον Πασοκ πρέπει να μείνει άθικτο, γιατί περί αυτού πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Παρομοιες" συμπεριφορές ρε αγραμματε κωλοΠΑΣΟΚε, οχι "παρομοιώδεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα είναι αργά αγάπη μου γλυκιά.
    Τραγούδα ώ μπαμπάλακα.
    ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 1997?
    ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ.ΑΡΓΗΣΕΣ
    Καί πέρασαν 13 χρόνια!!!!!
    Γάβ-γάβ αλοίχτησε μετά τόσα χρόνια.
    Επαγγελματία.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυβέρνηση φρού φρού και αρώματα, δηλαδή παραμύθι.
    Ούτε να τους βλέπω δεν θέλω, τον έχω σιχαθεί εντελώς τον Παπανδρέου και την παρέα του.
    Αυτή είναι η χειρότερη κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να έχουμε.
    Ο χρόνος περνάει και αυτοί δεν κάνουν τίποτε, εκτός από να κατηγορούν τους άλλους και να δικαιολογούν τον εαυτό τους.
    Μία τους φταίει η παγκόσμια κρίση, μία ο Καραμανλής, μετά οι κερδοσκόποι, μετά η Ε.Ε., μετά η Μέρκελ, μετά το ΔΝΤ και τώρα ο Σημίτης, λες και ο Παπανδρέου δεν είναι πασόκ αλλά βγήκε από παρθενογέννεση.
    Είναι ντροπή, είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του Παπανδρέου.
    Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός, κάνει μόνο για ομιλητής σε συνέδρια και στημένες συνεντεύξεις στην τηλεόραση.
    Πραγματικά, είναι ότι χειρότερο.
    Μπλέξαμε άσχημα, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ..ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.Ο Κ.ΑΓΝΙΔΗΣ ΚΙ Ο Κ.ΣΚΙΑΔΑΣ ΠΗΡΑΝ-ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΣΕΠΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ψαχτε να βρειτε σε ποιον πρωην προεδρο αθλητικης ομοσπονδιας, ανηκει το υπερπολυτελες συγκροτημα
    πισινες γηπεδα εστιατορια,στην Αναβυσο.
    Που τα βρηκε ο λιγουρης απο τον Κορυδαλλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ !!!

    "Ο Γ. Παπανδρέου κατά του ασφαλιστικoύ νoμoσχεδίoυ!!!
    Η μνήμη ενάντια στη λήθη"

    "Τότε ο Γιωργάκης μας διαδήλωσε μαζί με τους εργαζόμενους για να μην περάσει ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που μοιάζει με παιδική χαρά μπροστά στο σημερινό.
    Για να μην ξεχνάμε λοιπόν πόσο αδιανόητα και προκλητικά μας κοροιδεύουν, απολαύστε 2 φωτογραφίες από τις 38 που έχει στο site του...

    Παπανδρέου από αυτή την πορεία.
    Και επειδή θα πληρώνουμε πια και τον αέρα ο Γιωργάκης μας παρέχει τις φωτογραφίες όπως γράφει στο site του ΔΩΡΕΑΝ!

    Για να περνάμε προφανώς την ώρα μας ως άνεργοι χαζεύοντας."

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ
    ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    -ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ -
    ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καί τό θείο βρέφος,διατί δέν τό αγγίζει ουδείς????
    ΜΕΤΟΧΕΣ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ,
    ΟΙΚΟΠΕΔΑ/ΒΙΛΛΑ ΜΥΚΟΝΟ- ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ,ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ (8,5 δίς-μίζες),ΠΥΡΚΑΪΕΣ
    2007,ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008,ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ,ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΉΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ (καθ.παν/μίου.Πώς??)κι όπου πολιτικός βόθρος,αυτός κολυμπούσε!!!
    Διατί στό απυρόβλητο τών ελέγχων??
    Ποίους έχει στό ""χέρι"" άραγε??
    Εσύ Παναγιωτακόπουλε διατί δέν ""ξερνάς""???
    Τί φοβάσθε όλοι σας εκεί στό ΠΑΣΟΚ??
    Θά πάρουμε απαντήσεις ποτέ,από τούς όψιμους εισαγγελείς τής πολιτικής ζωής,πού χρόνια τώρα κι οί ίδιοι κολυμπούσαν στόν ίδιον βόθρο????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάθε φορά που ψηφίζεις τζογάρεις. Εικοσιμία παίζουμε. Μπλάκ Τζάκ. Και πάντα χαμένοι.

    Ο Μαντέλης είναι “κοροϊδία”, γνωστός από το τέλος της πρώτης τετραετίας Σημίτη. “Πεθαμένος” και μόνο για δημόσια κατανάλωση.

    μόνο ένα λογαριασμό; χαχαχαχαχα!

    Σαν τα ρούχα και τα λάδια που έβγαζαν τα υποβρύχια, για να τα δουν αυτοι από πάνω και να πάψουν να ρίχνουν βόμβες βυθού.

    Λες να μήν ήξερε ο Μαντέλης πόσα δήλωνε ακριβώς στην εξεταστική?

    Τα 160Κ θα βρούν και τίποτα άλλο.Έτοιμα τους τα χει..

    ΥΓ. αφού έχουν διάθεση κάθαρσης ας περάσουν εθελοντικά όλοι τους ίδιους ελέγχους (παλιοί και νέοι) λαλιώτη π.χ..άκου κάθαρση.

    Γιατί δεν δεσμέυετε και τον λογαριασμό του Πετσάλνικου?

    Επρεπε να φτασει η χωρα στο ΔΝΤ για να γινει μια δεσμευση περιουσίας?

    Δες μέγκλες και λεβεντιές και κουστουμιές τσίλικες… Πασόκ.
    Κοντά στον πολίτη.
    Και παλτό από το υστέρημά του.

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν σχολιάζεις αρχικαραγκιόζη όλα τα τσογλάνια που δουλεύουν στους Υπουργούς και ανήκουν στη φράξια σου.Έχουν πέσει με τα μούτρα στη λαμογιά τα πεινασμένα.(βλέπε Υπουργείο Υγείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΟΤΣΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ
    Το ψάχνει από εδώ, το ψάχνει από εκεί να βρει κάτι θετικό ο Λοβέρδος και δεν βρίσκει τίποτα.

    Τώρα ενώ στην αρχή παρουσίασε σαν ασφαλιστικό, ένα νομοσχέδιο που ισχύει όσο ο... 14ος μισθός στο δημόσιο, μετά εμφάνισε το παράθυρο που έχει ......η κυβέρνηση, για να διαπραγμετευτεί έξω από το μνημόνιο...

    Σαν να λέμε η Ευρώπη σου καθορίζει την περιοχή που θα πάρεις το σπίτι σου, τον όροφο, τα τετραγωνικά, το χρώμα, το δάνειο και σου αφήνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τα... πλακάκια του μπάνιου...

    Μα εκεί που πραγματικά τον έπιασαν κότσο τον υπουργό, είναι ότι ο Έλληνας θα βγαίνει στα 40 χρόνια ασφαλιστικών εισφορών στη σύνταξη (40 χρόνια εργασίας αλλιώς). Έλα όμως που τα 40 χρόνια του Γάλλου και του Γερμανού π.χ, αν βγάλεις κάτι άδειες ανατροφής τέκνων κάτι από εδώ, κάτι από εκεί, είναι πιο κάτω...
    Πάλι κότσους μας έπιασαν !!!!!

    ΑΝΤΕ Κλόουν Loberto's. Κάντην πριν
    πάρει κανείς χαμπάρι την γυναίκα
    σου και ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ... !!!! βλακόμουτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΣΟΚ

    ΑΠΛΑ Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΜΑΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ!!
    O DR KOUTSOUKOS ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΜΑΝΤΩ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Panagiotakopoyle sthrixe dr Koytsouko

    h entimh lysh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΙΔΗΣΗ

    "ΠΑΡΑΛΟΥ ΔΕ ΑΦΙΚΟΜΕΝΗΣ"

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΛΟΙΟΥ "ΠΑΡΑΛΟΣ" ΕΠΙΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

    PARALOS ΔΗΛΟΣ

    ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΔΗΛΟ ΜΕΤΕΒΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

    "ΗΞΕΙΣ, ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΓΑΣ.
    ΚΑΘΑΡΣΙΣ, ΛΟΙΜΟΣ TE ΛΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ TE. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.
    ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΕ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ"

    ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

    ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ

    ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ-ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ!!

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ!

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ???

    μονο ο δρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ


    ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση