GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σήμερον κρεμάται επί ξύλου..."

Από το http://dparatiritirio.blogspot.com . “Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γην κρεμάσας”, ψάλλει ο ιερέας την ώρα που περιφέρει...

Από το http://dparatiritirio.blogspot.com
.
“Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γην κρεμάσας”, ψάλλει ο ιερέας την ώρα που περιφέρει τον εσταυρωμένο Ιησού στο ναό για την αναπαράσταση της σταύρωσης.
Είναι η στιγμή, όπου σε όλες τις εκκλησίες της χώρας θα σβήσουν τα φώτα. Η πομπή της σταύρωσης, υπό το αμυδρό φως των κεριών, θα κινηθεί με αργό και σταθερό ρυθμό προς το κέντρο των ναών, διαπερνώντας το πλήθος των πιστών. Το Θείο δράμα σχεδόν κορυφώνεται… Αυτός που στήριξε τη γη πάνω στο νερό χλευάζεται: “στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται, ο των Αγγέλων Βασιλεύς ψευδή πορφύρα περιβάλλεται, ο περιβάλλων τον ουρανόν εν νεφέλαις ράπισμα κατεδέξατο - ο εν Ιορδάνη ελευθερώσας τον Αδάμ. Λόγχη εκεντήθη ο Υιός της Παρθένου”.
Η ελπίδα, ωστόσο, για το .... χαρμόσυνο γεγονός προκαλεί ανακούφιση στο πλήθος: Προσκυνούμεν Σου τα Πάθη, Χριστέ, δείξον ημίν και την ένδοξόν Σου Ανάσταση”.
Σήμερα το βράδυ επίσης...

στην ακολουθία του Νυμφίου διαβάζονται τα 12 ευαγγέλια που περιγράφουν το γενεαλογικό δένδρο του Ιησού, προβλέπουν τον ερχομό του, καταγράφουν τα άγια Πάθη και τη λαμπρή Ανάσταση.
Τα έθιμα της Μεγάλης Πέμπτης
Παραδόσεις αιώνων αναβιώνουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Από τη Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και από τη Ζάκυνθο ως τα νησιά του Αιγαίου, η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί μια περίοδο κατάνυξης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ανά περιοχή.
Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί, παραδοσιακά βάφουμε τα αυγά μας και ουσιαστικά ξεκινάνε τα περισσότερα πασχαλινά έθιμα της χώρας μας.
Από το πρωί οι γυναίκες καταγίνονται με το ζύμωμα. Ζυμώνουν τις κουλούρες της Λαμπρής με διάφορα μυρωδικά και τις στολίζουν με ξηρούς καρπούς και με στολίδια από ζυμάρι. Τα ονόματά τους ποικίλουν ανάλογα με το σχήμα που τους δίνουν. Λέγονται κουτσούνες, κουζουνάκια, κοφίνια, καλαθάκια, δοξάρια, αυγούλες, λαζαράκια.
Βασική ασχολία της ημέρας είναι και το βάψιμο των Αυγών, που συμβολίζει το θείο πάθος και την ανανέωση της ζωής. Για αυτό και η Μεγάλη Πέμπτη λέγεται επίσης και Κόκκινη Πέμπτη ή " ΚοκκινοΠέμπτη"
Το βάψιμο των αυγών γίνεται με ορισμένη εθιμοτυπία. Σε πολλά μέρη, είναι συγκεκριμένος ο αριθμός αυγών που θα βάψουν και οι τρόποι και τα μέσα βαφής που θα χρησιμοποιήσουν.
Η παράδοση αναφέρει ότι η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή πήγε στη Ρώμη και διαμαρτυρήθηκε στον Αύγουστο για το έγκλημα του Πιλάτου, αναφέροντας παράλληλα τα σχετικά με την Ανάσταση του Χριστού. Επειδή όμως ο Αύγουστος δυσπιστούσε, εκείνη του είπε για να πιστέψει στην Ανάσταση, ότι θα κοκκίνιζε μόνο του το αυγό που κρατούσε στα χέρια της. Όπως και έγινε.
Για μερικούς βάφονται κόκκινα σε ανάμνηση του χυμένου αίματος του Χριστού. Για άλλους το κόκκινο χρώμα είναι έκφραση χαράς για το ευτυχισμένο γεγονός της Ανάστασης του Κυρίου και συνάμα μέσο αποτρεπτικό κάθε κακού.
Την ίδια σημασία έχει και η ανάρτηση κόκκινων υφασμάτων από τα παράθυρα την Μεγάλη Πέμπτη.

14 σχόλια

  1. Ξυσ' τα αρχίδια με κασμά...

    Έλεος πια με τα σαδομαζοχιστικά συμπλέγματα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουσιαστικά, αυτό που παρατηρείται στα ελληνικά ομόλογα τις τελευταίες ημέρες είναι η αύξηση των επιτοκίων στα επίπεδα προς της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, όπου αποφασίστηκε ο μηχανισμός στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ.

    Απ' αυτή την άποψη, δεν προκαλεί εντύπωση η δήλωση του επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Π.Χριστοδούλου, στο δίκτυο CΝΒC, τη Μ.Τρίτη, ότι η συζήτηση για τον μηχανισμό βοήθειας έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

    «Αν δεν υπήρχε η συζήτηση για το ΔΝΤ και τα πακέτα στήριξης», είπε, «θα είχαμε την ησυχία μας και θα ήμασταν σε θέση να προχωρήσουμε σε εκδόσεις και να έχουμε μια εύρυθμη λειτουργία της αγοράς».

    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΤΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ(ΜΠΟΥΧΕΖΑΣ-ΚΟΠΡΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ) ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το Γιιωργάκη πρωθυπουργό, ολόκληροσ ο λαός "κρεμάται επί ξύλου".
    Ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ (ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ) ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ
    Σε σένα μιλάω ρε ανεγκέφαλε πασόκε, που ακόμη νομίζεις ότι για τα σημερινά προβλήματα δεν φταίει ο ΓΑΠ αλλά ο Κ.Κ.
    Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις και τα πιό απλά πράγματα είσαι εντελώς κολλημένος.
    Εκτός από το ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται σε ότι αφορά τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα, απορώ πως πιστεύεις τις σαχλαμάρες που σου λένε σχετικά με το τί πραγματικά άφησε η Νέα Δημοκρατία.
    Είναι απόλυτα φυσιολογικό ένα αδαές πρόβατο σαν και σένα, να μην κάνει ποτέ του τον κόπο να φιλτράρει μέσω της κριτικής του σκέψης αυτά που του λένε οι διάφοροι υπαλληλίσκοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Αλαφούζου και του Κουρή.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΊΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ.
    Πχ. δεν αναρωτήθηκες ποτέ πώς γίνεται ο "μπουχέσας" και "τεμπέλης" και "άχρηστος" Κ.Κ. να δανείζεται με 1% πάνω από τα γερμανικά και ο "καπάτσος", ο δουλευταράς, ο προοδευτικός ΓΑΠ να δανείζεται με 3,5%;
    Είμαι σίγουρος ότι ούτε κάν που καταλαβαίνεις τη διαφορά, εάν όμως ήξερες ότι αυτό σημαίνει 13 δισ. ευρώ το χρόνο σε τόκους παραπάνω πώς θα σου φαινότανε; Δηλαδή από 12 δισ τόκους που πληρώναμε επί Ν.Δ. φέτος θα πληρώσουμε πάνω από 25 δισ.
    Εάν δεν το ξέρεις, 25 δισ το χρόνο είναι σχεδόν το ήμισυ του προϋπολογισμού της χώρας, πανηλίθιε.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
    Τέλος θέλω να σου κάνω μια απλή, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (σκέψου λίγο, τζάμπα είναι).
    Πώς γίνεται ένας άχρηστος, τεμπέλης, στούρνος, σουβλακο-κτόνος, μπουχέσας ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τη Goldman Sachs, τη Morgan Stanley, τη J.P.Morgan και όλους αυτούς τους διεθνείς οίκους (που είναι και οι κύριοι μέτοχοι του Δ.Ν.Τ.) ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, παίρνοντας χαμηλά επιτόκια;
    Δεν έχουν αυτοί εξιδικευμένα τμήματα αναλύσεων, δεν έχουν μόνιμα γραφεία στην Ελλάδα, δεν συνεργάζονται με Ελληνικές Τράπεζες που ξέρουν ακόμη και το βρακί που φοράει ο Διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας;
    Τόσο μάγκας ήταν ο Κ.Κ.;
    Έχει εκλείψει η κοινή λογική από τη σκέψη σου (και δυστυχώς όλων των άλλων ανελεύθερων μυαλών που υποστηρίζουν ακόμη το ΓΑΠ).
    Συνέχισε μαλάκα να "ενημερώνεσαι" από τον Τσίμα, τον Πρετεντέρη, τον Οικονομέα και το Χατζηνικολάου και μια ζωή θα σε δουλεύουν χωρίς εσύ να καταλαβαίνεις τί πραγματικά συμβαίνει.
    Λυπάμαι αλλά είσαι γεννημένος στόκος και οπαδός χειροκροτητής.
    Σου αξίζει να πληρώνεις τη βενζίνη 1,5 ευρώ, να σε ξεσκίζουν στην έμμεση φορολογία, να δουλεύεις μέχρι τα 67 σου (άν ζείς μέχρι τότε) και ένα τελευταίο.
    Ουέ και αλλοίμονο εάν δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα.
    Θα πείς το ψωμί ψωμάκι από την ανεργία και τη φτώχεια τα επόμενα χρόνια.
    Είσαι όμως τόσο βλάξ που φοβάμαι ότι η κατάσταση θα σου αρέσει, μόνο και μόνο επειδή είναι πράσινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε τι ρε μαλακα ανωνυμε 3.12 δικαιωνεται ο μπουχεσας ανιψιοΚαραμανλης? Που γιγαντωσε τον αριθμο των διορισμενων επικεφαλης ενος δεξιου κομματος που μιλαγε για λιγοτερο κρατος?
    Ρε αστεγε δεν πηρες χαμπαρι οτι το ελλειμμα εκτοξευθηκε το 2009 και για αυτο δεν μπορεις να συγκρινεις τα επιτοκια επι δεξιας με τα σημερινα συν την διαφορετικη κατασταη στις διεθνεις χρηματογορες με την εκοτοξευση διεθνως των κρατικων ελλειμματων?
    Ποσες μαλακιες θα βρειτε οι οπαδοι της χουντοδεξιας για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΦΑΤΕ ΠΙΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΤΥ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Παπανδρέου.

    Για δικούς του λόγους, έχει βάλει τυχάρπαστους για Υπουργούς:
    1. ΥΠΕΚΑ την γραμματέα του την Τίνα, μια δυστυχισμένη κοπέλα που κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα αθλητικά παπούτσια!
    2. ΥΠΕΞ τον Δρούτσα έναν άσχετο χαμηλόβαθμο υπάλληλο της Αυστριακής Κυβέρνησης άσχετο επί Διπλωματικών, επειδη είχε γκόμενα την Αυστριακή μάνα του.
    3. ΥΠΠΟ την Γκερέκου που την έχει γκόμενα και την πηδάει στο Ξενοδοχείο Μεταξά στο Αργοστόλι.

    Συμφωνώ στην Αρχή περί ανανέωσης προσώπων στην πολιτική ζωή , αλλά αυτό θα σήμαινε να τοποθετούνται ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ και ουχί τυχάρπαστοι , και γιατί όχι.. να εξαφανιζόταν και η οικογένεια Παπανδρεου & η οικογενεια Μητσοτάκη από την πολιτική, όπως γίνεται στα πολιτισμένα κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 01 Απρ 2010 4:16:00 μ.μ.
    το ιδιο ελλειμα ειχες και το 2000 πρασινοφρουρε!
    δεν ειπαν στον τζεφρυ σου οτι δεν πρεπει να μιλα πολυ?
    μεχρι και ο ιδιος στρος-καν του ΔΝΤ μας ειπε χτες οτι πρεπει να σταματησουν να μιλανε οι ελληνες αξιωματουχοι για να πεσουν τα spreads!
    o ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΧΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:16,
    τυχαίνει να ξέρω λίγα περισσότερα για την οικονομία από σέν αμικρούλη.
    Εάν ήξερες την ιδιότητά μου θα καταλάβαινες.
    Όισο για τη χουντοδεξιά που λές, μάλλον έπεσες μικρός από το κρεβάτι και σου έχει μείνει κουσούρι.
    Το πρόβλημα του Κ.Κ. ήταν ακριβώς to αντίθετο, ότι δηλαδή παραήταν ήπιος και πράος.
    Εάν ήταν κανένας πιό γαμίκουλας στη θέση του, θα είχε βάλει το μισό σημιτικό πασόκ φυλακή και δεν θα μιλούσε σήμερα καμιά πουτανίτσα σαν και σένα.
    Βουτυρομπεμπές ήτανε και βουτυριμπεμπές έφυγε.
    Μην με συγχίζεις βραδιάτικο και άντε και γαμήσου μουνόπανο, που πλήρωσε η Ν.Δ. επί 5,5 χρόνια 70 δισ ευρώ τόκους του Σημίτη και μετά ρωτούσε υποκριτικά ο Γιωργάκης "που πήγαν τα λεφτά".
    Άει σιχτίρ μουνόπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4:16,
    τυχαίνει να ξέρω λίγα περισσότερα για την οικονομία από σέν αμικρούλη.
    Εάν ήξερες την ιδιότητά μου θα καταλάβαινες.
    Όισο για τη χουντοδεξιά που λές, μάλλον έπεσες μικρός από το κρεβάτι και σου έχει μείνει κουσούρι.
    Το πρόβλημα του Κ.Κ. ήταν ακριβώς to αντίθετο, ότι δηλαδή παραήταν ήπιος και πράος.
    Εάν ήταν κανένας πιό γαμίκουλας στη θέση του, θα είχε βάλει το μισό σημιτικό πασόκ φυλακή και δεν θα μιλούσε σήμερα καμιά πουτανίτσα σαν και σένα.
    Βουτυρομπεμπές ήτανε και βουτυριμπεμπές έφυγε.
    Μην με συγχίζεις βραδιάτικο και άντε και γαμήσου μουνόπανο, που πλήρωσε η Ν.Δ. επί 5,5 χρόνια 70 δισ ευρώ τόκους του Σημίτη και μετά ρωτούσε υποκριτικά ο Γιωργάκης "που πήγαν τα λεφτά".
    Άει σιχτίρ μουνόπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ
    ΓΙΑΝΝΗ ΠΝΑΡΕΤΟ ΝΤΡΟΠΗ
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ

    01 Απρ 2010 4:10:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο καταπληκτικός καθηγητής Δημήτρης
    Νανόπουλος (φυσική βιοτεχνολογία,
    νανοτεχνολογία),πρίν 7-8 χρόνια
    προσπάθησε νά γίνει καθηγητής σέ
    Ελληνικό πανεπιστήμιο.Πατρών?
    Δέν ψηφίστηκε από τίς καθηγητικές
    κλίκες.
    Δέν έκανε αλλαξοκωλιές.
    Δέν ήταν ικανός νά διδάξει στήν
    πατρίδα του.
    Είναι ικανός νά διδάξει στό Μ.Ι.Τ.
    καί περιζήτητος στίς ΗΠΑ.
    Ούτε γιά φτύσιμο αξίζετε αλλο-
    παρμένοι θεσουλάκηδες.
    Πανεπιστημιακοί κλικαδώροι.
    Αναστάσης.

    01 Απρ 2010 12:18:00 μ.μ.

    ΕΝΩ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!!!!

    Ειδηση

    Ακουγεται οτι ο δρ κουτσουκος εχει στειλει σε εφημεριδεs και μπλογκ την μηνυση κατα της "συμβουλου" της γιαννακου ευης μποτσαρη

    με τα παρανομα πτυχια και την παρανομη εκλογη και την κομπινα με τα εκατομμυρια ερωπαικων προγραμματων...

    η υπερkομματικη μαφια σε δραση...

    πολλοι φαγαν δεξιο-πασοκο-αρισtεροι!

    ξεβρακωνει το συστημα που καλυπτει τα μελη του!

    ολοι συγκαλυπτουν τις παρανομιες!!

    1 απριλη

    01 Απρ 2010 11:11:00 π.μ.


    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ??

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ...ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;

    ΜΗ ΧΕΣΩ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρωθυπουργός γνώριζε το ραντεβού του Παμπούκη με τον Μπόμπολα!

    Εν γνώση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ήταν το ραντεβού που έκανε ο Χάρης Παμπούκης στο σπίτι(παρακαλώ) στο Ψυχικό του Γιώργου Μπόμπολα και παρουσία του Λεωνίδα Μπόμπολα!
    Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό γιατί δεν μπορεί να μην θέλουμε να μιλάμε για διαπλοκή όταν οι επιχειρηματίες βλέπουν στα σπίτια τους , ανθρώπους της..κυβέρνησης.

    Για οποιαδήποτε λόγο έπρεπε ο Μπόμπολας να πάει στο Μαξίμου και να δημοσιοποιηθούν και οι λόγοι. Έχουν να κρύψουν τίποτα και πρέπει να αφήνουν υποψίες ότι πάλι κάτι μαγειρεύεται που να έχει σχέση με την διαπλοκή;

    Εύλογα ερωτήματα κάνουμε...
    ΟFF SHORE ΥΠΟΥΡΓΕ ?
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..?
    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε βλαμμένο υπόθετο 01 Απρ 2010 3:46:00 μ.μ.
    Αν δεν το κατάλαβες εσύ είσαι ο μόνος μαλάκας που δεν κατάλαβε τι του γίνεται .ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση