GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει ακόμη πίσω από τα κάγκελα...

Από το http://www.esfigmenou.blogspot.com/ . Ο Πατριάρχης Ειρηναίος ειναι έγκλειστος, οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, και δεν του επιτρέ...

Από το http://www.esfigmenou.blogspot.com/
.
Ο Πατριάρχης Ειρηναίος ειναι έγκλειστος, οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, και δεν του επιτρέπεται η επικοινωνία ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Απο τον Φεβρουάριο 2008 μεχρι σήμερα βλέπει τον κόσμο πισω απο τα κάγκελα της πόρτας που είναι κλειδωμένη απο έξω!!!!
Το αμάρτημα του είναι ότι παραμένει ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!

12 σχόλια

  1. The Bloopers team (ca)3 Ιαν 2010, 9:13:00 μ.μ.

    Ποιοι τον εχουν κλεισει μεσα;
    και μεσα που;
    και γιατι;

    δεν μας λες τιποτα κατατοπιστικο
    απορω που δημοσιευσαν την "ειδηση" αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE PASOKOSKYLO KAPSAMPELH POSO PHRES PALI GIA NA MHN GRAPSEIS GIA TA NEA FOROLOGIKA METRA TIPOTA?

    TI MALAKIES ARTHRA EINAI AYTA POY BAZEIS?

    TIPOTA SOBARO DEN GRAFEIS PIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιστορια=για να μην ξεχνουμε!
    =================
    ΜΕΤΑ τη μεταπολιτευση με τον Καραμανλη, τον θειο, πρωθυπουργο, ολοι ελπιζαμε σε μια καλυτερη εποχη απο την δικτακτορια και ώ του θαυματος ακουστηκε η μαγικη λεξη ΛΙΤΟΤΗΣ για ολους ταχα δηθεν.
    Περασαν 7 χρονια και ηρθε ο Ανδρεας που βρηκε ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ξανα λιτοτης ταχα δηθεν.

    Το 89 επεσε το ΠΑΣΟΚ εν μεσω οικονομικων σκανδαλων και ηρθε η κυβερνηση εθνικης ενοτητας με την ιστορικη συμφιλιωση του Φλωρακη με την δεξια και προθυπουργο τον Τζανετακη και τον Ζολωτα.
    Ελα ομως που δεν μπορουσαν να πληρωσουν ουτε μισθους ουτε συνταξεις. Εκλογες και στην εξουσια ερχεται ο Μητσοτακης που αρχιζει να πουλαει οτι εβρισκε μπροστα του, τα τσιμεντα, ιδιωτικοποιηση οτε, πουλημα δεκο και παει λεγοντας.
    Τον ριχνει ο Σαμαρας με τον Συμπιλιδη για το θεμα διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας και κατ' επεκταση των Σκοπιων και ερχεται παλι ο Ανδρεας χειρουργημενος και βρισκει αδεια ταμεια.
    Με την επιδεινωση της αρρωστιας του αναλαμβανει ο Σημιτης και εξαγγελει νεο προγραμμα ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.
    Αυτο το εργο παιχθηκε μεχρι το 2004 οπου αφου πηραν (οτι ειχε ο λαος αποταμιευσει με χρονια δουλειας) στο χρηματιστηριο και φαγανε τον αμπακα καταχρεωσαν με δανεια την χωρα για την αναληψη των ολυμπιακων αγωνων και μοιραια πεσανε σαν ωριμα φρουτα.

    Ηρθε ο Καραμανλης ο νεωτερος, φρεσκος και με ονειρα επανιδρυσης του κρατους απο την σηψη και την διαφθορα. Παρελαβε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ οικονομια με σωρεια σκανδαλων με υπευθυνους και υπαιτιους. Ομως ουδεις ποτε τιμωρηθηκε και αντ αυτου εβαλε τον αλογοσκουφη να μοιραζει και να χαριζει δισεκατομμυρια στους τραπεζιτες που σακατεψαν την κοινωνια ως νομιμοι τοκογλυφοι μαζι με μια καστα οικογενειων που εδω και χρονια ρουφανε το αιμα του δημοσιου.
    Εδω αρχιζει ο χορος των σκανδαλων ομολογα βατοπεδια siemens κουμπαροι sex και βια βαρθολομαιος αυτοκτονιες dvd,δικηγοροι σε καταθλιψη,της πουτανας δηλαδη εν μεσω κρισης.
    Το επανιδρυση εγινε επανα-χαλασμα και ο φρεσκος εφυγε ηρωικα νυχτα!
    Ηρθε ο ευγενικος ΓΑΠ να παραλαβει κι αυτος(!) ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και να χτυπησει την διαφθορα και να φτιαξει εκ νεου το κρατος που πλεον δεν υφισταται.
    Αυτη περιπου ηταν διαδρομη των τελευταιων 35 ετων με τα προσωπα αυτα πρωταγωνιστες.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΙΑΣΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ;
    Για εμας οι φοροι και η λιτοτητα και για καποιους ακρατος πλουτισμος, χλιδη, προκληση και σταρχιδισμος.
    Μηπως πρεπει κατι να κανουμε πλεον σαν Λαος και οχι σαν μαλακες υπηκοοι φεουδαρχων;
    Μηπως πρεπει να απαιτησουμε την δημευση των περιουσιων ολων των πολιτικων που εμπλεχτηκαν σε σκανδαλα έμμεσα ή αμεσα;
    Μηπως καποιοι κυριοι μεγαλοσχημοι πρεπει να βλεπουν την ζωη τους πισω απο τις μπαρες;
    Ρωταω μηπως ειναι ωρα να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο των συντεχνιακων και κομματικων συμφεροντων μας. Μηπως ηρθε η ωρα να γραψουμε στα αρχιδια μας τον fits mits morgan stanley και ολα τα αρχιδια τυπου νομισματικο ταμειο και ολα τα συναφη μπου@λα; Γιατι και ο βαθυς υπνος εχει το ξυπνημα του!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά διαβάζω ότι ο Πατριάρχης κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ είναι φυλακισμένος Γ Ι Α Τ Ι ?
    Τι έκανε?
    Ειλικρινά λυπάμαι, όποιος γνωρίζει κάτι ας το ανακοινώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ Η ΦΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΙΩΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑ..ΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚ. ΓΙΩΡΓΟΥ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΓΓΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΟ ΜΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ!!

    Κι όμως ιδρύθηκε η πρώτη σοσιαλιστική Τράπεζα στον κόσμο.
    Πως;
    Όταν οι αρχές της Βενεζουέλας (εκεί υπάρχει ο Τσάβες, ο “ιδιόρυθμος” για τους δυτικούς…), αποφάσισαν να ελέγξουν 7 ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, μεταξύ των οποίων τις Confederado, Canarias, Banpro Vivienda και Bolívar Banco, όλες ιδιοκτησίας του «επιχειρηματία» Ricardo Fernández (τώρα στη φυλακή για απάτες).
    Έτσι διαπιστώθηκαν οι παράνομες τραπεζικές συναλλαγές και οι απάτες των τραπεζιτών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης 27 διευθυντικών τραπεζικών στελεχών (7 Δεκέμβρη 2009).
    Την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος της χώρας Hugo Chávez εγγυήθηκε την ομαλοποίηση και κάλυψη των τραπεζικών αναγκών και υποχρεώσεων, με την νέα τράπεζα: την υπό ίδρυση Banco Bicentenario. Μάλιστα, απείλησε -στην κυριολεξία- με εθνικοποίηση όλες τις ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, αν συνεχίζουν ν’ αρνούνται τη χορήγηση δανείων σε φτωχούς πολίτες.
    Έτσι η νέα σοσιαλιστική τράπεζα εγγυήθηκε για τις υποχρεώσεις των τραπεζών που κερδοσκοπούσαν σε βάρος του λαού και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, στις 16 Δεκέμβρη επέστρεψε στους 141.981 αποταμιευτές και συναλλασσόμενους με τις τράπεζες πολίτες, 228 εκατομμύρια bolívares (106 εκατομμύρια δολάρια).
    Η νεοϊδρυθείσα τράπεζα θ’ αποτελέσει μοντέλο «σοσιαλιστικής τράπεζας», όπως μπορούμε να διαβάσουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μια τράπεζα που θα επιτρέψει στους πολίτες της Βενεζουέλας, σ’ όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες των ιδιωτικών τραπεζικών καρχαριών, να λαμβάνουν δάνεια για ανάπτυξη και επιβίωση, πάντα υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης.
    Είπατε κάτι;
    Α… ναι, ο Hugo Chávez είναι «δικτάτορας», αφού το διακηρύσσουν καθημερινά οι ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της… αφού στην Κοπεγχάγη τους είπε ότι το πρόβλημα του κλίματος είναι η ασύδοτη καπιταλιστική ανάπτυξη… αφού απέλασε τον πρέσβη του Ισραήλ στη διάρκεια της εθνοκάθαρσης στη Γάζα… αφού… αφού… αφού…
    Με τη απλόχερη «ενίσχυση» που δόθηκε στις εδώ ιδιωτικές τράπεζες, για ν’ αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση, τις δικές τους απάτες κερδοσκοπίας, πόσες εθνικές τράπεζες θα μπορούσαν να ιδρυθούν και να στηρίξουν την εθνική οικονομική ανάπτυξη;
    Πάλι ονειροβατώ και παραμένω αιθεροβάμονος… Πως θα ρέουν οι μίζες και τα λάδια, αν υπάρχει εθνικός έλεγχος;
    Μάλλον δεν είμαι αρκετά εκσυγχρονιστής και σπουδαγμένος σε αμερικάνικα κολέγια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. An htan evraios oloi 8a fonazan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η φωτογραφία είναι αληθινή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος πατριάρχης μωρέ, εμείς αναγνωρίζουμε τον άλλον (πώς τον λένε, βρεεε;) που βάλανε στη θέση του ο Βαρθολομαίος και ο Χριστόδουλος... Σιγά τα αυγά, τώρα!
    Τι έγινε ο γραμματέας του που άρπαξε το ταμείο και εξαφανίστηκε; Περιμένει να βγει ο "πατριάρχης" να μοιράσουν τα κλεμμένα; Μάλλον έγινε μπουχός και τρώει το χρήμα στη Βραζιλία. Γι' αυτό δεν τον αφήνουν να φύγει, μέχρι να επιστρέψει τα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!
    ΑΚΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ !!!!
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ!!!!
    ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τί θά πεί γιατί?
    Έφαγε καλά μέ συνδετήμονα τόν
    οικονομησάριο του.
    Λίγα χρόνια πέρασαν,δέν θυμάστε
    τό Ταμείο?
    Ούτε τά ακίνητα?Ειδικά αυτά.
    Οί Εβραίοι μέ είχαν παραξενέψει
    μέ τήν υπομονή τους.
    Καλύτερες πληροφορίες νά πάρετε
    από τόν δικηγόρο του.
    Ραγκούσης λεγόταν τότε καί έβγαινε
    στά ΜΜΕ-σκατοκάναλα καθημερινά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση