GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση: Στο 53,1% τα δυό μεγάλα κόμματα.‏..

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Απαισιόδοξοι εμφανίζονται και σε νέα δημοσκόπηση οι πολίτες, ενώ εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν άδικα τα μέτρα τη...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Απαισιόδοξοι εμφανίζονται και σε νέα δημοσκόπηση οι πολίτες, ενώ εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν άδικα τα μέτρα της κυβέρνησης. Πάντως, δίνουν στο ΠΑΣΟΚ προβάδισμα 10,7% στην πρόθεση ψήφου, ενώ το 62% τάσσεται υπέρ της δημιουργίας νέου κόμματος.
Σύμφωνα με την έρευνα της MRB για την εφημερίδα «Real News», το 72,2% θεωρεί ότι τα πράγματα πάνε αρκετά και πολύ άσχημα, το 18,6% λέει «ούτε καλά, ούτε άσχημα» και μόλις το 8,7% αρκετά και πολύ καλά. Παράλληλα, το συντριπτικό 75% θεωρεί άδικα τα μέτρα.
Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με...

31,9% και ακολουθούν: ΝΔ με 21,2%, ΚΚΕ με 7,2%, ΛΑΟΣ με 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ με 4,4% και Οικολόγοι Πράσινοι με 2,6%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 27%.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Αντώνη Σαμαρά (45,8% έναντι 30,7%), ενώ το 42% θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα του τόπου έναντι 21,6% που εμπιστεύεται την ΝΔ.
Επίσης, η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του ανασχηματισμού και διαφωνεί με την θέσπιση θητείας για τον πρόεδρο της ΝΔ. Παράλληλα, το 87% ζητά από τον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε διαγραφές.

12 σχόλια

  1. το 18,6% λέει «ούτε καλά, ούτε άσχημα» και μόλις το 8,7% αρκετά και πολύ καλά.

    18,6% πολύ πασόκ, αρκετά μαλάκες - 8,7% πολύ πασόκ, πολύ μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟIΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    κ. Κατσέλη Λουκα

    ο νομος φυσικων υπερχρεομενων προσωπων δανειοληπτων

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΤΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΛΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ

    _ ΕΠΙΣHΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    1. με Υπουργική Εγκύκλιο
    2. με εγκυκλιο της Τραπεζας Ελλαδας
    3. Με "συνεννοηση" με τις διοικησεςι των τραπεζων!!
    4. με τροπολογια σε αλλο νομο ως "τα ιδια οριζονται και για τους δανειοληπτες οπως σε υπερχρεωμενες επιχειρησης που εχει ηδη ψηφιστει".
    5. δια της δικαστικης οδου, να παει ενας δανειοληπτης στο δικαστηριο κλπ...


    Αυτα!!
    Ο νομος αυτος θα θα σε σωσει και σενα και το πασοκ που απο Σεπτεμβρη θα κρυβεστε απο προσωπου γης αν δεν γιναι γιατι θα ερεθι λαικη επανασταση-εκρηξη....

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΒΡΕΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΛΑΤΣΗ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΑΣ ΝΑΥΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙKΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ!!

    Λουκα περασε τον αυριο τον νομο...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλοβδομαδιάτικα δημοσκοπήσεις είναι αυτές . Κάθε μήνα θα έχουμε εκλογές .Εχετε την εντύπωση ότι μπορούν οι πολιτικοί να μας κοροϊδεύουν ; Ο σημερινός πρωθυπουργός που μας έλεγε ότι υπάρχουν τα λεφτά και τώρα ψάχνει να τα βρεί . Και θα πληρώσουμε δισεκατομύρια τόκους επιπλέον , λόγω των υψηλών επιτοκίων.
    Όταν το νομοσχέδιο για την απονομή ιθαγένειας στους (λαθρο)μετανάστες ήταν σε δημόσια διαβούλευση , το 85 % και πλέον όσων είχαν τοποθετηθεί ήταν αρνητικοί , απέναντι σ αυτό και ζητούσαν δημοψήφισμα οι περισσότεροι. Και προφανώς δεν ήταν όλοι αυτοί του ΛΑΟΣ .
    Το ΠΑΣΟΚ όταν παρέλαβε την εξουσία το 1981 , υπήρχαν 220.000 δημόσιοι υπάλληλοι και όταν παρέδωσε την εξουσία στη ΝΔ , οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν 860.000 . (Ειπώθηκε στο ALTER πριν λίγες μέρες παρουσία κ. Καστανίδη , και δεν το διέψευσε) . Σήμερα είναι περίπου 1.000.000 . Με τα δεδομένα αυτά τι να περιμένουμε ; To ΠΑΣΟΚ και το 1985 , αφού πίστευε ότι δεν θα ξαναβγεί , εφάρμοσε μέχρι την τελευταία στιγμή την πολιτική Τσοβόλα δώστα όλα και από τον Οκτώβρη του 1985 σκληρή λιτότητα .Πλήρης ανευθυνότητα .(Και τώρα έχουμε την πολιτική Γιώργο πάρτα όλα , με τα τεκμήρια) Τώρα αφού έταξε λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά για να πάρει την εξουσία και έκανε ότι μπορούσε να σαμποτάρει την NΔ ( λιμάνι Πειραιά , δεν έβλεπε παγκόσμια κρίση κ.λ.π) ήλθε στην εξουσία.
    Και ενώ είχε 10 μονάδες διαφορά από την ΝΔ , βγήκε και είπε ότι η χώρα μας πάει για πτώχευση , είναι ο Τιτανικός που βουλιάζει , απειλεί με Δ.Ν.Τ . , το οποίο έχουμε δει τις επιπτώσεις όπου πήγε . Και το πιστόλι στο τραπέζι που συνεχώς απειλεί , είναι για αυτοκτονία .
    Και μη ξεχνάμε την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και τον Καλικράτη. Να μη μείνει τίποτε όρθιο.
    Δυστυχώς και τα δύο κόμματα εξουσίας έχουν απογοητεύσει τους Ελληνες και οδήγησαν την χώρα μας στα χάλια αυτά. Τα άλλα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης μόνο γκρινιάζουν .Δεν θεωρώ ότι ήταν αρκετό το 2004 που το ΠΑΣΟΚ έχασε την εξουσία και το 2009 η ΝΔ. Πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για όσους ευθύνοται που φτάσαμε στα χάλια αυτά.
    Και μην ξεχνάμε ότι μια τέτοια κατάσταση επικρατούσε στη Γερμανία την εποχή του μεσοπολέμου και είχαμε την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία με όλα τα γνωστά αποτελέσματα .
    Βεβαίως οι εποχές έχουν αλλάξει , αλλά κανείς δεν αποκλείει να στείλει όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες στο περιθώριο.
    Η εκλογή αρχηγού από τη βάση που ξεκίνησε σαν παρατράγουδο από το ΠΑΣΟΚ , υιοθετήθηκε και από τη Ν.Δ και είδαμε τα αποτελέσματα.
    Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει . Να δούμε στις επόμενες εκλογές τι ποσοστό θα πάρει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.


    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χοντρός ξεχοντρός, με τον Καραμανλή περνούσαμε απείρως καλύτερα.
    Ο Κ.Κ. δεν μας είχε τη βενζίνη 1¨50
    Ο Κ.Κ. δεν μας έβγαζε στη σύνταξη στα 67
    Ο Κ.Κ. δεν αύξησε το ΦΠΑ
    Ο Κ.Κ. δεν μείωσε τα επιδόματα και τις αποδοχές
    Ο Κ.Κ. δεν φορολόγησε την πρώτη κατοικία
    Ο Κ.Κ. δεν μείωσε συντάξεις
    Ο Κ.Κ. δεν αύξησε τη φορολογία εισοδήματος
    Ο Κ.Κ. έφερε την απόσυρση
    Ο Κ.Κ. δεν έδιωξε τους συμβασιούχους πασόκους που κληρονόμησε
    Ο Κ.Κ. δεν έταζε ψεύτικους κόσμους και μαϊμού οράματα
    Ο Κ.Κ. δανειζότανε με 70% λιγότερους τόκους από ότι ο φτερωτός σου πανύβλαξ.
    Και το κυριότερο:
    Ο Κώστας Καραμανλής δεν μας έκανε διεθνώς ρεζίλι με τα άχρηστα πηγαινέλα, τους συνεχείς παλιμπαιδισμούς, τις γελοίες δηλώσεις και τα θεατρικά καραγκιοζιλίκια μπροστά στα ξένα κανάλια.
    Ξύπνα μαλάκα πασόκε.
    Κατάντησες να σε δουλεύουν και να σου αρέσει.
    Πότε θα βάλεις μυαλό, βρε κόπανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτωωωωω ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ζήτωωωωω ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ζήτωωωωωω ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ζήτωωωωωω ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ζήτωωωωω ο ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ. ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, με ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα δύο τελεταία χρόνια,
    από ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ -ΠΑΣΟΚ
    δεν άκουγες τίποτα άλλο από το
    “…να φύγει… ο ανίκανος… Καραμανλής είναι επικίνδυνος…” και άλλα πολλά τέτοια.
    Αν ήταν ο Καραμανλής επικίνδυνος,

    Τούτος εδώ τί ακριβώς είναι…???

    Ποιό περίστροφο στην πλάτη?

    Αυτός είναι ζωσμένος με εκρηκτικά σε αποστολή αυτοκτονίας….

    Ποιός θα τον σταματήσει είναι το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 0 6,39 ..ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PRESS...

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ
    ...ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε πολύ γέλιο πάντως...!!
    Δεξιοί αποχαυνωμένοι και ξεβολεμένοι ...
    γέλασα με την ψυχή μου ειδικά με τον, 02 Απρ 2010 6:28:00 μ.μ.
    ο τύπος έχει κάψει από λάδια μέχρι φλάντζα ...
    και έχει δίκιο σε ότι λέει.. μόνο που ξέχασε να πεί ότι ό κουραμπιές ο κουρασμένος δεν έκανε όντως τίποτα από αυτά, γιατί απλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ,παρά μόνο έτρωγε έτρωγε και χαλάρωνε… (ψέματα πεταγόταν και στο άγιο όρος να πάρει… καμία ευχή)
    ααχαχχαχαχαχααχ
    καλό ταξίδι να έχει στην Ιταλία , μετά την Ελληνική ύπαιθρο που κατάπιε ολόκληρα κοπάδια από αμνοερίφια, είπε να πάει να μορφωθεί και λίγο στην αναγεννησιακή γείτονα μας
    ε, ρε γέλια που έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΒΡΑΖΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρετε ποιο είναι το μέρος που οι Έλληνες δείχνουν εντονότερα το θρησκευτικό τους συναίσθημα; Τα πρατήρια καυσίμων. Με το που βλέπουν την τιμή λένε “Χριστούλη μου”.

    Μιας και αναφερθήκαμε στον Κύριο, να ξέρετε ότι είναι ο μόνος που θα κάνει φέτος Πάσχα σε νησί με τις τιμές στα πλοία.
    Όχι γιατί Αυτός έχει λεφτά, αλλά επειδή αποδεδειγμένα περπατάει επί των κυμάτων και κάποια στιγμή θα φθάσει.

    Είναι αλήθεια έτσι; Όντως ο Βενιζέλος υπερασπίστηκε θέση του Γιωργάκη; Δεν ξέρω αν το έχετε δει έτσι, αλλά είναι η πρώτη φορά που παίζουμε σημαντικό ρόλο σε μια παγκόσμια κρίση

    Μπορεί κάποτε να μας γυρίσουν ταινία όπως έκαναν με τον Τιτανικό. Άλλωστε τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε

    Και καλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έχουμε πρόβλημα. Θα τον έχει ο Τζόνι Ντεπ που πλησιάζει την ομορφάδα του Γιωργάκη

    Τον Παπακωνσταντίνου με τον Ραγκούση ποιοι θα τους παίξουν είναι το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να κοπεί στα δυο ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση