GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στ. Κούλογλου για την ΕΡΤ...

Σχετικά με την αποδοχή της πρότασης για συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΡΤ, ο Στέλιος Κούλογλου έκανε την παρακάτω δήλωση : " Η ΕΡΤ υπήρξε το σπί...

Σχετικά με την αποδοχή της πρότασης για συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΡΤ, ο Στέλιος Κούλογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Η ΕΡΤ υπήρξε το σπίτι μου σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Αισθάνομαι ότι οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά από 5 καταστροφικά χρόνια. Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου και, το κυριότερο, έπληξε την ελεύθερη έκφραση και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, συστατικά στοιχεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αποδεικνύεται ότι, όπως και το ψέμα, έτσι και η λογοκρισία έχει κοντά ποδάρια. Θα υποβάλω προς έγκριση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά τις δύο εκπομπές μου (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, Θεματική Βραδιά) που εκπαραθυρώθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. Εξυπακούεται ότι, πριν οι δύο εκπομπές περάσουν από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραιτηθώ από τη θέση μου".

32 σχόλια

  1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 3/2008 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    (…)Το ΠΠΣ είχε ασκήσει αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά του εφεσιβάλλοντος συν. Στέλιου Κούλογλου, με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε διαφήμιση μάρκας αυτοκινήτου (Lexus) που καταχωρήθηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» στις 06.05.07, αλλά και σε άλλα έντυπα.
    Παράβαση του άρθρου 7, παρ. 1, εδ. α’ και θ’ του Καταστατικού και άρθρου 5, παρ. γ’ του Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας.
    (…)
    Το ΔΠΣ συνεκτιμώντας όλα τα στοιχεία της παρούσης διαδικασίας κάνει δεκτή την έφεση. Κρίνει ομόφωνα τον συν. Στέλιο Κούλογλου πειθαρχικά ελεγκτέο, για παράβαση του άρθρου 7, παρ. 1, εδ. α’ και θ’ του Καταστατικού και άρθρου 5, παρ. γ’ του Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας. Του αναγνωρίζεται όμως πως κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος πίστευε ότι υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο, διαφημίζοντας ένα προϊόν που προβάλλεται ως οικολογικό και επιτελεί με σοβαρότητα και αξιοπιστία το δημοσιογραφικό του έργο.(…)

    http://www.esiea.gr/gr/2arxeio/2008/09/11.htm

    Οικολογικό το Lexus, πράσινη η κυβέρνηση, καλά κρασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά κατάφωρη αδικία ΡΕ;

    ΤΑ 350 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΑ ΡΕ;

    ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτα πράγματα:
    - Που ήταν ο Κούλογλου κατά την "καταστροφική πενταετία" που επικαλείται;

    Φυσικά στην ΕΡΤ αμειβόμενος πλουσιοπάροχα και συμμετέχοντας στο μεγάλο "φαγοπότι" με τα δικά μας χρήματα, όπως άλλωστε και η Μάγια Τσόκλη, ήδη βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

    - Γιατί δεν κατήγγειλε την "καταστροφή" όσο ήταν στην ΕΡΤ, παρά μόνο μετά από την διακοπή της εκπομπής του; Αυτονόητα, γιατί τον ένοιαζε μόνο εκπομπή του και το ρευστό που έρρεε.

    - Αν έγινε για λόγους "λογοκρισίας" η διακοπή της εκπομπής του, όπως επικαλείται και όχι για λόγους υψηλότατου κόστους με ελάχιστη τηλεθέαση, γιατί δεν βρήκε αλλού τηλεοπτική στέγη; Όλοι οι σταθμοί δεν έκαναν άλλη δουλειά παρά να λογοκρίνουν τον Κούλογλου; Αστεία πράγματα.

    - Θα υποβάλει, λέει, πάλι πρόταση για εκπομπή. Ωωωχ! Πάλι εμείς θα την (τον) πληρώσουμε. Κατά πρώτον, σίγουρα θα εγκριθεί.
    Δεύτερον δεν είναι (ηθικά τουλάχιστον) απαράδεκτο, την μια μέρα να είναι στο Δ.Σ. και την άλλη να υποβάλει προτάσεις για εκπομπές;
    Τρίτον δεν θα έπρεπε να επιδείξει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να επιλέξει ένα από το δύο (Δ.Σ ή εκπομπή), αφού τόσο πολύ τον ήθελε το ΠΑΣΟK;

    Δυστυχώς το ήθος που επιδεικνύεται (και) στην συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ και οι κομισάριοί του, εφαρμόζουν πιστά τις διδαχές του καταστροφικού ρουσσοπουλισμού και ήδη ξεπέρασαν την κυβέρνηση Καραμανλή.
    Τόσο σύντομα, τόσο γρήγορα…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ,ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ .ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΜΕΛΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡ ΡΕΛΑΝΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΑ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΝΟΙΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ Καπετάν Τρομάρα -Μπούτα,

    δέν παρατάς τόν τέταρτο γύρο, πού μάς τό παίζεις Βελουχιώτης,

    καί νά πάς νά πάρης τά λύτρα γιά τούς κλειστούς δρόμους, από :

    (α). Τήν γνήσια συντρόφισσα (ΚΚΕ εξ.) Χούκλη Μαρία, 450.000 €,

    (β). Τόν ημιτασιόν σύντροφο (ΚΚΕ εσ.) Λυριτζή Βασίλειο, 350.000 €,

    (γ). Τόν επίσης ημιτασιόν σύντροφο (πρώην ΚΚΕ εσ.) Οικονομέα Γιώργο,
    περίπου 400.000 €

    (δ). Τόν επίσης ημιτασιόν σύντροφό σου, (γενικώς αριστεροφέρνοντα), κ. Κούλογλου Στυλιανό, 650.000 €

    Νάτα, μάνι-μάνι, όλα τά money...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Κούλογλου εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι σου και εμείς θα φύγουμε απο το δικό μας με τις συνδρομές που πληρώνουμε στην ΕΡΤ για να κάνεις εσύ τις εκπομπές σου .

    Το μεγαλύτερο ομως κακό ειναι που το παίζεις και "αντιστασιακός" , εφυγε η "χούντα" και αποκαταστάθηκες απο την Αμερικανική δημοκρατία , α ρε ψώνια του κερατά που καθόμαστε ακόμα και σας ανεχόμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή εκτιμώ τη δουλειά του κου Κούλογλου, θεωρώ μη τιμητική για τον ίδιο τη δήλωσή του οτι προτίθεται να παραιτηθεί σε λίγο διάστημα για να ξεκινήσει πάλι την προβολή της εκπομπής του. Αν δεν έχει την διάθεση να δουλέψει ΓΙΑ την ΕΡΤ κι όχι συνεργαζόμενος με την ΕΡΤ, να παραιτηθεί αμέσως από το αξίωμα που του έδωσαν. Δεν του την έδωσαν την καρέκλα ως προσωρινό μέτρο μέχρι να του εγκρίνουν την εκπομπή αυτοί με τους οποίους θα είναι στο ΔΣ. Η είναι στη διοίκηση, ή όχι. Δεν του χρωστάει κανείς τίποτα, δικές του επιλογές κάνει στην καριέρα του. Η καρέκλα του ΔΣ δεν είναι οφειλόμενη. Μην το παίζει αντιστασιακός όταν σκοπεύει να ξαναπουλήσει την πραμάτεια του στην ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ, ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΔΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥ..ΝΑ ΕΡΤ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑ.....ΔΟΣ.ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥΤ.ΝΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ .....Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξαναγύρισε ο Κούλογλου στην κονόμα , τόσα χρόνια δεν μας ελειψε αλλά ελλειψε σε αυτόν το σπίτι του , η ασφάλεια που τού παρέχει με τις υψηλές αποδοχές , το μόνο σπίτι που αναγνωρίζει το ταλέντο του ..οσο κανένα αλλο .
    Τα τελευταία χρόνια απομωνομένος στα βουνά εκανε αντίσταση στούς "κατακτητές" της πενταετίας και μόλις ηρθε η "απελευθέρωση" ηρθε και αυτός να συνεισφέρει στην αποκατάσταση της δημοκρατίας θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση της ΕΡΤ του μοναδικού σπιτιού που φέρεται τόσο μεγαλόψυχα στούς ενοίκους του .

    Και εις ανώτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αρε παλιοτουρκε !!!
    παλιοξεφτίλα πασοκε του κερατά!!!
    ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑ!!
    ``οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές ``
    ΓΙΑΟΥΡΤΙΙΙΙΙΙ!!!
    .....ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣΣΣΣΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τοσο καιρο σκίζατε τις δαντέλες σας για το κοψιμο της εκπομπής του Κούλογλου τωρα βγάζετε τα σηκώτια σας που τον εβαλαν μελος στο ΔΣ της ΕΡΤ.
    Ντροπή λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣ
    ΑΔΩΝΗ -ΠΛΕΥΡΗ -ΒΟΡΙΔΗ

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

    ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦ.. ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ , ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΤΙΚΙΤΑΓΚΑ , ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΡΦΗ,ΤΗΝ ΣΕΞΟΛΟΓΟ

    ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Β.

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΆΟΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ.

    ΕΚΚΛΗΣΗ
    ΣΕ ΑΔΩΝΙ -ΠΛΕΥΡΗ -ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΑΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΝΤΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΤ¨ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ;
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΟΣΦΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΡΕ ΠΛΕΥΡΗ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦ.. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΜΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΤΕΧΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΗ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ.







    ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Β. ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ Γ.Κ. ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΘΟΝΙΑ!








    ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Β. ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ Γ.Κ. ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΘΟΝΙΑ!









    Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΛΑΟΤΖΗΔΕΣ


    ΤΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΤΟΥ ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;




    ΤΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΤΟΥ ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.


    ΤΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΤΟΥ ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;




    ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.





    ΤΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΤΟΥ ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γερμανοί κλέφτες πασόκοι αλωνίζουν παντού... Βουλή, ΕΡΤ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, Βονταφον, Αεροδρομια κλπ.

    Η Ελλάδα έχει ανάγκη να την ξεβρωμίσουμε από τα μιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οικολογικό το Lexus, πράσινη η κυβέρνηση, καλά κρασιά!

    30 Ιαν 2010 7:59:00 μ.μ.


    Αν δεν κάνουν διαφήμιση στα προϊόντα τους, τι άλλο να κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε να χρέωσε τη χώρα η ΝΔ με 50 δις €... τα υπόλοιπα 250 δις € όμως έχουν άλλο ονοματεπώνυμο... γράφουν πάνω ΠΑΣΟΚ-Ανδρέας...

    Τα ίδια όσον αφορά τη δημιουργία του ελλείμματος έχουμε ακούσει από το ΠΑΣΟΚ για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μας λένε ότι ήταν καταστροφική και εκτίναξε το έλλειμμα από το 65% του ΑΕΠ στο 100%!!! Για να δούμε τι λένε και τα νούμερα... τα πραγματικά εννοείτε και όχι τα "νούμερα" οι ΠΑΣΟΚοι:

    Oταν αφαιρεθούν οι δαπάνες για τόκους δανείων που πάρθηκαν από τον Αντρέα, το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το έτος 1990, όταν το ΠΑΣΟΚ παράδωσε την διακυβέρνηση της χώρας, ήταν το τεράστιο για την εποχή 1,7 δις €. Τα επόμενα έτη με τις συντονισμένες προσπάθειες της ΝΔ και του Μητσοτάκη, το έλλειμμα για άλλη μια φορά επί ΝΔ, όχι μόνο μειώθηκε... αλλά έγινε και πλεόνασμα!!!

    Ο Προϋπολογισμός του 1992 έκλεισε με πλεόνασμα 536 εκατ €!!!
    Μάλιστα μερικές μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 1993, τα ΝΕΑ (ναι τα ΝΕΑ καλά διαβάσατε...) είχαν κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο:

    ΛΕΥΚΗ ΤΡΥΠΑ 180 δις (δρχ) βρήκε το ΠΑΣΟΚ!!!

    Το 1993 ο προϋπολογισμός έγραψε έλλειμμα 220 εκατ. € επειδή στους τρεις μήνες που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έκανε το ίδιο κόλπο όπως και τώρα... μετέφερε έσοδα του 1993 στο 1994 και έξοδα από το 1994 στο 1993 ώστε να μειώσει το πλεόνασμα και να το εμφανίσει σαν έλλειμμα... την κατέχουν από χρόνια αυτή την τέχνη...

    Συμπέρασμα:
    Ο Μητσοτάκης που κυβέρνησε από το 1990 έως το 1993 επιβάρυνε τις επόμενες γενεές με μόνο 1,9 δις €.

    Συνολικά η ΝΔ και οι Κυβερνήσεις της 90-93 και 04-09 δημιούργησαν χρέη:

    1,9 δις € (90-93) + 6,9 δις € (04-09) = 8,8 δις €

    Ακόμα και αν χρεωθεί η ΝΔ όλο το δημόσιο χρέος πριν το 1981, ακόμα 1,9 δις €, φτάνει στα 10,7 δις...

    θέλετε να χρεώσουμε και άλλα 20 δις τόκους γι' αυτά τα 10,7 δις χρέος που δημιούργησε η ΝΔ από το 1974;

    Εγώ θα της χρεώσω 40 δις € τόκους για να είμαι απλόχερος με τους ΠΑΣΟΚους!!

    Άρα η ΝΔ χρέωσε τη χώρα με 50 δις € ...

    Τα υπόλοιπα 250 δις € χρέους όμως τους τα χαρίζουμε...
    μιας και γράφουν πάνω το ονομά τους και προπάντων του ολετηρα της χωρας και ιδρυτή τους τον οποίο ακόμα πληρώνουμε μιας και ήταν η ρίζα του κακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καθαρμα κουλογλου.
    Ετσι απλα.

    Συνεχα καθαρμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΣΕ ΤΩΡΑ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ.
    ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φιλε επαναστατη δεν πειθεις κανενα μια ακομη παναγιωταρεα και λυριτζη οικονομου εισαι που εκμεταλευεσαι την ανεχεια του ελληνα πολιτη πηγαινε αν εχεις αντερα στην ιδιωτικη τηλεοραση αν σε παρει κανεις ΜΕ ΟΣΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γερουλάνε,
    ό συγκεκριμένος ""ποιοτικός δημοσιοκάφρος-ερπετό"" είναι ό κύριος εκφραστής τής λαμογιάς καί τής βλακώδους υποκουλτούρας!!!
    Γερουλάνε,
    υποσχέθηκες ποιοτική αναβάθμιση τής ΝΕΤ,ΕΡΤ κ.λ.π. καί είθε νά γίνη!!!
    Αλλά μέ κλ..ές (όποιους Κούλογλου),δέν ψήνεις αυγά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  21. Και τώρα, ας θυμηθούμε ποιος αρχιρουφιάνος, ποιο καρφί, ποιος απατεώνας (όχι εγώ, η ανακρίτρια τα γράφει), ποιο κάθαρμα έβγαζε υβριστικές ανακοινώσεις για τον Στέλιο, την ώρα που η προηγούμενη ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ συμπαραστεκόταν στον συνάδελφο για την εύσχημη απόλυσή του με απώτερο σκοπό την λογοκρισία.


    Καλφαγιάννη ρουφιάνε, πες αλεύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι Ελληνες μια ζωη πιστευουν οτι τους λει ο καθενας....!!!
    Πιστεψατε οτι ο φιλος του Βασιλια ηρθε για να βαλει ταξη στην ΕΡΤ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ....!!!
    Θα βολεψει δικους του κ.τ.λ....!!!
    Μας χρειαζετε ΧΟΥΝΤΑ να συνελθουμε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ .ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να τον δουμε με τα τροκτικα τους συνδικαλιστες του πασοκ,κοντιζαδες κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ.ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ήταν το σπίτι του επι 2 δεκαετίες". Ρε μεγάλε, άσε να φάει και κανένας άλλος ψωμί!!!
    Κανέναν μη αριστερό δεν είδαμε τόσα χρόνια τώρα, να στρογγυλοκάθησε για είκοσι χρόνια κι' αυτός!!!
    Άμα μας κόψουν τη μάσα, για να φάει και κανένας άλλος ψωμί, είναι καταστροφείς, και τα χρόνια που δεν μασάμε "καταστροφικά" (της τσέπης μας?).
    Πάντως, πέντε χρόνια τώρα δεν μας έλλειψες ρε μπαγάσα, οπότε τώρα γιατί να σε φάμε ξανά στη μούρη μας? Για την ταμπακιέρα θέλουμε να ακούσουμε. Μπορεις να μας πείς κι' εσύ τι λεφτά θα παίρνεις συτιζόμενος δημοσία δαπάνη, κι αν τα λεφτά αυτά μπορείς να τα βγάζεις έξω? Γιατί αυτό είναι το πάπλωμα, και όλα τα άλλα που λές είναι μπούρδες.
    Οικολογικό το Lexus, πράσινη η κυβέρνηση, άϊντε και καλά κρασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ενας Αλβανος δουλευε σε καποια Ελληνικη αγροικια και ηταν ευχαριστημενος απο το αφεντικο του.
    Καποια στιγμη του ηρθε να φυγει. Το αφεντικο του, που τον συμπαθουσε, ρωτουσε να μαθει τον λογο.
    Ματα απο πολλά ο Αλβανος του λεει:
    Κυττα φιλε, εχω φαει ψωμι στο σπιτι σου και σε συμπαθω, γι' αυτο και φευγω γιατι αμα μεινω θα σε σκοτωσω και δεν θέλω!!!
    Συμπερασμα: Τουλαχιστον αυτο το κτηνος ειχε στο βαθος-βαθος ακομα λιγη, τοση δα, ανθρωπια!
    Ποσοι αλλοι τετοιοι υπαρχουν γυρω μας!

    Κτηματιες: Εσεις φταιτε! Δωστε τους δουλειες, ρε μαλακες, να μας φανε ολους!!
    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ..ΣΤΗΝ ΕΡΤ ..ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ..
    ΤΡΩΤΕ ΤΡΩΤΕ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΩΤΕ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΟΥΛΟΓΛΟΙ ΤΣΑΠΑΝΙΔΕΣ ΤΣΟΚΛΕΣ ΛΥΡΙΤΖΙΔΕΣ ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ ..ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ..ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ Τ ΑΣΤΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ....ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.....ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΣΚΙΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ...ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ..ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ 900e..ε τα ιδια και χειροτερα..ο μαπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Good morning Internet marketer! Would like to proclaim i like your internet site many.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/business-credit-card-application]business credit card application[/url] business credit card tax id only [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/blank-calendar-template]blank calendar template[/url] 2009 calendar template customize [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/energizer-car-battery]energizer car battery[/url] car battery 46b24r [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/cheap-digital-photo-frames]cheap digital photo frames[/url] digital photo frame kodak [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/body-fitness-gym]body fitness gym[/url] fitness gym bag [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/green-home-improvements]green home improvements[/url] fitness gym bag [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/facial-hair-removal-for-women]facial hair removal for women[/url] hair removal tools [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/homemade-pizza-dough]homemade pizza dough[/url] homemade pizza crust recipe [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/shadow-horse-trailers]shadow horse trailers[/url] horse trailers for sale in alabama [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/giant-hybrid-bikes]giant hybrid bikes[/url] marin san rafael hybrid bike 2010 [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/itunes-help]itunes help[/url] itunes uk [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/arthritis-knee-pain]arthritis knee pain[/url] knee pain diagnosis [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/buy-lavender-plants-online]buy lavender plants online[/url] care of lavender plants prune [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-review]mini mac review[/url] mini mac 11 [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/pachira-money-tree]pachira money tree[/url] money tree northglenn [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-online]organic vegetable online[/url] organic vegetable mix [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/best-paintball-guns]best paintball guns[/url] planet eclipse paintball gun 07 ego [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/sweetwater-pontoon-boats]sweetwater pontoon boats[/url] pontoon boats 2006 voyager 20 ft [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/project-management-basics]project management basics[/url] project management book of knowledge [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/download-ps3-games]download ps3 games[/url] ps3 games walkthrough [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/thyroid-problems-in-men]thyroid problems in men[/url] curing thyroid problems naturally [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/turnkey-websites-for-sale]turnkey websites for sale[/url] turnkey website randomizer [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/buy-vitamin-d]buy vitamin d[/url] vitamin d dosing

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση