GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Αγγελόπουλοι πετούν στα ουράνια...

... σαν άγγελοι, μετά το κύπελλο (νέο ενδιαφέρον και για το ποδόσφαιρο) ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ . Από το http://www.liberopoulos.gr/ Μετά τ...

.
Από το http://www.liberopoulos.gr/

Μετά τη κατάκτηση της κούπας, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πετούν στα μεσούρανα σαν αγγέλοι και νιώθουν πλέον ότι ανεβαίνουν σε "βουνοκορυφές αετών". Και πως να μη χαίρονται αφού ως τώρα έχουν ξοδέψει για την ομάδα μπάσκετ πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ και πρώτη φορά πανηγυρίζουν ένα τίτλο.
Το press-gr πριν ένα χρόνο είχε δημοσιοποιήσει κατ΄αποκλειστικότητα την απόφαση του πατέρα Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και των γιών του, ότι αποσύρονται από την αρχική πρόθεσή τους συμμετοχής στην ιδιοκτησία και του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Να όμως που όπως μάθαμε, αναθερμαίνονται οι διαθέσεις τους για μελλοντικό ενδιαφέρον στα ποδοσφαιρικά του Ολυμπιακού, αφού όμως πρώτα...

στεριώσουν την ομάδα μπάσκετ.
Η αγάπη τους για τον θρύλο και η κατάκτηση τίτλου μετά οχτώ χρόνια στο μπάσκετ τους χαροποίησε τόσο, που πιθανόν θα βρεθούν στο πλευρό (που ποτέ δεν απομακρύνθηκαν) του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη.
Προς το παρόν όμως όλες οι δυνάμεις τους, με τον προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη και τους κυπελούχους παίκτες του, στρέφονται στους επόμενους τίτλους που αποβλέπει η ομάδα.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους Αγγελόπουλους.

13 σχόλια

  1. "ο αθλητισμός δεν είναι πλέον ιδέα αλλά προβολή, ο αθλητής επαγγελματίας,
    οι παράγοντες επιχειρηματίες κι΄ όποιος χτίζει ένα νοσοκομείο περνάει
    απαρατήρητος μπροστά σε έναν χρηματοδότη ΠΑΕ ή ΚΑΕ...
    οι Αγγελόπουλοι έχουν κάνει φιλανθρωπίες εκατομμυρίων,
    ποιός τις ξέρει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ πριν αμολύσετε τις τσίρλες σας μάθαιτε ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΕ

    "Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2001 ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που τα τελευταία χρόνια οι αδελφοί Θεόδωρος και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, την ίδια στιγμή: στο A´ Νεκροταφείο της Αθήνας, όπου κηδευόταν ο πατέρας τους Παναγιώτης.
    Ως άλλοι μεσαιωνικοί πρίγκιπες που μετά τον θάνατο του βασιλιά συνεχίζουν με αμείωτη σφοδρότητα τη μάχη για τον θρόνο, οι δύο αδελφοί, κληρονόμοι μιας τεράστιας περιουσίας και συνεχιστές του ονόματος μιας επιχειρηματικής δυναστείας, έχουν εμπλακεί σε έναν μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καψαμπέλη έχετε ποιότητα ακόμη και στα αθλητικά τα οποία δεν συμπαθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να πικαριστεί ο Σωκράτης να πάρει κανα καλό παίχτη και στο ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλήρες ρεπορτάζ δημοσιογράφου και όχι παπαρολογίες:

    Μετά τη διανομή μέρους της οικογενειακής περιουσίας, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει ήδη κάνει ανεξάρτητα επιχειρηματικά βήματα στην Ελλάδα αποκτώντας μερίδια σε εταιρείες του τραπεζικού, του βιομηχανικού - εμπορικού και του τεχνικού τομέα, ελέγχοντας πλήρως εφοπλιστικές εταιρείες με δεξαμενόπλοια... Είναι πατέρας δύο παιδιών με σημαντικές σπουδές, του Παναγιώτη και του Γιώργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O KOSMOS KAIGETAI H KOYPA MAS XREIAZETAI.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα έξι το ένα δώρο....
    Χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Αγγελόπουλοι πρωτοστατούν στο καρτέλ του σιδήρου που έχει καταγγελθεί αλλα προστατεύεται ...αρμοδίως.Είναι αυτοί πού με την απληστία των υπερκερδών τους κατάστρεψαν την οικοδομή, στέλνωντας στην ανεργία χιλιάδες μεροκαματιάρηδες.Προκαλουν και μολύνουν με την παρουσία τους τον τίμιο λαό του Ολυμπιακού μας που στην πλειοψηφία του είναι ανθρωποι της εργασίας και του μόχθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα συμβαίνει τό αδιανόητο.
    Οί Ολυμπιακοί υποστηρίζουν ΠΑΟΚ.
    Θέλουν νά παραμείνουν τουλάχιστον
    στούς 3 βαθμούς διαφοράς,μέχρι τό
    παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
    Ά ρέ Ίβιτσα Όσιμ,πόσο δίκιο είχες
    για τήν μπάλα.Ευρύτερα αναφερόμενος
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο αθλητισμός είναι επάγγελμα ντόπα και χρήμα μέσω της δόξας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εκει καταντησαμε να ασχολιόμαστε με τα τρίποντα ίσως γιατί οι πολιτικοί μας έκαναν τα τρία δύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρώτο..... το πρώτο... το πρώτο.. και το τελευταίο. Δεν έχει άλλο... πάπαλα. ΄Αντε σε οκτώ χρόνια πάλι θα μας δείξουν πως γλεντάει ο Πειραιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση