GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την ελληνική επανάσταση του 1821...

...στην «Ελληνική Επανάσταση» του 2010 Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Η νίκη της Δημοκρατίας συνεχίζεται…....

...στην «Ελληνική Επανάσταση» του 2010

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Η νίκη της Δημοκρατίας συνεχίζεται…. και ενδυναμώνεται!
1821 – 2010: Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Δημοκρατία! Ζήτω η Ελληνική Δημοκρατία!
Το είπε στα Ελληνικά ακόμα και ο πλανητάρχης κ. Μπαράκ Ομπάμα και οφείλουμε να το επαναλαμβάνουμε όλοι μας!
Βιώνουμε την Ελληνική Επανάσταση του 2010, η οποία δεν είναι εναντίον κάποιου συγκεκριμένου «εχθρού», αλλά είναι μια εσωτερική εξέγερση των Ελλήνων από την «ετερονομία και προστασία των δυτικών», προς την «εθνική ελευθερία»! Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Ήρθε η ώρα! Νικήσαμε!
Αν η Αμερικανική Επανάσταση το 1776 απελευθέρωσε την Αμερική και κατάργησε την δουλεία των πολιτών, η Ελληνική Επανάσταση του 1821 απελευθέρωσε την Ελλάδα από...

την δουλεία στους Τούρκους, σήμερα η Ελληνική Επανάσταση του 2010 απελευθερώνει διπλά και από την δουλεία στους «δυτικούς» αλλά και από την δουλεία στους μαυραγορίτες-τραπεζίτες!
Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών-τραπεζιτών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε! Κοινωνική δικαιοσύνη Εδώ και Τώρα! Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα 28 δις από τους ληστρικούς-εκβιαστες-ψευδοτραπεζίτες και να τα δώσει στους πολίτες για αποπληρωμή των χρεών τους!
1821 – 2010: «Η Ελλάδα έχει και στις καλές και στις κακές στιγμές έναν σταθερό εταίρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες», είναι η φράση κλειδί του κ. Μπαράκ Ομπάμα, που ειπώθηκε στη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης που έγινε στον Λευκό Οίκο για να τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Ο Πρόεδρος Ομπάμα ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης είχε και τον τελευταίο λόγο. Είπε κλείνοντας στον εορτασμό: «Αγωνιστής της Ελληνικής επανάστασης έγραψε πριν σχεδόν 200 χρόνια στον Τζον Κουϊνσι Άντμς κάτι που συνεχίζει να ισχύει και σήμερα. Έγραψε ότι είμαστε φίλοι, συμπολεμιστές και αδέλφια. Ο Θεός μαζί σας, να ευλογεί την Αμερική και Ζήτω η Ελλάς». Νίκησε η «Δημοκρατία», η ιστορία, ο πολιτισμός και το «φιλότιμο» των Ελλήνων! Μεγάλη διπλωματική επιτυχία του Γιώργου Παπανδρέου! Έλληνες και Αμερικανοί: «Φίλοι, Συμπατριώτες, Αδέλφια», τόνισε ο κ. Ομπάμα!! Μακρόχρονοι δεσμοί φιλίας και προοπτική ισχυρής φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης. Ελλάδα και ΗΠΑ: «Και στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί» είπε ο πλανητάρχης!! Έρχεται η αλλαγή από την Αμερική! Νίκησε το «φιλότιμο» του Έλληνα! Ο κ. Ομπάμα εμφανίστηκε «πολύ διαβασμένος» και πολύ αποφασιστικός για το τι πρέπει να γίνει. Ψήφο εμπιστοσύνης από Ομπάμα! Ναι, από τον κ. Ομπάμα στην πρόσκληση για επίσκεψη στην Ελλάδα! Ηγετικός ο ρόλος του Γιώργου Παπανδρέου δήλωσε ο πλανητάρχης κ. Ομπάμα! Δίκαιη λύση στο κυπριακό. Αναβαθμίζεται η Ελλάδα στην βαλκανική! Μαζί και εναντίον των κερδοσκόπων! Ενθουσιασμός στην Ελληνική ομογένεια!
Στήριξη στον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου προσέφερε ο κ. Ομπάμα. «Φίλος και εταίρος της Ελλάδας οι ΗΠΑ», διαβεβαιώνει ο μέγας φιλέλλην Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα ! Κατάργηση της υποχρεωτικής έκδοσης βίζας για τους Έλληνες που θα ταξιδεύουν στις ΗΠΑ. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στέκεται ως μεγάλος ηγέτης και αυτό μας τιμά όλους! Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου βοήθησε και αλλά κράτη, γιατί έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα της Ευρώπης, που δεν έχει μηχανισμούς έλεγχου των κερδοσκόπων! Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αναδεικνύεται ως ηγέτης διεθνούς εμβέλειας και θέτει βάσεις και για το μελλοντικό αξίωμα του Προέδρου της ΕΕ.! Ως γενέτειρα της δημοκρατίας η Ελλάδα μοιράζεται με τις ΗΠΑ βαθείς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς: Λευκός Οίκος.
Στο 17% έχει πάει η διαφορά Πασοκ ΝΔ και δύναται να ανέβει έως το 20%!:
Ανάλυση, Προοπτικές, Προτάσεις.
Το πρόβλημα της δήθεν οικονομικής κρίσης, το δημιούργησαν οι διεθνείς ληστρικοί τραπεζίτες, με την τεχνητή έλλειψη χρημάτων, γιατί δεν επενδύουν, ούτε διοχετεύουν τα υπερκέρδη τους στις κοινωνίες, ως όφειλαν ως σωστοί τραπεζίτες ή ως σύγχρονοι «χορηγοί», αλλά τα συσσωρεύουν ως «άφρονες πλούσιοι», ενώ συνεχώς αυξάνουν σκοπίμως τα επιτόκια, ως μαυραγορίτες-εκβιαστές, εκβιάζοντας έτσι τους πολίτες να ξαναδανείζονται με υψηλότερα συνεχώς επιτόκια, οδηγώντας τους έτσι σε ένα φαύλο κύκλο υπερδανεισμού, στο τέλος του οποίου υπάρχει η πλήρης οικονομική καταστροφή και η αυτοκτονία!
Ειδάλλως, αν θέλετε η «εκμετάλλευση του εργάτη», σύμφωνα με την Μαρξιστική θεωρία, σήμερα και λόγω της ανάπτυξης της τεχνικής και της τεχνολογίας, έχει μετατεθεί στην «εκμετάλλευση όλων των πολιτών» μέσω των εκβιαστικών-ληστρικών επιτοκίων»! Στην ουσία ενώ ζούμε σε μια δήθεν μετα-μαρξιστική εποχή, οι πρακτικές των τραπεζιτών οδηγούν τους πολίτες σε μια «σύγχρονη μεσαιωνική κοινωνία σκλάβων», όπου οι πολίτες συνεχώς εργάζονται για να αποπληρώσουν δήθεν το «χρέος τους προς τις τράπεζες», το οποίο είναι ένα τεχνικό-εκβιαστικό κατασκεύασμα των ίδιων των τραπεζιτών για να ξανα-υποτάξουν σε μια νέου τύπου σκλαβιά, την «οικονομική σκλαβιά» τους πολίτες που απελευθερώθηκαν από την Αμερικανική, την Γαλλική και την Ελληνική Επανάσταση ενάντια στην τότε φεουδαρχία και ολιγαρχία! Επομένως όλες οι ενέργειες των τραπεζιτών-εκβιαστών με επιτόκια δανεισμού πέραν του 5% (όπως θεσπίστηκαν από την αρχαιότητα) είναι ενάντια στην σημερινή Συνταγματική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και ως εκ τούτου αντισυνταγματικές, έκνομες και παράνομες!
Ακόμα και σε εθνικό επίπεδο, οι ενέργειες αυτές των σύγχρονων τραπεζιτών-μαυραγοριτών είναι αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές παράνομες, ανήθικες, εμπίπτουν στις διατάξεις περί παράνομου, ταχύτατου και ανήθικου πλουτισμού, στις διατάξεις περί εκβιασμού, στις διατάξεις περί κατάλυσης της ατομικής ελευθερίας (αφού ο πολίτης έχει μετατραπεί σε νεο-σκλάβο των τραπεζιτών, αφού δίνει στις τράπεζες πάνω από το 1/3 του μισθού του μηνιαίως).
Ας σημειώσουμε ότι οι τραπεζίτες δεν δανείζουν «δικά τους χρήματα», αλλά διαχειρίζονται τις καταθέσεις των πολιτών. Έτσι, «συν τω χρόνω» οι «διαχειριστές-τραπεζίτες», μεταμορφώθηκαν σε «εκβιαστές –τραπεζίτες», απομυζώντας ανήθικα κέρδη με τα υψηλά επιτόκια, τα οποία «ενθυλάκωναν» ως «μπόνους» ως αμοιβές» ως υπερκέρδη και έφτασαν σε πλήρη ασυδοσία σήμερα. Με άλλα λόγια οι τραπεζίτες δανείζουν τον πολίτη με χρήματα που έχει καταθέσει ο πατέρας του, ο αδερφός του ο συγγενής του ο φίλος του, ο συμπολίτης του κλπ… Αλλά επειδή σήμερα έχουμε αποξενωθεί –κακώς- μεταξύ μας, παρεμβαίνει ο «μεσάζων-τραπεζίτης», ο οποίος εκμεταλλευόμενος την δικιά μας οικογενειακή – φιλική αποξένωση, την ανυπαρξία ελέγχων, αλλά και από απληστία οδηγείται να γίνει «εκβιαστής-τραπεζίτης». Επομένως η διάρρηξη οικογενειακών σχέσεων (βλέπε βιομηχανία διαζυγίων), φιλικών σχέσεων, σχέσεων συντροφικότητας, ρίχνουν νερό στον μύλο του εκβιαστή-τραπεζίτη!
Κινεί την περιέργεια των δημοκρατικών πολιτών, πώς ακόμα οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές που εκφράζουν την δημοκρατία, δεν έχουν παρέμβει «αυτεπαγγέλτως» εναντίον των τραπεζιτών-μαυραγοριτών-εκβιαστών-δολοφόνων του Ελληνικού λαού. Εκτός αν επέλεξαν οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί (παρανόμως) να συμμετέχουν ή να συγκαλύπτουν τις ανωτέρω έκνομες ενέργειες ή να προσποιούνται ότι «δεν βλέπουν» κατά το κοινόν «η δικαιοσύνη είναι τυφλή», πράγμα που δημιουργεί μέγιστο πρόβλημα για τη σωστή λειτουργία της δικαιοσύνης στην Ελληνική Δημοκρατία σήμερα, οπότε η «κάθαρση» πρέπει να αρχίσει με «εξυγίανση του εισαγγελικού και δικαστικού σώματος», εδώ και τώρα!.
Επίσης, κινεί την περιέργεια πώς το Σώμα Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) δεν έχει ελέγξει τα υπερκέρδη των τραπεζιτών και τις αμύθητες περιουσίες των ολιγαρχικών, με ένα «πόθεν έσχες», αλλά και το «προς τί» η αμύθητη περιουσία. Τα υπερκέρδη πρέπει να αποθηκεύονται ή να «διαφεύγουν» στο εξωτερικό» ή πρέπει να επενδύονται προς όφελος και του συνόλου των πολιτών; Γιατί δεν ζητάνε από τις ελβετικές τράπεζες να τους ενημερώσουν για τους «λογαριασμούς ληστείας» του Ελληνικού λαού και να ζητήσουν τον «επαναπατρισμό των κλεμμένων;
Οι επιχειρηματίες σήμερα φτωχαίνουν αλλά οι βίλλες ανθούν. Τα κέρδη των επιχειρήσεων σύμφωνα με τους νόμους δεν γίνονται μόνο για ‘αποθήκευση’, αλλά για νέα επένδυση. Ο επιχειρηματίας δεν είναι εκτός νόμων και κοινωνίας. Τα επιχειρηματικά δάνεια, αντί για στήριξη των επιχειρήσεων πήγαιναν παρανόμως σε βίλλες και πισίνες; Τα εργοστάσια έκλειναν και «άνοιγαν» οι βίλλες με τα δανεικά από τις τράπεζες που είναι χρήματα των πολιτών; Αν είναι έτσι να κατασχεθούν άμεσα!
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ήρθε στήριξη στον Γ. Παπανδρέου από τον κ. Ομπάμα. Φίλος και εταίρος της Ελλάδας οι ΗΠΑ, διαβεβαιώνει ο κ. Μπαράκ Ομπάμα. Τη στήριξη του Αμερικανού προέδρου εξασφάλισε στην Ουάσινγκτον ο κ. Γ. Παπανδρέου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος κ. Μπαράκ Ομπάμα, στην καθιερωμένη εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την επέτειο της Επανάστασης του 1821, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα, σε κάθε δύσκολη ή κάθε εύκολη στιγμή, θα έχει έναν φίλο και εταίρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχε προηγηθεί η κατ' ιδίαν συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, κατά την οποία αποφασίστηκε η κατάργηση της υποχρεωτικής έκδοσης βίζας για τους Έλληνες που θα ταξιδεύουν στις ΗΠΑ. Η εκδήλωση, παρουσία του παρουσία Έλληνα πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου, έγινε νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του κ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ξεκινά περιοδεία στην Ασία.
Ο κ. Ομπάμα, αναφερόμενος στην κατάργηση της βίζας, είπε ότι με το νέο μέτρο θα ενισχυθούν οι οικονομικοί, πολιτικοί και κοινωνικοί δεσμοί των δύο λαών. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Ομπάμα, τόνισε, επίσης, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός κλήθηκε να κυβερνήσει την Ελλάδα σε μια δύσκολη περίοδο, όπως παλαιότερα, ο πατέρας του και ο παππούς του. Και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου από την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον. Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε πολλές φορές στη λέξη «φιλότιμο», την οποία ταύτισε με τον Έλληνα, δίνοντας και την ετυμολογία της, λέγοντας ότι σημαίνει αγάπη για την τιμή, αλλά και πολλά παραπάνω. Σημαίνει και τη συνειδητοποίηση ότι έχουμε υποχρεώσεις απέναντι στον συνάνθρωπο, άρα χρειάζεται συλλογική δράση, επεσήμανε.
Ο κ. Ομπάμα αναφέρθηκε και στη συμβολή της Ελλάδας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τον κ. Παπανδρέου προσωπικά, για τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, τις προσπάθειες ενσωμάτωσης των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις προσπάθειες προσέγγισης με την Τουρκία. Τόνισε, επίσης, ότι η Ελλάδα συμβάλλει στην εμπέδωση της σταθερότητας και της ειρήνης στον κόσμο, ως σύμμαχος και μέλος του ΝΑΤΟ. Ο Γ. Παπανδρέου, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες των ΗΠΑ και του κ. Ομπάμα που δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα της εμπέδωσης της Δημοκρατίας, ενώ αναφέρθηκε και στην ελληνική και την αμερικανική επανάσταση. Ο κ. Παπανδρέου με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Ομπάμα. Επίσης εκθείασε τον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, τον οποίο αποκάλεσε πνευματικό ηγέτη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, της οποίας, όπως είπε, είναι και ο ίδιος μέλος. Και πρόσθεσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος κρατά ζωντανή την ελληνορθόδοξη πίστη.
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γιώργος Παπανδρέου, προσκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο να επισκεφθεί την Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε και στη βούλησή του να συνεργαστεί με την Ευρώπη, για την αποτελεσματική ρύθμιση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Ο Γ. Παπανδρέου ανέπτυξε στον κ.. Ομπάμα το σχέδιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα της κερδοσκοπίας. Ο κ. Ομπάμα συμφώνησε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό να υπάρξει συντονισμένη δράση και πλαίσιο κανόνων για ρύθμιση των αγορών. Επίσης αναφέρθηκε και στις προσπάθειες της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, για την ανάταξη της οικονομίας και την προώθηση θεσμικών αλλαγών. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε τέλος, ότι η Ελλάδα και οι ΗΠΑ βρίσκονται πάντα η μια δίπλα στην άλλη στο δρόμο της αναζήτησης της Δικαιοσύνης. Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος με τη σειρά του, αναφέρθηκε στην ελληνική επανάσταση, τονίζοντας ότι πέτυχε το ακατόρθωτο, χάρη στην ψυχή, την καρδιά και το μυαλό των επαναστατών. Το παράδειγμά τους, πρόσθεσε, μας παρακινεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την εμπέδωση της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ειρήνης στον κόσμο. Τόνισε επίσης, ότι η ελληνοαμερικανική κοινότητα στηρίζει τις προσπάθειες του κ. Ομπάμα, για την προώθηση αυτών των αξιών σε όλα τα επίπεδα.
Ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε και τα εξής για την συνάντηση με τον κ. Ομπάμα: «Τον ενημέρωσα, όμως, και για την αποφασιστικότητα όλων μας, εκτός από τα άμεσα μέτρα, να κάνουμε και θεσμικές, μεγάλες αλλαγές στην οικονομία μας, στη Δημόσια Διοίκηση, στην παιδεία και στην υγεία, μπαίνοντας σε μια πορεία πράσινης ανάπτυξης, ώστε η χώρα μας να είναι και ανταγωνιστική, και ελκυστική. Μια χώρα, που έχει βεβαίως πολλές δυνατότητες για ανάπτυξη, τις οποίες εμείς θέλουμε και θα εγγυηθούμε».
Θετική ήταν και η συνάντηση με κ. Μπιλ Κλίντον. Κατά την παραμονή του στην Ουάσινγκτον, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε και με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο οποίος προέβη σε θετικές δηλώσεις τόσο για την ελληνική οικονομία όσο και τον Έλληνα πρωθυπουργό. «Το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας πηγάζει από το γεγονός ότι η ΕΕ ενοποιήθηκε πρώτα σε νομισματικό επίπεδο, πριν ενοποιηθεί στο οικονομικό και το πολιτικό» εκτίμησε ο κ. Κλίντον, υπογραμμίζοντας ότι «οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για τη χώρα παραμένουν εξαιρετικά ευοίωνες και είναι ένα καλό στοίχημα ότι θα ξεπεράσει την κρίση». Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Κλίντον, επισήμανε ότι «η ελληνοαμερικανική κοινότητα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τι θα γίνει στην Ελλάδα μακροπρόθεσμα, για την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης» και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει, ενώ εξήρε το έργο του κ. Παπανδρέου. «Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, την οποία μπορούν να ξεπεράσουν και κανείς δεν πρέπει να στοιχηματίσει εναντίον τους», τόνισε ο κ. Μπιλ Κλίντον.
Πολύ καλή-αριστη ήταν και η παρουσία του Γιώργου στην Ουάσινγκτον με την κ. Χίλαρι Κλίντον. Η υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. εμφανίζεται ως φιλέλληνας και αυτό είναι καλό. Η Ελλάδα είναι η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία είπε!! Να προσκληθεί η Χίλαρι και να τιμηθεί ως Φιλέλληνας. Περιμέναμε ήδη πολλά από τον κ. Ομπαμα και θεωρείται ήδη μέγας φιλέλληνας! Ο Γιώργος έχει προφίλ μεγάλου διεθνούς ηγέτη και αυτό τιμά τη χώρα μας! Η συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «εξαιρετικής σπουδαιότητας» στη μάχη κατά της κερδοσκοπίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή τους με την κ. Χίλαρι Κλίντον. «Κοινή πρόκληση η κρίση για ΗΠΑ και Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος κ. Παπανδρέου έχει καλέσει και τις χώρες του G20 να ηγηθούν των προσπαθειών αντιμετώπισης της κερδοσκοπίας στις αγορές, προειδοποιώντας ότι αν δεν γίνει αυτό, θα μπορούσε να υπάρξει μια δεύτερη παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση. «Χρειαζόμαστε ξεκάθαρους κανόνες όσον αφορά τις ανοικτές, ακάλυπτες πωλήσεις και τα credit default swaps. Ελπίζω ότι θα υπάρξει θετική απάντηση από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού, ώστε να προωθήσει αυτήν την πρωτοβουλία στο G20» είπε σε ομιλία του στο Ίδρυμα Brookings.
Η Ελλάδα η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γιώργος Παπανδρέου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα, ως ηγέτης της Ελλάδας της χώρας, που γέννησε τη Δημοκρατία. Ως γενέτειρα της δημοκρατίας η Ελλάδα μοιράζεται με τις ΗΠΑ βαθείς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς έχει ανακοινώσει ο Λευκός Οίκος. Η Ελλάδα είναι μόνιμος σύμμαχος των ΗΠΑ στις κοινές μας προσπάθειες για την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας τόσο στην περιοχή της όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως γενέτειρα της δημοκρατίας η Ελλάδα μοιράζεται με τις ΗΠΑ βαθείς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς. Ο πρόεδρος προσβλέπει στις διαβουλεύσεις του με τον πρωθυπουργό Παπανδρέου σε ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών ζητημάτων".
Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα όχι απλώς υιοθέτησε τη θέση της Ευρώπης, ότι πρέπει να δημιουργηθεί αμέσως ένας μηχανισμός ελέγχου και περιορισμού της διεθνούς κερδοσκοπίας, αλλά δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα της κερδοσκοπίας και στην επόμενη σύνοδο του G20 που πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα.
Ο κ. Ομπάμα εμφανίστηκε «πολύ διαβασμένος» και πολύ αποφασιστικός για το τι πρέπει να γίνει. Σε σημείο ώστε η ελληνική αντιπροσωπεία να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο με την εντύπωση ότι ο κ. Ομπάμα σκέφτεται να λάβει τέτοια μέτρα για την αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας, που το σχέδιο το οποίο με τόσο κόπο καταρτίζουν εμπειρογνώμονες της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Κομισιόν να ξεπερνιέται και εκ των πραγμάτων από τις κινήσεις της αμερικανικής πλευράς. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η αμερικανική κυβέρνηση διερευνά ήδη μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών τις δραστηριότητες ορισμένων από τους ομίλους που παίζουν τα παιχνίδια με τον δανεισμό της Ελλάδας, διεθνώς και σωστά πράττει!
Παρατήρηση: Μετά το ιστορικό ΟΧΙ των Ισλανδών και τη θετική στήριξη από τον κ. Σαρκοζί, τώρα με την πιο θερμή στήριξη από τον Πρόεδρο κ. Ομπάμα, διαμορφώνεται ένα νέο κλίμα υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων, πράγμα που σηματοδοτεί μια μεγάλη νίκη του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου και όσων πίστεψαν σε αυτόν!
Πρέπει να συγχαρούμε τον Πρωθυπουργό, για τις διεθνείς του πρωτοβουλίες, αλλά τώρα να επικεντρωθεί στις πρωτοβουλίες στα εσωτερικά θέματα και στα θέματα για τους δανειολήπτες και πρέπει όλα να γίνουν πιο γρήγορα!. Μόνο έτσι θα αποφευχθεί η κοινωνική εξέγερση!
1. Πρέπει να σταματήσουν οι τράπεζες να καταγγέλλουν το συνολικό ποσό του δάνειου ή το συνολικό ποσόν της κάρτας αν ο οφειλέτης καθυστερεί να πληρώνει 3 δόσεις και να μετατεθεί η καταγγελία αν ο οφειλέτης έχει καθυστερήσει το ήμισυ των δόσεων του δανείου ή της κάρτας. Να μετατραπούν όλα τα δάνεια που έχουν επιτόκιο πάνω από 5% σε χαμηλότοκα δάνεια με ανώτερο επιτόκιο το 5%. Από την εποχή του Πεισίστρατου θεσπίστηκε ανώτερο επιτρεπτό επιτόκιο το 5% πάνω από αυτό είναι τοκογλυφία και κλοπή!
2. Τα 28 δις να τα πάρει πίσω το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες, που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση! Κανείς Ευρωπαίος δεν βοήθησε ποτέ την Ελλάδα. Μόνοι μας και τότε το 1821και τώρα το 2010 θα σωθούμε!! Μόνοι μας θα σωθούμε!! Όταν το κατανοήσουμε και το πιστέψουμε τότε πράγματι θα σωθούμε! Να γίνουν παραγωγικές επενδύσεις.
3 . Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 10%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη!
3. Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3. Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
4. Να εισαχθεί ο "κοινωνικός μισθός" , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει "κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
5. Να γίνει επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο πάνω από 5%.
6. Άμεσα, να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί «παράνομου» ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι «άσυλο» και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!!
7. Να γίνει άμεση αλλαγή προσώπων σε όλον τον κρατικό μηχανισμό με αξιοκρατία αλλά και προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η κυβέρνηση να στηριχτεί σε νέα πρόσωπα.
8. Να ανοίξουν τα υπουργικά γραφεία, τα βουλευτικά γραφεία και οι τοπικές οργανώσεις Πασοκ στους πολίτες, να σταματήσει η «φαγωμάρα» και να εγκαταλειφθούν οι χαρακτηρισμοί «βαθύ Πασοκ», «λάιτ Πασοκ» κλπ… Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι κατ’επάγγελμα πολιτικοί είναι να δώσουν το 1/3 της περιουσίας τους στο κράτος για αποπληρωμή του χρέους του.
9. Ας γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός. Πολλοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Άλλοι έχουν χαμηλά αντανακλαστικά. Άλλοι αντί να κάνουν έργο ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια σε άσκοπες «τηλεμαχίες». Δεν μπορεί κάποιοι μόνο να αγωνίζονται και να πληρώνουν και κάποιοι άλλοι μόνο να εισπράττουν!
10. Ας γίνει και «ανασχηματισμός» στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Δεν μπορούν οι ίδιοι και οι ίδιοι να «συμβουλεύουν τίποτα»! Ας βοηθήσουν και μερικοί με την εθελούσια έξοδό τους. Η εναλλαγή προσώπων είναι συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας.
11. Να τιμηθούν όσοι πραγματικά συνέβαλαν στην πτώση της δεξιάς, γιατί τώρα συμβαίνει να τιμώνται όσοι δεν κάνανε τίποτα για την πτώση της δεξιάς ή ήταν συνεργάτες της!
12. Επίσης, καλείται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Προϊστάμενος της Ευαγγελίας Αθηνών και των άλλων πόλεων σήμερα να συλλάβουν με διαδικασία αυτοφώρου τους μαυραγορίτες-τραπεζίτες, για κατ’εξακολούθηση παράνομο ανήθικο ταχύτατο πλουτισμό μέσω εκβιαστικών ληστρικών επιτοκίων, σε περίοδο οικονομικής κρίσης και για εκβιασμό των πολιτών και για πίεση-εξώθηση σε αυτοκτονία τους!
13. Να κλείσουν οι εταιρίες κατασχέσεων και να συλληφθούν επίσης οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των μεσαιωνικών εταιριών ενημέρωσης-εκφοβισμού οφειλετών και κατάσχεσης σπιτιών για συστηματικό εκβιασμό και εξώθηση των πολιτών σε αυτοκτονία!
14. Καλείται το ΣΔΟΕ ή η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων να μπει στις τράπεζες και τις επιχειρήσεις και τα αναρίθμητα σπίτια-παλάτια των μαυραγοριτών-τραπεζιτών και των ληστρικών ολιγαρχικών! Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε! Κοινωνική δικαιοσύνη Εδώ και Τώρα!
15. Η Ελλάδα θέλει σωστές και γρήγορες αποφάσεις από έντιμα και ικανά πρόσωπα, εδώ και τώρα!
Αυτά τα ολίγα είναι δυνατόν να περιορίσουν την κοινωνική έκρηξη! Αλλά πρέπει να ληφθούν τώρα, γιατί αύριο ακόμα και αν εφαρμοστούν θα είναι αργά! Οι ανατροπές μπορεί να είναι ταχύτατες, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες, αν δεν ληφθούν μέτρα εκτόνωσης! Το « μέλλον άδηλον εστί!
Ελλάδα σήμερα είναι μια πλούσια, αλλά παραμελημένη χώρα.. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός αμύθητος ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!! Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες και ομογενείς που ζουν στην ξενιτιά. Πλούτος είναι το φιλότιμο και ο δημοκρατικός χαρακτήρας του Έλληνα. Πλούτος είναι οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους. Και αρχίζουν ήδη και βοηθάνε! Όποιος θέλει να βοηθήσει, ήδη υπάρχει λογαριασμός σωτηρίας της Ελλάδας, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι.
Βιώνουμε την Ελληνική Επανάσταση του 2010, η οποία δεν είναι εναντίον κάποιου συγκεκριμένου «εχθρού», αλλά είναι μια εσωτερική εξέγερση των Ελλήνων από την «ετερονομία και προστασία των δυτικών», προς την «εθνική ελευθερία»! Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Το Πασοκ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την Πατρίδα! «Αλλαγές, Πατριωτισμός, Αλληλεγγύη και κάθαρση», Εδώ και Τώρα! Ήδη η Ελληνική ομογένεια της Γερμανίας έστειλε ανοικτή επιστολή στην κ. Μέρκελ και την καλεί να «ηρεμήσει». Η Ελλάδα όχι μόνο δεν θα πουλήσει αρχαιότητες και νησιά, αλλά θα μεγαλουργήσει μελλοντικά αν αποφασίσει να σηκώσει «ψηλά το κεφάλι»! Έλληνες, ψηλά το κεφάλι! «Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει»
Συμπερασματικά, ο διπλωματικός μαραθώνιος του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου σε Ευρώπη και Αμερική ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι ΗΠΑ κυρίως, αλλά κα η Γαλλία μας συμπαραστάθηκε στα δύσκολα! Αν όλη η Ευρώπη σήμερα είναι ελεύθερη το οφείλει στην σθεναρή αντίσταση των Ελλήνων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και γι’αυτό όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και η Ρωσία, όφειλαν να μας στηρίξουν Αντίθετα η Ρωσία δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς, χωρίς να αναλογιστεί και την προσφορά της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και την προσφορά στους πολίτες των πρώην κομουνιστικών χωρών που ήρθαν ρακένδυτοι στην Ελλάδα και η Ελλάδα τους προστάτευσε! Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται!
Η Ελλάδα έγινε όαση φιλίας και δεύτερη πατρίδα για τους ξεριζωμένους από Βαλκάνια από Μέση Ανατολή από μουσουλμανικές χώρες, από Αφρική και δίνει και το υστέρημά της για να θρέψει και τα περίπου 4 εκατομμύρια ξένων μεταναστών που φιλοξενεί σήμερα χωρίς καμιά βοήθεια από πουθενά! Οι φίλοι μας τώρα είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Σουηδία (που αναγνώρισε τη γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου), η Αυστραλία, η Ισλανδία κλπ.. Και ενώ έξω πάμε καλά στο εσωτερικό πρέπει να γίνουν ταχύτατα «αλλαγές». Αναφορικά με τις όψιμες αντιδράσεις στην Ελλάδα, είναι κατανοητές, αλλά πού ήταν όλοι αυτοί επί δεξιάς; Επίσης, εκείνοι που προβαίνουν σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι πλήττεται τώρα η εικόνα της Ελλάδας διεθνώς.
Περιμένουμε και την έμπρακτη βοήθεια των ομογενών και των Ελλήνων της διασποράς: Έλληνα, Πατριώτη, Δημοκράτη, όπου και να βρίσκεσαι, οφείλεις τώρα να έρθεις στην Ελλάδα έστω για λίγες μέρες ή στείλε τα παιδιά σου! Η παρουσία σου θα αναπτερώσει το ηθικών των συμπατριωτών σου! Σήκωσε, έστω και μόνος σου την Ελληνική σημαία και στη τελευταία ακρογιαλιά της Ελλάδας! Τα νησιά είναι δικά σου! Προστάτεψέ τα με την παρουσία σου, γίνε ένας σύγχρονος Ακρίτας!
Σύνθημά μας είναι: Να «βουλιάξουν» τα ελληνικά νησιά μας από Έλληνες ομογενείς τουρίστες! Ο τολμών νικά!
Οι δημοκρατικοί δεσμοί ΗΠΑ και Ελλάδας είναι διαχρονικοί. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 4 Ιουλίου 1776 συγκαλείται συνέλευση των Αμερικανών στη Φιλαδέλφεια, όπου ψηφίζεται η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία στηρίζεται στις πολιτικές ιδέες του Διαφωτισμού. Ο δε Διαφωτισμός στηρίζεται στις αρχές της αρχαίας Ελληνικής και Αθηναϊκής Δημοκρατίας Πρωταγωνιστές στη σύνταξη της Διακήρυξης υπήρξαν ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και ο Τόμας Τζέφερσον.
Αν η Αμερικανική Επανάσταση το 1776 απελευθέρωσε την Αμερική και κατάργησε την δουλεία των πολιτών, η Ελληνική Επανάσταση του 1821 απελευθέρωσε την Ελλάδα από την δουλεία στους Τούρκους, σήμερα η Ελληνική Επανάσταση του 2010 απελευθερώνει διπλά και από την δουλεία στους «δυτικούς» αλλά και από την δουλεία στους μαυραγορίτες-τραπεζίτες!
Το ακόμα τούτη την Άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες… δεν θα ξανα-ακουστεί. Εθνική και Ατομική Ελευθερία Εδώ και Τώρα!
Ο τολμών νικά!

126 σχόλια

  1. ........Βιώνουμε την Ελληνική Επανάσταση του 2010, η οποία δεν είναι εναντίον κάποιου συγκεκριμένου «εχθρού», αλλά είναι μια εσωτερική εξέγερση των Ελλήνων από την «ετερονομία και προστασία των δυτικών», προς την «εθνική ελευθερία»! Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Ήρθε η ώρα! Νικήσαμε!..........

    Ρε Κουτσούκο μας δουλεύεις , κάνε μια βόλτα απο Πατησίων και βάλε και αν δείς κανέναν Ελληνα φωναξέ με και μένα να πάμε για την επανάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουγα ότι ο κουτσούκος είναι μαλάκας αλλά δεν πίστευα ότι έφτανε μέχρι αυτό το σημείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σύ Κουτσούκο για την επανάσταση που λες θα πάμε μόνοι μας η να πάρουμε και κανένα Πακιστανό έτσι για να κάνουμε ντόρο , διεθνισμό και τέτοια ξέρεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρωί κατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Πατησίων.
    Σήμερα, λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι το σχέδιο του Γιωργάκη για την οικονομία όχι μόνο υπάρχει αλλά δουλεύει και ρολόϊ.
    Ο ΓΑΠ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ FRANCHISE ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ.
    Δεκάδες νέα καταστήματα δημιουργούνται κάθε μήνα και ο ρυθμός επιταχύνεται με απίθανους ρυθμούς.
    Η περιοχή έχει γίνει αγνώριστη.
    Η εταιρία ονομάζεται ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και εάν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, έως το τέλος του χρόνου η τεράστια αυτή αλυσίδα θα έχει γονατίσει εξ ολοκλήρου τον ανταγωνισμό.
    Πολύ λίγοι καταστηματάρχες θα αποφύγουν να συμμετάσχουν σε αυτό το επιχειρηματικό θαύμα.
    Η συμμετοχή στην αλυσίδα δίνει μάλιστα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γλυτώνουν την ορθοστασία, καθήμενοι όλη μέρα σπίτι τους. Έτσι γλυτώνουν επίσης φώς, νερό, τηλέφωνο και έξοδα προσωπικού.
    Μιλάμε για απίθανο σχέδιο, το εκπόνησε ο ίδιος ο ΓΑΠ.
    Όσοι δεν έχετε μάθει ακόμη τις λεπτομέρειες συμμετοχής, δεν πειράζει.
    Θα σας τις θυμίσει η τράπεζα, μαζί με την εκτέλεση της κατάσχεσης του σπιτιού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν η Αμερικανική Επανάσταση το 1776 απελευθέρωσε την Αμερική και κατάργησε την δουλεία των πολιτών, η Ελληνική Επανάσταση του 1821 απελευθέρωσε την Ελλάδα από την δουλεία στους Τούρκους, σήμερα η Ελληνική Επανάσταση του 2010 απελευθερώνει διπλά και από την δουλεία στους «δυτικούς» αλλά και από την δουλεία στους μαυραγορίτες-τραπεζίτες!


    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΗΓΕΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δρ Κουτσούκο πάλι πρωτοπόρος

    αυτα που λες τωρα θα τα λενε οι αλλοι μετα απο 6 μηνες..για "δικα τους"

    Οπως οτι θα κερδισει το Πασοκ με 11%
    οτι οι Ναζι κλεψαν τον χρυσο
    οτι η Ελλαδα μπορει να σταθει μονη της
    να γινει ταμειο σωτηριαε Ελλαδας

    κλπ...

    Μπραβο ηγετη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟ PRESS-GR.blogspot.com

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΒΑΘΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ (ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ,..)

    ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΩ "ΔΥΚΤΥΩΝ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!!

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΛΥΣΗ

    Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών-τραπεζιτών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε!

    Κοινωνική δικαιοσύνη Εδώ και Τώρα! Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα 28 δις από τους ληστρικούς-εκβιαστες-ψευδοτραπεζίτες και να τα δώσει στους πολίτες για αποπληρωμή των χρεών τους!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΑΡΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o APOLOGISMOS TOY KOYTSOYKOY
    PASOK...
    Απολογισμό… ερωτισμού 100 ετών κάνει ο ελληνικός κινηματογράφος στο δωδεκάωρο φιλμ «Το σινεμά γυμνό» στο οποίο παρελαύνουν από το βωβό «Δάφνις και Χλόη», μέχρι τον θρυλικό Κώστα Γκουσγκούνη και τη «Στρέλλα»!

    «Θελήσαμε να καταγράψουμε την ιστορία του ερωτισμού στον ελληνικό κινηματογράφο από τη γέννησή του μέχρι σήμερα» λέει ο σεναριογράφος Δημήτρης Κολιοδήμος για το ντοκιμαντέρ «Το σινεμά γυμνό» (σκηνοθετεί ο Βάσος Γεώργας) με θέμα το γυμνό και το ερωτικό στοιχείο στον ελληνικό κινηματογράφο περιλαμβάνει αποσπάσματα από 680 ταινίες και συνεντεύξεις από δεκάδες πρωταγωνιστές, σκηνοθέτες και «αναλυτές» του είδους.

    Η έρευνα-και το υλικό- που ξεκινά από τον βωβό «Κλέφτη» του Βιλάρ στις αρχές του 20ού αιώνα και τον πρώτο «Αγαπητικό της βοσκοπούλας» και διατρέχει όλο το γυμνό σώμα του ελληνικού κινηματογράφου. Με πολλές ώρες υλικού σ΄ ένα έργο το οποίο θα παρουσιαστεί σε δύο μορφές: την κινηματογραφική, διάρκειας 104΄ και την τηλεοπτική, σε 12 ωριαία επεισόδια και κασετίνα DVD.

    «Η προσέγγιση του θέματος είναι τέτοια», λέει ο σκηνοθέτης Βάσος Γεώργας, «ώστε η σειρά να απευθύνεται και στον απλό θεατή, που δεν είναι λάτρης του ελληνικού κινηματογράφου, ούτε ρέκτης αυτού που συνηθίζεται να αποκαλείται “πορνό”, πλην όμως θέλει να μάθει τα πάντα γύρω από το… “κινηματογραφικό σεξ”, αλλά και στον σινεφίλ, κλείνοντάς του με νόημα το μάτι».

    Μέσα από μια πληθώρα συνεντεύξεων με κινηματογραφιστές και μελετητές (παραγωγούς, σκηνοθέτες, σεναριογράφους, ηθοποιούς, κριτικούς κινηματογράφου κ.ά.) ξετυλίγεται η ιστορία του ερωτισμού και της απεικόνισης του γυμνού (ανδρικού ή γυναικείου) σώματος στον ελληνικό κινηματογράφο, πιάνοντας όλες τις «πτυχές» των ερωτικών προτιμήσεων (ετεροφυλόφιλων, ομοφυλόφιλων, λεσβιακών).

    Έτσι, οι συνεντεύξεις καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα ανθρώπων (ηθοποιοί του χθες και του σήμερα, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, δημοσιογράφοι, κριτικοί της Έβδομης Τέχνης, άνθρωποι του πνεύματος). Ομιλούν πρόσωπα που δημιούργησαν τις υπό συζήτηση ταινίες- Γκουσγκούνης, Μπέρτο, Τίνα Σπάθη κ.ά.- αλλά και άνθρωποι που μπορούν τεκμηριωμένα και με γοητευτικό τρόπο να τις σχολιάσουν.

    Τα αποσπάσματα των ταινιών παρεμβάλλονται σε χρονικά διαστήματα τέτοια, ώστε να «ξεκουράζεται» ο θεατής από τον λόγο των ομιλητών. Συχνά, πάλι, οι παρεμβάσεις της εικόνας και του ήχου λειτουργούν αντιστικτικά στα όσα λέγονται από αυτούς. Και στις δύο περιπτώσεις αποκαλύπτουν συνεχώς την Ιστορία του ελληνικού σινεμά, χωρίς να παραβλέπεται το ευρύτερο κοινωνικοϊστορικό πλαίσιο της εποχής εντός της οποίας οι ταινίες αυτές δημιουργήθηκαν.

    Στόχος κάθε επεισοδίου είναι να «αφηγηθεί» την ύπαρξη και παρουσία γυμνού στον ελληνικό κινηματογράφο μ΄ έναν τρόπο που να δίνει το ιδιαίτερο στίγμα της κάθε περιόδου/ εποχής και να έχει μια προσέγγιση σοβαρή, άμεση, τεκμηριωμένη και με αποδεκτές δόσεις ερωτισμού. Με δυο λόγια, κάθε αυτόνομο επεισόδιο έχει τη μορφή ενός κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ και, συνάμα, τη δραματική κορύφωση μιας ταινίας μυθοπλασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε. Ε ΕΡΧΕΤΑΙΙΙ

    Έρχεται η αλλαγή από την Αμερική! Νίκησε το «φιλότιμο» του Έλληνα! Ο κ. Ομπάμα εμφανίστηκε «πολύ διαβασμένος» και πολύ αποφασιστικός για το τι πρέπει να γίνει. Ψήφο εμπιστοσύνης από Ομπάμα! Ναι, από τον κ. Ομπάμα στην πρόσκληση για επίσκεψη στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΟ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

    Xanthi Blogs » Ξάνθη, η πόλη μας! » Η Σωτηρία της Ελλάδας σήμερα ... - [ Translate this page ]

    16 Φεβ. 2010 ... Υπάρχει λύση... από το Δρ.Αναστάσιο Κουτσούκο.. ... η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το φιλότιμο του Έλληνα, ο καλός χαρακτήρας του, ...


    www.xanthiblogs.gr/.../Η_Σωτηρία_της_Ελλάδας_σήμερα..._Υπάρχει_λύση..._από_το_Δρ.Αναστάσιο_Κουτσούκο...!!!! -


    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΤΣΙ
    ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ....ΘΕΤΙΚΑ!!


    ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία ή κλαψιάρικη ιστοριούλα σου,αλλά ""μηδενί δίκην δικάσεις πρίν αμφί μύθον ακούσεις"".
    Ξέρεις πόσες δήθεν καθαρίστριες,κυκλοφορούν μέ Lexus???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣΣ ΕΦΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!


    Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας…
    Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

    Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, σήμερα.
    Ανάλυση, Προοπτικές και Προτάσεις
    Η πόλις αυτή ποτέ δεν θα χαθεί…

    ...Η Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!! Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες που ζουν στην ξενιτιά, οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους! Η Ελληνική οικογένεια, η γέννηση νέων παιδιών, η επαρχία, ο ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος της Ελλάδας, η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το φιλότιμο του Έλληνα, ο καλός χαρακτήρας του, τα δάση της οι πήγες της είναι ικανές να μας θρέψουν. Οι πλούσιοι στην περίοδο της επανάστασης εναντίον των Τούρκων έδωσαν τα υπάρχοντά τους για τον αγώνα. Αργότερα οι εθνικοί ευεργέτες δώρισαν τις περιουσίες ους για κοινωφελείς σκοπούς. Σήμερα η οικονομική ολιγαρχία έχει ταυτιστεί με την μαφία και συσσωρεύει αμύθητα πλούτη χωρίς να την νοιάζει η Ελλάδα ούτε οι πολίτες της! Εμείς γιατί να νοιαστούμε για την τύχη της ληστρικής πλουτοκρατίας; Καμία λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που πίνουν το αίμα του κοσμάκη


    ΡΕΣΣ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΡΘΡΟ

    ΑΝΑΔΗΜΙΣΙΕΥΗ

    Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας… | Info Guardian - [ Translate this page ]
    Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας… Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο ..... η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το φιλότιμο του Έλληνα, ο καλός χαρακτήρας του, ...
    www.info-guardian.eu/2010/02/η-διαχρονική-αξία-της-δημοκρατίας/ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @@@ 13/05:33 μ.μ.

    Δι΄ αυτό έχει προταθεί καί διά τό επόμενο...gamato οικονομίας!!

    Ό θεός,εάν πράγματι υπάρχει,νά βοηθήση τήν χώραν μας,από τόν gamato ΓΑΠ.

    Αμήν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΑΛΥΥΨΗ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!!!

    http://press-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_8864.html

    Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010
    Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας...
    Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

    Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, σήμερα.
    Ανάλυση, Προοπτικές και Προτάσεις
    Η πόλις αυτή ποτέ δεν θα χαθεί…

    «Η πόλη μας ποτέ δεν θα χαθεί σύμφωνα με τη θέληση και τη διάθεση του Δία και των μακαρίων αθανάτων θεών. Γιατί μια τόσο μεγαλόψυχη προστάτιδα, κόρη πατέρα ισχυρού, η Παλλάδα Αθηνά, έχει τα χέρια της απλωμένα πάω από την πόλη. Αλλά μόνοι τους οι πολίτες θέλουν να καταστρέφουν τη μεγάλη πόλη με τις απερισκεψίες τους, παρασυρμένοι από φιλοχρηματία, και ο άδικος νους των αρχόντων του λαού. Είναι επόμενο γι’ αυτούς εξαιτίας της μεγάλης αλαζονείας να πάθουν πολλά κακά». (Σόλων, Υποθήκη προς Αθηναίους)
    Ο Πρωθυπουργός...

    .......
    Η Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!! Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες που ζουν στην ξενιτιά, οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους! Η Ελληνική οικογένεια, η γέννηση νέων παιδιών, η επαρχία, ο ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος της Ελλάδας, η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το φιλότιμο του Έλληνα, ο καλός χαρακτήρας του, τα δάση της οι πήγες της είναι ικανές να μας θρέψουν

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
    ζώα να τους χαίρεσται και να τους απολαμβάνεται..τους ψηφίσατε ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Κουτσούκο θα σε έβριζα από εδώ και τώρα αλλά με αποστόμωσες με μια αράδα που έγραψες κοιτώντας τον καθρέφτη.

    "...Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε! Κοινωνική δικαιοσύνη Εδώ και Τώρα!..."

    Μάγκα θα κάνω μια ανάρτηση πάρτυ με την πάρτη σου!
    Μέχρι και την "φάρμα με τα ζώα" θα καλέσω να συμετάξουν στο πάρτυ με τα ούζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. hETH DR kOUTSOUKO

    APO
    NEA yORKI
    SOY STELNOYME XAIRETISMOYS

    jOHN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Αγγλία και η Γαλλία αναγκάστηκαν να κηρύξουν τον πόλεμο στην Γερμανία αλλά χωρίς ακόμα να κινητοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις για πλήρη εμπλοκή. Ακολούθησε μια περίοδος που έμεινε γνωστή σαν ο "Γελοίος Πόλεμος" (Drôle de Guerre) γιατί, παρά την κήρυξη πολέμου, η μια μερίδα των εμπολέμων δεν έπαιρνε ακόμα μέρος σε γενικό πόλεμο εναντίον της Γερμανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πόσο αξιόπιστος θα ήσουνα ρε Κουτσούκε αν δεν σχολίαζες τον εαυτό σου κάθε δύο λεπτά!
    όταν διαβάζω σερί επευφημιτικά σχόλια το πρώτο που κοιτάω είναι την ώρα τους και η δική σου λέει ότι μας θεωρείς πολύ μαλάκες αλλά... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και η μ@μ@ σου την βαλβίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας γίνει και ένας ανασχηματισμός! Οι έκτακτες συνθήκες της χώρας μας θέλουν και έκτακτες νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες και επιτάχυνση όλων των διαδικασιών.«Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε»! Το είπε ο Σόλωνας, στο βασιλιά της Λυδίας Κροίσοκαι ας το ξαναπούμε σήμερα στον «κάθε Κροίσο»!«Οι καιροί ου μενετοί». Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν

    SEMINARIA DR KOYTSOYKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κινεί την περιέργεια των δημοκρατικών πολιτών, πώς ακόμα οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές που εκφράζουν την δημοκρατία, δεν έχουν παρέμβει «αυτεπαγγέλτως» εναντίον των τραπεζιτών-μαυραγοριτών-εκβιαστών-δολοφόνων του Ελληνικού λαού. Εκτός αν επέλεξαν οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί (παρανόμως) να συμμετέχουν ή να συγκαλύπτουν τις ανωτέρω έκνομες ενέργειες ή να προσποιούνται ότι «δεν βλέπουν» κατά το κοινόν «η δικαιοσύνη είναι τυφλή», πράγμα που δημιουργεί μέγιστο πρόβλημα για τη σωστή λειτουργία της δικαιοσύνης στην Ελληνική Δημοκρατία σήμερα, οπότε η «κάθαρση» πρέπει να αρχίσει με «εξυγίανση του εισαγγελικού και δικαστικού σώματος», εδώ και τώρα!.

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΟΦΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΑΛΥΣΗ

    Ας σημειώσουμε ότι οι τραπεζίτες δεν δανείζουν «δικά τους χρήματα», αλλά διαχειρίζονται τις καταθέσεις των πολιτών. Έτσι, «συν τω χρόνω» οι «διαχειριστές-τραπεζίτες», μεταμορφώθηκαν σε «εκβιαστές –τραπεζίτες», απομυζώντας ανήθικα κέρδη με τα υψηλά επιτόκια, τα οποία «ενθυλάκωναν» ως «μπόνους» ως αμοιβές» ως υπερκέρδη και έφτασαν σε πλήρη ασυδοσία σήμερα. Με άλλα λόγια οι τραπεζίτες δανείζουν τον πολίτη με χρήματα που έχει καταθέσει ο πατέρας του, ο αδερφός του ο συγγενής του ο φίλος του, ο συμπολίτης του κλπ… Αλλά επειδή σήμερα έχουμε αποξενωθεί –κακώς- μεταξύ μας, παρεμβαίνει ο «μεσάζων-τραπεζίτης», ο οποίος εκμεταλλευόμενος την δικιά μας οικογενειακή – φιλική αποξένωση, την ανυπαρξία ελέγχων, αλλά και από απληστία οδηγείται να γίνει «εκβιαστής-τραπεζίτης». Επομένως η διάρρηξη οικογενειακών σχέσεων (βλέπε βιομηχανία διαζυγίων), φιλικών σχέσεων, σχέσεων συντροφικότητας, ρίχνουν νερό στον μύλο του εκβιαστή-τραπεζίτη!


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επίσης, κινεί την περιέργεια πώς το Σώμα Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) δεν έχει ελέγξει τα υπερκέρδη των τραπεζιτών και τις αμύθητες περιουσίες των ολιγαρχικών, με ένα «πόθεν έσχες», αλλά και το «προς τί» η αμύθητη περιουσία. Τα υπερκέρδη πρέπει να αποθηκεύονται ή να «διαφεύγουν» στο εξωτερικό» ή πρέπει να επενδύονται προς όφελος και του συνόλου των πολιτών; Γιατί δεν ζητάνε από τις ελβετικές τράπεζες να τους ενημερώσουν για τους «λογαριασμούς ληστείας» του Ελληνικού λαού και να ζητήσουν τον «επαναπατρισμό των κλεμμένων;


    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ??

    ΟΡΜΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. . Ας γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός. Πολλοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Άλλοι έχουν χαμηλά αντανακλαστικά. Άλλοι αντί να κάνουν έργο ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια σε άσκοπες «τηλεμαχίες». Δεν μπορεί κάποιοι μόνο να αγωνίζονται και να πληρώνουν και κάποιοι άλλοι μόνο να εισπράττουν!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11. Να τιμηθούν όσοι πραγματικά συνέβαλαν στην πτώση της δεξιάς, γιατί τώρα συμβαίνει να τιμώνται όσοι δεν κάνανε τίποτα για την πτώση της δεξιάς ή ήταν συνεργάτες της!

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΟΥΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άκουγα ότι ο κουτσούκος είναι μαλάκας αλλά δεν πίστευα ότι έφτανε μέχρι αυτό το σημείο!

    13 Μαρ 2010 5:15:00 μ.μ.

    Quiz:

    Ποιός είναι πιό μαλάκας?

    1. O Koυτσούκος?
    2. Ο GAP?
    3. Οι μαλάκες πασόκοι που τους χειροκροτάνε?
    4. Οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να μας πείσον για το μεγαλείο του GAP?
    5. Όλοι οι παραπάνω είναι το ίδο μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν η Αμερικανική Επανάσταση το 1776 απελευθέρωσε την Αμερική και κατάργησε την δουλεία των πολιτών, η Ελληνική Επανάσταση του 1821 απελευθέρωσε την Ελλάδα από…

    την δουλεία στους Τούρκους, σήμερα η Ελληνική Επανάσταση του 2010 απελευθερώνει διπλά και από την δουλεία στους «δυτικούς» αλλά και από την δουλεία στους μαυραγορίτες-τραπεζίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι πλούσιοι στην περίοδο της επανάστασης εναντίον των Τούρκων έδωσαν τα υπάρχοντά τους για τον αγώνα. Αργότερα οι εθνικοί ευεργέτες δώρισαν τις περιουσίες ους για κοινωφελείς σκοπούς. Σήμερα η οικονομική ολιγαρχία έχει ταυτιστεί με την μαφία και συσσωρεύει αμύθητα πλούτη χωρίς να την νοιάζει η Ελλάδα ούτε οι πολίτες της! Εμείς γιατί να νοιαστούμε για την τύχη της ληστρικής πλουτοκρατίας; Καμία λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που πίνουν το αίμα του κοσμάκη

    ΝΑΙ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΤΕ ΓΙΩΓΟ

    ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΤΙΣ "ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΣΤΟ,

    Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στέκεται ως μεγάλος ηγέτης και αυτό μας τιμά όλους! Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου βοήθησε και αλλά κράτη, γιατί έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα της Ευρώπης, που δεν έχει μηχανισμούς έλεγχου των κερδοσκόπων! Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αναδεικνύεται ως ηγέτης διεθνούς εμβέλειας και θέτει βάσεις και για το μελλοντικό αξίωμα του Προέδρου της ΕΕ.! Ως γενέτειρα της δημοκρατίας η Ελλάδα μοιράζεται με τις ΗΠΑ βαθείς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς: Λευκός Οίκος.
    Στο 17% έχει πάει η διαφορά Πασοκ ΝΔ και δύναται να ανέβει έως το 20%!:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΙ Φιλικοί διέδιδαν ότι τον αγώνα του Γένους τον στηρίζει η «Αόρατος Αρχή», η οποία ήταν ένας μύθος, δηλ. δεν υπήρχε! Μόνοι τους οι Έλληνες επαναστάτησαν! Ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε στον ύμνο στην ελευθερία, όταν οι Έλληνες παρακαλούσαν τους ευρωπαίους να τους σώσουν: "Μοναχή το δρόμο επήρες , εξανάλθες μοναχή• δεν ειν' εύκολες οι θύρες, εάν η χρεία τες κουρταλεί». Και τώρα μόνοι μας θα σωθούμε!
    Αν υπάρχουν φιλέλληνες, σήμερα, να τους τιμήσουμε σαν το Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Ελληνική Επανάσταση του 2010 δεν είναι εναντίον κάποιου συγκεκριμένου «εχθρού», αλλά είναι μια εσωτερική εξέγερση των Ελλήνων από την «ετερονομία και προστασία των δυτικών», προς την «εθνική ελευθερία»! Έλληνες ψηλά το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 13 Μαρ 2010 7:13:00 μ.μ.

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άνοιξα την τηλεόραση το πρωί μετά από πολύ καιρό και κόντεψα να την σπάσω.

    “Ρεπορτάζ”-κοροϊδία στο mega για το αν πρέπει να γίνονται εξετάσεις Ελληνικής ιστορίας-γεωγραφίας-πολιτικής στους υποψήφιους Έλληνες.
    Ειρωνεία από τους “δημοσιογράφους” και από κάποιους αλεξιπτωτιστές του “Παρατηρητηρίου του Ρατσισμού” (του ποιου;).

    Μετά οι γνωστές ερωτήσεις στο δρόμο σε Έλληνες που δεν ξέρουν γεωγραφία και ιστορία, άρα γιατί να ξέρουν και οι Πακιστανοί; Σωστό κι αυτό. Ας μάθουμε εμείς Πακιστανική ιστορία και ας πάρουμε και μερικά μαθήματα από την Αλ-Σαλέχ περί μουσουλμανικής ανεκτικότητας.

    Η ξεδιαντροπιά με την οποία γίνονται πλέον αυτά τα πράγματα με κάνουν να ανησυχώ. Έχουν διαγνώσει ελάχιστες πια αντιστάσεις και νιώθουν παντοδύναμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. /// ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ
    ΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ /////.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ 13 Μαρ 2010 7:21:00 μ.μ.

    Ξέχασες να βάλεις τον εαυτό σου μέσα παλιομαλάκα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικό της Διαμαντοπούλου που οπλοφορούσε

    Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικό της Διαμαντοπούλου που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και οπλοφορούσε.
    __________________________________

    AYTO TO παλιοΜΟΥΝΙ που το παίζει και κόμησα της Κουζάνης. γιατί δεν την τράβηξαν και ένα γαμήσι με το όπλο του φρουρού της....ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ....

    - ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κουτσούκο , για πότε λές να αρχίσουμε την επανάσταση ;

    Αρχηγέ περιμένουμε ΟΔΗΓΙΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τό σχόλιο 13/06:41 μ.μ.,
    λόγω ""συσσωρευμένης όρμής"",νομίζοντας ότι πηδούσε τήν Blooper,""πήδησε"" από τήν κεντρική ανάρτηση τών 13/04:04 μ.μ,
    κι αναρτήθηκε κι εδώ.
    Blooper,συγγνώμη,εάν σέ ξαναπόνεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. γιατί δέν σχολιάζει ο blooper?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΠΕΙΓΟΝ

    Επίσης, κινεί την περιέργεια πώς το Σώμα Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) δεν έχει ελέγξει τα υπερκέρδη των τραπεζιτών και τις αμύθητες περιουσίες των ολιγαρχικών, με ένα «πόθεν έσχες», αλλά και το «προς τί» η αμύθητη περιουσία.

    Τα υπερκέρδη πρέπει να αποθηκεύονται ή να «διαφεύγουν» στο εξωτερικό» ή πρέπει να επενδύονται προς όφελος και του συνόλου των πολιτών;

    Γιατί δεν ζητάνε από τις ελβετικές τράπεζες να τους ενημερώσουν για τους «λογαριασμούς ληστείας» του Ελληνικού λαού και να ζητήσουν τον «επαναπατρισμό των κλεμμένων;

    ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΝΕΑ

    Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στέκεται ως μεγάλος ηγέτης και αυτό μας τιμά όλους!

    Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου βοήθησε και αλλά κράτη, γιατί έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα της Ευρώπης, που δεν έχει μηχανισμούς έλεγχου των κερδοσκόπων!

    Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αναδεικνύεται ως ηγέτης διεθνούς εμβέλειας και θέτει βάσεις και για το μελλοντικό αξίωμα του Προέδρου της ΕΕ.!

    Ως γενέτειρα της δημοκρατίας η Ελλάδα μοιράζεται με τις ΗΠΑ βαθείς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς: Λευκός Οίκος.


    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΟ

    ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ

    ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η νίκη της Δημοκρατίας συνεχίζεται…. και ενδυναμώνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

    Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών-τραπεζιτών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε! Κοινωνική δικαιοσύνη Εδώ και Τώρα!

    Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα 28 δις από τους ληστρικούς-εκβιαστες-ψευδοτραπεζίτες και να τα δώσει στους πολίτες για αποπληρωμή των χρεών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έλληνες και Αμερικανοί: «Φίλοι, Συμπατριώτες, Αδέλφια», τόνισε ο κ. Ομπάμα!! Μακρόχρονοι δεσμοί φιλίας και προοπτική ισχυρής φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης. Ελλάδα και ΗΠΑ: «Και στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί» είπε ο πλανητάρχης!! Έρχεται η αλλαγή από την Αμερική!

    Νίκησε το «φιλότιμο» του Έλληνα! Ο κ. Ομπάμα εμφανίστηκε «πολύ διαβασμένος» και πολύ αποφασιστικός για το τι πρέπει να γίνει. Ψήφο εμπιστοσύνης από Ομπάμα! Ναι, από τον κ. Ομπάμα στην πρόσκληση για επίσκεψη στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σιγα σιγα και αλλοι αρχιζουν να μιλανε για Σεισαχθεια!!

    Αλλα εμεις δεν ξεχναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η αναλυση



    Ας σημειώσουμε ότι οι τραπεζίτες δεν δανείζουν «δικά τους χρήματα», αλλά διαχειρίζονται τις καταθέσεις των πολιτών.

    Έτσι, «συν τω χρόνω» οι «διαχειριστές-τραπεζίτες», μεταμορφώθηκαν σε «εκβιαστές –τραπεζίτες», απομυζώντας ανήθικα κέρδη με τα υψηλά επιτόκια, τα οποία «ενθυλάκωναν» ως «μπόνους» ως αμοιβές» ως υπερκέρδη και έφτασαν σε πλήρη ασυδοσία σήμερα.

    Με άλλα λόγια οι τραπεζίτες δανείζουν τον πολίτη με χρήματα που έχει καταθέσει ο πατέρας του, ο αδερφός του ο συγγενής του ο φίλος του, ο συμπολίτης του κλπ…

    Αλλά επειδή σήμερα έχουμε αποξενωθεί –κακώς- μεταξύ μας, παρεμβαίνει ο «μεσάζων-τραπεζίτης», ο οποίος εκμεταλλευόμενος την δικιά μας οικογενειακή – φιλική αποξένωση, την ανυπαρξία ελέγχων, αλλά και από απληστία οδηγείται να γίνει «εκβιαστής-τραπεζίτης».

    ==
    Αυτα θα διδασκονται μετ απο χρονια σε ολα τα Πανεπιστημια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ??

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ??

    Κινεί την περιέργεια των δημοκρατικών πολιτών, πώς ακόμα οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές που εκφράζουν την δημοκρατία, δεν έχουν παρέμβει «αυτεπαγγέλτως» εναντίον των τραπεζιτών-μαυραγοριτών-εκβιαστών-δολοφόνων του Ελληνικού λαού. Εκτός αν επέλεξαν οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί (παρανόμως) να συμμετέχουν ή να συγκαλύπτουν τις ανωτέρω έκνομες ενέργειες ή να προσποιούνται ότι «δεν βλέπουν» κατά το κοινόν «η δικαιοσύνη είναι τυφλή», πράγμα που δημιουργεί μέγιστο πρόβλημα για τη σωστή λειτουργία της δικαιοσύνης στην Ελληνική Δημοκρατία σήμερα, οπότε η «κάθαρση» πρέπει να αρχίσει με «εξυγίανση του εισαγγελικού και δικαστικού σώματος», εδώ και τώρα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΙΛΛΑΣ

    Οι επιχειρηματίες σήμερα φτωχαίνουν αλλά οι βίλλες ανθούν. Τα κέρδη των επιχειρήσεων σύμφωνα με τους νόμους δεν γίνονται μόνο για ‘αποθήκευση’, αλλά για νέα επένδυση.

    Ο επιχειρηματίας δεν είναι εκτός νόμων και κοινωνίας. Τα επιχειρηματικά δάνεια, αντί για στήριξη των επιχειρήσεων πήγαιναν παρανόμως σε βίλλες και πισίνες;

    Τα εργοστάσια έκλειναν και «άνοιγαν» οι βίλλες με τα δανεικά από τις τράπεζες που είναι χρήματα των πολιτών; Αν είναι έτσι να κατασχεθούν άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ??

    Επίσης, κινεί την περιέργεια πώς το Σώμα Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) δεν έχει ελέγξει τα υπερκέρδη των τραπεζιτών και τις αμύθητες περιουσίες των ολιγαρχικών, με ένα «πόθεν έσχες», αλλά και το «προς τί» η αμύθητη περιουσία.

    Τα υπερκέρδη πρέπει να αποθηκεύονται ή να «διαφεύγουν» στο εξωτερικό» ή πρέπει να επενδύονται προς όφελος και του συνόλου των πολιτών;

    Γιατί δεν ζητάνε από τις ελβετικές τράπεζες να τους ενημερώσουν για τους «λογαριασμούς ληστείας» του Ελληνικού λαού και να ζητήσουν τον «επαναπατρισμό των κλεμμένων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!!

    1. Πρέπει να σταματήσουν οι τράπεζες να καταγγέλλουν το συνολικό ποσό του δάνειου ή το συνολικό ποσόν της κάρτας αν ο οφειλέτης καθυστερεί να πληρώνει 3 δόσεις και να μετατεθεί η καταγγελία αν ο οφειλέτης έχει καθυστερήσει το ήμισυ των δόσεων του δανείου ή της κάρτας.

    Να μετατραπούν όλα τα δάνεια που έχουν επιτόκιο πάνω από 5% σε χαμηλότοκα δάνεια με ανώτερο επιτόκιο το 5%.

    Από την εποχή του Πεισίστρατου θεσπίστηκε ανώτερο επιτρεπτό επιτόκιο το 5% πάνω από αυτό είναι τοκογλυφία και κλοπή!


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 8. Να ανοίξουν τα υπουργικά γραφεία, τα βουλευτικά γραφεία και οι τοπικές οργανώσεις Πασοκ στους πολίτες, να σταματήσει η «φαγωμάρα» και να εγκαταλειφθούν οι χαρακτηρισμοί «βαθύ Πασοκ», «λάιτ Πασοκ» κλπ… Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι κατ’επάγγελμα πολιτικοί είναι να δώσουν το 1/3 της περιουσίας τους στο κράτος για αποπληρωμή του χρέους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Επείγον

    5. Να γίνει επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών.

    Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων.

    Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.

    Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο πάνω από 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. προταση

    Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι κατ’επάγγελμα πολιτικοί είναι να δώσουν το 1/3 της περιουσίας τους στο κράτος για αποπληρωμή του χρέους του.


    ΑΝΤΕ κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΟΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΙΔΗΣΗ

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Η Ελλάδα έγινε όαση φιλίας και δεύτερη πατρίδα για τους ξεριζωμένους από Βαλκάνια από Μέση Ανατολή από μουσουλμανικές χώρες, από Αφρική και δίνει και το υστέρημά της για να θρέψει και τα περίπου 4 εκατομμύρια ξένων μεταναστών που φιλοξενεί σήμερα χωρίς καμιά βοήθεια από πουθενά!

    Οι φίλοι μας τώρα είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Σουηδία (που αναγνώρισε τη γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου), η Αυστραλία, η Ισλανδία κλπ..

    ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ
    κ. ΠΟΥΤΙΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΒΕΤΛΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΥΝΗΜΑ
    ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

    Περιμένουμε και την έμπρακτη βοήθεια των ομογενών και των Ελλήνων της διασποράς:

    Έλληνα, Πατριώτη, Δημοκράτη, όπου και να βρίσκεσαι, οφείλεις τώρα να έρθεις στην Ελλάδα έστω για λίγες μέρες ή στείλε τα παιδιά σου!

    Η παρουσία σου θα αναπτερώσει το ηθικών των συμπατριωτών σου! Σήκωσε, έστω και μόνος σου την Ελληνική σημαία και στη τελευταία ακρογιαλιά της Ελλάδας!

    Τα νησιά είναι δικά σου! Προστάτεψέ τα με την παρουσία σου, γίνε ένας σύγχρονος Ακρίτας!


    Σύνθημά μας είναι: Να «βουλιάξουν» τα ελληνικά νησιά μας από Έλληνες ομογενείς τουρίστες! Ο τολμών νικά!

    ΟΡΜΑΤΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το ακόμα τούτη την Άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες… δεν θα ξανα-ακουστεί. Εθνική και Ατομική Ελευθερία Εδώ και Τώρα!
    Ο τολμών νικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αντίθετα η Ρωσία δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς, χωρίς να αναλογιστεί και την προσφορά της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και την προσφορά στους πολίτες των πρώην κομουνιστικών χωρών που ήρθαν ρακένδυτοι στην Ελλάδα και η Ελλάδα τους προστάτευσε

    ANTE MR pOUIN DOSE KANENA FRAGO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O DR KOUTSOUKOS kαλεί σε συστράτευση..


    Οι κόποι και οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, δεσμεύεται ο Γ.Παπανδρέου



    Δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού, δεσμεύεται με δήλωσή του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ παράλληλα απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση ότι θα βάλει τέλος στα «κακώς κείμενα» που ταλανίζουν τον τόπο, όπως τα «ρετιρέ» και η παρασιτική οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. NAI Ο ΓΙΩΡΓΟς ΑΚΟΥΕΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...



    Δύο μόνο 24ωρα μετά τη νέα πανελλαδική απεργία κατά των μέτρων λιτότητας, ο πρωθυπουργός που επέστρεψε από Ουάσιγκτον, Παρίσι και Βερολίνο δηλώνει ότι είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση.

    Ο κ. Παπανδρέου, που θέτει ως πρώτο μέλημα της κυβέρνησης και δικό του «να σώσουμε την οικονομία», απευθύνεται στους Ελληνες και τονίζει ότι «αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας, θέλω οι πολίτες να γνωρίζουν πως θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση να αλλάξουμε εκ βάθρων τα κακώς κείμενα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...

    «δεν θα ανεχτεί άλλο να βαφτίζεται δικαιοσύνη η σκανδαλώδης εύνοια, κεκτημένα τα προνόμια των λίγων και των συντεχνιών, δικαίωμα η περιφρόνηση του κοινωνικού συνόλου, πολιτισμός ο προκλητικός πλουτισμός, επιχειρηματικότητα το παρασιτικό κέρδος, μαγκιά η ασυλία και η φοροδιαφυγή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    Ο πρωθυπουργός, εμφανίζεται αποφασισμένος να πολεμήσει όλα αυτά τα φαινόμενα τα οποία περιγράφει στη δήλωσή του, καλεί σε συστράτευση όλους τους Έλληνες, προκειμένου να κερδηθεί αυτή η μεγάλη μάχη. Διαβεβαιώνει «τον κάθε Έλληνα, την κάθε Ελληνίδα, ότι οι κόποι μας αυτή τη φορά θα πιάσουν τόπο», και σημειώνει ότι «θα δώσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε τη χώρα μας. Έτσι ώστε σε τρία χρόνια να έχουμε ανοίξει μια νέα σελίδα. Με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Για την αναβάθμιση της καθημερινής μας ζωής. Για την Ελλάδα των αξιών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Στο κοινό μέτωπο κατά της κερδοσκοπίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τις επαφές του στις ΗΠΑ.

    Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε στους κερδοσκόπους να παίξουν παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας».

    Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα εργάζεται εντατικά για να βάλει σε τάξη την οικονομία της και δεν προσπαθεί να αποφύγει τα δημοσιονομικά της προβλήματα αποδίδοντας τα στους κερδοσκόπους.

    «Θέλουμε να διασφαλίσουμε, από τη στιγμή που κάνουμε ό,τι χρειάζεται, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό έχει την μεγαλύτερη δυνατή θετική επίδραση και ότι δεν θα υπάρχουν δυνάμεις που θα λειτουργούν εναντίον μας», είπε ο κ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η μάχη τώρα πλέον, όπως είπε ο κ. Παπανδρέου, δίνεται με τις αγορές οι οποίες όπως σημείωσε είναι πιθανόν να έχουν ειδικά συμφέροντα για να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα με τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν.

    Ωστόσο, είπε, η χώρα συνεχίζει να δίνει τη μάχη της, προωθώντας μεγάλες αλλαγές, στο φορολογικό σύστημα, στο συνταξιοδοτικό, δημιουργώντας την αίσθηση δικαίου και ότι δεν υπάρχει ατιμωρησία και κυρίως με τη μεγάλη προσπάθεια και το νέο μεγάλο στόχο της κυβέρνησης που είναι η αναπτυξιακή διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αλλάζει η διαδικασία
    Σε ένα μήνα χωρίς βίζα οι Έλληνες στις ΗΠΑ

    Σε 30 ημέρες από σήμερα θα ενταχθεί η Ελλάδα στο Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα, ανακοίνωσε η Αμερικανίδα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζάνετ Ναπολιτάνο.

    «Η απόφαση αυτή αποτελεί ιστορικό σταθμό που καταδεικνύει την ισχυρή και στερεή σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας. Η κατάργηση της βίζας θα διευκολύνει στο μέλλον πολλούς Έλληνες πολίτες να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ενδυναμώσει τους μακροχρόνιους οικογενειακούς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών» αναφέρει ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

    «Είναι μια μεγάλη ημέρα τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για την Ελλάδα. Σκληρή δουλειά και συνεργασία μεταξύ πολλών παραγόντων και στις δύο κυβερνήσεις μας πέτυχαν να κάνουν την κατάργηση της βίζας πραγματικότητα για τους Έλληνες πολίτες» δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ Σπέκχαρντ.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Πρόγραμμα Κατάργησης της Βίζας επιτρέπει σε Έλληνες να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για τουρισμό ή κάποιους επιχειρηματικούς λόγους, και να παραμένουν εκεί για χρονικό διάστημα 90 ημερών χωρίς βίζα, αν και οι συγκεκριμένοι επισκέπτες θα πρέπει να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά -πριν αναχωρήσουν από την Ελλάδα- ένα έντυπο για την παροχή σχετικών πληροφοριών.

    Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι όσοι θα ταξιδεύουν στις ΗΠΑ χωρίς βίζα θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως:

    1. Διαβατήριο με ενσωματωμένο τσιπ που θα περιλαμβάνει πληροφορίες από τη σελίδα δεδομένων που η ελληνική κυβέρνηση εκδίδει από 26 Αυγούστου 2006 και έχει το σύμβολο του μικροτσίπ στο εξώφυλλο (Σημείωση: Όσοι Έλληνες πολίτες διαθέτουν διαβατήρια που εκδόθηκαν πριν από τις 26 Αυγούστου 2006 πρέπει να υποβάλουν ακόμα αίτηση για βίζα με τον παλιό τρόπο ή να αποκτούν νέο διαβατήριο).

    2. Έγκυρο εισιτήριο μετ' επιστροφής ή προώθησης σε άλλο προορισμό που θα έχει εκδοθεί από αεροπορική εταιρία που συμμετέχει στο πρόγραμμα κατάργησης της βίζας.

    3. Ηλεκτρονική έγκριση ή άδεια με τίτλο «ESTA», ακρωνύμιο για Ηλεκτρονικό Σύστημα για την Εγκριση Ταξιδίου.

    Η ESTA είναι ένα ηλεκτρονικό έντυπο που οι επισκέπτες στις ΗΠΑ θα πρέπει να συμπληρώνουν μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://esta.cbp.dhs.gov.

    Το συγκεκριμένο έντυπο είναι παρόμοιο με το έντυπο που συμπληρώνουν οι ταξιδιώτες πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο στις ΗΠΑ, αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

    «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο αντίτιμο για τη συμπλήρωση της αίτησης, αλλά στο μέλλον ενδέχεται να υπάρξει κάποια μικρή επιβάρυνση. Συνιστάται στους ταξιδιώτες να αποφεύγουν διάφορες ιστοσελίδες που τους χρεώνουν, προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις για λογαριασμό τους.

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ....
    » Μετά τη συμπλήρωση του εντύπου, στις περισσότερες περιπτώσεις, η ESTA υποδεικνύει αμέσως ότι το ταξίδι εγκρίθηκε. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τυπώνουν τη σχετική έγκριση και να την προσκομίζουν στο αεροδρόμιο. Συνήθως η έγκριση αυτή θα είναι έγκυρη για δύο χρόνια, αλλά οι κάτοχοι διαβατηρίων που λήγουν θα πρέπει να κάνουν αίτηση ξανά με το καινούργιο διαβατήριο.

    » Οι επισκέπτες που δεν έχουν έγκριση ESTA ή βίζα δεν θα μπορούν να εισέρχονται στις ΗΠΑ. Επίσης, σε όσους ταξιδιώτες που η αίτηση για βίζα απορρίφθηκε ή δεν τους επετράπη να εισέλθουν στις ΗΠΑ για διάφορους λόγους ή υποχρεώθηκαν να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ, δεν θα χορηγείται έγκριση ESTA, κατά πάσα πιθανότητα. Αυτοί οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν αίτηση για βίζα στην πρεσβεία.

    » Η χορήγηση βίζας με το παλιό σύστημα θα είναι απαραίτητη για όσους Έλληνες σκοπεύουν να μείνουν στις ΗΠΑ για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 90 ημερών ή να συμμετάσχουν σε διάφορα προγράμματα, όπως για παράδειγμα προγράμματα σπουδών ή μορφωτικών ανταλλαγών, για όσους σκοπεύουν να εργαστούν προσωρινά και για δημοσιογράφους σε επαγγελματική αποστολή.

    » Όσοι διαθέτουν ήδη έγκυρη βίζα τύπου Β1/Β2 και για όσο διάστημα αυτή ισχύει μπορούν να επισκέπτονται τις ΗΠΑ για τουριστικό ή επιχειρηματικό σκοπό χωρίς να χρειάζεται να έχουν έγκριση ESTA».

    Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Απαλλαγής Βίζας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της αμερικανικής πρεσβείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΔΗΣΗ

    Η ΒΙΖΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΣΤΑ-ΒΙΖΑ!!
    Οι επισκέπτες που δεν έχουν έγκριση ESTA ή βίζα δεν θα μπορούν να εισέρχονται στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΣΤΑ - ΒΙΖΑ

    3. Ηλεκτρονική έγκριση ή άδεια με τίτλο «ESTA», ακρωνύμιο για Ηλεκτρονικό Σύστημα για την Εγκριση Ταξιδίου.

    Η ESTA είναι ένα ηλεκτρονικό έντυπο που οι επισκέπτες στις ΗΠΑ θα πρέπει να συμπληρώνουν μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://esta.cbp.dhs.gov.

    Το συγκεκριμένο έντυπο είναι παρόμοιο με το έντυπο που συμπληρώνουν οι ταξιδιώτες πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο στις ΗΠΑ, αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τώρα να ψηφιστεί νόμος που όχι μόνο να προβλέπει ΙΣΟΒΙΑ φυλάκιση για τους κλέφτες του Δημοσίου χρήματος αλλά και ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ τους.

    Τότε μόνο θα υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    Τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    13 Μαρ 2010 8:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Νέο Μουσείο της Ακρόπολης


    Τους Έλληνες και όλους τους πολίτες του κόσμου υποδέχεται το νέο Μουσείου της Ακρόπολης, από την Κυριακή, 21 Ιουνίου, επόμενη ημέρα των λαμπρών εγκαινίων. Το νέο Μουσείο βρίσκεται στην περιοχή του Μακρυγιάννη, 300 μέτρα από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, δίπλα στην ομώνυμη στάση του Μετρό. Η κύρια είσοδος του κτιρίου του Μουσείου για το κοινό βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
    Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει περισσότερα από 14.000 τετραγωνικά μέτρα και περί τα 4.000 αρχαία έργα τέχνης, υπό το βλέμμα της Ακρόπολης, περιμένουν τους επισκέπτες. Χρειάζονται περίπου τρεις ώρες για να έχει ο επισκέπτης μία ολοκληρωμένη εικόνα στο πλαίσιο μίας μαζικής ξενάγησης.
    Το Μουσείο της Ακρόπολης είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 8.00 π.μ. έως και τις 8.00 μ.μ., εκτός από τις Δευτέρες. Τελευταία ώρα πρόσβασης στο Μουσείο είναι στις 7.30 μ.μ. Οι χώροι εκθεμάτων αρχίζουν να εκκενώνονται δεκαπέντε λεπτά πριν από την ώρα κλεισίματος του Μουσείου.
    Η τιμή του εισιτηρίου για το 2009 θα είναι 1 ευρώ, ενώ το 2010 θα φτάσει τα 5 ευρώ. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εισέρχονται στο Μουσείο με εισιτήριο που θα το αγοράζουν από τα ταμεία του Μουσείου ή από την υπηρεσία e-ticketing της ιστοσελίδας. Αναλυτικά στοιχεία για το Μουσείο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσείου: www.theacropolismuseum.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ERTonline κατέρριψε το ρεκόρ παρακολούθησης εθνικού τελικού. Οι είσοδοι για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της απευθείας μετάδοσης του γεγονότος της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού ήταν αυξημένες κατά 5% σε σχέση με πέρυσι.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΠΡΕΣΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ 93% ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Διαμαρτυρία ωρομισθίων κατά την απονομή αριστείων σε εκπαιδευτικούς .


    .Τα βραβεία για την αριστεία και την καινοτομία στην εκπαίδευση απένειμε το πρωί σε 100 διακριθέντες εκπαιδευτικούς της χώρας η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δημιουργία προτύπων και η επιβράβευση των άριστων ανάμεσα στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς της χώρας. Την εκδήλωση σημάδεψαν επεισόδια που έγιναν όταν ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί με συνθήματα και πανό διέκοψαν την παρουσίαση. Οι ωρομίσθιοι διαμαρτύρονται γιατί όπως λένε παραμένουν απλήρωτοι.
    Με όχημα την πληροφορική, τις επικοινωνίες και τον πολιτισμό 370 εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τους μαθητές τους έκαναν τις καινοτόμες ιδέες τους πράξη. Τις 100 καλύτερες καινοτομίες βράβευσε το Υπουργείο Παιδείας για πρώτη φορά φέτος σε μια εκδήλωση που γίνεται πλέον θεσμός.

    Την εκδήλωση βράβευσης και παρουσίασης των καινοτομιών άνοιξε η χορωδία του κέντρου αποκατάστασης τυφλών Παλλήνης, με τους μικρούς μαθητές να αποσπούν παρατεταμένο χειροκρότημα.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ωρομίσθιοι δάσκαλοι και καθηγητές που ανήκουν στην Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικών διέκοψαν τις ομιλίες και άρχισαν να διαμαρτύρονται φωνάζοντας συνθήματα και υψώνοντας πανό.

    Οι εκπαιδευτικοί ήρθαν στα χέρια με αστυνομικό της ασφάλειας της υπουργού, Α. Διαμαντοπούλου, ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους για να τους πει να κατεβάσουν το πανό και στην επαφή μαζί του αντιλήφθηκαν το υπηρεσιακό του όπλο στην εσωτερική ζώνη. Θεωρώντας απαράδεκτη την ύπαρξη όπλου στην αίθουσα, προσπάθησαν να του πάρουν με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω.

    Για να αποσοβηθεί η ένταση η υπουργός αποφάσισε να ανέβει στο βήμα και να αρχίσει την ομιλία της, ενώ οι παρευρισκόμενοι συνέχιζαν τα συνθήματα. Η Άννα Διαμαντοπούλου απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς που διακρίθηκαν, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους, ενώ για τους ωρομίσθιους διευκρίνισε πως τα δεδουλευμένα ως τον περασμένο Δεκέμβρη έχουν ήδη πληρωθεί και τα υπόλοιπα θα καταβληθούν ως το τέλος Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μπαράζ εκρήξεων στην Κανταχάρ .
    .Τουλάχιστον 27 νεκροί και περισσότεροι από 50 είναι οι τραυματίες από τις αλλεπάλληλες εκρήξεις βομβών που συντάραξαν το μεσημέρι το κέντρο της Κανταχάρ στο Αφγανιστάν, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των ανδρών της αστυνομίας που άρχισαν να πυροβολούν προς κάθε κατεύθυνση.

    Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν στις αλλεπάλληλες επιθέσεις αυτοκτονίας που σημειώθηκαν σήμερα στην πόλη Κανταχάρ του νότιου Αφγανιστάν.

    Όπως δήλωσε ο Αμπντούλ Καγιούμ Πούκλα, επικεφαλής του μεγαλύτερου νοσοκομείου της πόλης, μεταξύ των νεκρών υπάρχουν πολίτες και αστυνομικοί.

    Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, Ζεμαράι Μπασερί, είχε δηλώσει νωρίτερα ότι οι τέσσερις εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της πόλης οφείλονται κατά πάσα πιθανότητα σε μία επίθεση αυτοκτονίας και σε ρίψεις ρουκετών. Κύριος στόχος ήταν η φυλακή της Κανταχάρ.

    Τις τέσσερις ισχυρές εκρήξεις, ακολουθήθηκαν πυροβολισμοί, από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων.

    Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην έδρα του αρχηγού της αστυνομίας και η δεύτερη κοντά στην κατοικία του Αχμάντ Ουαλί Καρζάι, του ετεροθαλή αδελφού του προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, ο οποίος είναι και επικεφαλής του επαρχιακού συμβουλίου της Κανταχάρ. Οι άλλες δύο εκρήξεις προέρχονταν από άλλα σημεία της πόλης.

    Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην έδρα της αστυνομίας άρχισαν να πυροβολούν και έσπασαν τα τζάμια στα παράθυρα των γύρω κτηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. http://www.spindoc.gr/archives/5938

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. HGETH DR KOYTSOYKO

    GRAFEIS PALI.....

    TI EGINE H FILH SOU
    H DAMANAKH ME TA PSARIA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΙ Φιλικοί διέδιδαν ότι τον αγώνα του Γένους τον στηρίζει η «Αόρατος Αρχή», η οποία ήταν ένας μύθος, δηλ. δεν υπήρχε! Μόνοι τους οι Έλληνες επαναστάτησαν! Ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε στον ύμνο στην ελευθερία, όταν οι Έλληνες παρακαλούσαν τους ευρωπαίους να τους σώσουν: "Μοναχή το δρόμο επήρες , εξανάλθες μοναχή• δεν ειν' εύκολες οι θύρες, εάν η χρεία τες κουρταλεί». Και τώρα μόνοι μας θα σωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΞΑΝΘΗ...Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ...!!!!: Αν είσαι Έλληνας Πατριώτης, απέδειξέ το ...
    26 Φεβ. 2010 ...

    Έκκληση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες πατριώτες: .... η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το φιλότιμο του Έλληνα, ο καλός χαρακτήρας του, ....

    «Αλλαγές και κάθαρση», Εδώ και Τώρα!

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος ...
    xanthi-blogs.blogspot.com/.../blog-post_1706.html

    APO TON FLEBARH MILAGE O DR KOYTSOYKOS GIA TO FILOTUIMO TOY ELLHNA!!

    9 MARTH TO EIPE O OBAMA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 4. Να εισαχθεί ο "κοινωνικός μισθός" , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει "κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας… | Info Guardian

    Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας… Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο ..... η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το φιλότιμο του Έλληνα, ο καλός χαρακτήρας του, ...

    www.info-guardian.eu/.../η-διαχρονική-αξία-της-δημοκρατίας/

    YPARXEI KAI FILOTIMO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Στο νοσοκομείο ο Χένρι Κίσινγκερ

    Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, εισήχθη σήμερα σε νοσοκομείο της Σεούλ υποφέροντας από πόνους στο στομάχι, όπως ανέφεραν ιατρικές πηγές....


    na psofhssei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ψήφο εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα δίνει η υπουργός Οκονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ. Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Wall Street Journal, η κ. Λαγκάρντ επισημαίνει ότι «χάρη στις αξιόπιστες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για εξισορρόπηση των δημόσιων οικονομικών δεν έχει μέχρι στιγμής καταστεί αναγκαία η διάσωση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

    «Για πρώτη φορά η Ελλάδα υπερέβη τις προσδοκίες με τα μέτρα που έλαβε. Αντί για περικοπές 1,5% του ΑΕΠ, η ελληνική κυβέρνηση πήρε μέτρα εξοικονόμησης 2% του ΑΕΠ», επισημαίνει η κ. Λαγκάρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ρεν: «Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει»
    Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση του σχεδίου θα συνδυαστεί με τη θέσπιση αυστηρότερων κανόνων επιτήρησης των δημοσιονομικών στοιχείων των κρατών μελών της ευρωζώνης.

    «Η Ελληνική περίπτωση είναι σημείο καμπής για την Ευρωζώνη», φέρεται να δήλωσε στον Γκάρντιαν ο Όλι Ρεν, επίτροπος της Ε.Ε. για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις. «Εάν η Ελλάδα πτωχεύσει, και αποτύχουμε κι εμείς, αυτό θα προκαλέσει πολύ σοβαρή, ίσως μόνιμη ζημιά στην αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ευρώ δεν είναι μόνο μια νομισματική συμφωνία, αποτελεί κεντρική πολιτική ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. . . υπ' αυτή την έννοια είμαστε σε σταυροδρόμι».

    Ο Ρεν δήλωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει νέο θεσμικό πλαίσιο που θα χορηγεί στη Eurostat ευρύτερες ελεγκτικές αρμοδιότητες, ώστε να μπορεί να διασταυρώνει τα στοιχεία των οικονομιών της ευρωζώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ...

    ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΣΟΝΤΑ..

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ...

    ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

    ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΣΦΗΝΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Διαμαρτυρία ωρομισθίων κατά την απονομή αριστείων σε εκπαιδευτικούς .


    .Τα βραβεία για την αριστεία και την καινοτομία στην εκπαίδευση απένειμε το πρωί σε 100 διακριθέντες εκπαιδευτικούς της χώρας η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

    Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δημιουργία προτύπων και η επιβράβευση των άριστων ανάμεσα στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς της χώρας. Την εκδήλωση σημάδεψαν επεισόδια που έγιναν όταν ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί με συνθήματα και πανό διέκοψαν την παρουσίαση.

    Οι ωρομίσθιοι διαμαρτύρονται γιατί όπως λένε παραμένουν απλήρωτοι.
    Με όχημα την πληροφορική, τις επικοινωνίες και τον πολιτισμό 370 εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τους μαθητές τους έκαναν τις καινοτόμες ιδέες τους πράξη. Τις 100 καλύτερες καινοτομίες βράβευσε το Υπουργείο Παιδείας για πρώτη φορά φέτος σε μια εκδήλωση που γίνεται πλέον θεσμός.

    Την εκδήλωση βράβευσης και παρουσίασης των καινοτομιών άνοιξε η χορωδία του κέντρου αποκατάστασης τυφλών Παλλήνης, με τους μικρούς μαθητές να αποσπούν παρατεταμένο χειροκρότημα.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ωρομίσθιοι δάσκαλοι και καθηγητές που ανήκουν στην Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικών διέκοψαν τις ομιλίες και άρχισαν να διαμαρτύρονται φωνάζοντας συνθήματα και υψώνοντας πανό.

    Οι εκπαιδευτικοί ήρθαν στα χέρια με αστυνομικό της ασφάλειας της υπουργού, Α. Διαμαντοπούλου, ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους για να τους πει να κατεβάσουν το πανό και στην επαφή μαζί του αντιλήφθηκαν το υπηρεσιακό του όπλο στην εσωτερική ζώνη. Θεωρώντας απαράδεκτη την ύπαρξη όπλου στην αίθουσα, προσπάθησαν να του πάρουν με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω.

    Για να αποσοβηθεί η ένταση η υπουργός αποφάσισε να ανέβει στο βήμα και να αρχίσει την ομιλία της, ενώ οι παρευρισκόμενοι συνέχιζαν τα συνθήματα. Η Άννα Διαμαντοπούλου απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς που διακρίθηκαν, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους, ενώ για τους ωρομίσθιους διευκρίνισε πως τα δεδουλευμένα ως τον περασμένο Δεκέμβρη έχουν ήδη πληρωθεί και τα υπόλοιπα θα καταβληθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ναι ειμαστε μαζι σου δοκτορα

    Ακόμα και η Καννελη προσπάθησε η καψερή να γράψει κάτι επαναστατικό στο βετο...αλλα τα υπερβορεια προαστεια των δηθεν κομμουνιστων δε λενε την αλξθει και αυτά που λένε ειναι εκθέσεις

    μπροστα στα δικά σου μεγάλε ηγέτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Σημειωση

    Σημείο αναφοράς της ομιλίας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Πνύκα (1838) αποτελεί το παρακάτω απόσπασμα:

    Όταν αποφασήσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: «που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά , ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.


    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αξίζει να τονιστεί η στρατηγική φυσιογνωμία του Κολοκοτρώνη,

    καθώς διοικούσε τα στρατεύματα με ιδιοφυή τρόπο, χρησιμοποιώντας τις τακτικές του κλεφτοπολέμου ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται το στράτευμα στην αριθμητική υπεροχή του αντιπάλου. Ενδεικτικό της δυσκολίας του αγώνα του 21 είναι το παρακάτω απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του.

    O Ιμπραΐμης μου επαράγγειλε μια φορά διατί δεν στέκω να πολεμήσωμεν (κατά μέτωπον). Εγώ του αποκρίθηκα, ας πάρη πεντακόσιους, χίλιους, και παίρνω και εγώ άλλους τόσους, και τότε πολεμούμε, ή αν θέλη ας έλθη και να μονομαχήσωμεν οι δύο. Αυτός δεν με αποκρίθηκε εις κανένα. Και αν ήθελε το δεχθή το έκαμνα με όλην την καρδιάν, διότι έλεγα αν χανόμουν, ας πήγαινα, αν τον χαλούσα, εγλύτωνα το έθνος μου.

    Επίσης μεγάλη σημασία έδινε στην καταστροφή των πόρων (τροφές - ζωοτροφές) του αντιπάλου καθώς και στην εξασφάλιση τροφής για το στράτευμα του. Αναγνώρισε πολλές φορές το έργο και την σημασία των Ελλήνων κτηνοτρόφων, που εξασφάλιζαν με τα χιλιάδες ζώα τους τροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ο ένοπλος αγώνας των αποικιών εναντίον της καταπιεστικής μητρόπολης ήταν η κορύφωση των πολιτικών διεργασιών του δεύτερου μισού του 18ου αιώνα. Οι Άγγλοι φορολογούσαν βαριά τις αποικίες τους, γεγονός που προκαλούσε την δυσφορία των κατοίκων, ιδιαίτερα των πλουσιότερων οι οποίοι ήθελαν να ξεφύγουν από την οικονομική κηδεμονία της Μεγάλης Βρετανίας. Η δυσφορία για τα φορολογικά μέτρα αλλά κυρίως για τον φόρο του τσαγιού, οδήγησε τους Αμερικανούς όχι μόνο να σταματήσουν να αγοράζουν τσάι αλλά να καταστρέψουν και μεγάλα φορτίου τσαγιού, πετώντας τα στην θάλασσα, στο λιμάνι της Βοστόνης στις 16 Δεκεμβρίου 1773.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αμερικανική Επανάσταση ή Πόλεμος της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ορίζεται ο πόλεμος μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και των 13 αποικιών της στην αμερικανική ήπειρο (1775-1783).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η πολιορκία έληξε στις 17 Μαρτίου 1776 με νίκη των αποικιακών δυνάμεων και εκκένωση της πόλης από τους Άγγλους.

    Στις 4 Ιουλίου 1776 συγκαλείται συνέλευση των Αμερικανών στη Φιλαδέλφεια, όπου ψηφίζεται η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία στηρίζεται στις πολιτικές ιδέες του Διαφωτισμού. Πρωταγωνιστές στη σύνταξη της Διακήρυξης υπήρξαν ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και ο Τόμας Τζέφερσον.

    Στα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν ο πόλεμος γενικεύθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

    (αγγλ. Declaration of Independence; επίσημα The unanimous Declaration of the thirteen united States of America) ήταν η ιδρυτική διακήρυξη ανεξαρτητοποίησης δεκατριών Πολιτειών της Αμερικής από την αποικιοκρατία των Βρετανών. Την έγραψε ο Τόμας Τζέφερσον και εγκρίθηκε γύρω στις 2 Αυγούστου 1776 (συμβολικά όμως στις 4 Ιουλίου 1776) από το Κογκρέσο. Θεωρείται ως η πράξη ίδρυσης του κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ, 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1776
    Η ομόφωνη Διακήρυξη
    των δεκατριών ενωμένων
    Πολιτειών της Αμερικής

    Όταν κατά την Πορεία των ανθρωπίνων γεγονότων γίνεται απαραίτητο για έναν λαό να λύσει τους πολιτικούς δεσμούς οι οποίοι τον συνδέουν με άλλον και να αναλάβει ανάμεσα στις δυνάμεις της γης την ξεχωριστή και ίση θέση την οποία δικαιούται από τους Νόμους της Φύσης και τον Θεό της Φύσης, στοιχειώδης σεβασμός προς τη γνώμη της ανθρωπότητας επιβάλει [στο λαό αυτό] να διακηρύξει τα αίτια που τον ωθούν στον διαχωρισμό.

    Δεχόμαστε τις εξής αλήθειες ως αυταπόδεικτες, πως όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι, και προικίζονται από τον Δημιουργό τους με συγκεκριμένα απαραβίαστα Δικαιώματα, μεταξύ των οποίων είναι το δικαίωμα στη Ζωή, το δικαίωμα στην Ελευθερία, και το δικαίωμα στην επιδίωξη της Ευτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Οι Άγγλοι αντέδρασαν στέλνοντας 4.000 στρατιώτες να καταλάβουν την Βοστόνη. Όταν αγγλικές δυνάμεις στάλθηκαν για να πάρουν στρατιωτικό υλικό από την πόλη Κόνκορντ της Μασαχουσέτης στις 19 Απριλίου 1775, συνάντησαν αντίσταση από την πολιτοφυλακή της Μασαχουσέτης στο Λέξινγκτον και έπειτα στο Κόνκορντ. Οι Αμερικανοί κατάφεραν να σταματήσουν τους Άγγλους και να τους αναγκάσουν να γυρίσουν πίσω στη Βοστόνη έχοντας βαριές απώλειες. Η σύγκρουση είχε αρχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Όταν όμως μια μακρά σειρά καταχρήσεων και σφετερισμών, συνεχώς με τον ίδιο σκοπό, μαρτυρά πλεκτάνη υποταγής [του Λαού] στον απόλυτο Δεσποτισμό, είναι δικαίωμά του, είναι καθήκον του, να αποτινάξει τέτοια Κυβέρνηση και να εγκαθιδρύσει νέους Φύλακες για τη μελλοντική του ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Απευθύναμε έκκληση στο έμφυτο αίσθημα δικαιοσύνης και μεγαλοθυμίας τους και επικαλεστήκαμε τους δεσμούς της κοινής καταγωγής μας για να αποκηρύξουν αυτές τις πράξεις σφετερισμού, οι οποίες αναπότρεπτα θα διαρρήγνυαν τους δεσμούς και την αλληλογραφία μας. Και αυτοί κώφευσαν στη φωνή της δικαιοσύνης και της συγγένειας. Οφείλουμε, κατά συνέπεια να ενδώσουμε στην ανάγκη που επιβάλει το χωρισμό μας και να τους θεωρούμε, όπως και το υπόλοιπο της ανθρωπότητας, εχθρούς στον πόλεμο και φίλους στην ειρήνη.

    Συνεπώς, εμείς, οι αντιπρόσωποι των ενωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αφού συγκαλέσαμε Γενική Συνέλευση, επικαλούμενοι τον Υπέρτατο Κριτή του κόσμου ως μάρτυρα των προθέσεών μας, διακηρύσσουμε και δηλώνουμε επισήμως, στο όνομα και με εξουσία του αγαθού λαού των αποικιών αυτών, ότι αυτές οι ενωμένες Αποικίες, αποτελούν και δικαιωματικά οφείλουν να αποτελέσουν ελεύθερες και ανεξάρτητες πολιτείες, ότι απαλλάσσονται από κάθε πίστη και υποταγή προς το Βρετανικό Στέμμα, και ότι κάθε πολιτικός δεσμός μεταξύ αυτών και του Βρετανικού Κράτους λύεται και πλέον δεν υφίσταται· και ότι ως ελεύθερες και ανεξάρτητες πολιτείες έχουν πλήρη ισχύ να κηρύξουν πόλεμο, να συνομολογήσουν ειρήνη, να συνάψουν συμμαχίες, να καθιερώσουν εμπόριο και να προβούν σε κάθε είδους συμφωνίες και ενέργειες που χαρακτηρίζουν τα ανεξάρτητα κράτη. Και προς στήριξη αυτής της διακήρυξης, έχοντας ακλόνητη πίστη στην προστασία της Θείας Πρόνοιας, αμοιβαία δεσμεύουμε μεταξύ μας τις Ζωές μας, τις Περιουσίες μας και την ιερή Τιμή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Παραγγείλαμε 4 υποβρύχια από τους Γερμανούς και δεν μας έφεραν κανένα

    Kαι όμως είναι αλήθεια! Το κατήγγειλε ο υφυπουργός άμυνας κ.Πάνος Μπεγλίτης. Δώσαμε στους Γερμανούς 2,5 δισ ευρώ για να κατασκευάσουν 4 υποβρύχια και αυτοί λόγω προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. “Φέρτε πίσω τα λεφτά!”

    Με την πρόσφατη παραγγελία του, στο σκέλος που αφορά την ΕΡΤ, ο κ. Σχοινιωτάκης ζητεί ειδικότερα:

    ●Να ελεγχθεί αν οι πολυθεσίτες έχουν υποβάλει σχετική δήλωση στο Ελεγκτικό Συνέδριο σύμφωνα με τον νόμο 1256/82, ο οποίος προβλέπει σημαντικές κυρώσεις σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης πολυθεσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πάψε επιτέλους να αναφέρεσαι στον πασόκο Δρ Τσουτσούκο, μας έχεις ζαλίσει.

    Άφησες τον μπαμπις και έπιασες τώρα τον Δρ Τσουτσούκο, μονομανή ανόητε!

    Για τους πασόκους, τι να πει κανείς χειρότερο από αυτό; Θα φύγουν νύχτα!

    Όλες οι ληστρικές συμμορίες έχουν ένα άσχημο τέλος. Οι μισοί στη φυλακή και οι υπόλοιποι στο Ροζενμπουργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η Ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου


    Ο Γοργοπόταμος έχει συνδεθεί με την εθνική αντίσταση, εναντίων των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής. Στις 25 Νοεμβρίου του 1942 ενωμένες αντιστασιακές δυνάμεις του ΕΛΑΣ του Άρη Βελουχιώτη και του ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα με τη συνεργασία Άγγλων πρακτόρων ανατίναξαν την σιδηροδρομική γέφυρα του Γοργοποτάμου. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 86 αντάρτες του ΕΛΑΣ, 52 του ΕΔΕΣ και 14 Αγγλοι κομάντος ενώ την γέφυρα υπερασπιζόταν μία φρουρά αποτελούμενη από εκατό Ιταλούς στρατιώτες και πέντε Γερμανούς, οι οποίοι διέθεταν βαρύ οπλισμό. Η επιχείρηση της γέφυρας του Γοργοποτάμου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πράξεις αντίστασης, στην κατεχόμενη Ευρώπη την περίοδο του 2ου παγκοσμίου πολέμου[1].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ναι εγω βλεπω τωρα τον δρ Κουτσουκο που μπηκε στον Ι. Ναο του Αγιου Διονυσιου Αρεοπαγιτου και αναψε κερι!!

    Ο Θεοα να τον ευλογει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ξέχασες να βάλεις τον εαυτό σου μέσα παλιομαλάκα.......

    13 Μαρ 2010 8:39:00 μ.μ.

    Μην έχεις παράπονο, έβαλα εσένα και όλο σου το πασοκο-σκυλολόϊ, ως ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ναι και εγώ τον ειδα τον Δρ Κουτσούκο
    σον Άγιο Διονύσιο σήμερα το πρωί
    πίσω του ηταν ενας νομαρχιακος συμβουλος και κοσμος πολυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. NTROPH STO PASOK

    EXEI TOSA STELEXH SAN TON DR KOYTSOYKO ANAXIOPOIHTA KAI EXEI STIS UESEIS OLOYS TOYS DEJIOYS TIS POYTANES KAI TOYS POYSTHDES!!

    ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες.

    Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
    (Μακρυγιάννης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Τα χρόνια του πολέμου
    • Η απελπισία από την οικονομική κρίση και
    Το αίσθημα ότι οι Γερμανοί δεν είχαν όλα αυτά που δικαιούνταν
    Τα αίτια του πολέμου Έξαρση του εθνικισμού Λήξη Α’ Παγκοσμίου – επιβολή στην ηττημένη Γερμανία σκληρότατων όρων από τους νικητές με σκοπό να την γονατίσουν οικονομικά. Παγκόσμια Οικονομική Κρίση
    1 2 Αντιδράσεις Γερμανικού λαού Διευκόλυνση ανόδου στην εξουσία του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος με αρχηγό τον Αδόλφο Χίτλερ που ήθελε να αναδημιουργήσει την Γερμανία και να κάνει ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με όλους εκείνους που θεωρούσε ότι είχαν φέρει την χώρα σε κακή κατάσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. — Γουΐνστον Τσώρτσιλ, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος
    Μάχη της Κρήτης (Γερμανικά Luftlandeschlacht um Kreta) ονομάζεται η αντιστασιακή δράση ενάντια στη Γερμανική εισβολή 1941 που έλαβε χώρα στην Κρήτη κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και συγκεκριμένα από το πρωί της 20ής Μαΐου 1941, όταν ξεκίνησε η αεροπορική έφοδος των Γερμανών με συνθηματικό όνομα «Unternehmen Merkur» (Επιχείρηση Ερμής) εναντίον του νησιού. Με την επιχείρηση αυτή οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν το νησί από τις συμμαχικές δυνάμεις, ωστόσο αυτή τους η επιτυχία κόστισε τόσο πολύ ώστε να μην επιχειρήσουν ξανά άλλη αεροπορική έφοδο της ίδιας κλίμακας κατά την διάρκεια του πόλεμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος


    Μάχη της Κρήτης (Γερμανικά Luftlandeschlacht um Kreta) ονομάζεται η αντιστασιακή δράση ενάντια στη Γερμανική εισβολή 1941 που έλαβε χώρα στην Κρήτη κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και συγκεκριμένα από το πρωί της 20ής Μαΐου 1941, όταν ξεκίνησε η αεροπορική έφοδος των Γερμανών με συνθηματικό όνομα «Unternehmen Merkur» (Επιχείρηση Ερμής) εναντίον του νησιού.

    Με την επιχείρηση αυτή οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν το νησί από τις συμμαχικές δυνάμεις, ωστόσο αυτή τους η επιτυχία κόστισε τόσο πολύ ώστε να μην επιχειρήσουν ξανά άλλη αεροπορική έφοδο της ίδιας κλίμακας κατά την διάρκεια του πόλεμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Σήμερα, η μάχη της Κρήτης θεωρείται η πρώτη μεγάλη κυρίως αεροπορική επιδρομή και η μεγαλύτερη στην ιστορία. Η μάχη θεωρείται επίσης πολύ σημαντική για τους Κρητικούς λόγω της αναπάντεχης σθεναρής αντίστασης που κατέβαλαν ενάντια στους αριθμητικά ανώτερους Γερμανούς και το μεγάλο τίμημα που η επίθεσης και η επακόλουθη κατοχή είχαν στον πληθυσμό του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Σύνολο πολιτών που σκοτώθηκαν: περίπου 57 εκατομμύρια.
    Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 80 εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ:
    Στρατιώτες των Συμμαχικών Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους


    Πλήθος των στρατιωτών των Συμμαχικών Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή του, από κάθε χώρα
    • Αιθιοπία: 5.000
    • Αλβανία: 20.000
    • Αυστραλία: 23.400
    • Βέλγιο: 12,000
    • Βραζιλία: 493
    • Βουλγαρία (from 1944): 18.,000
    • Γαλλία και Ελεύθερες Γαλλικές Δυνάμεις: 210.000
    • Γιουγκοσλαβία: 300.000
    • Δανία: 1.800
    • Ελλάδα: 88.300
    • Ηνωμένο Βασίλειο: 403.000
    • ΗΠΑ: 407.000
    • Ιταλία (από το 1943): 17.500
    • Καναδάς: 43.000
    • Κίνα: 2.500.000 (Δυνάμεις CCP και KMT)
    • Λουξεμβούργο: 4.000
    • Μογγολία: 3.000
    • Νέα Ζηλανδία: 11.625
    • Νορβηγία: 2.000
    • Ολλανδία: 7.900
    • Πολωνία: 123.000
    • Ρουμανία (από το 1944): 5.000
    • Σοβιετική Ένωση: 8.000.000
    • Φιλιππίνες: 27.000
    • Φινλανδία (από το 1944): 1.000
    • Τσεχοσλοβακία: 46.000
    • Ινδία: 36.000
    • Νότιος Αφρική: 6.841
    Σύνολο στρατιωτών των συμμαχικών δυνάμεων που σκοτώθηκαν: περίπου 14,2 εκατομμύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

    Στρατιώτες του Άξονα που έχασαν τη ζωή τους

    πλήθος των στρατιωτών των Δυνάμεων του Άξονα που έχασαν τη ζωή τους, από κάθε χώρα

    Βουλγαρία (μέχρι το 1944): 9.000
    Γερμανία: 5.000.000 (συμπεριλαμβάνονται οι θάνατοι αιχμαλώτων πολέμου)
    Ιταλία (μέχρι το 1943): 60.000
    Ιαπωνία: 1.300.000 (συμπεριλαμβάνονται απώλειες σε μάχες προ του Β' ΠΠ)
    Ισπανία: 3.334 (όλοι εθελοντές)
    Ουγγαρία: 200.000
    Ρουμανία (μέχρι το 1944): 290.000
    Φινλανδία (μέχρι το 1944): 81.000
    Ταϊλάνδη: 5.647
    Γαλλία του Βισύ: 1.222
    Σύνολο στρατιωτών των Δυνάμεων του Άξονα που σκοτώθηκαν: περίπου 6,8 εκατομμύρια.
    Σύνολο στρατιωτών που σκοτώθηκαν παγκοσμίως: περίπου 23 εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΡΩΣΙΑ (8 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ) ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

    ΑΡΑ Η ΡΨΣΙΑ ΚΑΗ ΟΛΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. εκατομμύρια
    Στρατιώτες του Άξονα που έχασαν τη ζωή τους


    πλήθος των στρατιωτών των Δυνάμεων του Άξονα που έχασαν τη ζωή τους, από κάθε χώρα
    • Βουλγαρία (μέχρι το 1944): 9.000
    • Γερμανία: 5.000.000 (συμπεριλαμβάνονται οι θάνατοι αιχμαλώτων πολέμου)
    • Ιταλία (μέχρι το 1943): 60.000
    • Ιαπωνία: 1.300.000 (συμπεριλαμβάνονται απώλειες σε μάχες προ του Β' ΠΠ)
    • Ισπανία: 3.334 (όλοι εθελοντές)
    • Ουγγαρία: 200.000
    • Ρουμανία (μέχρι το 1944): 290.000
    • Φινλανδία (μέχρι το 1944): 81.000
    • Ταϊλάνδη: 5.647
    • Γαλλία του Βισύ: 1.222
    Σύνολο στρατιωτών των Δυνάμεων του Άξονα που σκοτώθηκαν: περίπου 6,8 εκατομμύρια.
    Σύνολο στρατιωτών που σκοτώθηκαν παγκοσμίως: περίπου 23 εκατομμύρια.

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Αντίθετα η Ρωσία δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς, χωρίς να αναλογιστεί και την προσφορά της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και την προσφορά στους πολίτες των πρώην κομουνιστικών χωρών που ήρθαν ρακένδυτοι στην Ελλάδα και η Ελλάδα τους προστάτευσε


    Η ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ?

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΕΛΑ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΕ.

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΠΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ

    ΗΛΙΘΙΟΙ........
    Όταν τα συμπατριωτάκια… Ομπάμα και ΓΑΠ ανακοίνωναν περηφάνως ότι καταργήθηκε… η VISA.
    Κανονικό δούλεμα… απλώς άλλαξε όνομα και λέγεται ΕΣΤΑ.

    Η Αμερικανική πρεσβεία έδωσε τις παρακάτω διευκρινήσεις:

    “Για να ενισχυθεί η ασφάλεια των ταξιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του Προγράμματος Visa Waiver, οι προϋποθέσεις για το ταξίδι χωρίς βίζα έχουν αυξηθεί. Οι υπήκοοι των χωρών του Προγράμματος Visa Waiver θα συνεχίσουν να πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας για να ταξιδέψουν χωρίς βίζα, όμως θα πρέπει να αποκτήσουν μια εγκεκριμένη ταξιδιωτική άδεια πριν από το ταξίδι τους στις Ηνωμένες Πολιτείες”.

    Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στα…

    πλαίσια του Προγράμματος Visa Waiver υποχρεούνται να έχουν μια εγκεκριμένη ταξιδιωτική άδεια πριν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες είτε αεροπορικώς είτε μέσω θαλάσσης. Ακόμα και βρέφη που δεν πληρώνουν εισιτήριο υποχρεούνται να έχουν μια εγκεκριμένη ταξιδιωτική άδεια, αν δεν είναι κάτοχοι βίζας για να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Αν η ηλεκτρονική σας ταξιδιωτική άδεια εγκριθεί, η έγκριση αυτή τεκμηριώνει ότι πληροίτε τα κριτήρια καταλληλότητας για να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του Προγράμματος Visa Waiver, όμως δεν εγγυάται ότι θα σας επιτραπεί η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    «Ηλεκτρονική αίτηση: Τέλος στην αναμονή για βίζα!»
    Τί ακριβώς σημαίνει αυτό για αυτούς που ταξιδεύουν; Όπως για όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κατάργησης της Θεώρησης Διαβατηρίων, οι Έλληνες πρέπει να κάνουν κάποιες ενέργειες πριν την αναχώρησή τους για την Αμερική.

    Τουλάχιστον 72 ώρες πριν την αναχώρησή σας, θα πρέπει να υποβάλλετε μια ηλεκτρονική αίτηση στην ακόλουθη διεύθυνση https://esta.cbp.dhs.gov. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα για την Ηλεκτρονική Έγκριση Ταξιδίου (γνωστή με το Αγγλικό ακρωνύμιο ESTA) ώστε να λάβετε την ηλεκτρονική επιβεβαίωση ότι σας έχει δοθεί η ESTA. Τυπώστε την έγκριση ESTA που θα λάβετε, σημειώστε τον αριθμό και προσκομίστε και τα δύο μαζί σας στο αεροδρόμιο αναχώρησης.

    Το Πρόγραμμα Κατάργησης της Βίζας ισχύει μόνο για άτομα με έγκυρο Ελληνικό διαβατήριο που έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό τσιπ και έχει εκδοθεί μετά τις 26 Αυγούστου 2006.

    Η εγκεκριμένη ESTA μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τουριστικά ή επαγγελματικά ταξίδια από τα οποία δεν προκύπτει αμοιβή (σε αντικατάσταση της βίζας B1/B2) και για παραμονή στις ΗΠΑ έως 90 ημέρες. Έχει ισχύ 2 ετών.

    Εάν η αίτηση χορήγησης ESTA δεν εγκριθεί ή δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις, μπορείτε παρά ταύτα να κάνετε αίτηση για χορήγηση βίζας στην Πρεσβεία. Αν έχετε ήδη βίζα σε ισχύ, δεν χρειάζεστε την ESTA.

    Σημειωτέον ότι, όπως και στην περίπτωση της βίζας, η έγκριση της ESTA δεν σας εγγυάται είσοδο στις ΗΠΑ. Η απόφαση εισόδου στις ΗΠΑ πάντοτε λαμβάνεται από τον/την αξιωματούχο της Υπηρεσίας Τελωνίων και Συνοριακής Προστασίας των ΗΠΑ στο σταθμό εισόδου.
    **********************************
    ΞΑΝΑΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΒΛΗΜΑ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Οι βρετανικές πληροφορίες και οι υποκλοπές Ultra
    Μέχρι τότε, οι διοικητές των Συμμάχων ήταν ενήμεροι για την επικείμενη εισβολή μέσω των υποκλοπών Ultra. Ο στρατηγός Φρέυμπεργκ είχε ενημερωθεί για το σχέδιο μάχης των Γερμανών και είχε ξεκινήσει να ετοιμάζει την άμυνα κοντά στα αεροδρόμια και στις βόρειες ακτές. Παρ' όλα αυτά καθυστέρησε σημαντικά λόγω έλλειψης σύγχρονου εξοπλισμού, και συνειδητοποίησε ότι ακόμα και οι ελαφρά οπλισμένοι αλεξιπτωτιστές είχαν ίση ή μεγαλύτερη δύναμη πυρός από τα δικά του στρατεύματα. Ακόμα, πρέπει να σημειωθεί ότι αν και οι πληροφορίες που είχε ο Φρέυμπεργκ από τις υποκλοπές Ultra ήταν πολύ λεπτομερείς, η μετάφραση από τα γερμανικά είχε γίνει από γλωσσολόγους και όχι ειδικούς στην τακτική. Το αποτέλεσμα ήταν παραπλανητικές πληροφορίες που είχαν βγει από τα συμφραζόμενα. Για παράδειγμα, τα γερμανικά μηνύματα ανέφεραν ναυτικές επιχειρήσεις, κάτι που επηρέασε σημαντικά την τοποθέτηση των στρατευμάτων του Φρέυμπεργκ καθώς περίμενε αμφίβια απόβαση ενώ ο πραγματικός στόχος των Γερμανών ήταν το αεροδρόμιο του Μάλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. 14 Μαρ 2010 1:01:00 μ.μ.

    πΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ μΑΡΙΑ!

    ΦΙΛΟΙ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Αγαπητέ Πρόεδρε της κυβέρνησης!!!!

    Ακούστε με σας παρακαλώ!!!!Συμπεριλάβετε άμεσα στην Κυβέρνησή σας τον Δόκτορα Κουτσούκο. Η χώρα έχει ανάγκη τέτοια μυαλά!!!! Ο άνθρωποσ μπορεί να παράγει πολιτική και ιδέες ...ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ και ΣΤΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ηγετη δρ Κουτσουκο παλι μπροστα στους αγωνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ο κ. Φραγγος εκφραζει το λαο του Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ KΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!!!

    http://press-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_8864.html

    Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

    Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας...

    Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

    Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, σήμερα.
    Ανάλυση, Προοπτικές και Προτάσεις
    Η πόλις αυτή ποτέ δεν θα χαθεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Πιανουν τοπο τα αρθρα του δρ Κουτσουκου

    "Ας ετοιμαστούν να γυρίσουν τα λεφτά πίσω!"

    "Στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αποδείξει ότι όλοι θα πρέπει να συμβάλουν οικονομικά για να ξεπεραστεί η κρίση επαφίεται, πλέον, η εφαρμογή του σχετικού άρθρου του Συντάγματος που αναφέρει πως κανένας Ελληνας δεν πρέπει να αμοίβεται στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα με μισθό ανώτερο από αυτό που παίρνει ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, δηλαδή 6.090 ευρώ μικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο Δρ Κουτσουκος με τα αρθρα του γκρεμιζει τις μεσαιονικες ετερειες χρεους εκβιασμου!

    "Αποκάλυψη εισπρακτικής EUROBANK με στοιχεία.."

    "Τα νεότερα λοιπόν για την εισπρακτική της EUROBANK που ενοχλεί τον κόσμο με απόκρυψη και εν συνεχεία με απειλές και ύβρεις. Όπως αναρτήσατε και πρίν μέρες στο blog η εν λόγω εταιρεία χρησιμοποιεί απόκρυψη ενώ για επικοινωνία δίνει το τηλέφωνο 210-6241827 begin_of_the_skype_highlighting 210-6241827 end_of_the_skype_highlighting το οποίο δεν υπάρχει στους καταλόγους. Αφου λοιπον πήγα ...
    στον δικηγόρο μου για να δω τι θα γίνει με το θέμα της απόκρυψης και επειδή τους είπα οτι δεν προκειται να το σηκώσω με απόκρυψη, σημερα με κάλεσαν με το εξής νούμερο 25410-49600 begin_of_the_skype_highlighting 25410-49600 end_of_the_skype_highlighting ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ! ενώ μένω μόνημα ΑΘΗΝΑ ! μου είπαν οτι ειναι παράρτημα ! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ E-VALUE και χρησιμοποιεί τα δεδομένα της EUROBANK για να κάνει εισπράξεις ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ καλυτερα να Πηγαινουν στο καταστημα και για οποιοαδηποτε πληροφορια να την ζητουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ!"

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΔΟΚΤΟΡΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΑΦΗΣΕΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ Η ΕΥΗ, Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ [ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ]
    ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΑΣΠ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΛΙΩΝΗ ΟΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΝΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ

    ΔΟΚΤΟΡΑ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση