GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφαρμογές που σχετίζονται με τον Δαλάι Λάμα...

...“μπλόκαρε” η Apple από το κινεζικό App Store . Aπό το http://thenewsbus.blogspot.com/ . Εφαρμογές που σχετίζονται με τον Δαλάι Λάμα φαίνε...

...“μπλόκαρε” η Apple από το κινεζικό App Store
.
Aπό το http://thenewsbus.blogspot.com/
.
Εφαρμογές που σχετίζονται με τον Δαλάι Λάμα φαίνεται να μπλόκαρε η Apple από το κινεζικό App Store, μπαίνοντας έτσι και αυτή στη λίστα των χωρών που λογοκρίνουν το περιεχόμενο που προσφέρουν στην Κινεζική αγορά. Παράλληλα, απαγορεύτηκε η διάθεση εφαρμογών που σχετίζονται με την Rebiya Kadeer η οποία προασπίζεται εδώ και χρόνια τα δικαιώματα μιας άλλης Κινεζικής μειονότητας, των Μουσουλμάνων Ουιγούρων. Οι εφαρμογές αυτές είναι κανονικά διαθέσιμες σε άλλες χώρες, εκτός Κίνας.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα, τουλάχιστον πέντε εφαρμογές για iPhone οι οποίες σχετίζονται με τον Δαλάι Λάμα, δεν είναι διαθέσιμες στην Κινεζική αγορά.
Μεταξύ αυτών, οι...

"Dalai Quotes", "Dalai Lama Quotes", "Dalai Lama Prayerwheel". Όλες τους παρουσιάζουν φράσεις που έχει πει ο Θιβετιανός ηγέτης. Μια τέταρτη, υπό την ονομασία "Paging Dalai Lama", παρουσιάζει σε ποια περιοχή διδάσκει αυτή τη στιγμή, ενώ η πέμπτη, η "Nobel Laureates", περιεχέι πληροφορίες για όσους έχουν κερδίσει κάποιο βραβείο Nobel, μεταξύ αυτών και για τον Δαλάι Λάμα.
Όπως δήλωσε η Trudy Muller, εκπρόσωπος της Apple, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός, "εξακολουθούμε να συμμορφωνόμαστε με τους τοπικούς νόμους. Δεν είναι όλες οι εφαρμογές διαθέσιμες σε όλες τις χώρες".

9 σχόλια

  1. ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΟΙ ΨΕΥΤΕ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕ.
    Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας, δεν έχει καμία σχέση με την ενσωμάτωση των μεταναστών.

    Παντού αλλού, στις υπόλοιπες εθνικές κοινωνίες της Ευρώπης, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά κόμματα, προσπαθούν να ενισχύσουν την αίσθηση εθνικής ταυτότητας, ώστε να ενσωματώσουν σε αυτήν τα παιδιά των μεταναστών…

    Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ακόμα στην πολύ-πολιτισμικότητα δηλαδή, όχι στην ενσωμάτωση των ξένων, αλλά στην αναπαραγωγή της «διαφορετικότητάς» τους! Δεν θέλει να τους κάνει να νιώσουν «Έλληνες» (ιδιαίτερα τα παιδιά τους), ώστε να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτοί ως Έλληνες από τους υπόλοιπους. Αλλά να τους αναπαράγει ως διαφορετικούς. Κι έτσι να τους διατηρήσει ως γκέτο μέσα στην υπόλοιπη κοινωνία…

    Η πολύ-πολιτισμικότητα ξεκινάει με την αναπαραγωγή των γκέτο, δηλαδή με την άρνηση κάθε προοπτικής ενσωμάτωσης των μεταναστών.

    Στη συνέχεια τους δίνει πολιτικά δικαιώματα, όχι για να τους αφομοιώσει στην εθνική κοινότητα, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: Για να διαλύσει την εθνική κοινότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αμερικη επιτρεπεται ιστοσελιδα κομουνιστικου κομματος??


    Δεν ειναι μονο οι κινεζοι αλλα και οι δυτικοι που εχουν περιορισμου΅

    μην ειστε μονοφθαλμοι

    γαιτι δεν πατε να ζησετε με του΅Τουρκους΅της΅Κινας΅?

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί σύντροφοι του ΚΚΕ.

    Το 2008 για την ευρωσυνθήκη, ήταν παλλαϊκό το αίτημα για δημοψήφισμα.

    Το υπέγραφαν και προσωπικότητες, λέει ο ριζοσπάστης!!!

    Σήμερα που ο Ελληνικός λαός υπογράφει το αίτημα για δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας, αυτό δεν είναι παλλαϊκό αίτημα;
    ...
    Φυσικά οι προσωπικότητες που ζητούσαν τότε να εκφραστεί ο λαός, σήμερα λιποτακτούν από μια τέτοια απαίτηση, όπως λιποτάκτησαν και από άλλα παλλαϊκά αιτήματα και διαμαρτυρίες, για παράδειγμα αυτή των τελών κυκλοφορίας.
    Αλήθεια ρε σύντροφοι του ΚΚΕ οι ‘προσωπικότητες’ έχουν μεγαλύτερη αξία από έναν προλετάριο; Και από πότε;

    Σήμερα η ηγεσία του ΚΚΕ ζητάει να συναποφασίζει ο λαός μαζί με τους εισβολείς της πατρίδας μας, για αυτήν τη πατρίδα που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους, για να αποφασίζουν οι Έλληνες για το μέλλον της.

    Συντάσσετε δηλαδή με τις αποφάσεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας, όπως τότε, που ειρωνευόταν τις ‘λαοσυνάξεις’ για το θρήσκευμα.
    Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς και όχι πρόσφυγες όπως ψευδώς τους παρουσιάζει η ηγεσία του ΚΚΕ, ούτε είναι ταξικά αδέρφια γιατί ήρθαν να προσφέρουν ποιο φθηνό μίσθιο στους καπιταλιστές, γκρεμίζοντας όλες τις εργατικές κατακτήσεις και διαλύοντας παράλληλα και τις υποδομές της χώρας, που οι προγονοί μας έστησαν με ιδρώτα και αίμα, για εμάς και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

    Σήμερα το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό συνονθύλευμα, επιχειρεί να αντικαταστήσει το λαό της Ελλάδας, και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν λιποτακτεί απλά από τη μάχη με τον ιμπεριαλισμό… υποστηρίζει τον ιμπεριαλισμό.
    Μόνο και μόνο η βίαιη νόθευση της Ελληνικής κοινωνίας από εισαγόμενους σκλάβους, ήταν αρκετή για να κατεβάσει το ΚΚΕ το λαό του στο δρόμο.

    Και όμως, τα στελέχη του ΚΚΕ πρωτοστάτησαν στην εκδίωξη των Ελλήνων από τους χώρους δουλειάς και στην αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες, όπως και στη διάλυση των συνδικάτων.
    Που είναι εκείνο το φοβερό συνδικάτο οικοδόμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ

    ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ...

    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ/ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!

    ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ? ΡΩΤΗΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ
    - ΓΙΑΥΤΟ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ!! ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.... ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ


    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ

    ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ !!

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΘΕΜΑ¨:"ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ''

    ΝΙΚΗΤΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΕΒΑΙΑ!

    ΚΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΓΑΠ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ?
    ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΦΟΚΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ'
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
    Η ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ
    ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ


    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΘΕΜΑ¨:"ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την τρώγλη . . . . . . . . στον παράδεισο .
    Πως θα φύγουν τα εκατομμύρια των τρωγλοδυτών ,
    Που ήρθαν να καταλάβουν , τον επίγειο παράδεισο που λέγεται Ελλάδα .
    Υπάρχει σχέδιο από τους πολιτικούς ,
    για τα τους διώξουμε αυτά τα αποβράσματα , παράσιτα ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά και επιτρέπεται. ρίξε μια ματιά εδώ να δείς. Κομουνιστικό κόμμα Αμερικής παρακαλώ και νόμιμο! http://www.cpusa.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση